Yari Olimpik Yuzme Havuzu Haberleri

Akçaabat’ta yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atılıyor

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor.

Yurthaber 2023-09-13 12:03:23

Şanlıurfa’da gençler belediye havuzlarında yüzme öğreniyor

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu GAP Vadisi Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu gençlerin uğrak noktası oldu.

Yurthaber 2023-07-21 14:20:48

Şanlıurfa’da havuzlar serinleme alanları oldu

Şanlıurfa’nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçeye kazandırdığı kalıcı yatırımlardan biri olan yarı olimpik yüzme havuzu, yaz tatilinde kavurucu sıcaklardan kaçan çocuklar için konforlu bir serinleme yeri oldu.

Yurthaber 2023-07-20 14:56:42

NASA tarih vererek duyurdu: Dünya'ya çarpma ihtimali var!

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'ndan (NASA) dikkat çeken bir açıklama geldi. NASA'nın Gezegensel Savunma Koordinasyon Ofisi'nden yapılan açıklamada yaklaşık olimpik yüzme havuzu büyüklüğündeki bir asteroidin 23 yıl içinde Dünya'ya çarpabileceği bildirildi.

Haber 2023-03-10 20:40:22

Beyşehir’e kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzu hizmete girdi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde eksikleri yılsonu itibariyle tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunda 7-14 yaş grubu öğrencilere yönelik olarak yüzme eğitimleri verilmeye başlandı.

Yurthaber 12-01-23 14:52

Bakan Kasapoğlu, Bolu'da olimpik yüzme havuzu açılışına katıldı:

"İmkanları birer birer güçlendirip, spora erişimi kolaylaştırarak, sporcu yetiştirerek, tesis yaparak, ilmek ilmek işleyerek Türkiye'yi bir spor ülkesi haline getirdik" - "(İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi Protokolü) Bu ne demek? Her çocuğumuzun ilkokuldan bir spor branşını çok iyi derece bilerek mezun olması demek. Bu bir devrim"

Yurthaber 03-10-22 16:43

NASA'dan Tonga'daki yanardağ patlaması açıklaması: Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştik

NASA, Pasifik Okyanusu'nda bulunan ada ülkesi Tonga'da yaşanan yanardağ patlamasıyla ilgili açıklama yaptı. Tonga'da ocak ayında meydana gelen volkanik patlamanın, atmosfere 58 bin olimpik havuzu dolduracak su buharının püskürtülmesine neden olduğu belirtildi. NASA, patlamanın okyanus yüzeyinin 150 metre derinliğinde gerçekleştiğini belirtirken, yapılan araştırmanın ekip lideri Luis Millan, "Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştik" dedi.

Haber 03-08-22 23:32

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Konya'da Olimpik Yüzme Havuzu açılışına katıldı:

"İşte buradan Türkiye'ye yeni yıldızlar yetiştireceğiz. İşte buradan ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak yeni sporcuları çıkaracağız ve İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya okutacak, bu ülkenin yüreği sevgi dolu, cesaret dolu mümtaz gençlerini buralardan yetiştireceğiz" - "Gençlerle aramıza kimse giremeyecek. Gençlerimizi kimse kandıramayacak. Bir gencimizi dahi feda etmeye, bir gencimizi dahi heba etmeye ne gönlümüz razı olur ne buna müsaade ederiz"

Yurthaber 21-07-22 13:06

Denizsiz kentin olimpik havuzu 50'yi aşkın ülkeden sporcu ağırladı

Erzurum'da 2017 yılında hizmete giren Palandöken Olimpik Yüzme Havuzu, bu zamana kadar Almanya, İtalya, Slovenya, Slovakya, Macaristan, Yunanistan gibi birçok ülkenin sporcusuna kulaç atma imkanı sağladı - Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk: "Asya, Avrupa, Afrika ve Amerika kıtalarından 50'den fazla ülkenin milli sporcuları ve birçok yüzme kulübü mensubu, birkaç defa buraya geldi. Havuz tamamen olimpik, yani fiziki ve derinlik olarak olimpiyatların yapıldığı havuzların özelliklerini taşıyor"

Yurthaber 11-06-22 11:04

Bakan Kasapoğlu, Çankırı'da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatını inceledi

Bakan Kasapoğlu, Çankırı'da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatını inceledi

Yurthaber 08-06-21 20:26

Baydilli havuz inşaatını inceledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Doğukent Mahallesinde 6 Bin metre kare alan üzerinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzunun çalışmalarını inceledi.Şanlıurfa’da Karaköprü Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesinde kısa bir süre önce temeli atılan yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Yurthaber 07-04-21 10:06

Herşey sporcular için

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu son yapılan çalışmalar neticesinde Avrupa standartlarının üstüne çıktı.Olimpik Yüzme Havuzu, yenilenen departaşı ve dalga kıranlı kulvar halkası ile Avrupa standartlarının üstüne çıkarak modern bir tesis haline geldi.Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu ve Melikgazi İlçe Müdürü Atalay Yaman’dan bilgi aldı.

