Veli Suroglu Haberleri

Meclis'te CHP ile AK Partililer arasında 'İsrail' tartışması! Tansiyon bir anda yükseldi

CHP'nin 'İsrail ile ticaret yapılıyor' iddiası Meclis'te tansiyonu yükseltti. 1.5 aylık seçim molasının ardından ilk kez toplanan Genel Kurul'da, AK Partililer ile CHP'liler arasında 'sahtekar' gerilimi yaşandı. Kürsüye gelen Veli Ağbaba ve Özlem Zengin'in açıklamaları tansiyonu yükseltti.

Haber 2024-04-17 07:09:37

AK Parti o ilçede seçimi 1 oy farkla kazandı! Isparta ve Antalya’da dikkat çeken yerel seçim sonuçları…

Yerel seçim sonuçları kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye genelinde belli oldu. Isparta'nın Aksu ilçesinde AK Parti'nin adayı Veli Kahraman'ın bir oy farkla seçimi kazanması seçimin en çok dikkat çeken sonuçlarından bir tanesi oldu.

Haber 2024-04-01 06:50:42

CANLI MALATYA seçim sonuçları! Malatya'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına gitti. 61 milyon seçmenin oy kullanması beklenen yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapandı ve oy sayım işlemlerine geçildi. Malatya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi’nin de bölgede güçlü olduğu da iddia ediliyor. Durum böyle olunca da Malatya yerel seçimlerinde yarışın AK Parti, CHP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceği yorumları yapılmıştı.

Finans 2024-03-31 20:51:10

Kadıköy canlı seçim sonuçları! Kadıköy yerel seçimi Veli Arslan mı Mesut Kösedağı mı kazanıyor? Hangi aday önde?

İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un tüm ilçeleri gibi Kadıköy'de de seçim sonuçları merakla takip ediliyor. İstanbul'un en önemli ilçelerinden Kadıköy'de seçim sonuçları en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki Kadıköy'de AK Parti'nin adayı Veli Arslan mı, CHP'nin adayı Mesut Kösedağı mı önde? Hangi aday ipi göğüsleyecek? İşte Kadıköy seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 2024-03-30 23:24:11

Diğer Haber Etiketleri

tbmm CHP ak parti İsrail Isparta Yerel seçim antalya Aksu Malatya Seçim 2024 yerel secim sonuclari seçim sonuçları istanbul seçim sonuçları Kadıköy malatya seçim sonuçları meb yusuf tekin randevu Mamak mülteci ankara kuşu beraat fetö özel okul kitap taksi Taksici cinayet kabin Lütfü Savaş Hatay Kayseri Öğretmen silah İskoçya Muharrem İnce Memleket Partisi Özgür Özel şiir ele Eylül Öztürk turgut altinok Nevşehir veli saldırı İstanbul Başakşehir hamile Güvenlik görevlisi kar tatili okullar tatil mi yarın okul var mı anne karakteri kelebe Oyuncu yaşında Özge Özpirinçci özge özpirinççi kimdir Amerika cinsel ilişki taciz Erzurum Erzurum Valiliği Yaşar Güler Milli Savunma Bakanı S-400 Veli Ağbaba Kemal Kılıçdaroğlu Ali Babacan Adana oğlu babası Beylikdüzü tutuklu okul öğrenci bugün okullar tatil mi Diyarbakır Samsun bursluluk sınavı sonuçları bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak iokbs sonuçları iokbs sonuçları ne zaman açıklanacak? lise okullar ne zaman aciliyor liseler ne zaman açılacak? okullar ne zaman acilacak okullar ne zaman başlıyor bursluluk sınavı soruları kırtasiye yardımı Hacıbektaş kırtasiye Zam Ekrem İmamoğlu ibb chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu hacı bektaş veli Recep Tayyip Erdoğan İzmir çeşme Alaçatı Erzincan Ankara okullar ne zaman açılacak 9 sinif okullar ne zaman açılacak 9. sınıf okullar ne zaman açılacak liseler okullar ne zaman açılacak meb son dakika

Canlı Malatya seçim sonuçları! Malatya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı kazanacak?

Malatya seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanacağı yerel seçim sonuçları ise heyecanla takip ediliyor. Peki, Malatya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Sami Er mi CHP adayı Veli Ağbaba mı avantajlı? İşte konuya dair tüm detaylar...

