Whatsapp Herkesten Sil Haberleri

Sürücüler dikkat... Trafik sigortasında yeni dönem! Zam hesabı sil baştan! Üst sınır artık...

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren değişiklik... Trafik sigortalarında yeni dönem mayıs ayında başlıyor. Zam hesabı değişti. Zamda üst sınırı maliyet endeksine göre belirlenecek.

Finans 2024-04-23 07:20:11

Zorunlu trafik sigortası sil baştan! Uygulama mayısta başlıyor! Zam gözüktü, en düşük trafik sigortası...

Zorunlu trafik sigortası tarifelerinde yeni dönem mayıs ayında başlıyor. Hesaplamalarda yeni bir evreye geçildi. Sürücüler için zam gözüktü. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin yayınladığı son verilere göre; otomobiller için en düşük trafik sigortası 4 bin 28 liraya çıktı. Mayıs hesaplamaları için işte bilmeniz gereken detaylar...

Finans 2024-04-14 09:04:27

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 2024-04-11 00:01:00

Whatsapp konuşmaları dışarı sızdı! Mehmet Büyükekşi aday olacak mı?

TFF, 18 Temmuz tarihinde seçimli genel kurul yapacağını açıklarken mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan Whatsapp görüşmelerinde bu soru yanıt buldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-10 20:17:50

WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'a dünya çapında erişim sorunu yaşandı! Bakan Yardımcısı Sayan'dan açıklama

Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp'a erişim sorunu yaşandı. WhatsApp uygulaması üzerinden bir süredir mesajlar gönderilemedi. WhatsApp'ta dünya çapında sorun yaşandığı belirtildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da yaşanan erişim problemiyle ilgili açıklama yaptı.

Haber 03-04-24 21:43

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal gelişmesi!

Beşiktaş'ta kadro değişiyor. Sakatlığını atlatan Al-Musrati, 4 Nisan'da oynanacak RAMS Başakşehir maçında 11'de yer alacak. Bunun yanında Aboubakar ve Ghezzal'ı lig sonuna kadar ilk 11'de oynatmayı düşünen Fernando Santos, kadro planlamasını sil baştan yaptı.

Spor 30-03-24 17:43

Kuzenini ziyaret etti, 12 yaşındaki kızını taciz etti! Whatsapp yazışması ortaya çıktı: Özel yerlerime dokundu

Mide bulandıran istismar haberinin adresi bu kez İzmir. Karabağlar ilçesinde kuzenine ziyarete giden 49 yaşındaki T.A. evde yalnız gördüğü kuzeninin 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz etti. Küçük kız durumu ailesine anlatınca şüpheli saklandığı yerde yakalandı. Küçük kızın arkadaşına attığı mesaj ortaya çıktı.

Haber 29-03-24 09:30

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

En düşük emekli maaşı alanları ilgilendiriyor! Emekli taban aylığa yaş şartı kriteri: Tepki toplayan farka 'yeni formül'

Emekli taban maaşı konusunda adım atılıyor. Bu kapsamda iş kanununda yapılacak yeni düzenlemeye emekli maaşları da dahil edilecek. Yeni düzenlemede fazla prim ödeyen daha fazla maaş alabilecek. Ayrıca emeklilik hakkı ve yaşı gibi olguların da sil baştan tanımlanabileceği ifade ediliyor.

Finans 19-03-24 08:18

Rekabet Kurulu’ndan WhatsApp ve Instagram'ın sahibi Meta'ya geçici tedbir kararı! Günlük 4,8 milyon lira ceza...

Rekabet Kurulu, WhatsApp, Instagram ve Threads'in çatı şirketi META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.

Haber 18-03-24 11:12

Zorunlu trafik sigortası fiyatları Mayıs’ta sil baştan! ‘Ciddi bir artış olabilir’ diyerek uyardılar: Hem indirimi kaçıracaklar hem de yüzde 200 fazla ödeyecekler

Zorunlu trafik sigortası için adımlar peş peşe atıldı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor! Trafik sigortası primlerinde Mayıs ayına kadar her ay yüzde 5 artış kararı alınmıştı. Ancak Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında değişiklik geliyor. Konuya ilişkin detayları anlatan TÜKONFED Başkanı Turusan Bağcı, “Mayıs ayında da trafik sigortasında ciddi bir artış olabilir” dedi. İyi sürücü indirim kapacak, kötü sürücü yüzde 200 fazla ödeyecek…

Finans 09-03-24 11:09

WhatsApp kullananlar dikkat! Yargıtay'dan emsal karar! Artık delil sayılacak

Yargıtay'dan WhatsApp kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren emsal bir karar geldi. Adana'da görüşen bir ticaret davasında, WhatsApp yazışmaları, davacının elinde imzalı bir belge olmamasına rağmen delil olarak kabul edildi.

