Vodafone Freezone Studyo Haberleri

Vodafone Sultanlar Voleybol Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet!

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde final serisini 3-2 kazanan Fenerbahçe Opet, lig tarihindeki 7. şampiyonluğuna ulaştı.

Spor 2024-04-21 20:40:51

Beşiktaş'taki terör saldırısı davasında tutuklu sanığa 12 yıl hapis cezası verildi

İstanbul'da terör örgütü PKK tarafından 10 Aralık 2016'da Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından gerçekleştirilen ve 40'ı emniyet mensubu 47 kişinin şehit edildiği, 243 kişinin de yaralandığı terör saldırısından 7 yıl sonra yakalanan sanık Aydın Ekici, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 12 yıl hapisle cezalandırıldı.

Yurthaber 2024-04-16 14:46:38

eSIM nedir, eSIM nasıl alınır? Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone e-SIM

Hangi GSM operatörüne bağlı olduğu fark etmeksizin tüm mobil cihazıyla iletişim kurmak isteyen kullanıcılar SIM kart edinir. SIM kart olarak kısaltılan ifade Abone Kimlik Modülü anlamına gelir ve açılımı da bu şekildedir. Ancak bu kartlara alternatif olarak bir de e-SIM de geliştirilmiştir.

Haber 2024-04-16 12:19:58

Numara taşıma nasıl yapılır? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom numara taşıma

Numara değiştirmek zorunda kalmadan, yalnızca hattını kullandığı operatörden farklı bir operatöre taşımak isteyenler çeşitli yollardan bu işlemleri gerçekleştirebilir. Farklı operatörlerde bu işlemler bazı farklılıklar gösterebilmektedir. Peki, numara taşıma nasıl yapılır?

Haber 2024-04-07 16:05:40

Diğer Haber Etiketleri

10 af da, ligi şampiyonluk kupası fenerbahçe dava SIM kart e sim elektronik sim nedir numara taşıma sorgulama numara taşıma turkcell turkcel numara taşıma turkcell e numara taşıma türk telekom numara taşıma vodafone numara taşıma maçın son dakika eczacıbaşı Voleybol sevinç Yıldız Teknik Üniversitesi de iyet ligde vakıfbank i fenerbahçe opet pin kodu öğrenme pin kodu öğrenme turkcell puk kodu puk kodu öğrenme turkcell puk kodu öğrenme vodafone Vodafone beşiktaş maç, maçı süper li şifresiz hakemi yapılan açıklama yayınlanacak borç sorgulama fatura sorgulama ak dakika haberleri n dakika haberleri spor to spor tot spor toto Süper Lig Konyaspor beşiktaş, spor Gedson Fernandes Vodafone Park atatürk olimpiyat beşiktaş galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak beşiktaş galatasaray derbisi ne zaman galatasaray Okan Buruk Şenol Güneş başakşehi erden oynanacak Spor Toto Süper Lig Derbi Bafétimbi Gomis kulübün verildi son dakika haberleri beşiktaş galatasaray derbisi rachid ghezzal Rachid Ghezzal haberler At portekizli Kahramanmaraş deprem Atlético Madrid madrid maçı ne zaman atan Hakem Atilla Karaoğlan Vincent Aboubakar redmond ankaragücü Salih Uçan Antalyaspor İskenderun Erman Toroğlu Fuat Oktay cenk Cenk Tosun Alanyaspor farioli Dele Alli trabzonspor, Kasımpaşa Wout Weghorst Selçuk İnan Rıdvan Dilmen gol Ozan Tufan Burak Yılmaz transfer beşiktaş kasımpaşa maçı ne zaman beşiktaş maç sonu beşiktaş adana demirspor beşiktaş adana demirspor maçı ne zaman Adana Demirspor masuaku İstanbul maçı ne oldu spor maçı ne oldu devam edecek FIFA Dünya Kupası hazırlık maçı takım İstanbulspor serikspor ziraat türkiye kupası 4 tur Ziraat Türkiye Kupası Sergen Yalçın Valerien Ismael Trabzonspor

Eczacıbaşı Dynavit ile Vakıfbank maçında alınan sayının ardından Cansu ve Ali Frantti'nin sevinci olay oldu!

