Yariyil Tatilinin Son Gunu Haberleri

Dilber önce kurtlarını döktü, sonra ağlattı... İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Bayram tatilinin ardından yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan İnci Taneleri son bölümüyle yine gündem oldu. Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı dizide Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri yeni dansı ile büyük beğeni topladı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin ise Dilber'i terk ettiği sahne sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-19 10:08:39

Son dakika | Bayram tatilinin en çok konuşulan konusuydu! Bakan Yerlikaya'dan talimat: Selektör cezaları iptal edildi

Son dakika haberi: Bayram tatili süresinde yaşanan kazaların acı bilançosu ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre 6 bin 530 kazada 75 kişi öldü. Bayram tatili boyunca en çok konuşulan konulardan biri olan 'selektörle radar uyarısına' da değinen Yerlikaya, 14 işlemin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 2024-04-16 11:49:36

Büyükçekmece’de bir gece 4 bahçe kapısını çalan hırsızlar kamerada

Büyükçekmece’de bayram tatilinin son gününü fırsat bilen hırsızlar, bir sokakta bulunan 4 ayrı apartmanın bahçe kapısını çaldı.

Yurthaber 2024-04-16 11:29:07

Bayram tatilinde acı bilanço! 4 günde 26 kişi hayatını kaybetti, 4 bine yakın yaralı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinde trafik kazası bilançosunu paylaştı. Son bilgilere göre bayram tatilinin ilk 4 gününde 2453 trafik kazasında 26 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3870 vatandaşımız yaralandı.

Haber 2024-04-10 12:01:07

Diğer Haber Etiketleri

ele karakteri Yılmaz Erdoğan Hazar Ergüçlü Ali Yerlikaya Büyükçekmece trafik kazası son dakika kayak Sarıkamış tatil okullar tatil mi okul İstanbul trafik sosyal medya fenomen bayram tatili yol durumu kamp Stanley Düzce bayram Ramazan Bayramı Bartın Amasra ramazan bayramı kaç gün ramazan bayramı ne zaman bitiyor Kurban Bayramı okullar tatil Ankara Demet Akalın Okan Kurt İtalya Hira Kurt okullar okullar ne zaman acilacak okullar ne zaman aciliyor okullar ne zaman açılacak 2022 okullar ne zaman açılır meb okullar ne zaman açılacak liseler yaz tatili ne zaman bitecek lise kayıtları ne zaman Yaz tatili koronavirüs (Covid-19) Elazığ Bodrum plaj Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Kurban Bayramı tatili antalya kemer Konyaaltı Kabine Toplantısı Amerikan Doları Fed dolar tl dolar ne kadar euro kaç tl euro tl euro ne kadar dolar kaç dolar ne kadar oldu dolar bugün dolar ne euro fiyatları tl euro dolar bugün kaç tl euro ne euro kaç dolar bugün kaç dolar ve euro tl döviz satış fiyatı denetim Hatay helikopter 10 gün Recep Tayyip Erdoğan son dakika haberi haberler asgari ücret döviz Altın döviz kuru altın dolar Kırıkkale Tem otoyolu D-100 Karayolu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi resmi tatil Ramazan Eğitim öğretim Mahmut Özer drone kızak öğrenci Bitlis hafta sonu Tatvan Milli Eğitim Bakanı Karne Bensu Soral Instagram Pelin Öztekin Rasim Öztekin koronavirüs aşısı (Covid-19 aşısı) Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca BioNTech Karabük Safranbolu Dilan Çiçek Deniz Kapadokya

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya paylaştı! Bayram tatilinin ilk gününde acı bilanço: 9 ölü, 1047 yaralı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin birinci gününde yollardaki kaza bilançosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin 1’inci gününde 651 trafik kazasında toplamda 9 kişinin hayatını kaybederken bin 47 vatandaşın yaralandığını açıkladı.

Haber 07-04-24 11:15

Sarıkamış Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili yoğunluğu

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Sarıkamış Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatilinin son günlerinde yoğunluk oluştu.

Yurthaber 02-02-24 13:48

Bugün okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi hangi il ve ilçelerde okullar tatil?

