Yargida Birlik Dernegi Haberleri

Kendisine oy vermeyeceğini söyleyen kişiyi yumruklamıştı! BBP'li Belediye Başkanı Enver Aputkan kendini bakın nasıl savundu

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Enver Aputkan, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen emekli esnaf Muhammet Büyükkaya'yı (70) tartaklayıp, yumruk attığı olaya ilişkin açıklama yaptı. Aputkan, "Sağduyulu davranıp uzaklaşmaya çalışsam da bu şahıs ısrarla bağırıp çağırıp, ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Biz de insanız, biz kimseye bağırıp çağırıp hakaret etmiyorsak, kimsenin de şahsıma bu kadar hakaret etmeye hakkı yoktur" dedi.

Haber 2024-03-29 11:59:13

Muhsin Yazıcıoğlu, Kahramanmaraş'taki Muhsin Dağında anıldı

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi, Muhsin Dağı'nda anıldı.

Yurthaber 2024-03-25 10:40:32

BBP Genel Başkanı Destici'den yaralı şoföre yardım

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, trafik kazası sonrası kanlar içerisinde kalan TIR şoförüne yardım edip, ambulans gelene kadar bilincinin açık kalmasını sağladı.

Haber 2024-03-22 15:43:18

Tunceli’de “Nevruz Lokması Dağıtımı ve Birlik Cemi” etkinliği yapıldı

Tunceli’de Nevruz Bayramı dolayısıyla "Nevruz Lokması Dağıtımı ve Birlik Cemi" etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 2024-03-22 08:45:34

Gaziantep’te BBP belediye başkan adayına silahlı saldırı

Gaziantep’te Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel’in aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Yurthaber 18-03-24 07:58

Rusya'dan Fransa'ya Ukrayna konusunda 'tuhaf' göndermesi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ukrayna’ya birlik gönderme konusunda "sürekli kendisiyle çelişerek, tuhaf şeyler" söylediğini belirtti.

Haber 17-03-24 16:17

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 16-03-24 22:59

Isparta Belediyesi’nin iftar sofrasında birlik ve beraberlikle ilk iftar açıldı

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl geleneksel iftar sofrası Subay Lojmanları’nın yan tarafında yeni yapılan yeraltı katlı otoparkta kuruldu.

Yurthaber 12-03-24 07:42

Mustafa Destici’nin kaza yapan makam aracını taşıyan çekici Amasya’da yandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin dün Tokat’ta kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı.

Yurthaber 05-03-24 10:23

AK Parti YSK'ya itiraz etti! BBP'nin o ilçelerdeki adaylarının adaylığı düşürüldü

Denizli’nin Baklan ve Bozkurt ilçelerinde AK Parti'nin itirazları sonrasında Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) belediye başkan adayları Nasuh Altuntaş ve Hamdi Cin'in adaylıkları YSK tarafından düşürüldü. Altuntaş ve Cin'in AK Parti'nin temayül yoklamasına katıldıkları ancak aday gösterilmedikleri için parti değiştirerek BBP'den aday oldukları ortaya çıktı.

Haber 01-03-24 23:39

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına flaş gelişme! 11 kişilik yeni bilirkişi görevlendirildi

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişilik yeni bilirkişi ekibi görevlendirildi. Yazıcıoğlu ailesin avukatlarından Kemal Yavuz, ileriki aylarda davada önemli gelişmeler olacağı beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Haber 21-02-24 18:22

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ müdahalesi davasına devam edildi

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmalara Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla dava açılan 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 21-02-24 15:32

Kamu harcamaları ve bütçe açıklarına sınırlama: AB mali kurallarını güncelliyor

Avrupa Birliği kurumları, kamu harcamaları ve bütçe açıklarını sınırlayan Birlik mali kurallarının reformu konusunda anlaştı.

Finans 11-02-24 08:48

TESK Başkanı Palandöken: Yeniden ayağa kalkacağız

TESK Başkanı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, "Birlik ve beraberliğimiz sayesinde yeniden ayağa kalkacağımıza inancım tam” mesajını paylaştı.

