White House Haberleri

Fatih'in şehzadelik dönemindeki portresinin bulunduğu tılsımlı madalyon Londra'da satışa çıkacak

Fatih Sultan Mehmet'in şehzadeliği dönemine tarihlenen bir madalyon üzerine işlenmiş portresi, İngiltere'deki Bonhams Müzayede Evi tarafından 1,5-2 milyon sterlinlik tahmini satış bedeliyle açık artırmaya çıkarılacak. Bonhams İslam ve Hint Sanatı Direktörü Oliver White "İstanbul'un fethinden önceki 2. Mehmet'i genç bir erkek olarak gösteren bilinen tek madalyon. İmkansız olduğu düşünülen bir şey. Madalyonun, Sultan tarafından kişisel bir tılsım olarak giyildiği düşünülüyor" dedi.

Haber 2024-03-18 20:02:39

Yine şaşırttı: A101'e Tiny House geliyor! İşte 29 Şubat 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101'in Aldın Aldın Kataloğu, her hafta olduğu gibi bu hafta da alışveriş tutkunlarını hem şaşırttı hem de sevindirdi. Şaşırttı çünkü A101'e Tiny House geliyor! a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun şimdiden en dikkat çekici ürünü olan Tiny House'un yanı sıra elektrikli motorlu bisiklet de Katalog'u süslüyor. 29 Şubat Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatlarla satışa sunulan a101 online kataloğundaki ürünleri merak ediyorsanız, işte detaylar!

Haber 2024-02-28 17:38:19

Antalya’da kamp, karavan, outdoor sektör liderleri bir araya geliyor

Turizmin başkenti doğanın kalbi Antalya’da, kamp, karavan, outdoor, tiny house sektör liderleri bir araya geliyor

Yurthaber 2024-02-23 10:32:22

Fantezi elbiseleriyle maskelerinden sonra arsa ve tarlalara da veda! Müstehcen videolarıyla nam salan Fergio House'a bir şok daha

Lüks villalarda gösterişli partiler, renk renk maskelerle fantezi elbiseleri, geniş yankı uyandıran müstehcen içerikli videolar... "Fergio House" adlı ilgi çeken oluşum sırlarla dolu hayatları deşifre olduğundan bu yana Türkiye'nin gündeminden düşmüyor! İstiklal Caddesi'nde dolar saçtıkları görüntülerle de ses getiren Fergio House'un 3 üyesi bir şok daha yaşadı.

Haber 2024-01-21 14:55:02

Tiny house nedir, cezası var mı? İmarsız arsaya tiny house yapılır mı?

Günümüzde birçok kişi koşullara ayak uydurmak için elinden geleni yapmakta ve yaşam alanlarını güzelleştirmeye çalışmaktadır. Bazı kişiler şehir hayatından uzaklaşıp doğa ile iç içe bir hayat sürdürmek için farklı konut tiplerine yönelmektedir. Bu konut tiplerinden biri de tiny house ismiyle ifade edilen ve taşınabilir niteliğe sahip olan evlerdir. Peki, tiny house nedir, cezası var mı, imarsız arsaya tiny house yapılır mı?

Finans 19-01-24 18:19

Yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte müstehcen videoların perde arkası... 'Fergio House'un villası, lüks araçları: 'Hepsi kardeşimden'

Türkiye'nin gündemine önce İstiklal Caddesi'nde kostümleriyle dolarlar saçarak gündeme gelen, daha sonra ise sosyal medyadan paylaştıkları müstehcen içerikli videolar nedeniyle gözaltına alınan "Fergio House" oluşumuna yönelik operasyonun ardından ortaya çıkan ifadeler dikkat çekti. Gözaltına alınan kardeşlerden hesabın sahibi, aynı zamanda grubun başı olduğu öne sürülen mimar F. G.'nin geliri de ifadesiyle kayıtlara geçti. Videolarda dikkat çeken lüks ev ve araçların kaynağı da belli oldu.

