Victoria Tauli Corpuz Haberleri

David ve Victoria Beckham 5 milyon sterlinlik süperyatlarında keyifte! Lüks detaylar

Victoria Beckham, Miami'deki 5 milyon sterlinlik süperyatlarında güneşin tadını çıkardı. David ve Victoria Beckham'ın 5 milyon sterlinlik süperyatları görenleri büyüledi.

Magazin 2024-03-27 09:52:12

Yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz etti! Öğretmen 'tatilde' olduğunu söyleyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde öğretmen olarak görev yapan 30 yaşındaki Victoria Fowler'in 16 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğinin tespit edilmesinden sonra hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada Fowler'in yaz tatilinde 16 yaşındaki öğrencisini müstehcen fotoğraflar göndererek taciz ettiği ifade edildi.

Trend 2024-03-15 11:26:09

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yıldızı Tuvana Türkay estetiksiz haliyle şoke etti

Şimdilerde Uğur Güneş ve Mehmet Ali Nuroğlu ile başrolünü paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren Türkay, bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin o halini görenler inanamadı.

Magazin 2024-03-12 14:39:22

MOSSAD ajanlarının ifadeleri ortaya çıktı! Talimatı kimden aldığını itiraf etti! Maddi durumu bir anda iyileşti

MİT ve İstanbul Emniyeti'nin operasyonu sonucunda yakalanan MOSSAD ajanlarının ifadelerine ulaşıldı. MOSSAD ile irtibatlı özel dedektif Hamza Turhan Ayberk; Victoria kod MOSSAD ajanından talimat aldığını itiraf etti. Ayberk'in ekibindeki diğer isimler Ayberk’in maddi durumunun 2019’dan sonra olağan dışı bir şekilde iyileştiğini de söyledi.

Haber 2024-03-09 16:56:18

Kimi memur kimi polis! Kod adı: Victoria... MOSSAD ajanlarının gizemli banka hesapları deşifre edildi

MİT'in başarılı operasyonu sonucunda İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a ajanlık yapan birçok isim yakalanmıştı. 7 şüpheliden 6'sı tutuklanırken ajanların Türkiye'deki meslekleri ver banka hesap detaylarına ulaşıldı. Bir ajanın 'Victoria' kod adı kullanarak kendini şirket çalışanı gibi gösterdiği tespit edildi.

Haber 09-03-24 08:37

Son dakika | Sabah programlarına çıkıyordu, MOSSAD adına özel dedektiflik yapıyormuş! Hamza Turhan Ayberk ile 'Victoria' iletişime geçmiş

Son dakika haberi: İstanbul Emniyeti ve MİT ortak operasyonun düğmesine bastı, MOSSAD'a bilgi satan şüpheliler yakalandı. Aralarında özel dedektif de var: Sabah programlarında boy gösteren eski kamu personeli Hamza Turhan Ayberk! MOSSAD, Ayberk ile irtibata geçmesi için 'Victoria' kod adlı ajanı seçti. Ayberk, tehdit ve tacize de bulaştı. İşte son operasyondaki çok çarpıcı detaylar...

Haber 05-03-24 09:48

Victoria Beckham kocası David Beckham'ın buz banyosunu paylaştı! Görenler çıplak sandı

Victoria Beckham, kocası David Beckham'ın 12 milyon euroluk lüks villasında lüks buz banyosu yaptığı anları paylaştı. Ünlü futbolcunun yarı çıplak hali sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 21-01-24 15:35

Victoria Beckham göğüs büyütme hamlesinden rahatsız! Yıllar sonra itiraf etti

90'lı yıllara damga vuran İngiliz pop müzik grubu Spice Girls'le üne kavuşan Victoria Beckham, yıllar önce yaptırdığı göğüs büyütme estetiğiyle ilgili konuştu.

Magazin 15-12-23 15:39

Manchester United'ın yıldızıydı! David Beckham son hali ile gündem oldu

Victoria - David Beckham çifti, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Kucağına aldığı keçiyle poz veren 48 yaşındaki ünlü isme çok sayıda yorum geldi.

