Vehbi Bakir Haberleri

Ford Otosan Kocaeli'de ilkokul inşa edecek

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde "Eğitime Yüzde 100 Destek" kampanyası kapsamında Ford Otosan tarafından yaptırılacak 35 derslikli Vehbi Koç Vakfı Semahat Arsel İlkokulu'nun protokolü imzalandı.

Yurthaber 2024-03-27 15:34:24

Psikolog Buse Aydın'ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'bekaret' açıklaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Takipçilerinden gelen 'Bakir olmayan erkeğin bakire kadınla evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt veren Aydın'ın sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 2024-03-27 08:12:59

Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Güreş Turnuvası

Türk sporcular, turnuvanın ilk gününde 4 madalya kazandı.

Yurthaber 2024-03-08 08:59:59

'Seks sürelerinin uzunluğu yüzünden gelişemiyoruz' dedi! Newton ve Kant örneği çok konuşuldu.... Bir teşekkürü hak ediyorlar

Caner Dağlı ve Çağla Alkan'ın yaptığı 'Fazla Merak' isimli podcast kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. İkilinin cinsel hayat üzerinden bilim insanlarına dair verdikleri örnekler çok konuşuldu. Alkan'ın Newton ve Kant'ın bakir öldüğünü söylemesi ve ikilinin Tesla'ya teşekkür ettikleri anlar gündem oldu.

Trend 2024-02-22 13:51:23

Bilim insanlarını şaşkına çeviren keşif: Dünyanın en derin noktası Mariana Çukuru'nda bira şişesi bulundu

Bilim insanları dünyanın en alçak noktası olarak bilinen ve okyanusun 10 bin 994 metre altındaki Mariana Çukuru'nun keşfedilmemiş bir bölümünü gözlemlemek için Challenger Deep adlı denizaltıyla göreve başladı. Dünyanın en bakir yerlerinden birisi olan çukurun en dip bölgesinde bira şişesi bulundu.

Trend 15-02-24 10:21

İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'e soruldu

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, ilk ev alacaklara verileceği açıklanan düşük faizli konut kredisine ilişkin konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakırlıoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e “İlk ev alacaklara düşük faizli kredi verilmesi uygulaması ne zaman başlayacaktır, konut kredisi limitleri, faiz oranları ve vadeleri ne kadar olacaktır” diye sordu.

Finans 16-01-24 14:47

SONDAKİKA | Fas'taki depremden sonra kahreden haberi böyle duyurdu: Tamamen yok oldu... Ölü sayısı 2 bini aştı

Son dakika: Fas Adalet Bakanı Abdüllatif Vehbi, meydana gelen 7.0 büyüklüğünde deprem sonrası acı gerçeği duyurdu. Vehbi, deprem sonrası birçok köyün tamamen yok olduğunu belirtti. Öte yandan meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2122, yaralıların sayısı 2421'e yükseldi.

Haber 10-09-23 18:54

Urla Kekliktepe’de Yaşamak İçin 6 Neden

Kekliktepe…İzmir’in tüm güzelliklerini bahşettiği, sanat, tarih, doğa, şehir hayatı ve rafine zevklere hitap eden dokusuyla Urla’nın güzide adresi. Birbirinden güzel ve bakir koyları tekne sahiplerine ev sahipliği yaparken Bağ Yolu’nun lezzet şöleni yaşatan restoranları ise gurmelere ev sahipliği yapıyor. Sanatın her dalına alan açan Urla’da hayatı dolu dolu yaşamak için neden çok.

Haber 03-08-23 21:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, peş peşe görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Bosna Hersek Demokratik Eylem Partisi (SDA) Başkanı Bakir İzzetbegoviç ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

Haber 29-06-23 17:23

Diyarbakır’da bin yıldır akan şelale drone ile görüntülendi

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bin yıldır akan şelale, bakir kanyonuyla doğa sporları için keşfedilmeyi bekliyor.