Finans 06-02-24 11:25

SON DAKİKA| Bedelli askerlik yerleri açıklandı! e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek

Son dakika haberi: Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı. Bedelli askerlik yerleri ve celp dönemleri belli oldu. Bu yıl bedelli askerlik yapacak yükümlüler, celp dönemleri ve birlik yerleri sonuçlarını e-devlet ve askerlik şubesinden öğrenebilecek.

Haber 25-01-24 10:42

Kütahya'da Milli birlik ve kardeşlik buluşması yapıldı

Kütahya'da Valilik ve Romanlar Konfederasyonu tarafından, "Milli Birlik ve Kardeşlik Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 22-01-24 07:55

İnşaatta çalışacak ara eleman bulunamıyor: Maaşlar 150 bin liraya kadar çıktı

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) yayımladığı İnşaat Sektörü Analizi Raporu'nda inşaatlarda çalışacak demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü ve düz işçi bulunamadığını, maaşların 150 bin liraya çıktığını açıkladı. Birlik eğitim sisteminde değişiklik yapılması çağrısını yaptı.

Finans 16-01-24 12:43

Şehitler sonrası Mustafa Destici muhalefeti hedef aldı! Cemal Enginyurt adeta esti gürledi: 'Be utanmaz adam!'

Türkiye, 9 şehidinin yasını tutarken; Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı paylaşımla muhalefet partilerini hedef aldı. Destici'ye en sert tepki ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, "Destici denen adam, nezaketen adam diyorum, paylaştığı bir tweetle bütün muhalefeti terör örgütüyle yan yana getiriyor." dedi. Destici'den gelen "Yarası olan gocunur" paylaşımı ise dikkat çekti.

Haber 14-01-24 07:51

Din görevlileri Fatih Camisi'nde birlik ve huzur için buluştu

İstanbul Din Görevlileri Derneği öncülüğünde, Fatih Müftülüğü ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle, imam Galip Usta ve hafız Bilal Erdem'in bıçaklı saldırıya uğradığı Fatih Camisi'nde "Birliğimiz İçin Huzurumuz İçin Duadayız" programı düzenlendi.

Yurthaber 11-01-24 07:47

Bakan Yerlikaya duyurdu: 37 ilde DEAŞ operasyonu! 189 kişi yakalandı

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik Kahramanlar-38 Operasyonu'nda 189 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamasında "Ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" dedi.

Haber 30-12-23 08:56

SON DAKİKA | Hedeflerinde sinagog, kilise ve büyükelçilik vardı! MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: 32 kişi yakalandı

Son dakika haberine göre Türkiye'deki sinagog, kiliselerle Irak Büyükelçiliğine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen terör örgütü DEAŞ'a operasyon düzenlendi. MİT ve Emniyet'in ortak operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyonla ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya açıklamasında "Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız" dedi.

Haber 29-12-23 11:33

Üniformalı nikahın bedeli ağır olmuştu! Yargı kararını verdi

Denizli'de üniformasıyla nikah masasına oturan uzman çavuşun sözleşmesi bağlı bulunduğu birlik tarafından feshedilmiş, söz konusu karar yargıya taşınmıştı. Mahkeme, bu fiilin sözleşme feshini gerektirecek nitelikte ve ağırlıkta olmadığını, genç uzman çavuşun görevine geri dönmesine karar verdi.

Trend 18-12-23 14:39

Mustafa Destici'den dikkat çeken emekli maaşı ve asgari ücret önerisi! '17 bin liranın üzerinde olmalı'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, emekli maaşı ve asgari ücret ile ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu. Destici, "Asgari ücret, bu yüksek enflasyon devam ettiği sürece, ocak ve temmuz ayında yılda 2 kez tespit edilmeye devam edilmelidir. Bizim teklifimiz ve önerimiz şudur; enflasyon artı en az yüzde 10 refah payı verilerek asgari ücret minimum 17 bin liranın üzerinde olmalıdır" dedi. Destici ayrıca, "Emekli maaşları, asgari ücretin altında olmamalıdır" dedi.