Vodafone Sultanlar Ligi yarı final serisi ikinci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Vakıfbank karşılaştı. Mücadelenin henüz başında Vakıfbank'ın aldığı sayı sonrası yaşanan sevinç sırasında yaşananlar herkesi güldürdü. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 10:39

“Türkiye’nin En Büyük Bilişim Etkinliği” İLTEK Günleri’nin 19.sunda neler yaşandı?

Nokia, Vodafone ve Arçelik gibi sektörlerinin dev isimleri ile 26-27-28 MART 2024 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutaşa Yerleşkesi’nde “Türkiyenin En Büyük Bilişim Etkinliği” olarak bilinen İLTEK Günleri etkinliği’nin 19.su gerçekleşti.

Haber 01-04-24 11:26

Fenerbahçe Opet, normal sezonu lider tamamladı!

Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit’i 25-19, 22-25, 21-25, 25-19 ve 15-10’luk set skorlarıyla 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı.

Spor 28-03-24 23:20

PIN kodu öğrenme 2024: Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom PIN kodu öğrenme yöntemleri

Günümüzde kullanılan ve birçok farklı özelliğiyle öne çıkan iletişim operatörleri mevcuttur. Her iletişim operatörünün kullanıcıya sunduğu bazı önemli kodlar vardır. Bu kodlardan biri de PIN kodu olarak bilinen ve SIM kartların güvenliği için gerekli olan şifrelerdir. Bazı durumlarda cep telefonu kullanıcıları PIN koduna ihtiyaç duyabilir ancak kodun ne olduğunu bilemeyebilir. Peki, PIN kodu nasıl öğrenilir, Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom PIN kodu öğrenme yöntemleri nelerdir?

Haber 07-01-24 19:35

PUK kodu öğrenme 2024: Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom PUK kodu öğrenme yöntemleri

Teknoloji alanındaki yenilikler ile birlikte hayatımıza cep telefonları girmiştir. Günümüzde pek çok kişinin şahsına ait cep telefonu vardır. Bu cep telefonlarını tehlikelere karşı korumak için hat satın alınırken bazı kodlar da beraberinde verilmektedir. Bu kodlardan biri PUK diye tabir edilen, SIM kart bloke olduğunda tekrardan kullanıma açılmasını sağlayan önemli bir şifredir. Peki, PUK kodu nasıl öğrenilir, Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom PUK kodu öğrenme yöntemleri nelerdir?

Haber 07-01-24 19:34

Vodafone CEO'su Engin Aksoy Bu hızla 2050 yılını bulur diyerek anlattı: Buraya bir operatör yatırım yapacak zaten denilerek önümüz kesiliyor

Vodafone, Türkiye’nin dijitalleşme vizyonu ve elektronik haberleşme sektörü stratejisine yönelik önerilerden oluşan yeni bir rapor yayınladı. Basın toplantısında konuşan Vodafone CEO'su Engin Aksoy, tüm hanelere fiber götürülmesinin mevcut yatırım hızıyla 2050’yi bulacağını belirterek "Fiber olan yerleri geçtik, olmayan yerlere dahi yatırım yapamıyoruz. Buraya bir operatör yatırım yapacak zaten denilerek önümüz kesiliyor. Başvurulardan 18 ayı geçen durumlar var. Bize yapmayın deniliyor" dedi.

Finans 22-12-23 17:29

BEŞİKTAŞ NEFTÇİ BAKÜ MAÇ SONUCU! Beşiktaş Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Beşiktaş Neftçi Bakü maçı canlı olarak ekrana geldi. Siyah-beyazlı temsilcimiz Neftçi Arena'da oynanan ilk karşılaşmadan Vincent Abuobakar, Jackson Muleka ve Salih Uçan'ın golleriyle 3-1 üstünlükle ayrılmıştı. Bugünkü maç Vodafone Arena'da oynandı. Beşiktaş Neftçi Bakü maç sonucu sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Beşiktaş Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-08-23 23:23

UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme Beşiktaş Tirana maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Tirana maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Tirana maçı canlı olarak yayınlanacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in çalıştırdığı temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme karşılaşmasında Arnavutluk ekibi ile kozlarını paylaşacak. Maç, Vodafone Arena'da oynanacak. Beşiktaş Tirana maçı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Beşiktaş Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 27-07-23 21:05

Vodafone fatura sorgulama 2023: Vodafone fatura sorgulama nasıl yapılır?