Yurthaber 23-05-23 14:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Malta Cumhurbaşkanı George Vella, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Bosna-Hersek eski Devlet Başkanlığı Üyesi Bakir İzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber 19-02-23 18:30

Tunceli'nin tarihi alan ve yapıları tescille korunup turizme kazandırılıyor

Kent merkezi ve ilçelerde taşınmaz kültür varlığı olarak tescil edilen 150 tarihi alan ve yapı, günübirlik turlarla bölgeye gelen turist kafilelerinin gezi rotasında yer alıyor - İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Hakan Ulaşoğlu: - "Tunceli coğrafyasında bütün alanların incelenip ortaya çıkarılması gerekiyor. Çünkü bakir bir yer ve çok araştırılmış değil"

Yurthaber 08-09-22 11:55

Afyonkarahisar'dan 6 ülkeye tatlı su kereviti ihraç ediliyor

Türkiye'de tatlı su kaynaklarında yetişen kerevitler, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde işlenerek İsveç, Rusya, Moldova, Ukrayna, İsrail ve ABD'ye satılıyor - İhracatçı firmanın yönetim kurulu başkanı Vehbi Merzeci: - "Ülkemizin kerevit ihracatı 5 ile 10 milyon dolar arasında. Biz de bu ihracatın yaklaşık yüzde 50'sini gerçekleştiriyoruz"

Yurthaber 10-08-22 11:03

Literatüre giren endemik bitkiye Nevşehir'in adı verildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Biyoloji Bölümü Botanik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gençay Akgül: - "Çalışmalar sonucunda yeni bir bitki taksonu (sınıfı) keşfetmiş olduk. Bulunduğu bölgeden dolayı Nevsehirensis Akgül' adını verdik" - "Sırada başka yeni türler de var. Nevşehir bakir bölgelerden biri. Çalışılacak birçok alan ve bitki var"

Yurthaber 04-07-22 11:26

Çıplak Cazibe yarışmacısından yıllar sonra gelen itiraf! “Hala bakirim”

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) yarışmacısı Brian Chau Rodriguez, çıplak bedenleri gördüğünde kendisini bunalmış hissettiğini söyleyerek programdan ayrılmıştı. Sevilen yarışmacı yıllar sonrasında hala bakir olduğunu itiraf etti.

Trend 01-07-22 17:42

Koronavirüs aşısını geliştirmişlerdi... Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e 'İnsanlığa Üstün Hizmet' ödülü

Vehbi Koç Vakfı 'İnsanlığa Üstün Hizmet Ödülü'nün ilk kazananları, geliştirdikleri koronavirüs aşısıyla pandemi sırasında milyonlarca hayatın kurtarılmasına katkı sağlayan bilim insanları Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin oldu.

Haber 26-06-22 00:01

Canlı yayında utandı! İlk kez çıplak kadın gördüğünü anlatan yarışmacı stüdyoyu terk etti: Bunalmış hissettim

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) isimli programda yaşanan bir olay sosyal medyada viral oldu. Programın son bölümünde bakir olduğunu anlatan bir adam ilk kez çıplak bir kadın gördüğü için ne yapacağını bilemedi ve stüdyoyu terk etti.

Trend 25-05-22 10:40

Bakir ne demek? Bakir kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Eski zamanlarda yazılmış edebi metinleri okuyabilmek veya günümüzde kullanılan yabancı kökenli sözcüklerin anlamlarını bilmek, tahmin etmek her zaman beklendiği kadar kolay olmayabilir. Dildeki bu çeşitliliğin temel nedeni ise Türkçenin tıpkı diğer diller gibi tarih boyunca komşu ülkeleri ile olan ilişkileri ve yaşadığı siyasal olaylardır. Bu olaylar neticesinde farklı kökene sahip pek kelime, günlük dilde Türkçede de kullanılır hale gelmiştir. Bu da bazı kelimelerin anlamı hakkında net bilgiye sahip olma ihtiyacını doğurur. Anlamı merak edilen ve TDK sözlükte araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Bakir ne demek? Bakir TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 20:33

