Vergi Dairesi Baskanligindaki Patlama Haberleri

Güneş'te şiddetli patlama! Son 6 yılın en güçlüsü denildi, kritik uyarı geldi... Dikkat çeken 'Türkiye' detayı

Güneş'te şiddetli bir patlama meydana geldi. Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (NOAA), jeomanyetik fırtına nedeniyle elektronik araçlarda problemler yaşanabileceği konusunda uyarırken, fırtınanın son 6 yılın en güçlü örneği olduğu söyleniyor! Aynı zamanda bu fırtınayla ilgili bir de Türkiye detayı var.

Haber 2024-03-25 09:56:35

Gelir İdaresi Başkanlığı şimdiye kadar denenmeyen yola başvurdu! Personellerin hepsi kapı kapı dolaşıyor: Kira vergisinde 4 ayrı ceza yolda

Maliye, tapu kayıtları ile ikamet adresi karşılaştırması yaptı. 1 milyon ev sahibinin kira vergisini ödemediği tespit edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı önderliğinde Gelir İdaresi Başkanlığı vergide kaçakların önüne geçecek kritik adımı attı. GİB şimdiye kadar denenmeyen bir yola başvurarak kira vergisini ödemeyenleri tespit edecek uygulamayı devreye aldı.Vergi dairesi personelleri kapı kapı dolaşarak bilgi toplarken, vergi kaçıran ev sahipleri için 4 ayrı cezanın yolda olduğu belirtiliyor.

Finans 2024-02-21 11:17:59

Dijital Vergi Dairesine giriş: Dijital Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır?

Diğer birçok işlem gibi günümüzde devlet dairelerinde gerçekleştirilebilen resmî işlemler de artık mobil uygulamalar ya da internet siteleri aracılığı ile çok kısa süreler içinde ve devlet güvencesi ile yapılabilmektedir. Vergi işlemlerinin yapılabildiği Dijital Vergi Dairesi de bu uygulamalar arasında yer alır. Vergi Dairelerinde yapılan neredeyse tüm işlemler, bu uygulama üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Haber 2024-01-03 21:22:32

Dijital Vergi Dairesi nedir? Nasıl kullanılır?

Günümüzde birçok işlem internet üzerinden, sitelerden ya da mobil uygulamalar aracılığı ile çok kısa süreler içinde yapılabilir hâle gelmiştir. Teknolojinin bu gelişimi ve hızla günlük hayata yayılması resmî işlemleri de etkilemiştir. Bugün birçok devlet dairesi işlemi, e-Devlet sistemi üzerinden ya da mobil uygulamalar aracılığı ile hem güvenli bir şekilde hem de kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir.

Haber 2024-01-03 20:47:55

NASA duyurdu: Güneş'te yaşanan son yıllardaki en güçlü patlama, Dünya'daki radyo sinyallerini geçici olarak devre dışı bıraktı

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Güneş'te yaşanan son yıllardaki en güçlü patlamanın, Dünya'daki radyo sinyallerini geçici devre dışı bıraktığını duyurdu. NOAA tarafından yapılan açıklamaya göre pilotların birçoğu iletişim hattında aksaklıklar yaşadıklarını bildirdi.

Trend 17-12-23 16:13

İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet üzerinden girme: İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet ile nasıl girilir?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2018’de geliştirilen İnteraktif Vergi Dairesi, vatandaşların hizmetine sunulmuştur. Birçok işlemin hem şifreli hem de şifresiz olarak yapılabildiği İnteraktif Vergi Dairesi sistemi, direkt olarak kullanıcı koduyla girilebilen, e-Devlet aracılığı ile de ulaşılabilen bir sistemdir. Peki, İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet ile nasıl girilir?

Haber 05-12-23 02:48

İnternet Vergi Dairesi nedir? İnternet Vergi Dairesi ile İnteraktif Vergi Dairesi aynı mı?

Teknolojinin gelişmesi ve internet uygulamalarının günlük hayatın her noktasına ulaşması sayesinde günümüzde banka işlemlerinden alışverişlere kadar her işlem internetten yapılmaktadır. Devlet kurum ve kuruluşlarının da internet siteleri ve mobil uygulamaları sayesinde birçok resmî işlem de hızlı, pratik bir şekilde yapılabilmektedir. Peki, İnternet Vergi Dairesi nedir? İnternet Vergi Dairesi ile İnteraktif Vergi Dairesi aynı mı?

