Yahya Ugur Haberleri

Hamile kadını cinsel ilişki sırasında fantezi yaparken öldürdü, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öptüğüm için olabilir'

Bursa’da Suriye uyruklu Yahya Al Mohamad Altaha (42), dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’yi (43) cinsel ilişki sırasında fantezi yaparken boğarak öldürdü. Tutuklu sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, suçlamaları kabul etmeyen ve kadının boğazındaki morlukların nedenini, "Öptüğüm için olmuş olabilir" sözleriyle açıklayan sanığa verdiği cezada indirim uygulamadı. Sanığın 'çok uzun süre cinsel birliktelik' savunması ise 'yok artık' dedirtti.

Haber 2024-04-07 09:59:18

Trabzonspor, Avrupa'da her ülkede TS Fan Club açmayı hedefliyor

Trabzonspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yahya Karahasan, öncelikle Türklerin yoğun olduğu yerlerden başlayıp Avrupa'da her ülkede TS Fan Club açmayı istediklerini belirtti.

Yurthaber 2024-03-01 12:31:09

Murat Ülker'in oğlu Yahya Ülker'in fotoğrafını paylaştı, Starbucks göndermesi gündem oldu! 'Şantaj' yanıtı da dikkat çekti

Murat Ülker'le ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası tepkilerin odağı olan Starbucks CEO'suyla bir araya geldiği belirtilen Ülker, 'Starbucks'a destek veriyor' iddiasına ateş püskürdü. Sosyal medyadaki 'Gıda Dedektif' isimli hesabın sahibine tepki gösteren Ülker, şantaj iddiasında bulundu.

Finans 2023-12-28 08:08:42

Üniversiteli Azra'dan acı haber geldi! Arkadaşının durumu ciddiyetini koruyor

Denizli Pamukkale'de karşıdan karşıya geçmek isteyen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş hafif ticari aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Kazada yanında bulunan 17 yaşındaki Muhammet Yahya Batulu'nun ise yoğun bakımdaki tedavisine devam ediyor. Kaza yapan sürücü ise her yerde aranıyor.

Haber 2023-12-22 22:31:46

İsrail'den açıklama: Yerleşim bölgelerine girdik! O isim hedef gösterildi

İsrail Savunma Bakan Yoav Gallant yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun Gazze şehrine hem güneyden hem de kuzeyden saldırdığını ifade etti ve Yerleşim bölgelerine girdiklerini açıkladı. Gallant ayrıca Hamas'ın en tepesindeki isim olan Yahya Sinvar'a ulaşacaklarını ve öldüreceklerini söyledi.

Haber 04-11-23 22:10

THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte açıklama!

THY uçak seferlerinde yaşanan aksamaya ilişkin detaylar merak ediliyor. Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından sefer iptalleriyle ilgili açıklama yaptı. İstanbul'dan uçuş yapacak olan yolcular THY uçak seferlerinin iptaline ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları ne zaman başlar?

Haber 01-11-23 21:29

Kan donduran komşu cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşim suçluysa...' 2 kardeş için ayrı ayrı 3'er kez müebbet talebi

İzmir'de Yahya Köşek (61), eşi Meryem Köşek (57) ve kızları Funda Güçlü'nün (37) öldürülmesine ilişkin davada; savcı, komşuları A.İ.K. (67) için 3 kez müebbet ile 6 yıla kadar hapis cezası istedi. Savcı, yardım ettiği gerekçesiyle ağabey M.K. (69) hakkında da aynı cezaları talep etti.

Haber 01-11-23 14:13

Yahya Kemal Beyatlı Tekirdağ'da anıldı

Yahya Kemal Beyatlı, ölümünün 65. yılında Tekirdağ'da anıldı.

Yurthaber 01-11-23 12:06

İsrail-Hamas çatışması yayılıyor! Yemen, savaş ilan etti; Mısır rest çekti: Milyonlarca can feda etmeye hazırız

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, savaşın bölgede yayılma tehlikesi giderek artıyor. Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree Filistin'in yanında olduklarını belirterek İsrail'e savaş açtıklarını tüm dünyaya ilan ederken, Mısır'dan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Mısır Başbakanı Medbuli, “Sina’daki her kum tanesi için milyonlarca can feda etmeye hazırız” diye konuştu.