Haber 27-02-24 21:32

14 yaşındaki küçük kızı hamile bıraktı! Avukatı Whatsapp yazışmalarını okudu: Mahkeme 'mağdur minyon' diyerek affetmedi

Bursa'da 22 yaşındaki Şahin K., sevgilisi 14 yaşındaki C.B.'yi istismar edip hamile kalmasına neden oldu. Mağdur hamile olduğunu anlayınca ailesiyle şikayetçi oldu. Sanığın avukatı ilişkinin zorla yaşanmadığını iddia ederek Whatsapp yazışmalarını okudu. Şahin K. mağdurun yaşını bilmediğini savundu ancak mahkeme heyeti mağdurun minyonluğundan dolayı ilk kez gören birinin de bunu anlayacağını belirterek 18 yıllık cezada indirim yapmadı.

Haber 30-01-24 11:59

CHP'li vekilden gazeteciye skandal tehdit iddiası! 'Seni en kısa zamanda öpeceğim'

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gazetecilik yapan Eray Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün kendisini tehdit ettiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu. CHP’li vekilin kendisini telefonla arayarak, "Seni en kısa zamanda öpeceğim, seni seviyorum abicim" dediğini söyleyen Gökçe, ardından da WhatsApp üzerinden ’Kemik ve icraatları bilirim. Köpekleri çok daha iyi bilirim. Köpekleri iyi de eğitirim. Yakında eğitime başlıyorum’ şeklinde mesaj attığını kaydetti.

Haber 28-01-24 13:50

'Kilo vermek istiyorsanız bu sırrı herkesten saklayın' Diyetisyenden ilginç öneri! 'Söylerseniz her şey bozulur' Araştırmalar da ortaya çıkardı

Yeni yıla girerken 2024'te kilo vermeyi kendinize hedef olarak koyduysanız çok ilginç bir noktaya dikkat etmeniz gerekebilir. Elbette kilo vermek için sağlıklı beslenme, sağlığına uygun diyet programları ve düzenli egzersiz yapmak çok önemli. Fakat diyetisyen Michelle Saari, farklı bir öneride bulunuyor. Buna göre; diyetinizi aileniz ve arkadaşlarınız başta olmak üzere herkesten saklamanız gerekebilir ve maalesef ki söylerseniz her şey bozulabilir. Üstelik bazı araştırmalar da bunu doğruluyor.

Kadin 26-01-24 11:08

İmamoğlu'nun İstanbul hesapları sil baştan! Demirtaş'ın adaylık çıkışı dengeleri değiştirdi: Elbette istemiyoruz

DEM Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki iş birliği görüşmeleri sonuç vermedi. Bu sırada Başak Demirtaş'ın adı DEM Parti'nin olası İBB adayı olarak önce kulisleri hareketlendirdi, ardından bizzat kendi yaptığı açıklama gündeme damgasını vurdu. Demirtaş adaylaşırsa rakibi olacak olan İmamoğlu yorum yapmaktan kaçınırken CHP'den konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Buna göre CHP, Demirtaş'ın adaylığının İstanbul'da dengeleri değiştireceğini düşünüyor.

Haber 24-01-24 09:46

Tapuda yeni dönem! 2024'te sil baştan değişti, gayrimenkul alım-satımlarında artık...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek. Veriler daha sonra değer haritaları oluşturulmasında da kullanılabilecek.

