Vurma Haberleri

Bekçilerden cezaevi firarisine sokakta copla dayak! Görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş (47), 2 mahalle bekçisi tarafından copla tekme tokat dövüldü. O anların görüntüleri de ortaya çıktı. Akdaş'ın bekçilere 'vurma' diyerek seslendiği anlar görüntülerde yer aldı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Akdaş emniyetteki ifadesinde, "Bekçilerden biri bana yönelik ‘Ben bekçilerin en azılısıyım’ dedi. Gaz sıktılar ve ters kelepçe taktılar. ‘Sen bizden nasıl kaçarsın’ deyip küfrederek copla vurdular" dedi.

Haber 2024-02-11 15:33:09

Meral Akşener'in o anları sosyal medyada gündem oldu: 'Şu hareketi yapasım var kendime'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın detaylarını Trabzon'da anlattı. Bir mahalledeki çay ocağında vatandaşlarla buluşan Akşener, 6'lı masa ile ilgili "Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim" ifadelerini kullandı. Akşener'in açıklamasını yaparken "Şu hareketi yapasım var kendime" diyerek kafasına vurma işareti yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 2023-12-09 09:54:43

Oktay Derelioğlu'nu hastanelik eden saldırı sonrası şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı: Aracın kapısını açar açmaz abime vurdu!

Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte saldıran şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Zekai Karaçoban ifadesinde, "Tartışma, aracını önüme kırması sebebiyle çıktı. İlk hareketi karşı taraf yaptı. Önüme kırdı, araçla ilerlerken küfürleşmeye başladık. Vurma yok kameralarda da mevcuttur sadece itişme esnasında yere düştü. Herhangi bir şekilde darbetmedik." dedi.

Spor 2023-12-07 18:57:33

MasterChef'te olay sözler! Somer Şef dayanamayıp ikaz etti: Sen kendini çok dövüyorsun, kendine vurma

Masterchef yarışmacıları, haftanın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Yarışmanın ilk etabında en başarılı tabakları hazırlayan isimler Ayaz, Alican, Barış, Azize, Kerem, Dilara ve Tanya oldu. Gecenin sonunda eleme potasına giren isim açıklandı. Fakat Somer Şef'in 2 yarışmacıya yönelik sözleri MasterChef All Star'a damga vurdu. Ünlü şef, performanslarında düşüş olan Azize ve Kerem'e yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Magazin 2023-09-03 08:30:17

İstanbul’da trafikte kavga kamerada: “Ağabey vurma” diye yalvardı, yüzü kanlar içinde kaldı

Kasımpaşa’da motosikletli bir sürücü, sokak ortasında tartıştığı bir başka sürücünün önünü keserek darp etti.

Yurthaber 17-08-23 09:53

'Cin çıkarma seansı'ndan 1 gün sonra fenalaşıp ölmüştü! 100 oklava darbesi ve hacamat... Cezalar belli oldu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 30 yaşındaki Özge Nur Tekin, 'cin çıkarma' seansı sonrası hayatını kaybetmişti. Tekin'in yaşamını yitirmesiyle ilgili tutuksuz 6 sanığın yargılandığı davada Tekin'in eşi sanık S.T. ile sanık sözde cinci hoca E.K., 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçundan 10 yıl 5'er ay hapis cezasına çarptırılırken 4 sanık ise beraat etti. Sözde 'cinci hoca'nın yönlendirilmesiyle 'cin çıkarma seansı' ve sırta 100 kez oklavayla vurma gibi detaylar da dehşete düşürdü.

Haber 08-03-23 14:25

Erdoğan'ın grup toplantısındaki 'şehir hastanesi' açıklamasına CHP'den yanıt geldi: Bizim metnimizde öyle bir ibare yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti Grup Toplantısında Millet İttifakı'nın ortak politikalar mutabakat metnine dair ilk kez yorum yapmıştı. Metinde "şehir hastanelerini kapatma, milletin malı olan külliyenin kapısına kilit vurma, yeni bakanlıklar icat etme" gibi vaatlerin yer aldığını söyleyen Erdoğan'a CHP'den yanıt geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, "Bizim ortak metnimizde 'Şehir hastanelerini kapatacağız' diye bir ibare yoktur" dedi.

