Yağ Haberleri

1 damlası altın kadar değerli! Doğal botoks etkisi yaratıyor! 7 gün bekletildiğinde mucizevi fayda sağlıyor

Doğal güzellik ürünleri arasında son zamanlarda popülerlik kazanan avokado çekirdeği yağı, cilt bakımında doğal bir botoks etkisi yaratmasıyla dikkat çekiyor. Avokado çekirdeği yağı, içerdiği antioksidanlar ve nemlendirici özellikleriyle cildi besler, gençleştirir ve kırışıklıkları azaltır. Doğal güzellik için alternatif arayanlar için bu yağ, gerçek bir hazine.

Kadin 01-04-2024 15:27

Gastronomi kentinin 11 ay beklediği lezzet: Ramazan kahkesi

Gastronomi kenti Gaziantep'in yılın 11 ayı beklenilen lezzeti ramazan kahkesi, tezgahlardaki yerini almaya başladı.

Yurthaber 11-03-2024 14:49

Sadece 1 haftada 4 kilo verdiren içecek! Tüm gün tüketince cayır cayır yağ yakıyor

Kilo vermek ve fazla yağlardan kurtulmak birçok insanın hedeflerinden biridir. Kilo verme sürecinizde hızlı sonuçlar elde etmek için çeşitli yöntemler denemek etkili olabiliyor. Diyetisyen Büşra Çalışkan sadece 1 haftada 4 kilo verdiren detoks suyu tarifini paylaştı. Bu karışım, tüm gün boyunca tüketildiğinde cayır cayır yağ yakmanıza yardımcı olabilir.

Kadin 08-03-2024 14:25

'3 ayda 30 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif'! Şişkinlik ve ödemden eser kalmıyor

Birçok kişinin kilo verme sürecinde kullandığı stratejiler ve elde ettikleri sonuçlar her zaman dikkat çekici oluyor. Özellikle sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü hakkında bilgi edinmek isteyenler için bu tür içerikler oldukça yol gösterici oluyor. Diyetisyen Büşra Çalışkan '3 ayda 30 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif' başlığı altında şişkinlik ve ödemden eser bırakmayan kür yapımını paylaştı.

Kadin 13-02-2024 15:56

Diğer Haber Etiketleri

barbara belirti beslenme Araştırmacı Diyetisyen Doktor Kuaför Peyzaj mimarı kil maskesi balık bal c vitamini elma esrar yumurta kabak karbonat kimyon kuşburnu lavanta limon muz patates patlıcan peynir sirke sumak susam süt zencefil vazelin yeşil çay yoğurt zerdeçal zeytinyağı cinsel ilişki kolesterol göbek yağı şeker dondurma makarna trafo salça Tuvalet kağıdı Kilo vermek Sebze şampuan Karbonhidrat Cinsel sorunlar kafein konserve ekmek kalp hastalıkları su 14 14 mutfak nemlendirici Parlatma bezi Limon otu Pirinç yaşlanma karşıtı krem fırın kızartma Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş saç bakımı siyah nokta Beyin Kalp‎ Göz uyuşturucu Gaziantep AZ Adana Erzurum Muğla botoks ayçiçek yağı tereyağ cilt bakımı kahve vergi banyo baharat Sahur Hayvancılık temizlik çorba tencere tava güneş kremi Mısır tavuk keçi Fast food fare asit simit tuvalet pizza denetim bulaşık makinesi Acı biber masaj kahvaltı Sivrisinek geri dönüşüm tuz kırmızı et kaş tablet Pişi Tarifi tarifi seks antalya Çevre Kirliliği tiktok bunama demans diyabet felç inme (beyin krizi) kalp krizi kanser kepek menopoz obezite parkinson regl yaşlılık Brezilya alüminyum folyo alara acı çöp cilt devlet desteği dicle elektrik cam şişe fayda faydaları estetik erkek faktör güzellik gözenekler hamburger göbek genç gider hata homa ilik hile ayak araştırma avakado elma sirkesi isim ızgara kahvaltılık gevrek kalıntı yiyecek yöntem yanlış yaş yaşlı yemek mon müşteri lezzet maya püf noktası ramazan ayı saç saç uzatma saç uzatma yöntemleri regl ağrısı regl ağrısı nasıl geçer risk pilav pişi sinek kovucu sivrisinek kovucu siyah serum popo terbiye tarif tarım ve orman bakanı tat tatlı su balıkları süt ürünleri süt ve süt ürünleri sosis tahta kadın kilo kilo verme kilo vermek için kızarmış tavuk koku kola kolajen parkinson belirtileri ölüm palm yağı ocak organ usta uzman tohum vücut hamur işi kahvaltılık cildi bulaşık makinesi tableti nereye konur sivrisinek hangi kokuya gelmez fırında balık buğulama püf noktaları leziz seksolog et balık tıkalı lavabo açma zeytinyağı şişeleri tüyo yüz masaj aleti yüz yıkama zarar zayıflama viral yağdanlık et suyu hazırlama dermatolog nedir eo pişi yapmanın püf noktaları evde siyah nokta temizleme sinirli topuk yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde hücreler ne yapılır kiraz sapı kurkumin nedir sırt ayaklar

