Yalanlama Haberleri

DMM'den 'Kürecik Radar Üssü' iddialarına yalanlama!

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), 'İran'ın 15 Nisan'da İsrail'e fırlattığı füzeler, Malatya Kürecik'te bulunan radar üssü sayesinde erken tespit edilerek durduruldu' iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haber 2024-04-21 01:05:56

İletişim Başkanlığı'ndan sonra Bakan Şimşek'ten de Erdoğan'la gerginlik iddialarına yanıt! 'Bir süredir yalan haberlerle...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerginlik yaşandığı iddialarına yalanlama geldi. DMM'nin ardından bir açıklama da Bakan Şimşek'ten geldi. Şimşek'ten "Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız" çıkışı geldi.

Finans 2024-04-16 11:41:46

DMM'den Suriyeliler bayramlaşmak için ülkelerine gidip geliyor iddialarına yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada paylaşılan “Suriyeliler bayramlaşmak için ülkelerine gidip geliyor” iddialarının eski olduğunu ve manipülasyon içerdiğini açıkladı.

Haber 2024-04-13 21:15:17

Akşener ile Erdoğan'ın telefon görüşmesi ses getirdi! İYİ Parti o iddiaya yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adayı olmayacağını söyleyen Meral Akşener'e "Partinin başında kalmalı" çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in bayramlaşma telefonunda Erdoğan'ın da benzer bir söylemde bulunduğu öne sürüldü. İYİ Parti'den iddiaya yalanlama geldi.

Haber 2024-04-12 13:16:43

Ticaret Bakanlığından yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği iddialarına yalanlama

Ticaret Bakanlığı tarafından 9 Nisan sabah saat 09.00 itibarıyla, yasak konusu ürünlerin İsrail'e ihracatına ilişkin olarak, herhangi bir ihracat beyanname tesciline kesinlikle izin verilmediğine dikkat çekilerek, "Kamuoyunu yanıltmaya yönelik manipülatif haber içerikleri tümüyle yanlıştır." ifadeleri kullanıldı.

Finans 11-04-24 21:13

İsrail’in jet yakıtlarının Türkiye’den gittiği iddiasına DMM'den yalanlama geldi!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) "İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor" iddiasını yalanladı.

Haber 09-04-24 21:01

8 yaşındaki iki çocuğun evlilik görüntüsü olay yaratmıştı! Valilik'ten yalanlama geldi

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada paylaşılan ve Gaziantep'te Suriye uyruklu 8 yaşında iki çocuğun evlendirildiği düğün görüntülerine ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada görüntülerin Türkiye ile ilgisinin olmadığı belirtildi.

Haber 04-04-24 07:32

Fatih Terim'e sürpriz teklif! Henüz yalanlama gelmemesi sosyal medyayı karıştırdı

Panathiniakos ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fatih Terim'e sürpriz bir teklif yapıldığı iddia edildi. Bu sezonun sonunda Panathiniakos ile sözleşmesi sona erecek Fatih Terim'e TFF Başkanlığı teklif edildiği ifade edildi.

Spor 23-03-24 16:59

Vatandaşların tapularının Dünya Bankası'na teminat olarak gösterildiği iddiasına Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yalanlama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Vatandaşların tapularının Dünya Bankasına teminat olarak gösterildiği" yönündeki iddiaları yalanladı.

Finans 20-03-24 09:11

Dolar 15 gün sonra 40 TL olacak iddiası gündem yaratmıştı, yalanlama geldi!

"Dolar kurunun 15 gün sonraki seviyesi belli oldu. Dolar, 15 gün sonra 40 TL olacak” iddiaları gündem olurken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nde açıklama geldi. DMM, iddiaları yalanladı.

Finans 17-03-24 07:11

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da skandal gelişme! ''Tesislerin önünde uyuyakaldı''

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi Hakim Ziyech'ten kötü haber geldi. Hafta içinde ortaya atılan iddiaya göre yıldız oyuncunun arabasında tesislerin önünde uyuyakaldığı söylenmişti. Sarı-kırmızılılardan bu konuyla ilgili herhangi bir yalanlama gelmezken yıldız oyuncunun Hollanda'ya gittiği belirtildi.

