Viyana Havalimani Haberleri

Her satırı korkunç! 12 yaşındaki çocuğa aylarca tecavüz eden grup fotoğraflarını çekip şantaj yaptı... Toplu tecavüzcülerin içinde Türk de var

Avusturya'nın Viyana şehrinde 12 yaşındaki bir kız çocuğu aylarca toplu tecavüz kurbanı oldu. Yaşları 13 ila 17 arasında değişen 17 genç şüpheli olarak polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gençlerin söz konusu eylemi kayıt altına alarak kız çocuğunu tehdit ettiği ifade edildi. Olay hakkında soruşturma başlatılırken şüpheliler ilk ifadelerinde iddiaları yalanladı.

Trend 2024-03-07 15:32:17

Yer: Avusturya-Viyana! Afgan mülteci genelevde ölüm saçtı: Sebebi yakalandıktan sonra belli oldu!

Avrupa mülteci sorunuyla karşı karşıya... Kaçak sığınmacı veya mülteci kaynaklı suç oranları yükselmeye devam ederken devletler durumun önünü alamıyor. Son olarak Avusturya'da gerçekleşen olay ise adeta bir trajedi... Afgan bir mülteci gittiği genelevde adeta ölüm saçtı. 3 kadını bıçakla canavarca katleden mültecinin bunu neden yaptığı yakalandıktan sonra ortaya çıktı...

Trend 2024-02-25 11:03:29

Antik dönemlerin aşk ve kahramanlık hikayelerinin taşlara işlendiği sürgün eserler

Türkiye'den yurt dışına kaçırılan Knidos Aslanı, Nereidler Anıtı, Zeus Sunağı, Halikarnas Mozolesi, Milet Antik Kenti Agora Kapısı, Trysa Heroonu, İhtiyar Balıkçı heykeli, II. Selim ile III. Murat türbesi ve I. Mahmut Kütüphanesi çinileri, Karkamış Antik Kenti'ne ait mozaikler, Payava Lahdi ve Harpy Anıtı gibi dönemlerinin aşk ya da kahramanlık hikayelerini günümüze taşıyan eserlerden bazıları, Berlin, Paris, Viyana ve Londra'daki müzelerde sergileniyor.

Yurthaber 2023-05-11 11:54:20

Avusturya'da hayat pahalılığı protesto edildi! Cumhurbaşkanından gösterilere destek

Avusturya'nın başkenti Viyana da dahil ülkenin birçok şehrinde hayat pahalılığı ve maaşların yetersizliği dolayısıyla gösteriler düzenlendi. Öte yandan yapılacak cumhurbaşkanı seçimlerinde ikinci kez aday olan mevcut Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ülke genelinde düzenlenen gösterileri desteklediğini duyurdu.

Haber 2022-09-18 00:05:11

Mesut Can Eray, Avusturya'dan sınır dışı edildi! 'Abdestimi kaçırdın' demişti

Sosyal medyada çektiği videoyla çoğunlukla Türk kullanıcıların tepkisini alan YouTuber Avusturya'dan sınır dışı edildiğini açıkladı. Mesut Can Eray, ''Türkiye'ye geldim çünkü deport edildim. Pasaportumu aldılar. Ailem orada ama ben artık Türkiye'deyim. Yapacak bir şey yok. Kısmetmiş. İşime de geldi'' ifadelerini kullandı. Eray, Viyana'da bir kadına aşağılayıcı ifadelerde bulunup, kıyafeti üzerinden hakaret etmişti. Eray'ın hakkında da Viyana polisi soruşturma başlatmıştı.