Haber 05-12-23 02:36

İnteraktif Vergi Dairesi ile neler yapılır? İnteraktif Vergi Dairesinde hangi işlemler yapılabilir?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulan hizmetlerden biri de İnteraktif Vergi Dairesi sistemidir. Bu sayede vergi dairesine gitmeden birçok işlem hızlı ve pratik bir şekilde yapılabilir. Yer ve zaman koşulu olmadan birçok belgeye de bu elektronik sistem aracılığıyla ulaşılabilir. İnteraktif Vergi Dairesine giriş de oldukça kolaydır. Peki, İnteraktif Vergi Dairesinde hangi işlemler yapılabilir?

Haber 05-12-23 02:03

İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır, İnteraktif Vergi Dairesine giriş yapmak için ne gerekir?

Günümüzde resmî kurum ve kuruluşlarla ilgili işlemler internet üzerinden yapılabilmektedir. Vergi dairelerinin en pratik ve en hızlı hâli de İnteraktif Vergi Dairesi adı verilen sistem ile gerçekleştirilebilmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulmuş olan bu hizmet herhangi bir yer ya da zaman engeli olmadan işlem yapılabilmesini sağlar. Peki, İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır?

Haber 05-12-23 01:16

İnteraktif Vergi Dairesi nedir? İnteraktif Vergi Dairesi nasıl kullanılır?

İnternetin her alanda kullanılabilir hâle gelmesi resmî işlemlere ve devlete ait kurum ve kuruluşlara da etki etmiştir. Bugün sağlıktan tapu ya da nüfus işlemlerine kadar birçok resmî işlem internet üzerinden yapılabilmektedir. İnteraktif özellik kullanılarak resmi belgelere ulaşabilmek de mümkündür. Peki, İnteraktif Vergi Dairesi nedir? İnteraktif Vergi Dairesi nasıl kullanılır?

Haber 05-12-23 00:58

Mücbir sebep çerçevesinden yararlanmak için son gün 31 Ekim

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, Adana’nın mücbir sebep çerçevesinde olduğunu hatırlatarak, “Kanunun getirdiği avantajlardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 31 Ekim 2023 tarihine kadar başvurularını yapabilirler” dedi.

Yurthaber 07-08-23 09:40

VERGİ BORCU YAPILANDIRMA 2023: Vergi affı başvurusu nasıl yapılır, tarihi açıklandı mı? İnteraktif vergi dairesi ekranı!

Vergi borcu yapılandırma ile ilgili düzenlemesinin yürürlüğe girmesinin ardından vergi affı başvuru işleminin nasıl yapılacağı ve tarih bilgisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Askerlik, köprü ve otoyol cezası, idari ceza ile öğrenim kredisi gibi borçları olan vatandaşlar internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Vergi affı başvurusu nasıl yapılır? Vergi affı başvuru tarihi açıklandı mı? İşte interaktif vergi dairesi ekranı...

Finans 24-03-23 12:15

48/5 trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 48/5 trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Karayolları Denetleme Şube Müdürlüğü ve Vergi Dairesi bazı trafik cezaları belirlemiştir. Bu trafik cezalarının her birinin açıklamasını içeren trafik ceza kodları bulunur. Trafik ceza kodları trafik cezalarının birbirinden ayrılmasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Trafik ihlallerinde uygulanan trafik ceza kodlarından biri de sıklıkla karşımıza çıkan 48/5 trafik ceza kodudur. Peki, 48/5 trafik cezası nedir?

Haber 03-02-23 11:40

BORÇ YAPILANDIRMA ne zaman başlayacak, hangi borçlar yapılandırılacak? 2023 vergi, SGK, trafik cezası olanlar DİKKAT: Meclis'te kabul edildi!

Borç yapılandırma ile ilgili son dakika gelişmesi SGK, GSS, trafik cezası ve vergi affından faydalanmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı paketin ayrıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aktarılmıştı. SGK, Vergi dairesi, belediyelere olan borçlar kaldırıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş açıklamada bulundu. Peki, borç yapılandırma ne zaman başlayacak? Borç yapılandırma ile hangi borçlar yapılandırılacak?