Bugün okullar tatil mi? Merak edilen soru valiliklerden yapılan açıklama ile yanıt buldu. Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurt genelindeki şiddetli fırtına ve yağış uyarılarının ardından valiliklerden peş peşe açıklama geldi. Kasım ara tatilinin ardından 20 Kasım'da ders başı yapacak milyonlarca öğrenci okullarda son durumu araştırıyor. Peki, bugün okullar tatil mi? İşte 20 Kasım Pazartesi okulların tatil edildiği iller...

Egitim 20-11-23 07:11

SON DAKİKA | Yollarda 'okul' trafiği! İstanbul trafik yoğunluğu artıyor

Son dakika haberi: Yaz tatilinin sona ermesiyle milyonlarca öğrenci bugün ders başı yapıyor. Okulların ilk gününde veliler ve öğrenciler yollara düşerken, İstanbul'da da 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk gününde sabahın erken saatlerinde trafik yoğunluğu oluşmaya başladı.

Haber 11-09-23 08:03

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll’ü kimse durduramıyor! Her hafta başka bir yerde... Şezlong pozları hiç değişmiyor

2022 yılında Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’ndaki kıyafet seçimleri sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan fenomen isim Ivana Knöll, yaz tatilinin tadını çıkartmaya devam ediyor. Fenomen isim son olarak Balkanlar’da deniz kenarında şezlonga uzanıp çekilen bir pozunu paylaştı.

Trend 14-08-23 14:33

SON DAKİKA | Bayram tatilinin son gününde yollarda son durum! Geri dönüş trafiği... 3 farklı noktada kaza!

Son dakika haberi: 9 günlük bayram tatilinin son gününde yollardaki geri dönüş yoğunluğu devam ediyor. Afyonkarahisar-Konya karayolunda trafik tek yönlü olarak zaman zaman durma noktasına geldi. Bolu'da Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda 1 kişi yaralandı, İstanbul yönü de ulaşıma kapandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Haber 02-07-23 13:33

Yaz tatilinde kamp tercih edenlerin yanına muhakkak alması gerekenler

Yaz tatilinin vazgeçilmezlerinden kamp etkinliği, son yıllarda daha popüler hâle geldi. Tabii kamp yaparken kullanılan ve gerek duyulan malzemelere olan ilgi de gittikçe artıyor. Kamp yapmaya giderken ihtiyaç duyacağınız araç ve gereçleri listeleseniz bile mutlaka gözden kaçan eşyalar olabiliyor. Teknolojiden ya da şehrin gürültülü kalabalığından uzaklaşarak huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin mutlaka yanında bulundurması gereken kamp eşyalarını itinayla listeledik. Haydi, inceleyelim.

Haber 21-06-23 10:48

Bayram tatilinden dönenler otoyollarda akıcı yoğunluk oluşturuyor

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Anadolu illerinden dönen sürücüler, otoyolların İstanbul istikametinde akıcı yoğunluğa neden oluyor.

Yurthaber 24-04-23 07:41

O ilçenin nüfusu 10 katı arttı! Kilometrelerce araç kuyruğu... Akın ettiler

Bartın’ın 6 bin 600 nüfuslu tarihi ve turistik ilçesi Amasra Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğrarken ilçe girişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. İlçenin nüfusu günü birlikçi ziyaretçilerle beraber 10 katı artarak 60 binin üstüne çıktı. Amasra'daki yoğunluğun bayram tatilinin son gününde akşam saatlerine dek sürmeyi bekleniyor.

Haber 22-04-23 15:26

Ramazan Bayramı kaç gün sürer, ne zaman bitecek? 2023 Kurbanlık Bayramı ne zaman? 2023 Diyanet takvimi

Ramazan Bayramı idrak edilirken son günün hangi tarihe geldiği araştırılıyor. 20 Nisan Perşembe günü itibariyle 2023 yılı ramazan ayı geride bırakıldı. Kullanıcılar bayram tatilinin yanı sıra Kurban Bayramı tarihini de araştırıyor. Peki, Ramazan Bayramı kaç gün sürer, ne zaman bitecek? 2023 Kurbanlık Bayramı ne zaman? İşte 2023 Diyanet takvimi...

