Vladimir Putin Haberleri Ve Son Dakika Vladimir Putin Haberleri

Vladimir Putin Haberleri Ve Son Dakika Vladimir Putin Haberleri

Vladimir Putin, 7 Ekim 1952 tarihinde, SSCB döneminde adı Leningrad olan Sankt Peterburg kentinde doğdu.

Vladimir Putin Leningrad Devlet Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 1975'te mezun oldu, yüksek lisansını ekonomi alanında yaptı.

Mezuniyetinin ardından, 1975'ten itibaren KGB'de çalışmaya başlayan Putin, bir süre Almanya'da görev yaptı, Leningrad'a dönmesinin ardından da üniversite yönetiminde görev aldı.

Vladimir Putin 1990'da Leningrad Şehir Konseyi'nde danışmanlık yaptı.

1991-1992 yıllarında da belediye başkan yardımcısı ve belediye konseyi dış ilişkiler komitesinin başkanı idi.

Vladimir Putin, 1996 yılına kadar St. Petersburg yönetiminde çeşitli kademelerdeki görevlerinin ardından, 1996'da Kremlin Sarayı Mülkiyet İdaresi Başkan Yardımcılığı'na atandı ve bu görevini, 1997 yılına kadar sürdürdü.

Vladimir Putin 1997 ve 1998'de Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı ile Devlet Başkanlığı Denetim İdaresi Başkanı olarak yaptı.

Vladimir Putin, 1998-1999 yıllarında, Rusya İç İstihbarat Servisi FSB'nin başkanlığını yaparken, aynı zamanda, yeni Rusya'nın politbürosu olarak da adlandırılan Rusya Güvenlik Konseyi'nin sekreterliği görevini yürüttü.

Vladimir Putin, 9-16 Ağustos 1999 tarihleri arasında başbakan yardımcısı ve başbakan vekilliği, 16 Ağustos'tan itibaren de başbakan olarak görev yapmaya başladı.

Devlet Başkanı Boris Yeltsin'in 31 Aralık 1999'da istifa etmesinin ardından, Anayasa gereği, üç ay içerisinde devlet başkanlığı seçimi yapılıncaya kadar bu görevi vekaleten üstlendi. Vladimir Putin, Rusya'da yapılan başkanlık seçimlerinde %50'nin üzerinde oy toplayarak, birinci turda devlet başkanı seçildi.

7 Mayıs 2008'de görev süresi dolarak yerini yeni devlet başkanı Dmitri Medvedev'e bıraktı ve Rusya'nın başbakanı oldu.4 Mart 2012'de 3. kez % 63.6 oyla Rusya Federasyonu'na devlet başkanı seçilmiştir.

Vladimir Putin Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Erdoğan, Rus lider Putin'e terör saldırısı nedeniyle taziyelerini iletti.

Haber 23-03-2024 18:13

Putin rakiplerine fırsat vermedi! Rusya'dan ilk seçim sonuçları geldi

Rusya'nın Devlet Başkanlığı seçimiyle ilgili yeni açıklama geldi. Kesin olmayan ilk sonuçlara göre seçimi Vladimir Putin kazandı.

Haber 18-03-2024 11:56

Rusya sandık başında: Putin'le devam mı tamam mı? İşte Rus liderin rakipleri

Rusya'da devlet başkanlığı seçiminin erken oylama aşaması başladı. 37 bölgede kurulan seçim sandıklarında belirli meslek grupları oylarını kullanıyor. Devlet Başkanı Vladimir Putin'e rakip olarak 3 aday sahneye çıktı. Adaylar, ilk turda yüzde 50'yi geçmeyi hedefliyor.

Haber 25-02-2024 12:41

İngiliz basını yazdı! İşte Putin'in 'Barbie' lakablı yeni sevgilisi Ekaterina Katya Mizulina... Aralarında 32 yıllık yaş farkı var

İngiliz basını Rusya Devlet Başkanu Vladimir Putin'in Rusya Güvenli İnternet Birliği’nin 39 yaşındaki başkanı Ekaterina ‘Katya’ Mizulina ile aşk yaşadığını iddia etti. Rus insan hakları savunucusu Olga Romanova, Ukrayna'nın Channel 24 kanalına yaptığı açıklamada, "Katya Mizulina tamamen Putin'in zevkine uygun" diyerek iddiaları dillendiren ilk isimlerden biri oldu.

