Veda Mektubu Haberleri

Fenerbahçe'de Dusan Tadic defteri kapanıyor! Eski kulübünün başkanından resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Dusan Tadic konusunda gelişmeler yaşanıyor. Lig sonunda takıma veda etmeye hazırlanan 35 yaşındaki oyuncu hakkında flaş bir transfer açıklaması geldi.

Spor 2024-03-28 16:39:13

Kuruluş Osman'da şaşırtan veda! Başrol oyuncusu ayrlıyor

Malhun Hatun rolündeki Yıldız Çağrı Atiksoy Kuruluş Osman'a veda etmeye hazırlanıyor. Hamile olan oyuncu Atiksoy doğum sebebiyle diziden ayrılıyor.

Magazin 2024-03-27 10:47:39

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan veda gibi açıklama! Seneye biz yokuz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kupa Voley'i kazanan şampiyon takım ile bir araya gelirken burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-03-26 19:48:07

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-26 12:43:05

Erkek müşterilerin bekarlığa veda partisini kabul etmeyen eğlence mekanına para cezası

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), kalabalık erkek grubu oldukları gerekçesiyle rezervasyon talebini reddeden eğlence mekanına, cinsiyet temelinde ayrımcılık yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle idari para cezası verdi.

Yurthaber 26-03-24 12:18

30 günde 17 kilo mu? Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? 16 saat açlık ve düzenli beslenmeyle...

Son olarak Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay zayıflayarak fit görünüme kavuştu. Aldığı kiloları diyetle veren oyuncunun 30 günde 17 kilo verdiği söylendi. Yeşilçay ise bu konuya açıklık getirdi.

Magazin 25-03-24 07:42

Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Nemanja Bjelica, basketbolu bıraktı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nda da iki farklı dönemde forma giyen 35 yaşındaki Sırp oyuncu Nemanja Bjelica, parkelere veda ettiğini duyurdu.

Spor 23-03-24 22:51

Vefat haberi sanat dünyasını yasa boğmuştu! Duygusal veda geldi

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Oğlu Yiğit'in duyurduğu acı haber sanat dünyasını yasa boğmuştu. Kemal Sunal'la başrol oynayan ünlü oyuncuya duygusal bir veda da Gül Sunal'dan geldi.

Magazin 23-03-24 12:04

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yıllardır kanserle mücadele ediyordu! O videosu gündemde...

Dördüncü kez kansere yakalanan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 61 yaşında hayata veda etti. Usta oyuncunun paylaştığı bir video gündem oldu. Öztan, videoda hayat felsefesini açıklamıştı.

Magazin 22-03-24 12:17

Survivor All Star'da iddialı yarışmacı adaya veda etti! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada eleme heyecanı vardı. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı düello sonunda belli oldu...

Magazin 22-03-24 07:29

İsmail Hacıoğlu annesini kaybetti! Acısını bu sözlerle paylaştı: Hayatıma hangi kadın girse...

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde Cem Karaca'ya hayat veren İsmail Hacıoğlu annesinin ölümüyle yıkıldı. Ünlü oyuncunun annesine veda sözleri herkesi üzdü.

Magazin 21-03-24 07:58

BM'den kritik Karadeniz mektubu! Türkiye dahil 3 ülkeye gönderildi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz'deki seyrüsefer güvenliğiyle alakalı öneriler içeren mektubun Rusya, Türkiye ve Ukrayna'ya gönderildiğini açıkladı.

Haber 16-03-24 16:14

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık diziye böyle veda etti! O karelere yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Mihri karakteriyle büyük beğeni toplayan Gizem Yanık diziye veda etti. Kızılcık Şerbeti'nden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç oyuncunun duygusal vedasına yorum yağdı..

Magazin 16-03-24 12:33

Survivor'a veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi: Modumuz belli...

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle geçtiğimiz aylarda diskalifiye edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yarışmadan Pınar Saka’nın elenmesi gündem olmuştu. Adaya veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.

