Vurulma Ani Haberleri

İkinci el araç piyasasında tablo terse dönüyor! Uzman isim tarih verdi: Fiyatlar ani şekilde yükselecek!

İkinci el piyasasında bir süredir yaşanan durgunluk sonrası fiyat tablosu terse dönüyor. Sektör temsilcileri seçimler sonrası işaret ederek ikinci el araçlarda da ani fiyat artışlarının yaşanacağını kaydetti.

Finans 2024-03-27 11:30:44

Seçim pankartıyla gündem olmuştu: Farkındalık oluşturmak istedim dedi! O muhtar adayı, aldığı kararı böyle açıkladı

İstanbul İçerenköy Mahalle Muhtarlığı adayı Ömer Akın, seçim pankartına yazdığı ‘Dünya fani, ölüm ani. Bir oy versen, ne olur yani?’ yazısıyla gündem olmuştu. Muhtar adayı Akın, "Bütün afişler benzer. Biraz farkındalık oluşturmak istedim. Güzel bir yansıma oldu. İyi bir enerji ve sinerji oluştu. Mizahi yönden çok konuşuldu." dedi. Akın, seçimlere bir hafta kalmışken aldığı kararı da açıkladı.

Haber 2024-03-24 17:16:39

Uludağ’a Mart karı...40 yıl sonra yeniden kar gördü

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ’da sezonun bitmesiyle beraber pistler boş kalırken, hava sıcaklığının ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.

Yurthaber 2024-03-22 14:09:39

Bursa’da aniden bastıran dolu yağışı etkili oldu

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da havanın ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.

Yurthaber 2024-03-22 11:59:40

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-24 13:27

Yeni Zelanda'ya giden uçakta dehşet anları! En az 50 yolcu yaralandı! İnsanlar koltuklarından fırlayıp tavana çarptı

Avustralya-Yeni Zelanda seferini yapan LATAM Havayolları'na ait yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. Boeing 787 tipi yolcu uçağında ani irtifa kaybı sonucunda en az 50 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. O anları anlatan bir yolcu ise "İnsanlar koltuklarından fırlayıp uçağın tavanına çarptı" ifadelerini kullandı.

Haber 11-03-24 21:01

Yalancı bahara aldanmayın: Ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat! Bağışıklığı etkileyerek enfeksiyona zemin hazırlıyor

Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Çerçi, bahar mevsiminde meydana gelen ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Haber 04-03-24 09:56

Ani vedası olay olmuştu! Deniz Baysal Teşkilat'tan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı

TRT1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Teşkikat dizisinde yaşanan oyuncu değişiklikleri herkesi şaşırtmıştı. Dizide 'Zehra' karakterine hayat veren Deniz Baysal'ın ani vedası büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı...

Magazin 02-03-24 15:38

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin 22-02-24 16:03

Aman dikkat kalıcı hasar bırakabiliyor! Soğuk havalarda ortaya çıkıyor... “Başvurularda artış söz konusu”

Yüz felci için uyaran uzman, “Mevsim geçişlerinde, daha çok rüzgarlı, lodoslu havalarda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Son dönemde hava durumundaki ani düşüşler, rüzgar etkisiyle hastaların başvurularında bir artış söz konusu. Birkaç hafta önce gelen bir hastamız taksi şoförüydü, cam açık bir yolculuk sonrası yüz felci tablosuyla başvurmuştu. Çok rüzgarlı havalarda belki kulak, ağız, burun çevresini atkı, bere bu tip örtülerle kapatmak iyi olabilir. Bu hastalarda kalıcı hasar da kalabiliyor” dedi.

Kadin 20-02-24 15:25

Yemenin tam zamanı! Diyetisyen özellikle uyardı: Bu dönemde daha çok görülüyor

Mevsim geçişlerinde ani ısı değişimleri ile birlikte yorgunluk, halsizlik ve sürekli karbonhidrat yeme isteğinin çok sık görülen şikâyetler arasında olduğunu, yeterli ve dengeli beslenerek bu şikâyetlerden kurtulmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Pınar Doğan, “Mevsim geçişlerinde Omega-3 yağ asitleri içeren besinleri tüketin. Yağlı tohumlar olan kuru yemişler, ceviz fındık, badem gibi besinler Omega-3’den zengin kaynaklardır. Bunun dışında haftada 2 gün balık tüketimi de önemlidir” dedi.

