Wing Haberleri

IP MAN 4: FINAL konusu nedir, oyuncuları kimdir? Televizyonda yayınlanacak IP MAN 4: FINAL nerede, ne zaman çekildi?

Ip Man 4: Final filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Wilson Wong tarafından yönetilen ve Raymond Wong tarafından yapımı üstlenilen film, biyografik dövüş sanatları konusunu ele alıyor. Donnie Yen'in rolünü tekrar canlandırması ile aynı adı taşıyan Wing Chun büyükustası Ip Man'ın hayatına dayanan film serisinin dördüncüsü ve son filmidir. Filmi seyretmek isteyenler detaylı bilgileri araştırıyor. Peki, IP MAN 4: FINAL konusu nedir, oyuncuları kim? IP MAN 4: FINAL nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 2023-08-01 19:03:10

IP MAN 2 konusu nedir, oyuncuları kimdir? IP MAN 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Bu akşam TV'de!

Ip Man 2 filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Film, dövüş sanatı Wing Chun'un büyük ustası Yip Man'ın hayatına dayanan Hong Kong biyografik dövüş sanatları filmidir. Ip Man 2 filmi bu akşam izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Peki, Ip Man 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler...

Magazin 2023-07-25 19:14:33

Eskişehir'deki adrenalin dolu hava gösterilerini yaklaşık 60 bin kişi takip etti

Sivrihisar Havacılık Merkezi Organizasyon Komitesi Başkanı Senan Öztürk Dergin: - "Sivrihisar Hava Gösterileri 2022'de iki gün boyunca yaklaşık 50 uçuş gerçekleştirildi. İzleyiciler, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen wing walking (kanat üzerinde akrobasi) gösterisine de tanıklık etti" - Pilot ve paraşütçülerin gösterileri aksiyon kameralarınca da kaydedildi

Yurthaber 2022-09-20 11:02:05

İddia: LG akıllı telefon sektöründen çekiliyor! Resmi duyuru yakında

LG akıllı telefon sektörüne veda ediyor gibi görünüyor. LG G2 gibi bir akıllı telefona imza atan, LG Wing ve LG Rollable gibi yenilikçi tasarımlar sunan LG'nin önümüzdeki hafta resmi bir duyuru yaparak akıllı telefon pazarından çıkışını onaylayacağı iddia ediliyor.

Haber 2021-04-02 16:05:39

T şeklindeki telefon LG Wing Türkiye'de satışa çıktı! İşte LG Wing'in Türkiye fiyatı

LG Wing Türkiye'de satışa sunuldu. Döndürülebilir bir yapıda olan ve ekranı döndürüldüğünde T şeklini alan akıllı telefon LG Wing özellikleri kadar Türkiye fiyatıyla da ilgi çekecek gibi görünüyor. İşte LG Wing'in Türkiye fiyatı!

Haber 03-02-21 14:54

LG Wing satışa çıktı

Çift ekranıyla kullanıcılara birçok farklı işlevi bir arada sunabilen LG Wing Temel Mod ve Döndürme Modu olmak üzere iki farklı modda kullanılabiliyor

Yurthaber 03-02-21 11:59
LG

LG WING, Şubat 2021'de Türkiye'de satışa sunulacak

Üç arka kameraya sahip LG WING'de 64 MP Ultra Yüksek Çözünürlüklü OIS, 12 MP Ultra Geniş Büyük Piksel ve "13 MP. 32 MP" açılır kamera bulunuyor

Yurthaber 18-12-20 10:09
LG

Döner telefon LG Wing ön siparişe açılıyor! İşte şaşkınlığa uğratan fiyatı

LG Wing için ön sipariş süreci başlıyor. Katlanabilir telefon gibi gözüken ancak tasarımıyla daha çok uçağa benzeyen LG Wing, 1 Ekim'de ön siparişe açılacak. LG Wing'in fiyatı ise belirlenmiş durumda.

Haber 30-09-20 11:26
LG

LG Wing paramparça oldu!

LG’nin T şeklini alabilen telefonu parçalarına ayrıldı. İşte LG Wing ile ilgili tüm detaylar.