Haber 29-12-23 13:56

SON DAKİKA | Müstehcen videolar ve parti... Bakan Yerlikaya duyurdu! O sosyal medya hesabından paylaşıyorlardı: Yakalandılar

Son dakika haberi: Bakan Yerlikaya, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve müstehcenlik suçlarıyla mücadele kapsamında İstanbul merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-26' operasyonunda 'Fergio House' isimli sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan 19 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya'nın paylaştığı operasyona ilişkin görüntülerdeki detaylar dikkat çekti. O hesap; İstiklal Caddesi'nde yüzü maskeli kişilerin dolar saçmasıyla da gündeme gelmişti.

Haber 28-12-23 12:17

Angela White yine bildiğiniz gibi! Derin göğüs dekoltesine 'hayır' diyemedi... Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyada 9 milyonu aşkın tüm dünyaya yayılan geniş bir hayran kitlesi bulunan Angela White takipçileriyle sık sık cesur pozlarını paylaşıyor. Son olarak White derin göğüs dekolteli garson üniformasıyla takipçilerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 22-11-23 09:49

Sosyal medya fenomeni Emma White'ın Cadılar Bayramı kostümü Instagram'da olay yarattı! Göğüslerinin olduğu bölümüne delik açıp hayalet oldu

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının beğenisini toplayan Emma White, cesur paylaşımları sayesinde 500 bini aşkın takipçiye ulaştı. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına Cadılar Bayramı kostümüyle çıktı. White'ın paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 02-11-23 10:58

Kanda WBC değeri nedir? WBC değeri düşüklüğü neden olur?

Kanın bileşiminde yer alan beyaz kan hücreleri veya diğer adıyla lökositler vücudun bağışıklık sisteminin önemli bir bileşenidir. Beyaz kan hücreleri vücudu enfeksiyonlara ve yabancı maddelere karşı korumakla görevlidirler. WBC (White Blood Cell) olarak kısaltılan beyaz kan hücreleri enfeksiyonlarla savaşırken, iltihaplanma süreçlerinde yer alır ve vücudu hastalıklardan korur.

Haber 30-09-23 20:24

Akıllara durgunluk veren olay! Bebeğimin ayağını görene kadar hamile olduğumu bilmiyordum

Doğum yapana kadar hamile olduğunu anlamayan genç anne Faye White başına gelen olay akıllara durgunluk verdi. Genç kadının içinden aniden bebek ayağı fırlayınca kayınvalidesi ile beraber şoka uğradı. İngiltere'de yaşanan bu olay tıp dünyasını şaşkına çevirdi.

Haber 21-09-23 11:17

Gayrimenkul endüstrisinin ilk girişimcilik merkezi açılıyor

GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliğiyle GYODER YTU Startup House-Proptech HUB Girişimcilik Merkezi hayata geçiriliyor. Co-working imkanı sunacak merkez; yatırım fonları, bireysel yatırımcılar, proptech girişimcileri ve bu teknolojilere ihtiyaç duyanları bir araya getirecek.

Egitim 01-09-23 12:20

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte27 Temmuz 2023 zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 27 Temmuz 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks'a zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Temmuz 2023 Perşembe günü itibarıyla zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 27-07-23 15:11

Kolektif House Emre Kurttepeli’yi konuşmacı olarak ağırladı

Kolektif House tarafından 4 Kasım 2015 e düzenlenen Kolektif Explore, Emre Kurttepeli’yi açılış konuşmacısı olarak ağırladı.

Finans 06-07-23 12:38

Kolektif Explore hosted Emre Kurttepeli as the Keynote Speaker

Kolektif Explore that was organised by Kolektif House on 4 November 2015 hosted Emre Kurttepeli as the keynote speaker.

Finans 06-07-23 11:11

Bizim Ev'in Michelle'i Mary Kate ve Ashley Olsen son halleriyle ağızları açık bıraktı Yaşlandığımı hissettim

90'lı yılların efsaneleşmiş dizilerinden Full House (Bizim Ev) dizisinde Michelle karakterini canlandıran Mary Kate ve Ashley Olsen ikiz kardeşler yıllar sonraki görüntüleriyle şaşkına çevirdi. Birer genç kadın olan ikiz kardeşler, Bizim EV dizisinin en sevilen karakterlerinden biriydi. Son hallerini görenler tanıyamadı.

