Yara Haberleri

Faydalarını duyanlar evinden eksik etmiyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünleri tercih eden kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Doğal ürünler pahalı malzemelerden çok daha etkili sonuçlar sağlayabiliyor. Her evde bulunması gereken bir ürün birçok saç ve cilt problemine karşı mucizeler yaratıyor.

Kadin 29-05-2023 15:20

Cildinizde ortaya çıkan tehlikeli diyabet belirtisi! Hastaların yüzde 55'i aynı durumu yaşıyor

Ciltte meydana gelen ufak değişimler görmezden gelinse de çok ciddi hastalıkların belirtisi olabiliyor. Uzmanlar diyabet hastalarının yüzde 55'inin yaşadığı cilt problemlerini açıklayarak diyabet belirtileri hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 09-05-2023 09:10

Ayakkabı vurmasını önlemek için etkili tüyoyu paylaştı! Çektiğiniz acılara son veriyor

Ayakkabı vurması en sık karşılaşılan günlük problemler arasında yer alıyor. Yürüyemeyecek kadar acılara neden olan ayakkabı vurmaları için etkili çözümler aranıyor. TikTok'ta bir uzman ayakkabı vurmasını önlemek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 28-04-2023 15:50

Limondan 10 kat daha fazla C vitamini içeriyor! Her gün yiyenler hastalık yüzü görmüyor

C vitamini hastalıklara karşı dirençli olmamız için büyük önem taşıyor. En yüksek C vitamini içeren gıdaların limon, portakal gibi meyveler olduğu düşünülse de bu meyveler dışında kalan sık sık tüketmediğimiz bir gıdanın da yüksek C vitaminine sahip olduğu öğrenildi. Çayı da içilen bu meyvenin faydaları saymakla bitmiyor.

Haber 27-04-2023 17:05

Diğer Haber Etiketleri

bilek belirti Asker Doktor Mühendis deprem aloe vera bal c vitamini iğde kuşburnu leblebi limon nohut polen Propolis sarımsak soğan vazelin kolesterol saç dökülmesi solaryum ayakkabı ilaç Halsizlik böcek Güneş yanığı hafıza kalp hastalıkları vitamin hastalık cilt lekesi topuklu ayakkabı burun kanaması Noel Güneş Antioksidan Kalp‎ Karaciğer‎ Mide‎ Deri Ağrı Zonguldak sindirim sistemi uçuk yama ameliyat temizlik sinek sivilce arı yanık siyah sarımsak tuvalet Birinci Dünya Savaşı antibiyotik ambulans tedavi antalya tiktok Bağışıklık Sistemi c vitamini eksikliği cilt kanseri diyabet enfeksiyon grip ishal kanser kas ağrısı kepek kolera lösemi menopoz nezle ödem öksürük stres şeker hastalığı tümör verem yaşlılık yorgunluk acil acil durum acı ağız aile cilt ciltte kızarıklık bacak bağışıklığı güçlendiren besinler bağışıklık bağışıklık güçlendirme bakliyat böbrek c vitamin c vitamini eksikliği belirtileri bronz fayda faydaları faydaları nelerdir hasta iltihap iğde ağacı hijyen ayak arama aloe vera bitkisi aloe vera faydaları eleştiri dikiş diş diyabet belirtileri dolaşım sistemi kalp damar hastalıkları yılbaşı ağacı yapıştırıcı yardım kemoterapi kemoterapi tedavisi kesik mon nasıl yapılır koruma lavra saç saç uzatma pelvis pelvis kemiği protez şifa telefon kadın kür nedir kol organ uzman vaka tok suyu deprem bölgeleri tüyo zımba eo topuk hücreler yağ yakımını hızlandırmak aloe vera cilde faydaları aloe vera yüze faydaları aloe vera jeli ne işe yarar aloe vera yüze nasıl sürülür iğde faydaları adaçayı yağı faydaları ayaklar şişlik nasıl geçer aloe vera faydaları cilt

Yara

Yara Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'de ilk kez bu kadar fazla uzuv kaybı yaşandı! Depremin ardından proteze doğan ihtiyaç giderek artıyor

Depremin ardından yaşanan olumsuzlukların etkisi hala devam ediyor. Enkaz altından çıkartılan birçok depremzedenin uzuv kaybı yaşadığı biliniyor. Türkiye'de ilk kez bu kadar fazla sayıda uzuv kaybı yaşandığını paylaşan Prof. Dr. Evrim Coşkun, depremin ardından artan protez ihtiyacına dikkat çekti.

Haber 06-03-2023 14:25

Artan enfeksiyonlara dikkat! Organ kaybına ve ölüme yol açabilir

Deprem bölgesindeki yetersiz kaynaklar birçok hastalığın oluşmasına zemin oluşturuyor. Depremzedelerin ciddi enfeksiyon risklerine karşı korunması gerekiyor. Uzmanlar giderek artan enfeksiyon vakalarına karşı uyararak alınması gereken önlemleri paylaşıyor.