Haber 28-09-20 12:04

LG Wing ile bitmedi: LG'den sıra dışı tasarıma sahip bir telefon daha geliyor!

LG, LG Wing'i tanıttığı etkinliğin sonunda LG Explorer Project kapsamında yer alacak yeni telefonu hakkında da kısa bir video yayınladı. LG'nin yeni telefonu görünüşe bakılırsa piyasada olan herhangi bir akıllı telefona benzemeyecek. İşte LG Wing sonrası LG Explorer Project kapsamına girecek LG telefonun detayları.

Haber 15-09-20 14:12

LG, yeni akıllı telefonu LG WING'in tanıtımını yaptı

LG WING'in tanıtımı Seul genel merkezinden dünya çapında canlı olarak yayınlanan lansmanla gerçekleştirildi - LG WING, önümüzdeki aydan itibaren ilk olarak Güney Kore'de piyasaya sunulacak, bunu Kuzey Amerika ve Avrupa'daki kilit pazarlar izleyecek - LG Mobil İletişim Şirketi Başkanı Morris Lee: - "LG WING, Explorer Projesi girişimimizin heyecan verici bir başlangıcı olarak yeni bir mobil keşif çağını başlatıyor"

Yurthaber 14-09-20 20:18

Uçağa benzeyen LG Wing resmen tanıtıldı! İşte özellikleri

LG, LG Wing'i düzenlediği online etkinlik ile birlikte görücüye çıkarttı. Bir süredir sızıntılarda görünen ve açılır kapanır yapısıyla uçağa benzetilen iki ekranlı LG Wing, iki ekranıyla birlikte birçok kısayola ev sahipliği yapıyor. Peki LG Wing'in özellikleri neler? Gelin yakından bakalım.

Haber 14-09-20 17:40

Uçağa benzeyen LG Wing'in tanıtım tarihi belli oldu!

LG, LG Wing hakkında yeni bir video paylaştı. T şeklindeki tasarımıyla uçağa benzeyen bir yapıya sahip olan LG Wing'in resmi tanıtım videosu ile tanıtım tarihi de açıklandı. İşte LG Wing'in tanıtım tarihi...

Haber 02-09-20 14:34

Uçağa benzeyen LG Wing fiyatı ve çıkış tarihi ile ortaya çıktı!

İki ekranlı LG Wing'in fiyatı ve çıkış tarihi paylaşıldı. İddialara göre LG Wing, çıkış tarihiyle kimseleri şaşırtmayacak ancak fiyatıyla birçok kişinin ağzını açık bırakacak. İşte uçağa benzeyen yapısıyla ilgi çeken LG Wing'in fiyatı ve çıkış tarihi...

Haber 29-08-20 11:06
LG

Uçağa benziyor: Çift ekranlı LG Wing çalışır halde yakalandı!

LG Wing, bir video ile ilk kez karşımıza çıktı. LG'nin çift ekranlı telefonu LG Wing, paylaşılan videoya bakılırsa sunduğu deneyimle birçok kişiyi sevindirebilir. İşte çift ekranlı telefon LG Wing'in ilk videosu...

Haber 26-08-20 15:25

Koronavirüs: Beyaz Saray'ın bir bölümünde personele maske takma zorunluluğu getirildi

Beyaz Saray'da, ABD Başkanı Donald Trump'ın irtibat halinde olduğu ofislerin bulunduğu batı kanadında (West Wing) personele maske takma emri verildi. Trump'ın yaverinin ardından, geçen hafta ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in basın danışmanının koronavirüs testi de pozitif çıkmıştı.

Haber 12-05-20 00:00

Kadınlar Wing Chun yakın dövüş eğitimi ile ‘şiddete dur’ diyecekler

Denizli’de bir özel güvenlik şirketi, ‘kadına şiddete dur’ demek için kadın çalışanlarına yönelik yakın dövüş sanatı olan ‘Wing Chun’ eğitimi vermeye başladı.Denizli’de özel güvenlik şirketi tarafından bir spor salonunda 19-20 Ekim tarihlerinde Wing Chun yakın dövüş eğitimi düzenlendi.