Trend 21-02-2024 08:39

Vladimir Putin

Vladimir Putin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vladimir Putin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 20-02-2024 09:49

Kim Jong-un'u gören Putin sevincini gizlemedi! 'Silah pazarlığı' iddiaları gölgesinde kritik görüşme: Zamanlamasına dikkat çekti

Ülkesinden şaşaalı bir törenle ayrılıp zırhlı tren yolculuğuyla Rusya'ya gelen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Vladimir Putin ile bir araya geldi. Rusya'yı yıllardır ziyaret etmeyen Kim'i gören Putin sevincini gizlemedi. Dünyanın takip ettiği görüşmenin silah pazarlığı için gerçekleştiği iddiaları konuşuluyor! Görüşme öncesi ABD'den de ses getiren bir çağrı gelmişti.

Haber 13-09-2023 09:26

Erdoğan'a özel 'kuş sütü' ikramı! Herkes o futbolcuyu konuşuyor... Putin ile kritik açıklamaların gölgesinde kalan renkli detaylar

Dünya dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Vladimir Putin'in açıklamalarına dikkat kesilse de liderlerin sofrasında ve aralarında geçen sohbette de ilginç detaylar vardı. Erdoğan'ın Putin'e Sparta Prag takımında forma giyen futbolcuyla ilgili sorduğu soru büyük merak uyandırdı. Putin'in Erdoğan'a ikramında yer alan bir yemek de yine ilgi odağı haline geldi.

Haber 05-09-2023 11:17

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 04-09-2023 14:15

ABD'den Rusya-Çin ittifakı hakkında flaş açıklama! İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük tehdit dedi ve...

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi McCaul, Rusya ile Çin arasındaki ittifak hakkında açıklamalarda bulundu. McCaul, bu ittifakı "İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük tehdit" olarak nitelendirdi.

Haber 01-09-2023 17:48

Esrarengiz ölümün ardından Putin'den çok konuşulacak hamle! 'Bir emir' ifadesiyle duyuruldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in uçak kazasında hayatını kaybetmesinin ardından sürpriz bir kararname imzalayarak ordu adına faaliyet gösteren tüm paralı asker gruplarının Rus bayrağı önünde bağlılık yemini etmesini içeren bir kararname imzaladı.

Haber 26-08-2023 17:34

Prigojin'den sonra o isimlerin sonları akıllara geldi! Putin'e muhaliflerdi: Çay ve çorba içip zehirlenen, yüzü şekil değiştiren, bilincini yitiren, silahlı saldırıya uğrayan...

Dünya, Wagner'in kurucusu Prigojin'in ölümünü konuşuyor. Rusya’da düşen uçakta Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin de öldü. Yevgeniy Prigojin'in Moskova civarında uçağının düşmesi ve ölümü pek çok kişi tarafından "Putin'in intikamı" olarak algılandı. Yaşanan bu durum, Kremlin'e muhalif olan isimleri yeniden gündeme getirdi. Daha önce Moskova karşıtlarının karşılaştığı durumlar, şüpheli ölümler ve saldırı girişimleri dikkat çekti.

Haber 24-08-2023 15:12

ABD'den Putin'in Türkiye ziyareti öncesi ses getirecek açıklama! Erdoğan'dan başkası yapamaz mesajı dikkat çekmişti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başta tahıl koridoru girişimi olmak üzere birçok konuyu ele alacağı Türkiye ziyareti ABD'nin de gündeminde. Erdoğan son konuşmasında Putin'in bu ay ziyaret etmesinin planlandığını bildirmişti. ABD Dışişleri Bakanlığı'na da söz konusu ziyaret soruldu. ABD'li yetkilinin, Türkiye'nin tahıl koridoru girişimindeki rolüne değinerek verdiği mesaj dikkat çekti.

Haber 09-08-2023 10:56

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 02-08-2023 14:53

CIA'den Putin'in Wagner planı hakkında flaş açıklama! İntikam ve zehirlenme iddiaları...

Rusya'da başlattığı isyan sonrası dünya gündemine bomba gibi düşen Yevgeniy Prigojin, isyanı, Belarus'un araya girmesiyle sonlandırmıştı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Prigojin'in teslim olmasından sonraki hamleleri herkes tarafından merak ediliyordu. Bugün CIA'den flaş bir iddia geldi. Putin'in Wagner üzerindeki planı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar!

