Yarali Karaca Haberleri

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 2024-04-17 10:49:32

Tokat'ta ilkokul öğrencileri kadın servis şoförüne emanet

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki İlknur Begüm Karaca, öğrenci servisi sürücülüğü yapıyor.

Yurthaber 2024-04-15 11:38:18

Bodrum'daki fiyatlar yine gündemde! Işın Karaca otopark ücretine isyan etti

Her yaz olduğu gibi bu yaz da sezon açılır açılmaz Bodrum'daki fiyatlar gündeme geldi. Lahmacun fiyatları konuşulurken Işın Karaca otopark ücretini paylaşarak gündem oldu.

Magazin 2024-04-10 09:39:56

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 2024-04-10 07:53:47

Diğer Haber Etiketleri

Adana Araç Tokat Turhal Bodrum Işın Karaca evlendi sosyal medya Gizem Karaca miras dava Çanakkale jandarma operasyon Bartın doğa koruma ve milli parklar karaca ele yağsız fritöz Ardahan dron kayıt karakteri Oyuncu ünlü oyuncu safir Astrolog burçlar hangi burç sevgi burç burç analizi burç uyumları burç uyumu aşk burç uyumu hediye 14 şubat sevgililer günü çocuğun ünlü şarkıcı Hanönü Hukuk yaşında Cem Karaca ilkim karaca Emrah Karaca Öykü Serter kısmetse olur ak buruk galatasaray maçı son dakika icardi rekor şarkı Mauro Icardi İsmail Hacıoğlu Sinop Esenyurt saldırı cep telefonu Düzce fındık bahçesi tedavi yaralı Kastamonu köpek internet kablosu Sultangazi a101 a101 aktüel a101 aktuel urunler a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya şehit Röportaj Adam Mehmet Kahraman Gülizar Biçer Karaca Özlem Zengin kiminle evli medya gizem karaca dizileri yiyecekler smeg smeg buzdolabı smeg kahve makinesi smeg kettle Stanley stanley termos stanley termos 1.3 karaca 12 kişilik yemek takımı karaca 6 kişilik yemek takımı karaca baharat takımı karaca baharatlık zwilling dolandırıcı blender blender seti koruma philips airfryer xxl philips airfryer kaçakçılık operasyonu polis Sivas Kırklareli kazı can yapıcıoğlu taksi cinayet Kocaeli hamdi Hamdi Alkan kadınları turu Selen Görgüzel Gülşen Demet Akalın magazin 2. sayfa 2. Sayfa programı müge ve gülşen'le 2. sayfa trafik kazası Öğretmen öğrenci Manisa evlilik

'Miras' davası nedeniyle eniştesi ve ablasını av tüfeğiyle vurdu!

Tokat'ta miras tartışması kanlı bitti. 56 yaşındaki Turan Ç., miras davası nedeniyle aralarında husumet bulunan eniştesi Dursun Karaca (64) ile ablası Nazik Karaca'yı (60) av tüfeği ile vurdu. Dursun Karaca yaşamını yitirirken, eşi Nazik Karaca hastaneye kaldırıldı, Turan Ç. gözaltına alındı.

Haber 09-04-24 23:05

Çanakkale'de sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirildi

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde sahte içki, ayı postu ve doldurulmuş karaca başı ele geçirilen operasyonda bir zanlı yakalandı.

Yurthaber 29-03-24 09:34

Bartın'da su kanalına düşen karaca balık ağıyla kurtarıldı

Bartın'da su kanalına düşen karaca, balık ağı yardımıyla yakalanarak doğaya salındı.

Yurthaber 12-03-24 12:22

Doğayla iç içe lüks evi merak edildi! Gizem Karaca Köy hayatım yok diyerek isyan etti

'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj', 'Safir' gibi projelerle tanınan Gizem Karaca bir süre önce İstanbul'u terk etmişti. Lüks eviyle sık sık gündeme gelen Gizem Karaca "Köyde yaşıyor" yorumlarına sitem etti.