Finans 01-02-23 07:15

Cem Yılmaz'a 'vergi' teşekkürü! İstanbul Vergi Dairesi Başkanı takdim etti

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç, vergisini düzenli ödeyen Cem Yılmaz'ı ofisinde ziyaret ederek 'Teşekkür Belgesi' takdim etti. O anları takipçileriyle paylaşan Yılmaz, "Gururlandım. Ülkesini seven, vazifesini en doğru şekilde yapandır" ifadelerini kullandı.

Magazin 21-12-22 20:18

Vergi dairesi çalışma saatleri nedir? Vergi daireleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Öğle molası verilen vergi dairelerinin hangi saatlerde açık olduğu sıkça araştırılır. Tahsil daireleri olarak da adlandırılan vergi daireleri, Gelir İdaresi Başkanlığı kapsamında hizmet sunar. Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde çalışan vergi dairelerinde kamu gelirlerine yönelik iade, tahsil, ödeme ve muhasebe işlemleri gerçekleştirilir. Vergi daireleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-12-22 17:23

Vergi dairesi ne demek? Vergi dairesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi hakkında bilgi sahibi olmak, fikirlerin ve duyguların başarıyla dile getirilmesini mümkün kılar. Kişinin kendisini rahatlıkla ifade etmesine yardımcı olan dilbilgisi kuralları, birleşik kelimeleri de şekillendirir. İki kelimenin birleşimi sırasında devreye giren bu kurallar, kelimelerin anlam kazanmasında önemli yan rol oyuncuları arasındadır. Vergi dairesi birleşik kelimesi de dilbilgisi kuralları ile oluşmuştur. Vergi dairesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 18:29

Fırsatçılar şimdi yandı! Maliye ve emlakçılar öyle bir karar aldı ki: “Gerekirse hizmet vermeyeceğiz”

Konutta yüksek fiyatlar vatandaşı da sektörü de isyan ettirdi. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile emlakçılar konut fırsatçılarına nefes aldırmayacak bir karara imza attığını duyurdu. Bu kapsamda konut fiyatlarında ev sahipleri ve müteahhitlerin fahiş ve haksız fiyat artışlarına karşı iş birliği gerçekleştirileceği açıklandı. Ayrıca emlakçılar fiyatların fırsatçılar tarafından biraz daha artması durumunda gerekirse emlak hizmeti vermeyeceklerini bildirdi.

Finans 13-05-22 13:32

O ülkede skandal hata! 1675 çocuk yanlışlıkla ailelerinden alındı

Hollanda’da büyük skandala yol açan bir hata meydana geldi. Hollanda İstatistik Kurumu (CBS), Vergi Dairesi yetkilileri tarafından bazı hesaplamalarda yapılan hatalar sonucu 2015-2016 yılları arasında toplam 1675 çocuğun ailelerinden ayrılmak zorunda kaldığını açıkladı. Konu perşembe günü Hollanda Parlamentosu'nda görüşülecek.

Haber 11-05-22 20:04

Danıştay'dan yetim aylığı kararı: Maaş kesilemez

Danıştay yetim maaşı alanlar için emsal niteliğinde bir karara imza attı. Danıştay 3. Dairesi, yetim maaşı hesabına vergi borçları nedeniyle haciz konulamayacağına hükmetti.

Finans 06-05-22 12:13

Gizli ihbar ortaya çıkardı! Yazı işleri müdürü, Manukyan'ın dairelerine çöktü

Ünlü genel ev patroniçesi ve eski vergi rekortmeni Matild Manukyan'ın İstanbul Şişli'deki 3 dairesi, Beyoğlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İkbal O. tarafından sahte kontrat hazırlanarak aylık 150 liradan kendisi ve akrabalarına kiralandığı ortaya çıktı. Beyoğlu Kaymakamlığı ve İçişleri Bakanlığına yapılan gizli ihbarla ortaya çıkan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 14-02-22 09:40

Son Dakika: Vergi dairesinde rüşvet skandalı! Sesli ve görüntülü tespit edildi

Son dakika haberi: Muğla'nın Bodrum ilçesindeki rüşvet operasyonunda, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü S.O.'nun da aralarında bulunduğu 3 kişinin, teknik takibe takıldıkları ortaya çıktı. D.E.'nin, A.A. aracılığıyla S.O.'ya makam odasında rüşvet vermesinin, sesli ve görüntülü tespit edildiği belirtildi.

