Yakma Haberleri

Oy yakma görüntüleri ortaya çıktı, Halfeti’de seçimler iptal edildi

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde seçimler iptal edildi. İlçede AK Parti’ye evet mührü basılan yakılmış oy pusulaları bulunmuştu. Yüksek Seçim Kurulu, seçimlerin yenilenmesine karar verdi.

Haber 2024-04-05 16:35:41

İltica talebi kabul edilmedi! Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırılarda bulunan Momika, Norveç’ten sınır dışı edilecek

İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonları ile bilinen Iraklı Salwan Momika'nın, iltica talebinde bulunduğu Norveç'te tutuklandığı ve sınır dışı edileceği bildirildi. İltica talebi kabul edilmeyen Momika, İsveç'e geri gönderilecek.

Haber 2024-04-04 19:28:19

Bir il bu olayı konuşuyor! Yine bir seçim öncesi evrak yakma vakası: Bu telaş niye

31 Mart seçimlerine 1 gün kala Ordu İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın paylaştığı görüntüler gündem oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT firmasına ait bir araçtan atılan belgelerin yakıldığını iddia eden Yılmaz, "Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-30 12:10:06

İsveç sınır dışı etti! Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Momika, Norveç'e gitti

İsveç Göç Temyiz Mahkemesi, Göç Mahkemesi'nin Momika hakkında aldığı sınır dışı edilme kararını onadığını duyurdu. Ülkenin Express gazetesine açıklamada bulunan Momika, Göç Temyiz Mahkemesi'nin kararı sonrası İsveç'i terk edip Norveç'e gittiğini ve Norveç'e iltica edeceğini söyledi.

Haber 2024-03-27 18:16:39

Şaka kabusa döndü! Gaz çıkarttığı anda çakmağı ateşledi... Bir anda alevler tüm pantolonunu sardı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde Çinli bir adamın gazını yakma girişimi, yanlışlıkla pantolonunu ateşe verdikten sonra kelimenin tam anlamıyla kabusa döndü. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 18-01-24 15:47

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin saldırı sonrası ortalık karıştı: 3 polis yaralı

Hollanda'nın aşırı sağcı ve ırkçı partisi Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketinin Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemine karşı gelen grup ile polis arasında arbede çıktı. Arbedede 3 polisin yaralandığı bildirilirken, 3 kişi ise gözaltına alındı.

Haber 14-01-24 14:05

Beylikdüzü'nde akılalmaz olay! Otobüsü yakmaya çalıştılar... O anlar kamerada

Beylikdüzü'nde kimliği belirsiz 2 kişinin park halindeki otobüsü yakma girişimi güvenlik kamerasınca kaydedildi. Ekiplerin çıkan yangına müdahale ettiği olayda otobüste küçük çaplı hasar oluştuğu öğrenildi.

Haber 05-12-23 14:02

Beylikdüzü'nde 2 kişinin otobüsü yakma girişimi kamerada

Beylikdüzü'nde kimliği belirsiz 2 kişinin park halindeki otobüsü yakma girişimi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 05-12-23 12:20

25 kez bıçaklayıp boğarak öldürmüştü! İnternette yaptığı aramalar kan dondurdu... Liseli Büşra'nın katilinin cezası belli oldu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde geçen yıl ekim ayında elektroşok cihazı ile etkisiz hale getirdiği 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ı 25 kez bıçakladıktan sonra boğarak öldüren, ardından evde yangın çıkartan Taner Yaylacı'nın cezası belli oldu. Yaylacı’nın cinayeti işlemeden önce internette 'Bayıltmadan sonra tecavüz', 'Ölümle sonuçlanan ırza geçme' 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları' başlıklarıyla arama yaptığı tespit edildi.

Haber 14-11-23 20:51

Kur'an-ı Kerim'e alçak saldırılarıyla biliniyordu! Momika İsveç'ten sınır dışı ediliyor

Son aylarda artan ve Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonlarıyla adını duyuran Iraklı Salwan Momika'nın İsveç'ten sınır dışı edilmesine karar verildi. 16 Nisan 2024'e kadar çalışma ve oturma izni olduğu belirtilen Momika'ya İsveç yeni bir izin vermeyeceğini açıkladı.

