Yandex Haberleri

Yandex’in kurucusu Arkadiy Voloj'tan sürpriz karar! Mektupla duyurdu

Avrupa Birliği’nin (AB) yaptırım uyguladığı, Rusya’nın en büyük internet şirketi Yandex’in kurucusu Arkadiy Voloj'tan sürpriz bir karar geldi. Arkadiy Voloj, şirketten ayrıldığını mektupla duyurdu. Mektupta, “Yandex yönetimi şu anda şirket için yeniden yapılanma süreci geliştiriyor" diyen Voloj uluslararası bazı projelerle ilgileneceğini belirtti.

Haber 30-12-2022 17:08

Rusya'nın Google'ı Yandex hakkında şaşırtan haber: Ana vatanından ayrılmayı planlıyor! Putin gece saatlerinde toplantı yaptı

Rusya'nın en önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Yandex hakkında şaşırtan bir haber gündeme bomba gibi düştü. O habere göre Yandex, ana vatanı olan Rusya'dan ayrılmayı planlıyor. Rusya'nın Google'ı olan Yandex'in fikri mülkiyetinin bir kısmını Rusya dışına taşımak ve geri kalanını elden çıkarmak için adımlar attığı söyleniyor. Kaynaklara göre ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, eski maliye bakanı ile gece geç saatlerde Yandex'in geleceğini konuştu.

Haber 28-11-2022 12:03

Rusya'nın Google'ı Yandex'te büyük kriz! Borçlarını ödeyemeyebilir

"Rusya'nın Google'ı" olarak bilinen arama motoru devi Yandex, Ukrayna'nın işgalinden kaynaklanan mali kriz yayılırken çökme tehlikesi yaşayabilir. Rusya'da yaygın bir şekilde kullanılan Yandex, yaptırımların tetiklediği finansal piyasadaki erimenin bir sonucu olarak borçlarını ödeyemeyebileceğini söyledi.

Haber 07-03-2022 17:29

Yandex büyük bir güvenlik sorunu yaşıyor

Yandex mail hesapları bugüne kadar genel olarak koruma altındaydı. Ancak şirket bu kez darbeyi içeriden yemiş gibi görünüyor. Hadi gelin konuyla alakalı tüm detaylara birlikte bakalım.

Haber 15-02-2021 09:26

Diğer Haber Etiketleri

Yandex

Yandex Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yandex Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.