Yaşar Güler Haberleri

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den F-16 açıklaması: En kısa sürede tamamlamayı istiyoruz

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güler, "F-16 alımı ve modernizasyon sürecinin onayından sonra kabul ve teklif görüşmeleri devam ediyor. En kısa sürede tamamlamayı istiyoruz." dedi.

Haber 23-04-2024 20:53

Türkiye-Irak sınırındaki 'güvenli hat' için Bakan Güler'den açıklama: Orada yapmamız gereken işler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pazartesi günkü Irak ziyareti öncesi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den 'güvenli hat' konusunda önemli bir açıklama geldi. Türkiye-Irak sınırındaki hatla ilgili Güler, "Orada yapmamız gereken bazı işler daha var" dedi.

Haber 17-04-2024 16:19

Milli Savunma Bakanı Güler, Mehmetçiğe seslendi! Gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Şu ana kadar büyük bir başarıyla sahada tesis ettiğimiz kontrolün geliştirilmesi ve genişletilmesi, terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin sıfırlanması için gözümüzün değmediği, ayağımızın basmadığı yer bırakmayacağız." dedi.

Haber 11-04-2024 11:49

Bakanlardan Irak'a kritik ziyaret: MSB'den terörle mücadelede kararlılık mesajı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta basın toplantısı düzenledi. Terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğinin altını çizen Aktürk, son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Aktürk ayrıca Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in, bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ile Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.

Haber 14-03-2024 12:25

Bakan Güler'in acı günü: Babası Fikret Güler hayatını kaybetti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Güler'in cenazesinin bugün ikindi namazı sonrası Ankara'daki Ahmet Hamdi Akseki Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Haber 10-02-2024 11:42

Son dakika | Bakan Güler talimatlarını verdi! Hain saldırılar sonrası Irak ve Suriye'nin kuzeyinde harekatlar sürüyor: 77 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in başkanlığında telekonferans toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Bakan Güler, 9 şehit verdiğimiz hain saldırının ardından terörle mücadele mesajları verirken Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedefin imha edildiğini, 77 teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade etti.

Haber 15-01-2024 14:29

Bakan Güler sıfır noktasına gitti! Operasyona ilişkin talimat verdi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki heyetle birlikte Hakkari'ye giderek, operasyonlardaki son durumlara ilişkin bilgiler aldı.

Haber 25-12-2023 19:09

Milli Savunma Bakan Yaşar Güler'den Şırnak'ta yaralı askerlere ziyaret

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ile birlikte Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan ve Şırnak'ta tedaviye alınan askerleri ziyaret etti.

Haber 24-12-2023 15:56

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler sınırın sıfır noktasında! TSK komuta kademesiyle gün ağarırken Irak sınırına gitti

Şehit haberlerinin ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak sınırına gitti. Bakan Güler'e TSK komuta kademesi de eşlik ediyor. Milli Savunma Bakanlığından açıklama geldi.

Haber 24-12-2023 10:30

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Güler operasyona katılan pilotlara böyle seslendi

Irak ve Suriye'nin kuzeyinden gelen şehit haberlerinin ardından Milli Savunma Bakanlığı iki bölgeye de hava harekatı düzenledi. Bakan Güler, hava harekatlarına katılan pilotlara seslendi. Güler, "Operasyonlarımız, kim destek verirse versin, eli kanlı teröristler bu coğrafyadan yok olup gidinceye artan bir şiddet ve baskı ile aralıksız taarruzi anlayışla devam edecektir" ifadelerini kullandı. Öte yandan yılbaşından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 156'ya ulaştı.

Haber 24-12-2023 07:58

CHP lideri Özel'den Bakan Güler'e 'Tuzla Piyade Okulu' tepkisi: Ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz

Tuzla Piyade Okulu'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi nedeniyle yaşananlar bir anda gündem yarattı. Teğmenler arasında çıkan arbede ihraçlarla sonuçlanırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den çok sert bir açıklama geldi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e tepki gösteren Özel, "Yaşar Güler ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz" dedi.