Spor 02-03-24 17:09

DMM'den 'seçim sonrası yeni vergiler' iddialarına yalanlama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi seçimden sonra MTV sayısının 4'e çıkaralacağı, KDV oranlarının yükseltileceği gibi iddiaları yalanladı.

Finans 29-02-24 15:17

Şampiyonluk yolunda hızla ilerleyen Galatasaray'da taraftarları yıkan gelişme!

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansın ardından taraftarların sevgilisi haline gelen Erden Timur hakkında flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Timur'un sezon sonunda yıprandığı gerekçesiyle görevinden affını isteyeceği ve takımdan ayrılacağı ifade edilmişti. Bu iddialara yalanlama gelmemesinin ardından Galatasaraylı taraftarlar büyük bir çöküntü yaşadı.

Spor 13-02-24 16:27

CHP'de Hatay ve Haluk Levent hareketliliği! Parti Sözcüsü 'Teklif söz konusu değil' dedi, Levent'ten yalanlama geldi: Üst düzeyden 3 kez arandım

CHP'nin yerel seçimlerde Hatay'da adaylık için Lütfü Savaş yerine Haluk Levent'e adaylık teklifi götürmesi siyaset kulislerini hareketlendirdi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "Kurumsal düzeyde Haluk Levent ya da başkasına adaylık teklif edilmesi söz konusu değil" açıklamasına Levent'ten yanıt geldi. Levent, "Herkes arıyor beni. Haliyle açıklayayım. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım" diyerek süreçte yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 12-02-24 20:43

SGK'dan 'staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı' iddialarına yalanlama: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır'

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi sonrası Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olup da emeklilik başvurusu 'staj' ve 'çıraklık' nedeniyle kabul edilmeyenler için SGK'da toplantı yapıldığı iddia edilmişti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Finans 09-02-24 17:30

Türkiye Gezeravcı'yı konuşmaya devam ediyor! Sosyal medyada gündem olan o iddialar yalanlandı

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın 14 gün kalacağı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda sosyal medyadan kendisine yöneltilen soruları cevapladığı iddia edildi. Bir anda gündem olan haber sonrası yalanlama geldi. Türkiye Uzay Ajansı (TUA), Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın gerçek olmayan sosyal medya hesaplarına itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Öte yandan Gezeravcı'nın ilk görüşmesini bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirmesi bekleniyor.

Haber 22-01-24 09:21

Elon Musk'tan 500 milyon dolar iddiasına yalanlama

Elon Musk, yapay zeka şirketinin 1 milyar dolarlık finansman hedefine doğru 500 milyon dolar güvence altına aldığı yönündeki haberleri yalanladı.

Finans 21-01-24 11:42

Erdoğan'ın Mehmet Şimşek'e 'kesenin ağzını aç' dediği iddiasına yalanlama geldi

Bazı basın organlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e 31 Mart seçimlerine kadar 'kesenin ağzını aç' talimatı verdiği iddia edilmişti. Söz konusu iddia için Dezenformasyona Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi.

Haber 19-01-24 10:20

Van’da ’X’ sosyal medya platformundan yayınlanan Van saldırı ve Edremit saldırısı paylaşımına yalanlama

Van’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ’X’ sosyal medya platformundan yayınlanan "Van saldırı" ve "Edremit saldırısı" paylaşımı yetkilileri harekete geçirdi.

Yurthaber 10-01-24 08:15
Van

Akşener'in istifa resti sonrası İYİ Parti'den yalanlama! Yeni bir manipülasyon aracı

İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerine 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararının yankıları sürüyor. Dün Akşener'in seçim sonrası için 'istifa resti' gündeme gelmişti. İYİ Parti'den gelen açıklamada Akşener'in "Giderim" ifadesini kullanmadığı belirtildi.

Haber 09-01-24 11:47

Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail ile ticaretin arttığı iddialarına yalanlama! Dikkat çeken 'Filistin' detayı

Ticaret Bakanlığı, İsrail'le dış ticaret iddialarının ardından açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında "Bazı yayın organlarında iddia edilen İsrail'le ihracatın arttığına yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Filistin bölgesine giden bütün mallar İsrail adıyla İsrail gümrüklerinden ve limanlarından geçmek zorunda kalıyor." denildi

Finans 04-01-24 17:15

İletişim Başkanlığı'ndan Türkiye Karadeniz'e gemi geçişlerine izin verdi iddiasına yalanlama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, mayın avlama gemilerinin Türk Boğazlarından Karadeniz’e geçişlerine izin verildiği iddialarını yalanladı.