Yağ

Yağ Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yağ Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ham ayçiçeği yağı ve tohumu için vergi kararı

Yağlık ayçiçeği tohumunda yüzde 27 yerine yüzde 12 gümrük vergisi, ham ayçiçeği yağında ise yüzde 36 yerine yüzde 22 oranında gümrük vergisi uygulanacak.

Finans 26-01-2024 08:03

81 ilde yapılacak, 10 gün sürecek: Denetimler başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün itibariyle 10 gün sürecek, 'fast food' işletmelerine yönelik 'kızartma yağı' denetimlerinin başladığını duyurdu. Denetim 81 ilde yapılacak.

Finans 24-01-2024 12:50

Hobi olarak 3 keçiyle hayvancılığa başlayan kadın mimar sürü sahibi oldu

Şirketlerde yöneticilik yaptıktan sonra 3 yıl önce Erzurum'daki köyüne dönüp hobi olarak 3 keçiyle hayvancılığa başlayan peyzaj mimarı Deniz Demir, devlet destekleriyle sürü sahibi oldu.

Yurthaber 06-11-2023 11:26

Bu dondurma yedikçe ödem attırıyor! Kalori diye biliniyor ama yağı eritiyor!

Ödem savar dondurma olarak bilinen bu dondurma çeşidi yiyenlerin damak lezzeti alması dışında ödem atmasına yarıyor. Dondurma yemekten hoşlananlar için çarpıcı faydası olduğu öğrenilen ödem savar dondurmanın tarifi merak ediliyor. Bu tarifle yapılan dondurma yedikçe ödem attırıyor. Kalori diye bilinen ama yağ eritmeye yarayan dondurmanın tarifini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yemek 10-09-2023 17:55

Dicle Elektrik 220 ton trafo yağının doğaya karışmasını önledi

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, yürütülen çalışmayla geri dönüşüme kazandırılan 220 ton trafo yağının doğaya karışmasının engellendiğini duyurdu.

Yurthaber 01-08-2023 13:53
Yurthaber 21-07-2023 14:04

Kilosu 5 bin lira! Sadece Güney Amerika, Honduras ve Muğla’da yetişiyor: Dünyanın en pahalı parfümlerinin karışımında yer alıyor

Dünyada sadece Güney Amerika, Honduras ve Muğla’da yetişen, Mısır uygarlığında başta firavunlar olmak üzere mumyalama malzemesi olarak kullanılan, buzul çağından günümüze kadar ilaç ve kozmetik sanayiinde kullanılan sığla yağı üretimi 6 yıl aradan sonra tekrar başladı. Sığla yağının 100 gramı 500 TL’den alıcı buluyor. Sığla yağı üretim işini yapan işletmeciyse "Şu anda kilosu 5-5 bin 500 liradan fiyatlama yaparak çalışmaya başladık. Çünkü çok değerli. Türkiye’de sadece burada üretiliyor." dedi.

Finans 17-07-2023 16:44

Acı elma yağı faydaları: Acı elma yağı ne işe yarar?

