Vurulma Haberleri

Seçim çalışmasındaki silahlı saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı! Ebru Güneş'in vurulma anı da kamerada

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Ebru Güneş'in vurulma anı da yer aldı. İşte o görüntüler!

Haber 2024-02-12 12:59:23

Sızma girişimi önlendi! Barış Pınarı bölgesinde 9 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Suriye'nin kuzeyinde 12 kişilik terörist grubun Barış Pınarı bölgesine sızma girişimi önlendi, 9 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi." denildi. Öte yandan teröristlerin vurulma görüntüleri paylaşıldı.

Haber 2024-01-13 14:51:44

Ayrılığı hazmedemeyen sevgili dehşet saçtı! Tıp öğrencisini pompalı tüfekle vurdu

Mersin'de dehşet veren bir olay yaşandı. Tıp fakültesi son sınıfta olan üniversiteli genç kızın sokak ortasında eski sevgilisi tarafından vuruldu. Vurulma anı kameralara yansırken, olay yerinden kaçan zanlı Adana'da yakalandı. Kamera görüntülerine göre zanlının genç kızın geçiş güzergahında aracının içinde pusu kurduğu görülürken, rahat tavırları pes dedirtti.

Haber 2023-10-24 16:33:32

Son dakika | Azerbaycan Karabağ'da harekete geçti: Antiterör operasyonu başlatıldı! Rusya'dan ilk açıklama

Son dakika haberi: Karabağ'da Azerbaycan ile Ermenistan arasında gerilim devam ediyor. Bu sabah Azerbaycan tarafından yapılan açıklamada, Ermeni güçlerinin döşediği mayının patlaması sonucu 4 Azerbaycanlı polisin şehit olduğu bildirilmişti. Azerbaycan'dan flaş bir karar geldi. Buna göre; Karabağ'da 'antiterör operasyonu' başlatıldı. Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, başlatılan operasyon kapsamında Ermenistan ordusuna ait mühimmat deposu ve sığınağın vurulma anlarını paylaştı. İşte detaylar...

Haber 2023-09-19 12:35:06

Ayrılığı hazmedemeyen eski sevgili silahına sarıldı! Kurşun cep telefonuna isabet edince mucize eseri kurtuldu

Tayland'ın Isaan eyaletinin Chaiyaphum bölgesinde ayrılığı hazmedemeyen bir erkek eski sevgilisinin yolunu keserek iki el ateş etti. Kurşunlardan biri genç kadına isabet etmezken ikinci kurşun ise bel kısmına doğru geldi. Kurşunun cep telefonuna isabet etmesi üzerine genç kadın mucize eseri hayatta kalmayı başardı. Khon Sawan Hastanesi'nde kalan 24 yaşındaki kurban Ratda, vurulma anlarını polise ve yerel basına anlattı.

Trend 13-09-23 14:47

İstanbul'da bir polis bıçaklı saldırganı ayağından vurarak yakaladı

Otobüs durağındakileri bıçakla tehdit eden şüphelinin vurulma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 29-08-23 13:45

Dehşete düşüren görüntüler! Direğe bağlı haldeki köpeği 14 kurşunla öldürdü... İfadesi ortaya çıktı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence merkezinin bahçesinde bağlı bulunan köpek, M.O. isim şahıs tarafından 14 kurşunla öldürüldü. Köpeğin vurulma anı güvenlik kameralarına yansırken, şüpheli gözaltına alındı. M.O.’nun emniyetteki ifadesinde köpeği bir gün önce kendisine saldırdığı için tabancayla vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Köpeğin, M.O.’ya doğru hamle yaptığı, onun da kaçmaya çalıştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 08-07-23 09:11

Sokak ortasında başından vurdu! Kan donduran cinayet anı kamerada

Mersin'de oturdukları apartmanın terasının kullanımı konusunda anlaşamadıkları iddia edilen komşuların kavgası kanlı bitti. Çıkan son tartışmada yanında getirdiği silahla 55 yaşındaki Hüseyin Altuntaş'ı sokak ortasında kafasından vurarak öldüren Yusuf E. kayıplara karıştı. Acılı aile katil zanlısının bulunmasını isterken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan, Altuntaş'ın vurulma anı ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. İşte olayın detayları...

