Vizesiz Seyahat Haberleri

Bakan Uraloğlu bayram sonrası verileri paylaştı: 6 milyondan fazla kişi uçakla seyahat etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye genelindeki havalimanlarında gerçekleşen 42 bin 573 uçak trafiğiyle 6 milyon 852 bin 948 yolcunun seyahat ettiğini bildirdi.

Finans 2024-04-16 17:01:33

Ruhi Çenet'in 8.5 milyon aboneli YouTube kanalı çalınmıştı! Son durumu böyle anlattı... 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş

YouTube'da seyahat videoları sayesinde 8 milyonu aşkın aboneye ulaşan Ruhi Çenet'in kanalı çalındı. Kanalın profil fotoğrafı ve adı değiştirilirken Kripto para dolandırıcıları, açtıkları canlı yayınlarla yatırımcıları dolandırmaya çalıştı. Hesabı geri aldığını söyleyen Çenet paylaşımında, "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-04-13 10:53:37

Savaş her an başlayabilir! ABD'nin 'seyahat kısıtlaması' dikkat çekti, İsrail ise İran'ı açık açık uyardı: Saldırırsanız yanıt veririz!

ABD, İran'ın saldırı düzenleyebileceği endişesi üzerine, İsrail'deki büyükelçilik çalışanlarına seyahat kısıtlaması getirdi. İsrail'deki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli personele, "her ihtimale karşı" Kudüs ve çevresi ile Tel Aviv ve Be'er Sheva bölgeleri dışına çıkmamaları söylendi. İsrail'den ise tansiyonu yükseltecek yeni bir açıklama geldi. Öte yandan ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor.

Haber 2024-04-12 09:25:07

Ramazan bayramında yüksek otobüs bileti fiyatına önlem! Bakan Uraloğlu seyahat edecekler için tek tek açıkladı: Para cezası yolda

Ramazan Bayramı’na bir haftadan kısa bir süre kala tatil planlaması yapanlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu alınan önlemleri tek tek açıkladı. 9 günlük bayram tatili için otobüs ile seyahat edecek yolcuların fahiş fiyat ile karşılaşmaması için firmalara bazı yetkiler verildi. Alınan önlemlere rağmen otobüs bileti fiyatlarında fahiş artış yapanlara idari para cezası verileceği açıklandı.

Finans 2024-04-04 11:54:37

Sonunda bu da oldu! Pilot pasaportunu evinde unuttuğu için uçuşu ertelendi... Kokpitten koşarak dışarı fırladı

Minneapolis-Saint Paul Uluslararası Havalimanı'ndan Cancun Uluslararası Havalimanı'na seyahat eden bir yolcu pilotun unuttuğu pasaportunu almak için evine gitmesi üzerine 40 dakika rötar yaptı. Pilotun kokpitten koşarak çıktığını gören yolcular ise şaşkınlığını gizleyemezken durumu sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 02-04-24 14:22

Bakan duyurdu: Emeklilere yüzde 10 indirim uygulanacak

Emeklilere seyyanen zam, bayram ikramiyeleri ve promosyonlar gündemdeyken 2024 Emekliler Yılı kapsamında bir düzenleyi de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu duyurdu. Uraloğlu, bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini söyledi.

Finans 29-03-24 14:30

Vietnam'a giden bir Türk sosyal medya fenomeni yılan ve akrep içeceği içti! O anlar sosyal medyada gündem yarattı... Küflenmiş zehirli içki

Instagram'da seyahat içerikleri paylaşarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ayşe Alacaoğlu, Vietnam'da yılan ve akrepten oluşan bir içeceği denediği anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Alacaoğlu'nun Vietnam seyahat sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Trend 29-03-24 14:25

Yerel seçimler Türkiye genelinde seyahat hareketliliğine yol açtı

Yerel seçimler ülke genelinde seyahat hareketliliğini artırdı.

Yurthaber 27-03-24 10:11

Ruslar rotayı Kapadokya’ya çevirdi

Kapadokya bölgesindeki turizm potansiyelinin Rusya pazarına tanıtılması ve Türk-Rus iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla, Rus seyahat acenteleri yetkililerinden oluşan 25 kişilik heyet Kapadokya’yı keşfe geldi.