Gerek cilt bakımında gerekse saç bakımında kullanılan birçok farklı bitkisel yağ mevcuttur. Acı elma yağı da bu bitkisel yağlar arasında bulunur. Bu yağ cilt ve saç sağlığı dışında insan sağlığına da büyük katkıları olan bir yağ türü olarak bilinir. Acı elma yağını elde edebilmek için adaçayı bitkisinin yapraklarından yararlanılır. Bu yağ alternatif tıp alanında pek çok rahatsızlığın tedavisinde de sıklıkla tercih edilir. Peki, acı elma yağı faydaları nelerdir?

Haber 15-06-2023 18:16

Sivrisineklerden kurtulmanın doğal yolu! Sinekler hangi kokuya gelmez?

Sivrisinek ısırıkları ve sesi istenmeyen durumlar yaratıyor. Yaz aylarının işkenceye dönüşmemesi için sivrisineklerden kurtulma yolları arıyorsanız ve bunun için kimyasal ilaçlara başvurmak istemiyorsanız doğru yerdesiniz! Tek malzemeyle doğal sinek kovucunuzu yapabilirsiniz.

Kadin 13-06-2023 16:25

Regl döneminde tüketilmemesi gereken yiyecek ve içecekler

Regl dönemi birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Regl süresi boyunca çeşitli semptomlar yaşayan kadınlar ağrılarını ve şişkinliklerini azaltacak çözümler arıyor. Uzmanlar regl semptomlarını artırabilecek yiyecek ve içeceklere karşı uyarıyor.

Kadin 08-06-2023 15:23

Sığla yağı faydaları: Sığla yağı nasıl kullanılır?

Sığla yağı doğal ve aromatik bir bitki yağıdır ve birçok sağlık faydasıyla bilinir. Sığla ağacının reçinesinden elde edilen bu özel yağ yüzyıllardır tıbbi ve kozmetik amaçlarla kullanılmaktadır. Sığla yağı antioksidanlar, antienflamatuar bileşenler ve antimikrobiyal özellikler açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Bu sayede bağışıklık sistemini destekler, iltihaplanmayı azaltır ve enfeksiyonlara karşı koruyucu etkisi vardır.

Haber 28-05-2023 21:49

Kaş'ta Tıbbi Aromatik Bitkiler İşleme ve Değerlendirme Merkezi kuruluyor

Kaş'ta "Tıbbi Aromatik Bitkiler İşleme ve Değerlendirme Merkezi" kuruluyor.

Yurthaber 05-05-2023 14:09

Saçlarını uzatmak için uyguladığı 3 adımı anlattı! Sağlıklı ve uzun saçlara kavuşmak çok kolay

Saç uzatmak oldukça zorlu bir işlem olarak görülüyor. Saçın uzamasını hızlandırmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Ancak bu yöntemlerin bilinçsizce yapılması saçların kırılmasına neden olabiliyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir saç uzmanı saçlarını uzatmak için uyguladığı üç etkili yöntemi açıkladı.

Kadin 17-04-2023 11:19

Güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı yağı açıkladı! Botoks etkisi yaratan yağ 10 yaş gençleştiriyor

Yaşlanmayı önlemek mümkün olmasa da yaşlılık etkileri doğru yöntemler ile azaltılabiliyor. Yüzdeki kırışıkları gidermek için en etkili yolun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak güzellik uzmanları evde uygulanan doğal bir yağın da düzenli kullanımda botoks etkisi yarattığını paylaştı.

Kadin 14-04-2023 14:55

Saçın yağlı görünmesine neden olan 3 hata! En büyük suçlu yanlış saç fırçası kullanımı

Saçların sağlıklı ve bakımlı görünmesi için ilk olarak temiz olması gerekiyor. Yağlı saç oldukça bakımsız görünüme sebep oluyor. Saçımı sabah yıkasam akşama yağlanıyor diyorsanız bunun nedeni gözden kaçırdığınız ufak hatalar olabilir. TikTok'ta video yayınlayan bir dermatolog saçların yağlanmasına neden olan üç hatayı paylaştı.

Kadin 10-04-2023 13:41

Bu yöntemle yağları cayır cayır yakabilirsiniz! İşte tığ gibi olmanın yolları

Hızlı yiyecekler, hareketsiz yaşam, şeker ve daha birçok neden kişilerin kilo almasına neden oluyor. Kilo vermek için ise genellikle şok diyetler uygulanıyor. Ancak bu durum kilo kaybı bir yana metabolizmayı bozuyor. Halbuki aç kalmadan da kilo vermek mümkün. İşte tığ gibi olmanın yolları...