Haber 09-05-23 15:45

Ölüm böyle gelmiş: O anlar kamerada... 18 yaşındaki Zuhal evine giderken vurulup hayatını kaybetmişti! O polisin hapsi isteniyor

Geçen yıl aralık ayında, İstanbul Beyoğlu'nda 'dur' ihtarına uymayan şüphelilere açılan ateşte, o sırada yaya olarak olay yerinden geçmekte olan Zuhal Ebrar Yıldız (18), sırtından vurularak hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede polis memuru A.D.'nin "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede kamera görüntülerinin çözümü de yer alırken görüntülerde Yıldız'ın vurulma anının kameralara yansıdığı görüldü.

Haber 20-04-23 11:38

Vatandaş kamerası her şeyi kaydetti: Ölen minibüsçünün kavga ve vurulma anları yer aldı

Adana’da sürücülerin yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada tabancayla vurularak öldürülen minibüs şoförünün, tır sürücüsüyle tartışma ve vurulma anı bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 03-01-23 09:57

Okul önünde zabıtanın seyyar satıcı tarafından vurulma anı kamera

Küçükçekmece’de zabıtanın okul önünde seyyar satıcı tarafından vurulma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 28-12-22 13:52

Elon Musk'tan flaş suikast iddiası! Sözleri herkesi şoke etti... Vurulma riskim epey kayda değer seviyede

Tesla ve SpaceX CEO'su, Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk kayda değer suikast riski altında olduğunu öne sürerek şoke etti. Musk, Twitter'daki bir sohbet odasında ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın dizüstü bilgisayarıyla ilgili haberlerin nasıl sansürlendiğine ilişkin yorum yaparken, "Açıkçası başıma kötü bir şey gelme, hatta kelimenin tam anlamıyla vurulma riskim epey kayda değer seviyede" dedi.

Haber 05-12-22 11:36

Çorum'da bir kişi silahla vurularak yaralandı

Vurulma anı çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 28-11-22 07:54

Silivri'de hareketli anlar! Polise saldıran zanlının vurulma anı kamerada

Silivri'de bugün hareketli dakikalar yaşandı. Silivri Kaymakamlığı girişinde polise bıçakla saldıran şahıs, ekipler tarafından etkisiz hale getirildi. Şahsı yerde kalması yönünde uyaran polis ekipleri, yeniden saldırmak isteyen adamı bacağından vurdu. O anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 23-08-22 15:02

Leyleği boynundan okla vurdular! 'Türkiye'de vurulma ihtimali yüksek'

İstanbul'da boynuna ok saplanan leylek, itfaiye erinin tüm çabasına rağmen yakalanamadı. Veteriner Ahmet Emre Kütükçü, "Uçma kaslarını etkilemeyecek bir nokta ancak o bölgede hava keseleri var. Bu şekilde beslenemez ve sıvı alamaz. O yüzden çok eski bir vaka değil. Birkaç gün olabilir. Türkiye'de vurulma ihtimali yüksek. Bu Türkiye'de olduysa oktaki parmak izinden kriminal inceleme yapılabilir. Bu da bir seri katil gibi değerlendirilmesi lazım. Leylek bulunmazsa bir haftalık şansı var'' dedi.

Haber 20-08-22 12:00

Vurulma ne demek? Vurulma kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türkçe dilini geliştirmek ve bu dil üzerine incelemeler yapmak üzere kurulmuştur. Yabancı kelimelerin Türkçeleştirilmesi için çalışmalar yapan TDK, aynı zamanda kelimelerin kökeni ve anlamı üzerine de incelemelerini sürdürmektedir. Merak edilen kelimelerin anlamında bu nedenle TDK açıklamaları izlenmektedir. Yaygın olarak araştırılan Vurulma kelimesi ne anlama gelir? TDK’ya göre Vurulma ne demektir?

Egitim 23-05-22 18:33

Mariupol'den yeni görüntü! Rus tankı böyle vuruldu

Rusya-Ukrayna savaşında çatışmaların en şiddetli yaşandığı Mariupol'den yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Rus ordusunun kentte kontrolü sağlama çalışmaları sürerken, sokaklarda gezen bir tankın vurulma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Haber 29-03-22 07:19

İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı! Ağzımdan sular akıyordu

İbrahim Tatlıses konuklarını ağırlarken kendisine övgü dolu sözler edilmesine dayanamadı ve yine ağladı. Vurulma anını da anlatan İbrahim Tatlıses ameliyattan sonra umudunu hiç kaybetmediğini söyleyerek "Ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim" dedi.