Her faturalı hat kullanıcısı, bağlı olduğu GSM (Global Mobil İletişim Sistemi ya da Mobil İletişim İçin Küresel Sistem) operatörüne ait olan ve üzerine kayıtlı bulunan telefon numarasına ait fatura borcunu sorgulayabilir. Farklı GSM operatörlerinin kullanıcıları, hatlarının ait olduğu operatörün resmi internet sitesi ya da mobil uygulaması ile güncel fatura tutarlarını takip edebilirler.

Haber 11-07-23 00:35

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, Konyaspor'a karşı 2-0'ı koruyamadı! Dolmabahçe'de müthiş maç: 6 gol, 1 kırmızı kart...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş ile arabam.com Konyaspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan ve her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği maçta tam 6 gol atıldı. 90 dakikası nefes kesen müsabakada kazanan çıkmadı. Bu beraberlikle birlikte Beşiktaş, 2022/23 sezonunu 3. sırada tamamladı. İşte detaylar...

Spor 07-06-23 21:59

Süper Lig'de Gedson Fernandes fırtınası! Konyaspor'u da boş geçmedi...

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş ile arabam.com Konyaspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ya oynanan maçın ilk yarısı nefes keserken; siyah - beyazlıların yıldızı Gedson Fernandes, müsabakaya damgasını vurdu. Portekizli yıldız, son dönemdeki formunu sürdürdü.

Spor 07-06-23 21:07

Beşiktaş, maç öncesinde veda etti! 'Ayrılıklar da sevdaya dahil'

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah - beyazlılar, stadyum isim sponsoru Vodafone'a veda etti. 7 yıldır Kara Kartal'ın stadyum isim sponsoru olan Vodafone ile sözleşmesinin sonuna gelen Beşiktaş'ta taraftarlar yeni adı da merak ediyor. İşte detaylar...

Spor 07-06-23 19:58

Beşiktaş Galatasaray maçı hangi kanalda? Vodafone Park'ta Beşiktaş 3-1 galip!

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı olarak yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Şenol Güneş'in öğrencileri Okan Buruk'un çalıştırdığı Sarı-Kırmızılıları yenmek için sahaya çıktı. Sarı Kırmızılılar Lig'de lider konumda bulunuyordu. Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. İşte, Beşiktaş Galatasaray maçı canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 30-04-23 21:44

Beşiktaş Galatasaray derbisinde Şenol Güneş ile Okan Buruk tartıştı! Hakem oraya gitti ve...

Süper Lig'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Ligin 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Galatasaray Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadelenin 28. dakikasında tansiyon yükselirken iki takım kulübesi sözlü tartışma yaşadı. İşte detaylar...

Spor 30-04-23 20:28

Son dakika: Beşiktaş - Galatasaray derbisinde 11'ler belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Beşiktaş ile Galatasaray, saat 19.00'da Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk yarışını yakından etkileyecek olan maç öncesi ilk 11'ler belli oldu.

Spor 30-04-23 17:54

'Kadro dışı kalacak' iddialarının ardından affedilmişti! Bafetimbi Gomis'ten Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi takıma büyük jest!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak. Vodafone Park'ta oynanacak olan dev derbiden avantajlı bir skorla ayrılıp şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen sarı - kırmızılılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Karagümrük maçı sonrasında teknik direktör Okan Buruk'un 'Sezon sonuna kadar oynamak istemiyor' ifadelerini kullandığı Bafetimbi Gomis, yapılan toplantıyla affedilmişti. Fransız golcüden flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 29-04-23 10:07

Son dakika: Ali Şansalan, Beşiktaş - Galatasaray maçından alınacak mı? Siyah - beyazlı kulüpten açıklama geldi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 32. hafatsı, büyük bir derbiye sahne olacak! Lider Galatasaray ile şampiyonluk yarışında yeniden iddia kazanmak isteyen Beşiktaş, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. TFF Merkez Hakem Kurulu, dev maç için Ali Şansalan'ı atamıştı. Siyah - beyazlı kulüpten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 28-04-23 16:49

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray arasındaki maçlar ve Süper Lig'deki puan durumları

Beşiktaş Galatasaray maçı Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak. Maç, Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşmada, Şansalan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş Galatasaray maçının canlı yayın bilgileri ile 2 takım arasındaki maçlar ve Süper Lig'deki puan durumları...

