Yakmak Haberleri

Her kelimesi insanlık dışı: Bacağına sıcak ütü bastılar, kolonya döküp canlı canlı yakmak istediler

Kadına şiddet haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Diyarbakır'da yaşanan bir olay ise duyanların hem kanını dondurdu hem de bunu yapan insan olamaz dedirtti. Eve iki kilo uyuşturucu getiren eşini uyaran ve bileziklerini vermek istemeyen Yazgül Ç. eşi ve eşinin kardeşinin işkencesine maruz kaldı. Bu zamana kadar 12 ameliyat olan kadının 8 ameliyat daha olması gerekiyor. Öte yandan işkencecilerden biri de serbest bırakıldı.

Haber 2024-02-23 11:46:31

Farkında bile olmadan kilo verdiler! Hem egzersiz yapıyor gibi hem yapmıyor gibi... Gündelik işlerle kalori yakmanın 9 formülü

Sağlıklı bir şekilde kalori yakıp kilo vermek için egzersiz yakmak gerektiği herkesçe biliniyor. Fakat kilo vermek isteyen pek çok kişi, kalori yakmak adına düzenli egzersiz yapmak için ilk adımı bir türlü atamayabiliyor. Ancak araştırmalar farkında bile olmadan kalori yaktırabilecek bazı aktiviteleri ve şaşırtıcı sonuçları ortaya çıkardı. İşte gündelik ev işleriyle hiç anlamadan kolayca kalori yakabileceğiniz o yöntemler...

Kadin 2024-02-02 15:01:41

Yoğurdu tek başına yemeyin! İçine atacağınız bu 3 malzemeyle uyurken bile yağ yakın

Yağ yakmak pek çok insanın en çok istediği şey. Bunun için uygulanabilecek çok sayıda diyet var ancak özellikle bir tanesi uyurken bile yağ yakabileceğinizi iddia ediyor. Eğer yoğurt tüketmeyi seviyorsanız ve yağ yakmak istiyorsanız artık yoğurdu tek başına yemeyin. İçine ekleyeceğiniz limon suyu ve zerdeçal ya da pul biber alternatiflerinden biriyle etkili bir kür hazırlayabilirsiniz. İşte evde kısa sürede hazırlayabileceğiniz yağ yakan o yoğurt kürü tarifi...

Kadin 2024-01-12 13:26:12

İcra memurunu gören kiracı benzin bidonunu alıp kendini yakmak istedi! Kümes gibi eve 10 bin lira istiyor

Son dönemde artan ev sahibi kiracı kavgalarının sonuncusu Antalya'da yaşandı. Tahliye kararı alan ev sahibi, kiracısının çıkması için icra memurunu gönderdi. Duruma sinirlenen kiracı sinirlenerek benzin bidonuna sarıldı ve kendini yakmaya çalıştı. Ekiplerin müdahalesiyle sakinleşen ve evden çıkarılan kiracı, "Kümes gibi eve 10 bin lira istiyor. Bu adalet mi? 4 yıldır kirasını ödüyorum, kirasını ödediğim halde bankadan parasını çekmiyor." dedi.

Haber 2023-10-26 17:34:10

Korkunç ölüm! Anız yakmak isterken yanarak can verdi

Bartın’da arazisini temizlemek amacıyla anız yakan Muzaffer Bayar bayılıp düştü. Alevlerin etrafını sardığı Bayar, yanarak hayatını kaybetti.

Haber 06-10-23 09:59

Yer: Tokat! Görenlerin dikkatini çekiyor: Kime ait olduğu bilinmiyor, bazı şoförler fark etmeyerek çarpıyor

Tokat'taki 'esrarengiz' mezar görenlerin ilgisini çekiyor! Yol ortasında bulunan ancak geçmişte belediye tarafından yolun kenarına alındığı söylenen mezarın aktarılana göre kime ait olduğu bilinmiyor. Mahalle sakinleri, bazı şoförlerin mezarı fark etmeyerek mezara çarptığını söylerken, Namık Polat isimli bir vatandaş ise "Ben 63 yaşındayım bu mezar benden önce de burada vardı" dedi. Polat'a göre eskiden mezarın baş kısmında mum yakmak için alan vardı...

