Viral Paylasim Haberleri

Elindeki deste deste paralarla sosyal medyada meydan okudu! Gündem yaratan sözler: Dengim değilsiniz

Sosyal medyada altınlar, deste deste paralarla paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı dikkatleri üzerine çekti. Balya balya paraları topladığı bir vidoesunu yayınlayan genç kadın gönderisine, "Tanımadığım insanlar beni kendine rakip görüyormuş. Dengim değilsiniz. Kendinize gelin" notunu ekleyince bir anda viral oldu. Kullanıcının kime meydan okuduğu ise anlaşılamayınca sosyal medya kullanıcılarının yorumları gecikmedi.

Trend 2024-04-23 10:41:03

Düğünde gelin ve damada pasta fırlatarak şaka yapmak istedi! İşler bir anda kontrolden çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir düğüne ait görüntülerde gelin ve damadın pasta kestiği anlarda davetlilerden biri şaka yapmak istedi. Ancak şakası istediği gibi gitmeyen davetli damadın sert bir tepkisiyle karşılaştı. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 2024-04-20 16:00:00

Spor salonundaki uygunsuz antremanı sosyal medyada gündme olmuştu! Spor eğitmeni sert çıktı... Çizgiyi aştın

Spor eğitmeni ve fitness fenomeni olan Joey Swoll, sosyal medyada viral olan bir antrenmanı eleştirdi. 'Your Fav Gym Villainess' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadının spor salonundaki videosunu eleştiren Swoll hareketin uygunsuz olduğunu ve kesinlikle başka kişiler tarafından denenmesi gerektiğini söyleyerek, "Çizgiyi aştın" dedi.

Trend 2024-04-19 13:30:03

Erkek arkadaşının pantolonuna takılmış halde buldu! İşe böyle gitmiş: Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medya kullanıcısı Rebmaryl, erkek arkadaşının tüm gün boyunca pantolonuna yapışan bir iç çamaşırıyla gezdiğini söyleyince viral oldu. İç çamaşırının sevgilisinin kargo pantolonunun cırt cırtlı kısmına yapıştığını ve bu durumu fark etmeyen sevgilisinin işe öyle gittiğini söyleyen genç kadın o anları paylaşırken kahkahalarına engel olamadı.

Trend 2024-04-19 11:32:18

Sosyal medya bu itirafla şaşkına döndü! Gelin düğünden önce kayınvalidesinin damadı emzirdiğini gördü

Evlenmeden birkaç dakika önce damadının annesi tarafından emzirildiğini gören bir gelin o anları sosyal medyadan paylaşınca bir anda viral olmayı başardı. Düğünü iptal etmemek için kendisini zor tuttuğunu söyleyen geline sosyal medyadan binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı kesinlikle böyle bir manzarayı kabul edemeyeceğini söyledi.

Trend 19-04-24 10:45

Sevgilisiyle ayrıldıktan sonra başka bir çocukla görüşmesini anlattı! Sizce aldatmış sayılıyor muyuz? sorusunu sorunca viral oldu

TikTok'tan yaptığı paylaşımıyla bir anda viral olan genç bir kadın sevgilisiyle ayrıldıktan sonra başka bir çocukla görüştüğünü anlattıktan sonra sosyal medya kullanıcılarına "Sizce aldatmış sayılıyor muyuz?" sorusunu sordu. Anlattığı hikayenin sonrasında genç kadın sosyal medyayı adeta ikiye bölmeyi başardı.

Trend 19-04-24 08:54

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-24 15:27

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-24 15:01

Skandal görüntüler! Sınıf arkadaşlarının gözü önünde öğretmenine tokat attı... Sınıftan kahkaha sesleri yükseldi... Sosyal medyada gündem oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina eyaletinin Winston-Salem bölgesindeki bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan bir öğrenci öğretmenine tokat attığı ve bununla ilgili şaka yaptığı rahatsız edici video internette viral hale geldi. O anlarda sınıf arkadaşları gülerken öğretmenin yüzüne iki kez vuran genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 18-04-24 10:37

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-24 09:30

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor! Tüm maçları bilen köpek viral oldu, kupayı kazananı bile tahmin etti

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen takımlar olurken; sonuçlardan çok tüm sonuçları doğru tahmin eden köpek konuşuldu. Küçük köpek hangi takımın sepetine basket attıysa çeyrek final eşleşmesini o takım kazandı. Bir anda tüm dünyanın gündemine oturan görüntüler hızla yayılırken, küçük köpeğin yaptığı yarı final için tahminlerinin de tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Sevimli köpek 2024 Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak olan takımı da tahmin etti.