Haber 21-07-2023 09:47

ABD Başkanı Biden'ın gündem yaratan gafları bitmiyor! Bu kez de Ukrayna diyeceğine... 'Putin Irak'taki savaşı kaybediyor'

ABD Başkanı Joe Biden, sık sık yaptığım laflarla gündem oluyor. Son olarak Biden'ın gaflarına bir yenisi daha eklendi. Gazetecilerle sohbet eden Biden, Rusya'daki Wagner krizine ilişkin soruya yanıt verdiği sırada ülkeleri karıştırdı ve Ukrayna diyeceğine Irak dedi. Biden o sırada "O (Putin) Irak'ta savaşı kaybediyor" ifadelerini kullandı.

Haber 29-06-2023 10:31

Son dakika | Wagner isyanı sona ererken Putin'den ilk açıklama geldi! Prigojin, Şoygu'yu tehdit etmişti... Dikkat çeken 'Ukrayna' mesajı

Son dakika haberi: Rusya'da tüm dünyanın gündemine bomba gibi düşen Wagner ayaklanması üzerine gözler Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in atacağı adımlara çevrildi. Wagner lideri Prigojin, isyan sürerken Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya meydan okumuş, "Şoygu'yu ve Genelkurmay Başkanı'nı buraya istiyoruz. Onlar gelene kadar burada olacağız" demişti. İsyan bastırıldıktan sonraki ilk açıklamasını yapan Putin'in 'Ukrayna' mesajı dikkat çekti.

Haber 25-06-2023 14:24

Wagner çekildi çekilmesine ama... Gizemli 'Z' sembolü bu kez orada! Moskova'ya ilerlerken Kadirov'un askerlerini böyle derdest etmişler

Rus paralı asker grubu Wagner'in isyan bayrağını kaldırmasıyla dünya olup bitene dikkat kesilirken Rusya lideri Vladimir Putin de zor bir gün yaşadı. Ülkeyi iç savaşın eşiğine getiren olaylar Belarus'un devreye girmesiyle duruldu. Ancak Wagner'in geri çekilmeden önce kontrolü ele geçirdikleri Rostov'da Rus yanlısı Çeçen lider Kadirov'un askerlerini derdest ettiği ortaya çıktı. Rusya-Ukrayna savaşında büyük merak uyandıran 'Z' harfinin yazılı olduğu araçlarla ilgili detay da dikkat çekti.

Haber 25-06-2023 07:37

Putin açık açık ilan etti! Savaşı kızıştıracak 'ABD' iddiası.... Gözdağı verdi: 'Bizde de var, kullanmaktan çekinmeyiz!'

Ukrayna lideri Zelenskiy'in Rusya'ya karşı saldırı başlatıldığını duyurmasıyla dünyanın gözü bir kez daha savaş bölgesine çevrilirken bu kez Rusya lideri Putin yaptığı son açıklamayla savaşın seyrine ilişkin endişeleri artırdı. Savaşta Batı cephesinden ve özellikle ABD'den Ukrayna'ya yapılan yardımlara değinen Putin bir 'uranyumlu mühimmat' çıkışına imza atarak gerekli görmesi durumunda nükleer silah kullanmaktan çekinmeyeceğini açık açık ilan etti.

Haber 14-06-2023 07:41

Yıllarca Rusya lideri Vladimir Putin’in annesi olduğu iddia edilmişti! ‘Gizemli anne’ hayatını kaybetti

Kremlin’in tüm yalanlamalarına rağmen Rusya lideri Vladimir Putin’in gerçek annesinin Vera Putina olduğu iddia edilmişti. Vera Putina’nın evli bir adamla ilişki sırasında hamile kaldığı ve Putin’i dünyaya getirdiği dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Vera Putina’nın 97 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Trend 02-06-2023 08:30

Ukrayna'nın kalesi düştü mü? Rusya-Ukrayna savaşında 'Bahmut' bilmecesi! Zelenskiy'in açıklaması kafaları karıştırdı

Rusya-Ukrayna savaşında son günlerde peş peşe kritik gelişmeler yaşanıyor. Savaşın yoğunlaştığı Bahmut bölgesiyle ilgili Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy "Hiçbir şey kalmadı. Bugün için Bahmut sadece kalplerimizde" sözleriyle dikkat çekti. Zelenskiy'in ofisinden gelen açıklamada ise Zelenskiy'in şehrin düştüğünü söylemediği ifade edildi. Rusya lideri Vladimir Putin ise "Bahmut'un kurtarılması" nedeniyle Wagner'i ve Rus ordusunu tebrik etti.