Magazin 12-11-23 13:30

Sahilde ikiye bölünmüş halde bulunan kalıntıların gizemi çözüldü! Ceset oldukça tazeydi

Avustralya'nın Victoria kentinde bir kumsalda ikiye bölünmüş halde kalıntılar bulundu. Yaklaşık 3 metrelik kalıntıları bulan kişinin polise haber vermesinden sonra sahil analiz için araştırmaya alındı. Kalıntıların büyük beyaz bir köpek balığına ait olduğu ifade edilirken kıyıya vuran hayvanı kısmen yiyip bitiren canlının peşine düşüldü.

Trend 20-10-23 11:56

Victoria Beckham İşçi sınıfından gelen bir ailede büyüdüm deyince David Beckham dayanamadı

David Beckham'ın hayatını anlatan Netflix belgeseli gündemde. Belgeselde David Beckham, eşi Victoria Beckham'ın "İşçi sınıfından gelen bir ailede büyüdüm" yorumuna kayıtsız kalmadı.

Magazin 06-10-23 14:49

Türkiye'ye 'işgalci' dedi... Süresiz uzaklaştırıldı! O ülkede yaptığı konuşma tepkilere yol açtı

Avustralya'da Kıbrıs-Rum asıllı Victoria İşçi Partisi (ALP) üyesi milletvekili Kat Theophanous, parlamentoda Türkiye'nin Kuzey Kıbrıs'taki varlığını "işgal" olarak nitelendirmesiyle başlayan tartışmaların ardından, Türk lobilerinin baskısıyla partisinin alt grubundan süresiz uzaklaştırıldı.

Haber 19-08-23 16:35

Victoria Beckham ve David Beckham'ın kızı Harper Seven 12 yaşına girdi! Doğum günü pozlarını paylaştı

Victoria ve David Beckham'ın biricik kızları Harper Seven 12 yaşına girdi. Beckham çifti, kızları için doğum günü partisi düzenledi. Harper Seven doğum günü pozlarını sosyal medyaya da paylaştı.

Magazin 12-07-23 15:37

Restoranda akşam yemeği yerken füze saldırısında ağır yaralanmıştı! Ukraynalı yazar Victoria Amelina yaşamını yitirdi

Ukrayna'nın Kramatorsk kentine Rusya tarafından 27 Haziran'da saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında restoranda akşam yemeği yiyen Ukraynalı yazar Victoria Amelina ağır yaralandı. Yazarlar derneği PEN Ukrayna tarafından yapılan açıklamada Amelina'nın 1 Temmuz'da yaşamını yitirdiği duyuruldu.

Haber 03-07-23 15:56

Transparan giyen Victoria Bonya derin göğüs dekolteli poz verdi!

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rus model Victoria Bonya Bu yıl 76'ıncısı düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Cannes tarzıyla dikkat çeken Victoria Bonya transparan elbisesiyle beğeni topladı.

Magazin 27-05-23 08:42

Tüyden kostümü festivale damga vurdu! Rus model Victoria Bonya dekoltesiyle mest etti

Bu yıl 76'ıncısı düzenlenen Cannes Film Festivali başladı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü model Victoria Bonya festival tarzıyla dikkat çekti. Tüyden kostüm diyen Rus model festivale hazırlık aşamasını da paylaştı.

Magazin 17-05-23 16:22

Selin Ciğerci'den David Beckham’ın beyaz iç çamaşırlı pozuna ilginç yorum! Türk erkekler atınca kesin gay...

David Beckham ve Spice Girls’le başladığı müzik yolculuğunun ardından beğenilen bir modacı olan Victoria Beckham son paylaşımlarıyla gündemde. Kocasının beyaz iç çamaşırlı pozunu paylaşan Victoria Beckham'ın pozunu gören Selin Ciğerci ilginç yorumlarıyla dikkat çekti.

Magazin 04-05-23 08:45

David Beckham ve Victoria Beckham gündemde! Eşinin beyaz iç çamaşırlı halini paylaşınca...