Magazin 12-03-24 07:46

Gizem Karaca'nın Moskova tarzı! Kısa saçları ve siyah elbisesiyle dikkat çekti: Zarafet ve güzellik

Uzun yıllar önce İstanbul'u terk ederek doğayla iç içe yaşamaya başlayan Gizem Karaca Moscow Fashion Week'e katıldı. Geceye siyah bir elbiseyle katılan Karaca sosyal medyadaki pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-03-24 08:05

Fiyatı 3 bin 799 TL'ye düştü! Karaca Air Pro Cook 3 in 1 XL Airfryer'ı sizin için inceledik

Sağlık dolu leziz mi leziz yemekler yapmanızı sağlayacak, kaliteli bir airfryer arayışındaysanız Karaca Air Pro Cook'taki indirimi kaçırmamalısınız. Günün fırsat ürünü olan, çoklu pişirme işleviyle öne çıkan airfryerı sizin için inceledik.

Haber 26-02-24 15:09

Ardahan'da karla kaplı ormanlık alanda 2 karaca görüntülendi

Ardahan'da, koruma altındaki 2 karaca, karla kaplı ormanlık alanda dronla görüntülendi.

Yurthaber 20-02-24 10:39

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca İstanbul'u terk etti! Lüks evinin detayları dikkat çekti! Organik tarım yapıyor

Şimdilerde final yapacağı konuşulan Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Karaca uzun zamandır doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Ege'ye yerleştiğini duyuran Karaca lüks evinin bahçesinde organik tarım yapıyor.

Magazin 14-02-24 14:25

'Onlar için bir gül, bir mesaj kurtarır' Hangi burca hangi hediye alınmalı? Evlilik, aldatılma... İlişkilerde en iyi anlaşan burçlar hangileri? Astrolog Dolunay Karaca anlattı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde astrolog Dolunay Karaca, ilişkilerde en iyi anlaşan burçları tek tek sıraladı. Aynı zamanda hangi burçların hangi hediyeleri daha çok sevdiğini de anlatan Karaca, bazı burçlar için daha çok para harcanmış hediyelerin, bazıları için de duygusal temalı hediyelerin daha makbul olduğunu söyledi. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç ve diğer tüm burçların en güzel anlaştığı burçlar ve alınabilecek hediyeler...

Kadin 14-02-24 11:36

Safir dizisinde deprem! Gizem Karaca da ayrıldı... Final iddiası

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay'ın oynadığı Safir dizisi hakkındaki iddialar gündemde. Dizinin erken final yapacağı ve başrollerin diziye finalden önce veda edeceği konuşuluyor.

Magazin 11-02-24 13:39

Işın Karaca kendisine yapılan yoruma sinirlendi! İnsanlar çığırından çıkmış

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Programda son dönemde gündem olan pavyon konusu ele alındı. Karaca, ise kendisine gelen bir yorumu anlatıp yorum yapan kişiye ateş püskürdü.

Magazin 02-02-24 14:10

Kastamonu'da aracın çarptığı karaca öldü

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde aracın çarptığı karaca öldü.

Yurthaber 30-01-24 15:22

Işın Karaca'dan Sevda Türküsev'e sert yanıt! Kırmızı noktalı döneminden sapık dönemine geldik

Dilber dansı tartışması büyüyor. Mehtap Yılmaz'dan sonra bu sefer de Sevda Türküsev "Pavyonlar ve genelevler kapatılsın" dedi. Bu yorumu gören Işın Karaca ise kendini tutamadı ve bomba paylaşımda bulundu.

Magazin 29-01-24 15:17

Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca'ya oğlu Emrah Karaca'dan büyük sitem: Satmış ulan!

59 yaşındayken solunum ve kalp yetmezliğine bağlı kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman efsane sanatçı Cem Karaca'nın mirasıyla ilgili çarpıcı iddialar gündemde. Karaca'nın hayatını konu edinen "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin gösterimi durduruldu. Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca ile son eşi İlkim Karaca arasındaki münakaşa ise gündem oldu.

