Yakup Canpolat Haberleri

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması Çeşme'ye yaradı! 'Beklentinin üzerinde'

İzmir'in Çeşme ilçesi Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bu yıl da en çok tercih edilen destinasyonlardan oldu. Açık otellerin yüzde 100 doluluğa ulaştığını belirten Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, “Bu bayramda vatandaşlar tatili bölerek kullanmayı tercih ediyor. Kapı vizesi uygulamasının başlamasıyla 2-3 gün Çeşme, 1-2 gün Sakız Adası tatili planlarının yanı sıra, aynı noktadan farklı destinasyonları bir arada kullanıyorlar. Bayramdan mutluyuz” dedi.

Finans 2024-04-10 12:36:11

O ilçede AK Parti ve CHP'nin oyları eşit çıktı! Yeni başkan kura çekimiyle belli oldu

31 Mart seçimleri henüz bazı yerlerden bitmedi. Seçim kurullarının mesaisi devam ederken Ardahan Çıldır'dan dikkat çeken bir haber geldi. İlçede AK Parti ve CHP adayı 452 oy alarak eşit çıkmıştı. İlçe Seçim Kurulu’nda bugün kura çekimi gerçekleştirildi ve ilçenin yeni başkanı belli oldu. Partililerin önünde çekilen kurada AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu'nun adı çıktı.

Haber 2024-04-02 17:05:40

CANLI | SİNOP seçim sonuçları: Sinop'ta seçimi kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! AK Partili Yakup Üçüncüoğlu mu CHP'li Metin Gürbüz mü kazandı?

31 Mart yerel seçimleri için 81 ilde vatandaşlar oylarını kullandı, heyecanlı seçim sürecinde sona gelindi. 2023'ün ardından 2024'te de Sinop seçim sonuçları merakla bekleniyordu. Sinoplular Büyükşehir Belediyesi için kararını verdi. Peki Sinop seçim sonuçlarında kazanan kim oldu? AK Parti adayı Yakup Üçüncüoğlu mu CHP adayı Metin Gürbüz mü kazandı?

Finans 2024-03-31 16:01:24

Kadim Dostlar Platformu, İBB Başkan adayı Kurum'a destek vereceğini duyurdu

Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

Haber 2024-03-30 14:55:18

CANLI | Sinop seçim sonuçları: Sinop'ta seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Yakup Üçüncüoğlu mu CHP'li Metin Gürbüz mü?

Yerel seçim sürecinde sona gelindi, artık sandığa gidip oy kullanma vakti! 81 ilde olduğu gibi Sinop'ta da seçim sandıkları kuruldu. Sinop Büyükşehir Belediyesi yarışında iki aday öne çıkıyor. Peki AK Partili Yakup Üçüncüoğlu mu önde CHP'li Metin Gürbüz mü?

Haber 29-03-24 16:31

Ocak Partisi'nden seçim kararı! Turgut Altınok lehine çekildiler

Yerel seçimlere az bir süre kala hareketli günler yaşanıyor. Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Yardımcı’nın adaylığını Turgut Altınok'u desteklemek için geri çektiklerini açıkladı.

Haber 28-03-24 18:07

Ömrünü tohumculuğa adayan girişimci 23 çeşit yerli patates tohumunu tarıma kazandırdı

Nevşehir'de 2000 yılında kurduğu laboratuvarda 23 çeşit yerli patates tohumu üreten 62 yaşındaki Yakup Karahan, Türkiye'nin patates tohumu konusunda dünyada söz sahibi ülkelerden biri olması için çabalıyor.

Yurthaber 12-03-24 11:13

Yüzde 110 zam alan belediye işçilerden davullu zurnalı kutlama! En düşük işçi maaşı 34 bin liraya çıktı

Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, işçinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, zam oranının yüzde 110 olduğunu açıkladı. Asgari ücretle çalışan bir işçinin net maaşı 34 bin TL oldu. Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi imzalandı ve işçiler davul-zurna eşliğinde halay çekerek zammı kutladı.

Finans 05-03-24 15:28

'Türkiye’de her 16 kişiden 1'inde nadir hastalık görülüyor' Uzman isimden dikkat çeken açıklama 'Sıklığı yüksek'

Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Yakup Türkel, Türkiye’de her 16 kişiden 1’inde nadir hastalık görüldüğünü söyledi.

Kadin 29-02-24 17:52

Canlı yayında sert sözler: Sahibin kim? Şaban Sevinç ile Cemal Canpolat birbirine girdi

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat ve gazeteci Şaban Sevinç'in tartışması canlı yayına damga vurdu. İki isim de birbirleri hakkında çok sert ifadeler kullanırken; araya girmek zorunda kalan Gürkan Hacır, Cemal Canpolat'ı yayından alıp reklama gitti.