Yurthaber 26-03-24 13:28

2 bin 568 lira cezası vardı! Araç sürücülerini ilgilendiren tarih belli oldu! Uygulama sona eriyor

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibarıyla sona erecek. Uygulamaya uymayan sürücüler 2 bin 568 lira cezası ödüyordu.

Finans 24-03-24 14:06

Ömürlük laptop çantası arayanlar buraya! Bahar Fırsatları'na özel Samsonite çanta indirimde

İhtiyacınız olan ürünleri satın alırken işlevselliğe ve kaliteye önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Uzun yıllar kullanacağınız, bilgisayarınızı ve özel eşyalarınızı güvenle yanınızda taşımanıza olanak sağlayan bir sırt çantasına sahip olmak isterseniz dünyaca ünlü seyahat çantası markası Samsonite'ın Bahar Fırsatları'na özel 1985 TL indirimle satışta olan notebook sırt çantası modeline bir göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 19-03-24 15:03

Otomobil kaputunda tehlikeli yolculuk! O anları sosyal medyada paylaştı

Ankara’da seyir halinde olan otomobilin kaputundan tutunarak seyahat eden kişi, bu tehlikeli yolculuğu daha sonra sosyal medyada paylaştı.

Haber 19-03-24 09:58

Kabusa dönen tatil... Turistler yılbaşı partisi için Rusya'ya gittiler, orduya alındılar!

7 Hindistan vatandaşı yılbaşını geçirmek için Rusya'ya gitmek istediler. Rusya'da bir süre güzel vakit geçirdikten sonra bir seyahat acentesi kafileyi Ukrayna sınırında olan Belarus'u ziyaret etmeleri konusunda ikna etti. İşte her şey bu ziyarete gitmeye karar vermeleriyle başladı...

Trend 14-03-24 14:59

Doğu Ekspresi'ne alternatif geldi! Bakan Uraloğlu açıkladı: İki yeni rota daha eklendi

Seyahat tutkunları turistik trenleri sevdi, iki rota daha listeye eklendi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yepyeni iki rota daha sunuyoruz. Ankara ile Diyarbakır arasında Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni, Ankara ile Tatvan arasında da Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak" dedi. Doğu Ekspresi'nde D-dönem sonu itibarıyla 11 bin 611 yolcunun seyahat ettiğini sötledi.

Finans 14-03-24 11:39

240 bin yolcu kapasiteli Sorgun YHT Garı hizmete açıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: 3 bin 600 kilometre hızlı tren hattı daha yapılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT Hattı’nda şu ana kadar 885 bin yolcunun seyahat ettiğini belirterek, hat üzerindeki YHT garlarını da birer birer hizmete verdiklerini açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Sorgun YHT Garı, 240 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Bakan Uraloğlu, şu anda 3 Bin 600 kilometre hızlı tren hattında yapım çalışmalarının devam ettiklerinin altını çizdi.

Finans 13-03-24 15:57

Bu sene de tercihleri Türkiye! Artış yüzde 40'ı geçti

Alman vatandaşlarının bu yaz tatili tercihi bu sene de Türkiye oldu. Yaz için rezervasyon yaptıranların oranındaki artış yüzde 40'ı aştı. Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, "Türkiye, her şey dahil ürünler sunan destinasyonlar arasında bir numara" dedi.

Finans 13-03-24 12:56

Uzun saatler süren uçuşları daha dayanılır hale getiren ürün önerileri

Her ne kadar ulaşımın en kısa yolu olsa da seyahat ettiğiniz yere göre uçak yolculukları da bazen çok uzun saatler sürebiliyor. Uçaktaki yolcular bazı ihtiyaçlarını karşılayabiliyor olsa da bunlar her zaman yeterli olmayabiliyor. Bu nedenle biz de uçak yolculuklarınızın daha keyifli geçmesi için yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz pratik, eğlenceli ve uygun fiyatlı bazı ürünleri derledik.