Haber 21-05-2023 11:03

SON DAKİKA: Tansiyon bir anda yükseldi! Kremlin, 'Putin'e suikast girişiminde bulunuldu' dedi Ukrayna'dan yanıt gecikmedi

Son dakika: Uzun süredir devam eden Rusya - Ukrayna savaşı dünyada birçok olumsuzluğa neden olurken, Kremlin'den flaş bir açıklama geldi! Ukrayna'nın Rusya lideri Putin'i hedef aldığını ve suikast girişiminde bulunduğunu belirten Kremlin'in bu açıklamaları sonrası tansiyon yükseldi! Dünyayı şoke eden olayın ardından Ukrayna'dan iki ayrı açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 03-05-2023 14:53

Çin ile ittifak mı kuruyor? 'Bunu saklamıyoruz' diyerek açıkladı! Putin'den çarpıcı 'NATO' mesajları

Ukrayna ile savaşını devam ettiren Rusya'ya geçtiğimiz günlerde Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in ziyareti sonrası gözler Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamalarına çevrildi. İki liderin görüşme sona ererken gerçekleştirdiği ve dünya basınına "tüyler ürperten" olarak yansıyan diyalogun yanı sıra "NATO'ya karşı yeni bir ittifak mı doğuyor?" sorusu akıllara gelmişti. Putin, Çin ile askeri ittifak konusunda gündem yaratacak mesajlar verdi.

Haber 26-03-2023 16:19

Dünya Putin'in o andaki yüz ifadesini konuşuyor! Çin lideri Xi'nin tüyler ürperten son mesajı: 100 yıldır...

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in dünyanın yakından takip ettiği Rusya ziyareti sona ererken Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin ile arasında geçen bir diyalog dünyanın gündemine damgasını vurdu. Xi, Rusya'nın başkenti Moskova'da iki gün boyunca resmi temaslarda bulunduktan sonra Putin tarafından uğurlandı. Bu sırada Xi'nin Putin'e "100 yıldır görülmeyen değişimler yaşanıyor ve bunu biz yürütüyoruz" mesajı üzerine Putin'in yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

Haber 22-03-2023 15:51

Putin'in çenesi sosyal medyayı karıştırdı! 3 fotoğrafta aynı noktayı işaret edip tek soru sordu: Zelenskiy'in 'öldü' iddiasından sonra...

Vladimir Putin'in zaman zaman öldüğü, parkinson hastalığına yakalandığı öne sürülürken Rusya lideri hakkında ortaya atılan en dikkat çekici iddialardan biri olarak dublör kullanması öne çıkıyor. Son olarak Ukraynalı siyasetçi Anton Gerashchenko'nun yaptığı bir paylaşım sosyal medyayı karıştırdı. O fotoğraflarda Putin'in çenesine ilişkin detay herkesi şaşırttı.

Haber 21-03-2023 12:21

Putin'in başını ağrıtan kararı destekledi: Biden'dan tansiyonu yükseltecek sözler! Çocuklar hakkındaki şüpheden sorumlu tutulmuştu

Savaşın sürdüğü topraklarda Putin'in Ukrayna'daki çocukları yasa dışı yollarla Rusya'ya getirttiği şüpheleri sonrası Uluslararası Ceza Mahkemesinden gelen karar dikkat çekti. Rusya'dan gelen açıklamada karar yok sayılırken Putin'i kızdıracak bir açıklama ABD lideri Biden'dan geldi. Geçtiğimiz günlerde Karadeniz semalarında İHA düşmesiyle iki ülke arasında gerilim yükselirken Biden'ın çıkışıyla tansiyon yeniden yükselecek...

Haber 19-03-2023 08:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye'de yaşanan depremler ve birinci yılını dolduran Rusya-Ukrayna savaşına dair gelişmeler ele alındı.

Haber 24-02-2023 19:23

Putin nükleer kozunu yanından ayırmadı! 'Çeget' gün yüzüne çıktı: Suikast iddiaları konuşulurken...