Haber 20-02-24 06:31

Nazlı Ilıcak ve Ahmet Hüsrev Altan hakkında karar verildi! O isim beraat etti

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin yeniden görülen davada karar verildi. Mahkeme, Nazlı Ilıcak 5 yıl 3 ay, Ahmet Hüsrev Altan 6 yıl 3 ay, Fevzi Yazıcı ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılırken Yakup Şimşek ise beraat etti.

Haber 14-02-24 17:28

Kilosu 259 liradan satılan doğal şifa kaynağı! Cildi neme doyurup parlatıyor, saçta kepek ve dökülmeyi engelliyor

Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde üretilen zeytinyağı sabununun şifa kaynağı olduğu kaydedildi. Sabunculuğun baba mesleği olduğunu anlatan Cem Canpolat, zeytinyağı sabununun faydalarının saymakla bitmediğini söyledi.

Kadin 13-02-24 10:45

Galatasaray Ekmas'da Yakup Sekizkök dönemi başladı

Galatasaray Ekmas, Zvezdan Mitrovic ile yolların ayrılmasının ardından başantrenörlük görevine Yakup Sekizkök'ün getirildiğini açıkladı.

Spor 02-02-24 16:57

Aldığı sıfır araç kabusu oldu! 'Servisten çıkamıyorum'

Diyarbakır'da Yakup Kurttekin, yaklaşık 9 ay önce bayiden sıfır otomobil aldı. 3 ay sonra aracı arıza veren Kurttekin, servisten çıkamaz hale geldi. Aracı aldığından beri 20 günde bir muhakkak servise gittiğini belirten Kurttekin, “En son 5 gün önce aracım servisten çıktı, yine arıza verdi” dedi. Başvurduğu bayiden de olumlu bir yanıt alamayan Kurttekin, yaşadığı mağduriyetinin giderilmesini istedi. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 15:59

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat yerel seçim kararını açıkladı

Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, düzenlediği basın toplantısında partisinin yerel seçim kararını açıkladı. "Yerel seçimlerde Ocak Partisi’ni engelleme gayreti nedir?" diyen Canpolat, "Hiç kimseye dahil olmayacağız" dedi.

Haber 03-01-24 16:34

Dilencinin üzerinden çıkanlar 'pes' dedirtti! Vatandaşlarımızı uyarıyoruz

Samsun'da zabıtanın dilencilere yönelik denetimlerinde, bir dilencinin üzerinden çıkanlar şaşkına çevirdi. O dilencinin üzerinden 1 tam, 1 yarım, 1 çeyrek altın ve 46 TL çıktı! Bir başka dilencinin üzerinde de 1265 TL bulundu. Zabıta Dairesi Başkanlığı Atakum Bölge Amiri Yakup Kurt ise vatandaşlara uyarıda bulundu.

Haber 24-12-23 16:08

Sahipleri büyük şok yaşadı! Otoparktaki 35 aracın camlarını kırdılar

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde açık otoparktaki 35 aracın camları kimliği belirsiz kişilerce kırıldı. Otoparka gelen araç sahipleri gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı. Araç sahiplerinden Yakup Çep, "Aracımı bıraktıktan 1,5 saat sonra geldiğimde bu haldeydi" dedi.

Haber 20-12-23 23:31

Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! Yapmayın dedim

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı'nın son günlerde gündemden düşmeyen Polat ailesine göndermesi olay oldu. Yeni Camii Külliyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Saymanı Behsat Canpolat, caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Boynuna altınları takarak canlı yayına çıkan Müge Anlı, gösterişli hayatı ve altınlarını sık sık paylaşan Dilan Polat'a göndermede bulundu.

Magazin 06-12-23 21:43

Beşiktaş'ta 3 sakatlık birden! Jean Onana, Yakup Arda Kılıç ve Milot Rashica...

Son dakika... Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Jean Onana, Yakup Arda Kılıç ve Milot Rashica'nın sakatlandığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 21-11-23 18:07

Sakatlıklar Beşiktaş'ın peşini bırakmıyor! Sakaryaspor maçında bu kez genç yıldız Yakup Arda Kılıç ağlayarak oyundan çıktı

Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklara bir yenisi daha eklendi. Siyah-Beyazlılar'ın genç futbolcusu Yakup Arda Kılıç, Sakaryaspor'la oynana özel maçta sakatlık yaşayarak saha kenarına geldi. İşte detaylar...