Magazin 29-06-23 10:54

Fenomen isim Angela White gelecekteki sevgilisine sosyal medyadan seslendi! “Kralımı arıyorum”

Dünya ünlü isim Angela White aşk orucunu bozmak istediğini sosyal medyadan yaptığı çağrıyla ilan etti. Uzun süreli bir aşk aradığını söyleyen White “Kralımı arıyorum. Kısa komik bir kral” ifadeleriyle gelecekte sevgilisinin özelliklerini anlattı.

Trend 14-06-23 09:42

Rize'de meslek lisesi öğrencilerinden taşınabilir ev üretimi

Rize'de, Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Bölümü öğrencileri sipariş üzerine "taşınabilir ev" (tiny house) üretiyor.

Yurthaber 09-06-23 13:28

Amerikan televizyon kanalı seks partisi görüntüleri yayınlayınca izleyicilerden yağmur gibi tepki yağdı! “Bu kadarına gerek var mı?”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yayın hayatına devam eden Kanal 4 yine tartışmalara neden olan bir programla gündeme geldi. Televizyon izleyicileri Open House: The Great Sex Experiment (Açık Ev:Büyük Seks Deneyi) programındaki 15 kişilik yakınlaşma sahnesinden sonra tepki gösterdi. Söz konusu görüntülere Twitter’dan tepki yağdı.

Trend 31-05-23 10:19

Yetişkin film yıldızı Angela White eğitmen oldu! Çığır açan film çalışmaları kursunda ders verdi

Yetişkin film yıldızı Angela White Santa Barbara’daki Kaliforniya Üniversitesi’ne “çığır açan film” çalışmalarının bir parçası olarak ders vermek için katıldı. White konuşması sırasında bir oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak başına gelen ilginç deneyimlerden söz etmeyi ihmal etmedi.

Trend 12-05-23 09:42

STARBUCKS'A ZAM 2023: Starbucks kahve fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 4 Mayıs 2023 Perşembe zamlı kahve fiyatları

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 4 Mayıs 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 04-05-23 11:31

Yetişkin film yıldızı Angela White sosyal medyada yine çok cesur! Göğüslerine bikinisi dar geldi

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan fenomen isim geleneğini bozmadı ve yeşil cesur bikini takımıyla verdiği pozlarla hayranlarını mest etmeyi başardı.

Trend 03-05-23 09:31

Valilik harekete geçti! ‘Tiny house’lar için suç duyurusu

Edirne Valiliği, Keşan’da, tarım arazilerinde yasa dışı şekilde konaklama ve barınma amaçlı ‘tiny house’ adı verilen, genellikle 10 ila 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanan küçük evler konumlandırılması için çalışma yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. ‘Toprak koruma arazi kullanımı’ ve ‘imar’ kanunlarına aykırı davrananlar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi.

Haber 02-05-23 13:00

Tarlasına kanuna aykırı şekilde tiny house yapma maksatlı hisse satışına suç duyurusu

Edirne Valiliği, tarlaları yasa dışı şekilde konaklama, barınma maksatlı yapıları konumlandıracak şekilde çalışmalar yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 02-05-23 10:28

Yetişkin film yıldızı Angela White’ın itirafı gündem yarattı! Yıllar sonra söyledi... “Üç hayranımla beraber oldum”

Yetişkin film yıldızı Angela White, sektörden bir süre uzak kalacağının iddia edilmesinden sonra yıllar sonra yaptığı bir itirafla bir kez daha gündemdeki yerini aldı. 38 yaşındaki dünyaca ünlü isim geçmişte üç hayranıyla cinsel birliktelik yaşadığını açıkladı.