Haber 01-02-23 16:10

Saldırıp ağır yaraladığı Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'tan şikayetçi oldu: Elim yüzüne geldi

Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık geçtiğimiz günlerde, Ankara'da sahne aldıkları bir eğlence mekanının önünde saldırıya uğramıştı. Ağır yaralanan 38 yaşındaki müzisyenin tedavisi devam ederken, tutuklanan saldırgan Bilge Kaan K.'nın ise ifadesi ortaya çıktı. Darbettiği Dudarık'tan şikayetçi de olan şüpheli ifadesinde, "Yaralama ve vurma gibi bir niyetim yoktu. Elindeki telefonu almaya çalışırken elim yüzüne geldi. Düşerken de küfür etmeye devam edince bir iki tane yumruk savurdu" dedi.

Haber 19-12-22 19:57

Mihriban'ı öldüren cani: Gerçek mermi taktığımı bilmiyordum

Şırnak'ta Nisan ayında meydana gelen korkunç olayda 31 yaşındaki Mihriban'ı öldüren 8 yaşındaki kızını da yaralayan cani eş, ''Eşimi vurma gibi bir isteğim olsaydı uzaktan ateş ederdim. Ses mermilerini taktığımı sanıyordum ama gerçek mermileri takmışım. Pişmanım'' derken, mahkemede söz alan Mihriban'ın babası, ''Kızıma köle muamelesi yapıyordu. Kızım 8 defa eve geldi. 5 defa şikayette bulundu. Her seferinde kızımı dövüyordu. Her seferinde Kuran’a el basıyordu'' açıklamalarında bulundu.

Haber 08-12-22 17:04

Konya'da yaşlı kadını öldürdü! İfadesi ortaya çıktı: Sanki gözüme perde inmiş gibiydi

Konya'da meydana gelen olayda yol kenarında yürüyen Hacer Mukaddes Yanılmazer kendisine çarpan otomobil nedeniyle hayatını kaybetmişti. Yanılmazer'in ölümüne yol açan ehliyetsiz sürücü Burcu Çakıoğlu'nun kaza sırasında uyuşturucu madde etkisinde olduğu ortaya çıktı. Çakıoğlu polisteki ifadesinde "Frene basıp, otomobili durdurdum. Vurma anında sanki gözüme perde inmiş gibiydi" ifadelerini kullandı.

Haber 30-10-22 11:34

Usa vurma ne demek? Usa vurma birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız sözcük deryasıyla şekillenen bir dildir. Türkçeye bu şeklini veren kelimeler basit yapıda olabileceği gibi birleşik sözcüklerden de oluşabilir. Birleşik sözcükler incelendiğinde dilbilgisi kurallarıyla ilgili farklı yapılara rastlanabilir. Türk Dil Kurumu tarafından bu bağlamda ele alınan birleşik sözcükler, detaylı şekilde incelenir ve anlamları belirlenir. Usa vurma birleşik kelimesi de Türkçe konuşan kişilerin merak ederek incelediği bir sözcüktür. Usa vurma ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:38

Vurma ne demek? Vurma kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem Orta Asya hem de Anadolu coğrafyasında şekillenmiş, özgün bir dildir. Pek çok kişi Türk dili ile yakından ilgilendiğinde hem dilbilgisi yapısı hem de kelime çeşitliliği bakımından bu özgünlüğü fark eder. Özellikle orijinal dili Türkçe olan kitaplar, bu özgünlüğün ve çeşitliliğin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kitapları okurken sık rastlanan durumlardan biri de kelimelerin anlamlarının merak edilmesidir. Anlamı yaygın olarak bilinmeyen kelimelerden biri de Vurma şeklindedir.. Türkçede sık sık kullanılan Vurma kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 18:33

Köpeğe gem vurma, kendini at sanır ne demek? Köpeğe gem vurma, kendini at sanır TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Köpeğe gem vurma, kendini at sanır ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Köpeğe gem vurma, kendini at sanır ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:20

TFF'den Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a yanıt: Hayal ürünüdür

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın "Federasyon başkanının odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum" açıklamasına cevap verdi. TFF'nin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Elmas'ın federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür" ifadelerini kullanıldı.

Spor 27-03-22 17:25

Son dakika: Bayraktar TB2 SİHA'ları Rus konvoyunu vurdu! Ukrayna görüntüleri 'maşallah' notuyla paylaştı

Son dakika haberi: Rusya'nın Ukrayna'daki işgal girişimine SİHA'lar damga vurmaya devam ediyor. Son olarak Bayraktar TB2 SİHA'ların Rus konvoyunu vurma anına ilişkin görüntüler paylaşıldı. Ukrayna'nın görüntüleri paylaşırken yaptığı 'maşallah' yorumu dikkat çekti.