Semahat Arsel, Türk Hemşireler Derneği’nin ilk onursal üyesi oldu

Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel: " Sadece Vehbi Koç Vakfı’nın değil, bütün hemşirelerin hemşirelik idealine ve mesleğine, bu uğurda kurulmuş Türk Hemşireler Derneği’ne maddi ve manevi destek olmaları çok önemli" - Türk Hemşireler Derneği Başkanı Dr. Azize Atlı Özbaş: " Semahat Arsel, hemşireliğe, Türk Hemşireler Derneği’ne, pek çok hemşireye, bizlerin elleri ile de sayısız yaşama dokundu. Dokunuşları bize toplumdaki bütün bireyler için; insan merkezli, bütüncü, eşitlikçi, erişilebilir, nitelikli sağlık bakım hizmeti sunmak için mücadele etme gücü verdi"

Yurthaber 13-05-22 15:04

Giyimde fiyatlar yüzde 80'e yakın arttı: Tarihi yarımadayı taklit ürün sardı!

Hazır giyim sektöründe üretim maliyeti kaynaklı fiyat artışları yüzde 80’e yaklaşırken ünlü ticaret merkezi Mahmutpaşa’yı sahte ürün pazarına çevirdi. Esnaf, bölgede fiyatların artık AVM'lerden daha yüksek hale geldiğini, bunun da sahte ürüne mecburi yönelime neden olduğunu dile getirdi. Lüks giyim markalarının hukuki temsilciliğini yapan Avukat Vehbi Kahveci ise sahte ürün satan tüm noktaları tespit ettiklerini, kimin ne yaptığını bildiklerini ancak müdahale edemediklerini söyledi.

Finans 27-04-22 09:04

OAC Dışişleri Bakanı Temon, ülkesinin zayıf değil, zayıflatılmış olduğunu söyledi:

"OAC, ormancılık ve kereste sektöründe muazzam bir potansiyele sahip. Tarım için çok zengin, elverişli arazileri var. Tamamen bakir ve yeniden inşa edilecek bir ülke"

Yurthaber 21-03-22 15:31

Ordinaryüs Profesör İvet Bahar 21. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi oldu

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç: - "Bir yandan yüksek teknoloji ve yeni iş modellerini geliştirirken diğer taraftan da günümüz koşullarında kaliteli sağlık hizmetine erişimi artırarak toplumsal refaha katkıda bulunmalıyız"

Yurthaber 25-02-22 22:24

Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Güreş Turnuvası'nda ilk gün tamamlandı

Türkiye turnuvanın ilk gününü 2'si altın olmak üzere 10 madalya ile tamamladı

Yurthaber 24-02-22 22:39

Fenerbahçe, Mustafa Vehbi Koç'u unutmadı!

Fenerbahçe, Türk sporuna ve ülkemize benzersiz katkılarda bulunmuş iş insanı Mustafa Vehbi Koç'u vefatının 6. yılında andı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Sarı Lacivert’e olan sevgisiyle kalplerimizde yer edinmiş, ülkemize ve Türk sporuna eşsiz katkılarda bulunmuş değerli iş insanı Mustafa V. Koç’u, vefatının 6. yılında sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Spor 21-01-22 10:00

Binaların girişine deprem dayanım raporları asılsın önerisi

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu: - "Binaların girişinde nasıl asansör kimlik belgesi asılıyorsa binanın da deprem kimlik belgesi olmalı" - "Binanın güvenli mi, değil mi olduğunu kanıtlayacak bir belgenin yerel yönetimlerden alınarak, binanın girişlerine asılması, o binada daire satın alacaklar için ön bilgi olması açısından çok faydalı olacak"

Yurthaber 10-11-21 15:49

Genç kız üniversite kampüsünde feci şekilde can vermişti! Traktör sürücüsünün cezasına itiraza ret

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan Ege Üniversitesi kampüsünde, yolun karşısına geçerken Sezen Zambak'a (23) traktörle çarparak ölümüne neden olmak suçlamasıyla 2 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan sürücü Vehbi Bolsoy'un cezasına yapılan itirazı istinaf mahkemesi reddetti.