Haber 26-10-23 20:04

Kalpteki ‘kaçak elektrik’ uzmanlar tarafından tespit edilip yakılıyor

Diyarbakır’da kalp ritim bozukluğu olan vatandaşlar, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalbi 3D haritalayan ve ablasyon denilen yakma işlemiyle sağlığına kavuşuyor.

Yurthaber 26-10-23 10:10

İsveç'te alarm verildi! Ulusal terör tehdit seviyesi 3'ten 4'e yükseltildi

Kur'an-ı Kerim yakma eylemleri ve bunlara yönelik protestolar nedeniyle İsveç'te güvenlik durumunun kötüleştiği belirtildi. Yaşananlar sonrasında İsveç İstihbarat Teşkilatı (SEPO) Başkanı Charlotte von Essen, ülkede ulusal terör tehdidi seviyesinin 3'ten 4'e yükseltildiğini duyurdu.

Haber 17-08-23 19:13

Kepçe operatörü, kardeşine kepçeyle yaprak sarması yedirdi: İlk denemem değil

Edirne’de kepçe operatörü Tayfun Fidan, kepçeye bağladığı çatal ile kardeşine yaprak sarması yedirdi. Kardeş Tarık Fidan, "Ağabeyimle iddiaya girdik, bana çatal ile yaprak sarma yedirince iddiayı kaybettik, sağlık olsun” ifadelerini kullandı. Tayfun Fidan ise “İlk bu değil, daha önce yine iddia ile kepçe ağzı ile çakmak yakma yapmıştım. Denemelere devem edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber 02-08-23 17:24

Danimarka'da provokasyon skandallarına bir yenisi daha eklendi! Ünlü basın organı 7 farklı Kur'an yakma provokasyonuna işaret etti...

İskandinav ülkelerinde hızla yükselişe geçen islamofobik hareketler, müslüman camia tarafından artık kabul edilebilir olmaktan çıkıyor. Kur'an yakma provokasyonları hakkında somut adımları bir türlü atmak istemeyen İskandinav ülkelerinin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Danimarka'da ulusal basın organı Politiken, bugün 7 farklı provokasyonun daha fitilinin ateşleneceğini duyurdu...

Haber 31-07-23 17:15

İsveç'te kutsal kitapları yakmak için eylem izni alan kişiden ders niteliğinde hareket! Kur'an yakmak ifade özgürlüğü değildir...

İsveç'te ifade özgürlüğü kisvesinde Kur'an yakma eylemlerine izin verilmeye devam ediyor. Son olarak Ahmar Alloush adında bir kişi İsveç mercilerinden aldığı izinle birlikte Tevrat ve İncil yakma eylemi yapacaktı. Alloush, eylemi başladığında bütün dünyaya ders niteliğinde bir harekete imza attı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 16-07-23 15:42

Terör örgütünün 'yakın' talimatı üzerine harekete geçmişler! Para karşılığı... 'Ateşin Çocukları' böyle yakalandı

Terör örgütü PKK'dan talimat aldılar, para karşılığında orman yangınları çıkarıp Türkiye'nin gündemine yerleştiler: Geçtiğimiz yıl Adana'da orman yakan 'Ateşin İnisiyatifi Çocukları' adlı yapılanmaya yönelik düzenlenen operasyonda 'orman' terörünün adımları bir bir ortaya çıktı. PKK'dan birçok noktada orman yakma talimatı alan ve onu finanse eden kişiler yakalandı.

Haber 14-07-23 13:26

Hızlı yağ yakmak için en etkili ve pratik yöntemler nelerdir? Hızlı yağ yakmak için ne yapılır, vücutta yağ yakımı ne zaman başlar?

Hızlı yağ yakma birçok insanın sağlıklı yaşam tarzı hedefleri arasında yer alır. Yağ yakmak, vücuttaki fazla yağ depolarının azaltılması ve ideal bir vücut kompozisyonunun elde edilmesi anlamına gelir. Bununla birlikte, hızlı yağ yakma süreci kişiden kişiye değişebilir ve sürdürülebilir ve dengeli bir yaklaşım gerektirir. Peki, yağ yakmak için ne yapmak gerekir?

