Vucudun Bilinmeyenleri Haberleri

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-18 08:41:11

Bergüzar Korel takıntılarından bahsetti: Hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor

Son dönemde Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan, 3 çocuk annesi Bergüzar Korel katıldığı programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Takıntılarını anlatan Korel'in o anları güldürdü.

Magazin 2024-04-08 13:25:22

Maddi sıkıntılar yaşamıştı... Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım

Türk sinema ve dizi oyuncusu Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımları ve değişimiyle adından söz ettirmişti. İdiz, katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandığını ancak konservatuvarı tercih ettiğini belirtti.

Magazin 2024-04-02 10:39:20

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımı Güven Hokna'dan yıllar sonra gelen 'Tuvalet' itirafı: Bu bayağı bir olay oldu

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hokna, çektiği bir dizi setinde tuvalet temizlediğini itiraf etti.

Magazin 2024-03-29 10:49:15

Diğer Haber Etiketleri

Mansur Yavaş baklayı ağzından çıkaracağı tarihi duyurdu: Yaşanan her şeyi anlatacağım

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "korkaklık" ve "İYİ Parti'ye operasyon çekmek" ile suçladığı ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım" diyerek dikkatleri üzerine çekti. Cumhurbaşkanı yardımcılığı sürecine dair bilinmeyenleri anlatacağını belirten Yavaş, gündem yaratan "Benim artık son dönemim" çıkışına da açıklık getirdi.

Haber 10-03-24 10:12

Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Zeynep Gür 'izleyici bilmiyor' diyerek açıkladı! Dizinin ismi aslında...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin senaristi Zeynep Gür Kızılcık Şerbeti hakkında bilinmeyenleri anlattı ve dizi için ilk düşündüğü ismi açıkladı.

Magazin 05-03-24 15:31

Nebahat Çehre hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Sözleri gündem oldu: Bir erkekle yatağa...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre son olarak hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 28-02-24 17:52

İbo Show'un yıldızıydı... Oryantal Didem Kınalı'dan taciz itirafı geldi! Beni erkeklerden daha çok...

Dansözlüğün yanı sıra şarkıcılık yapmaya da başlayan Didem Kınalı 'Pembe Masa' programına konuk oldu. 37 yaşındaki Kınalı, kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 27-02-24 16:52

Emre Altuğ'un açıklamaları gündem oldu! 'Çıplaklıktan çekinen bir...'

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda boy gösteren şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 17-02-24 09:17

Zor günler geçiren Türk sinemasının usta ismi Serpil Örümcer'den taciz itirafı geldi! Göğsümün arasına...

Yeşilçam'ın ve sahnelerin sevilen ismi Serpil Örümcer, maddi anlamda zor günler geçirdiğini geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoda açıklamıştı. Örümcer, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Sanatçı, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri programda anlattı. Ayrıca başına gelen bir taciz olayından da bahsetti.

Magazin 16-02-24 15:44

'Tablet Reis' olarak tanındı! Acı dolu hikayesi gündemde: 35 kilo, çalışamıyor, 3 kişiyle bir odada yaşıyor...

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan Onurcan Güzel sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Son olarak tarzını yenileyen fenomenin son hali çok konuşulmuştu. Tablet Reis YouTuber Testo'nun yayınladığı videoda hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Daha önce intihara kalkıştığını söyledi. Ünlü fenomenin sözleri yürek yaktı.

Magazin 05-02-24 15:06

Optik illüzyon: Resimde gördüğünüz ilk şey karakter özelliklerinizi söylüyor

Kendi kişiliği hakkında bilinmeyenleri düşünen ve gizli özelliklerini çözmek isteyen kişiler optik illüzyon testlerinden yararlanabilir. Bu optik illüzyon resmi, bazen çevrenizdeki insanları rahatsız edebilecek kişilik özellikleriniz hakkında her şeyi bilmenize olanak sağlıyor. İşte karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

Kadin 05-02-24 08:51

Kibariye'den dikkat çeken istismar itirafı: '13 yaşındayken cacığıma ilaç...'

Ünlü şarkıcı Kibariye, Youtube'da yayımlanan bir programa konuk oldu. Kibariye hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Şarkıcı, 13 yaşındayken cacığına uyku ilacı atıldığını ve istismar edilirken bir kadın tarafından kurtarıldığını itiraf etti.