Spor 20-11-23 07:50

Sivas’ta bir çiftçi üretti! Mutfak tüpü büyüklüğünde: Her zaman denk gelmiyor

Sivas’ta bir çiftçi doğal gübre kullanarak ürettiği pancarlar ile herkesi şaşırttı. Normal bir pancarın 3 katı büyüklüğündeki pancarlar, mutfak tüpü ile aynı büyüklüğe ulaştı. Çiftçi Yakup Çoban, “Her zaman bu büyük pancarlar denk gelmiyor" dedi.

Haber 12-11-23 16:32

SON DAKİKA: Beşiktaş 18'lik genç yıldız Yakup Arda Kılıç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı!

Son dakika... Beşiktaş 18 yaşındaki futbolcu Yakup Arda Kılıç ile 4 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 02-11-23 16:34

Tüm ailesini aynı fotoğraf karesinde topladı! Bir anda hamileyim diye bağırınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı

Sosyal medyada ailelere hamilelik haberlerinin verildiği anlarda çekilen görüntüler bir hayli popüler. Son olarak Kübra Canpolat isimli bir kadın ailesini aynı karede toplayarak bir anda hamile olduğunu söyleyerek o anları kaydetti. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 02-11-23 11:13

Son dakika: Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sakatlandı! Yerine ise 2005'li Yakup Arda Kılıç oyuna girdi! Yakup Arda Kılıç kimdir?

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçın 21. dakikasında yaşanan sakatlık sonrası zorunlu bir değişiklik gerçekleştirildi. Siyah - beyazlılarda kendisini yere bırakan ve çıkmak isteyen Ghezzal'ın yerine Yakup Arda Kılıç oyuna dahil oldu. Peki Yakup Arda Kılıç kimdir? İşte detaylar...

Spor 30-10-23 20:35

Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk’e benzerliğiyle ilgi odağı oldu

Erzurum'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Yakup Evliyaoğlu adlı vatandaş, Atatürk'e benzerliği ile büyük ilgi gördü.

Haber 29-10-23 15:57

Düzce'de 'yasak aşk' iddiası! Eşiyle birlikte gördü, çılgına döndü: Defalarca bıçakladı, başına taşla vurdu

Düzce'de dün Köksal Kıbrıs, kendisini aldattığından şüphelenip takip ettiği eşiyle birlikte gördüğü Yakup Yaman'ı 15 yerinden bıçaklayıp, başına taşla vurup darp ederek öldürmüştü. Korkunç anların görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 19-10-23 14:40

Aydın’da Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlama hazırlıkları ele alındı

Aydın Valisi Yakup Canbolat başkanlığında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.

Yurthaber 11-10-23 13:47

SON DAKİKA | CHP İstanbul İl Kongresi'nde kazanan belli oldu! İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Yalanlarında boğulsunlar'

Son dakika: CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. İl başkanlığı için Özgür Çelik ile Cemal Canpolat yarıştı. CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu. Öte yandan oyunu kullandıktan sonra kongreden ayrılan İmamoğlu'nun çevresindekilere söylediği “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" sözleri gündem oldu.

Haber 09-10-23 07:30

CHP kongresinde gergin anlar! Arbede çıktı, herkes o tarafa döndü: İmamoğlu'nun tepki gösterdiği Avseren yuhalandı

CHP bugün seçim sonrası en hararetli günlerinden birini yaşıyor. 4-5 Kasım'daki büyük kurultaya en çok delege gönderecek İstanbul'da il başkanlığı için Cemal Canpolat ile Özgür Çelik'in yarıştığı kongre başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde basın önünde 'Rezalet' diyerek tepki gösterdiği Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'in konuşması sırasında arbede çıktı. Öte yandan İmamoğlu konuşmasında isim vermeden, adı genel merkezle anılan Canpolat'a yüklendi.

Haber 08-10-23 07:35

Kuruluş Osman'ın Yakup Bey'i Mirza Bahattin Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mirza Bahattin Doğan'ın hayatı

Kuruluş Osman dizisinde Yakup Bey karakterini canlandıran Mirza Bahattin Doğan vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Mirza Bahattin Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Yakup Bey'i Mirza Bahattin Doğan'ın rol aldığı diziler...

Magazin 04-10-23 20:26

Telefonu Fatih Portakal'ın yüzüne kapadı! 'Kılıçdaroğlu ve Atatürk' çıkışıyla gündem yaratan Canpolat canlı yayına bağlandı, tansiyon yükseldi

CHP'deki kritik seçime adaylığını ortaya koymasıyla gündemden düşmeyen Cemal Canpolat'ın "Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır" sözleri sonrası yeni bir gerginlik yaşandı. Gazeteci Fatih Portakal, Canpolat'ın bu sözlerini sert eleştirip "Sizin kafa gitmiş! Yalakalıkta geldiğiniz nokta bu" dedi. Çok geçmeden canlı yayına bağlanan Canpolat, konuşmasının kesilerek yayınlanmasına tepki gösterirken canlı yayında tansiyon yükseldi. Canpolat telefonu Portakal'ın yüzüne kapadı.

