Xiaomi Mi A Haberleri

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 12:47:00

Canlı Kütahya seçim sonuçları! Kütahya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu mu CHP adayı Eyüp Kahveci mi kazanacak?

Tüm Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 61 milyon seçmenin oy kullanacağı yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapanacak ve oy sayım işlemleri başlayacak. Kütahya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Kütahya yerel seçimlerinde AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu mu CHP adayı Eyüp Kahveci mi avantajlı? İşte konuya dair tüm ayrıntılar...

Haber 2024-03-29 12:38:12

Canlı Kars seçim sonuçları! Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı önde?

Kars seçim sonuçları merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yerel seçim gerçekleşecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oy kullanabilecekler. Kars seçim sonuçları sonucu merakla beklenen yerler arasında yer alıyor. Peki, Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı kazanacak? İşte detaylar...

Haber 2024-03-29 12:37:02

Erzurum canlı yerel seçim sonuçları! Erzurum seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Sekmen mi, CHP adayı Atlıhan Atila mı, İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Türkiye bir yıl sonra yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Erzurum’da da başkanlık yarışı son ana kadar sürdü. Erzurum’da mevcut belediye başkanı Mehmet Sekmen mi İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı, CHP’nin adayı Atlıhan Atila mı kazanacak?

Haber 2024-03-29 12:26:40

Canlı Adana seçim sonuçları! Adana seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Fatih Mehmet Kocaispir mi CHP adayı Zeydan Karalar mı kazanacak?

Yerel seçime artık saatler kaldı. Büyükşehir sonuçları yakından takip edilirken Adana seçim sonuçları merak ediliyor. Adana'da mevcut Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar mı yoksa AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir mi avantajlı? Pazar akşamı Adana seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 29-03-24 11:56

Canlı Antalya seçim sonuçları! Antalya seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Hakan Tütüncü mü CHP adayı Muhittin Böcek mi kazanacak?

Antalya seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Antalya seçim sonuçları konusu dikkatle takip ediliyor! Antalya'da belediye başkanlığı görevini yürüten Muhittin Böcek mi yoksa AK Parti'nin adayı Hakan Tütüncü mü seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 11:48

Canlı Mersin seçim sonuçları! Mersin'deki seçim sonuçlarında Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı önde?

Ülkemiz 2023'ün Mayıs ayının ardından bir kez daha sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara kadar Mersin seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. Mersin'de mevcut belediye başkanı Vahap Seçer ile MHP adayı Serdar Soydan arasında rekabet var. Mersin seçim sonuçları anbean Mynet'te olacak!

Haber 29-03-24 11:48

Piyasalar saat 15.30'a kilitlenmişken altından yeni rekor geldi! Altındaki yükseliş Tamam mı, devam mı? bugün belli oluyor

Altın fiyatları Fed'in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verisi öncesi iç piyasada tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Gram altın ise güne rekor kırarak başladı.

Finans 29-03-24 08:49

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı! 'Haydi size güzel haber vereyim'

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil bu defa 31 Mart seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil "İstanbul un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" diye konuştu.

Magazin 29-03-24 08:09

Bandırma'da sahile ceset vurdu! Batan geminin mürettebatı olup olmadığı araştırılacak

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, 15 Şubat günü batan Batuhan A isimli geminin kayıp 3 mürettebatından birine ait olup olmadığı araştırılıyor.

Haber 28-03-24 18:14

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları.

Haber 28-03-24 16:40

Canlı Çatalca seçim sonuçları! Çatalca'da yerel seçimi Mesut Üner mi, Erhan Güzel mi kazanıyor?

Yerel seçimde heyecan dorukta. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Çatalca seçim sonuçları da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mevcut belediye başkanı Mesut Üner mi yoksa CHP’nin adayı Erhan Güzel mi avantajlı? Pazar akşamı Çatalca'daki seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri arasında yer alıyor.

Haber 28-03-24 16:29

Canlı Eyüpsultan seçim sonuçları! Eyüpsultan'da seçimi Deniz Köken mi Mithat Bülent Özmen mi kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları sandıkların kapanmasıyla yakından takip ediliyor. Kafa kafaya süren İstanbul'daki seçim yarışı bazı ilçelerde de görülüyor. Özellikle 2019 seçimlerinde rekabete sahne olan Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşlar, Eyüpsultan seçim sonuçlarını yakından takip ederken hangi ismin önde olduğunu araştırıyor. İşte Eyüpsultan seçim sonuçları ile ilgili detaylar…

Haber 28-03-24 16:01

Maça ilk 11'de başlamıştı, attığı rövaşatayla olay olmuştu! Ancelotti'den maç sonu Arda Güler'e özel telefon

Kariyerine Real Madrid'de devam eden milli yıldız Arda Güler, A Milli Takım'ın son oynadığı Avusturya mücadelesine ilk 11'de başlarken karşılaşmanın oynanmasının ardından Ancelotti'den yıldız isme bir telefon geldi. İşte detaylar...