Haber 17-02-2023 11:20

Deprem bölgesinde enfeksiyon riskine dikkat! Enfeksiyondan korunmak için alınması gereken önlemler

Deprem bölgesinde yaşanan birçok hastalık bulunuyor. Yetersiz kaynaklar ve hijyen eksikliği bulaşıcı hastalıkların salgın haline gelmesine neden olabilir. Enfeksiyon uzmanı deprem bölgesinde ortaya çıkabilecek enfeksiyon riskine karşı uyarılarda bulunarak alınması gereken önlemleri paylaştı.

Haber 11-02-2023 13:08

Acil durumlarda asla yapmamanız gereken 4 hata! Herkes aynı hatayı yapıyor

Acil durumlarda soğukkanlı olmak oldukça zor olsa da bu şekilde davranmak hayatınızı kurtarabilir. Birçok insan acil durum sırasında paniğe kapılarak farkında olmadan hayatını etkileyecek hatalar yapıyor. İşte acil durumlarda asla yapmamanız gereken 4 basit hata...

Kadin 10-02-2023 09:05

Sinek ısırığıyla hayatının kabusunu yaşadı! Yüzü tanınamayacak hale geldi

Sinek ısırıkları genellikle önemsiz görülse de hayatı tehlikeye atan çok zararlı sinekler bulunabiliyor. Çalışmak için gittiği Antalya'da Afrika sineği tarafından ısırılan Murat Terzi'nin hayatı kabusa döndü. Yüzündeki yaralar Murat Terzi'yi tanınamayacak hale getirdi.

Haber 05-02-2023 09:02

Her şey ağzında geçmeyen ufak bir yarayla başladı! Çenesi kesilerek kaval kemiğinden parça takıldı

Ağızda görülen yaralar genellikle önemsiz sanılarak göz ardı ediliyor. Ancak geçmeyen bu yaralar riskli hastalıkların belirtisi olabiliyor. Ağzında geçmeyen yara şikayetiyle doktora başvuran Barış Çakmaklı'nın kötü huylu tümöre sahip olduğu öğrenildi. Yapılan müdahalelerle çenesinin bir kısmı alındı.

Haber 31-01-2023 10:04

İkisini birleştirmek kimsenin aklına gelmez ama adeta mucize yaratıyor! Öksürüğü anında keser, kanserden korur...

Kış aylarında artış gösteren hastalıklardan korunmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Hastalıklara karşı kimyasal ürünler kullanmak yerine doğal gıdaları tercih edenler kişiler farklı kür tariflerini araştırıyor. İlginç kürler arasında bulunan soğan ve bal karışımının faydaları saymakla bitmiyor. Öksürükten kansere kadar birçok sağlık sorununa katkı sağlıyor.

Haber 08-12-2022 17:02

Antibiyotikleri unutun: Birinci Dünya Savaşı'nda yaralanan askerlere uygulanan yöntem! Kullananlar giderek artıyor

Sağlık için ilaçların yanı sıra birçok farklı çözüm yolu bulunuyor. Doğal tedavileri tercih eden kişiler ilacın yerine geçebilecek tedavi yöntemleri arıyorlar. Eski zamanlarda kullanılan bazı tedaviler günümüzde de kullanılmaya devam edebiliyor. Birinci Dünya Savaşı askerlerinin yaralarını iyileştirmek için kullandıkları yöntem son günlerde giderek artmaya başladı.

Haber 06-11-2022 15:57

Herkesin evinde olması şart: Özellikle 40 yaş üstü kadınlar direkt alın! Menopoz semptomlarını hafifletir

Evimizde bulunan gözden kaçan bazı ürünler hayat kurtarıcı olabiliyor. Bu ürünlerden olan esansiyel yağlar sadece güzel koku sağlamakla kalmıyor. Bazı esansiyel yağlar var ki stresten, enfeksiyona kadar birçok rahatsızlığa iyi geliyor. Özellikle menopoz semptomları yaşayan kadınlar için mucize yaratan yağlar bulunuyor.

Kadin 25-10-2022 13:28

Avusturyalı bilim adamlarından mucizevi buluş! Yaraları dikişe gerek kalmadan kapatıyor

Yaraların kapanması oldukça zorlayıcı olabiliyor. Büyük ve derin yaralar için genellikle dikiş işlemi uygulanıyor. Ancak dikiş atana yüksek kan kayıpları yaşanabiliyor. Avustralyalı ve Amerikalı biyomedikal mühendisler zımba ya da dikişe ihtiyaç duymadan deri ve iç organ kesiklerini 60 saniyede kapatan cerrahi yapıştırıcı geliştirdi.

Haber 24-10-2022 13:30

Kansere karşı koruma sağlıyor! İçeceğine katanlar kışın hastalık görmüyor

Bal, özellikle kahvaltıda ve sağlıklı tariflerde sıklıkla tükettiğimiz besinler arasında bulunuyor. Balın faydaları saymakla bitmezken yine arıların meydana getirdiği polenler ve propolisler de sağlık için inanılmaz faydalar sağlıyor. Propolisler kanser ve bağışıklık sistemi için mucizevi etkiler gösteriyor. Propolisin faydalarını duyanlar şaşırıyor.