Haber 27-02-22 13:14

Parmak çıtlatmak hakkında bildiğiniz her şeyi unutun! Tehlikeli olması için...

Parmak çıtlatmak kimi zaman stresten kimi zaman can sıkıntısından sık yapılan bir alışkanlıktır. Uzmanlar genel düşüncenin aksine eklemlerde aşınma (kireçlenmeye) neden olmayacağını söyleyerek ancak çıtlatma ile beraber ağrı oluyorsa ve çarpma vurma gibi bir yaralanma sonrası geliştiyse mutlaka bir uzmana başvurmak gerektiğini hatırlattı.

Haber 09-02-22 14:56

Kemal Kılıçdaroğlu yumruklu saldırıya uğramıştı! Elimde sinek vardı, elimi ovuştururken...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019'da Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde yumruklu saldırıya uğramıştı. Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün, duruşmada, "Benim kimseyi tahrik etme niyetim yoktu. Kimseyi tahrik etmedim" dedi. Sanıklardan Ramazan Onbaşı ise, olay günü CHP'li Levent Gök'e vurma niyetinin olmadığını ileri sürerek, "Kalabalıkta sıkıştığım için elimi yukarı kaldırdım. Elimde sinek vardı, elimi ovuştururken kendisine yanlışlıkla vurdum" dedi.

Haber 27-01-22 15:28

Mecliste gerilim sürüyor! El hareketi, küfür, masaya vurma...

Türkiye Büyük Millet Meclisinde günlerdir süren gerilim dün de devam etti. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, AK Partililere doğru el ve ayak hareketi çekerek küfür etti. AK Partili vekiller, bu hareketten dolayı özür dilenmesini istedi. AK Partili kadın milletvekilleri el hareketi ve edilen küfrü protesto etmek amacıyla masalara vurdu.

Haber 09-12-21 19:26

İran'ın nükleer programı: İsrail’in İran’ın tesislerini vurma olasılığı artıyor mu?

Kızıldeniz'in turkuaz sularında İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn deniz kuvvetleri birkaç gün önce ilk kez bir ABD savaş gemisiyle ortak tatbikat düzenledi. İsrail'in liman kenti Eilat'ın kuzeyindeki bir hava üssünde de geçen ay İsrail ve yedi ülkenin katıldığı bir savaş tatbikatı yapılmıştı. Bu tür tatbikatlar, son zamanlarda büyük askeri manevralar yapan İran'a uyarı niteliği taşıyor.

Haber 23-11-21 15:10

Lastikçiden çırağa hortumlu dayak! Usta vurma, ben çalışmıyorum

Şanlıurfa'da oto lastik ustası tarafından çırağın hortumla dövüldüğü anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere neden olan görüntülerde çırağın "Usta vurma, ben çalışmıyorum" dediği duyuluyor.

Haber 26-10-21 12:21

Özcan Deniz'den kavga açıklaması! Oğluma vurma dedim! Onu içeri tıkıp bana saldırmaya devam etti

Ünlü oyuncu Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında çocuklarının velayeti geriliminde yaşananlar Show TV ekranlarında Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile "Bu Sabah"ta masaya yatırıldı.

Magazin 25-10-21 14:32

48 yaş büyük eşi tarafından dövüldüğü iddia edilen Meltem Miraloğlu: Hamile değilim

Meltem Miraloğlu'nun geçtiğimiz günlerde kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick tarafından hortumla dövüldüğü ve bu sırada, 'Vurma hamileyim!' diyerek bağırdı ileri sürülmüştü. Meltem Miraloğlu hakkındaki bu iddiaya bakın ne yanıt verdi.