Haber 29-03-24 14:42

MEB duyurdu! E-Devlet üzerinden randevu alınacak! Tüm öğretmen ve velileri ilgilendiriyor...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in mesajını verdiği, okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması konusunda adım atıldı. MEB tarafından velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. İşte tüm detaylar!

Egitim 23-03-24 11:37

CHP'li adayın mülteci çocuklara sözleri sosyal medyada gündem oldu! 'Bunlar büyüdüğünde büyük sorun olur'

CHP'nin Ankara Mamak’tan belediye başkan adayı gösterdiği Veli Gündüz Şahin, Iraklı mülteci çocuklara söylediği sözlerle sosyal medyada gündem oldu. Şahin, "Bunlar büyüdüğü zaman büyük sorun olur, gönderirim bunları" dedi. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 10:31

Muharrem İnce'ye yönelik sahte sosyal medya paylaşımlarına ilişkin davada karar

Oktay Yaşar ile Veli Koçak'ın "terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım" suçundan beraatlerine hükmeden mahkeme, sanıklar hakkında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi

Yurthaber 22-02-24 11:00

Veli haklı bulundu, özel okul parayı geri ödeyecek! Astronomik kitap ücretleri isyan ettirdi: 60 bin TL isteyen var

Özel okullar zam sınırı sonrası bu kez farklı kalemlerde fahiş fiyat uygulamaya başladı. Antalya'da bir veliden okul yönetimi 11 bin 850 TL kitap ücreti talep edince veli isyan edip kararı yargıya taşıdı. Yargının kararı velinin lehine oldu, okul yönetimi karara itiraz etse de ücret farkını geri ödemek durumunda kaldı. Peki özel okullarda kitap ücretinin standardı var mı? Mağdur olduğunu düşünen velilere çağrı geldi.

Finans 13-02-24 09:43

Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Taleplerde patlama! Yetkililerle görüşmeler başladı

Taksici Oğuz Erge'nin aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksilerde kurşun geçirmez kabin talep edildi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" açıklamasını yaptı.

Finans 08-02-24 12:15

Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek? Hatay'daki protestolar sonrası CHP'li Ağbaba'dan gündem yaratacak açıklama: Anketlerde önde çıkmıştı ama...

6 Şubat'taki depremlerin yıl dönümündeki anma töreninde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yönelik protestolar gündem yarattı. 31 Mart'ta yeniden aday gösterilen Savaş'la ilgili CHP'den dikkat çeken bir çıkış geldi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, katıldığı canlı yayında '"Anketlerde önde çıkmıştı ama parti bir karar verecektir" diye konuştu. Ağbaba'nın açıklamaları "Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek?" sorusunu akıllara getirdi.

Haber 06-02-24 11:10

Öğretmen ilk görev gününde müdür yardımcısının odasında veli tarafından vuruldu! Gönül ilişkisi detayı dikkat çekti

Yarı yıl tatilinin sona ermesiyle okullarda ikinci dönem resmen başladı. Kayseri'de tayini çıkan ve ilk görev günü olan bir öğretmen, müdür yardımcısının odasında bir veli tarafından silahla vurularak yaralandı. Öğretmen hastaneye kaldırılırken şüpheli kadın gözaltına alındı. Saldırganın, öğretmenin eski görev yaptığı okuldaki öğrencilerden birinin velisi olduğu belirlenirken aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edildi.

Haber 05-02-24 15:53

İki velinin okuldaki kavgası sosyal medyada çok konuşuldu! Saç saça baş başa kavga ettiler.. Polis ayırmak zorunda kaldı

İskoçya'daki bir okulda çocukları dersteyken onları kapının önünde bekleye iki veli arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavaga dönüştü. Veliler saç saça baş başa kavga ederken çevredekiler onları ayırmayı başaramadı. Kavganın büyümesi üzerine devreye polisler girdi.

Trend 31-01-24 15:47

Muharrem İnce'den Özgür Özel’e şiir: Ben diyorum siyasette ilke, o diyor istedi benden ilçe

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e şiirli göndermede bulunarak, “Ben diyorum ’siyasette ilke’. O diyor ’istedi benden ilçe’. Ben diyorum ’arada Ali de olsun’. O diyor ’her yer veli ile dolsun’ ” dedi.