Spor 28-03-24 15:27

1 Nisan'da okullar tatil mi? 31 Mart'taki seçimlerin ertesi günü için beklenen haber... Milli Eğitim Bakanlığı, valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

Canlı Beşiktaş seçim sonuçları! Beşiktaş’ta seçimi Rıza Akpolat mı Serkan Toper mi kazanıyor?

2024 yerel seçimleri heyecanı İstanbul’un ilçelerinde büyük bir yarışa sahne oldu. Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona erecek. İstanbul'da CHP’nin kalesi olarak bilinen Beşiktaş’ta da seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Merak edilen Beşiktaş seçim sonuçlarında CHP’nin adayı Rıza Akpolat mı önde Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’nin adayı Serkan Toper mi? İşte Beşiktaş seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 28-03-24 14:56

Pendik canlı seçim sonuçları! Pendik'te seçimi Ahmet Cin mi Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak?

Yerel seçimlerde gözler büyükşehir belediyelerindeyken İstanbul'un ilçelerinde de baş baş seçim mücadeleleri devam ediyor? Pendik'te belediye başkanlığı koltuğu el değiştirecek mi? AK Parti'nin adayı mevcut başkan Ahmet Cin mi yoksa CHP'nin adayı Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak?

Haber 28-03-24 13:46

Canlı Bakırköy seçim sonuçları! Bakırköy'de yerel seçimi Ali Talip Özdemir mi Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde! Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Bakırköy! Bakırköy seçim sonuçları araştırılıyor. Bakırköy'de AK Parti'nin adayı Ali Talip Özdemir mi yoksa CHP’nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu avantajlı? Bakırköy'deki vatandaşların gözü kulağı Bakırköy seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 13:45

Kağıthane seçim sonuçları canlı! Kağıthane'de yerel seçimi Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı kazanıyor?

Türkiye'yi yerel seçim heyecanı sardı. Vatandaşlar bir kez daha sandık başına giderken, İstanbul seçim sonuçları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları bu merakı daha da artırıyor. Kağıthane seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kağıthane'de AK Parti'nin adayı Mevlüt Öztekin mi, CHP'nin adayı Tonguç Çoban mı daha avantajlı? İşte Kağıthane seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 28-03-24 13:30

Güngören seçim sonuçları canlı! Güngören'de yerel seçimi Bünyamin Demir mi Yüksel Yalçın mı kazanıyor?

Türkiye yerel seçim için sandık başına gidiyor. İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merak ediliyor. Güngören seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Güngören'de AK Parti'nin adayı Bünyamin Demir mi, CHP'nin adayı Yüksel Yalçın mı daha avantajlı? Güngören seçim sonuçları pazar akşamı en çok konuşulacak konulardan biri olacak!

Haber 28-03-24 12:59

Maltepe canlı seçim sonuçları! Maltepe seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

Seçmenlerin merakla beklediği gün için geri sayım başladı. Seçim maratonu 31 Mart 2024 Pazar günü sona eriyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da Maltepe geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak?

Haber 28-03-24 12:39

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi?

Haber 28-03-24 12:25

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Bağcılar'da seçimi Cem Kılıç mı Abdullah Özdemir mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Bağcılar'da yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Özdemir ile CHP'nin adayı Cem Kılıç arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-24 12:22

Canlı Küçükçekmece seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye sandık başına gidiyor. Belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta sonlanacak. İstanbul Küçükçekmece'de de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından meraklaa bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak?

Haber 28-03-24 12:17

Canlı Gaziosmanpaşa seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da yerel seçimi Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? Sandıktan 'Devam mı yoksa değişim mi?' çıkacak

Yerel seçim sonuçlarında tüm gözler İstanbul'da. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra İstanbul'un ilçeleri de yakından takip edilirken Gaziosmanpaşa seçim sonuçları da merak ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oyla seçilen mevcut Hasan Tahsin Usta'nın yeniden aday gösterildiği ilçede, CHP de Hakan Bahçetepe'yi aday gösterdi. Peki Gaziosmanpaşa'da AK Parti mi CHP'mi kazanacak? Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? İşte anlık Gaziosmanpaşa seçim sonuçları...

