Volkan Ucar Haberleri

Canlı Silivri seçim sonuçları! Silivri’de seçimi Bora Balcıoğlu mu Volkan Yılmaz mı kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı İstanbul’un ilçelerinde de sürüyor. Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona erecek. İstanbul'un önemli ilçelerinden Silivri’de de seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Silivri seçim sonuçlarında CHP’nin adayı Bora Balcıoğlu mu önde Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’nin adayı Volkan Yılmaz mı? İşte Silivri seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 2024-03-28 12:09:42

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 2024-03-26 14:33:18

Ersan Şen'den Hatay için şimdi de Volkan Demirel çıkışı! Lütfü Savaş, Gökhan Zan, Haluk Levent derken... 'Kesin kazanır' diyerek ilk kez açıkladı

Hatay'da yerel seçim için kartlar her geçen gün yeniden dağıtılırken, Lütfü Savaş, Gökhan Zan, Haluk Levent derken şimdi de Volkan Demirel çıkışı geldi. Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, gönlündeki adayın Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel olduğunu belirtirken "Volkan Demirel aday olsaydı, seçimi de kazanırdı" iddiasında bulundu. Şen, Gökhan Zan'ın adaylığıyla ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 2024-02-13 07:29:37

Volkan Demirel'den çıplak elle harika kurtarış! Spiker bile şaştı kaldı Eldivene ihtiyacı yok

Deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Hatayspor'da karşılaşmanın 36. dakikasında Teknik Direktör Volkan Demirel kendisine gelen topu çıplak elle harika bir şekilde tutarken, mücadelenin spikerinden kendisine övgüler geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-02-12 18:11:27

Lütfü Savaş, Gökhan Zan ile Volkan Demirel'i karşı karşıya getirdi! Ne olduysa Volkan'dan sonra oldu

Katıldığı bir programda Lütfü Savaş için sert ifadeler kullanan Gökhan Zan'a CHP Hatay BB Başkan Adayı Lütfü Savaş'tan yanıt gecikmedi. Savaş açıklamasında Gökhan Zan'ı hedef alırken, Zan'ın kendisine tepkili olmasını Volkan Demirel'e bağladı. İşte detaylar...

Spor 07-02-24 15:58

Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’da kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu. Demirel, "Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Spor 06-02-24 19:41

Hatay halkı herkese tepki gösterirken onu alkışladı! Bir şehrin kahramanı oldu: Volkan Demirel...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem, beraberinde gerçekleşen 7.6 büyüklüğündeki deprem ile birlikte büyük bir yıkıma sebep olmuştu. Yaşanan felaketin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma töreninde Hatay halkı siyasilere tepki gösterirken, Volkan Demirel'i bağrına bastı. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 11:54

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, depremden saatler önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı! Bir daha bu kadar mutlu olamadım

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremi olmadan saatler önce çekildiği karesini takipçileriyle paylaştı. Demirel’in paylaşımına düştüğü not ise duygulandırdı.

Magazin 06-02-24 10:07

Deprem felaketinin 1. yılında Volkan Demirel'den herkesi ağlatan paylaşım! Asla unutmayacağız

Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel, deprem felaketinin 1. yılında, hayatını kaybeden eski oyuncusu Christian Atsu için bir paylaşımda bulunurken herkesi duygulandırdı.

Spor 06-02-24 07:59

Dubai'ye tatile giden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel dantelli eteğiyle büyüledi! Volkan'a saygımdan bakmadım

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile dünyaevine giren Zeynep Sever Demirel Dubai'ye tatile gitti. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 02-02-24 15:52

Diyanet İşleri Başkanı'nı hedef almıştı! Volkan Konak'tan gündem olan paylaşım: Siyasi partiler...

Son olarak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef alarak sert ifadeler kullanmasıyla gündeme gelen Volkan Konak'tan flaş bir açıklama geldi. Volkan Konak "Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem" diyerek bakın ne paylaştı.

