Yardim Gemisi Haberleri

ABD'de facia! Singapur bandıralı gemi köprüye çarptı: Bölgeden ilk görüntüler geldi!

ABD'deki Baltimore şehrinde bulunan Francis Scott Key Köprüsü'ne bir geminin çarptığı bildirildi. Sahil Güvenlik sözcüsünden yapılan açıklamada, geminin Singapur bandıralı kargo gemisi olduğu tespit edildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 20 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Köprünün yıkılma anı saniye saniye kameralara yansıdı. İşte o anlar!

Haber 2024-03-26 10:14:03

Gezeravcı bu kez İzmir'de! Hamza Dağ ile yer aldığı fotoğraf karesi çok konuşuldu: Bu gene iyi, dombra söyletip uçurabilirlerdi de

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala üniversitelerde gençlerle bir araya geldi. Son olarak İzmir'e giden Gezeravcı, bakanların yanı sıra AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ ile de fotoğraf karesinde yer aldı. Gazeteci İsmail Saymaz "Gezeravcı'yı TCG Anadolu gemisi gibi gezdiriyorlar" deyip tepkisini dile getirdi.

Haber 2024-03-24 12:41:11

Samsun'da Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi ziyarete açıldı

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına ait Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi "TCSG-Dost" gemisi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Samsun'a geldi.

Yurthaber 2024-03-18 15:21:23

Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 121 gündür sürüyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçen 19 Kasım günü batan kuru yük gemisi Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 2024-03-18 13:20:17

’TCG Nusret’, 109 yıl sonra aynı rotada

Çanakkale’deki TCG Nusret Gemisi, 109 yıl önce Deniz Savaşları’nın önemli unsurlarından Nusret Mayın Gemisi’nin rotasını izleyerek, mayın dökülen hatta bu kez çelenk bıraktı.

Yurthaber 08-03-24 09:00

Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde askeri mendireğe çarparak batan Türk bayraklı yük gemisi Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 96. günde sürüyor.

Yurthaber 22-02-24 15:33

Marmara Denizi'nde batan geminin yeri tespit edildi! Tam 51 metre derinde... Liman başkanlığına yanlış liste verilmiş

Marmara Denizi’nde seyir halindeki 'Batuhan A' adlı kuru yük gemisi olumsuz hava koşulları nedeniyle sabah saatlerinde battı. Gemide bulunan 6 mürettebat için arama kurtarma çalışmaları devam ederken, gemide olduğu iddia edilen Doğuşcan Yaylak, sosyal medya hesabından bir görüntü paylaşarak gemide olmadığını açıkladı. 51 metre derinlikte tespit edilen geminin son görüntüsüne ise ulaşıldı. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 15:55

SON DAKİKA | Marmara Denizi'nde 'BATUHAN A' alarmı! İmralı Adası açıklarındaki kargo gemisi battı, arama kurtarma çalışmaları başladı

Son dakika haberi: Marmara Denizi'nde hareketli dakikalar yaşanıyor. İmralı Adası açıklarında su almaya başlayan 69 metre boyundaki kargo gemisi için ekipler harekete geçti. "BATUHAN A" isimli gemi için tahliye botları bölgeye gönderilirken, geminin battığı belirlendi. Gemideki 6 mürettebat için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Mürettebatın Türk olduğunun değerlendirildiği belirtilirken, açıklamalar da peş peşe geldi.

Haber 15-02-24 07:59

Marmara Denizi'nde su alan kargo gemisi için kurtarma çalışmaları başladı

Marmara Denizi İmralı Adası güneybatısında su alan 69 metre boyundaki kargo gemisi için kurtarma çalışmaları başladı.

Yurthaber 15-02-24 07:51

Dünyayı tedirgin eden gelişme! Çok sayıda balistik füze ateşlendi: Dikkat çeken Yunanistan detayı

Orta Doğu'da dün gece ve bu sabah yine hareketli dakikalar yaşandı. ABD, Yemen'deki İran destekli Husiler tarafından Kızıldeniz'in Güneyi ve Aden Körfezi'nde "çok sayıda" balistik füze saldırısı gerçekleştirildiğini açıkladı. Saldırıda bir Yunanistan gemisi hedef alındı. İşte detaylar...

Haber 07-02-24 06:18

Dev konteyner gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti

Tekirdağ'dan Yunanistan'ın Pire kentine hareket eden dev konteyner gemisi "MSC Erica" Çanakkale Boğazı'ndan geçti.