Haber 31-01-24 13:21

Eylül Öztürk Veli Ağbaba'ya ateş püskürdü, yorumları engellendi! CHP kendi kalesine hiç bu kadar gol atmadı...

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba mecliste konuşma yaparak Eylül Öztürk'ü hedef almıştı ve "Dolandırıcı, namussuz insanları memleketin başına bela ettiniz" demişti. Öztürk vekilin adalete dair eleştirilerini görünce kendini tutamadı ve sert çıktı.

Magazin 22-01-24 11:25

Turgut Altınok seçim çalışmalarına böyle başladı: Önce Hacı Bayram-ı Veli, ardından Anıtkabir ziyareti

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde sabah namazı kılıp dualarla başladı. Altınok ile beraberindeki heyet daha sonra Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haber 19-01-24 10:56

Önce korkuyorlar, sonra inmek istemiyorlar

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATBİN) bünyesinde özel çocuklara yönelik düzenlenen binicilik eğitimlerine yeniden başlandı.

Yurthaber 17-01-24 13:52

Büyükşehirden Aşık Veysel’i Anma Satranç Turnuvası düzenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel anısına Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi işbirliğinde satranç turnuvası düzenledi.

Yurthaber 08-01-24 12:11

Veliden hamile öğretmene sınıfta öğrencilerin önünde saldırı! O anlar kamerada... Öğretmen baygınlık geçirdi

Başakşehir’de bir okulda, hamile öğretmeni darp eden ve polis ekiplerince gözaltına alınan veli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Velinin öğretmene saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Öğretmenin olay yerinde kısa süreli baygınlık ve şok geçirdiği öğrenildi. Öte yandan öğrencinin gelişim ve eğitim süreçlerinden kaynaklı veli ile öğretmen arasında süregelen bir anlaşmazlığın olduğu anlaşıldı.

Haber 19-12-23 19:32

Hem hamile öğretmene saldırdı, hem güvenlik görevlisinin burnunu kırdı!

İstanbul'da akılalmaz olay! 13 Aralık çarşamba günü Başakşehir'de zorla okula girmeyen bir öğrenci velisi adeta terör estirdi. Hamile bir öğretmene hakaret edip saldıran veli, güvenlik görevlisinin de burnunu kırdı. Öğretmen ve güvenlik görevlisi saldırgandan şikayetçi oldu.

Haber 18-12-23 16:40

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 8 Aralık Cuma İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir bugün okul var mı, kar tatili mi? Meteoroloji'den uyarı!

Bugün okulların tatil olup olmadığı veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Yurt genelinde etkili olan soğuk hava dalgası yer yer kar yağışına dönüştü. Antalya, İzmir ve Bursa gibi illerde şiddetli yağış olması nedeniyle 'Bugün okul var mı' ekranı sorgulanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların durumu merak ediliyor. İşte kar tatili ve bugün okullar tatil mi sorularının yanıtları...

Haber 08-12-23 07:10

Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özpirinçci evli mi, eşi kim? Hayatı ve biyografisi

Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu dizisinde Karsu karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Peki, Özge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında ve veli mi? İşte, Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-12-23 19:49

Öğretmen öğrencisiyle arabada cinsel birliktelik yaşarken veli tarafından basıldı! Çocuğunu fark eden anne durumu polise haber verdi

Amerika Birleşik Devletleri'nde öğretmenlik yapan bir kadın ismi açıklanmayan öğrencisiyle cinsel birliktelik yaşadığı sırada velisine yakalandı. Çocuğunun davranışlarından şüphelenerek takip etmeye karar veren anne, oğlu ve öğretmenini park halindeki bir aracın içinde cinsel birliktelik yaşarken yakaladı. Veli durumu anında polise bildirerek suç duyurusunda bulundu.

Trend 05-12-23 08:07

Erzurum'da okullar tatil mi, bugün için valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? 22 Kasım 2023 Erzurum'da okullar açık mı, kapalı mı?

Erzurum'da okulların tatil olup olmadığı olumsuz hava koşulları nedeniyle merak konusu oldu. Birçok öğrenci ve veli arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. "Erzurum'da okullar tatil mi, bugün için valilikten kar tatili açıklaması geldi mi?" gibi soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, 22 Kasım 2023 Erzurum'da okullar açık mı, kapalı mı? İşte detaylar...