Magazin 03-01-24 08:47

Fenomen Murat Övüç 10 odalı bir malikanede oturuyorum dedi ve ekledi: Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum

Sosyal medyada zaman zaman skandal açıklamalarıyla dikkat çeken Murat Övüç "Sapına kadar erkeğim" diyerek hayatına dair bilinmeyenleri Katarsis'e anlattı. Murat Övüç lüks yaşantısına dair de detay verdi ve "Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum" dedi.

Magazin 17-12-23 15:51

ÖZEL | Beşiktaş'ta yaşanan kadro dışı depreminin arka planında ne var? İbrahim Üzülmez bilinmeyenleri anlattı

Beşiktaş Futbol Takımı'nda Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Bu gelişmenin ardından futbol takımının içinde nelerin yaşandığı büyük merak konusu oldu. Siyah-beyazlıların efsane ismi İbrahim Üzülmez, yaşanan bu olayın ardından Mynet Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Spor 11-12-23 13:57

Canan Karatay'dan ezber bozan açıklama! Aşırı stres ve üzüntü bakın hangi hastalıklara yol açıyor

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa tiroid hastalığı hakkında bilinmeyenleri anlattı. Karatay, aşırı stres ve üzüntünün yol açacabileceği hastalıkları da tek tek sıraladı.

Haber 04-12-23 14:56

Çarpıntı, terleme ve sinirlilik yaşıyorsanız aman dikkat! Canan Karatay'dan ezber bozan uyarı! 70 yıl önce zararsız denmiş fakat...

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa çok tehlikeli bir hastalığa karşı uyardı. Karatay çarpıntı, terleme ve sinirlilik yaşıyorsanız aman dikkat dedi ve bu hastalık ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Haber 30-11-23 09:21

Çankaya'daki son akşam yemeği... İlber Ortaylı Efendiler Yarın Cumhuriyet'i İlan edeceğiz sözünün hikayesini anlattı! 'İzmir, Bursa, İstanbul olmazdı...'

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen bu büyük gün hakkında merak edilenleri ve bilinmeyenleri, açıklamaları ile sık sık gündem olan Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı anlattı. Kafa Tv'nin 29 Ekim Özel programının konuğu olan Ortaylı, Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce yaşananları da açıkladı.

Haber 24-10-23 11:20

Sakatlıklar hakkında bilinmeyenleri Ferda Saraçoğlu anlattı! Sporcular bu problemden nasıl kaçınmalı, sakatlık süreci nasıl geçirilmeli? İşte cevapları...

Futbolcuların en büyük kabusu maalesef ki sakatlıklar... Birçok futbolcu, kariyerlerini sürdürdüğü süreç içerisinde sakatlıklara maruz kalıyor. Yaşanan bu sakatlıkların boyutu, oyuncuların formuna ve geleceklerine direkt etki edebiliyor. Peki futbolcuların yaşadığı sakatlıkların sebepleri neler, sporcular sakatlıktan kaçınmak için neler yapmalıdır? Spor camiasının ünlü fizyoterapisti ve bütünsel terapisti Ferda Saraçoğlu, merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar...

Spor 16-10-23 20:26

Dele Alli'den olay yaratan itiraflar! ''6 yaşında tacize uğradım, 7 yaşında sigaraya başladım''

Dele Alli, Beşiktaş'ta geçirdiği sıkıntılı dönemin ardından Everton ile antrenmanlara geri döndü. İngiltere basınına açıklamalarda bulunan Dele Alli, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri paylaştı.

Spor 13-07-23 11:08

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç itiraflarıyla hayrete düşürdü! 'Kalp krizi geçiriyorum diye...'

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, hem hayatı hem de oyunculuk kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri itiraf etti. Karakoç'un videosu kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Magazin 08-06-23 19:27

Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe istemiş!

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılıların eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. Kerem'in transferiyle ilgili bilinmeyenleri açıklayan Abdurrahim Albayrak itiraflarda bulundu.

Spor 06-06-23 11:44

Erman Toroğlu, canlı yayında bilinmeyenleri anlattı! Galatasaray'ın istifasını istediği MHK'de neler yaşanıyor? Sürpriz Cüneyt Çakır iddiası...

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nda Sabri Çelik'in istifasının ardından Lale Orta görevi devralmış ve Türk futbolundaki ilk kadın MHK Başkanı olmuştu. 29 Ocak tarihinde MHK Başkanı olan Orta, Galatasaray'ın tepkisini çekmişti. 27. haftada oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından ise sarı - kırmızılı kulüp, Lale Orta'nın istifasını istemişti. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, MHK içinde yaşananları canlı yayında anlattı.