Hollywood'un en uzun süredir birlikte olan çiftleri arasında yer alan David-Victoria Beckham çifti paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Victoria Beckham son olarak önce kocasının ayağına sarılarak poz verdi sonra da beyaz iç çamaşırlı pozunu paylaştı. Ünlü isme beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-05-23 08:40

İbrahim Tatlıses'in gelini transparan bluzuyla poz verdi! Victoria Secret modeli resmen

İdo Tatlıses ile evlenen fenomen Yasemin Şefkatli sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İbrahim Tatlıses'in gelini son olarak transparan bluzuyla poz verince takipçilerinden beğeni topladı.

Magazin 06-04-23 15:28

Kaya parçasının değeri dudak uçuklattı! “Hayatta bir kez bulunabilecek bir şey”

Avustralya’nın Victoria eyaletindeki altın yataklarında metal detektörle arama yapan ismi açıklanmayan bir kişi 4.6 kilogram ağırlığında bir kaya parçası buldu. Kaya parçasının içerisinde altın olduğunu fark etmesiyle birlikte genç adam büyük bir şaşkınlık yaşadı. İsmi açıklanmayan kişinin bulduğu altının 160 bin dolar (yaklaşık 3 milyon lira) değerinde olduğu belirtildi.

Trend 28-03-23 13:39

Kadınların vazgeçilmezi en iyi Victoria’s Secret parfüm çeşitleri ve yorumları

Yüzlerce markanın binlerce parfümü içinden seçim yapmak elbette çok zor. Dünyada yaygın şekilde kullanılan kadın parfümlerinin başında Victoria Secret ürünleri geliyor. Victoria’s Secret parfümleri hem kokuları hem de şişelerinin güzelliği ile vazgeçilmez kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Sizin için en çok satılan ve müşterilerden tam not alan Victoria’s Secret parfüm ve vücut spreylerini derledik.

Haber 22-03-23 14:01

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beyaz Saray ve ABD Dışişlerinde temaslarda bulundu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Washington ziyareti kapsamında Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland ile bir araya geldi. Görüşmede, ikili siyasi ve ekonomik ilişkiler ele alındı.

Haber 15-03-23 01:15

Müstehcen paylaşım yaptığı sosyal medya sayfası ifşa edilen anne çocuklarının okuluna dava açtı! “Beni yasakladılar”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 31 yaşındaki Victoria Triece isimli bir kadın seksi fotoğraf ve videolarını sattığı OnlyFans hesabının ifşa edilmesinden sonra çocuklarının okuluna gitmesinin yasaklandığını söyledi. Çocuklarının gittiği ilkokula Triece, ifade özgürlüğü ve mahremiyet haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle dava açtı.

Trend 31-01-23 14:05

Prens Harry'nin Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettiği anı kitabı satışa çıktı! Kitapçılar gece yarısı açıldı

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin tartışmalara yol açan "Spare" adlı anı kitabı pek çok ülkede raflardaki yerini aldı. Kitaba olan büyük ilgi nedeniyle, Londra'daki kitapçılar, talebi karşılamak için gece yarısı açıldı. Kitabı en erken satın alanlardan olmak isteyenler, başkent Londra'daki Victoria istasyonundaki kitapçıda sıraya girdi. Prens Harry kitapta "Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını" da yazmıştı.

Haber 10-01-23 20:46

Dünyanın en güzel süpermarket çalışanı seçilen Elanie Victoria’nın yeni mesleği herkesi şaşırttı

TikTok’ta çalıştığı marketin üniformasıyla çektiği videonun sonrasında kısa sürede sosyal medyadan gündem yaratmayı başaran Elanie Victoria milyonlarca takipçiye ulaştı. ‘Dünyanın en güzel süpermarket çalışanı’ olarak seçilen Victoria, takipçi sayısının artması üzerine kariyer değişikliğine gitti. Güzel isim şimdilerde bir sosyal medya uygulamalarında paylaşımlar yapıyor.

Trend 03-01-23 15:23

Eşimin düğünden kaçmasından korktum

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn Beckham, oyuncu eşi Nicola Peltz'le evlendikleri gün yaşadığı gerginliği anlattı.