Haber 07-03-24 14:55

İstanbul Havalimanı’nda Terapi Köpek Projesi hayata geçirildi

İGA İstanbul Havalimanı, uçuşa dair stres ya da endişe yaşayan yolculara huzurlu ve keyifli bir seyahat sunmak için Türkiye’de ilk kez “Terapi Köpek Projesi”ni hayata geçirdi.

Yurthaber 07-03-24 14:19

Taksi krizleri kamerada! Taksimetre açmadı, istediği ücret dudak uçuklattı

İstanbul’da taksiyle yolculuk yapan bir kadın, seyahat sonunda taksimetre ücretini ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsü ise yaşananları “Seni savcılığa vereceğim” diyerek kayıt altına aldı. Beşiktaş’ta ise taksiye binerek Halkalı’ya gitmek isteyen müşterilerden taksimetre açmadan bin lira isteyen taksi sürücüsü yolcuları yolda indirdi. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 04-03-24 09:59

Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! 10.30'da başlasın dedi, o sektörleri ise ayrı tuttu: Sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok!

Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak 'mesai saati' açıklaması geldi. İletişim konusunda çok büyük adımlar atıldığının altını çizen Ilıcalı, "Öğlene kadar uyuyalım demek istemiyorum ama sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok." dedi. Ilıcalı, mesai saatlerinin 10.30'da başlaması gerektiğini söyledi.

Finans 03-03-24 16:47

Erzincan'da otobüsle seyahat ederken uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı

Erzincan'da otobüsle seyahat ederken üzerinde ve eşyaları arasında uyuşturucu ele geçirilen zanlı tutuklandı.

Yurthaber 20-02-24 11:58

Bursa’da şaşkına çeviren görüntü! Otobüsü tek tekerleği havada sürdü

Bursa’da özel halk otobüsü, tek tekeri havada seyahat etti. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 16-02-24 10:36

Umre ziyareti vaadiyle 21 milyon lira vurgun yapan şüpheli yakalandı

Bağcılar’da seyahat acentesi adı altında internet üzerinden umre ziyareti vaadiyle ilan vererek vatandaşları dolandıran şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yurthaber 14-02-24 13:04

TUREB'den yeni yasa teklifine tepki: Meslek bitme noktasına gelir

Geçtiğimiz günlerde TBMM’ye sunulan değişiklik teklifinde yer alan Turist Rehberleri Meslek Yasası ile Seyahat Acenteleri Birliği yasasında değiştirilmesi öngörülen bazı maddelerden dolayı rahatsızlıklarını dile getiren Turist Rehberleri Odaları Birliği (TUREB) yönetim kurulu üyesi Levent Kahveci yeni teklifle ilgili, "Rehberlerin mesleğini bitirme noktasına getirecek ve önüne geçilemez bilgi kirliliklerine de yol açacaktır" dedi.

Haber 13-02-24 13:54

Türk gezgin çiftin Bali'de zor anları! Saniye saniye kamerada... Sopalı saldırıya uğradılar: Etten duvar ördüler

Türk gezginler Fatoş-Niyazi Solak çifti Endonezya'nın Bali bölgesinde başlarına gelen bir olayı sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Dünyayı gezerken kaydettikleri seyahat deneyimleri sayesinde sosyal medya kitlesine ulaşan Solak çifti, "Tahminimce bizi zorla odaya sokup pasaportumuzu alarak bizi tehdit edeceklerdi" dedi.

Trend 09-02-24 14:38

Plajın yakınına havalimanı yapılınca ortaya bu görüntüler çıktı! Gören duruma hak verdi... Sosyal medyada gündem oldu

Bui Thi Huong hesabına sahip bir Facebook kullanıcısı, Tayland'ın turizm cenneti olarak kabul edilen Phuket Havalimanı'nda çekilen bir görüntüyü paylaşılınca sosyal medyada gündem oldu. Phuket Havalimanı'nda yabancı turistlerin mayolarla seyahat etmesi sosyal medya kullanıcılarının bazısının tepkisini çekti bazısı ise turistleri haklı bulduğunu dile getirdi.