Haber 28-12-21 16:27

Son dakika: Vergi dairesi müdürü rüşvetten gözaltına alındı

Son dakika haberine göre, Bodrum vergi dairesi müdürü S.O. rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Polis ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında rüşvet veren ve aracı olan 2 kişi daha gözaltına alınırken, 200 bin lira nakit para ele geçirildi.

Haber 27-12-21 21:46

Bodrum'da rüşvet aldığı iddia edilen vergi dairesi müdürü gözaltına alındı

Bodrum'da rüşvet aldığı iddia edilen vergi dairesi müdürü gözaltına alındı

Yurthaber 27-12-21 21:10

2021 vergi borcu ve KYK borç yapılandırması ne zaman yapılacak? 2021 interaktif vergi dairesi borç yapılandırma sayfası...

Yakın zamanda vergi borçlarının yapılandırılacağı müjdesi gelmişti. Borç yapılandırma başvuruları Haziran ayının ikinci haftasında vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Resmi Gazete'de yapılan duyuruya göre vergi cezaları, KYK borçları ve sigorta primlerinin tekrardan yapılandırılmasıyla ilgili kanun yürürlüğe girmiş durumda. Peki 2021 vergi borcu yapılandırması ne zaman yapılacak? 2021 KYK borç yapılandırması ne zaman? İşte interaktif vergi dairesi borç yapılandırma sayfası...

Finans 09-06-21 13:25

Gören şaşkına döndü! Binlercesi şehir merkezine yuva yaptı

Muğla'da yolunu şaşıran bal arıları Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı girişindeki servi çamına yuva yaptı. Yeni bir oğul oluşturan bal arılarını şehrin merkezinde görenler şaşırmadan edemedi.

Haber 30-05-21 14:29

Battalgazi’de köşe bucak dezenfekte ediliyor

Malatya’nın Battalgazi İlçesi’nde Covid-19 salgınına karşı hijyen ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam eden Battalgazi Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı korona virüs haritası üzerine çalışmalarına hız vererek, ilçedeki iş yerlerinde ve okullarda kapsamlı dezenfeksiyon çalışmaları başlattı.Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı caddeler, mahalleler, sağlık ocakları, kamu kurumları, eczaneler, camiler, iş yerleri, otobüs durakları ve parklar başta olmak üzere bugüne kadar ilçede 6 binin üzerinde alanda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, Sağlık Bakanlığının korona virüs haritasında Malatya’nın yüksek riskli iller arasına tekrar girmesi üzerine çalışmalarına hız verdi.Kışla ve Kanalboyu caddesinde bulunan işyerlerinde dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Malatya Vergi Dairesi ve yüz yüze eğitimin başladığı okullar arasında bulunan Kemal Özalper İlkokulu’nda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.

Yurthaber 30-03-21 11:21

İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 5 tutuklama

İzmir merkezli olarak 8 ilde gerçekleştirilen FETÖ üyelerine yönelik operasyonda içlerinde öğretmen, avukat ve vergi dairesi gelir uzman yardımcısı olan 11 kişiden 5’i tutuklandı, 6’sı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Geçtiğimiz günlerde, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren mahrem imamlarla irtibatlı oldukları tespit edilen, aralarında 3 öğretmen, 1 avukat ve 1 vergi dairesi gelir uzman yardımcısının da bulunduğu toplam 12 şüphelinin yakalanması için İzmir merkezli olarak Kütahya, Bitlis, Kahramanmaraş, Burdur, Karaman, Ankara ve Bingöl’de eş zamanlı operasyon düzenlenmiş ve 12 şüpheliden 11’i gözaltına alınmıştı.Gözaltına alınan 11 şahıstan 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi, 6’sı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber 07-03-21 17:28

Vergi Haftasını kan bağışı yaparak kutladılar

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin öneminin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve gönüllü vergi ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla 1989 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen Vergi Haftası’nı kan bağışı yaparak kutladı.Covid-19 salgını nedeniyle bağış azalıp, ihtiyacın artması nedeniyle Kızılay stoklarının yeterli seviyede tutulmasına destek veren Adana Vergi Dairesi Başkanlığı, anlamlı bağışı ile farkındalık oluşturdu.Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, Vergi Dairesi Grup Müdürleri, Vergi Dairesi Müdürleri, bağış etkinliği öncesinde Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı’yı makamında ziyaret etti.Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, ziyarette Kızılay’ın önemine işaret ederek, “Vergi Haftasında kan bağışı da yaparak önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getirmek istedik.