Magazin 02-01-23 11:34

Leonardo DiCaprio'nun yeni sevgilisi Titanik filmi çekildikten iki sene sonra doğdu! Babası da ünlü çıktı

Genç modellerle yaşadığı ilişkilerle sık sık gündem olan 48 yaşındaki Leonardo DiCaprio'nun yeni sevgilisi 23 yaşındaki Victoria Lamas! Lamas'ın, DiCaprio'nun efsane filmi Titanik çektildikten iki sene sonra doğması sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 23-12-22 10:43

Herkes onu eleştiriyordu! OnlyFans fenomeni Victoria Barret geliriyle meydan okudu... “Duygumu katmıyorum”

Koronavirüs pandemisi sırasında işini kaybeden ve ardından yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir uygulamada seksi fotoğraf ile videolarını satan Victoria Barret, olumsuz eleştirilere aylık kazancını açıklayarak meydan okudu. İşine duygularını katmadığını dile getiren Barret, lüks yaşam tarzının tadını çıkarttığını söyledi.

Trend 20-12-22 09:45

Leydi Victoria Hervey hayal gücüne yer bırakmadı!

Leydi Victoria Hervey, kıskanılacak figürünü sergilemekten korkacak biri değil. Hervey , güneşli Florida'da da mavi gökyüzünün tadını çıkarmak için Miami'deki sahile gitti. Ünlü sosyetik güzel, sahilde kendisini çeken paparazzilere aldırış etmedi.

Magazin 07-12-22 08:46

ABD'den çok konuşulacak Putin açıklaması! 'Samimi değil'

ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland, "Putin, Ukrayna ile barış görüşmeleri konusunda samimi değil" ifadelerini kullandı.

Haber 03-12-22 23:49

On parmağında on marifet! Hem eş hem anne, hem çiftçi hem de en çok izlenen erotik yıldızlardan biri...

Avustralya'nın Victoria kırsalında bir çiftlikte yaşayan Honeyy Brooks, birçok şeyi aynı anda yapıyor. Hem bir eş hem de bir anne olan Brooks, zamanının bir kısmını çiftlikte çalışarak geçirirken boş olduğu zamanları da yetişkin içerik platformlarında erotik içerikler hazırlayıp satarak geçiriyor. Başarısı ise takdire şayan.

Trend 24-11-22 13:05

Britney Spears'ten kötü haber! Tanrı dışında bir tedavisi yok

Babasının vasiliğinden kurtulan ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzücü haberi duyurdu. 40 yaşındaki Spears, paylaşımında 'Victoria' hastalığına yakalandığını, vücudunun sağ tarafından sinir hasarı meydana geldiğini açıkladı.

Magazin 07-11-22 17:15

Suya gömülmüştü: Tanzanya'daki uçak faciasında can kaybı yükseldi! Uçağın arka kapısını açtı...

Tanzanya’dan feci bir uçak kazası haberi gelmiş ve yolcu uçağı inişi sırasında olumsuz hava şartları sebebiyle Afrika’nın en büyük gölü olan Victoria Gölü’ne düşmüştü. Uçak faciasında can kaybının yükseldiği haberi geldi. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 19 oldu. Öte yandan bölgeye gelen balıkçıların uçaktakileri kurtarma çalışmalarına katıldığı aktarılmıştı. Balıkçılar bir uçuş görevlisinin uçağın arka kapısını açtığını, böylece insanları kurtarmak için uçağa bindiklerini anlattı.

Haber 06-11-22 19:09

Tanzanya'da yolcu uçağı göle düştü! İniş yapmaya çalışıyordu, neredeyse tamamı suya gömüldü

Dünya çapında korkutucu uçak kazaları meydana gelebiliyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde bir fitness zincirinin kurucusu olan Rainer Schaller'ın içinde bulunduğu uçağın Kosta Rika açıklarında düştüğü bildirilmişti. İş insanı Schaller'ın ve beraberindekilerin hayatlarını kaybettikleri düşünüldüğü bu kaza hala hafızalardayken, bir uçak kazası haberi de Tanzanya'dan geldi. Başkent Darüsselam'dan kalkan bir yolcu uçağı Bukoba kentindeki havaalanına iniş yapmaya çalıştığı esnada Victoria Gölü'ne düştü.