Magazin 16-03-24 09:17

Başrollerinde Miray Daner ve Birce Akalay'ın yer aldığı 'Kuş Uçuşu' dizisinin final sezonun fragmanı paylaşıldı! Sevenlerine veda etmeye hazırlanıyor

Başrollerinde Miray Daner ve Birce Akalay'ın yer aldığı 'Kuş Uçuşu' dizisinin 2. sezonu 14 Aralık'ta izleyiciyle buluşmuştu. İlk iki sezonu sosyal medyada büyük ses getiren dizinin 3. sezonuna dair fragman paylaşıldı. 3. sezonun final olacağının bilgisi paylaşılırken yayın tarihi de 11 Nisan 2024 olarak açıklandı.

Trend 15-03-24 13:57

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Denemeyen bin pişman: Ocak gözündeki yağ ve kiri söker atar! Kararmış ocak gözlerine son

Mutfak temizliği, her evde önemli bir konudur. Özellikle ocak gözlerinin temizliği birçok kişi için zorlayıcıdır. Doğru yöntemlerle ocak gözlerini temizlemek oldukça kolaydır ve sonuçlar şaşırtıcı olabilir. Kararmış ocak gözlerine veda etmenin zamanı geldi. Bu yöntemlerle ocak gözlerindeki yağ kalıntıları ve kirden kurtulabilir ve ışıl ışıl bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Kadin 15-03-24 09:49

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Dünya bu olayı konuşuyor! Yıllardır aranan seri katil yarışma programına katılmış: Mektupla her şeyi itiraf etti

Fransa'da onlarca kişinin tecavüz ve ölümünden sorunlu tutulan seri katil François Verove'nin ölümünden öncesinde bir yarışma programına katıldığı ortaya çıktı. Ülkenin popüler yarışma programı Tout le monde veut prendre sa place'a (Herkes yerini almak istiyor) katılan Verove'nin intihar etmeden önce eşine bıraktığı itiraf mektubu tüm gerçekleri ortaya çıkarttı.

Trend 14-03-24 13:32

Bekarlığa veda partisinde yaşadığı yasak aşkı ifşa etti! TikTok'tan adamın nişanlısına seslendi... Seni aldattı beni bul

TikTok'ta 'Tianawiltshire' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın sosyal medya üzerindenilişki yaşadığı adamın nişanlısına seslendi. Genç kadın Las Vegas'taki bekarlığa veda partisinde tanıştığı adamın nişanlısına TikTok'tan seslenerek, "Seni aldattı beni bul" dedi.

Trend 13-03-24 10:02

Yeşilçam'ın usta ismi Arif Keskiner yaşamını yitirdi!

Kapıcılar Kralı ve Selvi Boylum Al Yazmalım'ın da aralarında bulunduğu sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında hayata veda etti.

Magazin 12-03-24 17:11

Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için son mektubu: Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz

Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş de önceki gün 64 yaşamını yitirmişti. Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için kaleme aldığı son mektup ortaya çıktı. Baba Ateş o mektupta "Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz.” ifadelerine yer verdi.

Haber 12-03-24 10:21

Survivor Sahra, Poyraz'ın hırsızlık olayıyla ilgili tüm takımı ilgilendiren bomba iddialarda bulundu! İsim vererek ifşa etti

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yapması herkesi şok ederken Survivor'a veda eden Sahra, bu olayla ilgili daha büyük şaşkınlık yaratacak iddialar ortaya attı.

Magazin 12-03-24 09:12

Ronaldo boş kaleye kaçırdı, taraftara saç baş yoldurdu! Al Nassr Asya Şampiyonlar Ligi'ne penaltı atışları sonrası veda etti

Asya Şampiyonlar Ligi'nde heyecan çeyrek final mücadeleleri ile sürdü. Al Nassr'ın Al Ain'i ağırladığı mücadelenin normal süresi 3-2 Al Nassr üstünlüğü ile tamamlanırken uzatma dakikaları da 4-3 tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda Al Nassr turnuvaya veda ederken Ronaldo'nun faydalanamadığı bir pozisyon geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 12-03-24 07:30

Kayhan Yıldızoğlu'na veda! Eski eşi Suna Yıldızoğlu gözyaşlarına hakim olamadı: Annem babam gibiydi

90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent Camii'nde kılındı. Suna Yıldızoğlu, eski eşinin tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü oyuncu eski eşi için "Annem babam gibiydi" dedi.