Haber 04-10-23 12:01

Cemal Canpolat İstanbul il başkanlığına adaylığını açıkladı: 4 tane televizyonda...

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, 8 Ekim'de yapılacak kongre öncesi il başkanlığına adaylığını açıkladı. Canpolat, adaylığını ilan ettiği konuşmada, "4 tane televizyonda CHP Genel Başkanı'na saldırarak CHP'nin değerlerini ortadan kaldıramazsınız." dedi.

Haber 27-09-23 21:39

8 aydır neredeyse tek bir kredi bile kullandıramadılar! Konutta yüksek kredi faizlerine Merkez Bankası el atıyor: ‘Yüzde 80’ini karşılıyordu, şimdi yüzde 30’lara düştü…’

İlk evini alacak vatandaşlar için 1.20 faizli, 180 ay vadeli konut kredisi çalışmaları ev almak isteyenleri ve emlakçıları heyecanlandırdı. Kredinin verilmesiyle piyasanın canlanacağını söyleyen Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Sinan Canpolat, neredeyse 7-8 aydır tek bir kredi bile kullanamadıklarını ifade ederek, “Normalde eskiden bir dairenin fiyatının yüzde 80'ini kredi olarak çekebilirdik ancak şimdi ise bu rakam yüzde 30'lara, 40'lara kadar düştü” dedi.

Finans 23-08-23 11:56

Sosyal medya Muş'taki korkunç olayı konuşuyor! Birbirlerine kavuşamayan Dilan Tuna ve Yakup Sönmez 3 gün arayla intihar etti

Muş'ta korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre yıllardır birbirine sevdalı olan Dilan Tuna ve Yakup Sönmez birbirlerine kavuşamayınca 3 gün arayla intihar ederek yaşamlarına son verdi. Yan yana defnedilen gençlerin haberi sosyal medyada da gündem oldu. Sönmez'in babası yaptığı açıklamada defalarca gitmelerine rağmen Tuna'nın babasının kızı vermediğini ifade ederek başlık parası iddialarını yalanladı.

Haber 17-08-23 21:17

Ambulans helikopter boğazına kalem kapağı kaçan bebek için havalandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde boğazına kalem kapağı kaçan 1 yaşındaki Muhammed Yakup Alto, tedavi için ambulans helikopterle Diyarbakır'a nakledildi.

Yurthaber 01-08-23 07:52

SON DAKİKA | Sırp suç örgütü lideri Juvan Vukotic öldürülmesiyle ilgili yeni gelişme! Yakup Doğan Türkiye'ye getirildi

İstanbul'da öldürülen Sırp suç örgütü lideri Juvan Vukotic’e silahlı saldırıda hakkında kırmızı bülten bulunan Yakup Doğan yakalandı. Gürcistan'da yakalanan Doğan, Türkiye'ye getirildi.

Haber 13-07-23 10:42

Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona, bir başka Türk oyuncu için devreye girdi! Kebir Ali Canpolat için dünya devleri sırada...

Arda'yı ikna etmek için İstanbul'a kadar gelen fakat sonuç alamayan Barcelona, Arda'yı Real Madrid'e kaptırmıştı. Dünya basınında da büyük yankı uyandıran bu gelişme sonrası Katalan temsilcisi bir başka Türk yıldız için devreye girdi ve anlaşma aşamasına geldi.

Spor 12-07-23 15:37

Düzce'de Efteni Gölü taştı! İçmeler köyü sular altında kaldı

Düzce'de etkili olan yağışlar sonrasında Gölyaka'da yer alan Efteni Gölü taştı. Gölün kenarında bulunan İçmeler köyü, taşma sonucunda sular altında kaldı. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, "3 milyonluk zararımız söz konusu. Belediye olarak mısır tarlalarımız vardı, hasada hazırdı. Sular altında kaldı, verim alamıyoruz" dedi.

Haber 11-07-23 14:55

Zaman aşımına 15 gün kala 20 yıllık vicdan azabını kaldıramadı! Cinayeti itiraf eden katil arkadaşını da ele verdi

Selami Canpolat 2003'te Antalya'da iş yerinde silahla vurularak öldürüldü. 20 yıl boyunca katil bulunamadı. Cinayetle ilgili zaman aşımına 15 gün kala kritik bir gelişme yaşandı. Katil Mehmet Açıkkan (46) cinayeti itiraf etti. Açıkkan, karıştığı bir kavga sonrası gittiği hastanede polisi görünce vicdan azabından kurtulmak için bu kararı aldığını ifade etti.