Finans 23-01-24 16:15

Fatih Altaylı’dan dikkat çeken Hafize Gaye Erkan ve Mehmet Şimşek yorumu! Uğur Dündar’ın WhatsApp mesajları üzerinden tek tek anlattı: ‘Bal gibi biliyoruz…’

Merkez Bankası Ocak ayı faiz kararı 25 Ocak Perşembe günü belli olacak. Faiz kararı öncesi hem Merkez Bankası hem de Başkan Hafize Gaye Erkan cephesinde ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmezken Gazeteci Fatih Altaylı’dan gündem yaratacak bir yorum geldi. Altaylı Erkan’ın babasına ilişkin Uğur Dündar’ın WhatsApp mesajları üzerinden yaptığı yorumda dikkat çeken ifadeler kullandı. “Bu kampanyayı yapanlar Mehmet Şimşek'e karşı da kampanya düzenlerse hiç şaşırmam” dedi.

Finans 22-01-24 08:43

Uğur Dündar WhatsApp görüntülerini paylaştı: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ı böyle savundu! ‘Demek ki birileri fena halde rahatsız…’

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar sonrası Gazeteci Uğur Dündar’dan paylaşım geldi. Dündar WhatsApp görüntüleri yer alan paylaşımında, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin fena halde rahatsız” dedi. Konuya ilişkin yargı süreci başlarken, baba Erol Erkan da, ‘Her şey er ya da geç ortaya çıkacak’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Finans 20-01-24 14:38

Herkes hasta, acile başvurular yüzde 20 arttı! 3 virüsten de korunmanın tek bir yolu var... Kar yağmadığı için mi hastalıklar arttı?

Son dönemde toplumda üst solunum yolu enfeksiyonlarındaki artış konuşuluyor. Hemen hemen herkesten duyulan o cümle ise: Herkes hasta. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da solunum yolu enfeksiyonlarında artış görüldüğünü belirterek geçen yılın aynı dönemine göre acile başvurularda yüzde 20'ye yakın artış olduğunu söyledi. Bakan Koca en sık da grip yani influenza, sonra RSV ve Covid görüldüğünü vurguladı. Peki, üç virüsten de korunmanın ortak yolu ne? Uzmanlar ayrıntılarıyla anlattı.

Haber 19-01-24 09:58

Annesini arayıp 'kaçırıldım' dedi, babası herkesten yardım istedi! Vali gerçeği açıklayınca herkes şoke oldu

Aydın'da yaşayan 17 yaşındaki G.N.S. evden çıktıktan bir süre sonra annesini arayarak kaçırıldığını ve bir depoda tutulduğunu söyledi. Korku dolu anlar yaşayan aile hemen polisi aradı. Genç kızın yakınları sosyal medya hesaplarından peş peşe yardım çağrıları yaptı. Vali olayın aslını açıklayınca herkes şaşırdı.

Haber 15-01-24 11:30

Ev sahibinin sopalı saldırısına uğradı: 'Köpeğimi gezdirip gelirken bana bir leğen su döktü'

Ev sahibi kiracı sorunu giderek büyüdü. Sarıyer'de sokak ortasında ev sahibinin sopalı saldırısına uğrayan Onur Yavuzyılmaz, konuyu yargıya taşıdı. 24 yaşındaki Yavuzyılmaz, "Köpeğimi gezdirip gelirken bana bir leğen su döktü. Ben de ‘Neden böyle yapıyorsun?' dedim. Kendisi de ‘Çıkın evimden’ diyerek küfür etti. Ettiğim küfürlerle övünmüyorum, herkesten özür dilerim. Kendisi bacağıma vurduktan sonra küfür ettim." ifadelerini kullandı.

Haber 14-01-24 18:58

Erzincanspor teknik direktöründen skandal sözler! Önce öfkelendi sonra sil bunu dedi, ama canlı yayında olduğunu unuttu

24 Erzincanspor'un hocası Bülent Akan, İnegölspor karşısında kaybedilen 2-0'lık mücadele sonrası kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Canlı yayında olduğunu unutan Akan, Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e attığı yumruğu örnek gösterdi ve "Bu hakemler bunu hak ediyor" ifadelerini kullanırken kameramana dönerek "Sil bunları" dedi. İşte detaylar...

Spor 13-01-24 18:33

Hatipoğlu rakibini herkesten önce kutladı

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’yi tebrik etti.

Yurthaber 11-01-24 10:50

Rekabet Kurulu'ndan META'ya rekor ceza: Şimdiden 140 milyon lirayı aştı, her gün artmaya devam edecek

Rekabet Kurulu, WhatsApp kullanıcılaına yazılım güncellemesiyle getirilen veri paylaşım zorunluluğunun kaldırılması için META'ya tanıdığı sürenin dolması üzerine, şirkete 12 Aralık 2023'ten itibaren uygulanacak şekilde günlük 4,8 milyon lira para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.