Yurthaber 25-01-24 12:25

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi

Aydın'ın Kuşadası ilçesine yılın ilk kruvaziyer gemisi geldi.

Yurthaber 15-01-24 11:20

İstanbul Boğazı girişinde arızalanan kuru yük gemisi kurtarıldı

İzmit'ten Romanya'ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı kuzey girişinde makine arızası yapan kuru yük gemisi kurtarıldı.

Yurthaber 12-01-24 10:03

SON DAKİKA | Irak'tan Aliağa'ya gelen St. Nikolas gemisi ile iletişim kesildi! Kayıp gemi bulundu: 'El koyduk'

Son dakika haberi: Irak'tan Aliağa'ya doğru yola çıkan ve petrol taşıyan St. Nikolas gemisi ile Umman açıklarında iletişim kesildi. Gemide 1'i Yunan, 18'i Filipinli toplam 19 mürettebat bulunuyordu. Gemiye silahlı kişilerin baskın yaptığı iddia edildi. Tüpraş'tan yapılan açıklamada gemide Türk mürettebatın bulunmadığı bildirildi. Öte yandan İran yaptığı açıklamada ABD'ye misilleme olarak gemiye el koyduklarını açıkladı.

Haber 11-01-24 20:17

'Eş değiştirme gemileri'ni anlatmıştı! Esra Ezmeci'ye direkt sordu: Nasıl bu kadar seksi görünüyorsunuz?

Hürrem yağına dair tavsiyesiyle gündeme gelen ve eş değiştirme gemisi iddiasıyla dikkat çeken Uzman psikolog Esra Ezmeci'ye bir takipçisi "Nasıl bu kadar seksi görünüyorsunuz?" diye sordu. Ezmeci sırrını paylaştı.

Magazin 11-01-24 17:46

Rus kruvaziyer gemisi 2 ayda 5. kez Samsun’da

Rus kruvaziyer gemisi son 2 ay içinde 5. kez Samsun’a geldi. Samsun Karadeniz’deki kruvaziyer turizminin yeni gözdesi oldu.

Yurthaber 04-01-24 11:31

Süveyş Kanalı'nda konteyner gemisi köprüye çarptı!

Mısır'ın Süveyş Kanalı'ndan geçen bir konteyner gemisinin arıza yaparak kanal üzerindeki bir köprüye çarptığı bildirildi. Kaza nedeniyle güneyden gelen gemilerin belirlenen alternatif güzergaha yönlendirildiği duyuruldu.

Haber 06-12-23 21:55

Son dakika: Pentagon duyurdu: Kızıldeniz'de ABD savaş gemisi ile çok sayıda ticari gemiye saldırı

Son dakika haberi: ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Kızıldeniz'de ABD Donanmasına ait USS Carney destroyeri ile çok sayıda ticari gemiye saldırı düzenlendiğini açıkladı. İngiltere Kraliyet Donanması da aynı bölgede daha önce şüpheli bir insansız hava aracı saldırısı ve patlamalar olduğunu bildirmişti.

Haber 03-12-23 20:04

Son dakika: İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'ı fırtına vurdu! Deniz taştı, çatılar uçtu! Zeytinburnu'nda tanker karaya oturdu

Son dakika: Akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'da hayatı olumsuz etkiledi. Bursa'da kuvvetli lodos nedeniyle ağaçlar yola devrildi, bazı binaların çatıları uçtu. İstanbul'da deniz trafiği dururken, Ortaköy gibi kıyı semtlerde dalgalar sonucu deniz suyu taştı. Zeytinburnu açıklarında ise ‘Kadriye Ana’ isimli kimyasal tanker gemisi karaya oturdu. Olay yerine gönderilen kurtarma ekipleri, mürettebatı kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 29-11-23 01:11

İstanbul'dan hareket eden yolcu gemisinde ikinci kez makine arızası yaşandı

Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yaşanan Libya bayraklı "Kevalay Queen" adlı yolcu gemisi güvenli bölgeye çekilecek.

Yurthaber 28-11-23 13:45

Hopa’da fırtına ve dev dalgalar! Bir kuru yük gemisi karaya oturdu

Artvin’in Hopa ilçesinde fırtına nedeniyle bir kuru yük gemisi dalgalara dayanamayarak önce kıyıya sürüklendi, ardından karaya oturdu.

Haber 27-11-23 10:48

Artvin’in Hopa ilçesi sahilinde bir kuru yük gemisi fırtına nedeniyle karaya oturdu.