Yurthaber 05-03-21 11:02

İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 11 gözaltı

İzmir merkezli olarak 8 ilde gerçekleştirilen FETÖ üyelerine yönelik operasyonda içlerinde öğretmen, avukat ve vergi dairesi gelir uzman yardımcısının da olduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren mahrem imamlarla irtibatlı oldukları tespit edilen, aralarında 3 öğretmen, 1 avukat ve 1 vergi dairesi gelir uzman yardımcısının da bulunduğu toplam 12 şüphelinin yakalanması için İzmir merkezli olarak Kütahya, Bitlis, Kahramanmaraş, Burdur, Karaman, Ankara ve Bingöl’de eş zamanlı operasyon düzenlendi.Yapılan operasyonlarda 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken 1 şüphelinin de yurt dışında bulunması nedeniyle yakalanamadığı öğrenildi.

Haber 03-03-21 11:07

İstanbul'da vergi dairesi önünde uzun kuyruklar

Vergi ve borç yapılandırmasında ilk taksit ödemelerinin son günü olan 1 Mart’ta İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı önünde uzun kuyruk oluştu. Borç ödemesini son güne bırakanlar saatlerce sıra bekledi.

Haber 01-03-21 16:34

İstanbul’da vergi dairesi önünde uzun kuyruklar

Vergi ve borç yapılandırmasında ilk taksit ödemelerinin son günü olan 1 Mart’ta İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı önünde uzun kuyruk oluştu.

Haber 01-03-21 16:30

Bilet değil ’yapılandırma’ kuyruğu

Vergi borcu ödemesi ve yapılandırma ilk taksiti son ödeme tarihinin 1 Mart mesai bitimi olması nedeniyle Aydın’da vergi daireleri önünde uzun kuyruklar oluştu.7256 sayılı vergi affı kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunan ve ilk taksit ile peşin ödemelerin son tarihi 1 Mart 2021 olan vergi mükellefleri Aydın Vergi Dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yurthaber 01-03-21 12:54

Vergi Dairesi’nde ’yapılandırma’ yoğunluğu

Kayseri’de vergi borcunu yatıracak vatandaşların kısıtlamadan muaf tutulmasıyla beraber Vergi Dairesi önünde yoğunluk yaşandı.Kayseri’de vatandaşlar, 1 Mart’ta vergi yapılandırmasının son günü olan 1 Mart’ta yoğunluk yaşanmaması için İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından yapılandırılan borçlarını ödemek üzere vergi daireleri ile diğer kamu idarelerine gidecek vatandaşların ve ödemelerin yapılacağı kamu dairelerinde görevli personellerin gerekli belgeleri göstermek kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu.Hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, Kayseri Vergi Dairesi önünde yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 27-02-21 16:05

Diyarbakır’da Vergi Haftası etkinlikleri

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Ramazan Yaşar, 32.

Yurthaber 25-02-21 13:31

Vergi borçlarının yapılandırma ödemelerinde son günler

Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı yapılandırılan borçların birinci taksit ödemesi ile peşin ödenmesi için tanınan sürenin 1 Mart Pazartesi gününde dolacağını duyurdu.7256 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Hakkında Kanun kapsamındaki yapılandırma düzenlemesinden yararlanılması için başvuru süresi 1 Şubat’ta sona ermişti.

Yurthaber 24-02-21 17:17

Korkuteli’de Vergi Haftası

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Müdürü Yılmaz Külen ve kurum personellerini ağırladı.32.

Yurthaber 23-02-21 16:33

Gaziantep’te Vergi Haftası kutlandı

Kamuoyunun dikkatini vergi konusuna çekmek için 1990 yılından bu yana her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan “Vergi Haftası” Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Törer, günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma gerçekleştirdi.