Haber 22-11-23 07:22

Meclis'te S-400 tartışması! Bakan Güler'in CHP'li Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu: 'Çamaşır makinesi mi bu?'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MSB'nin 2024 yılı bütçe görüşmelerinde gündeme dair milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtladı. S-400 ile ilgili açıklama yapan Bakan Güler, "S-400'ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. Böyle bir şey asla yok" dedi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın "Niye kullanmıyorsunuz?" diye sorması üzerine Bakan Güler, "Nereye kullanacağız, bu çamaşır makinesi mi? diye yanıt verdi. Bakan Güler'in Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu.

Haber 17-11-23 09:27

Kurultay sonrası ilk! Cenaze töreni sonrası bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na böyle seslendi, o anlar dikkat çekti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Hacı Bayram-ı Veli Camisi'ndeki cenaze namazına Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç, Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal başta olmak üzere önemli siyasi isimler katıldı. Genel başkanlık seçimini kaybettiği kurultay sonrası ilk kez görüntülenen Kılıçdaroğlu'na, bir vatandaşın seslendiği anlar dikkat çekti.

Haber 07-11-23 15:14

Adana'da garip olay! Oğlu öğrenciyi ısırdı, babası öğretmeni darp etti

Adana’da okulda arkadaşını ısıran öğrenciyi uyaran öğretmen, veli tarafından okulda feci şekilde darp edildi. Öğretmen hastaneye kaldırılırken veli gözaltına alındı.

Haber 26-10-23 17:24

Beylikdüzü'nde okul basıp öğretmenleri darbeden veli ve arkadaşı hakkında flaş karar!

İstanbul Beylikdüzü’nde çocuğu disiplin kuruluna sevk edilince okulu basıp 2 öğretmene saldıran veli E.Y. ile arkadaşı T.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 12-10-23 01:01

Veli okulu basıp kıyameti koparttı, öğretmenler dehşeti yaşadı! Öğrenciler de büyük panik yaşadı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir öğrenci disiplin kuruluna sevk edildi. Bunun üzerine öğrencinin velisi ve yakınları okulu basıp kıyameti kopardı, öğretmenlere saldırdı. Öğretmenler ve öğrenciler büyük panik yaşadı, ortalık savaş alanına döndü. Öğretmenler darp raporu alıp şikayetçi oldu. Veli ile yakınlarının ortalığı birbirine kattığı anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber 10-10-23 11:46

6 EKİM TATİL Mİ? İstanbul'un Kurtuluşu nedeniyle BUGÜN okullar tatil mi? 6 Ekim 2023 hastane, okul ve kamu kurumlarında son durum

6 Ekim tatil mi? İstanbul'un kurtuluşu nedeniyle birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Sorunun yanıtı veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusu İstanbul'u, 4 yıl 10 ay 23 gün süren düşman işgalinin ardından 6 Ekim 1923'te kurtarmıştır. "6 Ekim tatil mi?" sorusunun yanıtı merak edildi. Hastane, okul ve kamu kurumlarında son durum araştırılıyor. Peki, İstanbul'un Kurtuluşu nedeniyle bugün okullar tatil mi?

Haber 06-10-23 06:46

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 4 Ekim 2023 Çarşamba hangi illerde okullar tatil edildi? Valilikten açıklama!

Okulların tatil edilip edilmediği yağışlı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, bugün okullar tatil mi? 4 Ekim 2023 Çarşamba okul var mı, valiliklerden okul tatili açıklaması geldi mi? İşte yağışlı illerde son durum...

Haber 04-10-23 08:22

OKULLAR TATİL Mİ? 3 Ekim 2023 BUGÜN okul var mı, valiliklerden okul tatili açıklaması geldi mi? Yağışlı illerde son durum

Okullar tatil mi? Yağışlı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde veli ve öğrenciler internette bu sorunun yanıtını araştırıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz gün Samsun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verilmişti. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, bugün okullar tatil mi? 3 Ekim 2023 okul var mı, valiliklerden okul tatili açıklaması geldi mi? İşte yağışlı illerde son durum...