Artvin’in Hopa ilçesi sahilinde bir kuru yük gemisi fırtına nedeniyle karaya oturdu.

Yurthaber 27-11-23 10:22

Kadıköy açıklarında makine arızası yapan yolcu gemisi kurtarıldı

İstanbul'dan Libya'ya seyir halindeyken Kadıköy açıklarında makine arızası yapan 147 metre boyundaki "Kevalay Queen" isimli yolcu gemisi kurtarıldı.

Yurthaber 27-11-23 10:14

Kastamonu'da yük gemisi karaya oturdu

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde yük gemisi karaya oturdu.

Yurthaber 27-11-23 07:53

Kafkametler Zonguldak'ta batmıştı! CHP'li vekilden çarpıcı iddia: 'Mayına çarptı'

Zonguldak'ta çıkan fırtınada Kafkametler gemisi batmıştı. Kayıp 8 kişiyi arama çalışmaları devam ederken CHP milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, geminin 5 Ekim'de Karadeniz'de mayına çarpıp hasar aldığını iddia etti.

Haber 25-11-23 14:48

Zonguldak'ta Kafkametler gemisi batmıştı! Kahreden detay, Mustafa Nacarın ailesine attığı son mesajı ortaya çıktı: 'Batıyoruz'

Zonguldak'ta önceki gün yaşanan fırtına nedeniyle Kafkametler adlı kuru yük gemisiyle irtibat kopmuştu. Yapılan çalışmalar sonucunda geminin battığı, kayıp 11 personeli arama çalışması başlatılmıştı. Bugün yapılan çalışmalarda gemi batığının yeri tespit edilirken, geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine attığı son mesajı ortaya çıktı. Öte yandan AFAD Başkanı, yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Haber 21-11-23 13:46

SON DAKİKA | Zonguldak Ereğli'de 21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Sel felaketi kenti vurdu, Zonguldak Valiliği açıkladı: 21-22 Kasım için tatil ve idari izin kararı

Son dakika: Zonguldak Ereğli'de 21 Kasım Salı yarın okullar tatil mi? Selin vurduğu kentte şimdi herkes bu sorunun yanıtını alıyor. Etkisini artıran ve bugün de gün boyu devam eden sağanak yağış sele neden olmuş, fırtına nedeniyle kuru yük gemisi batmıştı. 12 personelden 1’inin cansız bedenine ulaşılırken, sel sularına kapılan otomobildeki biri kadın 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Gözler Zonguldak Valiliği'nin açıklamasında çevrilirken, 21-22 Kasım için tatil ve idari izin kararı geldi.

Haber 20-11-23 19:27

SON DAKİKA | Zonguldak'ta 'Kafkametler' kuru yük gemisi battı! 12 kişilik mürettebat listesi belli oldu: Geminin son görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika: Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde limandan çıktıktan sonra fırtına nedeniyle bir kuru yük gemisi kaybolmuş ve mürettebat ile iletişim kopmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geminin battığını ve 12 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadığını açıkladı. Gemideki 1 denizcinin cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan geminin batmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 20-11-23 14:08

Türk gemisi Zonguldak açıklarında kayboldu! 12 mürettebattan haber alınamıyor! Valilik ve AFAD'dan açıklama geldi

Zonguldak'ta şiddetli fırtına nedeniyle karaya oturan 2 gemideki 25 personel kurtarıldı. İçerisinde 12 mürettebat bulunduğu Türk bayraklı "Kafkametler" isimli yük gemisiyle iletişim kesildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına bağlı unsurlar, bölgede izleme çalışmalarına başladı. AFAD ve Zonguldak Valiliğinden ise peş peşe açıklamalar geldi.

Haber 19-11-23 20:46

Zonguldak'ta fırtına kabusu! Bir gemi ikiye bölündü, bir gemi kayıp, cezaevindeki hükümlüler nakledildi

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde şiddetli fırtına hayatı felç etti. Fırtına nedeniyle Panama bandıralı kuru yük gemisi ikiye bölündü. Kıyıya sürüklenen geminin 13 personeli tahliye edildi. Öte yandan, fırtına nedeniyle liman açığında bekleyen Türk bandıralı 'Kafkametler' isimli kuru yük gemisinden haber alınamıyor. Geminin 12 mürettebatı olduğu öğrenildi. Ayrıca, şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Karadeniz Ereğli K2 tipi cezaevindeki hükümlülerin nakledildiği bildirildi.