Spor 04-04-23 16:41

Ömer dizisinin Süreyya'sı Simay Barlas kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ömer'in Süreyya'sı Simay Barlas'ın bilinmeyenleri

Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas, dizinin yeni bölümünün yayınlanmasıyla gündem oldu. Selahattin Paşalı'nın canlandırdığı Ömer karakteri ile sözlenen Süreyya yani Simay Barlas'ın hayatı, dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Peki Ömer dizisinin Süreyya'sı Simay Barlas kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ömer'in Süreyya'sı Simay Barlas'ın bilinmeyenleri

Magazin 23-02-23 23:37

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam'dan şaşırtan itiraf! 'Canımı acıtıyor...'

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Beril Pozam, Onedio YouTube kanalında sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, Yalı Çapkını hakkındaki bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 28-12-22 14:55

Cinsel istismardan yargılanan Kevin Spacey çocukluğuyla ilgili bilinmeyenleri anlattı

1980'li yıllarda 14 yaşındaki Anthony Rapp'e cinsel istismarda bulunma suçlamasıyla yargılanan Oscar'lı oyuncu Kevin Spacey, mahkemede, "Bunları bugüne kadar hiç konuşmadım" diyerek çocukluğuna dair bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 18-10-22 13:21

Hayatını kaybeden Billur Kalkavan çocukluğunu anlatmıştı! Zengin çocuğu olmak zor bir şey

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Billur Kalkavan, hastalığının tanısından önce Armağan Çağlayan'a konuk olmuş ve hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. "Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda" diyen Kalkavan, uzun süre gündem olmuştu.

Magazin 15-10-22 13:35

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Trabzon'da konuştu:

"Seçim 6 artı 1 ile değil, 50 artı 1 ile kazanılır. Bunu herkes bilmelidir. Milletin desteği, milletin oyu olmadan, dışarıdan yönlendirmeyle masalar kurmakla masalara bilinmeyenleri dahil etmekle seçim kazanamazsınız" - "Muhalefet partisinin başı Kemal Bey o kadar yeni yeni şeyler söylüyor ki. Şöyle aklımdan geçti, 'Acaba AK Parti'ye ne zaman katılır?' diye düşünmeye başladım"

Yurthaber 11-10-22 23:53

Erden Timur canlı yayında bir bir açıkladı! Uluslararası bir şirketle anlaştık ve...

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, kulübün YouTube hesabında açıklamalarda bulundu. Kulübe dair birçok açıklamalarda bulunan Timur, büyük pay sahibi olduğu transferlere dair de konuştu. Galatasaraylı olma serüveninden bugüne kadar olan döneme de değinen Erden Timur, bilinmeyenleri anlattı. İşte detaylar...

Spor 29-09-22 21:49

Josef bilinmeyenleri anlattı! İlk kez konuştu...

Son dakika... Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta maç sonunda yaşanan olaylar nedeniyle kırmızı kart gören Josef de Souza konuyla bir açıklama yayınladı. İşte detaylar...

Spor 05-09-22 16:19

Burcu Biricik oyunculuk öncesi tecrübelerini anlattı: Garsonluk, kuaförlük, palyaçoluk yapmışlığım var

Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV ekranlarında yayınlanan 'Empati' programının yeni bölüm konuğu oyuncu Burcu Biricik oldu. Özel hayatı ve ailesine dair bilinmeyenleri ilk kez anlatan ünlü isim, oyunculuk kariyeri öncesi yer aldığı mesleklere de değindi.

Magazin 26-08-22 08:47

Dünyanın en seçkin seks kulübünde yaşananları ifşa etti! Gruplar halinde öpüşmek...

2013 yılında Beverly Hills, California'da Damon Lawner tarafından bir Hollywood filminden esinlenerek kurulmuş bir seks kulübü olan SNCTM, üye olmanın gerektirdiği rekabetçi ve pahalı süreçle de adından söz ettiriyordu. Partilerde görev alan bir sanatçı, seks kulübüne dair bilinmeyenleri anlattı.