Putin bir kez daha Batı'ya tüyler ürperten tehdidiyle gündeme geldi. Rus liderin gerçekleştirdiği bir ziyaret sırasında meşhur siyah çanta yeniden gün yüzüne çıktı. Putin'in yanından ayrılmayan nükleer çanta, daha önce de "Putin'e suikast" iddialarının gündem olduğu dönemlerde yanında görülen güvenlik görevlisi tarafından taşınıyordu. Çeget, Putin'in katıldığı son anma töreninde dahi yanındaydı.

Haber 03-02-2023 12:44

Dünya liderlerine seslenirken ima etti! Zelenskiy'den ortalığı karıştıracak iddia: Putin öldü

Rus lider Vladimir Putin, zaman zaman kanser ve parkinson hastalıklarıyla mücadele ettiği, hatta dublör kullandığı iddialarıyla gündeme geliyor. Ancak son olarak Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy çok konuşulacak bir iddia daha ortaya attı. Putin'in öldüğünü ima eden Zelenskiy, "Hala yaşadığından emin değilim, kararları veren Putin olmayabilir" dedi.

Haber 20-01-2023 17:11

Son dakika: Putin'in 'Türkiye' önerisi büyük ses getirmişti! Erdoğan'dan Rus lider ile kritik görüşme: Doğal gaz merkezi...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya lideri Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Görüşmede Putin'in Türkiye'de doğal gaz merkezi kurulması önerisiyle ilgili işbirliği vurgulandı.

Haber 16-01-2023 17:17

Olay olan karardan sonra kritik nokta için peş peşe açıklamalar! Putin'in kafasındaki planlar... O isim gelince her şey değişti

Rusya-Ukrayna savaşında kritik gelişmeler peş peşe gerçekleşiyor. Son olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, üç ay önce Ukrayna’daki kuvvetlerin başına geçirdiği ismi değiştirmiş ve General Gerasimov, Sergei Surovikin'in yerine gelmişti. Dikkat çeken yorumlara yol açan bu karardan sonra Rusya, Donetsk bölgesindeki kritik nokta olan Soledar şehrinin tamamen kontrol altına alındığını duyurdu. Öte yandan Ukrayna, Rusya'nın açıklamasının doğru olmadığını söyledi.

Haber 13-01-2023 14:02

Kamu Başdenetçisi Malkoç açıkladı! 'Cumhurbaşkanımız, Putin ve Zelenskiy ile insani koridoru görüşecek'

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Rusya-Ukrayna arasında insani koridorun oluşması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün veya yarın Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile görüşeceğini açıkladı.

Haber 12-01-2023 18:47

Putin'den tatil için Türkiye'ye gelen Başbakan Yardımcısı'na şaşkına çeviren azar! Herkesin gözü önünde oldu

Rusya-Ukrayna savaşının yaşandığı bölgede flaş gelişmeler yaşanırken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Başbakan Yardımcısı'na karşı azarı olay yarattı. Vladimir Putin'in azarladığı kişi yılbaşında tatil için Türkiye'ye uçan Başbakan Yardımcısı Denis Manturov'du. Bir videokonferans sırasında yaşanana şoke eden olayda Putin Manturov'u aptalı oynamakla suçlayarak alenen azarladı. O anlar konferansa katılan herkesin gözü önünde yaşandı, izleyenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 12-01-2023 11:17

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zelenskiy arasında kritik görüşme! Putin ile de görüşmüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı telefon görüşmesinin ardından Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İşte o görüşmenin detayları...

Haber 05-01-2023 17:33

Putin’in en yakınındaki isimdi! Erdoğan ve Putin’e dondurma vermişti... Gerçek kimliği yıllar sonra ortaya çıktı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin önceki gün yaptığı ulusa sesleniş konuşması sırasındaki bir detay tepki çekti. Putin’in yeni yıl dileklerini ilettiği konuşmasında arkasında bulunan askerlerden birinin yüzü bir hayli tanıdıktı. Öyle ki aynı kadın Putin ile Erdoğan’ın Soçi’deki bir etkinliğinde ikiliye dondurma veren satıcı kılığındaydı. Sarışın kadının Putin’in hemen hemen her etkinliğinde yer aldığı belirtildi.

