Vücut Geliştirme Haberleri

Vücut geliştirmeci anne genç oğluyla bikinili fotoğraflar paylaştığı için eleştirildi

Avustralya'nın Gold Coast kentinden 34 yaşındaki vücut geliştirmeci Sophie Guidolin, ergenlik çağındaki oğlunun önünde bikiniyle poz verdiği için kendisini utandırmaya çalışan eleştirmenlere karşılık verdi.

Kadin 19-03-2024 12:16

Conana özendi, vücut geliştirmede dünya ikincisi oldu

Siirt'te, çocuk yaşlarda izlediği filmdeki "Conan" karakterinden etkilenerek vücut geliştirme sporuna başlayan 26 yaşındaki Batmanlı Veysel Coşkun, geçen yıl İrlanda'da düzenlenen şampiyonada dünya ikinciliği ile taçlandırdığı başarısını antrenörlük yaptığı gençlerin da yakalaması için çaba harcıyor.

Yurthaber 16-11-2023 11:12

İzmir'de vücut geliştirme ve cinsel sağlık ürünü kaçakçılarına yönelik operasyon

İzmir'de vücut geliştirme ve cinsel sağlık ürünü kaçakçılarına yönelik operasyonda 35 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yurthaber 12-10-2023 15:43

Bu aileye gören bir daha bakıyor! Kızı ve torunuyla birlikte poz verince sosyal medyayı salladı... Hangisi büyükanne, hangisi anne, hangisi torun?

Sosyal medyadan yaptığı sağlıklı yaşam ve spor paylaşımları sayesinde 65 yaşındaki Lesley Maxwell geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Yaşıtlarına meydan okuyan görüntüsüyle sosyal medyanın ilgisini çeken Maxwell, bu kez kızı ve torunuyla kamera karşısına geçince hayranlarını şaşırttı. 65 yaşındaki fit büyükanne, 22 yaşındaki torununun spor kıyafetlerini çaldığını ve onunla birlikte spor yaptığını söyledi.

Trend 04-10-2023 11:00

Bir anlık gaza geldi, vücuduna bastığı steroid iğnesi hayatının hatası oldu! Ünlü olma hayalleri kurarken kabusu yaşadı

26 yaşındaki Serkan Aydınlı, vücut geliştirme yarışmasına katılıp derece almak, tanınmak istiyordu. Bunun için gaza geldi ve stereoid iğnesi kullanmak istedi. Doktorlar Aydınlı'yı uyardı ancak o uyarılara kulak ardı etti ve çok geçmeden hayatı tam bir kâbusa döndü. Mevcut kasları da yağa dönüşen Aydınlı'nın psikolojisi bozuldu, bir buçuk yılda 100'den fazla kilo aldı. Obez olan Aydınlı sporu da bırakmak zoruna kaldı. Aydınlı'nın ve doktorunun çok ciddi uyarılar var...

Haber 13-09-2023 11:33

Sevgilisi duyurdu! Ünlü vücut geliştirmeci Jo Lindner odasında ölü bulundu...

Ünlü vücut geliştirmeci Joesthetics lakaplı Jo Lindner'in sevgilisi sosyal medyadan yaptığı açıklamada 30 yaşındaki sporcunun odasında ölü olarak bulunduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Spor 03-07-2023 14:33

İzmir'de sahte vücut geliştirme ilacı operasyonunda 2 gözaltı

İzmir'de gümrük kaçağı ve sahte vücut geliştirme ilaçlarını spor salonlarına ve sporculara sattıkları öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Yurthaber 19-06-2023 10:48

Kilo almak için başladığı vücut geliştirme branşında başarıdan başarıya koştu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencisi Samet Akar (26), kilo almak için başladığı vücut geliştirme sporundaki başarılarıyla dikkati çekiyor.

Yurthaber 09-06-2023 11:11

Vücut geliştirme ile ilgilenenlerin mutlaka edinmesi gereken en iyi ağırlık yelekleri

Vücut geliştirme, disiplin ve emek ister. Ancak antrenmanlarını en düzenli şekilde yapan, beslenmesine maksimum derecede dikkat eden vücut geliştirmecilerin bile zaman zaman performanslarını destekleyecek aksesuarlara ihtiyacı olabilir. Bu konuda yardım alabileceğiniz en etkili aksesuarlar ağırlık yelekleridir. Dilerseniz gelin, en iyi ağırlık yeleği önerilerimizi birlikte inceleyelim!

Haber 30-05-2023 17:14

Powerlifting nedir, nasıl yapılır? Powerlifting vücut geliştirir mi, powerliftinge nasıl başlanır?

Powerlifting, halter, bench press ve deadlift olmak üzere üç ana hareketi içeren bir spor dalıdır. Bu hareketler, vücut geliştirme ve fitness programları için temel egzersizlerdir. Powerlifting, güç, dayanıklılık ve vücut şekillendirme açısından önemli bir rol oynar. Powerlifting ayrıca vücut gücünü ve dayanıklılığını artırmak için çok etkili bir yöntemdir. Peki, powerlifting nedir?