Haber 15-09-23 17:09

Ada çayı tütsüsü faydaları nelerdir? Ada çayı tütsüsü yakmak ne işe yarar?

Ada çayı tütsüsünün tarihi, antik uygarlıkların dini ritüellerinden günlük yaşamın bir parçasına kadar uzanır. Günümüzde ise bu tütsü, aromaterapi ve meditasyon uygulamalarının vazgeçilmez bir unsuru olarak kabul edilir. Ada çayı tütsüsünün yakılması, odanın havasını temizler ve ruh halinizi iyileştirmenize yardımcı olur. Ancak sadece hoş bir koku yaymakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli sağlık yararları sunar.

Haber 31-08-23 21:23

İşsiz genç üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi

Yürekleri ağza getiren olay Samsun'da yaşandı. 3 yıldır işsiz ve nişanlı olduğu tespit edilen bir kişi İlkadım Belediyesi önünde üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Belediye personelinin müdahalesiyle faciadan dönüldü.

Haber 21-08-23 22:33

Köylüler yıllarca çıra zannedip ateş yakmak için kullanmış! Meğer o madde... Bilim insanları rezervi inceliyor 'Aynı zamanda bir zaman kapsülü'

Bayburt'ta köy sakinlerinin uzun yıllar çıra diye yaktığı maddenin "doğal kehribar" olduğunun tespit edildiği alanda, bilim insanları saha çalışması yapıyor. Kehribarın rezerv alanının ruhsat sahibi Murat Haşlak, "Kehribar bir süs taşı olmanın yanında aynı zamanda bir zaman kapsülü. Çünkü bu taşın oluşumu milyonlarca yıl sürüyor. Reçinenin o dönem üzerine aktığı canlılar milyonlarca yıl hiç bozulmadan günümüze kadar ulaşıyor. Bilim insanları da bu sebeple bu işe çok ilgi gösteriyorlar" dedi.

Haber 24-07-23 16:58

Bahçesinde ki çöpleri yakarken yangın kontrolden çıktı

Erzincan’da bahçesinde ki kuru otları ve çöpleri yakmak isteyen bir kişi kontrolü kaybedince duruma itfaiye müdahale etti.

Yurthaber 20-07-23 10:19

İsveç'te kutsal kitapları yakmak için eylem izni alan kişiden ders niteliğinde hareket! Kur'an yakmak ifade özgürlüğü değildir...

İsveç'te ifade özgürlüğü kisvesinde Kur'an yakma eylemlerine izin verilmeye devam ediyor. Son olarak Ahmar Alloush adında bir kişi İsveç mercilerinden aldığı izinle birlikte Tevrat ve İncil yakma eylemi yapacaktı. Alloush, eylemi başladığında bütün dünyaya ders niteliğinde bir harekete imza attı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 16-07-23 15:42

Hızlı yağ yakmak için en etkili ve pratik yöntemler nelerdir? Hızlı yağ yakmak için ne yapılır, vücutta yağ yakımı ne zaman başlar?

Hızlı yağ yakma birçok insanın sağlıklı yaşam tarzı hedefleri arasında yer alır. Yağ yakmak, vücuttaki fazla yağ depolarının azaltılması ve ideal bir vücut kompozisyonunun elde edilmesi anlamına gelir. Bununla birlikte, hızlı yağ yakma süreci kişiden kişiye değişebilir ve sürdürülebilir ve dengeli bir yaklaşım gerektirir. Peki, yağ yakmak için ne yapmak gerekir?

Haber 07-07-23 01:11

İsveç'te küstah provokasyon! Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi... Soruşturma açıldı

NATO üyeliği için girişimlerde bulunan İsveç'te yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Yetkili makamlar bir cami önünde Kur'an-ı Kerim yakmak için yapılan başvuruyu onayladı. Irak asıllı Salwan Momika isimli bir kişi Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yaktı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kararı lanetleyerek şiddetle kınadı. Saldırı sonrasında eylemci için 'nefret söylemi' soruşturması açıldı.

