Yamyam Haberleri

Yola savrulan insan bacağını eline alıp yedi: Kaldırımdaki yamyamı görenler donakaldı

Cuma günü ABD'de tüyleri diken diken edip filmleri aratmayan korkunç bir yamyamlık sahne yaşandı. Tren çarpan bir kişinin yola savrulan bacağını yoldan geçen bir adam eline alıp yemeye başladı. Saniye saniye kameraya yansıyan olayın görgü tanığının anlattıkları kan dondurdu.

Trend 29-03-2024 10:42

Her satırı korkunç! Karısını öldüren koca beyninden kendisine yemek yaptı... Yetmedi kafatasını kül tablası olarak kullandı

Meksika’nın Puebla şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Alvaro isimli zanlı, karısını öldürdü. Ardından ise cansız bedenini parçalara ayırarak beyninden kendisine yemek yaptı. Öldürdüğü karısının kafatasını evinde kül tablası olarak kullanan yamyam koca, polise verdiği ifadesinde suçunu itiraf ederek “Onu öldürdüm ve parçalara ayırdım. Hiç acı çekmedi” dedi.

Trend 07-07-2023 07:48

Yeni taşındığı evden 'insan kalıntıları' temizlemek zorunda kaldı!

ABD'de yaşayan Alex Deehl isimli adam, korkunç bir yamyam cinayetinden sadece iki ay sonra, olayın gerçekleştiği evi satın aldı ve orada yaşamaya başladı. Ancak korkunç bir deneyim yaşayan ve girdiği evde insan kalıntıları bile temizlemek zorunda kaldığını anlatan Deehl, nasıl o evden ayrıldığını açıkladı.

Trend 21-12-2022 09:50

Evine çağırdığı arkadaşını öldürüp tecavüz ettikten sonra cansız bedenini yemişti! Dünyanın konuştuğu yamyam Sagawa öldü

Yamyamlıkla ilk kez ilkokul yıllarında tanıştı. Canice hayallerini üniversitede gerçeğe döktü. Issei Sagawa, bu dönemde hoşlandığı arkadaşı Renee Hartevelt'i öldürüp cansız bedenine tecavüz ettikten sonra burnundan başlayarak vücudunu yedi. Yamyamlığını kitaba döken ve popüler kültür ikonu haline gelen, 20. yüzyılın en vahşi katillerinden biri olan "Kobe Cannibal" lakaplı Sagawa, dün 73 yaşında yaşamını yitirdi.

Haber 02-12-2022 16:14

Diğer Haber Etiketleri

Yamyam

Yamyam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yamyam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Brezilya Cumhurbaşkanı'ndan şaşırtan yamyamlık itirafı: ''Kızılderili yerdim''

Brezilya Cumhurbaşkanı ve devam eden cumhurbaşkanlığı seçimlerinin güçlü bir adayı olan 67 yaşındaki Jair Bolsonaro'nun yamyamlık itirafı gündem oldu. Seçim öncesi ortaya çıkan 2016 yılında yayınlanmış bu görüntülerde Bolsonaro'nun insan eti yiyebileceğini söylediği ortaya çıktı.

Trend 11-10-2022 15:02