Haber 10-09-22 15:36

Sokak röportajında tepki çeken anlar! Genç kadına yapmadığı iğrençlik kalmadı, Viyana polisi harekete geçti

Avusturya'da çektiği YouTube videolarıyla bilinen bir kişi son röportajıyla sosyal medyada gündem oldu. Turist bir kadına giydiği kıyafet üzerinden yorum yapan ve sorularıyla birçok kişinin tepkisini çeken kişi hakkında, Viyana polisinin soruşturma başlattığı belirtildi. Söz konusu kişi turist kadına, ''Ya aile var burada utanmıyor musun? Böyle giyiyorsun insanların abdestini kaçırıyorsun. Ben mesela buraya abdestli geldim, abdestim kaçtı. İnsan üstüne bir şey giyer de gelir'' dedi.

Haber 09-09-22 11:17

Yeditepe Üniversitesi Avrupa Üniversiteler Kürek Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor

Şampiyonaya 16 ülkeden, Oxford, Viyana, Zürih, Imperial Collage, Amsterdam, Münih ve ODTÜ üniversitelerinin de aralarında bulunduğu 73 üniversiteden, 18-24 yaş grubu aralığında öğrenciler katılacak

Yurthaber 01-09-22 11:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Viyana Eyalet ve Belediye Başkanı Ludwig'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Viyana Eyalet ve Belediye Başkanı Ludwig'i kabul etti

Yurthaber 10-06-22 17:25

RİZE-ARTVİN HAVALİMANI İÇİN SON GÜNLER! Rize-Artvin Havalimanı açıldı mı? Rize-Artvin Havalimanı ne zaman açılacak?

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi merakla araştırılıyor. Rize-Artvin Havalimanı ile ulaşımda büyük bir kolaylık sağlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanının açılış tarihi ile ilgili Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. İşte Rize-Artvin Havalimanı hakkında merak edilenler ve açılış tarihi!

Haber 11-05-22 15:00

‘‘AB’nin İran Koordinatörü Tahran’ı Ziyaret Edecek’’

Avrupa Birliği Siyasi Direktörü ve nükleer görüşmeler koordinatörü Enrique Mora Salı günü İran’ı ziyaret edeceği bildirildi. Haberi Twitter’da paylaşan İran’ın yarı resmi haber ajansı Nour News, ziyaretin Viyana görüşmelerinden kalan önemli konuların ele alınması için yapıcı bir adım olduğunu yazdı

Haber 07-05-22 18:11

Rusya'nın Suriye ve Ukrayna taktikleri aynı

Viyana Silahsızlanma ve Nükleer Silahların Yayılmasını Önleme Merkezi'nden askeri uzman Hanna Notte'ye göre Rusya'nın Suriye ve Ukrayna'da kullandığı askeri taktikler, çarpıcı paralellikler gösteriyor.

Haber 28-04-22 14:23

İSTANBUL - RUS HEYETİNİ TAŞIYAN UÇAK ATATÜRK HAVALİMANI'NA İNDİ - 3 (AKTÜEL GÖRÜNTÜYLE)

İSTANBUL'da yapılacak görüşmeler öncesi Rus heyetini taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi.

Yurthaber 28-03-22 17:32

İSTANBUL - RUS HEYETİNİ TAŞIYAN UÇAK ATATÜRK HAVALİMANI'NA İNDİ -2

İSTANBUL'da yapılacak görüşmeler öncesi Rus heyetini taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi.

Yurthaber 28-03-22 16:50

ANALİZ - Ukrayna ile Viyana arasında İran

Birçok uzman savaş nedeniyle riske giren Rus kaynaklarına alternatif olarak İran doğal gazını vurgulasa da böyle bir durum gerçekçi değil - İran'daki mevcut yönetim işbaşında iken Batılı enerji şirketlerinin İran'a uzun vadeli yatırım yapmasını beklemek olası değil

Yurthaber 17-03-22 11:22

Kritik Biden-Zelenskiy görüşmesi sonrası Ukrayna'dan çağrı! '48 saat içinde...