Yurthaber 31-03-21 13:07

’Gördes’te yüzme bilmeyen kimse kalmayacak’

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliği ile Gördes’te başlatılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesinde çalışmalar tamamlandı.

Yurthaber 14-03-21 15:52

Kibar: Yeni yatırımlar Fatsa ilçemize hayırlı olsun

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’ya il tipi gençlik merkezi, 500 kişi kapasiteli sentetik çim saha, yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet basketbol ve futbol halı sahası yapılacağının müjdesini verdi.Bir dizi ziyaret ve programlar için Ordu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr.

Yurthaber 13-03-21 12:48

Başkan Kuş Olimpik Havuz yapım çalışmalarını inceledi

Eyyübiye Belediyesi, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarını inceledi.Eyyübiye Belediyesi, 1200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yurthaber 10-03-21 14:36

Yüreğir’e yarı olimpik yüzme havuzu

Yüreğir’de inşa edilecek olan yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı.Yüreğir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında Kışla Mahallesine yarı olimpik yüzme havuzu yapılması için imzalanan protokolün ardından ihalesi yapılarak yapım için yer teslimi yapıldı.Çalışmalara başlayan yüklenici firmanın, hafriyat işlemlerini tamamlamasının ardından temel aşamasına getirdiği yarı olimpik yüzme havuzu için temel atma töreni düzenlendi.Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir tarafından temeli atılan havuz tamamlandığında ilçedeki gençlerin sportif faaliyetlerde daha aktif olması ve profesyonel yüzme öğrenmesi sağlanacak.Gençlere çok önem verdiklerini belirten Başkan Kocaispir, “Çok gururluyuz.

Yurthaber 03-03-21 11:57

Battalgazi’de yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ilk kazma vuruldu

Battalgazi Belediyesi tarafından gençlik yatırımları kapsamında Göztepe Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ projesi için ilk kazma vuruldu.

Yurthaber 02-03-21 16:03

Tosya yarı olimpik yüzme havuzun temeli atıldı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde inşa edilecek olan yarı olimpik yüzme havuzunun temeli törenle atıldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tosya Belediyesi arasında Tosya’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılması için imzalanan protokolün ardından ihalesi yapılarak yapım için yer teslimi yapıldı.

Yurthaber 01-03-21 14:40

Yakınca Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çalışmaları hız kazandı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yeni dönem vaatlerinden olan ‘Spor Tesisleri’ projesi kapsamındaki yatırımları teker teker gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yapılması planlanan Yakınca Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için çalışmalar başladı.

Yurthaber 24-02-21 16:25

Olimpik yüzme havuzunun deposundan muslukları çaldılar

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Olimpik Yüzme Havuzu’nun deposundan 10 musluk bataryası çalındı.Olay, Samsun’un Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’nde bulunan OMÜ Olimpik Yüzme Havuzu depo kısmında meydana geldi.

Yurthaber 24-02-21 15:41

Yüzme havuzu olmayan tek ildi, ilk kazma vuruldu

Çankırı’da inşa edilecek yarı olimpik yüzme havuzu için ilk kazma vuruldu.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak Çankırı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatına başlandı.

Yurthaber 23-02-21 12:32

Halfeti’ye 7 milyon liralık dev yatırım

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yapılacak olan 7 milyon liralık Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezinin protokolü imzalandı.Bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile görüşen ve Halfeti’ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi kazandırılacağının müjdesini veren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile görüşerek protokol imzaladı.Toplam 7 milyon liralık dev proje ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, “Halfeti’mizin gelişimi ve dönüşümü için yoğun çaba sarf ediyoruz.

Yurthaber 19-02-21 15:52

Eyüpsultan Akşemsettin Yüzme Havuzu inşaatında sona yaklaşıldı

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akşemsettin’de yapılan yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar hızla devam ederken, inşaatta sona yaklaşıldı.Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in önem verdiği projeler arasında yer alan yarı olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yurthaber 09-02-21 15:08

Viranşehir’de spora tam destek

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından kurulan spor tesisleri genç ve çocukların geleceğine ışık oldu.Göreve gelir gelmez rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra özellikle çocuk ve gençlere kucak açan Ekinci, kentin farklı mahallelerinde 5 adet Halı Saha, 5 Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Viranşehir tarihinde bir ilk olan Kadın Voleybol Takımı ile kentin adının anılmasını sağladı.