Haber 28-06-23 16:23

Antalya Valiliği duyurdu! 31 Ekim'e kadar ormanlık alanlarda ateş yakmak yasaklandı

Antalya Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla yayınlanan genelge ile ormanlık alanlara yakın bölgelerde ateş yakma ve bazı bölgelerde uygulanacak kamp yasaklarının yanı sıra, alınacak önlemler ve denetimlere ilişkin maddeler karara bağlandı. Genelge uyarınca belirlenen alanlar dışında 31 Ekim'e kadar orman çevresinde ateş yakmak yasaklandı.

Haber 27-06-23 22:11

Kilo vermeden yağ yakımı! Yağ nasıl yakılır?

Kilo verme süreci pek çok insan için zorlu bir hedef olabilir. Ancak kilo vermeden önce vücudunuzda bulunan yağ depolarını yakmak, sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi destekleyen önemli bir adımdır. Yağ yakma, metabolizmanızı hızlandırarak ve enerji harcamanızı artırarak gerçekleşir. Bir haftada beş kilo verdiren diyetler ya da vücudunuzun kaldıramayacağı yoğunluktaki egzersizleri yapmadan, sizin için daha sağlıklı olacak şekilde yağ yakmak daha iyi olacaktır.

Haber 26-06-23 16:14

Yürekleri ağza getiren anlar! Benzin döküp kendini yakmak istedi, sebebi ortaya çıktı

Çorum'da polis ekiplerinin dikkati ve zamanında müdahalesiyle faciadan dönüldü. Emniyet Müdürlüğü karşısındaki apartmanın girişinde bir kişi eline aldığı benzini üstüne dökerek kendini ateşe verdi. Elbiseleri tutuşan şahıs önce yangın tüpüyle söndürüldü. Ardından eline aldığı çakmakla kendini yakmaya çalışan şahsı, polis üzerine atlayarak kurtardı. Kendini yakmaya çalışan kişinin ailevi sorunlar yaşadığı tespit edildi.

Haber 18-06-23 23:20

Tütsünün faydaları nelerdir? Evde tütsü yakmak ne işe yarar?

Tütsü çevreye yaydığı hoş kokusuyla bilinen ve yakılarak kullanılan biyotik bir maddedir. Bu maddenin yakılan ortamdaki negatif enerjiyi aldığına ve yerine pozitif enerji yaydığına inanılır. Tütsünün çeşitli kullanım alanları vardır. Bazı kişiler bu maddeyi yalnızca oda kokusu olarak tercih ederken bazıları ise meditasyon amacıyla kullanılır. Ayrıca tütsünün sağlık yönünden de birçok yararı olduğu düşünülür. Peki, tütsünün faydaları nelerdir?

Haber 12-06-23 19:03

Grip olduğu için koku alamayınca... Ölümden döndü! 1 hafta sürekli olayın etkisinde kaldım, psikolojik destek aldım

Iğdırlı Orhan Deniz, grip olduğu için gaz kaçağını fark edemedi. 35 yaşındaki Deniz'in ocağı yakmak için çakmağı çakmasıyla meydana gelen parlamada elleri ve yüzü yandı. Erzurum'da tedavi gören 3 çocuk babası adam, "Çocuklarım yanımda olsaydı çok daha büyük felaket olurdu. Yoğun bakımda kaldıktan sonra servise geldiğimde 1 hafta sürekli olayın etkisinde kaldım. Değişik rüyalar, aniden zıplamalar, gözümü kapattığımda canlı senaryoları gördüm. Psikolojik destek aldım, uyku ilacı verdiler." dedi.

Haber 25-05-23 16:16

LISS kardiyo nedir, nasıl yapılır? LISS kardiyo ne işe yarar, LISS ve HIIT farkları nelerdir?