Magazin 11-03-24 15:34

Öğrenciler, çalışanlar... Herkes bu haberi bekliyor! Bayram tatili kaç gün olacak: Kritik 'Pazartesi' detayı

11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. 30 günün ardından mübarek aya bayramla veda edilecek. Tatil yapmak isteyenler, öğrenciler, çalışanlar ise şimdiden bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Turizmciler de konuya dahil olarak 9 günlük tatil istedi. Seçim, bayram, nevruz ve paskalyanın arka arkaya gelmesiyle turizmciler tatil sezonunun erken başlamasını ümit ediyor.

Finans 11-03-24 10:01

Suna Yıldızoğlu'ndan eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na duygusal veda... İç dünyamı keşfeden insan

Usta oyuncu Suna Yıldızoğlu'ndan eski eşi Kayhan Yıldızoğlu'na duygusal veda... Suna Yıldızoğlu paylaşımında "Soyadını taşımaktan onur duydum" dedi.

Magazin 10-03-24 11:35

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-24 10:28

Kocası Acun Ilıcalı'yı aramış Dominik'ten apar topar dönmüştü! Sahra Işık evliliğinde sıkıntılar olduğuna dair iddialara dudak dudağa pozla yanıt verdi

Survivor All Star 2024'te hiç beklenmedik bir veda gerçekleşmiş ve sezonun iddialı yarışmacısı Sahra Işık Dominik'e apar topar veda etmişti. Survivor'dan dönen yarışmacının evliliğinde sıkıntılar olduğu iddia edildi. Ünlü isimden iddialara öpücüklü yanıt geldi.

Magazin 09-03-24 18:13

Nagihan'ın ricası ile Survivor'a geri dönmüştü! Survivor All Star'da beklenmedik veda! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Haftanın eleme adayları adada kalma mücadelesi verdi. Öncesinde ödül oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılardan nefes kesen bir mücadele ekranlara yansıdı. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşti. İddialı bir isim adaya gözyaşları içinde veda etti.

Magazin 08-03-24 14:54

Survivor'ın yıldızı Turabi, Acun Ilıcalı'nın o sözlerini paylaştı! Özlediysen mesaj at abi

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda etmişti. Çamkıran, son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Turabi, Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekstra'da yaptığı açıklamaları kendi sosyal medya hesabından paylaşarak altına bir de not düştü.

Magazin 05-03-24 10:10

Cilt kırışıklıklarına artık veda edin! Cildi daha genç gösteren 3 etkili yöntem

Cilt kırışıklıkları yaşlanmanın doğal bir parçası olsa da onları azaltmak veya önlemek mümkündür. Cilt kırışıklıklarına artık veda etmenizi sağlayacak ve cildinizi daha genç gösterecek 3 etkili yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri uygulayarak, cildinizin genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilir ve yaşlanmanın etkilerini en aza indirebilirsiniz.

Kadin 04-03-24 15:59

'Kim Milyoner Olmak İster'de seyirci jokeri yarışmacının sonu oldu! O ülkeyle ilgili soru herkesi yanılttı

İlgiyle izlenen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında sorulan Azerbaycan bayrağı sorusu gündem oldu. Soru hem yarışmacı Hakan Aydoğan'ı, hem de seyirciyi şaşırttı. Kararsız kalarak stüdyodaki izleyicilere danışan yarışmacı, seyirci jokerinin kurbanı oldu. Yarışmacı, 50 bin TL kazanarak 'Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti.

Magazin 04-03-24 13:13

Vasiyeti yerine getirildi! Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen paylaştı

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirmişti. Vasiyeti yerine getirilen Savacı ABD'de toprağa verildi. Usta sanatçının eşi Nermin Bezmen, sosyal medyadan eşine veda etti.

Magazin 03-03-24 15:20

Survivor'ın yıldızı Turabi hakkında çıkan o haberlere ateş püskürdü! Dominik'te değilim

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Çamkıran, hakkında çıkan yalan haberlere ateş püskürdü.

Magazin 01-03-24 09:28

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara olay yaratan eleştiri! ''İkisinin de Brezilya pasaportunu iptal ederdim''

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan Galatasaray, çeyrek finalde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve kupaya veda etti. Sarı-kırmızılıların elenmesinin ardından medyada da tepkiler yağmur gibi geldi. Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yıldızını sert sözlerle eleştirdi.