Trend 03-01-2023 09:08

Putin izin verdi! Batılı ülkeler doğal gaz borçlarını yabancı para birimleriyle ödeyebilecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle "dost olmayan" Batılı ülkelerin, Rus doğal gazına yönelik borçlarını dolar veya euro gibi yabancı para birimleriyle ödemelerine izin verildi.

Haber 30-12-2022 23:20

Ukrayna savaşını ve Rusya lideri Vladimir Putin’i eleştiren yaşlı kadını yaka paça otobüsten dışarı attılar! “Sen kimsin liderimizi eleştiriyorsun?”

Rusya’nın başkenti Moskova’da yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Ukrayna-Rusya savaşını ve Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’i eleştiren yaşlı bir kadın otobüsten yaka paça dışarı atıldı. O anlar bir başka yolcunun cep telefonu kamerasına yansırken görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 28-12-2022 10:57

Son dakika | Erdoğan'ın önerisine Rusya'dan yeşil ışık! 'Esad' açıklaması dikkat çekmişti... Son derece olumlu bakıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Esad ile birlikte 3'lü görüşme önerisine Rusya'nın olumlu yaklaşıldığı belirtildi. Erdoğan, 3'lü görüşme teklifini Putin'e ilettiğini, Putin'in de sıcak baktığını açıklamıştı.

Haber 16-12-2022 11:49

ABD'nin 'Ukrayna' hamlesi dünyanın gündemine bomba gibi düştü! Rusya ilk açıklamasında gözdağı verdi: Kesinlikle!

Dünyanın takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı sürerken Ukrayna lideri Zelenskiy Batılı ülkelere sıklıkla destek çağrısı yapıyor. ABD'nin Rusya'ya karşı Ukrayna'ya destek amacıyla Patriot hava savunma sistemi göndereceğine ilişkin haberlerin ardından Rusya'dan jet yanıt geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Patriot hava savunma sisteminin Ukrayna'ya tedarik edilmesi durumunda "Meşru hedefimiz olur" diyerek gözdağı verdi. Peskov ayrıca Çernigiv ve Odessa bölgelerinin akıbetiyle ilgili de konuştu.

Haber 14-12-2022 16:41

Dünyanın en ölümcül bombardıman uçağı! Putin işgalin şiddetini arttırmaya kararlı görünüyor

Rusya, işgalin başlamasından bu yana Ukrayna'da ağır kayıplar verdi, ancak şimdi Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin, ölümcül bombardıman uçaklarından birini kuvvetlerine teslim ederek mücadeleyi artırmaya karar verdi. Tupolev Aircraft Company tarafından yapılmış Tu-22M3 isimli bombardıman uçağının, Ukrayna'da kullanılmak üzere Rus Hava-Uzay Kuvvetlerine verildiği bildirildi.

Trend 30-11-2022 09:36

Merkel'den çok konuşulacak Putin itirafı! 'Politik açıdan işiniz bitti mesajı verdi'

Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel'den gündem olacak Putin itirafı geldi. Verdiği röportajda çok kritik ifadeler kullanan Merkel, geçtiğimiz yıl Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldiklerinde Putin'in kendisine "Politik açıdan işiniz bitti" mesajı verdiğini açıkladı. Merkel "Bu son ziyarette Putin, Lavrov'u da yanında getirdi, normalde görüşmelerimiz baş başa olurdu" ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-2022 20:28

Son dakika: Kremlin'den Erdoğan ve Putin açıklaması! Saatler içinde diyerek duyurdular

Son dakika haberi: Türkiye'nin önemli rol oynadığı tahıl koridoru anlaşmasıyla ilgili peş peşe gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kremlin'den anlaşmayla ilgili kritik bir açıklama yapıldı. Açıklamada Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "gerekirse saatler içinde koordine olabileceği" mesajı verildi.

Haber 16-11-2022 13:06

Putin ve Reisi'den kritik görüşme! İki lider gündemdeki konuları ele aldı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider görüşmesinde Rusya-İran ilişkilerini ele aldı.

Haber 12-11-2022 22:27

Son dakika | 'Türkiye' açıklamasından sonra tüm gözler G20'ye çevrildi! Putin'in teklifi heyecan yaratmıştı: Rusya Yüksek miktarda diyerek duyurdu

Son dakika haberi: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğal gaz merkezi" önerisinin ardından Rusya'dan dünyanın dikkat kesileceği bir açıklama daha geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı önümüzdeki hafta düzenlenecek G20 Zirvesi'nde Türkiye ile enerji konusunda iş birliği ve tahıl ihracatıyla ilgili girişimlerin duyurulacağını bildirdi.