Haber 01-10-21 17:38

Migiboy'dan 200 milyon dolarlık likra yatırımı

Migiboy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Canpolat: -"Ülkemizin yıllık likra ihtiyacı yaklaşık 60 bin ton. 500 kişiye istihdam sağlayacağımız fabrikamızla Türk tekstil sektörünün ihtiyacı olan 40 bin tonunu karşılayarak ithalatı ihracata dönüştürmek istiyoruz. Sektör ihracatımıza da ciddi anlamda katkı sağlayacak yatırımımızla günde 100 ton üretim yapmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 09-09-21 11:44

“Kendi Kaderimizle Baş Başa Bırakıldık”

Türkiye’nin cennet köşelerinden Marmaris’in en bakir bölgelerinden Kumlübük sakinleri, günlerce orman yangınıyla boğuştuktan sonra yaşadıkları hayal kırıklığını anlatıyor

Haber 06-08-21 00:59

Balıkesir'deki barınakta her yıl binlerce hayvan ameliyatla sağlığına kavuşturuluyor

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 4 yıldır hizmet veren, İvrindi ilçesindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaban hayvanları da tedavi ediliyor - Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Vehbi Yörük: - "Sokak hayvanlarına bütün tetkik ve tedavileri uygulayabiliyoruz. Bakımevimizin 1400 hayvan kapasitesi mevcut. Sayılarımız sirkülasyon nedeniyle değişiyor"

Yurthaber 19-07-21 11:08

PKK'nın elinden evladı kurtarılan anne, çocukları dağa kaçırılan diğer ailelere umut oldu

Van ve Muş'ta dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için HDP İl Başkanlığı önünde eylem yapan aileler, çocuklarına kavuşacağı günü dört gözle bekliyor - Kızına kavuşan Atiye Dayan: - "Anneler kazanacak, bunun da en büyük kanıtı benim. Yıllardır haber alamadığım, yıllardır zindanlarda esir tutulan kızıma kavuştum. Buradayız ve asla vazgeçmiyoruz" - Dağa kaçırılan kardeşi için eyleme katılan Vehbi Tan: - "Kızına kavuşan bir anne hala bizimle eyleme katılıyor. Bu, bize çok büyük bir destek. Biz de evlatlarımıza kavuşsak bile eyleme devam edeceğiz" - Dağa kaçırılan oğlu için eyleme katılan Muşlu Gülbahar Teker: - "Vanlı annenin çocuğu teslim oldu. Oğluma kavuştuğum kadar mutlu oldum. Bu gelişmeler umudumuzu artırıyor"

Yurthaber 09-07-21 11:11

Görsel şölen sunan Kastamonu yaylaları gözde doğa turizmi rotaları arasına girecek

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal: - "Bu faaliyetin temel amacı, bakir güzellikleri doğaseverlere, doğa turizmine kazandırmak. Kamp faaliyetleri için de rotalar oluşturuyoruz" - İstanbul Doğa Sporları Kulübü Başkanı Süleyman Şahin: - "Trekking yaparken Wikiloc adlı uygulamayı kullanıyoruz. Bu uygulamanın dünya genelinde 15 milyon kullanıcısı var. Rotayı oluşturup Wikiloc'a attığımız zaman dünyanın her yerinden insanlar burada yaptığımız aktiviteyi ve fotoğraflarını görüyor. Bu sayede bölgeyi bütün dünyadaki trekkingseverlere tanıtmış oluyoruz"

Yurthaber 20-06-21 11:21

Duyarlı vatandaşın CİMER’e başvurusu sonrası Mardin’deki höyük koruma altına alındı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne başvuran vatandaş, Mardin'in Derik ilçesi sınırlarındaki bakir alanda bulunan tepeliğin, eski yaşantıya dair izler barındırdığını belirterek kültür varlığı olarak tescilini talep etti - Konunun CİMER aracılığıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na iletilmesi üzerine Şanlıurfa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu inceleme başlattı - Derik ilçesi Hayırlı Mahallesi sınırları içindeki höyüğün "2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı" özelliği taşıdığı tespit edildi - "Hayırlı Höyüğü" adıyla tepelik alanın sınırlarını belirleyen Kurul, bölgeyi "1. Derece Arkeolojik SİT Alanı" ilan etti

Yurthaber 15-06-21 11:11

Van'da iş yerini kapatarak keçi çiftliği kuran girişimci süt talebine yetişmeye çalışıyor