Haber 03-10-23 06:41

Kapadokya’nın Bezirhaneleri araştırılıyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü tarafından yürütülen ve bu sene üçüncüsü gerçekleştirilecek olan ’Nevşehir ve Aksaray Bezirhaneleri Yüzey Araştırması Projesi’nin 2023 sezonu çalışmalarına başlandı.

Yurthaber 29-09-23 15:25

İOKBS Bursluluk sınav sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 5,6,7,8,9,10,11. sınıf İOKBS bursluluk sınavı sonuç sorgulama

Bursluluk sınavı sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İOKB 3 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi. İlköğretim 5,6,7,8. ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavın sonuçları MEB tarafından açıklanacak. Birçok öğrenci ve veli internette araştırma yapıyor. Peki, İOKBS bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, meb.gov.tr İOKBS Bursluluk sınav sonucu sorgulama ekranı...

Egitim 19-09-23 13:42

Yeni dönem bu kurallarla başladı! Veli ve öğretmenleri de ilgilendiriyor: Öğrencilerin soluklanacağı ara tatil tarihi de belli oldu

Milyonlarca öğrenci ve veli için büyük gün geldi çattı. Okullar yeni dönem için kapılarını bugün açtı. Lise öğrencileri yeni dönem itibarıyla birçok yeni kuralla karşılaşacak. Artık sınıflarda cep telefonu kullanımı yasak. Devamsızlık kuralına düzenleme getirildi. Yalnızca öğrencileri değil, öğretmenleri de ilgilendiren bunun gibi birçok karar da yeni dönemle birlikte hayata geçiyor. Öğrencilerin soluklanacağı ara tatil tarihi de belli oldu. İşte tüm detaylar!

Egitim 11-09-23 08:33

OKULLAR NE ZAMAN AÇILIYOR, BUGÜN MÜ? 11 Ağustos 2023 Pazartesi liseler açılıyor mu? Okullarda ders zili çalıyor!

Okullar ne zaman açılıyor? Birçok öğrenci ve veli 11 Eylül 2023 Pazartesi günü konuya dair internette araştırma yapıyor. Milyonlarca öğrenci ders başı yapmak için heyecanla bekliyor. 16 Haziran'da karnelerin dağıtılmasıyla birlikte yaz tatiline giren okullar eylül ayında 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı için ders başı yapacak. Peki, Okullar ne zaman açılıyor, bugün mü? 11 Eylül 2023 Pazartesi liseler açılıyor mu?

Egitim 11-09-23 06:28

OKUL AÇILIŞ TARİHİ VE 2023-2024 MEB TAKVİMİ: Okullar ne zaman açılacak, kaç gün kaldı? Dersler ne zaman başlıyor?

Okulların açılış tarihi internette araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılı çalışma takvimini yayımladı. Birçok öğrenci ve veli konuya diar araştırma yapıyor. Peki, okullar ne zaman açılacak? İşte, MEB 2023-2024 takvimi ile okulların açılış tarihleri...

Egitim 05-09-23 09:03

İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2023: MEB İOKBS bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Meb.gov.tr sonuç sorgulama ekranı

İOKBS bursluluk sınavı 3 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi. İlköğretim 5,6,7,8.sınıflar ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavın sonuçları merak konusu oldu. Birçok öğrenci ve veli internette araştırma yapıyor. Peki, İOKBS bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, meb.gov.tr İOKBS Bursluluk sınav sonucu sorgulama ekranı...

Egitim 05-09-23 08:03

E-DEVLET KIRTASİYE YARDIMI 2023 BAŞVURUSU: Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alabilir, ne kadar veriliyor?

Kırtasiye yardımı başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Binlerce öğrenci ve veli 2023 - 2024 eğitim - öğretim dönemi yaklaşırken konuya ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alabilir? Kırtasiye yardımı ne kadar, kaç TL?

Finans 28-08-23 10:37

Nevşehir'de anıt ağaç çalışması tamamlandı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesince (NEVÜ) yürütülen "Nevşehir ilinin anıt ağaçları tespit, derleme, inceleme ve sayısallaştırma projesi" tamamlandı.

Yurthaber 25-08-23 15:23

İLKOKUL KAYIT TARİHLERİ 2023-2024: İlkokul kayıtları ne zaman, okullar hangi tarihte açılacak?