Spor 28-04-23 14:53

Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray maç biletleri dakikalar içinde tükendi

Beşiktaş ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. Maçta İstanbul İl Güvenlik Kurulu tarafından yapılan açıklama doğrultusunda karşılaşmaya Sarı-Kırmızılı taraftarlar alınmayacak. Öte yandan satışa çıkan Beşiktaş Galatasaray maçının biletleri dakikalar içerisinde tükendi. Peki, Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 26-04-23 14:53

Son dakika: Beşiktaş'ı sarsan haber! Galatasaray derbisinde yıldız isim yok...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası kritik bir derbiye sahne olacak. Lider Galatasaray ile şampiyonluk yarışındaki iddiasını artırmak isteyen Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Ümraniyespor'u 2-0 yenerek morallenen siyah - beyazlılar, Vodafone Park'ta oynanacak maç öncesinde sakatlık haberiyle sarsıldı. Beşiktaş'ın yıldız ismi Rachid Ghezzal'ın derbide forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 24-04-23 17:51

Bu pozisyonda bir ilk yaşandı! Gedson Fernandes'in golü, Beşiktaş kariyerinde yeni bir sayfa açtı...

Beşiktaş ile Atletico Madrid, "Bırakmam Seni Türkiyem" kampanyası kapsamında depremzedelere yardım amacıyla karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan ve futbolseverlerin ilgi gösterdiği maçın 25. dakikasında golü bulan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes, bir ilki yaşadı. İşte detaylar...

Spor 12-04-23 21:59

Beşiktaş Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Atletico Madrid maçı canlı yayın bilgisi merak konusu olurken, teknik direktör Şenol Güneş'in öğrencileri ile Diego Simeone'li İspanyol ekibini kozlarını paylaşacağı karşılaşmanın 11'leri de internette araştırılmaya başlandı. Beşiktaş Atletico Madrid maçı Vodafone Park'ta oynanacak. Maçtan elde edilecek gelir, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere aktarılacak. Peki, Beşiktaş Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 12-04-23 21:25

Beşiktaş Giresunspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Babası eski futbolcuydu!

Beşiktaş Giresunspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan bu akşam Vodafone Arena'da oynanacak maç öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Beşiktaş Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında konuk edeceği Giresunspor'u da mağlup edip galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı amaçlıyor. Peki, Beşiktaş Giresunspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Atilla Karaoğlan'ın hayatı ve biyografisi...

Spor 10-04-23 00:21

Beşiktaş Giresunspor maçı saat kaçta , hangi kanalda? İşte Beşiktaş Giresunspor maç saati ve kanalı

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 28. hafta maçları ile devam ediyor. Beşiktaş ile Giresunspor kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan maçta Atilla Karaoğlan düdük çaldı. Şenol Güneş'in öğrencileri maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyordu. Peki, Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 10-04-23 00:20

MAÇ SONUCU: Beşiktaş doludizgin devam ediyor! Aboubakar ve Redmond, Giresunspor karşısında Kartal'ı 3 puana uçurdu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Bitexen Giresunspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. 90 dakikası nefes kesen karşılaşmada kazanan taraf, 3-1'lik skorla Beşiktaş oldu. Siyah - beyazlılara galibiyeti getiren golleri Vincent Aboubakar (2) ve Nathan Redmond kaydetti. İşte maçtan detaylar...

Spor 09-04-23 22:32

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, kötü gidişe Dolmabahçe'de 'dur' dedi! Siyah - beyazlılar, Dolmabahçe'deki ilklerin gecesinde Salih Uçan ve Vincent Aboubakar ile Ankaragücü'nü devirdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta siyah - beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği müsabaka; yüksek tempoda oynanırken, büyük bir heyecan yaşandı. Her iki takımın da net pozisyonlar yakaladığı maçta kazanan taraf Beşiktaş oldu. Öte yandan mücadelede birçok ilk de yaşanmış oldu. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 05-03-23 20:59

Beşiktaş tribünlerinden atılan oyuncaklar, İskenderun'a ulaştı!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının erteleme maçında Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya gelmişti. Vodafone Park'ta oynanan maçın 4. dakikasının 17. saniyesinde karşılaşma durmuş ve taraftarlar ellerinde bulunan atkı, bere ile pelüş oyuncakları sahaya atmıştı. Toplanan eşyalar, afet bölgesine götürülmek üzere yola çıkmıştı. İçerisinde oyuncak, hijyen ve giyim malzemeleri bulunan TIR, İskenderun'a ulaştı.