Haber 07-07-23 01:11

Son dakika | Dışişleri Bakanı Fidan'dan İsveç'e tepki: Aşağılık saldırıyı ve göz yumanları kınıyoruz

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Yurtdışında Yaşayan Ürdünlüler Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İki Bakan İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının derhal durdurulması mesajını paylaştı. Bakan Fidan İsveç'teki Kuran yakma eylemine tepki göstererek "Stockholm'de Kur'an-ı Kerim'e yapılan aşağılık saldırıyı ve uyarılarımıza rağmen bu saldırıya göz yumulmasını bir kez daha kuvvetle kınıyoruz" dedi.

Haber 04-07-23 12:53

Yaptığı provokasyonla büyük tepki çeken Momika'nın yeni fotoğrafları servis edildi! İşte bağlı olduğu eski örgüt...

Dünya İsveç'te yaşanan Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunu konuşmaya devam ediyor. Başta Türkiye olmak üzere birçok ülkenin tepki gösterdiği skandalın başrolündeki Salvan Momika ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Provokatörün yeni fotoğrafları ortaya çıkarken bağlı olduğu eski örgüt de tespit edildi.

Haber 01-07-23 16:51

Küstahlıkta sınır tanımıyor: Dünyanın konuştuğu provokatörden skandal sözler! Cami önünde Kur'an yakmıştı, bir kez daha yapmak için süre verdi

İsveç, Türkiye ve Macaristan'dan NATO'ya girmek için onay beklerken geçtiğimiz günlerde başkent Stockholm'de cami önünde Kur'an yakma eylemi gerçekleştirildi. Provokatif eyleme tepkiler çığ gibi büyüyor. Eylemi gerçekleştiren Iraklı Salwan Momika olayın ardından skandal bir açıklamaya imza attı.

Haber 30-06-23 13:18

Kurban Bayramı'nda İsveç'te bir provokasyon daha! Skandal karar

NATO'ya katılabilmek için Türkiye'nin onayına ihtiyaç duyan ve bunun için müzakere yürüten İsveç'te tepki çeken bir gelişme daha yaşandı. Son dönemde sık sık tepkiyle karşılanan provokasyonlarla gündeme gelen İsveç'te bu kez Kurban Bayramı'nda bir Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonu gelişmesi oldu. İsveç polisinin Stockholm Camii önünde bu eylemin yapılmasına izin verdiği öğrenildi.

Haber 28-06-23 11:50

Antalya Valiliği duyurdu! 31 Ekim'e kadar ormanlık alanlarda ateş yakmak yasaklandı

Antalya Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla yayınlanan genelge ile ormanlık alanlara yakın bölgelerde ateş yakma ve bazı bölgelerde uygulanacak kamp yasaklarının yanı sıra, alınacak önlemler ve denetimlere ilişkin maddeler karara bağlandı. Genelge uyarınca belirlenen alanlar dışında 31 Ekim'e kadar orman çevresinde ateş yakmak yasaklandı.

Haber 27-06-23 22:11

Kilo vermeden yağ yakımı! Yağ nasıl yakılır?

Kilo verme süreci pek çok insan için zorlu bir hedef olabilir. Ancak kilo vermeden önce vücudunuzda bulunan yağ depolarını yakmak, sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi destekleyen önemli bir adımdır. Yağ yakma, metabolizmanızı hızlandırarak ve enerji harcamanızı artırarak gerçekleşir. Bir haftada beş kilo verdiren diyetler ya da vücudunuzun kaldıramayacağı yoğunluktaki egzersizleri yapmadan, sizin için daha sağlıklı olacak şekilde yağ yakmak daha iyi olacaktır.

Haber 26-06-23 16:14

İsveç Mahkemesi'nden tepki çeken karar: Kur'an yakma eylemlerini engellemek için bir dayanak yok

İsveç'ten bir skandal daha... Geçtiğimiz aylarda Kur'an yakılmasının planlandığı bir gösteri polisler tarafından engellenmişti. Polisin bu eyleminin, İsveç Yüksek Mahkemesi tarafından yasal dayanağının olmadığına hükmedildi.