Rusya ve Ukrayna krizi tırmanmaya devam ederken ülkelerin devlet başkanlarının görüşmeleri büyük önem taşıyor. Vladimir Zelenskiy ile Joe Biden telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "diplomasi ve caydırıcılık" üzerinde anlaşıldığı aktarıldı. Öte yandan Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba Ukraynalı yetkililerin Rusya ve Viyana Belgesi’ne üye olan diğer ülkelerle 48 saat içinde toplantı çağrısı yaptıklarını duyurdu. Son olarak Zelenskiy, Biden'ı Kiev'e davet etti.

Haber 13-02-22 19:11

İran nükleer anlaşmasının çökmesini önlemek için müzakereler Viyana'da başlıyor

İran'ın nükleer faaliyetleri konusundaki uluslararası anlaşmanın çökmesini engellemek için görüşmeler bugün Avusturya'nın Viyana kentinde başlıyor.

Haber 29-11-21 08:17

10 büyükelçiliğin Osman Kavala açıklaması ve sonrasında yaşananlar AKP ve MHP kulislerinde nasıl yorumlanıyor?

Aralarında ABD'nin de bulunduğu 10 ülkenin büyükelçisinin iş insanı Osman Kavala'nın serbest bırakılmasına yönelik çağrısına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepkisi sonrası artan gerilim, büyükelçilerin "Viyana Sözleşmesi'nin 41. Maddesine riayet ediyoruz" açıklaması ve Türkiye'nin bunu "olumlu" bulması ile aşılmış görünüyor. Kriz sırasında ve sonrasında yaşananlar, AKP ve MHP kulislerinde nasıl yorumlanıyor? Ankara'dan Ayşe Sayın'ın haberi.

Haber 28-10-21 15:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta soruları yanıtladı: (1)

"Atmış olduğumuz adım birilerine gövde gösterisi değil, sadece Türkiye'de görev yapan büyükelçilerin Türkiye'nin iç işlerine müdahil olmaması anlamındadır" - "Bu ülkede görev yapan büyükelçinin, neyin nereye varacağını çok iyi bilmesi lazım. Bilmiyorsa, Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesini hatırlatmış olduk" - "(10 büyükelçi meselesiyle ilgili ABD basınındaki manşetler) Ben nasıl geri adım attım? Ben taarruzdayım. Benim kitabımda geri adım atmak yok"

Yurthaber 27-10-21 11:03

ABD'den açıklama: Bildiri Viyana Sözleşmesi ile uyumlu

Büyükelçiler kriziyle ilgili açıklama yapan ABD Dışişleri, bildirinin Viyana Sözleşmesi ile uyumlu olduğunu belirterek "İnsan hakları ve hukukun üstünlüğünü savunma taahhüdümüze bağlıyız" dedi.

Haber 26-10-21 09:13

Doğu Perinçek'ten 10 büyükelçi açıklaması: Geri adım değil, tuzak

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 10 büyükelçinin dünkü açıklamasıyla ilgili olarak "Geri adım değil. Viyana sözleşmesine gönderme yapıyor. Böyle bir şey yok. Kendilerinin Viyana sözleşmesini ihlal ettiklerine dair bir ifade var mı burada? Hiçbir şey yok. Bakın burada bir tuzak var." açıklamasını yaptı.

Haber 26-10-21 08:07

ABD Dışişleri: Osman Kavala çağrısı Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesiyle tutarlıdır

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Türkiye ile yaşanan Osman Kavala gerilimine ilişkin yaptığı değerlendirmede, 18 Ekim'deki Kavala çağrılarının Viyana Sözleşmesi'nin 41. Maddesiyle tutarlı olduğunu söyledi.

Haber 26-10-21 03:16

Viyana Sözleşmesi’nin 41’inci maddesi nedir? İşte ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği’nden gelen açıklama...

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Twitter üzerinden bir açıklamada bulundu. Gerilimin tarafı olan ülkeler retweet ettiği paylaşımla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da açıklama geldi. Peki paylaşımda sözü edilen Viyana Sözleşmesi’nin 41’inci maddesi nedir? İşte ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği’nden gelen açıklama...

