Veda Mektubu Haberleri

Komşularının sesinden rahatsız olduğu için şikayet mektubu yazdı! Aldığı cevapla gözyaşlarına boğuldu

TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın gürültü sesinden rahatsızlık duyduğu için komşularına bir şikayet mektubu yazdığını söyledi. Mektupta özellikle komşularının sabah erken saatlerde piyano çalmamasını rica etti. Şikayet mektubunun cevabı ise evin küçük çocuklarındna gelince genç kadın hem şaşırdı hem de duygulandı.

Trend 2024-04-19 12:02:31

Liverpool'a büyük şok! Atalanta'yı yenmek yetmedi, Avrupa'ya veda ettiler

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Atalanta, 3-0 kazandığı maçın rövanşında evinde Liverpool'a 1-0 mağlup olsa da adını yarı finale yazdıran taraf oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-19 11:26:44

Tam 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Konstantinos Tzolakis'ten maç sonu 'muska' itirafı!

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılar sonucu elenerek Avrupa'ya veda etti. Karşılaşmada kurtardığı 3 penaltıyla takımını adeta sırtlayan Olmypiakos kalecisi Tzolakis mücadelenin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-19 08:42:20

Fenerbahçe Olympiakos'a elenince dev bir geliri elinin tersiyle itti! Sarı-Lacivertliler turlasaydı tam 70 milyon TL daha kasasına koyacaktı

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi rövanş mücadelesinde Olympiakos'u 1-0 mağlup ederek uzatmalara götürdüğü maçta rakibine penaltı vuruşları sonucu mağlup olarak Avrupa defterini kapatmıştı. Sarı-Lacivertliler yarı finale veda ederek büyük bir geliri de elinin tersiyle itmiş oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-19 08:33:21

Oosterwolde'den Konferans Ligi'ne veda edilmesinin ardından flaş paylaşım!

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Jayden Oosterwolde, Olympiakos'a penaltı atışları sonrası elenerek Avrupa defterinin kapatılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Spor 19-04-24 01:52

SON DAKİKA: Yarı final olmadı! Fenerbahçe Olympiakos'a penaltılarda mağlup olarak Konferans Ligi'ne veda etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Yunanistan'daki maçta rakibine 3-2 mağlup olan Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de oynanan karşılaşmada Olympiakos'u 1-0 mağlup ederken maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazken temsilcimiz rakibine penaltı atışları sonucu mağlup oldu ve Avrupa defterini kapattı.

Spor 19-04-24 00:54

Herkes onu konuşuyor! Bernardo Silva Real Madrid kalesine öyle bir penaltı gönderdi ki... O vuruş akıllara 2014 Süper Kupa maçını getirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde karşılaştığı Real Madrid'e penaltılarla elenerek veda eden Manchester City'de Bernardo Silva'nın kullandığı penaltı vuruşu geceye adeta damga vurdu. Tecrübeli oyuncunun bu vuruşu akıllara 2014 yılında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ve penaltı vuruşlarına giden mücadelede Yekta Kurtuluş'un kullandığı penaltı vuruşunu getirdi. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 01:28

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-04-24 01:06

Nurgül Yeşilçay'ın iddialı pozları sosyal medyayı salladı! Lahmacun kombini

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaştığı iddialı pozlara 'Lahmacun kombini' notunu düştü.

Magazin 17-04-24 17:55

Ebru Şancı Kocam terk etmedi deyip bomba bir halini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Bir dönem podyumların aranan modellerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etmişti. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen pozunu paylaştı. Paylaşıma "Kocamı tebrik ediyorum" notunu yazdı.

Magazin 16-04-24 13:54

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu yıl heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kavga ve kaosun hiç bitmediği yarışmadan en son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Magazin 14-04-24 17:51

Ancelotti'nin bir türlü süre vermediği Arda Güler, Real Madrid'e veda etmeye hazırlanıyor! Madrid yönetiminin kararı bekleniyor

Real Madrid'e transferiyle büyük ses getiren genç yıldız Arda Güler yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formadan uzak kalırken, iyileşmesine rağmen hala kulübeden kurtulabilmiş değil. Hal böyle olunca birçok iddianın ortaya atıldığı yıldız oyuncu için İspanyollar ayrılık çanlarını çalmaya başladı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 16:57

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk bayram tatilinde aşkını ilan etti!

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, bayram tatilinde aşkını ilan etti. Çiftin çektikleri aşk pozunu Samet Vuruşan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-04-24 10:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Gazze mektubu: 'Daha fazla müsaade edilmemeli'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Papa Fransuva'ya Filistin ile ilgili mektup yazdı. Mektupta Gazze'de çiğnenen uluslararası hukuk ele alındı. Erdoğan, Papa Fransuva'ya bu duruma daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini belirtti.