Trend 01-08-22 09:57
abd

Çöp evde bulunan çocuğun babası olduğunu iddia etmişti! Bilinmeyenleri anlattı: 'Televizyonda duyunca anladım'

Bursa'da teyzesinin çöplüğe dönüştürdüğü evde 1 yıl kilitli kalıp içler acısı bir halde, baygın şekilde bulunan 9 yaşındaki C. M. A.'nın babası olduğunu ileri süren Ufuk Ç.'den yeni açıklamalar geldi. Savcılık ifadesinde, C. M. A.'nın annesi Yasemin A. ve teyzesi Kamuran Pınar A. hakkında bilinmeyenleri de anlatan Ufuk Ç., eski eşinin televizyondaki sözlerinden sonra C. M. A.'nın kendi çocuğu olduğu anladığını dile getirdi.

Haber 30-07-22 12:46

Ashley Judd'tan şoke eden itiraf! Bana tecavüz eden adamla oturup, sohbet ettim

Ashley Judd, hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Ünlü oyuncu, kendisine tecavüz eden adamın hikayesini dinlemek istediğini ve onunla "yapıcı" bir sohbet gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Magazin 27-07-22 15:57

Son dakika transfer haberi: Leo Dubois bilinmeyenleri açıkladı! Transferde Bafetimbi Gomis etkisi

Son dakika spor haberleri... Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın yeni transferlerinden Leo Dubois, Tirol eyaletine bağlı Innsbruck kentindeki Stans kasabasında gerçekleştirilen kampta yapılan ilk antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Transfer sürecine dair konuşan 27 yaşındaki oyuncu Galatasaray'dan teklif aldıktan sonra o ismi aradığını ve olumlu dönüşünün transferinde etkili olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Spor 26-07-22 21:40

Son dakika: Galatasaray'dan resmi transfer açıklaması! Talisca, Marcao, Botheim ve Mert Müldür...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkanlık koltuğunu Burak Elmas'tan devralan Dursun Özbek'in yardımcısı Erden Timur'dan flaş açıklamalar geldi. Timur, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında gündemde olan Anderson Talisca, Mert Müldür, Marcao, Jason Denayer, Sanson, Erik Botheim, Efecan Karaca ve Kerem Aktürkoğlu isimleriyle ilgili konuştu ve bilinmeyenleri açıkladı.

Spor 01-07-22 15:55

Seren Serengil'den dikkat çeken cinsellik itirafı! Bizde beraberlik var ama...

Zayıflama uğruna bıçak altına yatan ve geçirdiği yanlış ameliyat sonrası 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, konuk olduğu bir YouTube programında yaşadıklarını anlattı. Mustafa Tohma ile mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü isim, cinsellik itirafıyla dikkat çekerken bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 14-06-22 07:19

Herkes kapalı kapılar ardında neler olduğunu merak ediyordu! Dünyanın en seçkin seks kulüplerinden biri hakkında konuştu

2013 yılında Beverly Hills, California'da Damon Lawner tarafından kurulmuş bir Amerikan seks kulübü olan SNCTM, bir Hollywood filminden esinlenerek modellenmiş. Üye olmanın rekabetçi ve pahalı bir süreç gerektirdiği bu kulübün genel müdür olan 40 yaşındaki Robert Artés bilinmeyenleri anlattı.

Trend 01-06-22 18:12

Kısmetse Olur Ayça yıllar sonra itiraf etti! Program bitti konuşabilirim dedi: Yaşadığım aşklar sahteydi

Bir dönem televizyon ekranlarında çokça izlenen programlardan olan Kısmetse Olur'un Ayça'sı Ayça Ekin Beğen, yıllar sonra çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Fenomen isim, program ile ilgili bilinmeyenleri anlatırken, yaşadığı aşkların gerçek olup olmadığından da bahsetti.

Magazin 14-05-22 18:02

Aybüke Pusat'tan şaşırtan sözler: Tesadüfen Türkiye üçüncü güzeli oldum

Birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Aybüke Pusat, hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlattı. 2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan Aybüke Pusat, "Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey'e başvuru yaptı. İlk üçe girmeyi düşünmüyordum bile." dedi.

Magazin 18-04-22 09:31

Mahra'nın ölümü Türkiye'yi sarmıştı! Öğretmeni bilinmeyenleri anlattı: 'Kesinlikle gösterilecek öğrenciydi'

Köpekten kaçarken kamyonun çarpmasıyla haftalarca yaşam mücadelesi veren Mahra'dan haftalar sonra gelen acı haberle tüm Türkiye yasa boğulmuştu. 9 yaşındaki Mahra'nın arkadaşlarının üzüntülerinden dolayı okula gelemediği öğrenildi. Mahra'nın öğretmeni Erdal Özdemir'in öğrencisi hakkında anlattıkları ise acıları tazeledi.