Haber 02-01-24 15:32

Hedef aldılar... O hesaplardan yapılan paylaşımlar tepki çekmişti! İletişim Bakanlığı'ndan yalanlama geldi

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada; Müslümanları hedef alan bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerin, "sözde Ermeni soykırımına ait arşiv görüntüleri" olduğu iddiasının doğru olmadığı belirtildi.

Haber 28-12-23 14:52

Kiralarda yüzde 25 sınırı kaldırılacak iddiasına yalanlama geldi! İletişim Başkanlığı duyurdu: Alınmış bir karar yok!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yüzde 25 kira zammı sınırının 2024 yılında kaldırılacağına yönelik açıklama yaptığı iddiası gündem yarattı. Söz konusu iddiaların ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. Söz konusu iddialar yalanlandı.

Finans 25-12-23 16:10

'Yoğun bakıma alındı' iddialarına yalanlama Yıldız Tilbe'den haber var: Durumu gayet iyi

Besteleri ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Tilbe sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Öte yandan Tilbe'nin yoğun bakımda olduğu haberlerinin ardından iş adamı İbrahim Sayın yaptığı paylaşımda, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi.

Magazin 19-12-23 17:00

Galatasaray'da Erden Timur istifa mı etti? Dursun Özbek'ten jet hızında açıklama

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden olan Erden Timur'un istifa ettiği yönündeki çıkan haberlere Dursun Özbek'ten jet hızında yalanlama geldi.

Spor 09-12-23 10:22

Erdoğan'la Ataman ne konuştu? Sosyal medyadaki iddialara yalanlama geldi: Hayal ürünü

Panathinaikos Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türk-Yunan dostluğu, spordaki rekabet ve basketbolun gelişimi üzerine konuştuklarını söyledi.

Spor 07-12-23 23:08

DMM'den Suriyeliler Türkiye'de Kalsın Genelgesi başlıklı habere yalanlama!

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı ve İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Suriyelilerin Türkiye’de kalması için genelge hazırlandığı” iddialarını yalanladı.

Haber 04-12-23 23:53

Sağlık Bakanlığı'ndan ATS kaynaklı aşılarda tehlike iddialarına yalanlama

Sağlık Bakanlığı, “Aşı Takip Sistemi (ATS) kaynaklı aşılarda tehlike olduğu” iddialarıyla ilgili yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada 'ATS kaynaklı aşılarda tehlike olduğu' iddiaları yalanlandı.

Haber 04-12-23 19:00

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden Kayseri İl Göç İdaresi ile ilgili iddialara yalanlama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan Mobil Göç Noktası araç görüntüleriyle ilgili, "Kayseri İl Göç idaresinden sığınmacı ve kaçaklar için muhteşem hizmet: Göç idaresi ayağına geldi" iddiasının manipülasyon olduğunu açıkladı.

Haber 02-12-23 00:19

Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli olmak üzere! Yapılan görüşmede anlaşma sağlandı

Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz,'ın A Milli Takım'da Vincenzo Montella'nın yardımcılığını yapacağı iddia edildi. Sosyal medyada konuşulan bu iddiaya ne federasyondan ne de Burak Yılmaz cephesinden bir yalanlama gelmemesi iddiaları güçlendirdi.

Spor 14-11-23 18:35

İstiklal Caddesi'ndeki kanlı saldırının failinin serbest bırakıldığı iddiasına yalanlama geldi

Bugün İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında yeni bir gelişme yaşanırken saldırının faili Ahlam Albashir'in de tahliye edildiği iddiası ortaya atıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından söz konusu iddia yalanlandı.

Haber 13-11-23 15:55

Sosyal medyada 2 milyar dolar karşılığında 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olması iddiası yayıldı! DMM'den yalanlama geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "2 milyar dolar karşılığında 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olması" iddiasını yalanladı. DMM, sosyal medyadan "Netanyahu'dan açıklama" şeklinde yapılan haberlerin tamamen uydurma olduğunu belirtti.