Trend 30-01-24 13:26

Bakan Uraloğlu: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı arası 30 dakika olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattının Gayrettepe-Kağıthane etabının da açıldığını belirterek, "Projemizle, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı arası seyahat süresi 30 dakika olacaktır" dedi.

Finans 29-01-24 14:08

Uzun Mesafe Uçuşlarda Rahat Etme İpuçları

Uçakla seyahat etmek bazen yorucu ve konforsuz olabiliyor. Hele ki bu yolculuk uzak mesafeye yapılıyorsa ve çocukla seyahat ediyorsanız konforunuzun ve uçuş rahatlığınızın sağlanması daha büyük önem kazanır.

Haber 26-01-24 07:51

Yerli turistlerin seyahat harcamaları yüzde 80 arttı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı 'hanehalkı yurt içi turizm' verilerine göre, yerli turistlerin bu yılın temmuz-eylül döneminde yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 79,9 artarak 113 milyar 996 milyon 644 bin liraya yükseldi.

Finans 23-01-24 17:28

İstanbul'daki havalimanlarının yolcu sayısı arttı: 113 milyon kişiyi aştı

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarından düzenlenen seferlerle geçen yıl toplam 113 milyon 266 bin 985 kişi seyahat etti. Önceki yıl 95 milyon 255 bin 927 yolcunun ağırlandığı havalimanlarının yolcu sayısındaki artış yüzde 19 oldu

Finans 21-01-24 11:22

Bu da Survivor turizmi! Acun Ilıcalı ‘Birleşme Partisi’ne götürüyor: Kişi başına 2.999 dolar…

Acun Ilıcalı, en çok izlenen programlardan olan Survivor’ın takipçilerini Nisan ayında gerçekleşecek birleşme partisine götürüyor. Programı turizm etkinliğine de dönüştüren Ilıcalı’nın sahip olduğu AF Seyahat, bedeli kişi başı 2 bin 999 dolardan Dominik turu düzenleyecek. Güncel kur ile 90 bin liranın üzerinde bir ücret ödenecek.

Finans 18-01-24 14:55

Uçakta yatağınızın rahatlığına ulaşabilirsiniz! Uçakta iyi bir uyku çekmenin püf noktaları... Sadece bu hareketlerden uzak durmalısınız

Herhangi bir toplu taşıma aracında rahatça uyumaya çalışmak neredeyse imkansızdır ve çoğu zaman vücudunuzda hiç beklemediğiniz bir ağrıyla uyanırsınız. Peki uçakta en az yatağınızdaki kadar rahat bir uyku çekebileceğinizi söylesek? TikTok'taki bir seyahat uzmanı sizler için uçak uykularında rahat olmanın 3 püf noktasını paylaştı.

Trend 16-01-24 15:10

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı şubat sonunda açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı şubat sonunda açılacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu bu metro hattı ile günde 1 milyon yolcunun seyahat edebileceğini söyledi.

Finans 11-01-24 14:47

Halka açık yerlerde cinsel ilişki seviyoruz demişti! Sevgilisiyle aşka geldi... Dudak dudağa anları beğeni topladı

Amerikalı fenomen Kaylee Killion sevgilisi Cody Nelson ile seyahat ettiği anları paylaşarak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Dünyanın çeşitli yerlerindeki yeni yerler görme deneyimini erkek arkadaşıyla birlikte romantik anlarıyla birleştirmeyi ihmal etmeyen Kaylee Killion aşka geldi. Fenomen isim sevgilisiyle dudak dudağa çekilen pozlarını paylaştı.

Trend 11-01-24 11:20

2023’ün en pahalı uçak biletinin fiyatı dudak uçuklattı: 156 bin 532 lira!

2023 seyahat raporuna göre, yılın en pahalı uçak bileti 156 bin 532 liraya İstanbul - New York gidiş - dönüş uçuşunda satıldı. En ucuz uçak bileti şubat, mart ve nisan ayında satıldı.