Haber 28-04-2023 15:54

Adonis kası nasıl yapılır, nasıl gelişir? Adonis kası hareketleri nedir, nelere dikkat etmek gerekir?

Düzenli spor yapan ya da daha iyi bir fiziğe kavuşmak isteyen her bireyin hayallerini karın kasları ne kadar süslüyorsa adonis kası da o kadar süsler. Güçlü ve formda bir fiziğin neredeyse gereklilikleri arasında görülen adonis kasını daha görünür bir hâle getirmek için ayrıca çalışmalar ve egzersizler yapan bir çok kişi var. Özellikle de erkeklerin en büyük hayallerinden birisi olan adonis kası nedir ve adonis kasını daha görünür yapmak için hangi egzersizler yapılabilir?

Haber 30-03-2023 17:04

Evde spor yapmak isteyenler için temel egzersiz hareketleri nelerdir? Evde spor nasıl yapılır, nelere dikkat etmek gerekir?

Evde spor yapmak için ihtiyacınız olan tek şey kendinize ait biraz alan ve belirli egzersizler için kullanabileceğiniz birkaç temel ekipman. Bu ekipmanlar bir yoga matı, direnç bantları, halterler, kettlebell'ler ve egzersiz topları gibi olabilir. Evde spor yapmanın avantajlarından biri zamandan ve mekândan bağımsızlık sağlamasıdır. Dilediğiniz saatte istediğiniz yerde spor yapabilirsiniz. Evde spor yapmak spor salonuna gitme gerekliliği olmadığı için uzun süreli zaman ve para tasarrufu sağlar.

Haber 28-03-2023 17:40

Vücut geliştirme için fitness antrenman programları nasıl yapılır? Evde fitness başlangıç programı ve beslenme önerileri, dikkat edilmesi gerekenler

Vücut geliştirmenin sağlıklı bir biçimde olması için düzenli çalışılması ve iyi beslenilmesi önem taşır. Pek çok insan için spora başlamak ve belirli bir düzeni hayatlarına adapte etmek zor olabilir. Bu durumun önüne geçebilmek için motivasyon önemli bir anahtardır. Kendinize spor için gerekli sebepleri hatırlatmak ve zamanla kaydettiğiniz ilerlemeyi göstermek adapte olmanız için birkaç ipucu kullanılabilir. Peki, vücut geliştirmek için fitness nasıl yapılır?

Haber 03-03-2023 17:34

Fitness nedir, nasıl yapılır? Fitness ne için yapılır, kaç günde bir yapılır?

Sağlık her yaştan insan için önem taşır. Bu noktada ilk akla gelen fiziksel sağlığın yanı sıra zihinsel sağlık ve ruhsal sağlıktan da bahsedilebilir. Bireyin iyi bir yaşam için genel sağlığını koruması önemlidir. Sağlıklı ve zinde kalabilmek için çeşitli beslenme şekilleri, bedensel aktiviteler uzmanlar tarafından önerilmektedir. Dilimizde fiziksel uygunluk ve yeterlilik anlamına gelen fitness, fiziksel olarak sağlıklı olabilmek için sıklıkla tercih edilen bir spordur. Peki, fitness nedir?

Haber 03-03-2023 17:33

Dünyanın en güçlü çocuğu olarak ünlenmişti! 8 yaşındaki karın kaslarını gören inanamıyordu... Son hali inanılmaz

Henüz 8 yaşındayken vücut geliştirme sporuna gönül veren Richard Sandrak, dünyanın en güçlü çocuğu olarak ünlenmişti. “Küçük Herkül” olarak isimlendirilen Sandrak, karındaki, bacak ve kollarındaki belirgin kas yığınları sayesinde kısa sürede popülerleşmeyi başardı. Aradan geçen 20 yılda ise “Küçük Herkül” tamamen farklı bir şekilde görünmeye başladı.

Trend 23-11-2022 11:02

Vücut geliştirme bölge birincisi doktor Türkiye şampiyonluğuna hazırlanıyor

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Volkan İğdir: - "Vücut geliştirme benim için büyük bir tutku haline geldi. Yaklaşık 8 yıldır haftanın neredeyse 6 günü idman yapmaya devam ediyorum" -"Hem mesleğim hem de hobim beni hayata çok daha sıkı bağlıyor. İyi ki hekimim ve iyi ki bu sporla uğraşıyorum"

Yurthaber 19-09-2022 11:13

Evde vücut geliştirmek, sağlıklı yaşama adım atmak isteyenler için en iyi dambıl setleri

Evde spor yapmak son zamanlarda oldukça popüler konulardan biri. İş yoğunluğu ya da pandemi nedeniyle spor salonlarına gidemeyen birçok kişi evde spor yapabilme alternatifleri arıyor. Özellikle vücut geliştirme egzersizlerini evde çalışabilmek için bir düzen kurmanız gerekiyor. Vücut geliştirme denilince aklımıza ilk gelen ekipman kuşkusuz ki dambıl oluyor. Dambıllar genel kuvvet ve kas kütlesi oluşturma konusunda size yardımcı olacak ekipmanların başında geliyor.