LISS (Low-Intensity Steady State) kardiyo kalp atış hızınızı düşük seviyelerde tutarak uzun süreli egzersiz yapmayı içeren bir kardiyovasküler antrenman türüdür. Bu tip kardiyo egzersizi, yüksek yoğunluklu egzersizlerle karşılaştırıldığında daha uzun süre yapılabilmesi nedeniyle genellikle daha az yorucudur. LISS özellikle yağ yakmak ve kardiyovasküler dayanıklılığı artırmak isteyenler için faydalıdır. Peki, LISS nedir ve HIIT ile ne farkı var?

Haber 08-05-23 14:03

Kınanın saça faydaları nelerdir, saça kına yakmak ne işe yarar? Kına saçı gürleştirir mi, kına saçta ne kadar süre durmalı?

Kına saçlarımızın doğal olarak güçlenmesine ve daha sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olan doğal bir üründür. Kına saç derisini besleyen ve saç tellerinin güçlenmesini sağlayan keratin proteinini arttıran birçok vitamin ve mineral içerir. Ayrıca kınanın saçlara parlaklık ve hacim katma özelliği de vardır. Bu nedenle kına saçların doğal yollarla güçlenmesini ve daha sağlıklı görünmesini sağlayan popüler bir saç bakım ürünüdür. Peki, kına saçta ne kadar süre durmalı?

Haber 08-05-23 13:47

Yeni başlayanlar için kardiyo programı nasıl olmalıdır? Kardiyo antrenmanı nasıl olmalı, yağ yakmak ve kilo vermek için kardiyo nasıl yapılmalı?

Sporcular için kardiyovasküler egzersiz, performanslarını artırmak ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için önemli bir faktördür. Kardiyovasküler egzersizler, kalp ve akciğerlerin güçlenmesini sağlar ve aynı zamanda yağ yakımını artırarak vücut kompozisyonunu iyileştirir. Koşu, yüzme, bisiklet, kürek çekme gibi aerobik egzersizler, kardiyovasküler sağlık için özellikle etkilidir. Peki, yağ yağmak ve kilo vermek için kardiyoyu nasıl yapmamız gerekir?

Haber 28-04-23 15:04

İşte Elon Musk'ın şimdiye kadarki en tuhaf icadı: Görenleri şaşkına uğrattı! Fiyatı ise...

3 milyar dolarlık Starship roketini fırlatamayan Elon Musk'ın şirketi SpaceX, bu hayal kırıklığını şaşırtıcı bir yeni ürünle telafi etti. Ön satışı duyurulan yeni ürün, roket şeklinde bir tür ışın kılıcıvari pürmüz oldu. Ürün, peynir eritmek ve mum yakmak gibi çok sayıda amaç için tasarlandı. Ürünün fiyatı da ortaya çıktı.

Haber 19-04-23 17:08

Sobaya atılan jel trajik bir sona yol açtı! Genç kadın canından oldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 ay önce meydana gelen kahreden olayda, sobaya yakmak için jel attıktan sonra, jelin bittiğini düşünen şahıs, sobayı kontrol ettiği sırada jelin patlaması sonucu ağır yaralandı. Sobaya attığı jelin patlamasıyla yaralanan şahıs tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haber 07-04-23 15:57

Sigara yakmak isterken aracını patlattı! O anlar kamerada

Amasya’da yaşanan çarpıcı olayda, akaryakıt istasyonunda park halindeki hafif ticari araçta patlama meydana geldi. Patlamaya, sürücünün araçta sigara yakmaya çalışmasının neden olduğu bildirildi. Sürücü kollarından ve yüzünden yaralanırken, patlama ise çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 08-03-23 15:46

Tenis oynayın ya da merdiven çıkın: 30 dakika uyguladığınızda 250 kalori yakmanızı sağlayacak antrenmanlar

Kalori yakmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için büyük bir önem taşır. Her gün düzenli olarak 30 dakika antrenman yaptığınızda sağlığınızı korumak adına büyük bir adım atmış olursunuz. Eğer yoğun iş temposu içinde spora zaman ayıramıyorsanız daha kısa sürede daha fazla kalori yakmanızı sağlayacak bir formül bulmanız gerekiyor. Bunun için hızlı kalori yakmanızı sağlayacak bir antrenman planı yapabilirsiniz.