Haber 07-11-23 15:40

Yıllar önceki görüntüler yeniden servis edilmişti! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan Yahudi Üstün Cesaret Madalyası aldı' iddiasına yalanlama geldi

"Cumhurbaşkanı Erdoğan Yahudi Üstün Cesaret Madalyası aldı" iddiasıyla ilgili İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada söz konusu ödülün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsına değil bazı Yahudileri soykırımdan kurtaran Türk diplomatlar adına verildiği belirtildi.

Haber 01-11-23 10:29

Sosyal medyada Cumhuriyet bayramı kutlamaları iptal edildi iddiası yayıldı! DMM'den yalanlama geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Cumhuriyet bayramı kutlamaları iptal edildi" şeklindeki iddiaları yalanladı. DMM, Cumhuriyet'in 100. yılına özel etkinliklerinin programını da paylaştı.

Haber 24-10-23 15:22

'Elimizde belge var' diye yayınlamışlardı! Türkiye'den İsrail'e yalanlama: Kırpılmış ve ters çevrilmiş

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Gazze'deki hastane saldırısına yönelik olarak İsrail'in paylaştığı görüntüleri yalanladı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İsrail'in sosyal medyadaki resmi devlet hesabından "Gazze'deki hastaneye ne olduğunu hâlâ sorgulayanlar için elimizde belge var" başlığıyla paylaşılan görüntülerin doğru olmadığını açıkladı.

Haber 19-10-23 15:01

Hastane saldırısını 'İsrail değil, Hamas yaptı' iddiasına yalanlama geldi! Dezenformasyonla Mücadele'den açıklama: Manipülasyon amaçlı kullanılıyor

İsrail bu akşam Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef alarak tüm dünyayı ayağa kaldıran bir saldırıya imza attı. Bu sırada saldırının İsrail tarafından değil, Hamas tarafından yapıldığı iddiaları sosyal medyada yayıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi iddiayı yalanlarken olayla ilgili detaylı bilgi de verdi.

Haber 17-10-23 22:57

SON DAKİKA | 'Ateşkese varıldı' iddiasına İsrail ve Hamas'tan yalanlama! ABD Başkanı Joe Biden'dan İsrail'e uyarı: 'Büyük bir hata olur'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada "İsrail'in Gazze'yi işgal etmesi büyük hata olur. Ama girip Hizbullah ve Hamas gibi aşırılıkçıları yok etmesi gerekiyor" dedi. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro İsrail ile dış ilişkilerin askıya alındığını açıkladı. Öte yandan sabah saatlerinde ateşkese varıldığı aktarılmıştı. İsrail ise ateşkes iddialarını yalanladı.

Haber 16-10-23 09:53

Bakan Koca'dan 'yabancı uyruklu doktor' iddialarına yalanlama: Tek hekim bile...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye vatandaşı olmayan doktorların ülkede hekimlik yaptığı iddialarını, “Türkiye, vatandaşı olmayan tek hekimi bile çalıştırmıyor” diyerek yalanladı.

Haber 13-10-23 17:35

Biden 'teröristler çocukların başını kesti' dedi! Beyaz Saray'dan yalanlama geldi

ABD Başkanı Joe Biden Hamas'ın saldırılarıyla ilgili olarak "Teröristlerin çocukların kafalarını kestiği fotoğrafları göreceğimi hiç düşünmezdim" demişti. Biden'ın söz konusu iddiasıyla ilgili en son açıklama Beyaz Saray'dan geldi. Yapılan açıklamada Biden'ın resimler ve doğrulanmış haberler görmediğini, iddianın medyadaki haberlere ve İsrailli yetkililerin iddialarına dayandığı belirtildi.

Haber 13-10-23 10:45

Mauro Icardi, Antalya dönüşü uçakta çileden çıktı! Olay iddiayı İspanyol basını duyurdu

Galatasaray'ın Antalya dönüşü uçağında ilginç bir olay yaşandığı iddia edildi. Bu iddiayı ortaya atan İspanyol basınına Icardi cephesinden henüz yalanlama gelmedi.