Haber 13-03-2023 10:01

Seksolog paylaştı! Cinsel ilişkide aldığınız zevki zirvelere çıkaracak etkili çözüm

Cinsel ilişki birçok kişi için en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Bu nedenle cinsel ilişki sırasında yaşanan sorunlar sadece cinselliği değil psikolojiyi ve sosyal iletişimi de etkiliyor. Cinsellikte zevk almanın zorlu olduğu bir dönemden geçiyorsanız seks sırasında yaşadığınız zevki doruklarına taşıyacak çözüm paylaşıldı.

Haber 05-03-2023 09:37

Yaptırdığı kalça estetiği yüzünden hayatı karardı! Vücudumun her yeri yanmış gibi

Brezilya popo estetiği(BBL) giderek popüler olan estetik işlemler arasında yer alıyor. Liposuction ve BBL yaptıran Kanadalı bir TikToker yaşadığı acı dolu beş ayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kadin 02-03-2023 14:52

Tamamen yanlış yapıyormuşuz! Saçın yağlanmaması için...

Saç bakımı hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önem taşıyor. Kuru saç gibi yağlı saçlar da istenmeyen görüntüler arasında yer alıyor. Yağlı sağlar pis ve bakımsız bir görünüme yol açıyor. Saç uzmanları saç bakımında yaptığımız hataları paylaşarak saçın yağlanmaması için yapılması gerekenleri paylaştı.

Kadin 15-02-2023 09:39

Bir tutamı bile yağları yok ediyor! Kansere karşı koruyor

İç organlarımızda biriken yağlar farkında olmasak bile diyabet, kalp hastalığı gibi riskli hastalıkların oluşmasına neden oluyor. İç organlardaki yağları etkili şekilde yok edecek bir baharat bulunuyor. Bu baharatın faydaları saymakla bitmiyor. Kansere karşı koruyucu etkisi olduğu bilinen bu baharatın her evde bulunması gerekiyor.

Haber 08-02-2023 09:13

Saçlarını yıllardır yıkamayan kadın bunun faydalarını açıkladı! Doğal şampuan için...

Saç yıkama rutini kişiden kişiye göre değişiyor. Bazı kişiler saçlarını çok daha sık yıkasa da bazıları bu rutinin aralıklarını daha uzun tutuyor. Saçını yıllardır şampuanlamayan bir kadın bunun faydalarını anlatarak doğal çözümünü paylaştı.

Kadin 06-02-2023 11:55

Fırın camını ovalamadan tertemiz yapıyor! İnatçı yağları zahmetsizce silip süpüren yöntem

Fırında yemek yapmak çok daha pratik ve sağlıklı sonuçlar sağlıyor. Ancak fırın camının ve içinin düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor. Biz fark etmeden biriken yağları çıkartmak çok daha zorlu olabiliyor. Fırın camını ovalamadan temizlemenin yolu arıyorsanız bunun çözümü çok basit!

Kadin 01-02-2023 16:46

Kararan ocak gözlerini tertemiz yapıyor! Pırıl pırıl olacak

Mutfakta zaman içinde kararan ocak gözleri pis ve bakımsız bir görünüme sebep olabiliyor. Ocak gözlerini ne kadar silersem sileyim bir türlü parlatamıyorum diyorsanız bunun çözümü çok basit! Elinizin altında bulunan birkaç malzeme ile kararan ocak gözlerini parlatabilirsiniz.

Kadin 25-01-2023 15:13

Yağ çekmeyen pişi tarifi! Yağ çekmeyen peynirli pişi nasıl yapılır?