Magazin 29-01-24 10:10

Volkan Demirel'den acı itiraflar! ''Yeri geliyor duş almaya su bulamıyoruz''

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada sezon sonuna kadar Hatayspor’da kalacağını vurgulayarak, "Önemli olan 3 puandı, aldığımız için mutluyum" dedi.

Spor 27-01-24 22:18

Dilovası’nda çocuklar doyasıya eğlendi

Dilovası’ndaki öğrenciler, karne hediyesi olarak gerçekleştirilen "Volkan Abi’den Öğretici Çocuk Şarkıları" etkinliğine katılarak doyasıya eğlendi.

Yurthaber 26-01-24 15:29

Volkan Demirel maç sonu kameraların karşısına geçti, tarihte bir ilke imza attı! Bırakacağı tarihi açıkladı

Sahasında Alanyaspor ile karşılaşan Hatayspor mücadelen 1-1 beraberlikle ayrılırken 3 puan hasreti sürdü. Hatay ekibinde maçın ardından kameraların karşısına geçen Volkan Demirel dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 23-01-24 23:21

Hatayspor bu hafta da 1 puana talim! Volkan Demirel'in ekibi galibiyeti unuttu... Hasret 10 maça çıktı

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk eden Hatayspor bu karşılaşmadan da beraberlikle ayrılırken galibiyet hasretini sürdürdü. İşte detaylar...

Spor 23-01-24 19:41

Buse Terim ilk kez ifade verdi! Volkan Bahçekapılı o soruya sinirlendi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Seçil Erzan'ın yüksek kar getirili özel fon vaadiyle 21 kişiyi dolandırdığı davaya devam edildi. Duruşmada Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade vererek, "Ben babamla parasal konuları konuşmam, utanırım da. Sonuçta benim evim ayrı, kasam ayrı. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı asla vermezdim" dedi.

Haber 12-01-24 22:33

Rezan Epözdemir gündeme getirdi! Gürcistan detayı dikkat çekti: Seçil Erzan bakın ne yanıt verdi

Son dakika haberi: Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan davası başlarken adliyede hareketli dakikalar yaşandı. Mahkeme salonu tıklım tıklım doldu. Erzan'a 4 milyon 100 dolar verip 3,5 milyon dolar geri aldığını öne süren eski futbolcu Semih Kaya adliyeye girerken görüntülendi. Bugünkü ikinci duruşmaya Buse Terim Bahçekapılı ile Volkan Bahçekapılı da katıldı. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken Erzan'a sorulan 'Gürcistan' sorusu dikkat çekti.

Magazin 12-01-24 17:41

Depremde hayatını kaybetmişti! Volkan Demirel'den Christian Atsu paylaşımı

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkıma neden olmuş ve depremlerde birçok vatandaş hayatını kaybetmişti. Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu 10 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelmişti. Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Christian Atsu’nun doğum gününü kutladı.

Magazin 10-01-24 16:28

TFF, PFDK sevklerini açıkladı! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Hatayspor'un hocası Volkan Demirel de disiplin kuruluna sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; 6 Süper Lig kulübünün yanı sıra Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 09-01-24 16:30

Son dakika: Diyanet, Volkan Konak hakkında suç duyurusunda bulundu! Ali Erbaş’a yönelik sert ifadeler kullanmıştı

Ünlü sanatçı Volkan Konak’ın Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı hedef alan açıklamalarının ardından dikkat çeken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması nedeniyle şarkıcı Volkan Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Magazin 06-01-24 16:25

Kafes-29 operasyonlarında 2 bölgesel suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen Kafes-29 operasyonlarında Volkan Reçber ve Emrah Sever'in elebaşı olduğu 2 bölgesel organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.