Haber 03-03-23 15:26

Korkunç olay! Soba yakmak isterken yanarak can verdi

Amasya’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. 59 yaşındaki Saliç Yıldız, soba tutuşturucu ile sobayı yakmak isterken alevler içinde kalarak yandı. Yıldız, Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. İşte olayın detayları...

Haber 13-02-23 11:28

Son dakika: İsveç'teki skandala Başbakan Kristersson'dan ilk açıklama! Kutsal bir kitabı yakmak saygısızca bir eylemdir

Son dakika haberi: İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakarak büyük bir skandala imza atan İsveç-Danimarka vatandaşı siyasetçi Rasmus Paludan'ın eylemine Türkiye'den büyük tepki gelmişti. Olayın ardından İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ilk açıklamasını yaptı. Kristersson, "İfade özgürlüğü demokrasinin temel bir parçasıdır. Ancak yasal olan her şey uygun olmayabilir. Pek çok insan için kutsal olan bir kitabı yakmak oldukça saygısızca bir eylemdir" dedi.

Haber 22-01-23 10:31

Cristiano Ronaldo hem Beşiktaş'ı hem de Galatasaray'ı yaktı! Şampiyonluktan bile edebilir...

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferinin ardından takıma katılan yıldız oyuncu, Al Nassr'ın mücadelesini tribünden takip etti. Transferin resmileşmesinin ardından domino etkisi oluştu. Manchester United'ın Ronaldo'nun boşluğunu doldurmak istemesi Beşiktaş'ın başını yaktı. Siyah-beyazlıların golcü oyuncusu Wout Weghorst adım adım Manchester ekibine gidiyor. Beşiktaş'ın dengelerini bozan Ronaldo şimdi de Galatasaray'ı yakmak üzere...

Spor 11-01-23 08:44

Sigara yakmak istedi, bomba gibi patladı

Diyarbakır’da bir kişi sızan gazı fark etmedi, sigara yakmak için çakmağı ateşledi bomba gibi patladı.

Yurthaber 05-01-23 15:07

Kayseri'de uzaklaştırma kararı bulunan kişi eşinin yaşadığı evi yakmak istedi

Kayseri'de uzaklaştırma kararı olan kişi, konuşmak için gittiği karısının yaşadığı evi yakma girişiminde bulundu.

Yurthaber 03-01-23 07:58

Öz annesini yakmaya çalışmıştı, bu kez evini yaktı! Acılı kadın: Evimi tamir edin

Sultangazi’de daha önce annesi Mecbure Yaşar'ı üzerine benzin dökerek yakmak isteyen Yasin Yaşar, bu kez iddialara göre annesinin evini ateşe verdi. Anne Mecbure Yaşar, "Ben devletten yardım istiyorum. Evimi tamir etsinler. Kimin yaktığını bilmiyorum. Ben hastanedeydim. Bana telefon geldi evin yanıyor diye." dedi.

Haber 06-12-22 16:52

İstanbul'da dehşet anları! Kendisiyle birlikte eski eşini yakmak istedi...

Olay, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde meydana geldi. Boşandığı eşinin evine gelen K.A., tekrar barışmak istedi. Olumsuz yanıt alınca K.A., yanında getirdiği benzinle kendisiyle beraber eski eşini de yakmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polisler, K.A.'yı ikna edebilmek için yoğun çaba harcadı. Yaklaşık 1 saat sonra ekipler eski eş Y.Ç.'yi evden çıkardı. İkna edilen K.A. ise gözaltına alındı.

Haber 10-11-22 00:49

Fındık dallarını yakmak isterken samanlığı küle çevirdiler!

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir fındık bahçesinde temizlik amaçlı yakılan dallardan sıçrayan kıvılcımlar, samanlığı küle çevirdi.