Spor 18-04-24 07:10

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-24 15:58

Sevgilisinin ayakkabıları ayağını acıtınca ayakkabılarını değiştirdiler! Ortaya bu görüntüler çıktı... Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Görüntülerde sevgilisinin ayağını ayakkabı acıtınca kendi ayakkabısını ona veren bir adam yer aldı. Sevgilisinin ayakkabısıyla yürümeye çalışırken cep telefonuyla kaydedilen adam sosyal medyada takdir topladı.

Trend 17-04-24 07:49

Şarkıcı Katy Perry’nin canlı yayında elbisesi koptu! İzleyenler ne yapacağını bilemedi

Şarkıcı Katy Perry, American Idol programının canlı yayınında bir kıyafet kazası yaşadı. Ünlü şarkıcının elbisesi ansızın kopunca masanın altına girdi. İzleyenler şaşkınlığını gizlemezken o anlar sosyal medyada viral oldu.

Magazin 16-04-24 17:23

Ağırlığının tam 3 katını kaldırdı! Herkül'e meydan okuyan 9 yaşındaki Arshia Goswami milyonlarca izlenmeye ulaştı

Dokuz yaşındaki Hintli halterci Arshia Goswami, 48 milyon izlenme sayısına sahip bir Instagram videosunda kendi vücut ağırlığının 3 katı olan 75 kiloluluk halteri kaldırdığı anları paylaştı. Sosyal medya gönderisine, "En genç ve en güçlü Hintli" notunu ekleyen küçük kızın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 16-04-24 13:57

Sevgilisinin kendisini aldattığını gece yarısında yaktığı kalori miktarından çıkarttı! Sosyal medya bunu konuşuyor: Belki masum bir koşudur

Celebs Go Dating yıldızı Nadia Essex, TikTok'tan yapıtğı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını spor uygulaması sayesinde fark ettiğini söyleyince bir anda viral oldu. Sevgilisinin iş yemeği için gece dışarı çıktığını söyleyen Essex, sabah masanın üzerinde duran akıllı telefondaki spor uygulamasında gece yarısında 500 kalori yaktığını gösteren bir bildirimi fark edince aldatıldığını anladı.

Trend 16-04-24 13:18

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-24 10:32

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne viral oldu! Genç kadının anlattıkları ünlü komedyeni şaşırttı: Hoşlandığım çocuğun babası bana...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, yaptığı paylaşımlar ve Konuşanlar programıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez programına katılan bir kadının anlattıklarını duyunca şaşırdı. Ünlü komedyenin verdiği yanıt stüdyodakileri kahkahalara boğdu.

Magazin 15-04-24 16:51

Putin yine yaptı yapacağını! Dünya bu 'süper silahı' konuşuyor: NATO detayı korkuttu

Ukrayna savaşıyla dünyanın dikkatini üzerine çeken Rusya'dan yine çok konuşulacak bir hamle geldi. İran-İsrail gerilimi gündem olmuşken Rusya yeni süper silahını denedi. Görüntüleri yayınlanan silah bıraktığı izlerle sosyal medyada viral oldu. 'NATO'yu şaşırtan silah' dış basının da manşetlerinde yerini aldı.

Haber 15-04-24 11:07

Polisten kaçan şüpheliyi üzerine atlayıp yakaladı, hiçbir şey olmamış gibi çayını içmeye devam etti... 'Çay sevdalısı' esnaf sosyal medyada viral oldu! Çay benim için çok önemli

Bursa’da yaşanan ilginç olayda, polis ekiplerini görünce kaçan şüpheliyi, çay içen esnaf İshak Kukaroğlu yakaladı. Kukaroğlu, şüpheliyi ekiplere teslim ettikten sonra dönüp çayını içmeye devam etti. O anlar kameraya yansıdı. Çay sevdalısı esnaf, "Çay benim için çok önemli. Aslında çok büyütülecek bir olay yok. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Herkesin yapması gerekeni yaptım” ifadelerini kullandı. Esnafın rahat hareketleri ise sosyal medyada viral oldu.

Haber 14-04-24 13:21

Uçuş ortasında bir anda ayağa kalktı! Zengin koca arıyorum yazılı pankartını kaldırarak herkesi şaşkına çevirdi

Miami'den New York'a gerçekleştirilen bir uçuş sırasında sosyal medya fenomeni Karolina Geits hem ilginç bir hareket yaparak viral olmayı başardı. Yanındaki koltuğun boş olduğunu fark eden kadın bir anda ayağa kalkarak uçakta zengin koca aradığına dair bir anons yaptı. Fenomen ismin, "Zengin bir koca arıyorum. Koltuğum 2A. Eğer zenginsen lütfen bana katıl." sözleri kahkahalara neden oldu.