Haber 26-10-21 02:13

‘‘Ülkemize Yönelik Bühtandan Geri Dönülmüştür’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 büyükelçiliğin Viyana Sözleşmesi’nin “devletlerin içişlerine karışılmaması” konusunu güvence altına alan 41. maddesine atıfta bulunmasını olumlu bulduğunu söyledi ve bu açıklamayla Türkiye’ye yönelik bühtandan (iftira) geri dönüldüğünü kaydetti

Haber 25-10-21 21:52

Viyana Sözleşmesi’ne Atıf Büyükelçi Krizini Çözdü

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Twitter'da, diplomatların bulunduğu ülkelerin kanun ve nizamlarına uymasını öngören Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesine riayet edildiğini açıkladı

Haber 25-10-21 19:06

Son dakika: Elçiliklerin açıklamalarına AK Parti'den ilk tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, elçiliklerin Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesine riayet ettiklerini duyurmasıyla ilgili, "Devletler arası bağların güçlendirilmesi noktasında önemli misyona sahip büyükelçiliklerin bu çerçeveye bağlı kalarak görev yapmasından memnuniyet duyduğumuzu, buna karşılık içişlerimize müdahale anlamına gelebilecek her türlü adımı reddettiğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Cumhurbaşkanımız devletimizin başı olarak bu duruşu en net ve en güçlü şekilde ortaya koymuştur." dedi.

Haber 25-10-21 17:43

Son Dakika: Elçiliklerden art arda açıklama: Geri adım attılar

Son dakika haberine göre 10 büyükelçinin Osman Kavala'nın serbest bırakılması yönünde çağrı yapması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyükelçiler için istenmeyen adam talimatı sonrası ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinden bir açıklama geldi. ABD ve diğer bazı ülkelerin büyükelçilikleri geri adım atarak Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesine riayet ettiklerini duyurdu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesajları olumlu karşıladı.

Haber 25-10-21 16:01

Viyana müzelerindeki nü eserler, porno yasağıyla gündeme gelen OnlyFans'te sergileniyor

Sosyal medya platformlarının çıplaklık içeren eserlere uyguladığı sansürle mücadele etmek amacıyla Avusturya'daki Viyana Turizm Kurulu pek çok kişiyi şaşırtarak söz konusu eserleri porno yasağıyla gündeme gelen OnlyFans platformunda sergileme kararı aldı.

Haber 20-10-21 07:34

28 Ağustos MasterChef'te ana kadroya kim girdi? MasterChef'te kim kazandı?

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin bu akşam yayınlanan yeni bölümü sonrası ana kadroya giren isim merak ediliyor. Yarışmanın yedek kadrosundan, ana kadrosuna geçecek olan ilk isim belirlendi. Bugün Viyana Şinitzel yemeği yapıldı ve sonrasında şefler tadımları yaptı. Peki 28 Ağustos MasterChef'te ana kadroya kim girdi? MasterChef'te kim kazandı? İşte ayrıntılar...

Magazin 29-08-21 01:34

Türkiye, Sezgin Baran Korkmaz’ı Avusturya’dan resmen istedi

Avusturya’nın Wels şehrinde yakalanarak Viyana’ya getirilen SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın Türkiye’ye iade edilmesi talebiyle Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan dosya Dışişleri Bakanlığı kanalıyla Viyana Eyalet Ceza Mahkemesine gönderildi.

Haber 30-06-21 10:12

SBK'nın iade dosyası Avusturya makamlarına iletildi

Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Sezgin Baran Korkmaz'ın iadesi için ikinci resmi adımı attıklarını DW Türkçe'ye açıkladı.

Haber 23-06-21 16:49

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ceyhun: İade için süreci başlatmış durumdayız

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Sezgin Baran Korkmaz’ın gözaltına alınması ile ilgili bugün yaptığı açıklamada “İade işlemleri için süreci 19 Haziran tarihiyle başlatmış durumdayız” dedi.