Kahvaltılarda kendini şımartmak isteyenlerin ilk tercihi pişi tarifleri oluyor. Ancak yağ çeken pişiler hem daha sağlıksız hem de lezzetsiz oluyor. Yağ çekmeyen pişi tarifi arıyorsanız bu tarif tam size göre! Peynirli yağ çekmeyen pişi tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 23-01-2023 10:41

Mutfağın kapısından içeri sokmayın: Kalbinizi çürütüyor! Sağlığınız için en kötü yiyecekler

Sağlıklı olarak düşündüğümüz birçok yiyecek vücudumuza zarar verebiliyor. Kansere neden olabilen ve kalp sağlığı için büyük risk oluşturan yiyecekler bulunuyor. Uzmanlar aşağıda bulunan yiyeceklerin tüketimi hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 20-01-2023 16:30

Yüzündeki kırışıklıkları botokssuz tamamen geçirdi! 10 yıl sonra çok daha gençleşti... Güzellik sırrı mutfakta saklı

Yaşlılığın ve zararlı alışkanlıkların en büyük sonucu olan kırışıklıkları geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kadınlar daha gergin ve sıkı bir cilde sahip olmak için botoks gibi uygulamalar yaptırıyor. Ancak TikTok'ta güzellik sırlarını paylaşan bir kadın tamamen doğal yöntemlerle kırışıklıklarının tamamından kurtulduğunu paylaştı.

Kadin 18-01-2023 11:00

Keyifle tüketiyoruz ama zararları inanılmaz! İç organları sinsice bitiriyor

Yediğimiz bazı yiyecekler sağlığımızı derinden etkileyerek birçok hastalığın oluşmasında önemli rol oynuyor. Zararlarını tahmin bile edemeyeceğimiz yiyecekler iç organların yağlanmasına sebep olarak kanser, diyabet, kalp krizi, felç gibi çok tehlikeli sağlık sorunlarına yol açıyor. Uzmanlar tüketilen zararlı yiyecekler hakkında bilinçli olmanız hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 06-01-2023 13:11

TikTok'ta viral oldu: Siyah noktaları teker teker döküyor! Fiddy metoduyla siyah noktalardan kurtulun

Siyah noktalar genişleyen gözeneklerin içerisine dolan bir saç folikülü veya cildin doğal olarak ürettiği yağ (sebum) ve ölü hücrelerdir. İstenmeyen görüntülere sebep olan siyah noktalardan kurtulmak için en sık uygulanan yöntem siyah noktanın sıkılmasıdır. Ancak siyah noktaları sıkmak kalıcı izlere neden olabilmektedir. TikTok'ta paylaşılan fiddy metoduyla siyah noktaları teker teker dökebilirsiniz.

Kadin 28-12-2022 10:08

Çatlamış topukları anında pamuk gibi yapacak! Çatlamış topuklardan kurtulmak için doğal çözümler

Çatlamış topuk görünümü hem erkeklerde hem de kadınlarda görülebiliyor. Kış aylarında soğuk hava ve rahatsız ayakkabılar nedeniyle artış gösteren çatlamış topukları çözmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Doğal yöntemlerle pamuk gibi yumuşacık topuklara sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki çatlak topuklardan kurtulmanın yollarını deneyebilirsiniz.

Haber 23-12-2022 15:03

Yıllardır kurtulmaya çalışıyoruz ama şaşırtan faydası çıktı! Bunamaya ve inmeye karşı koruyabilir

Vücutta bulunan fazla yağların birçok hastalığa karşı risk oluşturduğu biliniyor. İdeal kilodan uzaklaştıran fazla yağlar obezite, kalp hastalıkları, karaciğer hasarı gibi hastalıklara yol açıyor. Ancak yapılan araştırmalara göre vücudun bazı bölümünde yer alan yağlanmaların tehlikeli hastalıklara karşı koruma sağladığı bulundu.

Haber 19-12-2022 13:03

Banyonuzu misler gibi kokutacak yöntem! Daha önce hiç duymamıştınız

Evin içerisinde bulunan bazı alanların temizliğine ve kokusuna oldukça önem vermek gerekiyor. Banyolar hem giderlerden hem de tuvaletlerden gelen kokular nedeniyle pis kokabiliyor. Banyodaki istenmeyen kokuları geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapabileceğiniz basit hileyle banyonuzu misler gibi kokutabilirsiniz.