Magazin 28-01-24 16:30

Kısmetse Olur'un olaylı yarışmacısı Rabia Karaca son haliyle gündem oldu! Kimse tanıyamadı! 'Sesi bile değişmiş'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ikinci sezonuna damgasını vuran Rabia Karaca şimdilerde YouTube'da izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla geri döndü. Ancak Rabia Karaca'yı kimse tanıyamadı. Karaca, son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 26-01-24 10:59

Icardi 'Aşkın Olayım'dan sonra Cem Karaca performansı olay oldu! 'Bekle beni' şarkısını söyledi sosyal medya çalkalandı

Galatasaray'ın sevilen yıldızı Mauro Icardi sakatlığını atlatmasının ardından Trabzonspor maçıyla sahalara dönüş yaparken, sosyal medyada yaptığı paylaşımla da gündem oldu. Daha önce Aşkın Olayım şarkısıyla özdeşleşen Icardi, şimdi de Cem Karaca'nın 'Bekle beni' şarkısını söyledi. Yıldız ismin bu performansı kısa sürede beğeni rekoru kırdı. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 08:10

Cem Karaca hologram ile sahnedeydi! Oğlu Emrah'ın da sahnede olduğu gece sosyal medyayı salladı: Tüylerim diken diken oldu...

'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin dün akşam galası yapıldı. Galada hologram tekniği ile Cem Karaca konseri gerçekleştirildi. O anlar tüyleri diken diken etti. Sosyal medyada gündem olan görüntülere yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 23-01-24 11:55

Sinop ormanlarında karacalar görüntülendi

Sinop ormanlarında 3 karaca cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 23-01-24 11:05

Esenyurt'ta sokak sokak gezip insanları bıçakladı! Yaralılar var, saldırgan yakalandı: 'Sabahtan başlamış bıçaklamaya'

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda bir kişi, sokaktaki vatandaşları bıçakladı. Saldırı sonucunda 1'i kadın 11 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan yakalandı. Saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganın yaraladığı Çiğdem Karaca'nın babası Hasan Karaca ise, "Çocuğumu bıçaklıyor, çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale edip kurtarıyorlar çocuğu. Sabahtan başlamış bıçaklamaya" dedi.

Haber 22-01-24 19:03

Düzce'de fındık bahçesine giren karaca cep telefonuyla görüntülendi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde fındık bahçesine giren karaca, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurthaber 19-01-24 12:18

Sinop'ta yaralı halde bulunan karaca tedavi altına alındı

Sinop’un Türkeli ilçesinde yol kenarında yaralı halde bulunan karaca tedavi altına alındı.

Yurthaber 16-01-24 11:27

Köpeklerin yaraladığı karaca, tedavisinin ardından doğaya salındı

Kastamonu'nun Araç ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayan karaca, tedavi edilerek doğaya salındı.

Yurthaber 11-01-24 14:02

Sokaktaki internet kablolarını testere ile kesti, sebebi şoke etti! 'Kalabalık yapıyorlardı'

Sultangazi'de bir kişi, internet erişimini sağlayan kabloları el testeresi ile kesti, sokaktaki bazı ev ve iş yerlerinin interneti kesildi. İnternetin kesildiği sokakta iş yeri bulunan Hasan Karakuş, güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde, kabloların komşusu tarafından kesildiğini gördü. Kabloları kestiği iddia edilen Süleyman Karaca ise kabloları boşta olduğunu düşünerek kestiğini söyledi.

Haber 02-01-24 14:59

İndirimli fiyatıyla dikkat çeken Karaca Multichef Artisan Stand Mikser A101 Aldın Aldın Kataloğu'nda

A101'in bu hafta yayınlanan İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nda mutfakta zaman geçirmeyi sevenlerin ve yemek yaparken pratiklikten hoşlananların çok seveceği bir ürün var: Karaca Multichef Artisan Stand Mikser! 28 Aralık Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatıyla satışta olan bu ürün A101 Aktüel Kataloğu'nun en dikkat çekici ürünlerinden. Gelin broşürü ve detayları görelim.

Yemek 29-12-23 14:03

İstanbul'u terk etmişti! Gizem Karaca'nın lüks evi merak edildi... Kocaman arsasında mutlu bir hayat sürüyor

Bir süredir İstanbul'da yaşamayan güzel oyuncu Gizem Karaca, lüks evinden paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Uzun süredir bahçesinde organik tarım da yapan güzel oyuncunun açıklaması sonrası lüks evi merak edildi. İşte Gizem Karaca'nın lüks evinden kareler...