Trend 28-04-23 09:25

Yetişkin film yıldızları Mia Malkova ve Angela White birlikte eğlenmeye çıktı! Cesur kıyafet seçimleri sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü yeitşkin film yıldızı Mia Malkova ve Angela White’ın birlikte bir gece kulübüne giderek eğlendikleri anları gösteren paylaşımı kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Fenomen isimler iddialı kıyafet seçimleriyle sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken hayranları güzel isimlerin yaptığı paylaşımı adeta beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 26-04-23 10:23

Hayranları ara vermesi için çağrıda bulunmuştu! Yetişkin film yıldızı Angela White yeni girişimini açıkladı

Yetişkin film yıldızı Angela White, 900’den fazla sahnede yer aldıktan sonra hayranlarının ara vermesini istemesi üzerine çağrılara cevapsız kalamadı. Avustralya’nın en üretken yetişkin film yıldızı olarak kabul edilen Angela White, 38 yaşındaki emekli olmasa da yeni bir kariyere doğru ilk adımlarını attığını duyurdu.

Trend 25-04-23 09:42

Yetişkin film yıldızı Angela White’dan yıllar sonra gelen itiraf! Filmlerinin hiçbirini izlememiş... “Kendimi izlemeye utanıyorum”

Yetişkin film yıldızı Angela White 1000’i aşkın sahnede yer aldıktan sonra ilginç bir itiraf imza attı. Rol aldığı filmler sayesinde birçok ödül kazanan White yıllar sonra yaptığı bir itirafta hiçbir filmini izlemediğini söyledi. Kendisini ekran karşısında görmesinden utandığını dile getiren White katıldığı podcastte, “Kendimi izlemeye utanıyorum” dedi.

Trend 22-04-23 09:33

Yetişkin fim yıldızı Angela White’in cinsel ilişki itirafı gündem yarattı! “En uzun cinsel ilişkim 6 saat sürdü”

Avustralyalı yetişkin film yıldızı Angela White yaptığı itirafla yeniden gündeme gelmeyi başardı. Konuk olduğu bir podcastte hayatı boyunca yaşadığı ilişkilerini değerlendiren White, “En uzun cinsel ilişkim 6 saat sürdü” diyerek hayranlarını şaşkına çevirdi.

Trend 08-04-23 14:20

Uzaylılarla cinsel ilişkiyi merak ettiğini söyleyen yetişkin film yıldızı Angela White tepki çekti! “Bir onlar kalmıştı”

Yetişkin film yıldızı Angela White yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi kabul eden bir uzaylıyla birliktelik yaşamaya açık olduğunu ifade eden White’ın “Onlarla cinsel ilişkiyi merak ediyorum” sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 31-03-23 13:42

Yetişkin film yıldızı Angela White itirafıyla hayranlarını şaşkına çevirdi! “Çekimler sırasında neredeyse ölüyordu” denildi ama...

Yetişkin film sektörünün en tanınan isimlerinden biri olan Angela White, bir film çekimi sırasında hastaneye kaldırılmasının gerçek nedenini açıklayarak söylentilere son noktayı koydu. Çekimler sırasında neredeyse ölmek üzere olduğu yönündeki söylentilerin artması üzerine White sessizliğini bozarak iddiaları reddetti.

Trend 30-03-23 09:55

Yeniden sinemaya uyarlanıyor! Jake Gyllenhaal’ın başrolünde yer aldığı ‘Road House’ filminden ilk kareler geldi

Başrolünde Patrick Swayze’in yer aldığı 1989 yılında vizyona giren ‘Road House’ filmi yeniden sinemaya uyarlanıyor. Bu kez Jake Gyllenhaal’ın başrolünü üsteleneceği yeni filmin ilk kareleri kamuouyla paylaşıldı. Yeniden uyarlanacak film şimdiden sinema seyircisini heyecanlandırmayı başardı.

Trend 09-03-23 15:14

Kapıyı tüfeğiyle açıyor! Evinin genelev zannedildiğini söyleyen kadın ziyaretçilerden isyan etti... Tabelalı önlem aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşayan 66 yaşındaki bir kadın evinin kapısının her gün defalarca çalındığını söyledi. Cinsel ilişki isteğiyle erkeklerin kapısını çaldığı ifade eden Elanie White, evinin genelev zannedildiğini söyleyerek duruma isyan etti. Yaşlı kadın önlem olarak ise evinin dışına tabelalar asmaya başladı.