Haber 01-11-23 07:32

İsrail-Filistin çatışmasına Yemen de katıldı! Savaş açtıklarını tüm dünyaya ilan ettiler

Her geçen gün şiddetin arttığı İsrail-Filistin çatışmasına bir ülke daha dahil oldu. Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree Filistin'in yanında olduklarını belirterek İsrail'e savaş açtıklarını tüm dünyaya ilan etti. Saree, Kızıldeniz üzerinden İsrail’e çok sayıda füze ve İHA ile saldırılar düzenlediklerini de açıkladı.

Haber 31-10-23 17:56

Elektrikli araçta ‘şarj’ gerilimi! Sorun giderek büyüyor: Komşunuz savcılığa suç duyurusunda bulunabilir

Ülkedeki elektrikli araçların sayısı her geçen gün artarken, pek çok apartman ve sitede, araçlarını uygun altyapı olmadan şarj etmek isteyen vatandaşlarla site yönetimleri karşı karşıya geliyor. Araç sahiplerinin şarj ünitesi montajını onay almadan yaptıramayacağını vurgulayan Tesis Yöneticileri Konfederasyonu Genel Başkanı Yahya Sağır, güvenlik riskine dikkat çekerek merak edilen detayları açıkladı.

Finans 24-10-23 11:47

GÖNÜL DAĞI 106. BÖLÜM CANLI İZLE! Gönül Dağı saat kaçta, bu akşam var mı? Veysel'den haber var!

Gönül Dağı ile ilgili aramalar dizinin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte akşam saatlerine doğru hız kazandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 105. bölümde Veysel hastaneye kaldırılmış ve ölüp ölmediği belirsiz bırakılmıştı. Merak edilen bir diğer konu da 'Gönül Dağı Veysel öldü mü?' sorusu oldu. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı TRT1'in sevilen dizisi 4. sezonu ile ekrana geliyor. Peki, Gönül Dağı saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Gönül Dağı 106. bölüm canlı izle ekranı...

Magazin 23-09-23 19:30

Korkusuz Korkak oyuncuları kimdir, konusu nedir? Korkusuz Korkak filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Korkusuz Korkak filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Usta oyuncu Kemal Sunal filmde 'Mülayim Sert' rolünü canlandırdı. Korkusuz Korkak filminin senaristliğini Erdoğan Tünaş kaleme alırken yapımcılığını Yahya Kılıç üstlendi. Peki, Korkusuz Korkak oyuncuları kimdir, konusu nedir? Korkusuz Korkak filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 12-09-23 21:08

Mehmet Akif Ersoy geç kalınca uçağa alınmamıştı! Sitemi fenomen Gökhan Ünver'in diline düştü

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, havaalanına geç kalınca uçağa alınmadı. Ünlü gazeteci sosyal medyadan isyan edince THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'den yanıt gecikmedi. Fenomen Gökhan Ünver'den ise herkesi güldüren bir paylaşım geldi.

Magazin 17-08-23 12:21

Türk Hava Yolları'ndan 'satılıyor' iddialarına yalanlama geldi: Gerçeği yansıtmamaktadır

Türk Hava Yolları'nın (THY) satılacağı yönündeki iddiaların ardından, THY'den açıklama geldi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

Haber 30-05-23 22:17

Site yöneticileri için yeni dönem! Artık o şart aranacak

Site yöneticileri için yeni bir dönem başlıyor. Site yöneticisi olmak için bir dizi şart getiriliyor. Site yöneticileri artık sınava girecek, yeterlilik belgesi alacak. Site Yöneticileri Derneği Başkanı Yahya Sağır, "Federasyona bağlı tüm tesis site yöneticilerinin mesleki yeterlilik belgesi sınavlarına dahil olup mesleki yeterliliklerinin sağlanması için karar aldık. Mesleki yeterlilik için sınavlar yapılacak" dedi.