Finans 10-01-24 15:02

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için yeni fırsat! Emekli olmak isteyenler dikkat: Yaş, prim, gün tablosu sil baştan

EYT'nin ardından kademeli emeklilik müjdesi geldi. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Finans 10-01-24 14:15

Arda Turan'ın Hac'da iken Seçil Erzan ile yaptığı WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı! Sen bir tanesin iyi ki varsın

Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Arda Turan'ın Hac ziyareti sırasında Seçil Erzan'la arasında geçen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı. Erzan'ın Turan'a yönelik "İyi ki varsın" sözleri dikkat çekti.

Haber 02-01-24 17:23

Tapuda yeni dönem! 2024'te sil baştan değişti, hepsi artacak

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı harç masraflarının arttığını hatırlatarak 2023 yılında tapuda satışların düştüğünü söyledi. Özelmacıklı, “2023 yılında ülkemizde tüm gayrimenkul türlerinde yaklaşık 2.95 milyon gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 60 milyar 59 milyon 215 bin 486 lira tapu harcı geliri elde edildi” dedi.

Finans 02-01-24 12:12

Euroya yeni yüz! Avrupa Merkez Bankası’ndan 25 yaşındaki euro için çalışma: Madeni paraya dokunmayacak, kağıt parada tasarım sil baştan…

Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılan euro para birimi 25'inci yılına girdi. ECB, 22 yıldan fazla tedavülde olan euro banknotları "Avrupa kültürüne", "kuşlara" ve "nehirlere" odaklanan temalarla yeniden tasarlamayı öngörüyor. Yeniden tasarlanan banknotların tedavüle çıkmalarının birkaç yıl sürmesi beklenirken, süreçte ulusal tasarımlar içeren madeni paralara da dokunulmayacak.

Finans 01-01-24 15:55

YENİ YIL MESAJLARI 2024! Eşe, dosta, arkadaşa, sevgiliye en güzel, komik ve anlamlı yılbaşı mesajları ve yeni yıl dilekleri

Yeni yıl mesajlarına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Bugün sevdiklerine mutlu yıllar dileyerek onları sevindirmek isteyen birçok kişi arama motorlarında en güzel yeni yıl dilekleri ve resimli yılbaşı mesajlarını araştırıyor. Bizde sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en etkileyici görselleri sizler için derledik. İşte 2024'e özel eşe, dosta, arkadaşa, sevgiliye WhatsApp ve Instagram gibi sosyal medya platformlarından paylaşabileceğiniz en güzel yılbaşı mesajları ve yeni yıl dilekleri...

Haber 31-12-23 11:34

GÖNÜL DAĞI 120. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Bu akşam Gönül Dağı var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti,

Gönül Dağı 119. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 119. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 119. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 30-12-23 19:26

CUMA MESAJLARI 29 ARALIK 2023: Anne, baba ve eş için 'Hayırlı cumalar' ve güzel sözlü, duygusal, yazılı, kısa, resimli cuma mesajları BURADA

Resimli cuma mesajları 29 Aralık 2023 tarihinin en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Anne, baba ve eş ya da sevgiliye gönderebileceğiniz 'Hayırlı cumalar' sözlü, duygusal, yazılı, kısa ve resimli cuma mesajlarını sizler için derledik. Bugün birçok kişi sosyal medya platformlarında ve WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarında paylaşımda bulunacak. İşte 29 Aralık 2023 tarihine özel en güzel resimli cuma mesajları...

Haber 29-12-23 11:37

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 29 ARALIK 2023: WhatsApp ve Instagram için hadisli, ayetli, anlamlı, duygusal ve resimli cuma mesajları BURADA!

Resimli cuma mesajları 29 Aralık 2023 tarihinin en çok araştırılan konusu oldu. Resimli cuma mesajları anne, baba, eş ya da sevgilisine bu mübarek günü anımsatmak isteyen kişiler tarafından WhatsApp, Telegram gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında ya da Instagram, Facebook ve Twitter (X) gibi sosyal medya platformlarında paylaşılacak. İşte 29 Aralık 2023 tarihine özel WhatsApp ve Instagram'dan paylaşabileceğiniz giderli, günaydınlı, yazılı, anlamlı, duygusal ve resimli cuma mesajları...