Finans 17-12-23 14:55

Mustafa Destici'den sokak köpekleri için dikkat çeken öneri! Atatürk'ün onayladığı genelgeyi örnek gösterdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'da 10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın uğradığı köpek saldırısını hatırlatıp, sokak köpekleri ile ilgili dikkat çeken bir öneride bulundu. Destici, "Bu konu etraflı bir şekilde görüşülmeli. Gerekirse Meclis'te bununla ilgili bir araştırma komisyonu kurulmalı. Çok açık ve net söylüyorum; gerekirse bunların önüne geçmek için Atatürk'ün 1932'deki tamiminin uygulamaya geçmesini de buradan önerdiğimizi ifade ediyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 11-12-23 11:59

Fahrettin Altun paylaştı! A Milli Futbol Takımı için yeni klip

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından A Milli Futbol Takımı için hazırlanan klibi paylaştı. Altun, milletin birlik ve beraberliğini pekiştiren, aldığı galibiyetlerle tüm Türkiye'yi mutlu eden A Milli Futbol Takımı ile gurur duyduklarını belirtti.

Spor 21-11-23 23:24

6 yaşındaki Nisanur’un inanılması güç hikayesi: Yaklaşık 15 kişi tüketmişti, onun sonu oluyordu! Bize 'yüzde birlik bir şansı var, her an her şeye hazırlıklı olun' dediler

Bursa'da 1,5 yıl önce ailesiyle birlikte yediği mantar sebebiyle zehirlenen 6 yaşındaki Nisanur Yavuz'un hikayesi öğrenenleri şaşırtıyor. İnanılması güç olaylar yaşayan Yavuz, gerçekleşen organ nakli ile sağlığına kavuştu. Uludağ Üniversitesi Organ Nakil Koordinatörü Kerem Selimoğlu ve küçük Nisanur'un babası Yalçın Yavuz yaklaşık 1,5 önce yaşanan o günü anlattı.

Haber 08-11-23 10:05

Paylaşımlar peş peşe geldi: Hükümetten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları! Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

Cumhuriyet'in 100. yılı için kutlamalar tüm yurtta başladı. Hükümet yetkililerinden de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları geldi. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Tam 100 yıl önce ağır bedeller ödeyerek kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’ni birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde, muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" mesajı verildi.

Haber 29-10-23 09:47

Konya sanayisinin baba-kızları üretime güç veriyor

Konya'da sanayi bölgelerinde her alanda kendilerine destek olan babalarıyla çalışan kadınlar, birlik ve beraberlikle üretime katkı sağlıyor.

Yurthaber 27-10-23 11:14

BBP lideri Mustafa Destici'den dikkat çeken sığınmacı açıklaması: 'Yabancı istihbarat kuruluşları açısından ülkemizde bir zaaf noktası oluşturdu'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sığınmacıların, yabancı istihbarat kuruluşları açısından, ülkemizde bir zaaf noktası ve hareket alanı oluşturduğunu düşünüyoruz" dedi. Açıklamasının devamında Destici, "Sığınmacılar meselesi depremden sonra maddi olarak daha büyük bir külfet haline dönüşmüştür” ifadelerini kullandı.

Haber 22-10-23 14:31

Büyük Kurultay'da kavga: Ortalık karıştı, polis müdahale etti! Büyük Birlik Partisi'nde gergin gün

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda gerginlik çıktı. İki grup kavgaya tutuştu, polis müdahale etti. Salonda ortalığın karıştığı anlar kameraya da yansıdı.

Haber 22-10-23 12:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Dibeybe'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'yi kabul etti.

Haber 20-10-23 17:15

Bayern Münih'in yıldızı Noussair Mazraoui'ye Filistin paylaşımı sonrası tepki! 'Sınır dışı edilsin'

Alman devi Bayern Münih'de forma giyen Faslı oyuncusu Noussair Mazraoui, sosyal medya hesabından yaptığı Filistin'e destek çağrısı sonrası Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) partili milletvekilinin tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar...

Spor 16-10-23 13:10

Avrupa Birliği'nden dikkat çeken X (Twitter) kararı! Soruşturma başlatıldı

Avrupa Birliği'nden (AB) dikkat çeken bir X (Twitter) kararı geldi. AB, Hamas'ın İsrail'e saldırılarının ardından yayılan dezenformasyon, yasa dışı ve zararlı içerikler nedeniyle sosyal medya platformunun, Birlik çevrim içi kurallarına uyumuna ilişkin soruşturma başlattı.