Trend 30-01-23 08:19

Lana Rhoades ile jakuziye girmişti! Şimdi ise Angela White ile sokak ortasında iç çamaşırıyla dolaştı

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Samie Duchamp eski yetişkin film yıldızlarının yanından bir an olsun ayrılmıyor. Geçtiğimiz günlerde Lana Rhoades ile jakuziye girerken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Duchamp bu kez ise Angela White ile sokak ortasında iç çamaşırıyla yürüdü. White’ın kızı olarak tanıştırdığı Dumchamp kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 21-01-23 14:55

Mehmet Günsür'ün yeni projesine bomba partner!

Mehmet Günsür art house bir filmde yer almaya hazırlanırken partneri de belli oldu. İki ismi duyan "harika olur" demeden edemedi.

Magazin 18-01-23 11:00

Yetişkin film yıldızı Angela White’in yatak odası itirafı gündem yarattı! “Tüm erkekler bunu yanlış yapıyor”

Aslen Avustralyalı olan ve Los Angeles’ta yaşayan 37 yaşındaki yetişkin film yıldızı Angela White yatak odası itirafıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Cinselliğin kurallarından söz eden White erkeklere seslenerek birliktelik sırasında yaygın olarak yapılan hatayı ifşa etti.

Trend 06-01-23 15:04

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte raflarda yerini alan zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi. Dün yapılan açıklama sonrası ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam tutarı vatandaşlar tarafından merak edildi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklerin fiyatları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu?" sorularını araştırıyor. İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 06-01-23 14:40

Noah Baumbach, Brat Pitt ve Adam Sandler’i bir araya getiriyor! Haberi bile sevenlerini heyecanlandırdı

Brad Pitt ve Adam Sandler, "Frances Ha", "Marriage Story" ve "White Noise" filmlerinin yönetmeni Noah Baumbach'ın yeni Netflix filmi için bir araya gelmeye hazırlanıyor. New York Post’ta yer alan habere göre film henüz geliştirme aşamasında. Ancak ikilinin bir araya gelişinin müjdesi bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Trend 04-01-23 17:40

Genç kadının trajik ölümü! Kanıyla denizi kırmızıya boyadı... Teknenin pervanesine kapılınca feci şekilde can verdi

26 yaşındaki Natalia Andrea Larranaga Fajardo, Kolombiya'nın San Andres kentindeki White Wata Plajı'nda meydana gelen korkunç olaydan sonra hayatını kaybetti. Suya düşen parmak arası terliklerini almak için denize atlayan genç kadın, hareket halindeki bir teknenin pervanesine kapılınca, korkunç yaralar aldı. Genç kadının kanı denizi kırmızıya boyarken, olaya tanık olanlar çığlık çığlığaydı.

Trend 05-12-22 16:26

İngiliz futbolcu Ben White, milli takım kampından ayrıldı! İngiltere Futbol Federasyonu'ndan resmi açıklama geldi! Dönmeyecek

2022 Dünya Kupası'nda son 16 turuna kalan İngiltere Milli Takımı'nın savunma oyuncusu Ben White, ülkesine döndü. İşte detaylar...

Spor 01-12-22 00:51

Mahkemeden ‘taşınabilir ev’ kararı! Belediyenin ‘yasak’ kararı kaldırıldı…

İzmir’in Karaburun ilçesinde taşınabilir evler hakkında alınan yasak kararı ile ilgili mahkemeden emsal niteliğinde bir karar çıktı. Salgın döneminde oldukça popüler olan ‘tiny house’ 4 Mart’ta İzmir Karaburun Meclisi’nde alınan kararla ilçe sınırları içerisinde yasaklanmıştı. Gerekçe olarak da araziye ait kullanım kararlarına aykırı sonuç doğurduğu ve çevre, görüntü kirliliğine neden olduğu gösterilmişti. Yargıya taşınan konu mahkeme tarafından iptal edildi.

Haber 30-11-22 14:42

“Black Friday” çılgınlığına o da katıldı! Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White, abonelerine indirim müjdesi verdi

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White, yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen OnlyFans hesabından “Black Friday” müjdesi verdi. Seksi fotoğraf ve videolarını sattığı hesabından indirim açıklaması yapan White’in hesabı kısa sürede abonelerinin ilgisini çekti.