Haber 19-11-23 15:58

Türkiye'nin dört bir yanını fırtına vurdu! Tekneler battı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, gemi karaya oturdu... Vali Gül saat verip İstanbullulara çağrı yaptı

Yurdun birçok kenti, soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı başlarken, Türkiye'nin dört bir yanını fırtına da vurdu. Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle balıkçı tekneleri kıyıya vururken ağaçlar da devrildi! Hereke Vapur İskelesi'ndeki yüzer iskele ise yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Zonguldak'ta ise sürüklenen yük gemisi karaya oturdu. İstanbul Valisi Davut Gül saat vererek İstanbullulara çağrıda bulundu.

Haber 19-11-23 12:51

Sarayburnu Limanı'na demirleyen TCG Anadolu gemisi ziyarete açıldı

Sarayburnu Limanı'na demirleyen Türkiye'nin ilk milli fırkateyni TCG Anadolu, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla ziyarete açıldı.

Yurthaber 01-11-23 11:37

SON DAKİKA | ABD'den Gazze kararı! Orta Doğu'daki amfibi gemisi Doğu Akdeniz'e ilerliyor

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, "Kara operasyonunu yavaş yavaş genişletiyoruz. Askerlerimizin hayatını garanti altına almak için elimizden geleni yapacağız" dedi. İsrail'in arasında okul ve hastanelerin olduğu birçok yeri vurmakla tehdit ettiği aktarıldı. Öte yandan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail veya Gazze’ye asker gönderme planlarının olmadığını açıklarken, ABD'nin USS Bataan amfibi gemisini Doğu Akdeniz'e gönderme kararı aldığı ifade edildi.

Haber 30-10-23 10:59

Tekirdağ'da dev konteyner gemisi Türkiyeden, 100'üncü yıla özel havai fişek gösterisi

Tekirdağ'da, dünyanın en büyük konteyner gemilerinden "Türkiye" adı verilen gemiden havai fişek gösterisi yapıldı.

Yurthaber 30-10-23 07:14

Milli Savunma Bakanlığı'ndan vatandaşa davet: 100 savaş gemisi gösteri için hazır

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda 100 savaş gemisi ile geçiş hazırlığının tamamlandığını duyurdu. MSB, vatandaşları yarın yapılacak törene davet etti.

Haber 28-10-23 21:49

ABD'den İran'a gözdağı! Dışişleri Bakanı Blinken: Güçlerimizin hedef alınması durumunda karşılık vermeye hazırız

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, Doğu Akdeniz'e uçak gemisi filolarını konuşlandıran ABD'den yeni bir açıklama geldi. Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD'nin İsrail-Filistin çatışmasının, "İran'ın müdahalesiyle tırmanmasını beklediğini" belirterek Biden yönetiminin, bölgedeki ABD personeli ya da silahlı kuvvetlerinin "herhangi bir düşmanca eylemin hedefi olması halinde karşılık vermeye hazır olduğunu" vurguladı.

Haber 22-10-23 23:09

ABD'den 'İran' hamlesi! Uçak gemisi hareket etti, Doğu Akdeniz'de gerilim artıyor

ABD Doğu Akdeniz'deki uçak gemisine ilave güç gönderiyor. İsrail-Hamas çatışmasını gerekçe göstererek bölgeye daha önce USS Gerald R. Ford uçak gemisi grubunu gönderen ABD, yeni desteğinin hedefini de "bölgesel caydırıcılık çabalarını güçlendirmek, bölgedeki ABD kuvvetlerinin güvenliğini arttırmak ve İsrail'in savunmasına yardımcı olmak" ifadeleriyle açıkladı.

Haber 22-10-23 11:50

Maltepe'de karaya oturan Komoros bayraklı kargo gemisi kurtarıldı

Maltepe açıklarında dün karaya oturan Komoros bayraklı genel kargo gemisi kurtarılarak Ahırkapı'ya demirletildi.

Yurthaber 17-10-23 14:21

MHP lideri Bahçeli'den ABD'nin Doğu Akdeniz hamlesine sert sözler! 'Meydan boş değildir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "ABD'nin uçak gemisi sevk etmesi hafif alınmayacak tehdit ve sorumsuzluktur. Türkiye'nin tatbikatı doğu bir adımdır. Tatbikat meydanın boş olmadığına dair çok güçlü bir mesajdır" dedi.