Finans 11-01-24 10:56

Ünlü model Ruslana Korshunova intihar etmişti! Jeffrey Epstein davasında yeni gelişme: O gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasında yeni detaylar ortaya çıktı. 2008 yılında intihar eden Rus asıllı model Ruslana Korshunova'nın, Epstein'in adasına seyahat ettiği belirlendi. Adada neler yaşandığı aktarılmazken, dosyalarda bunun Korshunova'nın intiharıyla ne derece bağlantılı olduğuna dair bir bilginin yer almadığı kaydedildi.

Haber 05-01-24 19:49

İstanbul rekora koşuyor! Yeni yılda hedef 20 milyon

Dünyanın en önemli metropolleri arasında bulunan İstanbul, ziyaretçi verilerinde rekora koşuyor. 2023 yılı sonu verileriyle İstanbul’un 17 milyon ziyaretçiyi aşacağını ifade eden Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, yeni hedefin 20 milyon olduğunu açıkladı.

Haber 04-01-24 10:30

Kosovalılar Schengen bölgesine artık vizesiz seyahat edecek! 1 Ocak'tan itibaren başlıyor

Kosova vatandaşları, 2024'ü Schengen bölgesine vizesiz seyahat hakkını elde ederek karşılayacak. Kosovalılar, 1 Ocak'tan itibaren AB ülkelerine 180 günlük süre içinde 90 güne kadar vizesiz gidebilecek. Diğer yandan, AB üyelik başvurusunu da 1 yıl önce teslim eden Kosova henüz pozitif bir cevap alamadı. Vizesiz seyahat imkanının başlamasının ardından ise özellikle gençlerin AB ülkelerine göç edeceği tahmin ediliyor.

Haber 31-12-23 17:27

Dışişleri Bakanlığı'ndan Sudan'a seyahat uyarısı! Güvenlik durumunun kötüye gittiği görülmektedir

Dışişleri Bakanlığı'ndan Sudan'a seyahat uyarısı geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, vatandaşların "çok zorunlu haller dışında" Sudan'a seyahat etmekten kaçınması çağrısında bulunarak "Sudan'da güvenlik durumunun kötüye gittiği üzüntüyle görülmektedir." dedi.

Haber 27-12-23 21:38

Herkesi şoke eden karışıklık! 6 yaşındaki çocuk, tatil için büyükannesini ziyaret etmek üzere tek başına seyahat ederken yanlış uçağa bindi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinden Florida eyaletindeki büyükannesini ziyaret etmek için tek başına uçağa binecek olan 6 yaşındaki Casper, uçuş ekibi tarafından yanlış uçağa bindirildi. 6 yaşındaki çocuk hedeflediği varış noktasından dört saat uzak mesafeye gitti. Havayolu şirketi yaşanan karışıklıktan dolayı özür mesajı yayınladı.

Trend 25-12-23 15:41

Eskiyen valizinize Elveda! yeni valizinize Merhaba! deyin! Yeni yol arkadaşınız olmaya aday birbirinden kaliteli valiz çeşitleri

Seyahat etmek, hayatın en keyifli ve öğretici deneyimlerinden biridir. Bu serüveni daha konforlu kılmak için yanınızda taşıdığınız eşyaların güvenliği de son derece önemli. Biz de yolculuklarınızda şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunan birbirinden kaliteli valiz modellerini sizler için derledik. Eskiyen valizinize "Elveda!" ve yeni yol arkadaşınıza "Merhaba!" demenin tam zamanı olduğunu düşünüyorsanız gelin, sizi her anlamda tatmin edecek 10 fonksiyonel valiz çeşidine birlikte göz atalım!

Haber 25-12-23 13:36

Ücretsiz seyahat kartları için yeni karar! Resmi Gazete’de yayımlandı: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlandı

Ücretsiz ve indirimli seyahat kartları için Resmi Gazete’den yapılan açıklama ile peş peşe yeni iki karar yürürlüğe girdi. Buna göre yönetmelikte yürütme yetkisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na verildi. Ücretsiz seyahat kapsamında yapılacak gelir desteği ödemesine ilişkin usul ve esaslar da yeniden belirlendi.