Magazin 26-08-21 13:51

Antalya'da epilepsi hastası gencin darbedilmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi

Üç hafta iş göremez raporu verilen paket servis elemanı Oğuzhan Güner: - "Hasta olduğumu söyledim, 'vurma' dedim ama beni dinlemedi. Şahıstan şikayetçiyim. Olaydan sonra psikolojim bozuldu. Geceleri uyuyamıyorum"

Yurthaber 20-06-21 18:26

Kayınpederini bıçaklayan gelin, ifade değiştirdi: Eve tek döndüm, diye tartıştık

Adana'da, kayınpederi Mustafa Özkaya’yı (58) çıkan tartışmada bıçaklayarak, ağır yaralayan Emine Özkaya (25), mahkemece tutuklandı. Savcılıkta ifade değiştiren Özkaya, tartışmanın, mangalda tavuk nedeniyle değil eşiyle gittiği marketten eve yalnız dönmesi üzerine başladığını söyledi. Kayınpederinin, başına sopayla vurduğunu öne süren Özkaya, "'Vurma' dedikçe vurmaya devam etti. Mutfaktan bıçak aldım. Arbede sırasında bıçak karnına saplandı. Sadece korkutmak istemiştim" dedi.

Haber 01-06-21 10:25
Yurthaber 01-05-21 13:17
Van

Türk SİHA’ları Bayraktar TB2’lerin Dağlık Karabağ savaşında hedefleri vurma anları yayınlandı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Dağlık Karabağ savaşında Ermenistan’a ait askeri hedeflerin Bayraktar TB2 SİHA’ları ile vurulma anlarının görüntülerini paylaştı.Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan Hava Kuvvetleri’ne ait Bayraktar TB2 SİHA’ları ve SU-25 savaş uçaklarının Ermenistan güçlerine ait askeri hedefleri vurma görüntülerini yayınladı.

Haber 05-04-21 16:53

Eski eşini öldüren sanık mahkemede bu sözlerle kendini savundu!

Karabük’te geçtiğimiz yıl Mart ayında boşandıktan iki gün sonra eşi Vildan Akkaya’yı silahla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan ve ilk kez hakim karşısına çıkan Aydın Yılmaz, “Kendimi de vurma niyetim vardı. Eşimi çok seviyordum, ona nasıl kıydım bilemiyorum. Suçsuzum beraatime karar verilsin.” dedi.

Haber 23-02-21 23:31

Boşandığı eşini öldüren sanık: “Eşimi çok seviyordum, ona nasıl kıydım bilemiyorum”

Karabük’te geçtiğimiz yıl Mart ayında boşandıktan iki gün sonra eşi Vildan Akkaya’yı silahla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan ve ilk kez hakim karşısına çıkan Aydın Yılmaz, “Kendimi de vurma niyetim vardı.

Haber 23-02-21 23:22

Japonya ve Çin arasında büyük gerginlik! Vurma yetkisi verildi

Japonya'nın, Çin'in sahil güvenlik ekiplerine ülkenin egemenliğini ihlal eden unsurları vurma yetkisi vermesinin ardından, alarma geçtiği iddia edildi.

Haber 01-02-21 02:34

ABD'de polisinin protestocuyu vurma anı kameraya yansıdı

ABD'de büyük infial yaratan olaylarda kongre binasını basan göstericilerden birinin vurulma anı kameraya yansıdı.

Haber 07-01-21 14:14

Avrupa Konseyi İşkenceyi Önleme Komitesi: Bulgaristan’da psikiyatri hastaları halen zincire vuruluyor

Avrupa Konseyi İşkenceyi Önleme Komitesi (CPT), Bulgaristan’da psikiyatri hastalarının halen zincire vurulduğunu belirterek bakım evlerindeki hastalara kötü muameleden vazgeçilmesini ve zincire vurma uygulamasının derhal durdurulmasını istedi.Avrupa Konseyi İşkenceyi Önleme Komitesi (CPT) bugün kamuoyuna sunduğu raporunda Bulgaristan’daki psikiyatri hastanelerinde ve sosyal bakım kurumlarındaki olumsuz koşulları ve kötü muameleyi eleştirerek hastaların zincirle bağlanmasını "utanç verici bir uygulama" olarak nitelendirdi.

Haber 02-12-20 19:38

Bomba iddia: Trump giderayak savaş mı çıkaracak?

İsrail hükümetinin, ABD Başkanı Donald Trump'ın görev süresi sona ermeden Washington'un İran’ı vurma ihtimaline karşı orduya "hazırlıklı olun" talimatı verdiği iddia edildi.