Haber 19-12-2023 11:16

Bedelli askerlikte şimdi de 'kışlasız askerlik' gündemi! Bakan Güler, Evlerinde askerlik yapmak istiyorlar diyerek serzenişte bulundu, Fatih Altaylı o detaya dikkat çekti

Bedelli askerlikle ilgili yeni düzenleme iddiaları gündem yarattı. Son günlerde özellikle sosyal medyada dolaşan 'kışlasız askerlik' beklentilerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in "Şimdi neredeyse evlerinde askerlik yapmak istiyorlar. Bir de onlara para gönderelim. Böyle şey olur mu?" tepkisi tartışmalara neden oldu. Fatih Altaylı ise bir yandan Güler'e hak verirken, bir yandan da 'askerlik ekonomisi'ne işaret etti. Altaylı "Yaşar Paşa serzenişinde haklı ama bunlar Türkiye'de yapıldı" dedi.

Finans 19-12-2023 09:12

Bakan Güler'den Tuzla Piyade Okulu açıklaması: Olaya karışanlar görevden uzaklaştırıldı

Tuzla Piyade Okulu'yla ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan haberle ilgili Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama geldi. Olaya karışanların görevden uzaklaştırıldığını belirten Güler, "Bu aşamada olayı yanlış yerlere götürecek yorumlardan kaçınmalı" uyarısında bulundu.

Haber 16-12-2023 22:05

Bakan Güler: Yılbaşından bu yana 2 bin 67 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bu yılın başından itibaren 2 bin 67 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 13-12-2023 20:39

Bakan Güler: 'Bunlar terör örgütünün son çırpınışlarıdır. Operasyonlarımız tek bir terörist kalmayıncaya kadar devam edecektir'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bunlar terör örgütünün son çırpınışlarıdır. Kahraman Mehmetçik, şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadı, bırakmayacaktır. Operasyonlarımız tek bir terörist kalmayıncaya kadar artan bir baskı ve yoğun bir tempoda devam edecektir" dedi.

Haber 27-11-2023 18:42

Meclis'te S-400 tartışması! Bakan Güler'in CHP'li Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu: 'Çamaşır makinesi mi bu?'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MSB'nin 2024 yılı bütçe görüşmelerinde gündeme dair milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtladı. S-400 ile ilgili açıklama yapan Bakan Güler, "S-400'ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. Böyle bir şey asla yok" dedi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın "Niye kullanmıyorsunuz?" diye sorması üzerine Bakan Güler, "Nereye kullanacağız, bu çamaşır makinesi mi? diye yanıt verdi. Bakan Güler'in Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu.

Haber 17-11-2023 09:27

Milli Savun Bakanı Güler duyurdu! 40 Eurofighter savaş uçağı alınacak

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye'nin 40 adet Eurofighter savaş uçağı almak istediğini belirtti. Bakan Güler Almanya'nın bu alıma itiraz ettiğini de sözlerine ekledi.

Haber 16-11-2023 21:20

Bakan Güler'den Yunanistan açıklaması! 'Görüşme olumlu geçti'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yaptığı açıklamada "Yunanistan ile görüşmemiz olumlu geçti sonraki görüşmeyle ilgili planlama yapıyoruz" dedi.

Haber 15-11-2023 12:08

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 150'den fazla terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanı Güler: 'Artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam edeceğiz'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarla ilgili açıklama geldi. Operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısını duyuran Bakan Güler, Terörle mücadeleye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam edeceğiz.

Haber 09-10-2023 11:06

İmzalar atıldı... Türkiye ile Romanya arasında kritik anlaşma!

Türkiye ile Romanya arasında "Askeri Çerçeve anlaşması" imzalandı. Anlaşmayı Türkiye cephesinden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler imzalarken, Romanya'dan ise Savunma Bakanı Angel Tilvar imzaladı.

Haber 06-10-2023 15:17

Ankara'da kritik görüşme! Milli Savunma Bakanı Güler Iraklı mevkidaşı Abbas'ı kabul etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, davetlisi olarak Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştiren Irak Savunma Bakanı Thabit Mohammed Al Abbas ile bir araya geldi.

Haber 05-10-2023 15:24

Milli Savunma Bakanı Güler'den terörle mücadele mesajı!

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanlığının önünde gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Güler, "Suriye ve Irak'ta PKK/KCK, PYD/YPG'nin tüm tesis ve faaliyetlerinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meşru hedefimiz olacağının herkes tarafından bilinmesini istiyoruz." dedi.

