Vincent Van Gogh Haberleri

Dünyaca ünlü Van Gogh’un ‘Ayçiçekleri’ tablosuna domates çorbalı saldırı! Bir anda döküp kendilerini duvara yapıştırdılar

Bir grup iklim aktivisti dünya basınında geniş yankı uyandıran bir protestoya imza attı. İklim değişikliği protestocuları Londra’daki Ulusal Galeri’de sergilenen Vincent Van Gogh'un “Ayçiçekleri” tablosunun üzerine domates çorbası attı. Tablonun domates çorbasıyla kaplanmasından sonra protestocular kendilerini duvara yapıştırarak tepkilerini gösterdi.

Trend 14-10-2022 15:27

Zonguldaklı kaporta ustasından ilginç iddia: Elimdeki tablolar Van Gogh’a ait

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir Fransız arkadaşından koleksiyon olarak tablo alan kaporta ustası Yavuz Öztürk’ün elinde bulunan tabloların Hollandalı ressam Vincent Van Gogh'a ait olduğunu savundu. Tablodaki saç telinin de ünlü ressama ait olduğunu öne süren Öztürk, tabloların gerçek değerlerini öğrenmek istediğini söyledi. Öztürk, ''Dünyada ve Türkiye’de ilk defa bu tablolar benim elime geçti. Ben bunların gerçek değerlerini öğrenmek istiyorum. Bunlar şu an saklı hazine gibi bir şey'' dedi.

Haber 29-12-2021 11:57

Yeni keşfedildi, ilk kez sergilendi! Maddi değerini söylemek kesinlikle imkansız

Dünyaca ünlü Hollandalı ressam Vincent Van Gogh'a ait kara kalem çalışması, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da ilk kez sergilendi.

Haber 16-09-2021 23:24

Vincent Van Gogh

Vincent Van Gogh Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vincent Van Gogh Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.