Haber 27-06-23 16:51

Muhtarlıktan milletvekilliğine... 34 yıldır girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi

Muğlalı siyasetçi Yakup Otgöz, 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı. 1989 yılında köyü Karadere’de muhtar seçilen Otgöz, 2 dönem muhtarlık yaptı. 1999 yılında köyünün belde olması ile belediye başkanlığı seçimini kazanarak belediye başkanı olan Otgöz, 2014 yılına kadar Karadere Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Daha sonra 2 dönem de Seydikemer ilçesi belediye başkanı seçilen Otgöz, 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde ise Muğla Milletvekili seçildi.

Haber 25-05-23 10:50

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat geçirdiği trafik kazasında hafif yaralandı

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Bitlis-Siirt Karayolu’nda geçirdiği trafik kazasında hafif yaralandı.

Yurthaber 25-04-23 08:17

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat trafik kazası geçirdi

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Bitlis-Siirt Karayolu’nda geçirdiği trafik kazasında hafif yaralandı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Canpolat tedavi altına alındı.

Haber 25-04-23 07:47

Kocaeli'de 15 yaşındaki engelli kıza 4 gün boyunca cinsel istismar! Savunması mide bulandırdı: 'Beni üzerine çekti...'

Kocaeli'de, 'asperger sendromu' bulunan E.Z.İ.'ye (15) TIR içinde 4 gün boyunca cinsel istismarda bulunan 3 sanığın yargılandığı davada, sanık Mahmut Canpolat 37 yıl 9 ay, diğer 2 sanık ise 3'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahmut Canpolat savunmasında, "Bana kimliğini göstermedi. '18 yaşından büyüğüm. Sıkıntı yok' diyerek beni üzerine çekti. Bu sebeple kendisiyle birlikte oldum. Fotoğraf çekmemi de kendisi istedi. Arkadaşlarıma da yine rızası ile yolladım" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 11-04-23 16:10

Maçta büyük olay! Teknik direktör Ahmet Yıldırım, rakip futbolcunun boğazını sıktı!

24Erzincanspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, bugün Bursaspor’la oynanan maçta futbolcu Hasan Ayaroğlu’nun boğazını sıktı. Hakem Yakup Özhan, bu durum karşısında kartına başvurmazken, Bursaspor Kulübü konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Adalet?” ifadesini kullandı.

Spor 08-04-23 23:50

Bursa'daki barajlarda 80 gün yetecek içme suyu var

Bursa Valisi Yakup Canbolat, kentteki barajlarda 80 günlük ihtiyacı karşılayacak rezervin bulunduğunu söyledi.

Yurthaber 22-03-23 13:55

Eşini boğazını keserek öldürmüştü! Korkunç cinayette yasak aşk iddiası: 'Sürekli beni yanına çağırıyor'

Kocaeli'de Yakup G., evde çıkan tartışmada eşini boğazını keserek öldürmüştü. Dava ile ilgili görülen duruşmada katil zanlısı adam, eşinin kendisini aldattığını ileri sürdü. "Beni birden fazla kişiyle aldattı" diyen adam, "Oğuz isimli şahıs bana, ‘Ya eşine sahip çık ya da boşa, sürekli beni yanına çağırıyor’ diye mesaj attı" ifadelerini kullandı.

Haber 14-03-23 13:26

Depremler sonrasında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak tutuklanmıştı! Yerine gelen isim belli oldu

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkılan binalarla ilgili soruşturmada Gaziantep’in Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Kavak'ın yerine Yakup Bahar, Nurdağı Belediye Başkan Vekilliği'ne seçildi.

Haber 01-03-23 16:19

AK Parti grup toplantısı öncesi çekildi... Depremde hayatını kaybeden Yakup Taş unutulmadı

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketinde AK Parti Adıyaman milletvekili Yakup Taş da yaşamını yitirmişti. Bugün düzenlenen AK Parti grup toplantısı öncesi, depremde hayatını kaybeden milletvekili Yakup Taş unutulmadı.

Haber 01-03-23 12:52

İş kazası sonucu yaşamını yitirdiği camiye ismi verildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde tamiratını yaptığı sırada iş kazası geçirerek vefat eden Yakup Uluışık’ın ismi o camide yaşatılacak. Camiye Efeler İlçe Müftülüğü tarafından Yakup Ilışık’ın ismi verildi.

Yurthaber 27-02-23 13:55