Yurthaber 05-01-21 12:20

Bozovalı gençler bu proje ile başarıyı yakalayacak

Şanlıurfa’nın Bozova ilçe Belediyesi, merkez Kırmızıpınar Mahallesinde Sportoto’nun katkılarıyla yapımına başladığı yarı olimpik yüzme havuzu inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Yurthaber 04-01-21 16:35

Yarı olimpik yüzme havuzu çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapımına başlanılan yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar hızla sürüyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılan yarı olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışmalar sürüyor.

Yurthaber 04-01-21 12:56

Yüzücüler, başarılarını sağlık camiasına armağan ettiler

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda, Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası hazırlıklarını tamamlayan yüzücüler, şampiyonayı 15 madalya ile tamamladılar.Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 11-13 Aralık tarihleri arasında Kırşehir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu Sporcuları, 11 birincilik ve 4 ikincilik elde ederek büyük bir başarıya daha imza attılar.

Yurthaber 28-12-20 13:36

Eyyübiye’de yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bin 200 metre kare kapalı alana sahip olan yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı.Eyyübiye Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzu, Muradiye Mahallesinde bin 200 metre karelik kapalı alanı kapsayacak şekilde yapılacak.Ferah ve steril olacak yapı, betorname ve çelik yapı şeklinde tasarlandı.

Yurthaber 26-12-20 11:34

Karaköprü’de kapalı yüzme havuzu çalışmaları başladı

Karaköprü’de 6 bin metrekare alanda yapılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için çalışmalar başladı.Karaköprü’ye bağlı Doğukent Mahallesinde yapılacak olan havuzun çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilgili birime çalışmalar hakkında bilgi aldı.Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için vatandaşlar tarafından çok talep edildiğini için ilçeye bir yüzme havuzu kazandırmak için bu projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Baydilli, "Kapalı yüzme havuzumuzun çalışmalarına hayırlısıyla başladık.

Yurthaber 25-12-20 11:47

Boyabat’ta gençler için sınav hazırlık parkuru

Boyabat Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Boyabat Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle; Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), subay ve astsubaylık sınavlarına hazırlanan gençlere yönelik ücretsiz hazırlık kursları gerçekleştiriliyor.Hafta içi her gün Necmettin Erbakan Spor Salonu, Boyabat Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile İlçe Stadında düzenlenen kurslarda adaylara uzman eğitmenler ve spor hocaları tarafından beceri, denge, dayanıklılık, güç ve sürat gibi birçok alanda detaylı eğitimler veriliyor.Gençlerin gelecek hayallerine destek olduklarını belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Pandemi nedeniyle yaşadığımız bu zor günlerde gençlerimizin mesleki hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlamak için bu kursları düzenliyoruz.

Yurthaber 24-12-20 12:43

Yarı olimpik yüzme havuzunun çalışmaları başladı

Eyyübiye Belediyesi, bin 200 metre kare kapalı alana sahip, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına başladı.Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğine yatırım yapmayı sürdürüyor.

Yurthaber 21-12-20 16:46

Tavşancıl Kapalı Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Eylül ayında protokolünü gerçekleştirdiği Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu önümüzdeki ay ihaleye çıkıyor.Projesi hazırlanan Tavşancıl yarı olimpik yüzme havuzu, bin 200 metrekare alan üzerinde 315 metrekare kapalı havuz yapılacak.

Yurthaber 17-12-20 13:41

Büyükakın, Kandıra’daki 52 milyon TL’lik iki yatırımı inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, toplam 52 milyon TL yatırım bedeli ile gerçekleştirilen Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında inceleme gerçekleştirdi.Kocaeli’de Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda denetleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın, Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının son durumu hakkında da bilgi aldı.

Yurthaber 10-12-20 11:41

Başkan Biçer: “Simav’da yüzme bilmeyen gencimiz kalmayacak”

Kütahya’nın Simav ilçesinde, yarı olimpik yüzme havuzu için imzalar atıldı.

Yurthaber 07-12-20 10:33

Kdz. Ereğli’ye yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ‘Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’ ihalesinin bugün yapıldığını bildirdi.AK Parti Kdz.

Yurthaber 03-12-20 16:01

Uzunköprü’de yarı olimpik kapalı yüzme havuzu açılıyor

Edirne bölgesinde tek olan ve içinde kapalı yüzme havuzu haricinde 5 spor dalının da bulunduğu yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun açılışı 25 Kasım Çarşamba günü yapılacak.Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, yüzme havuzunun açılışa hazır olduğunu fakat içeride yetiştirilmesi gereken işler ile birlikte 25 Kasım Çarşamba günü açılını yapacağını belirtti.

