Vefat Etme Haberleri

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 2024-04-18 08:56:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat yıl dönümünde Turgut Özal'ı andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31. vefat yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'nin 8. cumhurbaşkanı Turgut Özal için bir mesaj yayımladı.

Haber 2024-04-17 16:39:25

Ölen amcasını tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü! Kredi çektirmeye çalıştı... Çok solgun görünüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro'nun batı bölgesinde bir mahalle olan Bangu'daki banka şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın vefat eden amcasının cansız bedenini tekerlekli sandalyeye koyarak bankaya getirdi ve kredi çektirmeye çalıştı. Bankada çalışan görevlinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine Nunes tutuklandı.

Trend 2024-04-17 11:06:09

Telefon bataryasının patlama anı kamerada

Ordu’nun Fatsa ilçesinde tamire götürülen cep telefonunun bataryası, şarj etme sırasında patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 2024-04-16 12:02:22

İran-İsrail gerilimini 2023 yılında tahmin etmişti! Herkes benim yaşayan Nostradamus olduğumu kabul etmeli

Brezilyalı kahin Athos Salome nam-ı diğer Yaşayan Nostradamus, Daily Star'a jeopolitik olayları önceden tahmin etme becerisine sahip olduğunu ve yaygın şüpheciliğe rağmen bunu kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. Dünyaca ünlü kahin 2023 yılında İsrail-İran gerilimini tahmin ettiğini hatırlattı.

Trend 16-04-24 09:45

İnanmayan yok ama giden çok! Falcısından astroloğuna hepsine ceza yağdı: '24 saatte garantili aşık etme' ilanları kayıplara karıştı

Sosyal medyadan ve internetten verdikleri reklamlarla müşteri buluyorlar, aldatmaca yoluyla paraya para demiyorlardı. Hemen herkesin gittiği ama inanmadığı falcılardan medyum ve astrologlara bakanlıktan ağır fatura çıktı. '24 saatte garantili aşık etme, 48 saatte sonuç garantisi' gibi ilanlar veren sahtekarlar ise birdenbire kayıplara karıştı.

Finans 12-04-24 08:43

Damla Ersubaşı babasının öldüğünü açıklarken küfürler havada uçuştu! Torbacı, babamın kalbi...

Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Ersubaşı, babasının vefat haberini verdikten sonra eski eşine ve eşinin kardeşine hakaretler yağdırdı. Ersubaşı'dan ağızları açık bırakan ifadeler...

Magazin 12-04-24 08:39

Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın Deniz Parkı duyurusuna tepki

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın Ege Denizi’nde ilan edeceğini duyurduğu ‘Deniz Parkı’ duyurusuyla ilgili, "Yunanistan’ın, Ege sorunları bağlamında öteden beri hemen her platformdan istifade etme çabası içinde olduğu bilinmektedir. İlişkilerimizde son dönemde görülen yumuşamaya rağmen, Yunanistan’ın bu defa da çevreyle ilgili hususları istismar ettiği görülmektedir" açıklamasını yaptı.

Haber 10-04-24 00:03

Fenerbahçe'ye bir şok daha gelebilir! Galatasaray maçının ardından İrfan Can Kahveci sürprizi...

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa'da maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertlilere bir şok daha geleceği iddia edildi.

Spor 09-04-24 18:08

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden AK Parti’de bylock kullananlar ifşa oldu iddiasına yanıt!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "AK Parti’de bylock kullananlar ifşa oldu" iddialarının doğru olmadığını açıkladı. Açıklamada, "Hiçbir belgeye dayanmayan görüntülerin, FETÖ’yle mücadele konusunda kamuoyunu manipüle etme amaçlı servis edildiği tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Haber 07-04-24 23:47

YSK'dan bir iptal kararı daha! AK Parti adayı mazbatasını bile almıştı ama o ilçede seçimler iptal edildi...

YSK'dan bazı ilçeler için seçim iptali kararları gelmeye devam ediyor. Son olarak alınan karara göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal etme kararı aldı.

Haber 07-04-24 07:15

'Kalp kırdım! Duygularınızı incittiysem özür dilerim' O ülkede vali yaptığı gaf sonrası istifa kararı aldı

Japonya'da Şizuoka Eyalet Valisi Kawakatsu Heita, valilikte yeni işe başlayanlara karşı yaptığı gaf sonrası istifa etme kararı aldığını açıkladı.

Haber 04-04-24 10:31

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi Gülşen Bubikoğlu’ndan paylaşım

Yeşilçam'ın efsane ismi Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. 'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu'un eşi Gülşen Bubikoğlu, vefat haberinin ardından bir paylaşımda bulundu.