Haber 13-10-23 11:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Mustafa Destici ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’yi kabul etti.

Haber 12-10-23 16:59

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan ulusa çağrı: İsrail bu sefer de kazanacak

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, İsrail halkına seslendi. Herzog, Hamas’ın saldırıları karşısında ulusal birlik çağrısında bulunarak, “İsrail bu sefer de kazanacak” dedi.

Haber 09-10-23 00:31

Trafik kapatıldı, vatandaşlar uzaklaştırıldı: BBP lideri Mustafa Destici'nin ziyaretinde panik anları! Bomba imha uzmanı olay yerine koştu

Dünkü terör saldırısının ardından bugün Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ziyaretinde panik yaşandı. Destici'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret için belediye binasına girdi, ardından şüpheli paket ihbarı yapıldı. Ekipler harekete geçti; meydan trafiğe kapatıldı, vatandaşlar uzaklaştırıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı geldi, özel kıyafetini giydi. Şüpheli paketle ilgili konuşan Destici dünkü saldırıya atıf yaptı.

Haber 02-10-23 14:55

Metro istasyonunda facia! 4 yaşındaki çocuğun botu yürüyen merdivene sıkışınca ayak parmakları koptu

İngiltere'deki evlerinden günü birlik ailesiyle birlikte Londra'yı ziyaret eden 4 yaşındaki bir çocuğun metro istasyonunda ayakkabısı yürüyen merdivene sıkışınca facia kaçınılmaz oldu. Botu yürüyen merdivene sıkışan çocuk acı içinde çığlık atarken acilen hastaneye kaldırıldı. Hastanede çocuğun ayak parmaklarının ikisinin koptuğu belirtildi.

Trend 29-09-23 13:33

MEVLİD KANDİLİ ANLAMI VE ÖNEMİ: Mevlid Kandili ne demek, önemi nedir? Diyanet'e göre Mevlit Kandili anlamı

Mevlid Kandili'nin anlam ve önemi merak konusu oldu. Kandil günleri 2023 yılında da yoğun ilgi görüyor. Bu anlamlı günlerde birlik ve beraberlik artıyor, bolca ibadet ediliyor. Mevlid Kandili her sene İslam peygamberi Hz. Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla hicri takvime göre rebiülevvel ayının 12'nci günü idrak ediliyor. Kandil bu sene 26 Eylül’e denk geliyor. Peki, Mevlid Kandili ne demek, önemi nedir? İşte detaylar...

Finans 26-09-23 06:47

Sincan’da milletvekilleri yeşil sahaya indi

Ankara Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu’nda Belediye Başkanı Murat Ercan ve Ak Parti milletvekilleri dostluk maçı gerçekleştirildi.

Yurthaber 25-09-23 09:50

SON DAKİKA | Libya'daki bilanço ağırlaştı! Açıkladılar: 6 bin kişi öldü, binlerce kişi kayıp

Son dakika haberi: Libya Ulusal Birlik Hükümeti sel felaketinde 6 bin kişinin öldüğünü, binlerce kişinin de kayıp olduğunu açıkladı.

Haber 13-09-23 12:09

'İttifaksız' partiler arasına onlar da katıldı: Yeniden Refah'tan 'seçim' kararı! Ev kadınları ve sokak hayvanları vaatleri dikkat çekti

Siyasi partiler 31 Mart 2024 yerel seçimleri için kritik kararları peş peşe vermeye devam ediyor. Büyük Birlik Partisi'nin ardından bir parti daha seçime ittifaksız girme kararı aldı. Yeniden Refah Partili isim kararı açıklarken "Yerel yönetimlerde Yeniden Refah’a ihtiyaç zaruridir" dedi.

Haber 08-09-23 13:42

BBP lideri Destici'den Kerkük açıklaması: Uçaklarımıza 15 dakikalık mesafede

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kerkük'ün kadim bir Türk şehri olduğunu belirterek, "Orada Türk varlığını yok etmeye ya da gücünü kırmaya, etkisizleştirmeye ya da Türkleri baskı altına almaya, geçmişte yaşandığı gibi birtakım katliamlara kadar gidecek süreçleri yaşatmaya çalışanlara asla müsaademiz yoktur." dedi. Destici ayrıca orada Türklere saldırı girişimi olma ihtimaline karşı, "Hiç kimse endişe etmesin uçaklarımıza 15 dakikalık mesafedeler." ifadelerini kullandı.