Spor 02-03-23 18:27

Son dakika: Erman Toroğlu, Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonrası Abdülkadir Bitigen'e çıkıştı! 'Tuhaf bir şey var, özellikle son 15 dakikada...'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın erteleme maçında Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan müsabaka 0-0'lık eşitlikle sonuçlanırken, siyah - beyazlılar 90+6. dakikada Cenk Tosun'un ayağından kullanılan penaltıdan yararlanamadı. Spor yazarı Erman Toroğlu da karşılaşmanın ardından yaptığı yorumlarla Beşiktaş'ı ve maçın hakemi Abdülkadir Bitigen'i eleştirdi.

Spor 26-02-23 22:34

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay duyurdu! Türk Telekom, Turkcell, Vodafone... Bir ay ücretsiz olacak

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili "Sahada arama kurtarma amacıyla 34 bin 717 personelimiz var. Bütün güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar." ifadelerini kullandı. Operatörlerle ilgili de konuşan Fuat Oktay, "Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone, depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacak." dedi.

Haber 12-02-23 19:50

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un sözleşmesi devre dışı! Siyah-beyazlı yönetimden flaş hamle

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, Alanyaspor maçında attığı golle tarihi bir unvana sahip olmuştu. Milli futbolcu bu sezon ligdeki gol sayısını 8’e, Vodafone Park’taki gol sayısını ise 32'ye yükselterek bu stadyumda skor katkısı yapan en golcü oyuncu unvanını ele geçirmişti. Beşiktaş yönetiminden Cenk Tosun'un artan performansı sonrası flaş bir hamle geldi.

Spor 29-01-23 11:34

Beşiktaş Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti, Erman Toroğlu'nun o sözleri gündeme bomba gibi düştü! İnanılır gibi değil, aptalca

Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Beşiktaş Vodafone Park'ta Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşmada gülen taraf 3-0'lık skorla ev sahibi ekip Beşiktaş olurken, Şenol Güneş'in öğrencileri haftaya 3 puanlı bir başlangıç yapmış oldu. Karşılaşmanın yankıları devam ederken, ünlü yorumcu Erman Toroğlu karşılaşmaya dair oldukça dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. İşte detaylar...

Spor 28-01-23 09:49

Son dakika: Beşiktaş koptu geliyor! Şenol Güneş'in öğrencileri, Alanyaspor'u farklı devirdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın açılış maçında Beşiktaş ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan maça futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Adeta bir heyecan fırtınasının yaşandığı ve temponun oldukça yüksek olduğu karşılaşmada kazanan taraf Beşiktaş oldu. Siyah - beyazlılar bu 3 puanla birlikte üst üste 5. galibiyetini aldı. İşte maçtan detaylar...

Spor 27-01-23 21:58

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Alanyaspor maçı canlı yayın bilgileri!

Beşiktaş ile Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Vodafone Arena'da kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak edildi. Maçı, Hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Hakam Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olacak. Peki, Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Alanyaspor maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Spor 26-01-23 09:53

MAÇ SONUCU: Beşiktaş'tan Kasımpaşa'ya geçit yok! Cenk Tosun ve Wout Weghorst, siyah - beyazlılara galibiyeti getirdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta heyecan fırtınasına sahne olan ve her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği maçta kazanan taraf, 2-1'lik skorla Beşiktaş oldu. Üst üste ikinci galibiyetini alan siyah - beyazlılara 3 puanı getiren golleri Cenk Tosun ve Wout Weghorst kaydetti. İşte müsabakadan detaylar...

Spor 07-01-23 20:42

Son dakika: Beşiktaş - Kasımpaşa maçında ilginç an! Kırmızı kart görmeden, 9 kişiyle gol yediler...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan müsabakanın ilk yarısı büyük bir heyecan fırtınasına sahne olurken, 45 dakika Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Siyah - beyazlıların ilk golünde ise ilginç bir an yaşandı. Kasımpaşa'nın iki futbolcusu tedavi için saha kenarındayken, Beşiktaş ilk golü buldu. Cenk Tosun'un kaydettiği gol sonrası teknik direktör Selçuk İnan yoğun itirazlarda bulundu.