Magazin 03-04-24 07:32

Son dakika: Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu

Son dakika: Türk sinemasının duayen ismi yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Gazeteci Cüneyt Özdemir de kayınpederi İnanoğlu'nun cenaze programını açıkladı.

Magazin 02-04-24 20:18

'Meral Akşener istifa edecek' iddiaları gündem olmuştu! İsmail Saymaz'dan çarpıcı sözler: 'Öğrendiğim kadarıyla...'

31 Mart yerel seçimlerinin ardından oyları büyük oranda eriyen İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddia edilmişti. Gündem olan iddia sonrasında Akşener kameraların karşısına geçerek "En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi. Gazeteci İsmail Saymaz, dikkat çeken açıklamalarda bulunarak Akşener'in istifa etme kararından vazgeçirildiğini ifade etti.

Haber 02-04-24 00:19

Vefat eden eski milli tenisçi Necdet Kestelli, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'de önceki gün vefat eden eski milli tenisçi Necdet Kestelli'nin (84) cenazesi, toprağa verildi.

Yurthaber 01-04-24 14:49

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 22:31

Karnı şişince hamile olduğunu sandı! Ortaya çıkan gerçek genç kadının sonu oldu

Bir anne karnındaki şişkinlik nedeniyle hamile olduğunu düşündü. Gebelik testi negatif çıkınca soluğu hastanede alan 33 yaşındaki kadın hastalık teşhisi konduktan haftalar sonra aniden vefat etti.

Kadin 30-03-24 11:56

Karabük Üniversitesi'ndeki Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili 'cinsel ilişki' iddiası ortalığı karıştırdı! Gözaltılar var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.

Haber 28-03-24 13:07

Bir ili yasa boğan olay! Tabutundaki detay yürekleri dağladı... Acı haberler peş peşe geldi

Manisa’da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlanırken, minik Vedat Ayaz’ın tabutuna bağlanan balonu yürek dağladı.

Haber 27-03-24 15:42

Vefat haberi sanat dünyasını yasa boğmuştu! Duygusal veda geldi

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli, oyuncu Bahar Öztan 61 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Oğlu Yiğit'in duyurduğu acı haber sanat dünyasını yasa boğmuştu. Kemal Sunal'la başrol oynayan ünlü oyuncuya duygusal bir veda da Gül Sunal'dan geldi.

Magazin 23-03-24 12:04

SEDDK maden çalışanlarının zorunlu ferdi kaza sigortası tarifesini güncelledi

Maden şirketlerinin çalışanlarına yaptırmakla yükümlü olduğu ferdi kaza sigortasında tarife ve teminatlar güncellenirken, kişi başına ödenen yıllık prim ücreti 4 bin 675 liraya, sakatlanma ve vefat için verilen teminat 1 milyon liraya çıktı.

Finans 19-03-24 11:58

Sandık kurulu kimlerden, kaç kişiden oluşur? Sandık kurulu görevleri nelerdir? Sandık görevlisi sorgulama

Bir toplumun kamu hizmetini yerine getirmesi adına bir veya birden fazla kişiyi tercih ettiği, atama ya da tayin etme gibi süreçleri kapsadığı seçme eylemi seçim olarak tanımlanmaktadır. Seçimlerde bazı bireylerin ise önemli görevleri vardır. Bu görevler sandık kurulu kategorisinde bulunan kişileri kapsamaktadır.

Haber 18-03-24 18:55

Hande Yener'in annesi hayatını kaybetti! Dünyamı kaybettim

Şarkıları ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Hande Yener hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. 12 yıl önce babasını kaybeden Hande Yener’in 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener vefat etti. Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yıldız Özyener bugün toprağa verildi.

Magazin 17-03-24 21:08

Çalışanına 'keltoş' diyen seyirciye sert tepki gösterdi! İmamoğlu: Öyle kabadayı laflar etme bana

İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile katıldığı bir programdaki seyirci arasında gergin dakikalar yaşandı. Seyirci bir İBB çalışanı için 'keltoş' ifadesini kullanınca İmamoğlu sinirlenerek, "Öyle kabadayı laflar etme bana." dedi. İşte detaylar...

Haber 16-03-24 10:09

Eşi yeni vefat eden kadın, kendisini rahatsız eden adama meydan dayağı attı! İşte o anlar...

Sakarya'da eşi yeni vefat eden bir kadın, kendisini son zamanlarda rahatsız eden adamı sokak ortasında dövdü. Sosyal medyada yayılan o görüntüler gündem oldu. Kameraya yansıyan o anlarda kadın, "Benim kocam yeni öldü, seni gebertirim, adam ol arama diyorum sana" dedi. Yaşanan olayı anlatan Nuran Kul, “Kendisini uyardım, dinlemedi. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı tokadını yapıştırdım” ifadelerine yer verdi.