Haber 19-05-23 07:32

Yüzde 18’lik KDV indirimi için çalışmalar tamam! Site aidatlarına düzenleme geliyor: Bundan sonra o şart aranacak…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, site yönetimleri üzerindeki yüzde 18'lik KDV yüküne yönelik süreci başlattıklarını duyurmasının üzerine Tesis Yöneticileri Federasyonu Başkanı Yahya Sağır’dan açıklama geldi. “Site ve apartmanlarda dışarıdan sağlanan hizmetler yüzde 18 KDV'den muaf tutulunca aidatlarda yüzde 18 düşüş olacak" diyen Sağır, site yöneticilerinde mesleki yeterliliği ve sicil kaydı aranacağını duyurdu.

Finans 11-05-23 11:50

Korkunç kaza! Arkadaşlarıyla futbol oynadığı sırada direğe kafasını çarpan 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Mısır’ın Desouq kentinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 8 yaşındaki Yahya Hamd Al-Saeed isimli bir çocuk arkadaşlarıyla futbol oynadığı sırada kafasını kale direklerinden birine çarptı. Parkta bulunan bir adam tarafından evine getirilen 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken babası şimdi ihmal soruşturmasıyla karşı karşıya.

Trend 09-05-23 08:16

Kardeşini öldürüp annesini yaraladı! Vahşetin nedeni kıskançlık çıktı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde kardeşi Yahya Ağdaş'ı (14) av tüfeği ile vurup, bıçaklayarak öldüren, annesi Esragül Acıçimen'i de yaralayan Mustafa Ağdaş (23), ağırlaştırılmış müebbet ve 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Katil zanlısı, mahkemede olayın detaylarını anlatırken, anne Esragül Acıçimen, karar duruşmasında olayın kazara yaşandığını öne sürüp, oğlundan şikayetçi olmadı. Mahkeme heyeti ise olayın 'kıskançlık' nedeniyle yaşandığına kanaat getirdi. İşte detaylar...

Haber 24-04-23 10:55

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtar teslimleri başlatıldı.

Yurthaber 09-03-23 14:27

Kafes ve kum torbalarıyla çevrelenmiş... Hatay'daki tarih eserlere artçı depremlere karşı önlem! Şuppiluliuma heykeli ve Arsuz stelleri...

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen yerlerden Antakya'daki Hatay Arkeoloji Müzesi'ndeki eserlerin olası artçı depremlerden korunması için ek tedbirler alındı. Tarihi eserlerin artçı depremde zarar görmemesi adına koruma altına alındığını duyuran Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun, ilave tedbirlerin fotoğraflarını da paylaştı. Eserlerin kafes ve kum torbalarıyla çevrelendiği görüldü. O eserler arasında Şuppiluliuma heykeli ve Arsuz stelleri de var.

Haber 02-03-23 15:45

THY deprem bölgesinden bugün 170 tahliye seferi yapacak

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, deprem bölgesinden bugün de 170 tahliye seferi yapılacağını duyurdu.

Yurthaber 09-02-23 08:01

THY, SunExpress, Pegasus'tan 'deprem' kararı! 'Ücretsiz' olacak

Türk Hava Yolları, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ’dan İstanbul’a yapılan uçuşların bilet fiyatlarını 100 TL olarak sabitledi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, “Yolcu düzenini sağlayabilmemiz adına da bu uçuşlar için de rezervasyonunuzu mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz” bilgisini paylaştı. Öte yandan SunExpress ve Pegasus'tan da bir açıklama geldi. Pegasus, deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

Finans 07-02-23 07:35

THY deprem bölgesine ek seferler düzenleyecek

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün: - "Depremden etkilenen bölgelere uçuşları olan misafirlerimiz için ücretsiz iptal/değişiklik hakkı tanıyoruz"

Yurthaber 06-02-23 08:24

Dostlar Meclisinin misafiri bu kez eski dost Yahya Arıkan

Dostlar Meclisi TÜRMOB seçimleri öncesi TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ile Şişli’de Madam Despina’da bir araya geldi. Yaklaşık beş yıldır düzenli aylık yemeklerde bir araya gelen Dostlar Meclisinin kurucusu Celal Özgüroğlu ertelemeli yapılan Eylül ayı olağan yemekli toplantısını bu ay misafir ettikleri İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Yahya Arıkan’ın yoğun takvimi nedeniyle Ekim ayında yaptıklarını bildirdi.