Finans 23-12-23 11:47

Görüntüler sosyal medyada tepki çekti! Uçak yolcusu, çıplak ayağını diğer yolcunun koltuğuna koyunca eleştiriler gecikmedi

Reddit'te paylaşılan bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının bir kez daha seyahat kurallarını gözden geçirmesine neden oldu. Paylaşılan görüntüde ismi açıklanmayan bir yolcu çorapsız ayağını önde bulunan yolcunun koltuğunun kol bölümüne koydu. Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 19-12-23 15:39

Şehirler arası yolculukta yeni dönem 2024'te başlıyor! Artık tüm otobüslerde zorunlu: 2 dakikada bir konum bildirilecek

Şehirler arası otobüsle yolculukta yeni uygulama başlıyor. Artık otobüslerde araç takip cihazı bulunması zorunlu olacak. Bu cihaz taşıtların konum, tarih ve saat bilgilerini 2 dakikada bir Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’ne (U-ETDS) iletilecek. Böylelikle yolcuların güvenle seyahat etmesi, ayrıca rekabet ortamının dengelenmesi hedefleniyor. Yeni dönemin detaylarını Bakan Uraloğlu açıkladı.

Finans 17-12-23 12:27

Türk gezgin Etiyopya'da tacize uğradı! O anları saniye saniye kaydetti... Öpmek için yanına böyle yaklaştı

Dünyayı gezerek seyahat deneyimlerini paylaşan içerik üreticisi Ceren Yılmaz, Etiyopya'nın Addis Ababa şehrinde tacize uğradığı anları yayınlayınca gündem oldu. Dehşet anları Yılmaz'ın kamerasına anbean yansırken sosyal medyanın da en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.

Trend 12-12-23 15:29

Tatil planı yapanlar dikkat... Birçok ülkeye gitmek için vize almanıza gerek yok! İşte vizesiz gidilen ülkeler, kimlikle veya kapıda vize uygulamasıyla gidilebilen ülkeler

2024'te 7 gün izin alınarak 40 gün tatil yapılabilme imkanı yakalanacağına yönelik haberler, yeni yılda tatil planı yapmayı düşünen vatandaşları harekete geçirdi. Türk vatandaşlarından vize istemeyen birçok ülke bulunurken, tatilciler tarafından vizesiz gidilen ülkeler araştırılmaya başlandı. Hatta Türk vatandaşlarının pek çok ülkeye kimlikle seyahat edebileceği gibi kapıda vize uygulamasıyla seyahat edebileceği de belirtilmekte.

Trend 10-12-23 15:33

YUNAN ADALARI VİZE ÜCRETİ 2023! Vize muafiyeti olan Yunan adaları hangileri? Uygulama ne zaman başlayacak?

Yunan adaları vize ücreti 2023 ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 10 Yunan adasına 7 günlük vizesiz seyahat ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Erdoğan'ın görüşmesi sonucunda bazı adalara vize kolaylığı sağlanacağı açıklanmıştı. Peki, Vize muafiyeti olan Yunan adaları hangileri? Uygulama ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Haber 09-12-23 23:34

10 adaya 7 gün vizesiz girişte yeni gelişme! Dışişleri Bakanlığı açıkladı: AB Komisyonu onayladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan ziyaretinde duyurulan 10 adaya kapıda 7 günlük vizeyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli çalışmanın AB Komisyonunda onaylandığını ve Yunanistan'ın bir yönetmelik hazırladığını duyurdu.

Haber 08-12-23 20:50

Vizesiz seyahat edilebilecek Yunan adaları belli oldu! Turizmciler bayram ediyor: Masraflar düşürecek, alternatif rota oluşturacak

Dünkü Erdoğan-Miçotakis buluşmasından Türkiye'yi yakından ilgilendiren bir karar çıktı: Artık Yunan adaları Türk vatandaşlarınca vizesiz seyahat edilebilecek. 7 günlük vize serbestisinin geçerli olacağı Yunan adaları belli oldu. Uygulamanın hayata geçmesiyle birlikte yerli turistin tatil masraflarında önemli ölçüde düşüş bekleniyor.

Haber 08-12-23 16:14