Haber 28-03-24 11:59

Çekmeköy seçim sonuçları canlı! Çekmeköy'de yerel seçimi Ahmet Poyraz mı Orhan Çerkez mi kazanıyor?

Yerel seçim için artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçları ile birlikte İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Çekmeköy seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Çekmeköy'de AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz mı, CHP'nin adayı Orhan Çerkez mi daha avantajlı? Pazar akşamı Çekmeköy seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 11:59

Kartal canlı seçim sonuçları! Kartal'da seçimi Gökhan Yüksel mi Hüseyin Karakaya mı kazanacak?

Yerel seçimler için geri sayım başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sonuçları merak edilirken Kartal Belediyesi için de başkan adaylarının yarışı takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Gökhan Yüksel mi yoksa AK Parti'nin adayı Hüseyin Karakaya mı ipi göğüsleyecek? Kartal'da hangi aday daha avantajlı?

Haber 28-03-24 11:55

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Ataşehir'de seçimi Mustafa Naim Yağcı mı Onursal Adıgüzel mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Ataşehir'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Naim Yağcı ile CHP'nin adayı Onursal Adıgüzel arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-24 11:53

Sarıyer canlı seçim sonuçları! Sarıyer’de seçimi Hüseyin Coşkun mu Mustafa Oktay Aksu mu Şükrü Genç mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı İstanbul’un ilçelerinde de sürüyor. Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona erecek. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sarıyer’de seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte detaylar…

Haber 28-03-24 11:51

Canlı Şişli seçim sonuçları! Şişli'de yerel seçimi Gökhan Yüksel mi Resul Emrah Şahan mı kazanıyor?

2024 yerel seçimi geldi çattı. Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu oluyor. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri de Şişli! Şişli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Şişli'de AK Parti'nin adayı Gökhan Yüksel mi yoksa CHP’nin adayı Resul Emrah Şahan mı ipi göğüsleyecek? Şişli'deki vatandaşların gözü kulağı Şişli seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 11:26

Sancaktepe canlı seçim sonuçları! Sancaktepe’de seçimi Şeyma Döğücü mü Alper Yeğin mi kazanıyor?

Yerel seçim için seçmenler sandık başında! Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sancaktepe’de de seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Seçim sonuçlarının son ana kadar büyük bir heyecan içinde geçmesi beklenen Sancaktepe seçim sonuçlarında AK Parti adayı Şeyma Döğücü mü önde Alper Yeğin mi önde?

Haber 28-03-24 11:16

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-24 11:10

Canlı Sultangazi seçim sonuçları! Sultangazi'de yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı... Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Özellikle İstanbul seçim sonuçları merak edilirken, Sultangazi seçim sonuçları da merak konusu. Sultangazi'de seçimi AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi seçimi kazanacak? Sultangazi'deki vatandaşların gözü kulağı Sultangazi seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-24 11:09

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar'da seçimi kim önde: Uğur Sina Şen mı Ali Ercan Akpolat?

Türkiye sandık başında! Bir süredir devam seçim maratonu 31 Mart tarihinin gelmesiyle birlikte bugün sonlanıyor. İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek?

Haber 28-03-24 11:09

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da yerel seçimi Murat Aydın mı Alaattin Köseler mi kazanıyor?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 28-03-24 11:03

İİBF’den TÜBİTAK destekli “Konuk Bilim İnsanı Ziyareti” etkinliği

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından “Konuk Bilim İnsanı Ziyareti Cross-Culturel Management: A Swedish Experience” etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 28-03-24 10:55

Canlı Üsküdar seçim sonuçları! Üsküdar'da yerel seçimi Hilmi Türkmen mi Sinem Dedetaş mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Üsküdar seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen mi yoksa CHP’nin adayı Sinem Dedetaş mı avantajlı? Pazar akşamı Üsküdar seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 10:36

S&P, ABD'nin kredi notunu teyit etti

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, ABD'nin kredi notunun teyit edildiği bildirildi. Açıklamada, ABD'nin uzun vadeli kredi notunun "AA+" ve kısa vadeli kredi notunun "A-1+" olarak teyit edildiği aktarıldı.