Haber 12-06-23 17:27

İmamoğlu'nun 'değişim' mesajı sonrasında dikkat çeken iddia! Bu akşamı işaret etti

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı 'değişim' mesajıyla suskunluğunu bozdu. İmamoğlu'nun açıklaması sonrasında gazeteci İsmail Saymaz dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Bu akşamı işaret eden Saymaz, "İstanbul’un Fethi törenlerinde, 'değişim ve mücadele ateşini yakma çağrısı' yapabilir" dedi.

Haber 29-05-23 11:43

Yozgat'ta afetzede kadınlar depremin izlerini devam ettikleri kurslarla silmeye çalışıyor

Yozgat'ta yurt ve misafirhanelere yerleştirilen depremzede kadınlar, filografi, örgü ve ahşap yakma kurslarına katılıyor.

Yurthaber 28-04-23 10:40

Koronavirüsten öldüğü açıklanan ve cenazesi yakılan kişi 2 yıl sonra evine döndü! Ne yaptığının sırrı çözülemedi

Hindistan'da Kovid-19 nedeniyle 2 yıl önce öldüğü duyurulan ve kendisi için cenaze yakma merasimi düzenlenen Kamlesh Patidar halasının kapısını çaldı. Evine dönen Patidar, 2 yıl boyunca ne yaptığı ve nerede yaşadığı konusunda ise konuşmadı. Kanwan bölge polisi, Patidar'ın gizemini çözmeye çalışıyor.

Haber 16-04-23 23:59

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur'an yakma eylemlerine ifade özgürlüğü adı altında izin verilmesi kabul edilemez

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de bulunan büyükelçilerin davet edildiği AK Parti Genel Merkezi'ndeki iftar programının ardından açıklamalar yaptı. Bazı Avrupa ülkelerinde Kur'an-ı Kerim'e yapılan çirkin saldırılara çok sert tepki gösteren Erdoğan, "Kur'an yakma eylemlerine izin verenler demokrasi ve özgürlük kavramlarının altını oymaktadır. İfade özgürlüğü adı altında izin verilmesi kabul edilemez. Kur'an'a saldırı açıkça nefret suçudur, ifade hürriyeti değildir." dedi.

Haber 04-04-23 20:21

Sık sık kampa giden kişilerin hayatını kurtaracak ateş yakma yöntemleri

Günlük hayatın temposundan uzaklaşmak ve huzur dolu bir kaçamak yapmak isteyen kamp tutkunları, soluğu hemen sakin bir ormanda veya güzel bir sahilde alırlar. İnsana ihtiyacı olan enerjiyi veren kamp tatillerinin olmazsa olmazlarından biri ise, tartışmasız, ateş başında geçirilen keyifli vakitler olur. Bunun için de mutlaka kamp ateşi yakma yöntemlerine hâkim olunması gerekir. "Nedir bu yöntemler?" diye soracak olursanız cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Haber 10-03-23 11:54

Son dakika: Skandal hamle sonrası Türkiye'den sert uyarı! Norveç'ten geri adım geldi

Son dakika haberi: İsveç ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçak saldırının ardından bir skandal hamle de Norveç'ten gelmişti. Ülkede 3 Şubat tarihinde Kur'an-ı Kerim yakma girişimine izin verildiği açıklanmıştı. Söz konusu skandal sonrası Norveç’in Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrılmıştı. Konuyla ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye'nin uyarısı neticesinde Norveç'in Kur'an-ı Kerim yakılmasına verdiği izni iptal ettiğini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 02-02-23 17:04

SON DAKİKA | 'İslam düşmanı şarlatan' İsveç'ten sonra bu kez de Danimarka'da! Paludan'dan skandal Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonu

Son dakika haberi: Rasmus Paludan, Danimarka'da bir caminin karşısında polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakarak yeni bir provokasyonda bulundu. Yine bir skandal harekete imza atan Paludan'ın cuma namazından çıkan Müslümanlara bakarak, elinde Hazreti Muhammed'e hakaret içeren bir materyal sallayıp dikkat çekmeye çalıştığı da öğrenildi. Dışişleri Bakanlığından da çok sert tepki geldi. Paludan, İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

Haber 27-01-23 16:05

15 yaşındaki Büşra'yı bağlayıp 20 yerinden bıçaklamıştı! Arama motoru kan dondurdu: Diri diri insan yakma sonrası...