Spor 07-01-23 20:17

Son dakika: En son Burak Yılmaz'a olmuştu! Beşiktaş - Kasımpaşa maçı öncesinde tribünler hep bir ağızdan haykırdı! Ozan Tufan'ı şoke eden tepki!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı konuk etti. Kritik maç öncesinde ise Vodafone Park'ı dolduran siyah - beyazlı taraftarlardan şok bir protesto geldi. Son dönemde adı Beşiktaş ile anılan orta saha oyuncusu Ozan Tufan için tezahüratlarda bulunan taraftarlar, "İstemiyoruz" şeklinde tepki gösterdi. Bu tezahürat sonrasında akıllara Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferinde yaşananlar geldi. İşte detaylar...

Spor 07-01-23 19:13

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Kasımpaşa maçında muhtemel 11'ler!

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Teknik direktör Şenol Güneş'in öğrencileri rakip takımı yenerek kendi sahalarından üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

Spor 06-01-23 11:00

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR Maç sonucu! Beşiktaş evinde galip!

Beşiktaş ile Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Vodafone Park'ta kozlarını paylaştı. Şenol Güneş'in çalıştırdığı siyah beyazlı ekibin ve Adana Demirspor'un taraftarları heyecanla beklenen maç için Vodafone Park'ta yerlerini aldılar. Maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri sporseverler tarafından merak edildi. Peki, Beşiktaş Adana Demirspor maç sonucu ne oldu, hangi takım galip geldi? İşte merak edilen soruların yanıtı ile maçın ilk 11'leri...

Spor 30-12-22 00:16

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, yeni yıla mutlu giriyor! Kartal, Adana Demirspor'u Arthur Masuaku ile yıktı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan müsabakaya iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterirken, büyük bir mücadele sergilendi. İzleyenleri heyecan fırtınasına sürükleyen karşılaşmada kazanan taraf, 1-0'lık skorla Beşiktaş oldu. Siyah - beyazlılar, bu galibiyetle birlikte 2022 yılını 3 puanla bitirmiş oldu. İşte maçtan detaylar...

Spor 29-12-22 21:59

Türkiye Vodafone Vakfı, 2022'de de binlerce çocuk ve kadını teknolojiyle buluşturdu

Türkiye Vodafone Vakfı, 2022’de de toplumun dijitalleşmesi için çalışmalarını sürdürdü.

Yurthaber 28-12-22 12:02

Beşiktaş Şanlıurfaspor maçı sona erdi! Beşiktaş Şanlıurfaspor maç sonucu ne oldu?

Beşiktaş ile Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Vodafone Park'ta kozlarını paylaştı. Karşılaşmada hakem Burak Pakkan düdük çaldı. Pakkan'ın yardımcılıklarını Emrah Ünal ve Anıl Usta üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu. Beşiktaş Şanlıurfaspor maçı sona erdi. Peki Beşiktaş Şanlıurfaspor maç sonucu ne oldu? İşte Beşiktaş Şanlıurfaspor maçı detayları...

Spor 21-12-22 23:32

Beşiktaş, hazırlık maçında İstanbulspor'u çok farklı geçti! Perdeyi Redmond açtı, Dele Alli kapattı...

FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan müsabaka, siyah - beyazlıların 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Spor 29-11-22 20:55

BEŞİKTAŞ SERİK BELEDİYESPOR MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş Serik Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Vodafone Arena'da Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası'nı yakından takip eden çok sayıda vatandaş karşılaşmanın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini internette araştırıyor. Peki, Beşiktaş SerikBelediyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Beşiktaş Serik Belediyespor maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 09-11-22 13:33

Son dakika: Vodafone Park'ta Cenk Tosun şov! Şenol Güneş gelir gelmez yükselişe geçti

Son dakika... Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Ümraniyespor'u konuk eden Beşiktaş, karşılaşmanın 62. dakikasında 4-2'lık üstünlüğü yakalarken, Cenk Tosun adeta şov yaptı. Tecrübeli futbolcu iki gol kaydederken, ikinci golün de asistini yapmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 30-10-22 17:48

SON DAKİKA: Beşiktaş taraftarı Şenol Güneş'i böyle karşıladı... Vodafone Park'ta iç ısıtan kare!

Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Beşiktaş Ümraniyespor maçıyla 3.5 yıl aranın ardından Siyah-Beyazlılar'ın başında ilk maçına çıkan Şenol Güneş, karşılaşma öncesi taraftarlardan büyük sevgi gördü. Tüm tribünleri gezen ve selamlayan Güneş'in minik bir taraftarla olan görüntüsü yürekleri ısıttı. İşte detaylar...

Spor 30-10-22 17:06