Yağmur Duası Haberleri

METEOROLOJİDEN UYARI! İstanbul beyaza mı bürünüyor? İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul ile ilgili açıklama bekleniyordu. Hava şartlarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi nedeniyle kış ayı İstanbul'da henüz yaşanamadı. Kara hasret kalan İstanbullular için beklenen haber geldi. Peki İstanbul beyaza mı bürünüyor? İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İşte ayrıntılar...

Haber 27-01-2023 22:03

3 bin kişi yağmur duasına çıktı! Büyük sevinç... Çok şükür duanın ardından hemen yağmur yağdı

Yağışların azlığı tüm yurtta kuraklıkla ilgili endişeleri yol açmıştı. Bu nedenle farklı kentlerden yağmur duasına çıkan vatandaşların haberleri geliyordu. Son olarak Denizli'nin Honaz ilçesinde uzun süredir yaşanan kuraklık sebebiyle 3 bine yakın vatandaş yağmur duasına çıktı. Bu duanın ardından vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı. Yağmur duasından sonra gelen yağmur yüzleri güldürdü. Gerçekleşen yoğun yağmur yağışıyla mutlu olan vatandaşlar, bu tür buluşmaları tekrar yapacaklarını söyledi.

Haber 27-01-2023 18:06

Görüntüler İstanbul'dan! Kuraklık tehlikesi oluşması üzerine cuma namazı sonrası camilerde eller semaya kaldırıldı

Hava sıcakları mevsim normallerinin üstünde seyrediyor. İSKİ'nin bugün açıkladığı verilerine göre barajlardaki doluluk oranı yüzde 30'a düştü. Kuraklık tehlikesi oluşması üzerine İstanbul Müftülüğü'nün talimatı ile kentteki camilerde cuma namazı sonrası yağmur duası edildi. Vatandaşlar, kar ve yağmur yağması için ellerini semaya açtı.

Haber 20-01-2023 15:50

Osmaniye'de yağmur duasına çıkıldı! Su kaynaklarımız neredeyse kurudu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, bu yıl yeterli yağışın olmaması nedeniyle yağmur duası edildi.

Haber 12-01-2023 17:50

Yağmur Duası

Yağmur Duası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yağmur Duası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çağrı yapılmıştı: 37 milyonluk ülke yağmur duasına çıktı!

Fas Vakıflar ve Dini İşler Bakanlığı dün, ülkede 41 yıldan bu yana yaşanan en şiddetli kuraklık nedeniyle yağmur duası çağrısı yapmıştı. Ülke genelinde camilerde yağmur duası okundu.

Haber 29-11-2022 21:03

Manzara sonrası endişe hakim oldu! Kaymakam ve Belediye Başkanı öncülüğünde yağmur duasına çıktılar

Tahıl üretiminde önemli yerlerden biri olan Trakya'da ekim ayında metrekare başına düşen yağış miktarı yetkilileri ve üreticileri korkuttu. Ekim ayında metrekareye 1 kilogram yağış düşmesinin ardından harekete geçen üreticiler, 15 Ekim'de buğday ekiminden önce Kaymakam ve Belediye Başkanı'nın katılımıyla yağmur duasına çıktı.

Haber 11-11-2022 17:11

Bolu'da köylüler yağmur duasına çıktı

Bolu'da köylüler yağmur duasına çıktı

Yurthaber 12-06-2022 13:01

Aynı ilçede yaşandı! Akılalmaz olay: Bir tarafı sel bastı, diğer tarafta yağmur duasına çıktılar

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinden ilginç bir haber geldi. Geçtiğimiz hafta ilçedeki bazı köyleri sel basmış ve ciddi zarara yol açmıştı. Son gelen bilgilere göre ise bazı köylerde vatandaşlar yağmur duasına çıkıyor. Yağmur duasına çok sayıda köy sakininin katıldığı görüldü.

Haber 06-06-2022 16:28

Yağmur duası okunuşu: Yağmur duası Arapça yazılışı ve Türkçe anlamı ile meali & tefsiri

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen kuraklık ve yağmur haberleri sonrası vatandaşlar yağmur duasının nasıl yapıldığını merak ediyor. Orman yangınlarının bazıları kontrol altına alınsa da bazı illerde yangın devam etmekte. Ayrıca kuraklık da devam etmekte. Bu nedenle vatandaşlar yağmur duası yaparak bir an önce yağmur yağmasını bekliyorlar. Yağmur duası okunuşu nasıldır? Yağmur duası Arapça yazılışı ve Türkçe anlamı ile meali & tefsiri nedir?

Haber 02-06-2022 09:44

5 bin kişi bir araya geldi! O ilde vatandaşlar yağmur duasına çıktı

Eskişehir'in İnönü ilçesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yağmur duasında vatandaşlar, yağmurun yağması ve kuraklıktan kurtulmak için dua etti.

Haber 15-05-2022 16:19

Kuraklık isyan ettirdi! Bir ilde vatandaşlar yağmur duasına çıktı

Diyarbakır’da yaşanan kuraklık isyan ettirdi. İlde yağışların az olması sebebiyle vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Alimler ve Medreseler Birliği Genel Sekreteri Muhammed Özer, “Bin kişiyle yağmur duası yapacağız. İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder ve yağmur yağar” ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-2022 17:32

Beklenen yağmur gelmeyince ilçenin çoğu dua etmeye çıktı

Manisa’nın Selendi ilçesinde uzun süredir beklenen yağmur yağmayınca halk yağmur duasına çıktı.

Haber 20-08-2021 16:26

Manavgat'ta yağmur duası! Yüzlerce kişi toplandı

Manavgat’ta 8 gündür devam eden orman yangınlarının bir an önce durmasını isteyen cemaat, öğle namazı sonrası yağmur duası yaptı. Turistler, yağmur duası yapılan anları meraklı gözlerle izledi.

Haber 04-08-2021 16:52

ABD'de Utah Valisi halkı yağmur duasına çağırdı

ABD'de Utah eyaleti Valisi Spencer Cox, eyaletteki kuraklıktan dolayı halkı yağmur duasına katılmaya davet etti. Vali önceki gün yağmur duası için bir de genelge yayımlamıştı.

Haber 05-06-2021 23:27

Ardahan ve Kars'ta kuraklığa karşı camilerde yağmur duası edildi

Ardahan ve Kars'ta kuraklığa karşı camilerde yağmur duası edildi

Yurthaber 04-06-2021 14:37

Yağmur duasına çıkıp kurban kestiler

Afyonkarahisar’da uzun süredir yağmur yağmaması nedeniyle mahsulleri tarlada kurumaya başlayan köylüler, yağmur duasına çıkıp kurban kesti.

Haber 27-05-2021 16:35