Haber 05-11-22 19:42

Kira zammı tartışması 'alevli' bitti! Benzin döküp oteli ateşe verdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir otelde çıkan yangında 2'si çocuk 12 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangını çıkardığı belirlenen, otelin altındaki barın işletmecilerinden M.O (30) gözaltına alındı. Şüpheli M.O'nun ifadesinde, otelin işletmecisi Y.K. ile kira zammı konusunda sık sık tartıştıklarını ve benzin dökerek sadece barı yakmak istediğini söylediği öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 14-10-22 15:50

Yaşlı adam sigara içmek istedi! Mahalle felaketin kıyısından döndü

Olay Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana geldi. 65 yaşındaki Hikmet Ş., gaz kaçıran mutfak tüpünün yanında sigarasını yakmak için çakmağını ateşledi. Çakmağın ateşlenmesi sonucu mutfak tüpü bomba gibi patladı. Olay sonrası mahalleli büyük korku yaşadı.

Haber 12-10-22 20:47

PKK talimatıyla ormanı yakan sanığın hayatın akışına uymayan savunması gerekçeli kararda

Adana'da 5 noktada orman yangını çıkardığı gerekçesiyle tutuklanan ve yargılandığı davada 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan sanık hakkında gerekçeli karar hazırlandı - Kararda, sanığın Irak'ın kuzeyine telefon almak için gittiği, bozulan telefonunu Adana'da ormanlık alanda yakmaya çalıştığı, yanındaki benzini "kendini yakmak" için bulundurduğu gibi "hayatın olağan akışına uygun olmayan" savunmasına mahkemenin itibar etmediği belirtildi

Yurthaber 12-10-22 12:05

Havada ürküten anlar! 256 yolcu taşıyan uçaktan kıvılcımlar çıkmaya başlayınca...

256 yolcu taşıyan bir United Airlines uçağı, Çarşamba günü saat 23:30'da Brezilya'nın Sao Paulo kentine doğru hareket ederken kalkıştan kısa bir süre sonra mekanik bir sorun yaşadıktan sonra yakıt yakmak için Atlantik üzerinde tur attıktan sonra gece vakti Newark'a acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçağın altından kıvılcımlar çıkan korku dolu anların görüntüsü izleyenleri şaşkına çevirdi.

Trend 24-09-22 09:49

Adliyenin önünde kendini yakmak istedi! Nedeni ise herkesi şaşırttı

Zonguldak'ta, ehliyetine el konulması nedeniyle psikolojisi bozulan Ş.K, adliyenin önünde üzerine benzin dökerek kendisini yakmak istedi. Polis, Ş.K'ye yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Alkollü olduğu belirlenen Ş.K, daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Haber 13-09-22 01:36

Ehliyetine el konulduğu iddiasıyla kendisini yakmak isteyen kişiye müdahale edildi

Ehliyetine el konulduğu iddiasıyla kendisini yakmak isteyen kişiye müdahale edildi

Yurthaber 13-09-22 01:29

İntikam planı başına bela oldu! Eski sevgilisinin arabasını yakmak isterken kendisini yaktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan’da şehrinin Detroit bölgesinde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Sydney Parham isimli kadın park halindeki bir aracı yakmaya çalışırken bir anda kendisini yaktı. Eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin aracını yakmaya çalıştığı için Parham tutuklandı.

Trend 18-08-22 13:11

Kamp yapmak isteyenlerin başlıca ihtiyacı en iyi kamp baltaları

Kampa yeni başlayanlar için pek gerekli görülmese de kamp yaptıkça önemi anlaşılan ürünlerin başında balta geliyor. Gerçekten de kibritsiz ateş yakmak düşünülemezken baltasız bir kamp hayatı da düşünülemez. Ateş yakmak için odunu parçalamak ve hayatta kalmak için birçok işe yardımcı olan kamp baltaları, yetenekleri açısından yanınızdan ayırmamanız gereken en önemli gereçlerden. Sizin için birbirinden kaliteli kamp balta seti modellerini seçtik. Haydi, detaylara geçelim.