Yurthaber 05-01-24 09:42

İstanbul merkezli 7 ildeki Kafes-29 operasyonlarında 2 bölgesel organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-29” operasyonlarında elebaşılığını Volkan Reçber ve Emrah Sever’in yaptığı 2 bölgesel organize suç örgütü çökertilerek 61 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 05-01-24 09:02

Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 suç örgütü daha çökertildi! Elebaşları yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, elebaşılığını Volkan Reçber ve Emrah Sever’in yaptığı 2 bölgesel organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucunda toplam 61 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya operasyonların devam edeceğini vurguladı.

Haber 05-01-24 08:29

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever açıkladı! Kafasını karıştıran teklifler almasına rağmen...

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Sever Ceyda Düvenci'ye konuk oldu. Sever "Volkan’ın Hatayspor’u bırakmaması ona yeniden aşık olma sebebim" sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 03-01-24 11:56

Volkan Konak'tan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a sert ifadeler! Atatürk’ün kurduğu diyanetin...

Cuma Hutbesi’nde yılbaşı kutlamalarına dair yer alan ifadeler şarkıcı Volkan Konak'ı kızdırdı. Volkan Konak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef alarak "Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum" dedi.

Magazin 02-01-24 13:41

Hatayspor'dan Volkan Demirel paylaşımı! Görevi bırakıyor mu?

Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel’in istifa ettiği söylentilerine sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile noktayı koydu.

Spor 27-12-23 08:08

Heimlich manevrası ile arkadaşını hayata döndürdü!

Düzce'de nefes borusuna yediği salata malzemeleri kaçan Selahattin İliksiz'i yanında bulunan arkadaşı Volkan Bıçakçı 'heimlich manevrası' yaparak kurtardı.

Haber 27-12-23 01:16

Hatayspor'da Volkan Demirel'den istifa sinyali!

Hatayspor Tektik Direktörü Volkan Demirel, bu akşam bir konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirterek, "Ben Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Bizim ise düşünecek, konuşacak, yorumlayacak önümüzde bir yol olduğunu düşünüyorum" dedi.

Spor 25-12-23 23:31

Volkan Demirel için varsa yoksa Galatasaray! Beşiktaş'a da mağlup olan Hatayspor'da ilginç istatistik

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, Mersin Stadyumu’nda konuk olduğu Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Hatayspor, Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta 1 galibiyet aldı. Bu maçların arasındaki Galatasaray mücadelesi ilginç bir detay olarak göze çarptı.

Spor 25-12-23 22:14

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ilk defa açıkladı 'Adamın karısını arayıp...' Yıllar önce yaşanmıştı! Şişe kırma olayının aslını anlattı

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi ve şimdilerde Hatayspor'un Teknik Direktörü olan Volkan Demirel, yıllar önce bir gece kulübünde bir kişinin kafasında, eşine yan baktığı için şişe kırması olayıyla haber olmuştu. Yıllar sonra Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, o olayın aslını anlattı. Bunun yalan olduğunu ve şişe kırma olmadığını söyleyen Zeynep Sever Demirel, "Volkan adamın karısını arayıp durumu anlattı. 'Kocanla kavga ettik ama Zeynep'le alakası yok, aranız bozulmasın' dedi" şeklinde konuştu.

Magazin 22-12-23 16:22

Volkan Demirel'den Halil Umut Meler olayına tepki: Keşke bu olay yaşanmasaydı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel katıldığı bir etkinlikte Halil Umut Meler'e gerçekleştirilen saldırı hakkında konuşurken, şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu söyleyerek, "Sadece futbolda değil, hayatımızda da şiddeti istemiyoruz" ifadelerini kullandı. İşte Volkan Demirel'in o sözleri...

Spor 12-12-23 16:32

Esenyurt'ta site mağdurları eylem yaptı: 14 senedir evlerimizi teslim alamadık

Esenyurt'ta 14 yıl önce evleri teslim edilmesi gereken ancak hala evlerini teslim alamayan sitenin mağdurları bir araya gelip eylem yaptı. Site mağdurları bir an önce mağduriyetlerinin giderilip evlerinin teslim edilmesini istiyor. Hak sahibi Can Volkan Dökmeci, "Burada ortalama 3 bin 200 daire satıldı, ortalama 250 milyon dolar para toplandı ve ortada para yok. Daha sonra devlete KDV ödeyeceğim diye daire başı 15 bin lira para topladı. O da 27 milyon dolar para ediyor ve bu para kayıp" dedi.