Kadin 12-12-2022 17:21

Yüzlerce kişi kalp krizi geçirmeden önce aynı hatayı yaptığını belirtti! Kalp krizi riskini dört kat artırıyor

Kalp krizi ve kalp hastalıkları nedeniyle her yıl milyonlarca insan hayatını kaybediyor. Sağlıksız koşulların kalp krizi riskini artırdığı biliniyor. Bu konuda yapılan araştırmalara göre yemek düzeniniz kalp krizi riskini dört kat artırıyor. Kalp krizi geçiren yüzlerce kişi krizden önce aynı şeyi yediklerini itiraf ettiler. İşte sağlığınız için çok dikkat etmeniz gereken o risk faktörü...

Haber 05-12-2022 08:37

En inatçı kirleri bile siler atar! Fırın temizliği için ihtiyacınız olan tek malzeme

Mutfakta yer alan ürünlerin sık sık temizlenmesi gerekiyor. Temizliğin aksatılması kirlerin dirençli hale gelmesine neden oluyor. Özellikle fırın camı biz fark etmesek bile zamanla yağlanıyor. Bu yağların birikmesi hem hijyen hem de görsellik açısından istenmeyen durumlar yaratıyor. Ancak her evde bulunan tek malzeme ile en inatçı fırın kirlerini bile çıkarabilirsiniz.

Kadin 31-10-2022 15:08

Tavalarınızdaki yağı hiç ovalamanıza gerek kalmayacak! Bir anda tertemiz olacaklar

Yemek yapmak ne kadar zevkli olsa da ardında kalan mutfak ürünlerini temizlemek bir o kadar can sıkıcı oluyor. Özellikle tavalarda kalan yağları ve kirleri çıkarmak çok zorlu olabiliyor. Tavadaki kiri çıkartırken tavaya zarar vermekten korkuyorsanız tüm kiri tek hamlede çıkaracak temizlik hilesini deneyebilirsiniz.

Kadin 21-10-2022 14:44

Araştırmalar şaşırtıyor: Günde yenilen yarım yumurta bile ölüm riskini artırıyor

Yumurta uzun süre tok tutmasıyla bilinen kemikleri güçlendiren kahvaltıların vazgeçilmez besini olarak görülüyor. Özellikle büyüme çağında çocukların ve sporcuların sıklıkla tükettiği yumurta oldukça seviliyor. Uzmanlar yumurta yemenin faydalarından bahsetse de bazı araştırmalar yarım yumurtanın bile ölüm riskinizi artırdığını buldu.

Haber 18-10-2022 07:55

Çorba yaparken fark etmeden yapılan bu hatalar çorbanın tadını mahvediyor!

Çorba yaz aylarında fazla içilmese de baharın gelişiyle beraber çorbaların önemi artmaya başlıyor. İçimizi ısıtan çorbalar ağır yemeklerden önce en uygun tercih olarak görülüyor. Çorba yapımının basit olduğu düşünülse de bu aşamalarda yapılan ufak hatalar çorbanın tadını mahvedebiliyor.

Yemek 14-10-2022 15:42

Sakın kalan yağları lavaboya dökmeyin! Tek adımda en az atıkla kalan yağlardan kurtulun

Yağlı kızartmaların ardından kirli yağı lavaboya döküyorsanız hem lavabonuzun sağlığını bozuyor hem de çevreyi kirletiyorsunuz. Lavaboya dökülen yağlar uzun zaman içerisinde giderlerin tıkanmasına neden oluyor, çevre kirliliğe neden oluyor. Bu kirli yağları direkt çöpe dökmeden kurtulma yolunu düşünüyorsanız çözümü basit!

Kadin 12-10-2022 09:14

Yağlarınızı cayır cayır yakıyor! Kilo vermek için yemeklerinize bir kaşık eklemeniz yeterli

Alınan kilolar sadece görünüşü değil sağlığı da etkiliyor. İdeal kilodan uzaklaşmak kalp krizi ve felç riskini artırıyor. Daha hızlı ve etkili bir şekilde kilo vermek için egzersiz yapmanın yanı sıra yenilen yiyeceklere de dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdalar var ki kilo vermenizi çok daha etkili hale getiriyor. İşte göbek yağlarından kurtulmanızı sağlayacak o mucizevi besinler...