Yanan evde cesedi bulundu, polis cinayet delillerinin yok edildiğinden şüphelendi. 15 yaşındaki Büşra Kabataş'ın ölümüyle ilgili tutuklanan Taner Yaylacı (29) yakalandığında Kocaeli'den Tokat'a kaçmaya çalışıyordu. Yaylacı'nın cep telefonu ve bilgisayarındaki arama motoru hem mide bulandırdı hem de kan dondurdu. Cinayet sanığının, 'çocuğun cinsel istismarı', 'diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları', '15 yaşındaki çocuğa nasıl tecavüz edilir?' gibi birçok başlıkta arama yaptığı belirlendi

Haber 25-01-23 10:32

Akşener'den İsveç'teki skandala sert tepki: Bir grup vandal, şerefsiz, ahlaksız...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsveç'teki Kur'an-ı Kerim'i yakma provokasyonuyla ilgili çok sert ifadeler kullandı. İYİ Parti lideri Akşener söz konusu skandalla ilgili "İsveç'te kutsal kitabımız Kuran'ı Kerim'i yakmaya çalıştı bir grup vandal, şerefsiz, ahlaksız. Bununla ilgili her türlü tedbiri bu ülkenin cumhurbaşkanı ve kabinesi almak zorundadır, ne gerekiyorsa yapmak zorundadır. " ifadelerini kullandı.

Haber 22-01-23 14:37

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemi ile ilgili skandal karara Bahçeli'den tepki: Barbarlık ve vandallıktır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemine izin verilmesiyle ilgili "İsveç yönetiminin, Danimarkalı soysuz bir siyasetçinin Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakmasına izin vermesi yalnızca skandal değil, bunun da ötesinde barbarlığın ve vandallığın aleni gösterimi ve somut örneğidir" dedi.

Haber 21-01-23 15:32

SON DAKİKA | Skandal eylem kararı sonrası Türkiye böyle uyardı: Dünyada infiale neden olur! Bakan Akar İsveç Savunma Bakanı'nın ziyaretinin bir önemi kalmadı diyerek açıkladı 'İptal ettik'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "Geldiğimiz noktada İsveç Savunma Bakanı'nın Türkiye’ye 27 Ocak’ta yapacağı ziyaretin önemi de anlamı da kalmadı. Bu nedenle ziyareti iptal ettik." dedi. İsveç polisinin, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği yakınlarında Kur'an-ı Kerim yakma eylemine izin vermesine siyasilerden de peş peşe tepkiler geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise skandal eylem kararı sonrası uyarıda bulunarak "Dünyada infiale neden olur" dedi.

Haber 21-01-23 09:52

Son dakika: İsveç'in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı!

Son dakika haberine göre, İsveç'in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrılarak, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakma izni verilmesi en güçlü şekilde kınandı.

Haber 20-01-23 20:50

Bakan Dönmez'den sosyal medyada Karadeniz doğal gazı ile ilgili sevindiren paylaşım!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Bakan Dönmez, Karadeniz'de keşfedilen 710 milyar metreküplük yerli gazın yakma testinden görüntüler paylaştı.

Haber 07-01-23 17:16

Kayseri'de uzaklaştırma kararı bulunan kişi eşinin yaşadığı evi yakmak istedi

Kayseri'de uzaklaştırma kararı olan kişi, konuşmak için gittiği karısının yaşadığı evi yakma girişiminde bulundu.

Yurthaber 03-01-23 07:58

PKK'lı terörist itiraf etti! Örgütü böyle kandırmış

Antalya'da gözaltına alınan M.U.'nun, 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adına, Antalya, Bursa, Muğla ve Tekirdağ olmak üzere Türkiye'nin çeşitli yerlerinde orman yakma ve eylem yapılacak alanlara yönelik keşif yapma konusunda talimatlar aldığı öğrenildi. PKK'nın şehir yapılanması üyesi M.U.'nun eski yangın görüntülerini kullanarak video montajı yapıp örgütü dolandırdığı ortaya çıktı.