Yurthaber 13-11-20 16:40

Modern tesiste yüzme havuzu yeniden hizmete açıldı

Korona virüs salgını nedeniyle bir süredir hizmet veremeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarık Almış Spor Tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu, yeniden sporcuların hizmetine açıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarık Almış Spor Tesisleri içerisinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu, korona virüs nedeniyle bir süredir hizmet vermiyordu.

Yurthaber 12-11-20 18:02

Geleceğin sporcuları bu havuzda yetişecek

Ortaca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait alanda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi işbirliği ile yarı olimpik yüzme havuzu projesine başlandı.Ortaca Ahmet Ateş Stadyumu yanında yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun inşası titizlikle gerçekleştiriliyor.

Yurthaber 01-11-20 11:24

Ortaca’nın çehresi değişiyor

Ortaca Belediyesi tarafından ilçe merkezinde dış cephesi tahrip olmuş belediye iş hanı binasının yüzeyleri tamir edilerek, üzerine resim çalışması yapılıyor.Ortaca’ya, toplam maliyeti 7 buçuk milyon lira olan yarı olimpik yüzme havuzu projesini kazandırdıklarına vurgu yapan Belediye Başkanı Alim Uzundemir, bunun yanı sıra futbol sahası, Dalyan Mesire Alanı yatırımlarını gerçekleştirdiklerini, yıl sonuna kadar ilçe genelinde 200 bin metrekare parke çalışmasının tamamlanacağını söyledi.Belediyecilikte projenin çok önemli olduğuna değinen Başkan Uzundemir, Dalyan pazaryerinin üstünün kapanacağını ve Balık Hali kazandıracaklarını ifade etti.

Yurthaber 23-10-20 09:22

Dilovası gençlik merkezi ve olimpik havuz için protokol imzalandı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ankara’da yaptığı görüşmeler sonrasında ilçeye kazandırılacak gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu için protokol imzaladı.Ankara ziyaretlerinde çeşitli Bakanlıklara yaptığı ziyaretler sonrası Dilovası’na önemli hizmetlerin gelmesi için mücadele eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün gittiği Ankara’dan yine müjdeli haberlerle döndü.

Yurthaber 22-10-20 10:51

’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ Projesi, Kayseri’de yeniden başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan ’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ Projesi Kayseri’de yeniden başlıyor.Pandemi sürecinin başlaması ve Olimpik Yüzme Havuzunun tadilata girerek son derece modern bir tesis haline gelmesi ile birlikte kısa zaman diliminde Olimpik Yüzme Havuzu yeniden hizmete açılacak.

Yurthaber 20-10-20 16:50

Derecik’te yarı olimpik yüzme havuzu yapımı

Hakkari’nin Derecik Belediyesi tarafından yarı olimpik havuzu yapımına başlandı.Konuyla ilgili bilgi veren Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, ilçe için çok önemli olan ve belediye tarafından ihalesi yapılan yarı olimpik yüzme havuzu inşaatına başladıklarını belirterek, “En yakın zaman içerisinde inşaatını tamamlayarak başta gençleri olmak üzere vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız inşallah.

Yurthaber 20-10-20 08:56

Körfez’in yüzme havuzu yenileniyor

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzunda tadilat çalışması gerçekleştiriyor.Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzu başlatılan tadilat çalışması ile yenileniyor.

Yurthaber 19-10-20 12:19

Körfez’in yüzme havuzu yenileniyor

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzunda tadilat çalışması gerçekleştiriyor.Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzu başlatılan tadilat çalışması ile yenileniyor.

Yurthaber 19-10-20 12:19

Körfez’in yüzme havuzu yenileniyor

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzunda tadilat çalışması gerçekleştiriyor.Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzu başlatılan tadilat çalışması ile yenileniyor.

Yurthaber 19-10-20 12:19

Körfez’in yüzme havuzu yenileniyor

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzunda tadilat çalışması gerçekleştiriyor.Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzu başlatılan tadilat çalışması ile yenileniyor.

Yurthaber 19-10-20 12:19

Körfez’in yüzme havuzu yenileniyor

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzunda tadilat çalışması gerçekleştiriyor.Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzu başlatılan tadilat çalışması ile yenileniyor.

Yurthaber 19-10-20 12:19

Körfez’in yüzme havuzu yenileniyor

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzunda tadilat çalışması gerçekleştiriyor.Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe’de bulunan olimpik yüzme havuzu başlatılan tadilat çalışması ile yenileniyor.

Yurthaber 19-10-20 12:19

Motosiklet sürücüsü kazada hayatını kaybetti

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.Kaza, Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi Atatürk Bulvarı Olimpik Yüzme Havuzu karşısında meydana geldi.

Haber 08-10-20 21:53