Finans 06-10-22 14:11

THY uçağının iniş sonrası lastiği patladı! Korku dolu anlar kameralara böyle yansıdı...

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Hatay seferini yapan yolcu uçağının Hatay Havalimanı’na inişinin ardından lastiği patladı. Yolcular slide (şişme kaydırak) ile uçağı terk etti. Uçakta 105 yolcu bulunurken THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Misafirlerimiz ve ekiplerimiz güvenli şekilde uçaktan tahliye edilmiştir. Sağlık durumlarında bir sorun yoktur" dedi.

Haber 06-10-22 08:17

Gönül Dağı'nda Gülsim Ali'nin yerine gelen oyuncu bakın kim çıktı! Beren Saat detayı şoke etti

Kadrosunda Berk Atan, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin yönetmenliğini, Yahya Samancı üstleniyor. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'na Gülsim Ali'nin ani vedası damga vurmuştu. Gülsim Ali'nin hayat verdiği Dilek karakterinin vefatı sonrası, güzel oyuncu Melis Sevinç kadroya dahil edildi. Melis Sevinç'in, başarılı oyuncu Beren Saat'e benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-10-22 13:03

Son dakika: 40 bin TL promosyon! Duyuruldu, bugün hesaplara geçiyor

40 bin lirayı bulan promosyonlar bugün çalışanların hesaplarına geçiyor. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin iştirak şirketlerinde çalışan personele ikramiye verileceğini duyurmuştu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans 30-09-22 13:01

Anadolu Ajansının 22. Dönem Savaş Muhabirliği Eğitimi başladı

AA Yayın Koordinatörü Yahya Bostan: - "Amacımız, savaş ve afet durumunda mesleğinizi icra edebilecek, bunu yaparken de can güvenliğinizi sağlayacak donanımı sizlere kazandırmak olacak" - Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Ufuk Ayhan: - "Yeni dönem eğitimimiz 24 katılımcıyla sürecek. 12 günlük eğitimimiz 7 Ekim'de sona erecek"

Yurthaber 26-09-22 14:49

Yurt dışında yaşayan adam tapulu arazisine geldiğinde neye uğradığını şaşırdı! 'Kendi evime giremiyorum'

Bayburt'ta tapulu arazisini arıcıların mesken tuttuğunu söyleyen Yahya Salihoğlu yaşanan tartışmada darp edildi. Salihoğlu, ''70 dönüm tapulu arazim var. Bu evin bulunduğu alanın tamamı bize ait. Hiçbir sözleşme yok. Kira almayız. Tapuları işte burada, arazimde darp edildim. Büyük olaylar yaşanacak'' dedi. Öte yandan geçen yıl da benzer bir olayın yaşandığı öğrenildi. Köy sakinleri, köyün meralarına yerleştirilen başka bir arıcı ailenin, çobanın kafatasını çatlattığını söyledi.

Haber 16-09-22 09:30

THY'den ikramiye haberi! 40 bin TL... Ay sonunda hesaplarda

THY'den çalışanlarına son dakika ikramiye haberi geldi. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin iştirak şirketlerinde çalışan personele ikramiye verileceğini bildirdi. Üstün, 'İştirak şirketlerimizde çalışan şef arkadaşlarımıza 40, diğer görevlerde katkı sağlayan arkadaşlarımıza ise 30 bin TL ikramiye veriyoruz. Ödemeleri ay sonunda hesaplarında olacak. Hayırlı olsun' dedi.