Yurthaber 23-02-21 15:47

Malatya’da Vergi Haftası

Malatya Valisi Aydın Baruş, Vergi Haftası’nda verginin önemine temas edilerek, vergi vermenin kutsal bir görev ve ihtiyaçların karşılanması için yapılan bir çalışma olduğunun iyi anlatılmasını istedi.Malatya Vergi Dairesi Başkanı Fatih Güleç “Vergi Haftası” nedeniyle Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.Vergi bilincinin arttırılması sebebiyle 1990 yılından bu yana Türkiye genelinde Şubat ayının son haftası kutlanan ve bu yıl 32’ncisi düzenlenen ‘Vergi Haftası’ kapsamındaki etkinliklere dair bilgilendirmelerde bulunan Vergi Dairesi Başkanı Güleç, Vali Aydın Baruş’a teşekkür etti.Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması için Vergi Haftasındaki etkinliklerin önemli olduğunu belirten Vali Aydın Baruş, vatandaşlara bunun bir mükellefiyet değil de, kutsal bir görev ve ihtiyaçların karşılanması için yapılan bir çalışma olduğunu da iyi anlatabilmek gerektiğini vurguladı.Vergi Dairesi Teşkilatının, Maliye Teşkilatının ve onların yakın çalışma ortağı olan meslek mensuplarının vergi haftasını kutladığını belirten Vali Baruş, Vergi Dairesi Başkanı Fatih Güleç ve tüm teşkilat çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Yurthaber 22-02-21 12:55

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Çelik’ten Rektör Beydemir’e ziyaret

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Yavuz Doğan, Bilecik ziyaretleri esnasında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini ziyaret etti.Vergi Dairesi Başkanı Çelik ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Doğan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 20-02-21 11:28

Vergi dairesi başkanından 1 Mart uyarısı

Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır’ı ziyaret etti.

Yurthaber 18-02-21 14:37

Odunpazarı A.Ş vergi rekortmeni oldu

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı, Eskişehir’in 2020 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı.

Yurthaber 14-02-21 15:20

Güner: Müteahhitler öncelikli mükelleflerimizdir

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, “İş ortağı müteahhitler öncelikli mükelleflerimizdir” dedi.Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ile Grup Müdürleri Kamil Kurt, Ahmet Balıkçı, Ömer Kılıç, Recep Yavuz ve Halil Ayhan, AKAMDER’e iade-i ziyarette bulundu.

Yurthaber 11-02-21 13:59

Ak Parti Grup Başkanvekili Turan Çan teşkilatı ile buluştu

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çan Belediye Meclisi üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.Çan’a yapılacak hükûmet konağının yanı sıra 1915 Çanakkale Köprüsü’nün Çan için önemine işaret eden Turan, “Sanayi ve termal turizm şehri Çan’ımızda bulunan Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, ve Vergi Dairesi gibi kamu kurumlarını aynı çatı altında birleştirecek dev kampüsün müjdesini daha önce vermiştik.

Yurthaber 04-02-21 16:13

Başkan Boyraz’dan istişare vurgusu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, istişareye önem verdiklerini bildirdi.Malatya Vergi Dairesi Başkanı Fatih Güleç ve Grup Müdürleri, MÜSİAD Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 27-01-21 17:17

Vergi borçları yapılandırılmasında son günler

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun, vergi borçlarının yapılandırılması avantajında son günün 1 Şubat 2021 olduğunu söyledi.Başkan Uzun, 7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’un 17 Kasım 2020 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlattı.

Yurthaber 27-01-21 13:03

Vergi borçları yapılandırılmasında son günler

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun, vergi borçlarının yapılandırılması avantajında son günün 1 Şubat 2021 olduğunu söyledi.Başkan Uzun, 7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’un 17 Kasım 2020 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlattı.

Yurthaber 27-01-21 13:03

Borç yapılandırmada son bir hafta

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Törer, 7256 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun” kapsamında henüz vergi borçlarının yapılandırmayan mükelleflere başvuru ve ödeme sürelerinin uzatıldığını ifade ettiTörer, 7256 sayılı kanun için öngörülen başvuru ve ilk taksit ödeme sürelerinin Cumhurbaşkanlığı Kararıyla bir ay uzatıldığını hatırlatarak, yapılandırma hükümlerinden yararlanmak isteyen mükelleflerin 31 Ocak 2021 tarihinin tatile rastlaması nedeniyle 1 Şubat 2021 tarihi bitimine kadar başvuruda bulunmaları ve başvuru yapılabileceğini ifade etti.

Yurthaber 26-01-21 16:49

Vergi dairesinden borç yapılandırma uyarısı

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar, 7256 Sayılı Vergi ve Diğer Borçların Yapılandırılması imkanından faydalanmak için son tarihin 1 Şubat olduğunu hatırlattı.İlgililerin son günü beklemeden yapılandırma imkanından faydalanmasını isteyen Diyarbakır Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar’ın konuyla ilgili açıkla yaptı.

Yurthaber 26-01-21 10:43