Magazin 14-03-22 12:11

SON DAKİKA | Rusya-Ukrayna savaşında 6. gün! Belediye binasının vurulma anı kamerada... 70'den fazla Ukrayna askeri öldü

Son dakika haberi: Rusya-Ukrayna savaşında 6. güne girildi. Müzakere görüşmelerinden henüz bir sonuç çıkmazken, çatışmalar şiddetlendi. Bölgeden peş peşe sıcak görüntüler gelirken, 65 kilometrelik alana yayılan Rus askeri konvoyunun Kiev'e doğru biraz daha yaklaştığı uydu görüntülerine yansıdı. Ukrayna ise Bayraktar TB2 ile Rus hava savunma sistemlerini vurdu. Rus ordusu Ukrayna'da bir askeri üssü vurdu. 70'den fazla Ukrayna askeri öldü. Öte yandan belediye binasının vurulma anı kameraya yansıdı

Haber 01-03-22 08:07

Antalya'da eski eşinin tüfekle yaraladığı kadın yaşadığı korkuyu anlattı

Hastanedeki tedavisi süren Güllü A: - "Olay günü silahla kapıya geldi, onu sakinleştirmeye çalıştım ama ateş etti. Kolumdan vuruldum. Bir an önce iyileşip kızımı kucağıma almak istiyorum" - Genç kadının vurulma anı cep telefonuyla görüntülendi

Yurthaber 04-02-22 14:01

Tam bir kriz! 19 yaşındaki genç Elon Musk'ı kızdırdı: 5 bin dolar teklif etti ama bakın sonrasında ne oldu

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, şu sıralar 19 yaşındaki bir genç ile ufak çaplı bir kriz yaşıyor. Musk, Twitter'dan özel jetinin konumunu paylaşan ve 19 yaşındaki Jack Sweeney tarafından yönetilen @ElonJet hesabına, bundan vazgeçmesi için 5 bin dolar teklif etti. Ancak hesabı yöneten Sweeney, “Bir deli tarafından vurulma fikrini sevmiyorum” diyen Musk'ın teklifini beğenmeyince ortaya ilginç bir hikaye çıktı.

Haber 28-01-22 14:30

Vurulma Anını Çeken Gazeteciye Bir Dava Daha

2017'de Diyarbakır’daki Nevruz kutlamaları sırasında Kemal Kurkut isimli gencin polis tarafından vurulma anının fotoğraflarını çeken gazeteci Abdurrahman Gök hakkında bir dava daha açıldı

Haber 20-01-22 22:13

SON DAKİKA | Birlikte yaşadığı eski kocasını öldürüp, tandırda yakmıştı! İlk kez hakim karşısında: Sevgilisinin adını sayıklıyordu, vurulma anını çocuklar gördü

Son Dakika Haberi: Isparta'da birlikte yaşadığı eski kocası Ramazan Yılmaz'ı öldürüp, tandırda yakan Emel G., hakim karşısına çıktı. Kocasının sürekli eski sevgilisinin ismini sayıkladığını söyleyen Emel G., olayın cinayet değil intihar olduğunu savundu. Emel G., "5 yaşındaki kızım ve oğlum Ö.Y. gördü. Ben öldürmedim" dedi. Mahkeme, çiftin 6 yaşındaki kızları Ö.Y.’nin dinlenmesi için duruşmayı erteledi. İşte 'Tandır' cinayetiyle ilgili son gelişmeler...

Haber 25-12-21 12:25

EDHO ne zaman başlıyor? İlyas ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta var mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon için aramalar hızlandı. 200. bölümü ile ekrana gelen EDHO'nun yeni bölüm fragmanının yayınlanması sonrası sevilen dizinin bu hafta olup olmadığı merak ediliyor. İlyas'ın vurulma sahnesi ile yayınlanan fragman büyük ilgi gördü. Peki EDHO ne zaman başlıyor? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta var mı, İlyas ölecek mi? İşte merak edilenler...

Magazin 25-10-21 23:55

Iğdır'da sosyoloğun ayağından vurulma anı güvenlik kamerasında

Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görevli sosyolog Mustafa Sefa'nın (31), motosikletli iki kişi tarafından ayağından vurulduğu anlar, kameralara yansıdı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden silahı ateşleyen eski kayınbiraderi Süleyman Aras (30) tutuklandı, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber 07-10-21 14:22

Skandal görüntüler! Küçük kıza zorla ateş ettirdi, vurulma tehlikesi atlattı

Rize'de Mustafa A., 8 yaşlarındaki Şevval isimli yeğenine verdiği tabancayla zorla ateş ettirdi. Vurulma tehlikesi de yaşayan Mustafa A., yaşananları cep telefonu ile kayda alıp, sosyal medya hesabında paylaştı.