Haber 25-11-20 17:40

New York Times: Trump geçen hafta İran'ın nükleer tesisini vurmaktan danışmanlarının tavsiyesi üzerine vazgeçti

Amerikan New York Times gazetesi dört Amerikalı yetkiliye dayandırdığı haberinde, ABD Başkanı Donald Trump'ın geçen hafta Beyaz Saray'daki bir toplantıda İran'ın Natanz'daki nükleer tesisini vurma teklifinde bulunduğunu ancak bundan vazgeçirildiğini yazdı. İran Hükümet Sözcüsü Ali Rebii, kendilerine ya da bölgedeki müttefiklerine yönelik bir herhangi bir saldırıya "ezici" bir karşılık verecekleri uyarısında bulundu.

Haber 17-11-20 16:44

İzmir'de deprem için erken uyarı sistemi kurulacak

Merkezi İstanbul'da olan ve Kocaeli'de ofisi bulunan yer ve yapı mühendisliği şirketinin, İzmir'de belirlenen bölgelere kuracağı sistemle depremden 7-8 saniye önce erken uyarı verilmesi amaçlanıyor - Şirketin teknik müdürü Süleyman Tunç: - "Biz depremin alttan vurma anında sinyali alıyoruz, depremin büyüklüğünü hesaplayıp uyarıya gidiyoruz"

Yurthaber 05-11-20 14:27

Annesini korumak isteyen çocuk işkence edilip yangında öldürülmüş

Sakarya'da çıkan yangında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Şiyar'ın, annesini korumak istediği erkek arkadaşının işkencesine maruz kaldığı, hareketsiz kalınca evde yangın çıkarılarak öldürüldüğü ortaya çıktı - İddianameden: - "Gülüzar A. ile Hami K. arasında tartışma çıktığı, Şiyar'ın araya girerek Hami K'ye 'Anneme vurma.' demesi üzerine, Hami K'nin maktule çivili sopayla defalarca vurduğu, Şiyar'ın yere düştüğü ancak Hami K'nin bu eylemiyle yetinmeyerek maktulü kucağına alıp yere fırlattığı, beton zemine kafasını vurduğu anlaşılmıştır" - "Tüm şüphelilerin ortak fikir ve eylem birlikteliği altında 2 gün boyunca hareketsiz vaziyette duran Şiyar'ı ortadan kaldırmak maksadıyla Şiyar'ın bulunduğu evi yaktıkları, yangın sonucu maktulün yanarak öldüğü anlaşılmıştır"

Yurthaber 23-10-20 14:32

Annesini korumak isteyen çocuk işkence edilip yangında öldürülmüş

Sakarya'da çıkan yangında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Şiyar'ın, annesini korumak istediği erkek arkadaşının işkencesine maruz kaldığı, hareketsiz kalınca evde yangın çıkarılarak öldürüldüğü ortaya çıktı - İddianameden: - "Gülüzar A. ile Hami K. arasında tartışma çıktığı, Şiyar'ın araya girerek Hami K'ye 'Anneme vurma.' demesi üzerine, Hami K'nin maktule çivili sopayla defalarca vurduğu, Şiyar'ın yere düştüğü ancak Hami K'nin bu eylemiyle yetinmeyerek maktulü kucağına alıp yere fırlattığı, beton zemine kafasını vurduğu anlaşılmıştır" - "Tüm şüphelilerin ortak fikir ve eylem birlikteliği altında 2 gün boyunca hareketsiz vaziyette duran Şiyar'ı ortadan kaldırmak maksadıyla Şiyar'ın bulunduğu evi yaktıkları, yangın sonucu maktulün yanarak öldüğü anlaşılmıştır"

Yurthaber 23-10-20 14:32

Ermenistan'ın Gence'yi vurma anı görüntüsü ortaya çıktı

Ermenistan'ın geçici insani ateşkesi ihlal ederek Gence'de sivillere düzenlediği hain saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırıda çok sayıda ev yıkılırken 4'ü kadın 9 sivil hayatını kaybetti, 39 sivil yaralandı.

Haber 11-10-20 14:26

Azerbaycan ordusu Ermenistan ait topçuyu imha etti

Azerbaycan ordusu işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlara devam ederken Azerbaycan ordusu Ermenistan’a ait bir topçu noktasını imha etti.Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan’ın Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını kurtarmaya yönelik operasyonlarında Ermenistan hedeflerini vurma anına ait görüntüler yayınladı.

Haber 10-10-20 12:10

Ermenistan’a ait hedefler vurulmaya devam ediyor

Azerbaycan’ın Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını kurtarmaya yönelik operasyonlarında Ermenistan hedeflerini vurma anına ait görüntüler yayınlandı.Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını geri almaya yönelik Ermenistan’a karşı yürüttüğü operasyonlar 6’ncı gününde devam ediyor.