Haber 10-11-2022 16:44

Putin'den 'eş cinsel ilişkiler' kararı! Dikkat çeken ABD detayı Tehdit ediliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesi için kritik olan bir kararnameye imza attı. Putin’in imzaladığı kararname, ülkedeki eş cinsel ilişkileri Rus toplumu için yıkıcı fikir ve değerler sistemi içerisine alırken kararnamedeki ABD detayı da dikkat çekti. Kararnamede Rus geleneksel değerlerinin ABD ve diğer dost olmayan yabancı devletlerin eylemleriyle tehdit edildiği aktarıldı.

Haber 09-11-2022 20:20

Rusya Devlet Başkanı Putin'den savaşla ilgili kritik sözler! 'Rusya'yı zayıflatmak ve yok etmek istiyorlar'

Ulusal Birlik Günü nedeniyle Kuzma Minin ve Dmitry Pozharsky parkına çiçek koyan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile devam eden savaşla ilgili kritik ifadeler kullandı. Putin, "Rusya'yı zayıflatmak ve yok etmek istiyorlar... Ukrayna'ya operasyonları tarihten ders çıkararak başlattık" diye konuştu.

Haber 04-11-2022 18:46

Son Dakika: Dünya bu sözlere kilitlendi! 'Türkiye' ve 'Erdoğan' detayı dikkat çekti Tahıl tedarikini gelecekte de...

Son dakika haberi: Tahıl sevkiyatı konusunda son günlerde birbirinden önemli gelişmeler yaşanırken tüm dünyanın kilitlendiği açıklama Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den geldi. Putin'in açıklamasındaki "Türkiye" sözleri dikkat çekti. Putin, "Çekilsek bile Ukrayna'dan Türkiye'ye yapılacak tahıl sevkiyatını engellemeyeceğiz." dedi. Putin, Ukrayna'dan Türkiye'ye tahıl tedarikinin gelecekte de engellenmeyecek olmasına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoksul ülkeler için verdiği çabayı gerekçe gösterdi.

Haber 02-11-2022 17:42

Tahıl krizinde kritik temaslar: Putin, Erdoğan'la görüşmesinde şartlarını açıkladı! Yeni anlaşma için...

Türkiye'nin de çabaları sonucu varılan tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın son kararıyla bozuldu. Moskova'nın anlaşmadan çekilmesi sonrası Rusya-Ukrayna arasındaki tahıl krizi tekrar gün yüzüne çıktı. Gelişmeler sonrası yeniden bir anlaşma için Türkiye'nin girişimleri olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Putin arasındaki görüşmede konu gündeme gelirken Rus liderin talepleri olduğu ortaya çıktı.

Haber 02-11-2022 11:08

Türkiye teklifini hatırlatan Putin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında çok konuşulacak sözler! Bakalım neler olacak

Rusya-Ukrayna savaşıyla patlak veren gıda krizinin aşılması için Türkiye'nin arabuluculuğuyla yapılan tahıl koridoru anlaşmasını Rusya'nın askıya almasıyla ilgili Vladimir Putin'den yeni açıklamalar geldi. Aliyev ve Paşinyan'la görüşmesinden sonra Rus lider, akıbeti merak edilen anlaşmanın devam edebileceği sinyalini verirken kararın gerekçesini net sözlerle açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "sözünün eri" diye bahseden Putin, Erdoğan hakkında dünyada ses getirecek sözler söyledi.

Haber 01-11-2022 09:47

Kendini böyle koruyor! İşte Vladimir Putin'in estetik harikası dublörleri

Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, güvenliği için zaman zaman dublör kullandığı daha önce de ortaya atılmış bir iddiaydı. Ukrayna askeri istihbarat şefinin bu konu üzerine yaptığı bir açıklama, herkesi şaşırttı. Tümgeneral Kyrylo Budanov, Vladimir Putin'in şu anda kendisine benzemek için estetik operasyon geçirmiş en az üç dublör kullandığını ve bunun artık yaygın bir uygulama olduğunu açıkladı.

Trend 30-10-2022 15:14