Haber 29-12-23 11:30

En iyi, en etkileyici yılbaşı mesajları 2024 - En güzel yeni yıl mesajları için öneriler

Her sene, sene sonuna gelindiği günlerde insanlar, sevdiklerine, ailesine, arkadaşlarına en etkileyici yılbaşı mesajları göndermek ister. Yeni yıla az bir süre kala, yeni yıl mesajları Instagram, Facebook, Twitter ve WhatsApp gibi sosyal ağlar üzerinden atılmaya başlanır. Yeni yılı karşılarken sevgiliye, arkadaşa, aile üyelerine, iş arkadaşlarına güzel dileklerde bulunmak isteyen kişiler, internet üzerinde yeni yıl mesajları araştırmaktadır. İşte en güzel yeni yıl mesajı için öneriler!

Haber 29-12-23 00:25

WhatsApp kendine mesaj atma: WhatsApp'tan kendime nasıl mesaj atarım?

WhatsApp, bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, günümüzde dünya genelinde milyarlarca kullanıcıya ulaşıp iletişim dünyasını kökten değiştiren sosyal medya uygulamalarından biri olarak öne çıkar. 2014 yılında Mark Zuckerberg’in üst yöneticisi olduğu Facebook (Meta) tarafından satın alındıktan sonra, hızla gelişim göstermiş ve birçok yeniliği bünyesine katmıştır. Peki, WhatsApp'tan kendimize mesaj atmak mümkün mü?

Haber 27-12-23 19:49

Vatan sizlere minnettar dedi, bir gün sonra kendisi vatan için şehit düştü!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın, dün şehit olan silah arkadaşları için Whatsapp durumundaki paylaşımı duygulandırdı. Şehit Aslan söz konusu durumdaki paylaşımda, 6 şehidin isimlerini yazarak, "Rabbim şehadetinizi kabul etsin. Vatan sizlere minnettar” dedi.

Haber 24-12-23 00:51

GÖNÜL DAĞI 119. BÖLÜM İZLE! Gönül Dağı saat kaçta, bugün var mı? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Gönül Dağı 119. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 119. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 119. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 23-12-23 19:01

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 22 ARALIK 2023! Anne, baba ile eş için en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları İNDİR

Resimli cuma mesajları bugün WhatsApp ve Telegram anlık mesajlaşma uygulamalarının yanı sıra Instagram, Facebook, Twitter (X) ve Threads gibi sosyal medya platformlarında da paylaşılacak. 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel !Hayırlı cumalar' sözleri ile cuma mesajlarını sizler için derledik. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak dualar edilecek. İşte, anne, baba ile eşe gönderebileceğiniz en güzel, yeni, Türk bayraklı, ayetli, atarlı ve resimli cuma mesajları...

Haber 22-12-23 11:45

Korsan taksi çıtayı yükseltti: 7 dilde hizmet veriyor! Sloganları bile var

Antalya'da korsan taksiciler, internet ve WhatsApp uygulaması üzerinden duyurular ile müşteri çekmeye çalışıyor. 'Konforlu, ucuz, güvenilir hizmet' sloganlarını kullanan, 7 dil seçeneğiyle hizmet verilen internet sitesi açan korsan taksiciler, yarı yarıya ucuz taşımacılık yapıyor. Sitede 25 korsan taksi bayisi, 12 korsan taksi hizmeti ve 1265 korsan taksi bulunduğu bilgisine de yer veriliyor. İşte detaylar...

Haber 18-12-23 10:59

TRT GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE CANLI! Gönül Dağı 118. bölüm saat kaçta? TRT 1 yayın akışı

Gönül Dağı 118. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 118. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 118. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 16-12-23 18:52

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 15 ARALIK 2023: Instagram ile WhatsApp'a özel anne, baba ve eş için çiçekli, güllü, ayetli, resimli cuma mesajları

Cuma mesajları, Instagram ve WhatsApp üzerinden bu mübarek günü anımsatmak isteyen vatandaşlar tarafından sevdiklerine gönderilecek. Resimli cuma mesajları ile 'Hayırlı cumalar!' sözlerini sizler için derledik. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya uzanacak, dualar edilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü cuma hutbesi konusunu "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek!" olarak belirledi. İşte 15 Aralık 2023'e özel en yeni resimli cuma mesajları...