İlkokul kayıt tarihleri yaz tatilinin sonu yaklaşırken birçok veli tarafından merak konusu oldu. Veliler kayıt tarihlerinin ne zaman olacağını arama motorlarında sorguluyor. 2023-2024 dönemi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvimi göre okulların ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi günü çalacak. Peki, 2023-2024 ilkokul kayıtları ne zaman, öğrenciler döneme erken mi başlayacak? İlkokul kayıt tarihleri ile ilgili detaylar haberimizde...

Egitim 23-08-23 13:23

Hacı Bektaş Veli Külliyesi'nde 8 günde 135 binden fazla ziyaretçi ağırlandı

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesindeki Hacı Bektaş Veli Külliyesi'ni, 60. Ulusal, 34. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'nin gerçekleştirildiği 8 günlük süreçte 135 binden fazla kişi ziyaret etti.

Yurthaber 22-08-23 12:09

Okullar daha açılmadı ama zam çok fena geldi! Kırtasiye masrafları yüzde 100’den fazla arttı, detaylar şaşkına çevirdi…

Okulların açılmasına az bir süre kala milyonlarca veli artan masrafları nasıl karşılayacağını düşünmeye başladı. Geçen sene ile kıyaslandığında bu yıl sadece kırtasiye fiyatlarında yaşanan artış bile yüzde 105’i buldu. Geçen yıl kırtasiye masraflarına yapılan ortalama 3 bin 296 liralık bir harcamanın bu yıl 6 bin 755 TL’ye kadar yükseldiği belirtiliyor. İşte okullar açılınca velileri bekleyen o masrafların detayları…

Finans 19-08-23 07:58

Ekrem İmamoğlu merak edilen o soruya bu yanıtı verdi! İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemlidir...

CHP'de 'değişim' rüzgarları eserken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul için yeniden aday olacağının sinyalini vermişti. Bugün İmamoğlu, Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri için Nevşehir'de açıklamalarda bulundu. Merakla beklenen İstanbul adaylığı konusunda ise İmamoğlu, "İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemli bir yolculuktur." ifadelerini kullandı. Öte yandan parti içerisinde de düşünceleri olduğunu vurguladı. İşte bütün detaylar!

Haber 18-08-23 17:34

Kılıçdaroğlu, Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'nde konuştu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün Hacı Bektaş Veli'nin söylediklerinden çok uzaktaysak, o güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız." dedi.

Yurthaber 17-08-23 08:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma etkinliğine videolu mesaj! Emin adımlarla yürüyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bektaş-ı Veli'nin vefatının 752. Anma Yılı Etkinliği'ne video mesaj gönderdi. Erdoğan, zorluklarla karşılaşılsa da büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda emin adımlarla yüründüğü belirterek, "Yarınlarımız adına verdiğimiz bu mücadeledeki azığımız Hacı Bektaş-ı Veli Hazretleri'nin insanı, merhameti, şefkati, kardeşliği yücelten mesajlarıdır." dedi.

Haber 12-08-23 20:09

Arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'ye gitmişti... Genç Veli'den 25 gündür haber alınamıyor! Elimde bir tek fotoğrafı kaldı

İzmir'de, 15 Temmuz'da arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Çeşme'ye giden Veli Eren Atay'dan (19) 25 gündür haber alınamıyor. Veli Eren'in annesi Ebru Atay ise çocuğunun bulunması için vatandaşlara yardım çağrısında bulundu. Anne Ebru Atay, "Onu çok özledik. Acımız çok büyük. Elimde bir tek fotoğrafı kaldı. Kokusunu özledim" dedi. Veli Eren'in babası Mehmet Atay ise Halktan yardım istiyorum. Bize onlar yol gösterecekler. İnşallah oğlumuza kavuşacağız" diye konuştu.

Haber 09-08-23 12:04

Erzincan’da 6 bin kişilik aşure ikramı

Erzincan’da Muharrem ayı dolayısıyla Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından Cumhuriyet Mahallesi Cemevinde 6 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Yurthaber 31-07-23 14:28

Pursaklar’da Uçurtma Şenliği düzenlendi

Geleceğin dünyasına yön verecek olan çocukların yetişmesi için eğitim veren Ankara’nın Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Bilim Pursaklar’da veli ve öğrenciler için uçurtma etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 24-07-23 12:23