Spor 11-10-23 10:54

Kredi vermek için 'Suriyeli şartı aranıyor' iddiası olay oldu! Cumhurbaşkanlığı'ndan yalanlama geldi

Ziraat Bankası'nın KOBİ'lere kredi vermek için en az 1 Suriyeli ya da mülteci çalıştırma şartı aradığına dair iddialar gündem yarattı. Özellikle sosyal medyada tartışma yaratan iddialar sonrası Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Finans 27-09-23 09:41

WhatsApp'tan o habere yalanlama geldi! Bunu yapmıyoruz

WhatsApp başkanı Will Cathcart, Meta'ya ait mesajlaşma platformunun gelirlerini artırmak için reklamları araştırdığı iddiasıyla ilgili bir haberi yalanladı. WhatsApp başkanı Cathcart, haberin yanlış olduğunu belirterek, "Bunu yapmıyoruz" dedi.

Haber 15-09-23 10:10

Akşener'e Ağıralioğlu'ndan yalanlama geldi! Paylaşımı dikkat çekti: Hanımefendi çok yorgun ve üzgün olduğu için...

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı açıklamalara sosyal medyadan yanıt verdi. Ağıralioğlu, Akşener'in altılı masa ile ilgili yaptığı açıklamayla ilgili “Hanımefendi çok yorgun ve üzgün olduğu için hatırlamıyor ya da duymamış olabilir; 'Sayın Rıdvan Uz gibi düşünüyorum.' dedim” ifadelerini kullandı.

Haber 07-09-23 08:29

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ve Zaha'nın kavga ettiği iddiasına sert yalanlama!

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile Zaha'nın kavga ettiği iddiasını sert bir dille yalanladı. Hukuki sürecin başlatıldığını açıklayan sarı-kırmızılılar, Sergio Oliveira ile ilgili çıkan dedikoduyu da yalanlamış oldu.

Spor 05-09-23 13:37

Gündeme bomba gibi düşen son kriz! Perinaz Mahpeyker Yaman atamasına CHP'den 'tarihli' açıklama geldi: 2. tur detayı dikkatlerden kaçmadı

Sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır hakaret içeren ve Atatürkçü seçmeni hedef alan tweet'ler atıldıktan sonra CHP Genel Başkan Danışmanı görevine getirildiği ortaya çıkan Perinaz Mahpeyker Yaman krizi büyüyor. CHP'den "Böyle bir isim ataması söz konusu değil" şeklinde yalanlama gelirken Yaman'ın atamasını gösteren ıslak imzalı belge gün yüzüne çıkmıştı. Partiden yeni bir açıklama geldi, açıklamadaki tarih detayı dikkat çekti.

Haber 03-09-23 09:42

CHP'den 'veri sızıntısı' iddialarına yalanlama: Paylaşılan bilgiler parti kayıtlarıyla örtüşmüyor

CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği ve partinin üst düzey isimlerinin katıldığı Zoom toplantısının görüntülerinin internette yayınlanmasının yankıları sürerken, bu defa da 'CHP'de veri sızıntısı' olduğu iddiaları ortaya atıldı. CHP ise yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı. Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, 'CHP'de veri sızıntısı' olduğu iddia edilerek paylaşılan bilgilerin parti kayıtlarıyla örtüşmediğini bildirdi.

Haber 22-07-23 18:38
CHP

Sosyal medyada gündem yaratan iddia! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu?

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın geçtiğimiz aylarda evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. 2010 yılında hayatını birleştiren çiftin bu kez de boşanacakları konuşuldu. İkilinin söylentilere ilişkin herhangi bir yalanlama yapmaması ise iddiaları güçlendirdi.

Magazin 22-07-23 14:53

Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında doğrulamıştı! İsmail Saymaz'dan gündem olacak sözler: 'Siyasi skandaldır'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile seçimler öncesinde gizli protokol yaptıklarını duyurmuştu. Bu açıklamaya CHP Sözcüsü Faik Öztrak'dan yalanlama gelmişti. Özdağ, Öztrak'ın açıklaması sonrasında 'Yazılı mutabakat yaptık' diyerek topu Kılıçdaroğlu'na atmıştı. CHP lideri de dün katıldığı yayında Özdağ'ı doğruladı. Bu gelişmenin ardından gazeteci İsmail Saymaz, canlı yayında Kılıçdaroğlu ile ilgili önemli bir gelişmeyi gündeme taşıdı.

Haber 21-07-23 08:42