Haber 09-10-2022 09:42

Balık pişirirken en sık yapılan yanlışlar: Balıklarınız çöpe gitmesin! Daha lezzetli olması için yapmanız gerekenler basit

Balıklar sonbaharın gelmesiyle birlikte sofralarda yer almaya başladı. Balık pişirmenin çeşit çeşit yöntemleri bulunuyor. Balığı pişirirken yapılan basit yanlışlar balığın tadını oldukça etkiliyor. Balığınızı lezzetli yapmak için aşağıdaki hatalardan uzak durmanız gerekiyor.

Yemek 28-09-2022 12:11

Sanıldığı kadar zor değil! Kızartmaların yağ çekmemesi için bunları uygulayın

Kızartmalar sağlıksız olmasına rağmen lezzeti nedeniyle sıklıkla tüketiliyor. Her mevsimde sevilerek tüketilen kızartmaların lezzetini ve dokusunu etkileyen en büyük sorun oldukça yağ çekmesi. Kızartmaların yağ çekmemesi için basit adımlara sadık kalmak gerekiyor. Bu basit uygulamalar ile kızartmalarınız eskisi gibi yağ çekmeyecek.

Yemek 23-09-2022 14:59

Ayçiçek yağı tüketmek istemeyenler için hem uygun fiyatlı hem sağlıklı en iyi mısır yağları

Sıcak yemeklerde ve salatalarda sıkça kullanılan yağlardan biri olan mısır yağı, mutfaktaki en büyük yardımcınız olabilir. Hem faydalı ve hem lezzetli olan mısır yağını satın almadan önce en kalitelisini araştırıp bulmak gerekir. Sizler için en iyi mısır yağı markalarını bir araya getirdik. "Mısır yağının faydaları nedir?" ve "Mısır yağı nerelerde kullanılır?" gibi soruların yanıtlarını bulacağınız bu ürünlere mutlaka bakmalısınız.

Yemek 19-09-2022 15:46

Son zamanların en beğenilen ve tercih edilen mutfak ürünlerinden 2'si 1 arada yağdanlıklar

Hoş tasarımı ve kolay kullanımıyla yaşamınıza altın dokunuş yapacak bir ürünle karşınızdayız: Son zamanların en beğenilen ve tercih edilen mutfak ürünlerinden biri olan 2'si 1 arada yağdanlıklar. Sofralarda mutlaka bulunması gereken bu yağdanlıkları yakından tanımak için gelin detaylara geçelim.

Yemek 13-09-2022 11:14

Paranız cebinizde kalacak! Yemeklik yağı tekrar tekrar kullanmanın pratik yolu

Yemeklik yağ her evde bulunan temel gıda malzemesidir. Düzenli olarak yemek yapıyorsanız, yemeklik yağı veya kızartma yaptıktan sonra kalan yağı muhtemelen döküyorsunuzdur. Ancak yemeklik yağı doğru şekilde atmadığınızda hem evinize hem çevrenize büyük zarar verirsiniz. Yemeklik yağı doğru şekilde atmak çok önemli. Adım adım yemeklik yağı güvenli bir şekilde atmanın yolları.

Yemek 10-09-2022 07:07

İçinden çıkanlara inanamayacaksınız! Tahta kaşıkları temizlemek için yapmanız gerekenler

Tahta kaşıkları mutfakta en sık kullanılan araç gereçler arasında bulunuyor. Sağlık için çok daha iyi olduğu düşünülen tahta kaşıkların temizliği yeterli seviyede yapılmayınca sağlığı tehdit ediyor. Temiz sandığınız kaşıkların içerisinden çıkan kirler şaşırmanıza neden olabilir. Tahta kaşık nasıl temizlenir? merak ediyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Kadin 08-09-2022 10:16

Sakın almayın! Daha sağlıklı diye yiyorsunuz ama sağlığınızı tehdit ediyor

Uzmanlar beslenmenin sağlık üzerindeki etkilerini her seferinde belirtiyorlar. Sağlıksız beslenme hastalıklara yol açan etkenler arasında üst sırada yer alıyor. Daha sağlıklı besleneceğinizi düşünerek aldığınız az yağlı ürünlerin de sağlığınızı tehdit ettiğini biliyor muydunuz? Az yağlı olarak aldığınız süt ürünlerini yemeden önce bir kez daha düşünün.

Haber 26-08-2022 11:15