Finans 14-09-22 14:30

Yalova'daki arkeolojik kazılar dünya tarihi açısından önem taşıyor

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun: - "Helenapolis ve su altı kazı çalışmaları sadece Türk değil, dünya tarihine de ışık tutacak. 157 yıllık tarihi Deniz Feneri Müzesi bölgeyi aydınlatmaya devam edecek. Tüm bu çalışmalar dünya tarihi açısından büyük önem taşıyor"

Yurthaber 01-09-22 12:53

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı 3. sezon ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı Gönül Dağı'nın çok sıkı takipçileri diziyi ilgiyle takip ediyorlar. TRT 1'de ekranlara gelen ve sezon finali yapan dizinin 3. sezonu merakla bekleniyor. Peki Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı 3. sezon tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Magazin 27-08-22 16:03

Sivas'ın nazar boncuğunu andıran gölleri turizme kazandırılmayı bekliyor

Zara ilçesi Canova köyündeki Kızılçan, Ağ ve Kara gölleri renkleriyle adeta nazar boncuğunu anımsatıyor - Canova muhtarı Yahya Şahin: - "Göllerimizi görmeye gelenler oluyor. Biz de gösteriyoruz ve göllerimizi gezdiriyoruz. Ziyaretçiler memnun ayrılıyor"

Yurthaber 27-08-22 11:20

Eski eşi Yasemin'e ve yanındaki kişiye kurşun yağdırmıştı! Polis memuru, cinayeti adım adım planlamış

Bursa'da 12 Şubat günü meydana gelen olayda polis memuru Bilal Ağır eski eşi Yasemin Ağır ve anındaki Yahya Aydın'ı tabancayla vurarak öldürmüştü. Ağır’ın cinayet günü meslektaşına 'suçlu takip' yaptığını söyleyerek, eski eşinin bulunduğu aracı takip ettirdiği ortaya çıktı. Bilal Ağır’ın aracın yerini tespit ettirip yürüyerek olay yerine geldiği ve aracın otopark girişinde durdurduktan sonra cinayetleri işlediği ifade edildi.

Haber 23-08-22 10:24

Mardin'deki trafik kazasında şehit olan polis Yahya Ergin Çanakkale'de toprağa verildi

Mardin'deki trafik kazasında şehit olan polis Yahya Ergin Çanakkale'de toprağa verildi

Yurthaber 21-08-22 14:34

Türkiye, Gaziantep ve Mardin'den gelen acı haberlerle yasa boğuldu! Otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı... 3 tutuklama

Dün Gaziantep ve Mardin'de yaşanan iki trafik kazası herkesi kahretti. Gaziantep'teki 15 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın şoku henüz atlatılamadan bir katliam gibi kaza da Mardin'in Derik ilçesinde meydana geldi. Gaziantep’teki kazada 15 kişi hayatını kaybederken Mardin’deki kazada 20 kişi vefat etti. Şehit olan polis Yahya Ergin için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Mardin'deki kazada 2 tutuklama olurken Gaziantep'teki kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı ve zanlı tutuklandı.

Haber 21-08-22 13:37

Mardin'deki trafik kazasında şehit olan polis Yahya Ergin için tören yapıldı

Mardin'deki trafik kazasında şehit olan polis Yahya Ergin için tören yapıldı

Yurthaber 21-08-22 08:43

Mardin'deki trafik kazasında polis memuru Yahya Ergin şehit oldu

Şehit Ergin için Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, taziye mesajı yayımladı

Yurthaber 21-08-22 00:52

Aşçı Yahya Babanın mutfağında pişirilen aşure vatandaşlara ikram edildi

"Aşçı Yahya Baba"nın mutfağında pişirilen aşure vatandaşlara ikram edildi

Yurthaber 19-08-22 16:56

İzmir'de bir aileyi sokak ortasında katletmişti! Kriminal rapor beklenecek

İzmir'de 10 Haziran günü köpek besleme tartışması ve arsa sebebiyle husumet olduğu öğrenilen Yahya Köşek, eşi ve kızı Ali İhsan Kılıç tarafından sokak ortasında öldürülmüştü. Görülen duruşmada her iki tarafın da komşusu olan H.S. ''Ali İhsan Kılıç'ı şarjör takarken gördüm. İki aile arasında husumet vardı'' ifadelerini kullanmıştı. Kılıç ve ağabeyi Mehmet Kılıç'ın yargılanmalarına devam edilirken mahkeme heyeti, kriminal raporun beklenmesine karar verip, duruşmayı 22 Kasım'a erteledi.