Haber 31-03-22 14:41

Aşık Veysel'in türkülerinin sırrı! Aşık Veysel kimdir? Aşık Veysel nerelidir, türküleri nelerdir? Aşık Veysel neden kör oldu?

Aşık Veysel, ölümünün 49. yılında unutulmadı. Aşık geleneğinin en önemli temsilcilerinden biri olan Aşık Veysel Şatıroğlu, ölümünün yıl dönümünde sevenleri ve yakınları tarafından anıldı. Vatandaşlar, büyük halk ozanı Aşık Veysel'in hayatına ve ölümüne dair araştırmalara başladı. Aşık Veysel'in adını duymayan yoktur. İşte türküleri ile insanın içine işleyen Aşık Veysel Şatıroğlu'nun bilinmeyenleri!

Haber 21-03-22 17:38

Botoks işleminin bilinmeyenleri nelerdir?

Botulinum toksini, botulinum bakterisi tarafından üretilir. Belirli tipteki sinirlerin hareketini büyük ölçüde bloke ederek bir nörotoksin görevi görür. Enjekte edilen kastaki sinir sinyalleri bloke edilerek uygulama alanında istenilen sonuçlara ulaşılır.

Kadin 23-02-22 14:34

Üç Kuruş dizisinin Efe Komiseri'nin asıl mesleği bakın neymiş! Ekin Koç meğer oyunculuktan önce...

Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Üç Kuruş'ta Efe Komiser karakterini canlandıran Ekin Koç, başarılı performansıyla sık sık gündeme geliyor. Daha önce Uyanış: Büyük Selçuklu, Sana Bir Sır Vereceğim, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi pek çok dizide rol alan Ekin Koç'un mezun olduğu okul ve mesleği şaşırttı. İşte Ekin Koç'un bilinmeyenleri...

Magazin 20-02-22 21:08

Haydar Dümen'in bilinmeyenleri! Hayatı sanıldığı gibi kolay geçmedi

Ünlü psikiyatrist Haydar Dümen koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede dün hayata veda etti. Türkiye'nin cinsellik konusunda öncü olan ismi Haydar Dümen hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. Çocukluğu hep mücadele içinde geçen Dümen'in anlattığı o hikaye sevenlerini duygulandırdı.

Magazin 12-02-22 10:25

Son dakika: İnsanlık tarihini değiştirdi... Tam 1,5 milyon yıllık!

Son dakika... İnsanlık tarihini derinden etkileyecek yeni bir bilimsel çalışma yapıldı. İsrail'de 1,5 milyon yıllık bir insan omuru bulundu. Bilim insanları tarafından yapılan çalışmaya göre, insanların ilk atalarının Afrika'dan Avrasya'ya dalgalar halinde göç ettiği tespit edildi. Yeni keşifle insanlık tarihinin bilinmeyenleri ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Haber 04-02-22 09:42

Melis Sezen: Kendimi kalıplara sokmayı sevmem

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, 'Maske Kimsin Sen?' yarışması ile de ekrana geliyor. Altın Kelebek'te aldığı ödülle dikkat çeken genç oyuncu, Alem Dergisi'ne hakkında bilinmeyenleri açıkladı.

Magazin 26-01-22 09:45

Emekli maaşında 3 ayrı hesap! İşte bilinmeyenler

Çalışma hayatının son dönemine yaklaşanlar emeklilik hesaplaması yaparken soru işaretleriyle karşı karşıya kalabiliyorlar. Biz bu haberimizde, emeklilik hesaplaması ile ilgili bilinmeyenleri ve anlaşılması güç meseleleri açıklığa kavuşturacağız.

Finans 03-11-21 10:12

Selma Ergeç'ten şaşırtan açıklama! İkinci el kıyafet giyiyorum

Ünlü oyuncu Selma Ergeç, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Rahat giyinmeyi tercih ettiğini söyleyen Ergeç, "İkinci el, yıpransa da bunun sorun olmayacağı giysiler kullanıyorum. Ben kıyafete hizmet etmeyeyim yani, o bana hizmet etsin." dedi.

Magazin 12-10-21 10:23