Haber 03-09-23 22:51

Libya'da İsrail krizi! Başbakan, Dışişleri Bakanı'nı açığa aldı

Libya Dışişleri Bakanı Necla el-Menguş'un İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen ile görüşmesi ülkede krize yol açtı. Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, el-Menguş'u açığa aldı. Kuzey Afrika ülkesi Libya, İsrail'i tanımıyor ve Tel Aviv ile diplomatik ilişkileri bulunmuyor.

Haber 28-08-23 01:37

BBP lideri Mustafa Destici'den sığınmacı açıklaması! İvedilikle geri gönderilmeliler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'deki sığınmacılarla ilgili olarak sorulan soruya "Şu anda boşta olanlar mutlaka ama mutlaka ivedilikle geri gönderilmeli" cevabını verdi. Geliri yüksek olanla düşük olandan aynı verginin alındığını ifade eden Destici, "Akaryakıt almaya giden asgari ücretli vatandaşımızla gelirli milyonlar olan vatandaşımız aynı vergiyi ödüyor. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Düzeltilmesi gerekiyor" dedi.

Haber 18-08-23 18:43

Emeklilerin tepkisine hak veren Cumhur İttifakı ortağı Destici'den ÖTV çıkışı! Onlardan asla vergi alınmamalı

Seçimlerin ardından birçok kalemdeki vergiler artırıldı, bazı yeni vergiler de düzenlemeye alındı. Son olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, doğrudan vergilerin artırılıp dolaylı vergilerin azaltılması gerektiğini savundu. Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, geliri az olanlardan ve özellikle tarım ile üretimde ÖTV alınmaması gerektiğini kaydetti. Ayrıca emeklilerin maaş zammına tepkilerine hak veren Destici, "Adaletsizlik düzeltilmeli" dedi.

Haber 09-08-23 15:24

Yasak aşkta kabus dolu son! Seks kasetlerini kocasına göstermekle tehdit etti... Kızıyla birlik olup sevgilisini öldürdüler

23 yaşındaki TikTok fenomeni Mahek Buhari ve annesi Ansreen Buhari, 21 yaşındaki Saqib Hussain'i korkunç bir kazada öldürmekten suçlu bulundu. Anne Ansreen ve Saqib’in 3 yıldır devam eden bir ilişkileri vardı. Ansreen ilişkiyi bitirmek isteyince Saqib onu seks kasetlerini kocasına göndermekle tehdit etti. Tehdit üzerine anne ve kızı Saqib’i öldürmek için plan yaptı.

Trend 05-08-23 08:52

Mustafa Destici gelen zamlara isyan etti: 'Bu adil, hakkaniyetli değildir'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, gelen zamlarla ilgili olarak "Vergi sistemimizle ilgili çok kapsamlı düzenlemeye ihtiyacımız var. Bu maliyetlerin yükü, vatandaşlarımızın tamamının sırtına yüklenmemelidir. Geliri düşük olan ile geliri yüksek olan akaryakıtta aynı Özel Tüketim Vergisi'ni ödememelidir. Bu adil, hakkaniyetli değildir" dedi.

Haber 02-08-23 14:12

Bilecik’te 18 yıldır süren Birlik Günü geleneği devam etti

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 18 yıl önce başlatılan Birlik Günü geleneği bu yıl da köylü vatandaşların katılımıyla sürdü.

Yurthaber 31-07-23 12:10

Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Destici'den 'vergi' çağrısı! Özellikle ÖTV'den muaf tutulmalarını istiyoruz

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, vergi yükünün azaltılması yönünde çağrıda bulundu. Yatırım-istihdam-üretim-ihracata dayalı ekonomik model olduğuna değinen Destici, "Ama şu anda bize gelen şikayet niteliğindeki serzenişler özellikle üreticilerimizin, sanayicilerimizin, iş kurmak isteyen kesimlerimizin finansa erişmekte büyük bir zorluk yaşadıkları yönünde" diye konuştu. Destici'nin ÖTV'den muafiyet sözleri de dikkat çekti.

Haber 29-07-23 16:44