Spor 01-03-24 07:35

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-24 07:29

Fenerbahçe'nin ardından bir şok da Galatasaray yaşadı! Sarı-Kırmızılılar Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etti!

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin son bileti için Galatasaray ile Karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken Karagümrük tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi ve Trabzonspor'a rakip oldu. İşte detaylar...

Spor 29-02-24 22:43

Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu Can Ilgaz hayatını kaybetti! Daha 26 yaşındaydı...

Mizah yazarı ve komedyen Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu Can Ilgaz hayatını kaybetti. 26 yaşında hayata veda eden Can Ilgaz Özdemiroğlu'nun, beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Magazin 29-02-24 15:19

MSB'den F-16 açıklaması: Kabul mektubu Bakanlığımıza ulaştı

MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, yeni F-16’lar ve modernizasyonuyla ilgili, "ABD tarafından gönderilen ‘Taslak Teklif ve Kabul Mektupları’ Bakanlığımıza ulaşmıştır. İlgili birimlerimiz gerekli inceleme ve değerlendirmelere başlamıştır.” denildi.

Haber 29-02-24 12:06

Tolga Savacı'ın eski eşi Aylin Livaneli'den duygusal veda! 'Geriye söylenmemiş sözler kaldı...'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.

Magazin 28-02-24 12:02

Fenerbahçe, Ankaragücü'ne deplasmanda 3-0 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti...

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde MKE Ankaragücü sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ligde şampiyonluk yolunda tam gaz devam eden Fenerbahçe'nin tek hedefi deplasmandan galibiyetle dönerek yarı finale çıkmaktı. Ankaragücü'nün yüksek performansıyla karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 3-0 mağlup ayrılarak kupaya veda etti.

Spor 27-02-24 22:43

Kızılcık Şerbeti'ne veda etmek zorunda kalan Settar Tanrıöğen hakkında üzen haber

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmesi sonrası diziden ayrılmak zorunda kaldı. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili iddia duyanları üzdü.

Magazin 27-02-24 10:42

Turabi geri dönüyor iddialarından yoruldu! Turbo Turabi'den 'Tedavideyim' açıklaması

Geçirdiği sakatlıklar yüzünden Survivor'a bir anda veda eden yarışmanın en iddialı isimlerinden Turabi'nin sık sık döneceği iddia ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan Çamkıran, "Turabi geri dönüyor" iddialarına yanıt verdi.

Magazin 26-02-24 08:29

Yargı'nın Cennet'i Tuğba Çom diziden ayrıldı! İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam

Yargı dizisinde oğlunu öldüren Cennet karakterine hayat veren Tuğba Çom diziye veda etti. Sosyal medyadan da seyirciye veda eden başarılı oyuncu "İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam" dedi.

Magazin 26-02-24 08:15

Eski manken Ebru Şancı pozunu paylaşınca kocası Alpaslan Öztürk dayanamadı! Kıskanç

Bir dönem podyumların aranan mankenlerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etti. 3 çocuğu olan güzel isim yıllara meydan okuyor. Son olarak pozlarını paylaşan Şancı'ya kocası bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 25-02-24 12:26

Nurgül Yeşilçay imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Fit hali ile dikkat çeken Yeşilçay şimdi de imaj tazeledi. Ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Magazin 24-02-24 12:24

Yoğun bakıma kaldırılmıştı... Turabi'den dikkat çeken Survivor paylaşımı geldi

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla büyük bir hayran kitlesi elde eden Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımıyla gündem oldu. Survivor All Star'ı etiketleyen Çamkıran, "Hevesim yine kursağımda kaldı" notunu yazdı.

Magazin 24-02-24 10:52

SON DAKİKA: Fenerbahçe'ye sürpriz rakip! Sarı-Lacivertliler UEFA Konferans Ligi'nde Union SG ile eşleşti

Son dakika... Sparta Prag karşısında aldığı beklenmedik mağlubiyet sonrası Avrupa'ya veda eden Galatasaray'ın ardından, Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Sarı- Lacivertliler Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile eşleşti. İşte detaylar...

Spor 23-02-24 15:21