Haber 15-03-24 21:17

‘Baldızı aşık etme büyüsü’ yapıyordu, kendisini bakın nasıl savundu! Bakanlık sözde büyücülere ceza yağdırdı…

Ticaret bakanlığı, halkın duygularını sömürmek amacıyla sosyal medyada faaliyet gösteren sözde büyücü ve medyumlara milyonlarca lira ceza kesti. Onlardan biri de ‘baldızı aşık etme büyüsü’ yaptığını iddia ediyordu. Telefonla arandığında o akılalmaz büyüyü yaptığını inkar etse de, 550 bin liralık cezadan kurtulamadı.

Haber 14-03-24 08:23

Ramazanda kimler oruç tutmamalı? Hangi hastalığı olanlar oruç tutamaz?

Ramazan Müslümanlar için kutsal bir aydır. Oruç tutma, dua etme, sadaka verme ve manevi arınma gibi bir dizi ibadeti içerir. Bu ay süresince tutulan oruçlar, İslam'ın 5 temel ibadetinden biri olarak kabul edilir ve sağlık, sabır, dayanıklılık, bağışlama ve manevi gelişim gibi birçok fayda sağlar. Peki, ramazanda kimler oruç tutabilir kimler tutamaz?

Haber 13-03-24 20:53

Overthinking (aşırı düşünme) sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Overthinking (aşırı düşünme) sendromu tedavisi

Overthinking, insanların günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla başa çıkmaya çalışırken sıkça yaşadıkları bir durumdur. Bu, bir konu veya durum hakkında aşırı düşünme, analiz etme ve endişelenme eğilimidir. Genellikle gelecekle ilgili korkular, geçmişteki hatalar veya belirsizlikler üzerinde aşırı odaklanmakla ilişkilendirilir. Overthinking, kişinin zihnini işgal ederek stres, anksiyete ve hatta depresyon gibi olumsuz duygulara yol açabilir.

Haber 13-03-24 19:58

Kıbrıs gazisi Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'de 71 yaşında vefat eden Kıbrıs gazisi Necmettin Denkçi, toprağa verildi.

Yurthaber 13-03-24 15:20

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda sepet indirimleri başladı

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası kısa süreliğine Stanley termosların neredeyse tüm modellerinde sepette %5 indirim var. Bu fırsattan yararlanın diye sizin için çok sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

Çorum'da iş yerinde silahla yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti

Çorum'un İskilip ilçesinde çıkan silahlı kavgada yaralanan kişi hastanede vefat etti.

Yurthaber 13-03-24 13:34

Cinsiyet değiştirmişti! Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimi sonrası hayatına Meli Bendeli olarak devam etme kararı almıştı. Başarılı oyuncu son halini paylaşarak beğeni topladı.

Magazin 12-03-24 09:29

Fenerbahçe’nin 32. başkanı Tahsin Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe’nin vefat eden eski başkanı Tahsin Kaya, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Spor 11-03-24 14:18

Hülya Avşar Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun? diye sordu! Cinsiyet değiştiren isimden bomba yanıt

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirerek hayatına Doruk olarak devam etme kararı almıştı. Hülya Avşar'a konuk olan Doruk Doğrusöz "Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun?" ve viagra sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 10-03-24 15:25

Fenerbahçe eski Başkanı Tahsin Kaya vefat etti

Fenerbahçe’de 1986-1989 yılları arasında başkanlık yapan Tahsin Kaya 87 yaşında vefat etti.

Spor 09-03-24 20:08

Dışişleri Bakanı Fidan: ABD ile pozitif gündemle yeni sayfa açarak devam etme imkanı var

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Amerika temaslarını Türk gazetecilerle buluşmasında değerlendirdi. İkili ilişkilere dair önemli mesajlar veren Fidan, geçmişte yaşanan krizlerin iki ülkeye diplomatik esneklik kazandırdığını belirtti. Fidan, gelinen noktada pozitif bir gündemle yeni bir sayfa açıldığını söyledi.

Haber 09-03-24 07:39

Usta oyuncu Tolga Savacı ve Nermin Bezmen boşandı mı? Olay iddia

Geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen vefat etmeden önce oyuncuyla boşandıklarına dair çıkan iddiaları yalanladı. Bezmen, "Allah'tan korkunuz! Yalan habere üzülen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, Tolga'mın hayranlarına: Lütfen üzülmeyin!" dedi.