Haber 13-04-24 13:46

'Yatak odasında kardeşim yüzünü çeviyor' itirafıyla çok konuşulan yapışık ikizler 62 yaşında hayatını kaybetti

Dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri Lori ve George Schappell 62 yaşında hayatını kaybetti. İkili baş bölgelerinden birbirlerine yapışık halde dünyaya gelerek frontal lob beyin dokularının %30'unu birlikte kullanıyordu. Doktorlar yapışık ikizlerin en fazla 30 yıl yaşayabileceğini söylerken kardeşler 62 yaşında hayata veda etti.

Trend 13-04-24 13:14

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Messi'nin takımı Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendi

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Meksika ekibi Monterrey’e iki maçta da yenilerek turnuvaya veda etti.

Spor 11-04-24 16:07

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

Şehit Aslan'a acı veda! 1 yaşındaki kızı uğurladı: Bugün bizim bayramımız

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 10-04-24 14:26

Kuruluş Osman'da bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti

Atv'nin çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Kuruluş Osman'da bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizin başrollerinden biri olan Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy son sahnesini çekip ekibe veda etti.

Magazin 09-04-24 10:31

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 09-04-24 10:15

Survivor Yiğit Poyraz elenince kayıplara karıştı! Hiç kimseyle konuşmak istemiyor

Survivor All Star'da favori isimlerden olan Yiğit Poyraz'ın elenmesi herkesi şaşırttı. Veda sırasında zor anlar yaşayan Survivor Poyraz elendikten sonra kayıplara karıştı. Hanzede Poyraz'a dair söyledikleriyle gündeme geldi.

Magazin 08-04-24 13:17

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi sona erdi: Genel başkanlığa veda! Radikal karardan sonra yeni adaylar da çıktı

Son dakika haberi: Yerel seçimlerden umduğunu alamayan İYİ Parti'de Meral Akşener tepkilerin odağındaydı. Seçimin hemen ertesi günü Akşener, 27 Nisan'da seçimli kurultay yapılması kararını açıkladı. Bunun üzerine İYİ Parti'den adaylığa göz kırpan isimler de sahneye çıkarken Akşener'in aday olup olmayacağı büyük merak konusuydu.

Haber 08-04-24 10:03

Survivor'dan ayrılan Turabi gelen mesajlardan bıktı! Adada yaşadıklarını anlattı... Acun abi kurtardı beni

Survivor All Star'a sağlık sorunları nedeniyle veda etmek zorunda kalan Turabi Çamkıran adaya döneceğine dair gelen mesajlardan bıktı. Konuya dair açıklama yapan Turabi adada yaşadığı sağlık sorunlarını tek tek anlatarak Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de ifade etti.

Magazin 07-04-24 11:46

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kaya bu defa estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-04-24 15:58

Gözyaşları içinde veda etmişti... Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırtmıştı! Eski yarışmacı Mustafa Kemal'den tepki geldi

Survivor All Star'da kaos bir türlü bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşanmış ve Poyraz elenmişti. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili birçok isimden yorum gelirken konuya sessiz kalmayan isimlerden biri de eski yarışmacılardan Mustafa Kemal oldu.

Magazin 06-04-24 09:21

Esra Dermancıoğlu Hudusuz Sevda'ya veda etti! 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu projeye veda etti. Dermancıoğlu'nun 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti.

Magazin 05-04-24 13:09

Survivor Turabi sakatlanarak Dominik'e veda etmişti! Paylaşımı olay yarattı: Sayın Acun Ilıcalı...

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili bir paylaşım yapan Turabi'nin Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti.

Magazin 05-04-24 10:10

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 05-04-24 07:28

Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken diyalog

Yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu 87 yaşında hayata veda etti. İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu cenazede taziyeleri kabul etti. Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken bir diyalog da yaşandı.

Magazin 04-04-24 15:42

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na son veda! Eşi Gülşen Bubikoğlu ve çocukları gözyaşlarını tutamadı

'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 2 Nisan Salı günü hayata gözlerini kapadı. 88 yaşında yaşama veda eden İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep İnanoğlu gözyaşlarını tutamadı. Cenazede Ali Koç, Ekrem İmamoğlu gibi isimler dikkat çekerken Emel Sayın da Gülşen Bubikoğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmadı!

Magazin 04-04-24 14:43

Bursaspor'son son hali içler acısı! Nereden nereye...

Normal sezon heyecanında son 5 haftaya girilen TFF 2. Lig'de mücadele eden 2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un hafta sonu oynanacak müsabakalardan sonra lige veda etmesi kesinleşebilir.