Haber 06-11-22 12:57

Penis puanlayarak servet kazanıyor! ''Onlara hükmetmek ve aşağılamak benim gizli fantezim''

Tükürüğünün bile bir servet değerinde olduğu iddia edilen sosyal medya fenomeni Victoria Lit, popüler bir yetişkin içerik platformu üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak servet kazanmasıyla gündem olmuştu. Genç kadın şimdi, erkeklerinin penislerini değerlendirmesiyle gündemde. Açıklamaları ise şaşırtıcı.

Trend 05-11-22 16:23

Brooklyn Beckham evlilik yıl dönümünü karısının çıplak fotoğrafıyla kutladı

David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin geçtiğimiz yıl evlenen 23 yaşındaki büyük oğlu Brooklyn Beckham, evlilik yıl dönümlerinde eşi Nicola Peltz'in çıplak fotoğrafını paylaştı.

Magazin 31-10-22 15:21

Kıyafet seçimleri nedeniyle eleştirilen öğretmen sosyal medyadan isyan etti! “İnsanlar kıyafetimin uygun olmadığını söylüyor”

Ortaokulda bir biyoloji öğretmeni olan Victoria TikTok’tan ‘Victoriaren97’ kullanıcı adıyla iş hayatından kesitler sunduğu paylaşımlar yapıyor. Sosyal medyada kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan öğretmen bir hafta boyunca okulda giydiği kıyafetleri gösterdiği bir paylaşım yaptı. Sosyal medya kullanıcılarının öğretmenin kıyafetini uygunsuz bulmaları üzerine Victoria, eleştirilere adeta isyan etti.

Trend 18-10-22 10:40

Ölüp yeniden dirilen adamın sözleri sosyal medyada gündem oldu! “90 dakikalığına ölüydüm ve gördüklerime inanamadım”

Avustralya’nın Victoria bölgesinde bir sahil evinde yaşayan 61 yaşındaki Alistair Blake, sabahın erken saatlerinde karısı Melinda’nın yanında uyurken aniden kalp krizi geçirdi. 90 dakika boyunca kalbi duran adam, sağlık görevlilerinin onu hayata döndürmeye çalıştığı anlarda yaşadıklarını anlatarak şaşkınlık yarattı.

Trend 12-10-22 15:31

Sosyal medya fenomeni Victoria Lit’in tükürüğünün değeri dudak uçuklattı! “Hayatım tamamen değişti”

Sosyal medya fenomeni Victoria Lit yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir platform üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak aylık 20 bin dolarlık (yaklaşık 364 bin 576 TL) gelire sahip oldu. Abonelerinin özel isteklerini yerine getiren fenomen ismin tükürüğü bile binlerce dolar değerinde.

Trend 17-09-22 15:23

Sır dolu satırlar! Kraliçe Elizabeth’ten gizli mektup: 2085 yılında açın

1986 yılındaki ziyareti sırasında İngiltere Kraliçe 2. Elizabeth, Sydney Belediye Başkanı'na hitaben yazılan bir mektup yazdı. Kraliçe tarafından mühürlenen mektubun 2085 yılına kadar açılmamasına yönelik talimat verildi. Ortalama 36 senedir duran mühürlü mektup, Kraliçe Victoria’nın elmas yıldönümünü kutlamak için 1898’de oluşturulan Kraliçe Victoria Binası’nın kasasında saklanıyor.

Trend 12-09-22 13:13

İnternetten tanıştı, birlikte yaşamak için Türkiye'ye geldi! Çocuğundan olan Rus Olga'dan şok sözler: 'Beni iftira atmakla tehdit etti'

Rus uyruklu Olga Top (Vetoshkina) (30), internetten tanıştığı Mustafa Öztürk (38) ile arkadaş oldu ve ilerleyen süreçte Türkiye'ye gelip Öztürk ile Mersin'de yaşamaya başladı. Çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılırken mahkeme Öztürk'e çiftin Victoria (8) adındaki kızını görme hakkı tanıdı. Olga başka biriyle evlendi, kızı da onunla kaldı. Öztürk, bir gün kızını görmeye geldi ve kızı da alıp kayıplara karıştı. Suç duyurusunda bulunan Anne Olga'nın iftira tehdidi açıklaması şoke etti.