Yurthaber 20-10-19 13:06

Kendilerini Wıng Tsun ile savunacaklar

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından genç kadınlar için düzenlenen Wing Tsun dersleri başladı.Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından 55 farklı branşta açılan 72 farklı kurs, bin 740 gencin katılımı ile başladı.

Yurthaber 20-10-19 13:00

Suudi Arabistan, Aramco saldırısında İran'ı suçlamasının gerekçelerini açıkladı

Savunma Bakanlığı Sözcüsü Turki el-Maliki: - "Aramco'ya yönelik saldırıda İran yapımı Delta-wing tipi SİHA'lar kullanıldı. Saldırı kuzeyden güneye yapıldı ve kesinlikle İran tarafından desteklendi. İran, Yemen'deki vekilleri yoluyla Suudi Arabistan'daki sivillere düzenlenen saldırıların arkasında bulunuyor. Şirketin Bekik ve Haris tesislerine yönelik saldırılar, yine İran'ın arkasında olduğu önceki saldırıların devamı niteliğinde"

Haber 18-09-19 19:24

Altın Kanatlılar Urla'da

Gold Wing Avrupa Federasyonu üyesi 200 motosikletçi, Urla'yı ziyaret etti

Haber 14-09-19 19:26

Altın Kanatlılar Urla'da

Gold Wing Avrupa Federasyonu üyesi 200 motosikletçi, Urla'yı ziyaret etti

Yurthaber 14-09-19 19:26

Wing tsun ustalığından dizi oyunculuğuna

Wing tsun ustası sifu Salman Ataş: - "13 yaşında savaş sanatlarına başlamıştım, 6 sene önce Türkiye'ye dönüş yaptım. Amacım burada savaş sanatlarını gerçekten doğru bir enerjiyle beyaz perdeye taşımak" - "Benim istediğim aslında sete olumlu bir enerji vermek. Oradaki negatif enerjileri pozitife dönüştürmek. Bizim sanatımızda da ruh ve bedeni eşitlemek var. Bu çok mühim" - "Amacım çocukların, kadınların, görme ve bedensel engelli olan herkesin bu sanatı yapabileceğini ifade etmekti"

Haber 14-05-19 11:24

Motosiklet tutkunları Kapadokya’da

AVRUPA çapında faaliyet gösteren Gold Wing Clup'ün Türkiye temsilcisi konumunda bulunan Altın Kanat Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyeleri, Kapadokya'yı gezdi.

Haber 20-04-19 18:01

Motosiklet tutkunları Kapadokya’da

AVRUPA çapında faaliyet gösteren Gold Wing Clup'ün Türkiye temsilcisi konumunda bulunan Altın Kanat Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyeleri, Kapadokya'yı gezdi.

Haber 20-04-19 14:23

Avustralya Google'a drone ile kargo nakliyatı için izin verdi

Google'ın çatı holdingi Alphabet'in kurduğu Wing adlı şirket, drone ile kargo hizmeti vermek üzere Avustralya Sivil Havacılık Güvenliği Otoritesinden izin aldı - Wing, dünyada dronelarla kargo hizmeti vermek üzere resmi izin alan ilk şirket oldu

Haber 09-04-19 16:36

Ankara'da kadınlar, kendilerini korumak için 'Wing Chun' öğreniyor

Ankara'da hem spor yapmak hem de kendilerini tehlikelere karşı korumak isteyen kadınların, Çin dövüş sanatları arasında yer alan 'Wing Chun'a ilgisi arttı.

Haber 08-03-19 14:22

Ankara'da kadınlar, kendilerini korumak için 'Wing Chun' öğreniyor

Ankara'da hem spor yapmak hem de kendilerini tehlikelere karşı korumak isteyen kadınların, Çin dövüş sanatları arasında yer alan 'Wing Chun'a ilgisi arttı.

Haber 08-03-19 13:39

Ankara'da kadınlar, kendilerini korumak için 'Wing Chun' öğreniyor

ANKARA'da hem spor yapmak hem de kendilerini tehlikelere karşı korumak isteyen kadınların, Çin dövüş sanatları arasında yer alan 'Wing Chun'a ilgisi arttı.