Magazin 24-12-23 13:28

Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca şehit oldu! İsmail Saymaz bu sözlerle paylaştı: 'Şehidimizin baba evi'

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Hain saldırıda Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca da şehit oldu. Tokat'a şehit ateşi düşerken Karaca'nın baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Gazeteci İsmail Saymaz ise sosyal medyadan "Şehidimiz Yasin Karaca’nın Tokat’taki baba evi…" paylaşımı yaptı.

Haber 23-12-23 08:33

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 22-12-23 20:07

Ödül töreni tarzı olay oldu! Safir'in yıldızı Gizem Karaca saçı, makyajı ve kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü

Güzel Köylü, İçimdeki Fırtına, Baraj, Alparslan: Büyük Selçuklu gibi birçok başarılı projede yer alan güzel oyuncu Gizem Karaca şimdilerde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ile başrolünü paylaştığı Safir dizisinde Güneş karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim son olarak katıldığı ödül gecesindeki tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-23 14:28

TBMM'de yaşanan tartışmanın ardından Özlem Zengin, Gülizar Biçer Karaca'yı istifaya davet etti: Bakanımızı çok yakışıksız bir şekilde adeta azarlamaya kalkıştı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, dün TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ile yaşadığı tartışmanın ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Biçer Karaca'yı istifaya davet eden Zengin, "Kendi partisinin hatiplerinin sürelerini ölçüsüz şekilde uzatan Biçer Karaca, değerli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımızı çok yakışıksız bir şekilde adeta azarlamaya kalkıştığı için şahsımın ve Grubumuzun haklı tepkisi ile karşılaşmıştır" dedi.

Haber 18-12-23 21:36

SAFİR GÜNEŞ KİMDİR? Safir'in Güneş'i Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında, kiminle evli? Kadroya dahil oldu!

Safir Güneş kimdir ekranı dizinin izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Özge Yağız, Burak Berkay Akgül ve İlhan Şen'in başrolde olduğu dizinin yeni bölümü ile birlikte kadroya Gizem Karaca dahil oldu. Ünlü oyuncu Safir'de Güneş karakterine hayat verecek. Peki, SAFİR GÜNEŞ KİMDİR? Safir'in Güneş'i Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında, kiminle evli? Kadroya dahil oldu!

Magazin 11-12-23 20:03

Airfryerdan kahve makinesine mutfağınıza hava katacak ürünlerde indirimler başladı

İhtiyacınız olan mutfak ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak isteyenler sizleri böyle alalım. Smeg, Cosori, Karaca ve daha birçok markada Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında kaçırılmayacak indirimler başladı. Mutfağınıza ve sofranıza hava katacak, yemek pişirme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak, pratik ve hızlı yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden kullanışlı mutfak ürünleriyle tanışmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara göz atmalısınız.

Yemek 11-12-23 16:52

Erzan'ın sistemini en iyi anlatan olay! Kısa sürede 300 bin lira kazandı, daha çok kazanmak isteyince milyonlarından oldu

Tanınmış futbolcuların dolandırılmasıyla adını duyuran fon vurgununda her gün yeni bir iş insanının mağduriyeti ortaya çıkıyor. Yüksek kar iddiasıyla çevresindeki herkesi dolandıran Seçil Erzan'ın iş insanı Zehra Nur Karaca'nın da 6 milyon lirasını buharlaştığı belirlendi. Ses getiren olayı Karaca anlattı.

Haber 06-12-23 16:45

Her mutfakta olmalı! Karaca Profoodmix 1000W 3'lü Blender Seti indirimde

Her mutfakta olması gereken, son teknoloji ürünü harika bir blender setiyle karşınızdayız! Günün fırsatlarına özel kısa süreliğine indirimde olan bu seti sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 01-12-23 14:01

Kırklareli'nde karaca avlayan kişiye 17 bin 77 lira ceza uygulandı

Kırklareli'nde koruma altında bulunan ve avlanması yasak olan karacayı avlayan kişiye 17 bin 77 lira ceza verildi.