Haber 24-09-21 10:37

Adana'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili iki zanlı Mersin’de yakalandı

Adliyeye sevk edilen şüpheliler cezaevine gönderildi - Saldırıda ölen kişinin vurulma anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Yurthaber 27-08-21 10:11

Sadakatsiz 27. son bölüm final sahnesi! Vurulan Asya ölecek mi? Cansu Dere Sadakatsiz'den ayrılıyor mu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 27. son bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz son bölümde Asya şoku yaşandı. Derin ve Asya'yı kaçıran Faruk, Volkan'ın sayesinde polislere yakalandı. Ancak bu sırada Asya, Nazan ve Derin arasında çıkan arbedede silah patladı ve Asya vuruldu. Sadakatsiz'de Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya'ya ne olacağı ise dizinin hayranlarını meraklandırdı. İşte Sadakatsiz son bölümde Asya'nın vurulma sahnesi.

Magazin 29-04-21 00:35

EDHO’da Tipi öldü mü? Savaş Özdemir ayrıldı mı? Vurulma anı damga vurdu

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Tipi'nin vurulma anı damga vurdu. Rıdvan'ın peşinde olduğu Tipi, düştüğü uzağın ardından mezarlıkta vuruldu. Tipi’nin vurulduğunu gören Hızır Çakırbeyli ise gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 28-04-21 10:47

ABD'de Daunte Wright'ın vurulma anının görüntüleri ortaya çıktı

ABD'nin Minnesota eyaletinde trafik çevirmesinde aracıyla kaçmaya çalıştığı gerekçesiyle polis tarafından vurularak öldürülen Daunte Wright'ın (20) vurulma anlarına ait görüntüler yayınlandı.

Haber 13-04-21 11:46

Siyahi Wright’ın vurulma anına ait görüntüler yayınlandı! Biden'dan itidal çağrısı

Brooklyn Center Polis Departmanı, ABD’nin Minnesota eyaletinde trafik çevirmesinde polis tarafından vurularak hayatını kaybeden siyahi Daunte Wright’ın vurulma anına ait görüntüleri yayınladı. Brooklyn Center Emniyet Müdürü Tim Gannon, Wright’ın vurularak öldürülmesinin kaza olduğunu ifade etti. ABD Başkanı Joe Biden da olayla ilgili düzenlenen protestolarda şiddet olaylarının yaşanmasına ilişkin "itidal" çağrısında bulundu.

Haber 12-04-21 22:49

Türk SİHA’ları Bayraktar TB2’lerin Dağlık Karabağ savaşında hedefleri vurma anları yayınlandı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Dağlık Karabağ savaşında Ermenistan’a ait askeri hedeflerin Bayraktar TB2 SİHA’ları ile vurulma anlarının görüntülerini paylaştı.Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan Hava Kuvvetleri’ne ait Bayraktar TB2 SİHA’ları ve SU-25 savaş uçaklarının Ermenistan güçlerine ait askeri hedefleri vurma görüntülerini yayınladı.

Haber 05-04-21 16:53

Düğünümüze neden geldin cinayeti! Taşlar bıçaklar havada uçuştu

Adana’da bir kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı düğün kavgasında 2 zanlı tutuklandı. Düğünümüze neden geldiniz” diye laf atılmasıyla çıktığı öğrenilen kavga sonrası öldürülen şahsın vurulma anı saniye saniye görüntülendi.

Haber 31-03-21 09:46

Gazeteci Abdurrahman Gök’ün yargılanmasına başlandı

Kemal Kurkut'un vurulma anını fotoğraflayarak soruşturmanın seyrini değiştiren gazeteci Abdurrahman Gök'ün "terör örgütüne üye olmak" ve "örgüt propagandası yapmak" suçlarından yargılanmasına başlandı.

Haber 23-02-21 13:50

ABD polisinin şüpheli şahsı kurşuna dizdiği anların görüntüleri ortaya çıktı

ABD Phoenix Şehri Polis Departmanı (PPD), Arizona eyaletinde 28 Aralık’ta 5 polis memuru tarafından silah taşıdığı zannedilerek, vurularak öldürülen Jordan Crawford’un vurulma anına ait görüntüleri yayınladı.

Haber 20-01-21 00:10

ABD polisinin şüpheli şahsı kurşuna dizdiği anların görüntüleri ortaya çıktı

ABD Phoenix Şehri Polis Departmanı (PPD), Arizona eyaletinde 28 Aralık’ta 5 polis memuru tarafından silah taşıdığı zannedilerek, vurularak öldürülen Jordan Crawford’un vurulma anına ait görüntüleri yayınladı.ABD’nin Arizona eyaletine bağlı Phoenix Şehri Polis Departmanı (PPD) tarafından, Arizona eyaletinde 28 Aralık’ta 5 polis memuru tarafından öldürülen Jordan Crawford’un vurulma anına ait görüntüler yayınlandı.