Haber 15-12-23 11:47

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca görevinden istifa etti! Bu karar sonrası herkesten özür diledi

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca görevinden istifa etti. Mahkemeye çıkan ve Meler'e yumruk atmadığını ve tokat attığını iddia eden Koca, "Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti, bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez." diyerek kendisini savunmuştu.

Spor 12-12-23 18:20

GÖNÜL DAĞI 117. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Gönül Dağı saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti

Gönül Dağı 117. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 117. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 117. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 09-12-23 18:51

EN YENİ RESİMLİ CUMA MESAJLARI 8 ARALIK 2023: Instagram ve WhatsApp için giderli, farklı, ayetli, sözlü ve resimli cuma mesajları BURADA!

Cuma mesajları bugün (8 Aralık 2023) Instagram ve WhatsApp başta olmak üzere birçok uygulamada paylaşılacak. Resimli cuma mesajları giderli, farklı, ayetli, sözlü seçenekleriyle internette yerini aldı. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü cuma hutbesi konusu "Biz, tek bir ümmetiz" olarak belirledi. İşte 8 Aralık 2023 tarihine özel en yeni ve en güzel cuma mesajları...

Haber 08-12-23 11:37

5 aylık enflasyon farkı belli oluyor! Emekli ve memur zammı için beklenen veri: Hesap sil baştan

Emekli maaşı zammı için kritik veri 4 Aralık Pazartesi günü TÜİK tarafından duyurulacak. Kasım ayı enflasyon verisi ile SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi 5 aylık kesinleşen rakamlar ortaya çıkacak. Öte yandan 2024 yılında emekli olacaklar içinse emekli maaşı hesaplamasında dikkat çeken bir veri yayımlandı. Peki 7500 TL en düşük emekli maaşı ne olacak? İşte milyonlar için emekli maaşı tabloları…

Finans 03-12-23 16:15

GÖNÜL DAĞI 116. BÖLÜM İZLE! Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı

Gönül Dağı 116. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 116. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı 116. bölüm fragmanı' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 116. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 02-12-23 19:17

Hasan Arat, atılan mesajı canlı yayında gösterdi ve ağır konuştu! Siz kimsiniz ya?

Beşiktaş camiası, 3 Aralık'ta yapılacak olan seçimi bekliyor. Gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adaylıklarını açıklayan isimlerden Hasan Arat, katıldığı canlı yayında projelerinden bahsetti. Arat ayrıca WhatsApp aracılığıyla Sicil Kurulu'ndan atılan mesajı da canlı yayında gösterdi ve ağır ifadeler kullanduı. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 21:46

Seçil Erzan için '4 sevgili' iddiası! 'Avukat Candaş' diye kaydetmiş, yazışmaları ortaya çıktı: 'Beni rezil ettin!'

Türkiye Seçil Erzan olayını konuşurken gündem yaratan ayrıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Seçil Erzan'ın mahkeme kararıyla incelenen cep telefonu kayıtlarında eski erkek arkadaşı avukat Candaş Gürol'la yapılan WhatsApp yazışmaları da dosyaya girdi. Yazışmalarda dikkat çeken ayrıntılar yer alırken Erzan'ın "Sen beni rezil ettin" dediği konuşmalar dikkatlerden kaçmadı. Bunun yanı sıra Erzan ile alakalı sevgili iddiaları olay yarattı.

Magazin 01-12-23 15:12

Türk futbolundaki şike skandalında WhatsApp mesajları ortaya çıktı! Kulüp başkanına ulaşıp 100 bin euro teklif ettiler

Türk futbolunda her geçen gün yeni bir şike skandalı patlak veriyor. Geçtiğimiz sezon Altınordu futbolcularının WhatsApp yoluyla Eyüpspor başkanına mesajla ulaştığını gösteren gazeteci Murat Ağırel, oyuncuların açık açık şike teklif ettiklerini ortaya çıkardı. Maçı Eyüpspor'a vermek için 100 bin euro isteyen oyuncular, tehlikeli olduğunu gerekçe göstererek isimlerini paylaşmadı. Bu iddialara TFF'nin bir hamle yapmaması ise spor kamuoyunu bir hayli şaşırttı.

Spor 29-11-23 12:48