Haber 08-03-19 12:54

Ronaldo'nun koruması MHP'den aday oldu!

İzmir'de Cumhur İttifakı'nın Narlıdere'den aday gösterdiği Süleyman Kocabıyık (30), farklı hobileri ve yetenekleri ile tanınıyor. Kick boks ve judo gibi sporların yanı sıra Güney Çin kökenli bir dövüş sanatı olan wing tsun ile ilgilenen Kocabıyık, dünyaca ünlü isimlerin korumalığını da yaptı. Paris Hilton, Kevin Costner ve Ronaldo için çalışan Kocabıyık, şimdi belediye başkanlığı yarışı için sahaya indi.

Haber 11-01-19 10:25

Çin, 35 saat uçabilen 'akıllı drone’unu tanıttı

Çin, savaş alanlarında kullanılmak üzere 35 saat havada kalabilen insansız akıllı hava aracı Wing Loong I-D’yi tanıttı Çin Havacılık Kurumu (AVIC) yaptığı açıklamada, geçtiğimiz pazar günü Çin’in batısındaki bir havaalanında ilk uçuş denemesi gerçekleştirilen drone’un testi başarıyla tamamladığı kaydedildi.

Haber 26-12-18 13:07

Çin, 35 saat uçabilen 'akıllı drone’unu tanıttı

Çin, savaş alanlarında kullanılmak üzere 35 saat havada kalabilen insansız akıllı hava aracı Wing Loong I-D’yi tanıttı Çin Havacılık Kurumu (AVIC) yaptığı açıklamada, geçtiğimiz pazar günü Çin’in batısındaki bir havaalanında ilk uçuş denemesi gerçekleştirilen drone’un testi başarıyla tamamladığı kaydedildi.

Haber 26-12-18 12:43

DHA DIŞ - Çin, 35 saat uçabilen 'akıllı drone’unu tanıttı

Çin, savaş alanlarında kullanılmak üzere 35 saat havada kalabilen insansız akıllı hava aracı Wing Loong I-D’yi tanıttı Çin Havacılık Kurumu (AVIC) yaptığı açıklamada, geçtiğimiz pazar günü Çin’in batısındaki bir havaalanında ilk uçuş denemesi gerçekleştirilen drone’un testi başarıyla tamamladığı kaydedildi.

Haber 26-12-18 12:38

Yarasa Uçuşu Nefes Kesti

Adrenalin tutkunlarının nefesini kesen wing suit atlayışları Erzincan’ın turizmde öncü ilçelerinden biri olan Kemaliye İlçesi’nde...

Yurthaber 20-06-18 11:50

“Wing Tsun-2 Workshop” gerçekleştirildi

“Wing Tsun-2 Workshop”, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Stadyum’unda gerçekleştirildi.“Akıllılar dövüşmeden kazanır” sloganıyla düzenlenen ve çok sayıda öğrencinin katıldığı workshopta, Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Dr.

Haber 20-04-18 01:07

“Wing Tsun-2 Workshop” gerçekleştirildi

“Wing Tsun-2 Workshop”, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Stadyum’unda gerçekleştirildi.“Akıllılar dövüşmeden kazanır” sloganıyla düzenlenen ve çok sayıda öğrencinin katıldığı workshopta, Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Dr.

Haber 19-04-18 17:45

“wing Tsun-2 Workshop” Gerçekleştirildi

“Wing Tsun-2 Workshop”, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Stadyum’unda gerçekleştirildi.“Akıllılar dövüşmeden kazanır” sloganıyla düzenlenen ve...