Haber 05-09-22 10:35

TikTok'a katılan Victoria Beckham eski utanç fotoğraflarını paylaştı!

Ünlü şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, 90'larda çekilen bir dizi nostaljik fotoğrafını TikTok hesabından paylaştı. Şimdilerde moda ikonu olan eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham, hızla trendlerdeki yerini aldı.

Magazin 26-08-22 11:52

Üçlü ilişki yaşayan çift ilk bebeklerini kucaklarına aldı! “Şimdi aile olduk”

2018 yılında Robert McCoy, Destiny Griffin ve Victoria Gibson, alışılmışın dışındaki ilişkilerine başladılar. Kısa süre sonra bir aile kurmak için adım atan üçlü şimdilerde ilk çocuklarını kucağına aldı. Sosyal medyadan gelen tepkilere rağmen ailelerini savunan üçlü aralarında özel bir bağın olduğunu söyledi.

Trend 24-08-22 09:49

Eski Çarkıfelek hostesi 47 yaşındaki Victoria Silvstedt teknede beyaz bikinisiyle şov yaptı!

47 yaşındaki Victoria Silvstedt, yazı aylarını Fransa'da milyoner işadamı erkek arkadaşı Maurice Dabbah ile seyahat ederek geçiriyor. Beyaz bikinisiyle görüntülenen eski model, düzgün fiziği ile hayran bıraktı.

Magazin 18-08-22 11:59

Karısının soyadını almıştı! Brooklyn Beckham'dan bomba yeni dövme

Nicola Anne Peltz ile nikah masasına oturan David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham yeni dövmesiyle sosyal medyanın gündemine hızlı bir giriş yaptı. Eşine bağlılığını her fırsatta dile getiren ve evlendikten sonra karısının soyadını da alan Brooklyn Beckham bu sefer "Evli" dövmesi yaptırdı.

Magazin 12-08-22 13:16

Kendisinden neredeyse 10.000 km uzakta, evli ve yaşını gizleyen bir adamla nişanlı!

İngiltere'den 31 yaşındaki Victoria, Japonya'da yaşamasına, yaşı hakkında yalan söylemesine ve zaten başka bir kadınla evli olmasına rağmen partneri Shaun'a aşık olduğunu iddia etti. Bunların hiçbirinin kendisini engellemesine izin vermeyen kadın, aşkına sahip çıkacağını söyledi.

Trend 27-07-22 17:54

David Beckham ile Victoria Beckham 23 yıllık evlilik yıl dönümünü kutladı

Dünyanın en gözde çiftlerinden olan David Beckham ile Victoria Beckham, evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla kutladı. David Beckham eşi Victoria Beckham'a "23 yıl ve 4 çocuk. Seni seviyorum" sözleriyle seslendi.

Magazin 05-07-22 17:34

David ve Victoria Beckham çocuklarının sevgililerini 5 milyon sterlinlik yata davet etti

David Beckham ve Victoria Beckham; üç oğullarını ve sevgililerini yanlarına alarak, lüks yatlarıyla tatile çıkacak. Beckham'ların geçen sene özel olarak yaptırdıkları lüks yatları 5 milyon sterlin değerinde.

Magazin 03-07-22 14:47

Sidamara Lahdi, Eros başı ile yeniden buluştu

Karaman'daki Sidamara Antik Kenti'nde 140 yıl önce keşfedilen Sidamara Lahdi'nin eksik parçası Eros başı, Londra'daki Victoria & Albert Müzesi'nden getirilerek yeniden eski yerine konuldu - Roma dönemi MS 250'li yıllara tarihlenen sütunlu lahit, yeniden kavuştuğu özgün haliyle İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde bugün ziyarete açıldı

Yurthaber 01-07-22 09:55