Kadin 19-02-24 13:13

Sahra Işık Survivor'ı neden terk ettiğini sonunda açıkladı! Seda Aktuğlu kocasını aramış... Sert ifadeler, olay açıklamalar

Survivor'ın en iddialı isimlerinden olan Sahra Işık ani bir kararla adadan ayrıldı. Yarışmadan ayrılmasının sebepleri merak edilirken Sahra Işık imalı mesajları paylaştı. Kocasıyla ilişkisine dair iddialar gündeme gelince Sahra merak edilen soruya yanıt verdi ve yaşananlara Seda Aktuğlu'nun sebep olduğunu söyledi.

Magazin 18-02-24 19:32

Sahra Işık Survivor'ı neden apar topar bıraktı? Bomba iddia: Sahra'nın kocası Acun'u arayıp...

Survivor'ın iddialı isimlerinden Sahra Işık Survivor'ı ani bir kararla bırakınca arkasında yatan sebep merak edildi. Survivor Sahra'nın özel hayatına dair ortaya atılan iddia gündem oldu. Seda Aktuğlu iddiaya göre Sahra'nın eşini aradı ve olaylar gelişti.

Magazin 16-02-24 14:02

Uzman isim uyardı! Ani sıcaklık değişimleri hastalıkları tetikliyor

Mevsimsel sıcaklıkların bu dönemde çok fazla değişim gösterdiğini belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özkan Akyol, “Şubat ayı olmasına rağmen sıcaklık yükseliyor akşamları ise düşüyor. Sabah evden çıkarken çok soğuk başlayan günlerde hava sıcaklığı öğleden sonra artabiliyor ya da bir gün hava güneşli iken sonraki gün aniden çok soğuyabiliyor. Bu ani sıcaklık değişimleri kişilerin sağlığını olumsuz etkileyebiliyor" dedi.

Kadin 12-02-24 17:49

Seçim çalışmasındaki silahlı saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı! Ebru Güneş'in vurulma anı da kamerada

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Ebru Güneş'in vurulma anı da yer aldı. İşte o görüntüler!

Haber 12-02-24 12:59

AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte salı öğle saatlerine kadar çoğunlukla karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenen yağışların, kısa süreli kuvvetlenerek ani kar sağanakları şeklinde de görülebileceği uyarısında bulundu.

Yurthaber 29-01-24 15:24

Meteoroloji'den 9 il için uyarı! İstanbul, Bursa... '24 saatte 17 derecelik sıcaklık farkı' Kuvvetli yağış ve kar! Son dakika 20 - 24 Ocak hava durumu

Meteoroloji'den 9 il için sarı kodlu uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kuvvetli yağış uyarısı da yaptı. Yurdun belirli bölgelerinde ise kar yağışı var. Öte yandan sıcaklıklardaki ani düşüş de dikkat çekici seviyede. İşte il il hava durumu tahminleri ve son dakika hava durumu raporu...

Haber 20-01-24 11:00

Arkadaş, akraba, eş, dost herkes hasta! Siz de hayatı zindan eden grip salgınına yakalanmamak için bu 7 şeyi mutlaka yapın

İnfluenza ve Covid virüsleri sağlığı tehdit etmeye devam ediyor.Türkiye'de pandemi döneminden bu yana yaşanan en büyük grip salgını yaşanıyor. ABD'de ise 40'tan fazla bebek ve çocuk bu virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İnfluenza virüsünün en büyük belirtileri arasında aşırı halsizlik, yorgunluk, baş ağrısı, ani başlayan ateş, öksürük, boğaz ağrısı ve burun akıntısı var! Yatağa düşmemek için 7 tavsiye burada...

Kadin 16-01-24 13:57

Esenyurt’ta önüne atlayan kediye çarpmamak için aracıyla dükkana daldı! O anlar kamerada

Esenyurt'ta aracıyla seyir halindeyken önüne atlayan kediye çarpmamak için ani manevra yaparak bir dükkana giren sürücü, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 15-01-24 11:50

Sızma girişimi önlendi! Barış Pınarı bölgesinde 9 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Suriye'nin kuzeyinde 12 kişilik terörist grubun Barış Pınarı bölgesine sızma girişimi önlendi, 9 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi." denildi. Öte yandan teröristlerin vurulma görüntüleri paylaşıldı.

Haber 13-01-24 14:51

Kızıl Goncalar'ın güzeli Özgü Namal aşk orucunu onunla bozmuştu! 'Hoşça kal iki gözüm' sözleri olay oldu

Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yasa boğulan Özgü Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Uzun zaman sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönen Özgü Namal birkaç ay önce de aşk orucunu bozmuştu. Mehmet Derman Doğan'la aşk yaşayan Özgü Namal sevgilisinden ayrıldı.