Haber 17-10-23 11:19

USS Gerald R. Ford Doğu Akdeniz'de! Sıcak görüntüler, dünyaya böyle paylaşıldı

İsrail ve Hamas arasında çatışmalar devam ederken ABD, Doğu Akdeniz'e Tel Aviv yönetimine destek olmak amacıyla 2 uçak gemisi göndermişti. O gemilerden USS Gerald R. Ford, Doğu Akdeniz'e geldi. Uçak gemisinde yapılan tatbikat dünyaya servis edilirken “USS Gerald R. Ford'un görevi saldırganlığı caydırmak, dünya çapında güvenlik ve istikrarı desteklemektir” denildi.

Haber 17-10-23 10:00

GÜNCELLEME - Komoros bayraklı kargo gemisi Maltepe açıklarında karaya oturdu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Maltepe açıklarında karaya oturan Komoros bayraklı genel kargo gemisini kurtarmak için römorkör, kurtarma uzmanı, kılavuz kaptan, balık adam ekibi ve KEGM-3 botunun olay yerine ivedilikle yönlendirildiğini bildirdi.

Yurthaber 17-10-23 07:27

İstanbul Boğazı'ndan geçmeye hazırlanıyordu! Maltepe açıklarında gemi karaya oturdu

İstanbul Boğazı'ndan geçiş yapmaya hazırlanan kuru yük gemisi, Maltepe açıklarında karaya oturdu. Ekipler olay yerine sevk edildi.

Haber 16-10-23 16:54

İstanbul Boğazı'nda gemi arızası! Trafik çift yönlü askıya alındı

İstanbul Boğazı'ndaki trafik, Bulgaristan'dan İspanya'ya seyir halindeyken Beykoz önlerinde arızalanan dökme yük gemisi nedeniyle çift yönlü askıya alındı.

Haber 14-10-23 22:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'uçak gemisi' tepkisi: Ne işin var senin orada?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık ettikten sonra Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilat Buluşması'na katıldı. Dünyanın konuştuğu İsrail-Filistin çatışmasına da değinen Erdoğan, ABD'nin İsrail'e gönderdiği uçak gemisine tepki göstererek, "Senin ne işin var orada?" dedi.

Haber 12-10-23 19:00

Yolcu gemisi Mein Schiff 5 rotasını İsrail yerine Marmaris'e çevirdi

Malta bayraklı "Mein Schiff 5" isimli kruvaziyer, Hayfa Limanı ziyaretini İsrail-Filistin çatışması nedeniyle iptal ederek Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Yurthaber 12-10-23 14:08

Yolcu gemisi Seven Seas Voyager Alanya Limanı'na demirledi

Bahama bayraklı "Seven Seas Voyager" adlı kruvaziyer, Antalya'nın Alanya ilçesine geldi.

Yurthaber 12-10-23 10:53

SON DAKİKA | İsrail'de savaş hükümeti dönemi! ABD'nin dev uçak gemisi filosu bölgeye ulaştı! Filistin'e bir destek daha geldi: 'Geliyoruz! Hazır olun'

Son dakika haberi: İsrail-Filistin çatışmasında altıncı güne girildi. İsrail tarafında hayatını kaybedenlerin sayısı bin 300'ü aştı, hayatını kaybeden Filistinli sayısı 1100'e ulaştı. İsrail Ordusu, Lübnan ve Suriye'den roketli saldırı olduğunu duyurdu. Yemen'deki Husilerden "ABD, çatışmalara müdahil olursa İsrail'e karşı savaşa hazırız" açıklaması geldi. İsrail'de ise Netanyahu ile muhalefet, savaş kabinesi kurmak için anlaştı. USS Gerald R. Ford uçak gemisi grubu ise bölgeye ulaştı.

Haber 11-10-23 14:33

ABD'den yeni hamle! İsrail'e destek için Doğu Akdeniz’e ikinci uçak gemisini gönderiyor

İsrail ile Hamas arasındaki şiddetli çatışmalar sürerken, ABD'den yeni bir hamle geldi. Washington yönetiminin İsrail’e destek amacıyla Doğu Akdeniz’e ikinci bir uçak gemisi göndermeyi değerlendirdiği iddia edildi. ABD Başkanı Biden ise İsrail'in arkasında olduklarını belirterek "Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da Yahudi ve demokratik İsrail devletinin kendisini savunabilmesini sağlayacağız.” dedi. Biden, Hamas’ın elinde rehin tutulan ABD vatandaşlarının olduğunu da belirtti.

Haber 10-10-23 23:03

Bodrum’a 4 bin 207 yolcuyla geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Odyssey Of The Seas isimli yolcu gemisi, 42 bin 207 yolcu getirdi.

Yurthaber 09-10-23 15:43