Finans 22-04-23 00:05

Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da okullar kaç gün tatil? İşte son dakika açıklaması

Öğrenciler yarıyıl tatilinin ardından 6 Şubat Pazartesi günü ikinci döneme başladılar. Ancak olumsuz hava şartları nedeniyle yapılan açıklamalarda İstanbul, Ankara gibi birçok şehirde okullar tatil edildi. Öğrenciler ve velileri 7 Şubat Salı günü Ankara'da okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki 7 Şubat Salı günü Ankara'da okullar tatil mi? İşte tüm detaylar...

Haber 06-02-23 17:09

Demet Akalın, Okan Kurt'a isyan etti: Fenalık geldi artık yeter!

Demet Akalın eski eşi Okan Kurt ile İtalya tatilinin tadını çıkarıyor. Sosyal medya hesabında Cenova'da çekildiği fotoğrafları paylaşan ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın son durağı Milan oldu. Eşi Okan Kurt'un her geldiklerinde aynı şeyi istediğini belirten Demet Akalın, Milan sokaklarında "Fenalık geldi artık yeter!" diyerek isyan etti.

Magazin 11-09-22 14:53

MEB takvimi açıkladı: 2022 okullar ne zaman açılıyor? Yaz tatili ne zaman bitecek?

Okulların eğitime başlayacağı tarih, son günlerde gündemden düşmeyen sorular arasında yer aldı. Hem öğrencilerin hem de okul çalışanlarının merak ettiği, okulların açılma tarihi ve yaz tatilinin sona erme günü sıklıkla sorgulanmaya devam ediyor. Yaz tatilinin son günlerine yaklaşmışken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) geçtiğimiz günlerde 2022-2023 eğitim öğretim yılı takvimini internet sitesinde yayımladı. Peki okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili hangi gün bitecek? İşte merak edilenler...

Egitim 14-08-22 17:17

Okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman bitiyor? 2022-2023 MEB eğitim ve öğretim yılı takvimi

Okullar ne zaman açılacak? sorusu son günlerde sıklıkla araştırılıyor. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takvimi, öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oldu. Yaz tatilinin bitimine az bir zaman kala okulların açılış tarihi internet üzerinden aratılıyor. MEB 2022-2023 eğitim ve öğretim takvimini duyurmuştu. Okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman bitecek? İşte MEB 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takvimi...

Egitim 09-08-22 10:44

Okullar ne zaman açılacak, yaz tatili ne zaman bitecek? 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takvimi

2021-2022 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesiyle yaz tatiline giren öğrenciler 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı hakkındaki detayları ve yaz tatilinin ne zaman son bulacağını merak ediyor. MEB tarafından yayınlanan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takvimiyle tüm tarihler belli oldu. Peki, okullar ne zaman açılacak, yaz tatili ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Egitim 23-07-22 11:05

Kurban Bayramı tatilinin faturası haftaya! Uzman isimden korkutan 'koronavirüs' sözleri: 'Rakamlar bize gösteriyor, o yüzden dönüş yapmaya başladık'

Geçtiğimiz aylarda koronavirüs vakalarının düşüşe geçmesiyle büyük bir rahatlama yaşanırken şimdi ise yeniden tedirgin yaratan haberler gelmeye başladı. Kovid-19 vakaları son bir ayda 8 kat yükselerek tehlike çanlarını çalmaya başladı. Hastaneler yeni bir vaka dalgasına hazırlanırken Kovid-19 birimleri geri dönüyor. Uzmanlar özellikle Kurban Bayramı tatili boyunca yurt genelinde yaşanan hareketliliğin sonuçları önümüzdeki haftalarda tabloya yansıyacağını belirtirken önemli uyarılarda bulundu.

Haber 23-07-22 10:12

Elazığ'da trafik, bayram tatilinin son gününde havadan denetlendi

Elazığ'da trafik, bayram tatilinin son gününde havadan denetlendi

Yurthaber 17-07-22 22:05

Bodrum'da 'son gün' yoğunluğu! Plajlar dolup taştı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bayram tatilinin son gününde plajlar dolup, taştı. Binlerce yerli ve yabancı turist, sıcak havada denize girerek serinledi. Kimi turistler ise güneşlenmeyi tercih etti.