Haber 03-05-2022 10:48

Vücut geliştirme şampiyonu Cedric McMillan 44 yaşında öldü

Amerikalı vücut geliştirme şampiyonu Cedric McMillan trafik kazasında öldü. 44 yaşındaki sporcu, bir süredir kalp rahatsızlıkları ve Covid-19 gibi sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Haber 14-04-2022 09:43

Sadece 11 yaşında vücut geliştirme bağımlısı oldu! Dünyanın en güçlü çocuğu olarak ünlendi

Sadece 11 yaşındayken vücut geliştirme sporuyla ilgilenmeye başlayan Jake Schellenschlager, her gün evinin garajında egzersiz yapıyordu. Dünyanın en güçlü çocuğu olarak ünlenen Schellenschlager, kısa sürede rekorlar kırarak popülerleşti. Aradan geçen 11 yılın ardından Schellenschlager, tamamen tanınmaz hale geldi.

Trend 07-02-2022 15:15

Herkül lakaplı dünyanın en güçlü çocuğunun değişimi şaşırttı! 21 yıl sonra görenler tanıyamadı

Bir dönem ‘Küçük Herkül’ olarak adlandırılan çocuk vücut geliştiricisi Richard Sandrak, 21 yıl sonra yeniden ortaya çıktı. Değişimiyle şaşkınlık yaratan Sandrak’ın son halini görenler tanımakta zorluk çekti.

Trend 24-12-2021 14:31

Brezilyalı ‘Hulk’ olarak biliniyor! Hayatını riske atan bir vücut geliştiricisi: Romario Dos Santos

'Canavar' ve 'Hulk' gibi lakapları olan Brezilyalı vücut geliştirici Romario Dos Santos Alves, vücudundaki değişikliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Petrol, alkol ve birbirinden bağımsız birçok kimyasalı vücuduna enjekte eden Alves, kollarının gelişmesini sağladı. En büyük idolünün çizgi roman kahramanı Hulk olduğunu dile getiren Romario Dos Santos Alves, vücut geliştirmeye devam edeceğini dile getirdi.

Trend 16-12-2021 12:28

Kilo vermek için başladı, vücut geliştirmede Türkiye şampiyon oldu

İlk kez katıldığı Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'nda kategorisinde birinci olan 21 yaşındaki Şanlıurfalı Abdulsamet Çevik, Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak için ter döküyor - Abdulsamet Çevik: "Küçük yaşlarda kilolarım nedeniyle arkadaşlarım benimle dalga geçiyordu. Fazla kilolarımdan kurtulmak için bu spora başladım"

Yurthaber 12-10-2021 11:15

Evlendiği şişme bebeği kırıldıktan sonra yeni aşkını buldu! Hayallerine kavuştu

Yuri Tolochko isimli Kazak vücut geliştiricisi, Margo adını verdiği şişme bebeğiyle Kasım ayında evlenmişti. İkilinin mutluluğu kısa sürdü. Margon’un trajik bir şekilde kırılması Tolochko’nun aşka küsmesine neden oldu. Ancak fenomen haline gelen vücut geliştiricisi aradığı aşkı bir spor salonunda tanıştığı kül tablasında buldu.

Trend 11-10-2021 14:30

Fransız astronottan uzayda egzersiz paylaşımı!

Avrupa Uzay Ajansı (ESA) astronotu Thomas Pesquet, uzayda formunu korumak için aletli egzersiz ypaıyor. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) bulunan Pesquet, boş zamanlarında formda kalmak için yaptığı egzersizlerin görüntülerini paylaştı.

Haber 20-09-2021 07:50

İnsan vücudu hakkında daha önce duymadığınız birbirinden ilginç bilgiler!

Anatomi, tarih boyunca bilim insanlarının en önemli araştırma konularından birini oluşturmuştur. Vücudun yapısı, organların işlevleri ve görevleri hakkında tuhaf şeyler öğrenmeye hazır mısınız?

Trend 01-06-2021 15:16

Tüyler ürperten korkunç anlar! Ağırlık indirirken göğüs kasları yerinden fırladı

Vücut geliştirici Ryan Crowley ağırlık kaldırma işini abartınca kabusu yaşadı. Ünlü vücut geliştirici Larry Wheels ile çalışan Crowley, 180 kilogramın üzerinde olduğu tahmin edilen ağırlık nedeniyle göğüs kaslarının yırtılıp, fırlamasına neden oldu.

Haber 26-03-2021 07:52