Trend 13-04-24 15:25

İş yerinde bunaldığını söyleyince sosyal medyada gündem oldu! 'Benim çalışamama hastalığım var' sözlerine tepki yağdı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın çalışamama hastalığı olduğunu ve sevgilisinin kendisini mutlu etmek için ona alışveriş yaptığı söyleyince sosyal medyada viral oldu. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 13-04-24 09:17

Kalçasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı! Kalçasıyla 'En Uzun Hulahop Çevirme' rekorunun sahibi oldu: Tam 55 dakika 4 saniye...

Guinness Rekorlar Kitabı'nda birbirinden değişik kategorilerde rekorlar yerini alırken Andrea Hulamyhoop, kalçasıyla en uzun süreli hulahop çevirme rekorunun sahibi oldu. 2021 yılında 31 dakika 25 saniyeyle rekorun sahibi olan Hulamyhoop, kendi rekorunu geliştirerek 55 dakika 4 saniyeye uzattı. O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu.

Trend 13-04-24 07:40

Zendaya viral olan 'robot' görünümüyle ilgili itirafta bulundu! Başım döndü

Zendaya, Dune serisinin ikinci filminin Londra prömiyerine "robotu" andıran bir kıyafetle gelmişti. Güzel oyuncu o kıyafete dair günler sonra itirafta bulundu. Zendaya, etkinlik yaklaştıkça bu görünümün 'kötü bir fikir' olduğundan korkmaya başladığını paylaştı.

Magazin 11-04-24 08:33

Nur Viral'e mesaj yağınca açıklama yaptı! Sattığın cinsel gücü arttırıcı ürünler...

Yaptığı programlarda aldığı sorulara verdiği tepkilerle dikkat çeken Nur Viral sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Nur Viral'e gelen cinsel arttırıcı ürün mesajları gerçeği ortaya çıkardı.

Magazin 10-04-24 10:22

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor! Görenler çok farklı bir şey zannetti... Gerçek ise bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede viral olurken yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformundan yapılan paylaşımda bir rock konserinde kadının iç çamaşırıyla şov yaptığı zannedildi. Ancak gerçek tamamen optik yansılmadan ibaretti. Görüntüler ilk bakışta kullanıcıları ikiye ayırdı.

Trend 09-04-24 11:11

Metroda iğrenç görüntüler! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir anda sevgilisinin ayaklarına masaj yapmaya başladı

İngiltere'nin başkenti Londra'da metroda kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. Görüntülerde kalabalık vagonun içindeki bir çiftin hareketi herkesi şaşkına çevirdi. Bir adam diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında partnerinin çıplak ayaklarına masaj yapmaya başladı. O anlara yorum yağdı.

Trend 09-04-24 10:57

Uçuş görevlisi uçakta neden asla tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladı! İtirafı sosyal medyayı ikiye böldü

Cher Dallas adlı bir uçuş görevlisi, uçak tuvaletlerinde tuvalet kağıdı kullanmamak dahil olmak üzere uçuşta yapılmaması gereken şeylerle ilgili en önemli ipuçlarını TikTok'ta paylaştı. O paylaşım kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı.

Trend 06-04-24 15:24

Yeniden Refah Partisi yorumu olay oldu! Murat Özer, çok iddialı konuşmuştu ama seçim sonuçları onu fena yanılttı…

2024 yerel seçim sonuçlarında aldığı başarılı sonuçla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi ile ilgili bir yorum sosyal medyada gündem oldu. Seçim günü canlı yayın konuğu olan gazeteci Murat Özer, Yeniden Refah Partisi ile ilgili çok iddialı bir çıkış yaparak partinin adının ekranda gösterilmesinin bile gereksiz olduğunu iddia etmişti. İşte sosyal medyada viral olan o görüntü…

Haber 04-04-24 13:54

Trafikte Cem Yılmaz'ı görünce... Araban güzelmiş ne iş yapıyorsun?

Nafaka haberleriyle gündeme gelen Cem Yılmaz trafikte kendisine denk gelen bir kişinin 'araban güzelmiş ne iş yapıyorsun?' sorusuna verdiği cevapla viral oldu. Cem Yılmaz'ın 11 otomobili var.

Magazin 04-04-24 12:42

Dünyanın en uzun Türkçe kelimesini İngilizce'ye çevirdi! O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı... Başka işin yok muydu?