Haber 10-12-23 19:58

Volkan Demirel 90+8'de büyük şok geçirdi! Son anlarda neler oldu neler...

Süper Lig’in 15’inci haftasında Başakşehir Futbol Kulübü, sahasında konuk ettiği Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. İstanbul ekibine galibiyeti getiren golü 12’nci dakikada Abeid kaydetti.

Spor 10-12-23 18:18

PFDK'dan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'e men cezası! Sebebi: Sportmenliğe aykırı hareket

PFDK'dan yapılan açıklamada Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'e müsabaka hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 1 maç menin yanı sıra 39 bin lira para cezası verildiği açıklandı. İşte detaylar...

Spor 06-12-23 10:13

Seçil Erzan mağdurlarındandı! Fatih Terim'in yardımcısının eşi, nasıl dolandırıldığını anlattı

Türkiye'nin konuştuğu fon dolandırıcılığında Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu. Erzan’ın telefonunun kapalı olduğu gün dolandırıldığını anladığını belirten Erkasap, banka müdürü olması sebebiyle Erzan'a güvendiğini ve bütün birikimlerini bankada tek seferde elden teslim ettiğini söyledi. Erkasap, Volkan Bahçekapılı’nın hesabına gönderdiği ve Erzan’a vermesini istediği 1 milyon dolarla ilgili soruları da yanıtladı.

Haber 05-12-23 10:59

Son dakika: Volkan Demirel, geceye damga vurdu! Maç bitmeden soyunma odasına gitti, son düdüğün ardından hakemin üzerine yürüdü ve kırmızı kart gördü! Nuri Şahin, Demirel'i zor sakinleştirdi

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Atakaş Hatayspor ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan müsabaka 3-3'lük beraberlikle sonuçlanırken, ev sahibi ekibin teknik direktörü Volkan Demirel maça damgasını vurdu. Karşılaşma bitmeden soyunma odasına giden ve geri dönen Demirel, son düdüğün ardından kırmızı kart gördü. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 22:20

MAÇ SONUCU: Süper Lig'de 6 gollü mükemmel maç! Volkan Demirel'in Hatayspor'u ile Nuri Şahin'in Antalyaspor'u yenişemedi!

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Volkan Demirel yönetimindeki Atakaş Hatayspor ile Nuri Şahin'in çalıştırdığı Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan müsabakada gol yağmuru yaşandı. 6 golün atıldığı karşılaşmada taraflar sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 22:10

Seçil Erzan'ın odasındaki 52 dakika: Belözoğlu yanında 2 kişiyle girmiş! Banka görüntüleri tek tek ortaya çıktı: Saçıma yapıştı, saatimi zorla aldı

Türkiye'yi şaşkına çeviren fon vurgunu gündemden düşmüyor. Akılalmaz vurgundan bu kez Seçil Erzan'ın yanı sıra futbolcular Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu, Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı, iş insanı Atilla Baltaş gibi isimlerin banka görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Erzan'ın odasına girip çıkan kişiler yer aldı. Ayrıca Erzan'ın ifadesinde "Birden Merve saçıma yapıştı. Saçımı yolmaya başladı. Kolumdaki Rolex saatimi zorla çekip aldı" diyerek anlattığı anların öncesi de ortaya çıktı.

Haber 29-11-23 09:02

Hatayspor kalesine Volkan Demirel geçti, o anlar sosyal medyada gündem oldu! ''Ligde çok rahat oynar''

Hatayspor, kalede Volkan Demirel'in olduğu video paylaştı. Paylaşılan o video sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Spor 22-11-23 14:25

Kadavradan böbrek nakliyle sağlığına kavuşan doktor, göreve başlayacağı günü bekliyor

Ödemiş Devlet Hastanesinde görevli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Volkan Balat, kadavradan yapılan böbrek nakliyle sağlığına kavuştu, yeniden görevine başlamak için gün sayıyor.