Haber 02-10-20 20:25

Ermenistanlı askerler, SİHA’dan kaçtı

Azerbaycan ordusunun Ermenistan ordusuna ait topçu bataryasını Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ile vurma anı görüntüleri yayınlandı.

Haber 01-10-20 10:44

Çalışanın iş yeri sahibini silahla vurma anı kamerada

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanan silahlı kavgada bir çalışan iş yeri sahibini silahla ağır yaralarken, olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Haber 28-09-20 18:49

Çukur'a damga vuran Sabahat Akkiraz sahnesi! Sabahat Akkiraz Çukur'daki Suriye'den Çıktım türküsüyle mest etti

Çukur dizisinin 4. sezon ilk bölümüne ünlü türkücü Sabahat Akkiraz sürprizi yaşandı. Çukur'a konuk olan Sabahat Akkiraz, Yamaç, Cumali, Vartolu Salih ve Selim'e sürpriz yaparak Vurma Zalim Vurma türküsünü söyledi. Dizide senaryo gereği İdris Koçovalı'nın dostunu canlandıran Sabahat Akkiraz'ın söylediği türkü son bölüme damga vurdu. İşte Çukur'daki Sabahat Akkiraz sahnesi.

Magazin 08-09-20 02:44

Bursa'da düğünlerin sınırlandırılmasına 'gelinlikli' tepki

Bursa'da İçişleri Bakanlığı'nca alınan nişan, kına, sünnet gibi törenlerin yasaklanıp, düğünlere getirilen kısıtlama kararına yönelik 'gelinli' eylem düzenlendi. Bursa Düğün Saloncuları ve Organizasyoncuları Derneği Yönetim Kurulu ve paydaş işletmecilerin ortak basın açıklamasında düğün salonlarının işletmelerinin kapısına kilit vurma aşamasına gelindiği belirtildi.

Haber 26-08-20 19:36

ABD ordusun ikinci adamından tehditvari açıklama: Daha kalabalık geliriz

ABD Genelkurmay Başkan Yardımcısı Orgeneral John Hyten, ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD donanmasına, taciz etmeleri halinde İran'ın gambotlarını vurma talimatına da değinerek, "İran da bu mesajın ne demek olduğunu biliyor. ‘Eğer o yolu tercih ederseniz, biz de o yoldan geliriz ve daha kalabalık geliriz. Dolayısıyla o yoldan gitmeyin’, demektir bu." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 22-04-20 20:42

Trump 'vur emri' verdi!

ABD Başkanı Trump, ABD donanmasına, İran savaş gemileri tarafından taciz edilmeleri halinde onları vurma emri verdiğini bildirdi.

Haber 22-04-20 15:40

Cimnastiğin parlayan yıldızları olimpiyatlara damga vurma hedefinde

Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda gösterdikleri performansla 2020 Tokyo Olimpiyatları için kota alan İbrahim Çolak, Ferhat Arıcan, Ahmet Önder ve Nazlı Savranbaşı, Türk cimnastik tarihine ilkleri yaşatmayı hedefliyor - Ahmet Önder: "Tokyo Olimpiyatları için hedeflerimiz yüksek. Ülkeme madalya kazandırıp, bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum"

Yurthaber 15-03-20 11:17

İngiltere, İskoçya ve Kuzey İrlanda'da 12 yaşından küçük çocukların futbol antrenmanlarında topa kafa vurmaları yasaklandı

Futbol federasyonları, topa sık kafayla vurma ile bunama (demans) arasında bağlantı kuran araştırmanın sonucu yasak kararı aldı.

Haber 24-02-20 16:57

Son dakika! İdlib'deki saldırıda şehit sayısı 6'ya yükseldi

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde 5 asker, 1 sivil personelin şehit olduğunu açıkladı. Hain saldırı sonrası İbrahim Kalın ve Fahrettin Altun'dan peş peşe çok sert tepkiler geldi. TSK'nın, rejim hedeflerini Fırtına obüsleri ile vurma anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 03-02-20 07:44

Korkunç görüntü! Sevdiği kediyi yere fırlatıp böyle tekmeledi

Küçükçekmece'deki bir sitenin bahçesinde kucağına aldığı kediyi sevdikten sonra yere vuran ve tekmeleyen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Kediyi yere vurma anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber 29-01-20 11:49