Haber 05-08-22 14:16

10 yıldır süren dava hala gündemde! Odun almak için gitmişti 4 varil dolusu insan cenini buldu

Rusya'da ateş yakmak için odun toplamak amacıyla ormanlık alana giren bir balıkçı, dört tane su varili görüp onları evine götürmek isteyince içlerinin insan ceninleriyle dolu olduğunu fark etti. 24 Temmuz 2012'de Yekaterinburg şehrinin yaklaşık 70 km kuzeyindeki ormanlık alanda keşfedilen bu şey, bugün hala gizemini koruyor.

Trend 24-07-22 12:08

Bir garip olay... Çakmak bomba gibi patladı! Yaralılar var

Ordu'nun Fatsa ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Otomobilin içinde sigara yakmak için kullanılan çakmak bomba gibi patladı. Patlamanın etkisiyle otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Haber 17-07-22 16:21

Şişli'de evini yakmak isteyip balkondan atlayan kişiyi itfaiye kurtardı

Şişli'de evini yakmak isteyip balkondan atlayan kişiyi itfaiye kurtardı

Yurthaber 16-07-22 14:51

Fosfor metal mi, ametal mi? Fosfor (P) elementi periyodik tabloda hangi gruptadır?

Fosfor, ismini Yunancada “ışık getiren” anlamına gelen phosphoros kelimesinden almıştır. Hennig Brandt, 1669 yılında fosforu ilk ayrıştıran simyacıdır. Hennig Brandt, başta fosforun altına dönüştürebileceği bir felsefe taşı olduğunu sanmıştır. Ancak parasız kalınca fosforu ayrıştırarak satmak zorunda kalmıştır. Şimdilerde porselen yapımından ateş yakmak için kullanılan kibritlerin yapımına kadar farklı amaçlara hizmet eden fosfor metal mi yoksa ametal midir?

Egitim 15-07-22 14:20

Adana'da hareketli anlar! Komşusunun evini yakan kadın, kendini de yakmak istedi

Adana'da, karşı komşusuyla tartışan bir kadın jel döktüğü evi ateşe verdi. Ardından kendi evine kaçan kadın, ekiplerin geldiğini görünce kendini de yakmak istedi. Özel harekat polisinin koçbaşıyla kapıyı kırıp girdiği evde etkisiz hale getirilen kadın gözaltına alındı.

Haber 08-07-22 08:22

İstanbullular dikkat! Ormanlarda ateş yakma yasağı bugün başladı

İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla ormanda mangal yapmak, tüp kullanmak, nargile ve her türlü ateş yakmak yasaklandı. Bugün uygulanan kararın ardından Belgrad Ormanı'nda bazı aileler evden yiyeceğini getirerek piknik yaptı. Vatandaşların çoğunluğu kararın doğru olduğunu belirtirken bazı kişiler ise bir kişi yüzünden herkesin cezalandırıldığını ifade etti.

Haber 05-07-22 16:45

Kuzeyin yıldızı, Kırkpınar'da kemer yakmak istiyor

Başpehlivan Fatih Atlı: "Ali Gürbüz'ün kemer senesi. Cumhuriyet tarihinde sadece 4 kişide var altın kemer, o da almak için iddialı. Ali, altın kemeri almaya çalışacak, biz vermemeye çalışacağız. Ortaya güzel güreşler çıkacak"

Yurthaber 30-06-22 12:55

Metabolizmayı hızlandırıyor, yağ kaybını destekliyor! İşte cayır cayır yağ yakan 7 yiyecek...

Yağ yakmak için yağ yakıcı takviyeler, şok diyetler gibi birçok seçeneğe başvuruluyor. Ancak doğal ve sağlıklı yoldan, yağ yakımını destekleyecek yiyecekleri tüketerek de fazla kilolarınıza elveda diyebilirsiniz.

Haber 29-06-22 18:39