Yurthaber 29-11-23 09:38

Philips, Cosori, Arzum, Karaca... Airfryer alacaklar Gülümseten Kasım Fırsatları'nı kaçırmayın

Philips, Cosori, Arzum, Fakir, Karaca... Airfryer alacaklar mutlaka bu markaların airfryer modellerine göz gezdirmiştir. Piyasada en çok tutulan airfryer modellerine ev sahipliği yapan bu markaların sıcak hava fritözleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde! Sizin için indirimdeki modelleri seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-11-23 17:52

Sivas'ta nesli tehlike altındaki hayvanlara ait 11 kafatası ele geçirildi

Sivas'ta nesli tehlike altındaki karaca ve çengel boynuzlu dağ keçisine ait 11 kafatası ele geçirildi.

Yurthaber 16-11-23 13:32

Kırklareli'nde yaralı bulunan karaca yavrusu koruma altına alındı

Kırklareli'nde yaralı bulunan karaca yavrusu, koruma altına alındı.

Yurthaber 16-11-23 13:31

Edirne'de yüzey araştırmalarında Tunca Nehri çevresinde önemli yerleşim yerleri tespit edildi

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ergün Karaca, Tunca Nehri çevresinde yaptıkları yüzey araştırmalarında MÖ 9 ile 8'inci yüzyıllar arasına ve Roma dönemine tarihlenen yoğun yerleşimler tespit ettiklerini belirtti.

Yurthaber 14-11-23 10:22

Işın Karaca 19 yaş küçük sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi! Nikahtan ilk kare

Son dönemde "Alopesi üniversalis" hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da sessiz sedasız evlendi. Ünlü isim nikahtan ilk kareyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 27-10-23 17:27

Kocaeli'de taksici cinayeti! Aracının içinde defalarca ateş edilerek öldürüldü

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Taksi şoförü Murat Karaca (45), aracına binen bir kişi tarafından darbedilip, ardından tabancayla defalarca ateş edilerek öldürüldü.

Haber 14-10-23 20:47

Selen Görgüzel'den Işın Karaca'ya olay sözler: Mutsuz; fit kadınları kıskanıyor!

2022 yılının mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Selen Görgüzel yorumculuk yaptığı yayında Işın Karaca'yı hedef aldı. Görgüzel "Işın Karaca, kadın olarak mutsuz; fit kadınları kıskanıyor!” diyerek şoke etti.

Magazin 25-09-23 13:33

Eski dostlar arasında kriz çıktı! Işın Karaca 'Beğenmedim' deyince Demet Akalın çıldırdı

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, bugün Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Işın Karaca, Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini itiraf etti. Akalın ise, Işın Karaca'nın yorumunun ardından sosyal medyada peş peşe paylaşımlar yaparak gönderme yaptı.

Magazin 22-09-23 17:19

2. Sayfa konuğu Işın Karaca kimdir, nereli ve kaç yaşında? Işın Karaca şarkıları nelerdir? Hayatı ve biyografisi!

Işın Karaca 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Seslendirdiği 'Tutunamadım', 'Başka Bahar' ve 'Yetinmeyi Bilir Misin?' gibi parçalarla bilinen ünlü şarkıcı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Işın Karaca kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu Işın Karaca'nın şarkıları ve müzik kariyerine ilişkin detaylar...

Magazin 22-09-23 09:17

Kastamonu'da karacaya çarpmamak için manevra yapan kamyonet devrildi

Kastamonu'da yola çıkan karacaya çarpmamak için sürücüsü manevra yapan kamyonet devrildi. Kamyonetteki 2 kişi yaralandı, karaca telef oldu.

Yurthaber 12-09-23 10:32

Başrolünde İsmail Hacıoğlu var! Cem Karaca filmi mahkemelik oldu! İlkim Karaca durdurulmasını talep etti

Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin durdurulması için mahkemeye başvurdu. İtirazın ardından filmin yapımcısı Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya yapım şirketinden dava süreciyle ilgili açıklama geldi.

Magazin 26-08-23 09:40