Haber 10-08-22 14:31

İzmir'de 'köpek besleme' tartışmasında 3 kişiyi öldürmüştü! Cinayete tanık olan kişi her şeyi anlattı: Birinin şarjör uzattığını gördüm

İzmir'de meydana gelen korkunç olayda Yahya ve eşi Meryem Köşek ve kızları Funda Güçlü Ali İhsan Kılıç tarafından sokak ortasında öldürülmüş, katil cezaevine gönderilmişti. Kılıç, olay günü Yahya Köşek'in kendisine bıçakla saldırdığını korktuğu için yanına silah aldığını söyledi. Duruşmada söz alan tanık ise, "Sokakta bağırarak birinin evden çıktığını gördüm. Kızları, yerde yatan anne ve babasının yanındayken sanık geri geldi. Birinin sanığa şarjör uzattığını gördüm'' diyerek olayı anlattı.

Haber 09-08-22 15:47

Kapıkule'de gurbetçilerin dönüş yolculuğu sürüyor

Almanya'ya dönen Yahya Tekgündüz: - "Hüzünle gidiyoruz, gelecek seneye kadar bu hüzünle yaşayacağız"

Yurthaber 04-08-22 11:59

İncirin başkentinde hasat başladı

Aydın'daki tarım işçileri erken saatlerde gittikleri bahçelerde öğlene kadar incir topluyor - Üretici Yahya Anlıak: - "Kışın havaların yağışlı gitmesi rekoltemizi ve kalitemizi artırdı"

Yurthaber 30-07-22 11:01

Konya'da Bilici çifti 29 yıldır bal mesaisi yapıyor

Karapınar ilçesinde yaşayan Yahya ve Nuran Bilici, 29 yıldır bal hasadı yapıyor - Yahya Bilici: - "10 aydır binbir emekle kovanlarımızı yurdumuzun birçok yerine götürdük. Şimdi de emeklerimizin karşılığını almanın heyecanını yaşıyoruz"

Yurthaber 18-07-22 11:02

Aynı aileden 3 kişi öldürülmüştü! En acı Kurban Bayramı: Bu yıl gideceğimiz tek yer mezarlık

İzmir'de, çıkan tartışmada öldürülen Yahya Köşek, eşi Meryem Köşek ve kızları Funda Güçlü'nün yakınları, Kurban Bayramı'nı buruk karşıladı. Güçlü'nün eşi Rıdvan Güçlü "Ölü gibi yaşıyoruz. Bu yıl gideceğimiz tek yer mezarlık" dedi.

Haber 09-07-22 11:37

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden doktor Karakaya, ömrünü şifa dağıtmaya adadı

Karakaya'yı öğrencilik günlerinden tanıyan ve bir dönem aynı hastanede görev yapan doktor Mustafa Demirel: - "İnsanlığa hizmet edebilmek için tıp fakültesinin başından itibaren ömrünü insanlığa adadı. Ekrem, pırlanta gibi bir çocuktu. Karıncayı bile incitmeyen, masum bir insandı" - Karakaya'nın oturduğu sitedeki üst komşusu Yahya Özüdoğru: - "Dost canlısı, güzel bir insandı. Bu acı olay bizi derinden etkiledi. Çok üzgünüz, sözün bittiği yerdeyiz"

Yurthaber 07-07-22 09:22

Ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'u soyan müdür yardımcısı tutuklandı!

Bursalı ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'un İznik'teki şubesinden 207 bin lira çalındı. Hırsızlığı yapan kişinin şube müdür yardımcısı Yahya O. olduğu ortaya çıktı. Yahya O. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 06-07-22 18:09

Kuzey Ege'deki çadır ve karavan kamplarında bayram rezervasyonları doldu

Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği Kurucu Başkanı Yahya Yavuz: - "Bölgemizde hizmet veren onlarca çadır ve karavan kamp alanları hemen hemen yüzde 100 doluluğa ulaştı"

Yurthaber 04-07-22 11:25