Haber 04-10-2023 20:01

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den dikkat çeken açıklamalar... Gabar’daki petrol ciddi bir boyuta ulaştı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in kendisine özel açıklamalar yaptığını belirten Deniz Gürel, dikkat çeken detayları canlı yayında paylaştı. Gürel, Bakan Güler için "Terörden arındırılan Şırnak ve Hakkari’deki sosyal yaşamdan bahsetti, kadın futbol takımlarının artışından bahsetti. Bu bölgede hayal gibi anlatılan petrol arayışlarında ciddi sonuçlar alınmaya başlandı, ‘Gabar’daki petrol ciddi bir boyuta ulaştı’ bilgisini verdi" dedi.

Haber 29-09-2023 09:22

Milli Savunma Bakanı Güler: Yunanistan ile son dönemde gelişen olumlu havanın devamına yönelik gayretlerimiz devam etmektedir

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya'daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan'ı 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz." dedi. Güler "Yunanistan ile son dönemde gelişen olumlu havanın devamına yönelik gayretlerimiz devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 15-09-2023 18:12

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den terörle mücadelede kararlı mesaj! Teröristler için tek yol Türk adaletine teslim olmak

Milli Savunma Bakanı (MSB) Yaşar Güler, gündeme dair Sabah Gazetesi ve A Haber'in sorularını yanıtladı. Bakan Güler, terörle mücadelede gelinen nokta, Türkiye'nin Afrika açılımı, Yunanistan ile ilişkiler, Rusya ve Ukrayna'yla yürütülen tahıl koridoru müzakereleri ve ABD'den istenen F-16'lardaki son durum hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Ayrıca Bakan Güler, Karadeniz'in bir 'huzur denizi' olduğunu ifade ederek, "Montrö'yü uyguladık, uygulamaya devam edeceğiz." dedi.

Haber 12-08-2023 14:39

Bakan Fidan ve Bakan Güler yemeğe giderken durup... Vilnius'ta dikkat çeken görüntüler! Sosyal medya bu anları konuşuyor

Rusya-Ukrayna savaşının kaderinde belirleyici etkilere sahip olacak NATO Liderler Zirvesi'ni tüm dünya 2. gününde de takip etmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temsiliyle Türkiye'nin İsveç'in ittifaka üyeliğine onay vermesi zirvenin gündemine damgasını vurdu. Bu sırada zirve kapsamında diplomatik temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in Türk vatandaşlarla sohbet ettiği anlar ise sosyal medyada yankı uyandırdı.

Haber 12-07-2023 11:26

SON DAKİKA: Bakan Güler, ABD'li mevkidaşı Austin ile görüştü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefonda görüştü.

Haber 11-07-2023 08:53

Bakan Güler, Ukraynalı mevkidaşı Reznikov ile görüştü

Son Dakika Haberleri.. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukraynalı mevkidaşı Reznikov ile görüştü.

Haber 22-06-2023 18:44

Bakan Güler'den Erdoğan-Barzani görüşmesi hakkında açıklama: ‘Mutlaka olacak’

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IKBY Başbakanı Barzani'yi kabulünün terörle mücadeleye etkisi hakkındaki soruya yönelik açıklamasında “Mutlaka olacak. İşbirliğimizi geliştireceğiz, sonunda olumlu sonuçları olacak" ifadelerini kullandı.

Haber 21-06-2023 13:36

Bakan Güler'den İsveç açıklaması! 'Taahhütleri somut şekilde yerine getirirse...'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İsveç'in NATO katılımıyla ilgili olarak "İsveç’in de Üçlü Muhtıra'da kayıtlı taahhütlerini somut şekilde yerine getirmesi halinde Finlandiya gibi NATO üyesi olabileceğini müttefiklerimize beyan ettik" dedi.

Haber 17-06-2023 10:14

Bakan Güler ile Bagheri arasında kritik görüşme

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Hüseyin Bagheri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Bagheri, Güler'i yeni görevinden dolayı kutladı.