Sosyal medyada 'Nesly.English' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Türkçe'nin en uzun kelimelerinden birini İngilizce'ye çevirince ortaya ilginç anlar çıktı. Sondan eklemeli bir dil olan Türkçe'nin en uzun kelimesi İngilizce'ye çevrildiğinde ise 16 kelimelik bir karşılıkla kendi anlamına ancak ulaşabiliyor.

Trend 02-04-24 10:27

TikTok'un yeni çılgın flört yöntemi viral oluyor! Hayatını değiştiren uygulamayı böyle anlattı... Sonsuza kadar onun aklında kalacaksın

TikTok'ta popüler hale gelen son dönemin yeni flört trendi çok konuşulmaya devam ediyor. Yaratıcısı tarafından 'Cavoodle yöntemi' olarak isimlendirilen trend adını aslında sevimli bir köpek ırkından alıyor. Avustralyalı sosyal medya fenomeni Pheveya'ya göre bir milyondan fazla izlenen ve 100.000'den fazla beğeni alan gönderisinde genç kadın bu yöntemin hayatını tamamen değiştirdiğini söyledi.

Trend 02-04-24 09:20

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-24 22:18

Otobüs yolcularına yaptığı 'dokuma şakası' izleyenleri güldürdü! Heyecanlı heyecanlı arkasındaki adama dokunmasını istedi ama...

TikTok'ta 'rsmctn.10' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi trafikte duran otobüsteki yolculara yaptığı şakayla bir anda viral oldu. Heyecanlı bir şekilde cama vuran adam kadının arkasındaki yolcuya dokunmasını istedi ve ardından arkasını dönüp gitti. O anlarda genç kadın şaşkına dönerken şaka izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 29-03-24 08:10

Hesaptaki o detayı paylaştı! Hakaret edip bir de ekstradan para istediler... Bahşiş tartışması sosyal medyayı gülümsetti

Reddit'te paylaşılan bir görüntüde restorana ait bir hesaptaki detay dikkatleri çekti. "Sen bir pisliksin" yazan hesabın bulunduğu satırda 15 dolarlık (yaklaşık 483 TL) bir ödeme bulunuyordu. Sosyal medyada kısa sürede bu görüntüler viral olmayı başardı. Kendisine hakaret ederek bir de para istediklerini söyleyen müşteri garsonla konuştuğunda ise bunun sadece kokteylin adı olduğunu öğrenince utandığını dile getirdi.

Trend 27-03-24 09:03

Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli yapıldı! Yaşadığı belirtileri anlatınca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sol Atriyal İzomerizm ile birlikte Atriyoventriküler Septal Defekt ile doğan Cecilia-Joy Adamou isimli genç bir kadın sağlık yolculuğunu TikTok'tan paylaşınca kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli aldıktan sonra yaşadığı yan etkilerden bahsedince TikTok'ta viral olmayı başaran Adamou, yayınladığı videosunda göğsünde kalp atışlarını gösterdi.

Trend 26-03-24 14:17

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 26-03-24 13:32

Zona hastalığı nedir, neden olur? Zonaya ne iyi gelir, nasıl geçer?

Zona hastalığı, genellikle varicella zoster virüsü (VZV) nedeniyle oluşan bir viral enfeksiyondur. Zona genellikle vücutta kırmızı kabarcıklar ve ağrılı döküntülerle karakterizedir. Peki, Halk arasında gece yanığı olarak da bilinen zona hastalığı nedir, zona hastalığı neden olur? Zonaya ne iyi gelir, nasıl geçer?

Haber 26-03-24 11:48

Erkek arkadaşının ihanetini yemek sipariş sitesinden öğrendi... Sosyal medyadan yorum yağdı! Şeytanın aklına gelmez

Bir kadın sevgilisinin onu aldattığını yemek siparişi sitesinden öğrendiğini anlattıktan sonra TikTok'ta viral oldu. TikTok kullanıcısı Sarah, 1,7 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir klipte , arkadaşının, partnerinin sadakatsizliğini ortaya çıkarmak için popüler yemek dağıtım hizmetini nasıl kullandığını ayrıntılarıyla anlattı.

Trend 26-03-24 10:32

Kiraladığı günlük evin duşuna sığmadı! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun

Gezgin ve TikTok kullanıcısı Kane yurt dışında Airbnb'de kalırken duş alanlarının kendisinin kullanamayacağı kadar küçük olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gösterdi. Duşun içine giren Kane kendisi için bir hayli küçük alanın görüntülerini TikTok'tan paylaşırken durumu esprili bir dille, "Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun" diyerek özetledi.