Haber 17-07-22 16:50

Bakan Soylu'dan dikkat çeken sözler! Belki birilerinin kulaklarına pelesenk olur, şov yapmıyoruz

Bayram tatilinin son gününde yollarda büyük yoğunluk yaşanıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da İstanbul'a dönüşlerin yaşandığı Bolu geçişinde trafik denetimine katıldı. 2018'deki 9-10 günlük bayram tatilinde kazalarda 148 kişinin hayatını kaybettiğini, şu anda bu rakamın 64 olduğunu belirten Soylu “Bugün süreç bitecek, inşallah kazayla karşıya kalmayız" dedi. Açıklamasında dikkat çeken ifadeler de kullanan Soylu, “Belki birilerinin kulaklarına pelesenk olur, şov yapmıyoruz" şeklinde konuştu.

Haber 17-07-22 16:34

Antalya sahillerinde bayram tatilinin son gününde de yoğunluk sürdü

Antalya sahillerinde bayram tatilinin son gününde de yoğunluk sürdü

Yurthaber 17-07-22 14:28

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? KYK borçları silinecek mi? Gözler Kabine Toplantısının tarihine çevrildi

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı, KYK borcu bulunan birçok kişi tarafından gündemde yer almaya devam ediyor. En son 27 Haziran tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısıyla birlikte bayram tatilinin kaç gün olacağı belli olmuştu. Şimdi de gündemde yer alan KYK borç faizlerinin silinip silinmeyeceğiyle ilgili yapılacak olan açıklama bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? KYK borçları silinecek mi?

Haber 16-07-22 10:23

13 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? 13 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro ne kadar?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. Piyasalarda işlem Kurban Bayramı tatilinin ardından tekrar başladı. Peki 13 Temmuz 2022 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 13 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 13-07-22 12:09

Hatay'da trafik, bayram tatilinin son gününde havadan ve karadan denetlendi

Hatay'da trafik, bayram tatilinin son gününde havadan ve karadan denetlendi

Yurthaber 12-07-22 16:04

Hastaneler, eczaneler ve sağlık ocakları ne zaman açılacak? 2022 bayram tatili ne zaman bitecek?

Hastaneler, eczaneler ve sağlık ocakları, 2022 Kurban Bayramı tatili nedeniyle mesailerine ara veren kurumlar arasında yer aldı. Bayram tatilinin son gününe gelinmesiyle birlikte birçok kişi, 'Hastaneler, eczaneler ve sağlık ocakları ne zaman açılacak?' sorusuna internet üzerinden yanıt arıyor. 9 günlük bayram tatili nedeniyle sağlık kurumlarının ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Peki, hastaneler, eczaneler ve sağlık ocakları ne zaman açılacak? 2022 bayram tatili ne zaman bitecek?

Haber 12-07-22 13:39

Turizmcilerden son dakika uyarısı: 'Rezervasyon yapmadan gelmeyin'

Kurban Bayramı için Bodrum’a gelecek olan tatilcilere turizmcilerden uyarı geldi. Rezervasyon yapmadan gelenler kapıda kalabilir. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasının ardından Bodrum’da arife günü yoğunluk yaşanmaya başladı. Uçaklar ve şehirler arası otobüsler Bodrum için ek seferlere başladı. Bir çok otelde doluluk oranları yüzde 90’ları bulunca turizmcilerden açıklama geldi. Turizmciler tatillerini Bodrum’da geçirmek isteyenler için rezervasyon uyarısında bulundu.

Finans 08-07-22 17:23

SON DAKİKA | Merak ediliyordu: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Son dakika haberi: Bir süredir Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatili ile ilgili de açıklamada bulundu. Peki, Kurban Bayramı tatili kaç gün oldu? İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 27-06-22 20:28

SON DAKİKA | Gözler, kritik kabine toplantısına çevrildi! Asgari ücret zammı, Kurban Bayramı tatili...Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak

Son dakika: Kabine, bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de gerçekleşecek kabine toplantısının gündeminde birçok başlık yer alıyor. Toplantıda asgari ücrette ara zam yapılıp yapılmayacağı ve Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağı kesinlik kazanacak. İşte son dakika kabine haberinin detayları...

