Yaratık Haberleri

Panik yaratan gizemli yaratık! Ne olduğunu çözebilen yok...

Sosyal medya platformu Reddit'te paylaşılan bir görüntü gündem oldu. İngiltere'de kıyıya vuran gizemli bir yaratığı gösteren görüntüler hem endişe hem de tartışma yarattı. Birçok kullanıcı bu gizemli yaratığın ne olduğuna ilişkin tahminlerini paylaşmak için yorumlar kısmına koştu ancak herhangi bir fikir birliğine varılamadı.

Trend 06-12-2022 18:09

Dünya bu deniz canlısını konuşuyor! Görenler önce çöp zannetti, ne olduğunu anlamayadılar... “Organları nerede?”

Dalgıç Andy Cracchiolo tarafından çekilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Gizemli bir deniz yaratığına ait görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından ilk olarak çöp zannedildi. Ancak gerçek bambaşka çıktı.

Trend 01-11-2022 09:27

Ne olduğu çözülemedi! Kıyıya vuran kamyon büyüklüğündeki yaratık şok etti

ABD'nin Oregon eyaletinde kumsala vuran devasa bir canlı gündem oldu. Ne olduğu tanımlanamayan deniz canlısı, türlü spekülasyonlar yaratırken ne olduğuna ilişkin gizem hala çözülemedi.

Trend 19-10-2022 12:55

Ne olduğunu çözebilen yok! Kimisi uzaylı diyor kimisi yaratık...

Sosyal medyada paylaşılan bir video, son günlerde gündemi ele geçirdi. TikTok'ta 1,1 milyondan fazla kez izlenen ve hızla Twitter'a taşınan bu videoda, denizin içinde dans eden garip bir varlık dikkat çekiyordu. Ne olduğunu anlamanın oldukça zor olduğu bu garip varlık kimileri tarafından bir uzaylıya, kimileri tarafındansa bir tür balığa benzetildi. Bazıları ise bir canlı bile olmayabileceğini öne sürdü.

Trend 05-10-2022 12:19

Diğer Haber Etiketleri

Yaratık

Yaratık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaratık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gizemli yaratık panik yarattı! Korku dolu 26 saniye: Yarı insan yarı hayvan...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas şehrinde bir nehirde balıkçı tarafından çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Amerika basının geniş ilgi gösterdiği görüntülerde balıkçı kaydettiği yaratığın yarı insan, yarı hayvan olduğunu iddia etti. Kıyıda dört ayak üzerinde yürüyen yaratık sosyal medya kullanıcıları tarafından kare kare analiz edildi.

Trend 30-07-2022 16:38