Halı, kilim dokuma ve yıkama atölyesini kapatarak hayvancılığa başlayan Vehbi Turgut: - "Keçilerin süt verme ve doğurganlık oranları oldukça yüksek. Yılda 2-3 kez yavruluyorlar. Şu anda 350 keçim ve 200 koyunum var" - İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Görentaş: - "Van, küçükbaş hayvan varlığı bakımından Türkiye'de ilk sırada yer alıyor. Bu birinciliği sürdürmek için uyguladığımız projeler var"

Yurthaber 03-05-21 11:03

Tüpraş ve Arter’den 23 Nisan’da çocuklara özel sanat etkinliği

Tüpraş ve kurumsal sponsoru olduğu, Vehbi Koç Vakfı’na bağlı bir kültür kurumu olan Arter, 23 Nisan'a özel olarak hazırlanan çevrim içi sanal tur programı ile çocukları çağdaş sanatla buluşturuyor

Yurthaber 22-04-21 16:35

Sevim Arsel kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sevim Arsel'in hayatı

Vehbi Koç'un kızı Sevim Arsel, Forbes dergisinin hazırladığı "En Zengin 100 Türk" listesinde beşinci sırada yer almasının ardından gündemde en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Sevim Arsel'in hayatı ve ne iş yaptığı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Koç Holding yönetim kurulu üyelerinden biri olan Sevim Arsel kimdir? İşte, Vehbi Koç'un kızı hakkında merak edilenler...

Finans 06-04-21 18:52

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz’ün babası hayatını kaybetti

TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün babası Vehbi Açıkgöz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün babası Vehbi Açıkgöz(75) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 30-03-21 17:30

Vali Şentürk, ’’Çocuklarımız bilinçli, hep birlikte virüsü yeneceğiz

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, korona virüs salgını nedeniyle eğitime ara verilmesinin ardından tekrar yüz yüze eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulundu.Vali Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol ve Müdür Yardımcısı Halis Çelik ile birlikte Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek, Okul Müdürü Vehbi Şahan, öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Yurthaber 25-03-21 11:11

Başkan Yılmaz, Fraport TAV ile yeni dönem isim sponsorluğunu görüştü

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde takımın isim sponsoru olan Fraport TAV yöneticilerini ağırladı.

Yurthaber 18-03-21 18:35

Down sendromlu Muhammed’e doğum günü sürprizi

Bingöl’ün Solhan ilçesindeki Down Sendromlu Muhammed Canlı’ya doğum günü sürprizi yapıldı.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Solhan Sosyal Hizmet Merkezi, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nün yaklaşması nedeni ile Down Sendromlu birey ve ailelerine yönelik ziyaretler yapıyor.Ziyaretler de ilçede yaşayan Down Sendromlu Muhammed Canlı’nın doğum gününü olduğunu öğrenen kurum sürpriz yaptı.Merkez personelleri pasta ve hediye alarak Muhammed’in doğum gününü kutladı.Özel gereksinim ihtiyacı olan bireylere ve ailelerine her zaman önem verdiklerini belirten İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir,özel gereksinim durumunun çocuklarda ortaya çıkmasının konuya ilişkin duyarlılıklarını arttırdığını ve bu tarz durumlarda olayı daha büyük bir hassasiyet ile ele aldıklarını aktardı.Özdemir, farkındalık bilinci içerisinde etkinlikler yapmaya ve çocuklar ile vakit geçirmeye devam edeceklerini söyledi.Muhammed’in babası Vehbi Canlı ise doğum günü sürprizinin kendisini ve çocuğunu son derece mutlu ettiğini aktardı.

Yurthaber 14-03-21 12:11

Başkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri

FT Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, hayırlı olsun dileklerini iletmek için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelen ziyaretçilerini kabul etti.

Yurthaber 10-03-21 21:22

Milyonlarca insanın hayatına dokundu: Koç Holding kurucusu Ahmet Vehbi Koç kimdir?