Haber 20-06-21 16:15

Avusturya Başbakanı Kurz’un partisi Filistin'e destek veren siyasetçiyi partiden ihraç etti

Avusturya Başbakanı Kurz’un genel başkanı olduğu Muhafazakar Halk Partisi’nde (ÖVP) Viyana Gençlik Kolları Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Resul Yiğit, İsrail’in abluka altındaki Gazze’ye yönelik saldırılarına sosyal medya hesabından Filistin’e destek verdiği gerekçesiyle partiden ihraç edildi.

Haber 16-05-21 00:23

Gerçek bir Barbie olduğunu iddia eden kadın, en büyük hayalini açıkladı: Aşırı büyük poposu olan...

Almanya'da muhafazakar bir kırsal köyde büyüyen Jessy Bunny, herkesten farklı olmaya kararlıydı ve 2019'da okulu bıraktıktan sonra Avusturya'nın Viyana şehrine taşınmaya karar verdi. Jessy, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası ''Gerçek bir Barbie oldum, sonunda hayal ettiğim kişiyim'' diyor.

Haber 15-05-21 10:18

Viyana görüşmesine ilişkin çok önemli açıklama!

ABD, Viyana görüşmelerinde "yaptırımların kaldırılmasına ilişkin yol haritasını" İran'a sundu. ABD yönetimi, yaptırım maddelerini 3 kategoride topladı.

Haber 22-04-21 08:56

Erkek olduğu şüphesiyle tutuklandıktan sonra bütün hayatı alt üst olan sporcu: Dora Ratjen

Hayat bazen insanlar için tuhaf ve trajik hikayeler yazar. Olimpiyat sporcusu olan Ratjen, 1938 Viyana Avrupa Şampiyonası'nda ise 1.70'lik derecesiyle dünya rekoru kırmıştır. Almanya'da başarısından dolayı adına pullar dahi basılmıştır. Ancak dolandırıcı olarak tarihe geçerek bütün başarısı ve madalyaları elinden alınmıştır. Sizler için Dora Ratjen’in Olimpiyat tarihine damga vuran hayatını araştırdık.

Trend 14-04-21 10:20

İran yüzde 60 saflıkta uranyum zenginleştirme çalışmalarına başladı

İran, Viyana toplantısı öncesi yüzde 60 saflıkta uranyum zenginleştirme çalışmalarına başladığını duyurdu.

Haber 13-04-21 17:49

İran, Viyana toplantısı sonrası ABD yaptırımlarının kaldırılmasını istedi

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin nükleer anlaşmaya dönüşünün ele alındığı Viyana toplantısının ardından ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımların kaldırılması gerektiğini belirtti.

Haber 09-04-21 15:31

ABD İran'la Viyana nükleer görüşmelerine katılıyor

ABD, 2018 yılında Trump yönetiminin çekildiği anlaşmanın canlandırılması konusunda İran'la Viyana'da yapılacak müzakerelere katılacak.

Haber 06-04-21 13:41

Viyana’daki saldırıya benzer eylem yapamadan tutuklandı

DEAŞ terör örgütü mensuplarınca 2020’de Avusturya’nın Viyana kentinde gerçekleştirilen saldırıdan ilham alan ve Sakarya’da yakalanan örgütün ‘Yalnız Kurt’ eylemcisi Irak uyruklu şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğün İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Dairesi Başkanlıklarınca başlatılan operasyon kapsamında, DEAŞ terör örgütü mensuplarınca 2 Kasım 2020 tarihinde Avusturya Viyana’da gerçekleştirilen saldırıdan ilham alan ve iletişim programlarında oluşturulan gruplarda Belçika Brüksel’de yeni bir saldırı tehdidinde bulunduğu, terör örgütünün “Yalnız Kurt” eylemcisinin Türkiye’de olduğu alarmı verildi.

Haber 01-04-21 19:56

Macron: İran sorumlu davranmalı ve nükleer anlaşmaya geri dönmeli

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Elysee Sarayı’nda İsrailli mevkidaşı Reuven Rivlin ile düzenlediği basın toplantısında, İran’ın sorumlu davranması ve 2015 Viyana Nükleer anlaşmasına geri dönmesi gerektiğini belirtti.