Trend 23-03-24 14:45

Psikolog Ayşe Özyürek'in paylaşımı kısa sürede viral oldu! 'Elma' üzerinden anlattı... Bir daha yapmayacağım diyorsa...

Psikolog Ayşe Özyürek Instagram hesabından ikili ilişkilere dair yaptığı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir takipçisinin 'Partnerim aynı şeyleri yapıp bir daha yapmayacağını söylüyor ama yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Nasıl davranmalıyım?' sorusunu cevaplandıran Özyürek'in paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 23-03-24 14:14

Taciz edildiği anları sosyal medyadan paylaştı! Bebeğini alkollü eğlence mekanına getirdiği için tepki gösterdi... Çocuğunu bardan çıkart

TikTok'ta Wigginit kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın bir restoranın bar kısmında bebeğiyle birlikte eğlenmeye geldiği için bir müşterinin tepkisine neden oldu. Sarhoş bir kadın tarafından taciz edildiği anları TikTok'tan paylaşan genç kadın gönderisi kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 23-03-24 09:10

'İlk buluşmada hesabı erkek ödemeli' dedi! Tartışma yeniden alevlendi... Kadınlar hazırlanmak için zaten para harcıyor

Sosyal medyada 'BambiDoesBeauty' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Elle McNamara isimli bir kadın ilk buluşmada erkeklerin para ödemesi gerektiğini söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Kadınların buluşmaya hazırlanmak için masraf yaptığını dile getiren McNamara'nın paylaşımı kısa sürede kullanıcılar arasında viral olmayı başardı.

Trend 22-03-24 15:24

Müşterilerin istekleri üst üste gelince sinir krizi geçiren garson mesaisinin ortasında istifa etti! Bağırarak istifa ettiği anlar sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın vardiyası sırasında sinir krizi geçirerek istifa ettiği anları paylaştı. 24 masadaki müşterinin istekleri ve diğer tüm işlerle uğraşmak zorunda kalan garsonun vardiya ortasında istifa ettiği anlar TikTok'ta viral oldu. Küfürler savurarak istifa ettiği anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-24 14:19

İnsanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi! 30 yaş fark çıktı... Yorumlar şoke etti 'Bu akıma katılmayın'

Yaş almanın vücutta bıraktığı etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak son yıllarda hem sosyal medyada fotoğraflara uygulanan filtreler hem de bazı estetik uygulamalar insanların yaş algısını ve yaşlanma belirtilerine dair fikirlerini değiştirdi. Sosyal medyada viral olan akım katılan bir kadın da bu durumu kullanıcılara sorduğu bir soruyla bir kez daha gördü. 34 yaşındaki Kate Winney, insanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi ve 60'larında göründüğünü söyleyenler yüzünden şoke oldu.

Kadin 22-03-24 12:54

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Düğüne 1 ay kala sevgilisinin kız kardeşiyle ilişkisi olduğunu öğrendi... Ağabeyi evde onları bastı

TikTok'ta 'cankanbuse' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın takipçisinden gelen bir aldatılma hikayesini anlatınca sosyal medyada viral oldu. Düğününden 1 ay önce evleneceği erkeğin kız kardeşiyle ilişki olduğunu öğrendiği hikayeyi anlatan genç kadının paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 22-03-24 10:04

Restoran çalışanının kendisine saldırdığını söyledi! Paylaşımı TikTok'ta viral olunca restoran güvenlik kamerası görüntüleriyle cevap verdi

TikTok'ta Julia Reel isimli bir kadın yaptığı paylaşımında Şikago'da gittiği bir restoranın personeli tarafından merdivenlerden aşağıya itildiğini, tuvalette sürüklenerek darp edildiğini söyledi. Bunun üzerine restoran güvenlik kamerası görüntülerini paylaşarak genç kadını yalanlayan bir açıklama yaptı.

Trend 22-03-24 08:10

Tanımadığı adama meydan okuyarak bilek güreşi yapmak istedi! Sonu beklemediği gibi bitti... Hastanelik oldu

24 yaşındaki Daisy Johnson isimli bir kadın arkadaşlarıyla Paskalya Bayramı'nı kutlamak için partiye katıldı. Yabancı bir adamla bilek güreşi yapmaya karar veren Johnson'un kolunun kırıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Çatlama sesi gelince hastaneye kaldırılan Johnson sosyal medyadan o anları yayınlayınca viral oldu.

Trend 21-03-24 11:02

Nur Viral eski halini paylaştı! Sosyal medyayı ikiye böldü

Şimdilerde Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programıyla adından söz ettiren ünlü sunucu Nur Viral sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eski halini paylaştı. Nur Viral'in son paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-03-24 15:51