Yurthaber 19-04-18 17:39

Gençlik Merkezi’nde Bahar Dönemi için kayıtlar başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından bahar döneminde gerçekleştirilecek 32 farklı kurs için kayıt işlemleri 11 Şubat Pazar günü saat 13:00’te 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim ve 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde bahar döneminde açılacak kurslar arasında Japonca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Almanca, bağlama, gitar, temel bateri, çizim atölyesi, graffiti, öykü yazarlığı, self defans, sabun tasarımı, diksiyon, veganizm ve hayvan hakları atölyesi, işaret dili, radyo kontrollü model uçak, cam atölyesi, temel oyunculuk eğitimi, doğaçlama tiyatro, drama, temel bilgisayar programlama, web programlama, ileri seviye java programlama, temel resim eğitimi, Wing Tzun, tango, pilates fitness, ve zumba yer alıyor.15-30 yaş arasındaki gençlerin ücretsiz olarak kayıt olabileceği kurslardan toplamda bin 55 kursiyer faydalanabilecek.

Haber 09-02-18 16:09

Kadına Yönelik Şiddette Savunma Sanatı: Wing Tsun

Yaşar Üniversitesi Savunma Sanatları Topluluğu, üyelerine ve kadınlara yönelik 300 yıllık geçmişe sahip Çin dövüş...

Yurthaber 01-01-18 12:39

Spor Bilimleri’nde Wing Tsun Konuşuldu

"Wing Tsun Panel ve Workshop" Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Doç. Dr. Kerim...

Yurthaber 22-11-17 11:52

Wing: Kadınlar için tasalanan akıllı güvenlik yüzüğü

Wing akıllı güvenlik yüzüğü, özellikle kadınların saldırıya uğrama ihtimallerine karşı tasarlanmış bir panik butonu. Yüzük şeklinde tasarlanmış cihazın üzerinde bulunan düğme aracılığıyla herhangi bir tehlike anında, kişinin yakınlarına SMS ya da uygulama bildirimiyle yardım çağrısı gidiyor.

Haber 14-06-17 10:39

Akp Youth Wing Protests Netherlands By Squeezing Oranges

Izmit, Mar 13 The group unfurled banners bearing the writing “Fascist Netherlands” and “Fascist Rutte” in front of a restaurant

Yurthaber 13-03-17 12:58

Gold Wing Tutkunları Kuşadası’nı Ziyaret Etti

Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip olan üst sınıf bir motosiklet olan Gold Wing...

Yurthaber 01-10-16 04:25

Wtaa Federasyonu Genel Başkanı Sarı Tavşanlı’da

Merkezi Almanya’ da bulunan Wing Tsung Art Association’ın (WTAA) bir devamı niteliğinde olan Wing Tsung...

Yurthaber 18-11-15 12:08

Gold Wıng Tutkunları Kuşadası’nda

Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip olan üst sınıf bir motosiklet olan Gold Wing...

Yurthaber 19-09-15 23:30

Pyd’S Muslim Says No Plan For Founding A Kurdish State

- The People’s Protection Units (YPG), the military wing of Syria’s Democratic Union Party (PYD), have no intention of creating

Yurthaber 24-06-15 09:57

Sıkıştığı Araçtan Iş Makinesiyle Kurtarıldı

Saffet YENİGÜN/KEMER Olay, dün saat 16.00 sıralarında 5 yıldızlı Amara Wing Otel'de meydana geldi. İsmail Kamber'in kullandığı 07 S 6014

Yurthaber 14-01-15 12:06

Meram’da Wing Tsun Festivali

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Nazmiye Muslu Spor Tesisleri’nde Ta Wing Tsun Festivali düzenlendi.Meram Belediyespor...

Yurthaber 06-01-15 12:03

Wing Tsun

Wing Tsun, Güney Çin bölgesine ait bir yakın mesafe dövüş sanatıdır. Shaolin manastırlarında geliştirilmiş olan Wing Tsun günden güne gelişmekte olup herkesin yapabileceği kısa, etkili ve pratik bir savunma sanatıdır.

Spor 20-03-14 08:02

Wing-Chun Ustası Kwok, Antalya'da Gösteri Yaptı

Wing-Chun dövüş sanatı ustası 65 yaşındaki Grandmaster Samuel Kwok, Uluslararası Antalya Üniversitesinde öğrencilere dövüş sanatı teknikleri ile ilgili gösteri sundu.

Yurthaber 27-11-13 19:10