Haber 18-03-21 22:14

Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ceyhun, Türkiye-Avusturya ilişkilerini değerlendirdi:

"Dışişleri Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 2022 yılının 'Türkiye-Avusturya Bilimsel Diyalog Yılı' olması kararlaştırıldı. Bu, hem kültürel hem de ekonomik açıdan bize çok önemli fırsat kapıları açacak"

Yurthaber 26-02-21 14:52

Aylarca üzerinde çalıştılar: İşte koronanın en net görüntüsü

Avusturya'da Nanografik adlı şirket ve Viyana Teknik Üniversitesi'nde aylarca süren çalışmalar sonucunda koronavirüsün en net görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 19-01-21 14:51

Almanya'da 150 milyon yıllık köpek balığı fosili keşfedildi

Viyana Üniversitesinden Sebastian Stumpf liderliğindeki uluslararası araştırma ekibinin, Almanya'da 150 milyon yıllık köpek balığı fosili keşfettikleri bildirildi.

Haber 19-01-21 11:26

İran'dan tansiyonu artıracak hamle! 'Çalışmalara başladık'

İran'ın Birleşmiş Milletler (BM) Viyana Ofisi Nezdinde Daimi Temsilcisi Büyükelçi Kazım Garib Abadi, "Tahran Araştırma Reaktörü için gelişmiş bir yakıt türünün tasarlanmasına yönelik Ar-Ge çalışmaları başladı." ifadesini kullandı.

Haber 13-01-21 22:28

Viyana nerede, hangi ülkede? Nüfusu kaç, para birimi nedir? Viyana Prag arası kaç km?

Kültürel, ekonomik ve politik bir merkez olan Viyana, Avrupa’nın önde gelen şehirlerinden biri. Yüksek hayat standartları sunması, tarihi ve doğal güzelliklere sahip olması Viyana’nın popülaritesine katkıda bulunur. Peki, Viyana nerede, hangi ülkede? Siz de Viyana hakkında yeni bilgiler öğrenmek istiyorsanız, detaylar bu yazıda!

Trend 18-12-20 11:35

BBDSO'dan Viyana Klasikleri konseri

BBDSO'dan "Viyana Klasikleri" konseri

Yurthaber 26-11-20 23:36

AB içişleri bakanlarından terörle mücadele mesajı

AB içişleri bakanları Nice, Viyana ve Dresden kentlerindeki saldırılar sonrasında şiddete başvuran radikallerle daha güçlü mücadele edilmesini kararlaştırdı.

Haber 13-11-20 21:08

Viyana saldırısında yeni gelişme

Viyana Emniyet Müdürü Gerhard Puerstl, geçtiğimiz hafta yaşanan Viyana terör saldırısının failinin, saldırıda kimseden yardım almamış olabileceğini ifade etti.Geçtiğimiz hafta Viyana’da 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Viyana terör saldırısı hakkında polis yetkilerinden açıklama geldi.

Haber 10-11-20 16:39

Viyana saldırısını gerçekleştiren teröristin Türkiye’den sınır dışı edildiği ortaya çıktı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Avusturya’nın başkenti Viyana’da 4 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı terör saldırısını gerçekleştiren DEAŞ’lı terörist Kujtim Fejzulaı’nın 18 Eylül 2018’de Hatay’da yakalanarak 10 Ocak 2019’da Avusturya’ya sınır dışı edildiğini bildirdi.Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Avusturya’nın başkenti Viyana’da 02.11.2020 günü saat 20.00 sıralarında Avusturya vatandaşı Kujtim Fejzulai isimli şahsın DEAŞ terör örgütü adına gerçekleştirdiği silahlı eylemde dört kişi hayatını kaybetmiş, bazıları ağır olmak üzere yaklaşık 15 kişi yaralanmıştır.

Haber 08-11-20 17:30