Trend 25-11-22 14:15

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Angela White’tan herkesi şaşırtan itiraf! “İlk filmimi lisedeyken çektim. Şimdi milyonerim”

Aslen Avustralyalı olan 37 yaşındaki yetişkin film yıldızı Angela White, ilk filmini çektiğinde henüz lisede öğrenci olduğunu ve bu kadar popüler olabileceğini tahmin etmediğini söyledi. 20 yılı aşkın bir süredir sektörün içinde olan White, “İlk filmi okuldayken çektim. Şimdi milyonerim” dedi.

Trend 22-11-22 09:32

House of the Dragon 2. sezon ne zaman? House of the Dragon yeni sezon tarihi belli oldu mu?

House of the Dragon 2. sezon yayın tarihi dizinin sezon finali yapmasıyla gündeme geldi. İlk sezonuyla nefes kesek House of the Dragon 24 Ekim Pazartesi günü sezon finali yaptı. Bu gelişmenin ardından House of the Dragon dizisinin hayranları yeni sezona dair araştırmalar yapmaya başladı. Peki, House of the Dragon 2. sezon ne zaman? House of the Dragon yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte House of the Dragon 2. sezona dair merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 01-11-22 22:56

House of the Dragon'daki doğum sahnesine eleştiri yağıyor! Travmatik anlar...

İlk bölümünden sezon finaline kadar her bölümüyle ses getiren House of the Dragon'daki doğum sahnesi gündemde. Dizide Rhaenyra Targaryen rolünün doğum sahnesinin çok travmatik olduğu düşünülürken, sahne öncesinde bir uyarının olmaması tepki çekti. House of the Dragon finali sosyal medyada topa tutuldu.

Magazin 25-10-22 14:46

Oscarlı aktör Kevin Spacey'in yargılandığı cinsel saldırı davasında karar! Jüri üyeleri Kevin Spacey'i suçsuz buldu

Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey hakkında, ABD'li aktör Anthony Rapp'ın iddiaları üzerine açılan cinsel saldırı davada karar çıktı. House of Cards dizisinden de hakkındaki cinsel saldırı suçlamalar nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Kevin Spacey, Rapp davasında suçsuz bulundu. New York'ta görülen karar duruşmasında jüri Spacey'nin, Rapp'in iddialarından sorumlu tutulamayacağı yönünde karar verdi.

Magazin 21-10-22 01:01

House of Cards dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı! Kevin Spacey cinsel saldırı davasında yeniden mahkemede

House of Cards dizisiyle ses getiren dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey, cinsel saldırı davasında tekrar hakim karşısına çıktı. ABD'li tiyatro ve sinema oyuncusu Kevin Spacey, hakkında onlarca yıl öncesine dayanan bir cinsel taciz iddiasıyla ilgili açılan dava için New York'taki mahkemeye tekrar getirildi.

Magazin 18-10-22 22:35

'Sahte Barbie' olarak biliniyordu! Model Abigail White futbolcu sevgilisini öldürdü

'Sahte Barbie' olarak da adlandırılan yetişkin model Abigail White, futbolcu erkek arkadaşı Bradley Lewis'i bıçaklayarak öldürdü. Cinayeti kabul eden Abigail White'ın yetişkin internet sitelerinde binlerce müstehcen fotoğrafının ve videosunun bulunduğu biliniyor. Öte yandan, Lewis'in oynadığı Hanham Athletic Futbol Kulübü (HAFC) de, yedek futbolcusu Bradley'in ölümüyle ilgili açıklama yapmıştı.

Haber 10-10-22 19:29

Özyurtlar Holding, iki yeni projeyi birden hayata geçiriyor

Beylikdüzü'ndeki "No 27 Residence" projesi 240 daire ve 22 ticari alandan, Ispartakule'deki "Stüdyo House" ise 195 daire ve 10 adet ticari üniteden oluşacak

Yurthaber 10-10-22 13:46