Haber 18-10-2022 13:03

Her gün bir avuç yemeniz yeterli! Leblebi vücudu zırh gibi koruyor

Sağlığımızı iyi gelen birçok gıda bulunuyor. Birçok kişi bu faydalı gıdaların meyve ve sebzeden oluştuğunu düşünüyor ancak bu konuda yanılıyor. Kuruyemişler de sağlık için büyük önem taşıyor. Sıklıkla tüketilen leblebi vücut için tam koruma sağlıyor, hastalıkları önlüyor.

Haber 06-10-2022 13:32

Polenin bu faydaları bilinmiyor! Kışın hastalık görmemek istiyorsanız her gün tüketin

Hastalıklara yakalanmamak için bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekiyor. Bunun yolu da sağlıklı beslenmeden ve polen gibi besin takviyelerinden geçiyor. Balın faydaları olduğu kadar arı polenin de birçok faydası bulunuyor. Polen arının en değerli salgısı olarak görülüyor. Sağlıkta mucizevi etkilere sahip olan poleninin faydaları merak ediliyor.

Haber 26-09-2022 11:20

Bu belirtiler varsa durumlar kötüleşmeden önleminizi alın! C vitamini eksikliği belirtileri

Vitaminler sağlığımız için oldukça büyük öneme sahiptirler. Eksikliğinde çeşitli rahatsızlıklara yol açarak hastalıklara neden olmaktadırlar. En önemli vitaminler arasında bulunan C vitamininin eksikliği de büyük sorunlara yol açmaktadır. C vitamini eksikliğini gösterdiği belirtilere göre anlayarak önlemenizi alabilirsiniz.

Haber 21-09-2022 10:44

Nohut suyunu döküyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz! Her derde deva olan nohut suyunun faydaları

Sağlıklı beslenme denilince akıllara meyve ve sebzeler gelse de bakliyatlar da sağlığımız için büyük önem taşıyor. Genellikle kışın tüketilen bakliyatlardan olan nohutu haşlarken kullandığınız suyu lavaboya döküyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. Nohut suyunun faydaları saymakla bitmiyor. Her derde deva oluyor.

Haber 21-09-2022 07:49

İğdenin faydaları saymakla bitmiyor: Kendi küçük ama etkisi büyük!

Daha sağlıklı ve zinde olmak adına beslenmeye oldukça dikkat etmek gerekiyor. Doğal besinleri tedavi olarak kullanan kişiler iğdeyi sıklıkla tüketiliyor. Ancak toplumda bu şifa kaynağı meyvenin faydaları tam olarak bilinmiyor. İşte iğdenin saymakla bitmeyen faydaları...

Haber 14-09-2022 11:01

Böylesi görülmedi! Sadece bronzlaşmak istemişti ama…

Bronzluk birçok kişi için büyük önem taşıyor. Tatile gidemeyenler veya daha hızlı yanmak isteyenler güneşlenmek yerine solaryumu tercih ediyorlar. Solaryuma giden bir kadın başına gelenleri TikTok hesabından paylaşarak herkesi uyardı.

Haber 04-09-2022 17:19

Bir de bu şekilde tüketin! Siyah sarımsak adeta şifa kaynağı

Sarımsağın sağlık üzerindeki etkileri biliniyor. Birçok hastalığa karşı koruma sağlayan sarımsak yemeklerde, salatalarda sıklıkla kullanılıyor. Çok çeşitli sarımsak kürleri bulunuyor. Sarımsak çeşitlerinden olan siyah sarımsağın da faydaları saymakla bitmiyor. Uzun yaşam kaynağı olarak görülen siyah sarımsağın faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız.

Haber 30-08-2022 16:44

Şişkinliğin nedeni yorgunluk değil: Önleminizi alın! Diyabet nedir? Diyabet belirtileri nelerdir?

Diyabet toplumda en sık görülen hastalıkların başında geliyor. Tüm sağlığı etkileyen diyabeti önceden teşhis etmek ve uygun tedavi yöntemlerini uygulamak sağlık için çok büyük önem taşıyor. Uzmanlar ayaklarınızda gördüğünüz değişimlerin diyabet belirtisi olabileceğini belirtiyor.

Haber 18-08-2022 11:37

Süsleme yaparken hayatından oluyordu! Başına gelenler…

Kuzey İrlanda’da yaşayan 54 yaşındaki ismi verilmeyen bir kadın yılbaşı ağacına süsleme yaparken kayıp düştü. Yapay yılbaşı ağacının metal kısmı talihsiz kadına saplandı. Hemen hastaneye giden kadının yapılan operasyonlar sayesinde hayatı kurtarıldı.

Haber 15-08-2022 11:50