Magazin 11-01-24 17:46

Kışın artan o riske dikkat çekti 'Ani ölümler' diyerek açıkladı 'Soğuk havada artış gösterir'

Soğuk kış aylarında kalp krizi riskinin arttığına işaret eden Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Fatih Çam, soğuk havaların kalp hastalıklarına davetiye çıkardığını belirtti.

Haber 08-01-24 16:31

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-24 13:25

Yargıtay'dan 'yanaktan öpme' kararı! Sarkıntılık sayıldı

Eşinin arkadaşı genç kadını yanağından öpen adam 'cinsel saldırı' suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Sanık avukatının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay, dikkat çeken bir karara imza attı. Yargıtay, yanaktan öpme eyleminin kısa süreli, ani ve kesintili gerçekleşmesinden dolayı verilen 2 yıl 1 aylık hapis cezasını çok buldu. Eylemin 'sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı' olduğuna kanaat getirildi. İşte detaylar...

Haber 07-01-24 10:59

Babasından izinsiz aldığı aracı hurdaya çevirdi: 3 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde babasından izinsiz aldığı otomobil ile ilerlerken yayalara çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil taklalar atarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-01-24 08:16

Babasından izinsiz aldığı aracı hurdaya çevirdi! 3 kişi yaralandı

Bursa'da babasından izinsiz aldığı otomobil ile ilerlerken yayalara çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, taklalar atarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Haber 03-01-24 01:01

Kamyon ani fren yaptı, dorsesindeki çimento araçların üzerine döküldü! O anlar kamerada

Pendik’te ani fen yapan hafriyat kamyonunun dorsesindeki çimento yola ve yoldaki araçların üzerine döküldü. Park halindeki bir minibüsün ön kısmı çimentoyla kaplanırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-12-23 16:57

Son dakika: MSB'den acı haber! Pençe Kilit bölgesinde 6 askerimiz şehit oldu, 16 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz de yaralandı. Bölgede sıcak çatışma devam ediyor. Belirlenen hedeflere ani hava harekatları düzenleniyor. Son bilgilere göre çatışmada 16 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 23-12-23 18:55

Bursa’da sinyal vermeden şerit değiştirdi, facianın eşiğinden dönüldü

Bursa’da sinyal vermeden şerit değiştiren bir otomobil faciaya neden oluyordu. Ani şerit değişikliği yapan otomobil, orta şeritteki kamyonetin önüne kırdı. Direksiyona güçlükle hakim olan kamyonet sürücüsü faciayı önledi. O anlar arkadan gelen başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 20-12-23 10:53

Irak'ın kuzeyine bir hava harekatı daha! 16 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri sınır ötesine düzenlediği hava harekatlarına bir yenisini daha ekledi. Akşam saatlerinde yapılan açıklamada Gara, Metine, Hakurk ve Kandil'deki 16 hedefin imha edildiği duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik ani hava harekâtlarımız devam ediyor!" denildi.

Haber 01-12-23 21:05

Mide spazmı neden olur? Mide spazmı nasıl geçer, ne iyi gelir?

Mide vücudumuzun sindirim sürecinin başlangıç noktasıdır ve çeşitli nedenlerden dolayı mide rahatsızlıkları ortaya çıkabilir. Bu rahatsızlıkların arasında öne çıkanlardan biri de mide spazmıdır. Mide spazmı mide kaslarının ani ve istemsiz bir şekilde kasılması durumunu ifade eder. Bu kasılmalar kişide rahatsızlık, ağrı ve genellikle sindirim sorunlarına yol açabilir.

Haber 30-11-23 23:28

Gut hastalığı nedir, neden olur? Gut hastalığına ne iyi gelir?

Gut hastalığı, vücutta biriken ürik asidin sebep olduğu bir romatizma türüdür ve genellikle eklemlerde iltihaplanmaya yol açar. Bu hastalık, genellikle eklem iltihapları ve şiddetli ağrı atakları ile karakterizedir. Gut, genellikle ayak büyük parmağında ortaya çıkan ani ve yoğun ağrılı ataklarla bilinir, ancak diğer eklemleri de etkileyebilir. Gut hastalığı genellikle yönetilebilir bir durumdur, ancak tedaviye ve yaşam tarzı değişikliklerine bağlı olarak bireyden bireye değişen bir seyir izler.

Haber 30-11-23 22:01

Normal vücut sıcaklığı kaç derece olmalı? Yetişkinlerde ateş kaç olmalı, yüksek ateş nedir?