Yurthaber 16-11-23 11:21

Evlenecek çiftler dikkat! İstanbul için karar alındı: O uygulamalar tamamen yasaklandı

Irak'ın Musul kentinde bir düğün salonunda havai fişeklerden kaynaklanan yangında 100'den fazla kişi hayatını kaybetmişti. Bu olay sonrasında İstanbul’daki düğün salonları için yeni bir karar alındı. İSTDO Başkanı Adem Sönmez, “Aldığımız karar doğrultusunda özellikle kapalı alanlardaki etkinlikler esnasında kullanılan volkan, mum, köpük, maytap, baloncuk kullanılması yasaklanmıştır" ifadelerini kullandı.

Finans 14-11-23 11:50

Volkan Demirel: Bu maç bizim için dönüm maçıydı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray galibiyetinin ardından, "Bu maç bizim için dönüm maçıydı" dedi.

Spor 12-11-23 08:31

Hatayspor mağlubiyeti sonrası Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk'a eleştiri: Hep aynı oynuyor!

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray deplasmanda Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'a konuk oldu. Mücadele ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, usta yorumcu Rıdvan Dilmen Galatasaray ve Okan Buruk'a eleştirilerde bulundu. İşte o sözler...

Spor 12-11-23 07:48

MAÇ SONUCU: Galatasaray'a Volkan Demirel engeli! Hatayspor, Cimbom'u devirdi...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Atakaş Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan taraf Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor oldu. Bu sonucun ardından Galatasaray'ın Süper Lig'deki 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Hatayspor ise 3 maç aradan sonra kazandı. İşte kritik müsabakadan detaylar...

Spor 11-11-23 20:59

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Zehra Güneş bakın ne kadar kazandı! Joker olarak Volkan Demirel'i aradı

Güzel voleybolcu Zehra Güneş güzelliği ve başarılarıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı olan Güneş dün akşam Kim Milyoner Olmak İster’e katıldı. Telefon jokeri olarak Volkan Demirel’i arayan ünlü ismin o anları gündem oldu.

Magazin 30-10-23 11:34

Kim Milyoner Olmak İster'de Zehra Güneş'e 200 bin TL'lik Fenerbahçe sorusu! Telefonla joker hakkını kullandı, Volkan Demirel bir saniye bile düşünmeden yanıtladı

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılırken, 200 bin TL'lik 'Fenerbahçe' sorusunda takıldı. Jokerlerinde bulunan Volkan Demirel'i arayan Zehra Güneş'e yardımcı olan Demirel, sorunun doğru cevabını vererek Güneş'in bir sonraki soruya geçmesini sağladı. İşte detaylar...

Spor 30-10-23 07:43

Kastamonu'da yangın felaketi! Çok sayıda ev küle döndü

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir köyde başlayan yangında çok sayıda ev küle döndü. Henüz belirlenemeyen bir nedenden başlayan yangından 43 köy evi etkilenirken, itfaiye ekipleri seferber oldu. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "En büyük afetlerden birini yaşıyoruz." dedi. Yangın itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşı sonucunda söndürüldü.

Haber 25-10-23 18:50

Volkan Demirel'den Fenerbahçe'ye gözdağı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe maçı için açıklamalarda bulunarak sarı-lacivertlilere gözdağı verdi.

Spor 13-10-23 16:23

Volkan Demirel, EURO 2032'yi bekliyor! 'Geceden beri gözüme uyku girmedi!'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Elçisi Volkan Demirel, UEFA'da gerçekleştirilecek toplantı sonrasında 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliğini İtalya ile birlikte alacaklarına inandığını söyledi.

Spor 09-10-23 21:26