Spor 04-04-24 10:57

Çağla Şıkel’den duygulandıran Türker İnanoğlu paylaşımı! Buraya yazsam sayfalar yetmez

Yeşilçam'ın efsane ismi Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. Türker İnanoğlu'na veda paylaşımı yapan ünlü isimlerden biri de Çağla Şıkel oldu. Şıkel, yıllar önce yan yana poz verdiği 'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu ile karesini Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 03-04-24 22:57

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-24 18:36

Hudutsuz Sevda'da bomba ayrılık! Tüm dengeler değişecek

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde bomba bir ayrılık yaşanacak. Tüm dengelerin değişeceği dizide ana karakterlerden bir isim diziye veda edecek.

Magazin 02-04-24 08:45

CANLI Erzincan seçim sonuçları! Erzincan'da heyecan dorukta! Yarışı Özge Vataner Özege mi, Bekir Aksun mu yoksa Veda Bingöl mü önde tamamladı?

Türkiye nefesini tuttu yeni belediye başkanlarını seçiyor. Yerel seçimin sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçimin heyecan dolu yerlerinden biri de Erzincan'da yaşanıyor. Erzincan'da CHP adayı Özge Vataner Özege mi, MHP adayı Bekir Aksun mu yoksa İYİ Parti adayı Veda Bingöl mü seçimi kazandı? İşte Erzincan yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:16

Sakla Beni dizisinin hayranlarına kötü haber! Final yapacağı tarih belli oldu

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrollerini paylaştığı 'Sakla Beni' dizisinin final yapacağı tarih belli oldu. Dizi 26. bölümde ekrana veda edecek.

Magazin 30-03-24 15:35

Erzincan seçim sonuçları canlı! Erzincan seçim sonuçlarında Özge Vataner Özege mi, Bekir Aksun mu, Veda Bingöl mü önde?

Türkiye bir kez daha seçim heyecanı yaşıyor. Yerel seçim sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Erzincan seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Erzincan'da CHP adayı Özge Vataner Özege mi, MHP adayı Bekir Aksun mu, İYİ Parti adayı Veda Bingöl mü daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 15:59

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

Fenerbahçe'de Dusan Tadic defteri kapanıyor! Eski kulübünün başkanından resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Dusan Tadic konusunda gelişmeler yaşanıyor. Lig sonunda takıma veda etmeye hazırlanan 35 yaşındaki oyuncu hakkında flaş bir transfer açıklaması geldi.

Spor 28-03-24 16:39

Kuruluş Osman'da şaşırtan veda! Başrol oyuncusu ayrlıyor

Malhun Hatun rolündeki Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman'a veda etmeye hazırlanıyor. Hamile olan oyuncu Atiksoy doğum sebebiyle diziden ayrılıyor.

Magazin 27-03-24 10:47

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan veda gibi açıklama! Seneye biz yokuz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kupa Voley'i kazanan şampiyon takım ile bir araya gelirken burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-03-24 19:48

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 12:43

Erkek müşterilerin bekarlığa veda partisini kabul etmeyen eğlence mekanına para cezası

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), kalabalık erkek grubu oldukları gerekçesiyle rezervasyon talebini reddeden eğlence mekanına, cinsiyet temelinde ayrımcılık yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle idari para cezası verdi.

Yurthaber 26-03-24 12:18

30 günde 17 kilo mu? Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? 16 saat açlık ve düzenli beslenmeyle...

Son olarak Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay zayıflayarak fit görünüme kavuştu. Aldığı kiloları diyetle veren oyuncunun 30 günde 17 kilo verdiği söylendi. Yeşilçay ise bu konuya açıklık getirdi.

Magazin 25-03-24 07:42

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica, basketbolu bıraktı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nda da iki farklı dönemde forma giyen 35 yaşındaki Sırp oyuncu Nemanja Bjelica, parkelere veda ettiğini duyurdu.

Spor 23-03-24 22:51

Vefat haberi sanat dünyasını yasa boğmuştu! Duygusal veda geldi

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Oğlu Yiğit'in duyurduğu acı haber sanat dünyasını yasa boğmuştu. Kemal Sunal'la başrol oynayan ünlü oyuncuya duygusal bir veda da Gül Sunal'dan geldi.

Magazin 23-03-24 12:04

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yıllardır kanserle mücadele ediyordu! O videosu gündemde...

Dördüncü kez kansere yakalanan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 61 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun paylaştığı bir video gündem oldu. Öztan, videoda hayat felsefesini açıklamıştı.

Magazin 22-03-24 12:17

Survivor All Star'da iddialı yarışmacı adaya veda etti! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada eleme heyecanı vardı. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı düello sonunda belli oldu...

Magazin 22-03-24 07:29