Haber 27-06-22 07:29

Bayram dönüşü yoğunluk! Trafik durma noktasına geldi, kuyruklar oluştu

Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu başladı. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde zaman zaman trafikte kuyruklar oluşuyor. Başkentteki şehirler arası yollarda da Ramazan Bayramı tatilinin son gününde tatilcilerin dönüşleri nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Öte yandan ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı kilit kavşak Kırıkkale’de Ramazan Bayramı’nın son gününde trafik yoğunluğu devam ediyor. Kilometrelerce oluşan araç trafiği dronla görüntülendi.

Haber 04-05-22 16:52

5-6 MAYIS TATİL Mİ? Bayram tatili 9 güne uzadı mı? Ramazan bayramı tatili kaç gün olacak?

Ramazan bayramı tatili yaklaşırken tatilin uzayıp uzamayacağı konusu vatandaşların gündeminde yer alıyor. Tatil planı yapanlar ya da uzun süredir ailelerini göremeyen öğrenciler memleketlerine gitmek için bayram tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağını araştırmaya başladı. 1 Mayıs İşçi Bayramının Pazar günü ve Ramazan ayının son günü olması akabinde 3 günlük Ramazan Bayramı ile birlikte toplam 4 gün tatil resmi tatil olmuş olacak. İşte bayram tatiline dair detaylar!

Haber 29-04-22 09:03

BAYRAM TATİLİNDE SON DURUM! 2022 Ramazan Bayramı kaç gün olacak? Bayram tatili 9 gün olacak mı? Ramazan Bayramı 9 gün oldu mu?

Ramazan ayının bitmesine az bir zaman kala vatandaşlar bayram tatilinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı bir sonraki hafta sona erecek ve Ramazan bayramına girmiş olacağız. İslam dünyasının Ramazan bayramını merakla bekliyor. Ramazan bayramı, mayısın ilk günlerine denk geliyor. Aileleri ile buluşacak veya akrabaları ziyaret etme planı olan vatandaşlar da Ramazan bayramı tatilinin ne zaman, hangi güne denk geldiğini sorguluyor. İşte konuya dair merak edilenler!

Haber 25-04-22 13:33

Son Dakika | Herkesin gözü orada... Bayram tatili kaç gün olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak

Son dakika haberi: Bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağı bugün Beştepe'de yapılacak olan Kabine toplantısında belirlenecek. Bayram tatiliyle ilgili alınan kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulması beklenirken, Ramazan Bayramı için plan yapmak isteyenler, perşembe ve cuma günlerinin de resmi veya idari tatil olarak ilan edilmesini istiyor.

Haber 25-04-22 09:34

Ramazan Bayramı tatili kaç gün oldu? Ramazan Bayramı tatili birleşti mi? Ramazan Bayramı'nın 1. günü ne zamana denk geliyor?

Ramazan Bayramı yaklaşırken bayrama dair sorularda hız kazanmaya başladı. Bayram tatilinin kaç gün olacağı, tatilin birleşip birleşmeyeceği gibi sorular bu süreçte en çok merak edilen soruların başında geliyor. Ramazan Bayramı tarihi nisan ayının son günlerinde de araştırılmaya devam ediliyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günü bu yıl mayıs ayına denk geliyor. Vatandaşlar Ramazan Bayramı 1. günü hangi gün kutlanacak şeklinde sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı tatiline dair merak edilenler!

Haber 24-04-22 11:21

Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? 9 gün tatil olur mu? İşte cevabı…

Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşılırken herkes bayram tatilinin kaç gün olacağını merak etmeye başladı. Ramazan Bayramı’nın hafta içine denk gelmesi birlikte tatilin 9 gün olması için hesaplar şimdiden yapılamaya başlandı bile… Peki Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı? İşte Ramazan Bayramı tatili ile ilgili son dakika haberinin tüm detayları…

Haber 13-04-22 08:11

Ercan Ramazan’ın sevgilisi İngiliz yıldız Vicky Pattison’un seksi pozları olay oldu! Beğeni butonu çöktü

İngiliz televizyon yıldızı Vicky Pattison, geçtiğimiz günlerde Dubai’de Türk sevgilisi Ercan Ramazan’dan Dubai’de evlilik teklifi almıştı. Sevgilisinin evlenme teklifi için önünde diz çöktüğü anları sosyal medya hesabından paylaşan Pattison, son gönderisinde ise Dubai tatilinin tadını çıkarttığı bir fotoğraf karesi yayınladı.