Haber 20-01-21 00:02

Taksicinin aracını durağa park ettikten sonraki vurulma anı kamerada

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir taksi durağı önünde meydana gelen silahlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 07-01-21 18:05

ABD’de Kongre baskınında Trump destekçisi kadının vurulma anı ortaya çıktı

ABD’nin başkenti Washington DC’de dün ABD Başkanı Donald Trump’ın destekçilerinin Kongre binasına gerçekleştirdiği baskında öldürülen Ashli Babbitt’in silahla vurulduğu anın görüntüsü ortaya çıktı.ABD’nin başkenti Washington DC’de dün ABD Başkanı Donald Trump’ın destekçilerinin Kongre binasına gerçekleştirdiği baskında Ashli Babbitt adlı bir kadın vurulmuş, ilerleyen saatlerde kadının hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Haber 07-01-21 16:28

ABD'de polisinin protestocuyu vurma anı kameraya yansıdı

ABD'de büyük infial yaratan olaylarda kongre binasını basan göstericilerden birinin vurulma anı kameraya yansıdı.

Haber 07-01-21 14:14

Azerbaycan’ın Ermenistan’a ait S-300’leri imha ettiği anlar yayınlandı

Ermenistan medyası, Dağlık Karabağ savaşında Azerbaycan ordusu tarafından Ermenistan’a ait S-300’lerin vurulma anları yayınladı.Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ’da 44 gün süren ve Ermenistan’ın mağlubiyeti ile sonuçlanan savaşın ardından Rusya’nın arabuluculuğu ile iki ülke arasında Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan geri çekilmesine ilişkin anlaşma imzalanmıştı.

Haber 06-01-21 17:56

Polis merkezi yakınındaki silahlı saldırı kamerada

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde polis merkezi yakınında silahlı saldırıya uğrayan şahsın vurulma anı güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, Serdivan ilçesi Bağlar Caddesi üzerindeki bir polis merkezi yanında dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Haber 01-01-21 13:42

Belediyedeki silahlı saldırı kamerada

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde belediye hukuk danışmanının silahla vurulma anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre olay, önceki Cuma günü Siverek Belediyesi binasında meydana geldi.

Haber 29-11-20 12:05

İşte o fotoğrafların öyküsü

Kemal Kurkut’u öldürmekle suçlanan polis beraat ederken, vurulma anını fotoğraflayan gazeteci Abdurrahman Gök 20 yılla yargılanıyor.

Haber 18-11-20 21:59

Fransa'da Ortodoks rahibin vurulma nedeni şoke etti! Saldırgan itiraf etti: Yasak aşk...

Fransa’nın Lyon kentinde silahla vurularak yaralanan ve terör kurbanı olduğu düşünülen Ortodoks rahibin evli bir kadınla ilişkisi sebebiyle vurulduğu belirtildi.

Haber 08-11-20 20:29

Fransa’da Ortodoks rahibin vurulma nedeni yasak aşkmış

Fransa’nın Lyon kentinde silahla vurularak yaralanan ve terör kurbanı olduğu düşülnülen Ortodoks rahibin evli bir kadınla ilişkisi sebebiyle vurulduğu belirtildi.Fransa’nın Lyon kentinde geçtiğimiz haftalarda Ortodoks kilisesinde rahiplik yapan 52 yaşındaki Nikolaos Kakavelakis, kiliseyi kapattığı sırada silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştı.

Haber 08-11-20 20:27

Ermeni askeri kışlası vuruldu! Şuşa'ya ilerliyorlar

Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait kışlayı imha etti. Kışlanın vurulma anlarının havadan çekilen görüntüleri paylaşıldı. Tüm cephe hattında kontrolü elinde tutan Azerbaycan ordusunun, Karabağ'ın kalbi olan Şuşa'yı her an alabileceği öğrenildi.

Haber 06-11-20 12:22

Azerbaycan ordusu, Ermeni güçlerini böyle vurdu

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni güçlerinin vurulma anlarına ilişkin görüntüleri paylaştı.

Haber 29-10-20 22:34

İkinci teröristin vurulma anı ortaya çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sıkıştırılan teröristlerden biri kendini patlatarak imha ederken kaçan ikinci teröristte emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Haber 27-10-20 00:41