Haber 30-10-22 13:25

Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği başladı

Ocak yakma ve baca tüttürme merasimi düzenlendi, gökyüzüne barış güvercinleri salındı

Yurthaber 30-09-22 20:47

Güvenlik görevlisiydi, aldığı kararla hayatı değişti! Fiyatları 600 ila 3 buçuk bin TL arasında değişiyor

Konya'da güvenlik görevlisi olarak çalışan Yasemin Akın, kendine farklı bir gelir kapısı açtı. Mezun olduğu güzel sanatlar alanında çalışmaya karar veren Akın, merak sardığı ahşap yakma sanatıyla hayatını değiştirdi. Klasik arabalar, traktör, kişilerin portre resmi gibi bir çok alanda çizim ve yakma işlemi yaptığını söyleyen Akın, fiyatı 600 ila 3 bin 500 TL arasında değişen tablolar yapıyor.

Haber 11-09-22 12:34

Cemevinin bahçesindeki dilek ağacını 'İslam'a şirk' diyerek yaktı! 'Provokasyon olabilir'

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Hüseyin Gazi Cemevi'nin bahçesindeki dilek ağacı 2 kişi tarafından yakıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz ay Hüseyin Gazi Cemevi'ni ziyaret etmişti. Cemevi dedesi Hüseyin Öz, "Alevilerin taleplerine yönelik birtakım adımların atılmaya başlandığını biliyoruz. Bunu baltalamak için yapılmış bir provokasyon olabilir" dedi. Saldırganların yakalandığını açıklayan Öz, "Dilek ağacının İslam’a şirk olduğunu düşündüğü için yakma gereği duymuş." ifadelerini kullandı.

Haber 10-09-22 17:18

Batman'da anız yakanlara üst sınırdan ceza uygulanacak

Anız yakanlara dekar başına 109,49 lira idari para cezası kesilecek - Bu ceza, anız yakma fiilinin orman ve sulak alanlara bitişik yerlerle meskun mahallelerde işlenmesi durumunda 5 kat artırılacak

Yurthaber 01-09-22 18:47

Terör örgütü PKK'nın Antalya'da orman yakma talimatı verdiği şüpheli adliyeye sevk edildi

Terör örgütü PKK'nın Antalya'da orman yakma talimatı verdiği şüpheli adliyeye sevk edildi

Yurthaber 29-08-22 14:27

PKK'nın Antalya'da orman yakma talimatı verdiği şüpheli yakalandı

PKK'nın Antalya'da orman yakma talimatı verdiği şüpheli yakalandı

Yurthaber 28-08-22 14:55

Bahçeli'den seçim anketi açıklaması! Bu köksüz anketçilerden hesap sorulacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'kadından imam olmaz' çıkışı üzerinden Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bahçeli ayrıca Suriye'de geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylara değinerek 'Al bayrağımızı yakma girişiminde bulunan soysuzların yaka paça yakalanmaları ve ihanetlerinin bedelini ödeyecek olmaları çok sevindirici bir gelişmedir" dedi. Öte yandan seçim anketlerine değinen Bahçeli, "hesap sorulacak" dedi.

Haber 15-08-22 12:45

SON DAKİKA | Bakan Soylu duyurdu: Türk bayrağını yakma girişimiyle ilgili flaş gelişme! Yakalandılar

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Azez'deki tahrik ve provokasyon amacıyla Türk bayrağını yakma girişimiyle ilgili flaş gelişmeyi duyurdu. Buna göre Türk bayrağını yakma girişiminde bulunan A.E.H. ve ona yardım eden M.H.; Emniyet İstihbarat, Kilis Emniyet Müdürlüğü ve Azez Askeri Şurta'nın ortak operasyonu ile yakalandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 13-08-22 16:28

İstanbullular dikkat! Ormanlarda ateş yakma yasağı bugün başladı

İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla ormanda mangal yapmak, tüp kullanmak, nargile ve her türlü ateş yakmak yasaklandı. Bugün uygulanan kararın ardından Belgrad Ormanı'nda bazı aileler evden yiyeceğini getirerek piknik yaptı. Vatandaşların çoğunluğu kararın doğru olduğunu belirtirken bazı kişiler ise bir kişi yüzünden herkesin cezalandırıldığını ifade etti.

Haber 05-07-22 16:45