Vücut sıcaklığı insan sağlığı ve vücut fonksiyonları için kritik bir öneme sahip olan dinamik bir parametredir. Vücut sıcaklığı sabitlenmiş olsa da, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Vücut sıcaklığındaki ani değişiklikler, bazen ciddi sağlık sorunlarının bir işareti olabilir. Ateş, genellikle vücut savunma mekanizmasının bir parçası olarak ortaya çıkan yüksek vücut sıcaklığına işaret eder.

Haber 29-11-23 12:03

10 yıl sonra Kızıl Goncalar'la ekranlara dönen Özgü Namal tesettüre girdi! Değişimi şaşırttı

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Polat karakteriyle hafızalara kazınan Özgü Namal uzun yıllardır ekranlarda görünmüyor. Eşinin ani ölümü sonrası gözlerden uzak yaşayan Namal, 10 yıl sonra Kızıl Goncalar ile anlaşma imzaladı. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ı başrolde buluşturan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Fragmanda Özgü Namal'ın tesettürlü hali ve değişimi dikkat çekti.

Magazin 28-11-23 19:38

Kas yırtılması nedir, neden olur? Kas yırtılmasına ne iyi gelir?

Kas yırtılması genellikle beklenmeyen bir anlık hareket veya aşırı gerilme sonucu ortaya çıkan ağrılı bir durumdur. Bu durum kas liflerindeki zorlanma veya yırtılma nedeniyle meydana gelir ve genellikle spor aktiviteleri, ağır kaldırma, ani hareketler veya yetersiz ısınma gibi nedenlere bağlı olarak ortaya çıkar. Peki, kas yırtılmasına ne iyi gelir ve nasıl geçer?

Haber 28-11-23 16:53

Menisküs yırtığı neden olur, nasıl geçer? Menisküs yırtığına ne iyi gelir?

Menisküs yırtığı genellikle ani bir dönme hareketi, dizin aşırı bükülmesi veya dizin üzerine aşırı yük binmesi sonucu oluşur. Sporcular, özellikle de futbolcular, basketbolcular ve kayakçılar gibi aktivite yoğunluğu yüksek sporlarla uğraşanlar, menisküs yırtığına daha fazla yatkındır. Ancak yaşlanma süreciyle birlikte menisküs dokusu zayıflar ve yırtılma riski artar. Peki, menisküs yırtığı neden olur ve ne iyi gelir?

Haber 28-11-23 15:47

Kur Korumalı Mevduat açıklaması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 'Toplumsal kredi notu' devreye alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Kur Korumalı Mevduat ile ilgili önemli açıklamalar geldi. KKM'den aşamalı bir şekilde çıkılacağını, ani bir şekilde bitirme gibi bir perspektifleri olmadığını söyleyen Yılmaz, 'Toplumsal kredi notu' uygulamasının da devreye alınacağını duyurdu.

Finans 27-11-23 15:56

Kilit bir ismin, Sam Altman'ın OpenAI'ya geri dönüş partisine katılmadığı ortaya çıktı!

Yapay zeka şirketi OpenAI'ın CEO'su Sam Altman'ın ani bir şekilde görevinden alınmasında kilit rol oynadığı söylenen yönetim kurulu üyesi Ilya Sutskever'ın, Altman'ın şirkete geri dönüşünün kutlandığı partiye katılmadığı bildiriliyor. Bir OpenAI sözcüsü bu konuda yorum yapmayı reddederken, Sutskever'i temsil eden avukatlardan biri ise bu konuda bir açıklamada bulundu.

Haber 26-11-23 11:36

Lapa lapa kar geliyor! İstanbullular dikkat: Saat de verildi... Hafta sonu 'bomba siklon' uyarısı

Geçtiğimiz hafta sonu neredeyse tüm Türkiye'de etkisini gösteren sağanak ve fırtına bu hafta sonu geri dönüyor. Üstelik İstanbul'da lapa lapa kar yağması bekleniyor. Bulgaristan'daki yoğun kar yağışının Türkiye'ye geleceği değerlendirilirken hem mega kent hem de Trakya bölgesi için önemli uyarı geldi. Bir başka uyarı ise cuma günü beklenen 'bomba siklon' hakkında: Sıcaklıklardaki ani düşüşe dikkat! Peki İstanbul'da kar ne zaman yağacak? 24 Kasım hava durumu nasıl? İşte hava durumundan detaylar..

Haber 24-11-23 09:07

Gastrit nedir, belirtileri nelerdir? Gastrit neden olur?

Midenin iç yüzeyini kaplayan mukoza tabakasının iltihaplanması sonucu ortaya çıkan gastrit, günlük yaşantımızı olumsuz etkileyen bir sağlık sorunudur. Hafif ve kronik olabileceği gibi ani ve şiddetli ataklar şeklinde de ortaya çıkabilir. Gastrit mide duvarının hasar görmesiyle birlikte mide asidinin normalden daha fazla salgılanmasıyla başlar.