Magazin 08-03-24 13:03

Erkeklerin bir numaralı tercihi! Geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını sizin için seçtik

Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olan parfüm sadece hoş kokmayı değil aynı zamanda kendinizi ifade etme ve çevrenizde bırakacağınız izlenim konusunda derin bir etkiye sahip. Bu nedenle parfüm seçerken kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan bir koku bulmak önemli. Sizler için erkeklerin bir numaralı tercihi olan ve geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını seçtik. Kendinizi daha özgüvenli hissedeceğiniz parfüm ve deodorantlar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 08-03-24 12:14

Ekrem İmamoğlu 'Bakanlık planı bugün açıkladı' diyerek duyurdu: 'Bu hepimizin baş belasıdır unutmayın'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma Bakanlığı’nın 2024-2028 stratejik planı bugün açıkladığını ve planda Kanal İstanbul projesinin yer aldığını açıkladı. İmamoğlu açıklamasının devamında "Bu hepimizin baş belasıdır unutmayın. Bu var ya bu Kanal İstanbul'un İstanbul'u yok etme projesidir" dedi.

Haber 06-03-24 20:14

Ahmet Kaya filminin yönetmeni Kudret Sabancı isyan etti: Tekelci hatta baskıcı...

16 Kasım 2000'de vefat eden Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan “Son Şarkı - Ahmet’in Türküsü” filmini yöneten Kudret Sabancı sanatçının ailesinin gösterdiği tepkiye isyan etti. Kaya, “Tarihsel ve somut olaylar üzerinde hiç kimsenin telif hakkı söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Magazin 06-03-24 09:29

Okulda skandal! Müdür ve öğretmen eşinin reşit olmayan öğrencileriyle yasak ilişkileri ifşa edildi... Üçlü ilişkiye zorlama...

Okul müdürü David Alan Wakefield ve eşi Rachel Jean Wakefield, aralarında reşit olmayan öğrencilerini taciz etme suçlaması da dahil olmak üzere 30 suçlamayla karşı karşıya kaldı. İkili hakkında soruşturma başlatılırken görevlerinden uzaklaştırıldıkları belirtildi.

Trend 05-03-24 15:41

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! Settar Tanrıöğen istemiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah Ünal’ı Ahmet Mümtaz Taylan günlerdir gündemdeydi. Settar Tanrıöğen’in yerine gelen ünlü oyuncu "Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu" dedi.

Magazin 04-03-24 09:19

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in vefat eden ablası son yolculuğuna uğurlandı

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in 67 yaşında hayatını kaybeden ablası Müzeyyen Erez'in cenazesi, Zonguldak'ta toprağa verildi.

Yurthaber 29-02-24 15:31

Vefat eden kocasının dizüstü bilgisayarını açınca gördüklerine inanamadı! Eşinin sevgilileriyle mesajlaşmalarını okudu: Karım vefat etti

TikTok'ta 'chherybombsquad007' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının ölümünden sonra ilk kez onun bilgisayarını karıştırdığını ve karşılaştığı sırları anlattı. Eşinin sevgilileriyle olan konuşmalarını okuyan kadın, kocasının kendisini bekar olarak tanıttığını ve 'Karım vefat etti' dediğini öne sürdü. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 29-02-24 08:49

SON DAKİKA | Erdem Gül'e hapis cezası! 'Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme' suçundan...

Son dakika haberi: Yargıtay'da bozulan MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin yeniden görülen davada, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkındaki davada karar çıktı. Gül, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 28-02-24 12:40

Kırk yıllık hatırın yad edildiği müze

Elazığ'da kurulan Kahve Fincanı Müzesi'ni ziyaret edenler, tarihi eser niteliği taşıyanlar ile ülkenin farklı bölgelerinden getirilen 5 bin fincanı görme ve hatıraları yad etme imkanı buluyor.

Yurthaber 27-02-24 11:57

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-24 07:24

İhtiyaç fazlası tüketildiğinde kanser riskini artırıyor! DSÖ'ye göre en fazla 2. ölüm nedeni... Erkeklerde daha sık görülüyor

DSÖ'ye göre kalp ve damar hastalıklarından sonra en fazla ölüm nedeni kolon kanseridir. Türkiye’de 2022 verilerine göre yılda 22 bin kişiye kolon kanseri tanısı konulmaktadır bunların yaklaşık 12 bini vefat etmektedir. Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Güzel, kırmızı etli ürünlerden uzak durulması gerektiğini belirterek ihtiyaç fazlası tüketimin kalın bağırsak kanseri riskini arttırdığını söyledi.

Haber 26-02-24 12:19