Finans 28-03-24 07:46

Samanyolu Galaksisi'nin merkezinde yer alıyor! Sagittarius A* kara deliğinin net fotoğrafı paylaşıldı

Olay Ufku Teleskobu (Event Horizon Telescope-EHT), Samanyolu Galaksisi'nin merkezinde yer alan süper kütleli kara delik Sagittarius A*'nın net fotoğrafını paylaştı. Görsel sayesinde kara deliğin etrafındaki manyetik alanlar da gözlemlenebiliyor.

Haber 28-03-24 00:36

Sonunda bu da oldu! Ayrıldığı tesisatçı erkek arkadaşı evin tuvaletini yerinden söküp gitti...Ayrılığın bedeli

Reddit'te isimsiz olarak paylaşılan bir gönderide ayrılığın sonrasında tesisatçı sevgilisinin evin tuvaletini yerinden sökerek gittiğini anlatan bir kadının hikayesine yer verildi. Genç kadın her tuvaleti geldiğinde yakınlarda bir kafeye gitmek zorunda kaldığını söylerken, "Şimdi tuvalet alabilecek bütçem yok. Tuvaleti çalmasına ağlasam mı gülsem mi bilemedim" ifadelerini kullandı.

Trend 27-03-24 13:31

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Avusturya'da protesto! 6-1'lik milli maç sonrası tepki gösterdiler

A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Avusturya'ya 6-1'lik skorla mağlup olduğu hazırlık maçı sonrasında bazı Türk taraftarlar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki gösterdi.

Spor 27-03-24 13:14

Mutfakta 'elti' dehşeti: Çay ziyaretine gelen misafir arkasından bıçaklayıp kaynar su döktü! Rapor geldi, ceza almadı

İstanbul'da çay içme bahanesiyle eltisi Behice Çayıroğlu'nun evine giden E.A., eltisini mutfakta arkasından defalarca bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü. 2022'de meydana gelen bu korkunç olayın ardından E. A., hakkında açılan davada ceza almadı. Olay gününe ilişkin hiçbir şeyi hatırlamadığını söyleyen E.A. hakkındaki bu kararı belirleyen, savcının okuduğu mütalaadaki detay oldu.

Haber 27-03-24 11:21

Nevruz, Paskalya ve 9 günlük bayram tatili turizmi hareketlendirdi

Paskalya ve Nevruz dolayısıyla açık olan otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 90'a ulaştığı Antalya'da, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün ilan edilmesiyle de rezervasyonlar hareketlendi.

Yurthaber 27-03-24 11:01

Altın fiyatları cuma 15.30'a kilitlendi! Fiyatlar yön buluyor, rekor mu gelecek, rüzgar tersine mi dönecek? (27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altın fiyatları cuma 15.30'a kilitlendi! Fiyatlar yön buluyor, rekor mu gelecek, rüzgar tersine mi dönecek? (27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 27-03-24 10:06

Avusturyalılar bile bu skora şaştı kaldı! Türkiye maçının ardından başlıklarda dalga geçtiler

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçta Avusturya ile karşılaşan A Milli Takımımız sahada 6-1'lik mağlubiyetle ayrılırken alınan bu skor Avusturya'da şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 10:01

6-1'lik Avusturya mağlubiyeti sonrası spor yazarlarından millilere çok sert sözler! Atan da yok tutan da yok

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını yaptığı özel maçlarla sürdüren A Milli Takım, son oynadığı Avusturya mücadelesinden 6-1'lik mağlubiyetle ayrılırken bu durum herkesi çok üzmüştü. Spor yazarları oynanan mücadeleyi değerlendirirken Ay-yıldızlılar için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 08:46

Avusturya'ya 6-1 yenilen A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Montella maç sonu kendisine sorulan bir soruya tepki göstererek cevap vermedi!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya’ya karşı alınan 6-1’lik yenilginin ardından; ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ şeklinde gelen soruya tepki gösterdi. Montella, sorunun provokasyon amacı taşıdığını söyleyerek cevap vermedi.

Spor 27-03-24 08:03

Vincenzo Montella'dan Avusturya mağlubiyeti sonrası açıklama! ''Kimsenin beklemediği bir sonuç oldu''

Vincenzo Montella, A Milli Takım'ın Avusturya'ya 4-1 kaybettiği dostluk maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Montella, "Burada bir sorumlu varsa o da benim. Motivasyonum çok yüksek, şampiyonada çok daha iyi bir performans göstereceğiz." dedi.

Spor 27-03-24 01:14

Milli takımdan 3 yıl sonra bir ilk! En son Hollanda maçıydı...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında deplasmanda karşılaştığı Avusturya’ya 6-1 mağlup oldu.

Spor 27-03-24 01:02