Haber 23-11-23 15:02

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle ayrılığı olay olmuştu! Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! 'Elini üzerimden çekmedi'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan çift ani ayrılık kararıyla da uzun süre gündem olmuştu. Ayrılık sonrası ilk kez konuşan Gülseren Ceylan açıklamalarıyla yine şaşırttı.

Magazin 17-11-23 16:08

Samsun’da yağmur suyuna kalıcı çözüm yatırımları

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından şiddetli ve ani sağanak yağışların neden olduğu sel ve su baskınlarını ortadan kaldıracak yatırımlara devam ediliyor.

Yurthaber 16-11-23 14:11

SON DAKİKA | Doların ateşi gece 04.35'te yükseldi! Yeni güne yeni rekorla başladı... 7 Kasım döviz kurundan son durum

Son dakika haberi: Dolar, TL karşısında yükselişini sürdürüyor. Son haftalardaki yükselişi sonrası 'Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL?' sorularıyla piyasalar yakından takip edilirken, dolar gece saat 04:35 sıralarında ani bir çıkışla rekor kırdı. Yeni güne zirvede başlayarak rekor tazeleyen dolar; 28,48 seviyelerinde işlem görüyor. İşte 7 Kasım 2023 Salı (bugün) döviz piyasasında son durum...

Finans 07-11-23 11:22

Ghosting ile başa çıkma yöntemleri: Ghostinge karşı ne yapmalıyım?

Ghostlanmak modern ilişki dünyasının karmaşıklığı ve dijital iletişim araçlarının yaygınlaşmasıyla daha yaygın hale gelen bir deneyimdir. Bu bir kişinin diğer kişi tarafından ani ve açıklama yapılmadan iletişimden tamamen çıkarılması anlamına gelir. Ghosting terk edilmişlik hissi, duygusal karışıklık ve öz saygı sorunları gibi duygusal zorluklara neden olabilir. Ancak bu deneyimi anlamak ve başa çıkmak mümkündür.

Kadin 31-10-23 12:48

Ghostingi fark etmek: Ghostinge uğradığımı nasıl anlarım?

Ghosting günümüzün ilişki dünyasında sıkça karşılaşılan ve genellikle kafa karıştırıcı ve acı veren bir deneyimdir. Bu fenomen, bir kişinin aniden ve herhangi bir açıklama yapmadan diğer kişiyle iletişimi kesmesini ifade eder. Bir zamanlar yakın olan iki kişi arasındaki bu ani kopuş, terk edilmişlik hissi yaratabilir ve diğer kişiyi çaresizlik içinde bırakabilir. Peki, ghostlandığımızı nasıl anlarız?

Kadin 31-10-23 10:18

Ayrılığı hazmedemeyen sevgili dehşet saçtı! Tıp öğrencisini pompalı tüfekle vurdu

Mersin'de dehşet veren bir olay yaşandı. Tıp fakültesi son sınıfta olan üniversiteli genç kızın sokak ortasında eski sevgilisi tarafından vuruldu. Vurulma anı kameralara yansırken, olay yerinden kaçan zanlı Adana'da yakalandı. Kamera görüntülerine göre zanlının genç kızın geçiş güzergahında aracının içinde pusu kurduğu görülürken, rahat tavırları pes dedirtti.

Haber 24-10-23 16:33

Yerine Seda Sayan getirilmişti! Onur Büyüktopçu'nun Gelinim Mutfakta itirafı olay oldu! 'Ayak kaydırma...'

Fatih Ürek'in ardından 2020 yılında Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan ve ani bir şekilde programdan ayrılan Onur Büyüktopçu'dan yıllar sonra önemli bir itiraf geldi. Büyüktopçu programdan kovulduğunu söylerek "Ayak kaydırma muhabbetleri falan oldu." dedi.

Magazin 11-10-23 10:36

Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! 12 ile dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 12 il için sarı kodu gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara "Ani sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların 11.10.2023 Çarşamba sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor." uyarısında bulundu.

Haber 09-10-23 21:59

Eşinin ani ölümüyle yıkılmıştı! Özgü Namal hakkında yeni aşk iddiası

Ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Özgü Namal hakkında aşk iddiası gündeme geldi. Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yıkılan Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Projeleri ince eleyip sık dokuyan ve karar veren Özgü Namal'ın aşk orucunu bozduğu iddia ediliyor.

Magazin 29-09-23 08:43