Trend 05-03-22 17:03

Yarın okullar açılacak mı? 7 Şubat Pazartesi okul var mı?

Omicron varyantının da etkisiyle vaka sayıları 100 bin civarında seyrediyor. Vaka sayılarındaki yükseliş, yarıyıl tatilinin uzayıp uzamayacağı sorusunu beraberinde getirirken, 7 Şubat Pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki 7 Şubat Pazartesi okul var mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya ilişkin son noktayı koyacak türden açıklama yaptı.

Magazin 06-02-22 20:10

Abant'ta sömestir tatilinin son gününde ziyaretçi yoğunluğu yaşandı

Abant'ta sömestir tatilinin son gününde ziyaretçi yoğunluğu yaşandı

Yurthaber 06-02-22 14:09

Öğrenciler yarıyıl tatilinin son günlerinde de Cıbıltepe'de kayak yaptı

Öğrenciler yarıyıl tatilinin son günlerinde de Cıbıltepe'de kayak yaptı

Yurthaber 05-02-22 13:28

Bitlis'teki kayak merkezi yarıyıl tatilinin son günlerinde çocuklarla şenlendi

Bitlis'teki kayak merkezi yarıyıl tatilinin son günlerinde çocuklarla şenlendi

Yurthaber 05-02-22 10:56

Son dakika: Yarıyıl tatili uzayacak mı? Milli Eğitim Bakanı Özer'den karne töreninde net açıklama

Son dakika haberi: Milyonlarca öğrenci bugün karne heyecanı yaşıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, karne töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öğretmenlere büyük fedakarlıkları için teşekkür eden Bakan Özer, yarıyıl tatilinin uzayıp uzamayacağı hakkında da net konuştu.

Haber 21-01-22 10:36

Bensu Soral'dan bikinili yaza veda pozu!

Ünlü oyuncu Bensu Soral, yaz tatilinin son günlerini yaşıyor. Tatilinden fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşan Bensu Soral, bu defa siyah bikinisiyle poz verdi.

Magazin 07-09-21 20:40

Pelin Öztekin tatilinin her anını paylaştı! En son poz yataktan...

Verdiği 93 kilo ile fit bir vücuda kavuşan Pelin Öztekin bir süredir Kaş'ta tatil yapıyordu. Öztekin babası Rasim Öztekin'in yakın dostu Ferhan Şensoy'un ölümü sonrasında da tatil paylaşımlarına devam etti.

Magazin 05-09-21 09:55

Kilit kavşak Kırıkkale'de bayram tatilinin son gününde yoğunluk devam ediyor

Kurban Bayramı'nın tatilinin son gününde "kilit kavşak" olarak bilinen Kırıkkale'de trafik yoğunluğu sürüyor.

Haber 25-07-21 22:29

25 Temmuz 2021 Pazar koronavirüs tablosu belli oldu mu? Vaka sayısı artıyor mu, düşüyor mu?

Vaka sayısı, test sayısı, iyileşen sayısı gibi bilgileri kapsayan koronavirüs tablosu her gün Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşların bilgisine sunuluyor. Kurban Bayramı tatilinin gelmesi ve vatandaşların tatil bölgelerine akın etmesi sonucunda vaka sayıları son birkaç gündür tırmanışa geçti. Geçtiğimiz gün açıklanan koronavirüs tablosunda vaka sayısı 12.381 oldu.

Haber 25-07-21 17:56

Bayram tatilinin son gününde Safranbolu'da ziyaretçi yoğunluğu

Bayram tatilinin son gününde Safranbolu'da ziyaretçi yoğunluğu

Yurthaber 25-07-21 17:55

Bayram tatilinin son gününde dönüş yoğunluğu! Sonu görünmüyor

Kurban Bayramı tatilini sonlandıran onlarca vatandaş, geri dönüş yoluna geçti. Bayram tatilinin son gününde yola çıkan sürücüler, Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bolu ve Karabük'teki güzergahlarda araç yoğunluğuna neden oldu. Öte yandan Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki TEM Otoyolu'nda ise zincirleme trafik kazası yaşandı. Kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Haber 25-07-21 14:32