“Devletim ve ülkem var oldukça, ben de varım,” diyen Ahmet Vehbi Koç 1996 yılının 25 Şubat'ında aramızdan ayrılırken geride devasa bir imparatorluk ve milyonlarca kişinin hayatına etki eden bir şirket bıraktı. Yaptığı işlerle birlikte yardımlarıyla da adını duyuran Ahmet Vehbi Koç kimdir? İşte Koç Holding'in dünyanın en iyi şirketleri arasına koyan Vehbi Koç'un hayatı...

Haber 24-02-21 11:56

Koç Holding'in Kurucusu Vehbi Koç'un vefatının 25'inci yılı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarına yakından şahitlik eden, Türkiye’nin kalkınma yolculuğunda ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan iş insanı Vehbi Koç, herkes için ders niteliği taşıyan 95 yıllık ömründe sayısız eser bıraktı. İşte Vehbi Koç'un bıraktığı izler...

Haber 24-02-21 11:28

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın Saruhanlı’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i makamında ziyaret etti.Ziyarette, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Saruhanlı İlçe Başkanı Hasan Levent, Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar, Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş, Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Zerrin Yaralı, Gençlik Kolları Başkanı Esat Esip ve partililer de yer aldı.Başkan Bilgin, ziyarette yatırım ve hizmetlerine ilişkin Genel Başkan Yardımcısı Akın’a bilgi verdi.

Yurthaber 05-02-21 19:52

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemir’li Aydın’a geliyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Aydın’a gelecek.Tarım ve Orman Bakanı Bakir Pakdemirli 8 Şubat Pazartesi günü Aydın’a gelecek.

Yurthaber 05-02-21 12:36

Trabzon'da İdmanocağı Spor Kulübünün 100. kuruluş yıl dönümü kutlanıyor

Kulüp başkanı Vehbi Serdar Arz: - "Bizler 100 yıllık bu spor hareketinin bugünkü temsilcileri olarak geçmişten günümüze ulaşan bu şanlı birikimi gelecek yüzyıllara taşımaya hazırız"

Yurthaber 20-01-21 13:01

Eğitimci Yazar Vakkasoğlu eğitimcilerle buluştu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğünün Öğretmen Eğitimi Programı kapsamında, Vehbi Vakkasoğlu ile “Mehmet Akif’in Gözünden İdeal Öğretmen’in Özellikleri” isimli söyleşi telekonferans yöntemiyle gerçekleştiildi.Öğretmen eğitim programları kapsamında gerçekleştirilen söyleyişide eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu kendi deneyimlerinin yanı sıra Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitleri öğretmen ve okul yöneticileri ile paylaştı.Vakkasoğlu programda öğretmenlere yönelik, “Öğretmenlik, bir gönüle girme sanatıdır, sevgi sanatıdır, ruhu yoğurma, kalbi insan kalbi yapma sanatıdır.

Yurthaber 31-12-20 16:15

Bodrum nerede, nereye bağlı? Ünlü plajları hangileri, nüfusu kaç?

Halikarnassos, şimdiki adı ile Bodrum. Ege'nin incisi, birçoklarına göre turizmin başkenti. İnsanın aklını başından alan begonviller ile çevrili beyaz evleri, yel değirmenleri, dar sokakları, gece hayatı, el değmemiş bakir koyları ile herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bu güzel belde yalnız ülkemizde bulunan turistlerin değil yabancı turistlerin de uğrak noktası.

Trend 18-12-20 16:09

16 yaşındaki çocuk, tartıştığı kişiyi boynundan bıçaklayarak öldürdü

Konya'nın Emirgazi ilçesinde Ö.B. (16) evlerinin önünde tartıştığı Vehbi Oğul'u (21), boynundan bıçaklayarak öldürdü. Ö.B. gözaltına alındı.

Haber 05-11-20 10:55

Antalya'da eski sevgili, Rus kuaför kadına dehşeti yaşattı

Antalya'da Rus asıllı Anna Orekhova'nın (39) işlettiği kuaföre gelen eski sevgilisi Vehbi S. (38), kadının telefonu ve iş yerinin camlarını kırdıktan sonra şiddet uyguladı. Vehbi S.'nin yerden aldığı cam parçasıyla ölümle tehdit ettiği Orekhova'nın imdadına, komşuları yetişti. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 04-11-20 08:30