Haber 08-06-2023 13:55

Milli Savunma Bakanlığında devir teslim töreni! Yaşar Güler'den net mesaj... 'Birinci önceliğimiz' deyip duyurdu

Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanlığı görevini Yaşar Güler'e devretti. Yeni dönemde bakanlık koltuğunda oturacak olan Yaşar Güler, yaptığı açıklamada birinci önceliklerinin terörle mücadele olduğunu söyledi.

Haber 05-06-2023 17:50

'Erdoğan'ın yakın sırdaşı' Yeni Kabine dünya basınında: O 5 üyeye dikkat çekip kilit isimler olarak tanıttılar!

Seçimlerden sonra en çok merak edilen konuların başında gelen yeni Kabine'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan dün tanıttı. Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'nde isimlerini birer birer duyurduğu Kabine'de 2 bakan hariç tüm isimler değişti. Türkiye'nin yeni döneminde kritik roller üstlenen isimler dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. Reuters haber ajansı, Kabine'den 5 kişiyi "kilit isimler" olarak tanıttı ve her biri hakkında dikkat çeken analizler yaptı.

Haber 04-06-2023 09:59

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler nereli, evli mi? İşte hakkında tüm bilgiler

Yaşar Güler'ın hayatı ve kim olduğu, yaptığı görevler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Milli Savunma Bakanı olarak açıklanan Güler, merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Güler, 09 Temmuz 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Genelkurmay Başkanlığı görevine atandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde birçok yerde görev yaptı. Peki, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler nereli, evli mi? İşte hakkında tüm bilgiler

Haber 04-06-2023 08:43

TSK Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler aslen nereli, evli mi?

Yaşar Güler, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Yaşar Güler, TSK Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler; evli, 1 çocuk babası ve 2 torun sahibidir. İşte Yaşar Güler hakkında merak edilenler...

Haber 03-06-2023 15:49

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, ABD'li mevkidaşı Milley ile telefonda görüştü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile görüştü.

Haber 12-08-2022 21:25

Yüksek Askeri Şura toplantısı kararları açıklandı! Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı sonuçları neler? 4 Ağustos 2022 Perşembe

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı bugün saat 12.15'te başladı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın 1 saat süren toplantının ardından açıklamada bulundu. Peki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı sonuçları neler? Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın alınan kararları açıkladı. İşte detaylar...

Haber 04-08-2022 15:25

YAŞ toplantısı sonuçları neler? YAŞ toplantısında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi uzatıldı mı?

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı 4 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 12.15'te başladı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın 1 saat süren toplantının ardından açıklamada bulundu. Peki YAŞ toplantısı sonuçları neler? YAŞ toplantısında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi uzatıldı mı? İşte detaylar..

Haber 04-08-2022 15:22

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler kimdir? Yaşar Güler nereli, kaç yaşında? Görev süresi uzatıldı mı?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura toplantısında albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemleri ile generallerin terfi ve atama dosyaları ele alındı. Peki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler kimdir? Yaşar Güler nereli ve kaç yaşında? YAŞ toplantısında görev süresi uzatıldı mı? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 04-08-2022 15:13

Aydın'da komşusu tarafından bıçaklanan kişi öldü

Aydın'da komşusu tarafından bıçaklanan kişi öldü

Yurthaber 25-07-2022 11:01

Bedelli askerlik düzenlemesinde Genelkurmay sürprizi! 5 yıl uzadı…

Bedelli askerlik düzenlemesi teklifinin içinde yer alan Genelkurmay ile ilgili detay dikkat çekti. Genelkurmay Başkanları için 67 olan yaş sınırı 72’ye çıkarıldı. Böylelikle Eylül 2022’de emekliye ayrılması beklenen Org. Yaşar Güler’in 5 yıl daha görev yapmasının önü açıldı. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 21-06-2022 07:56

Bakan Akar, Irak sınırının sıfır noktasında Mehmetçikle iftar yaptı

2 bin 300 rakımlı Geyiktepe'deki iftar programına Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Avsever de katıldı - Akar ve komutanlar, Şırnak'ta esnafı ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi

Yurthaber 25-04-2022 00:41

Milli Savunma Bakanı Akar ve komutanlar Suriye sınırında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile sınır hattı ve ötesinde görevli birliklerin komutanlarıyla Suriye sınırının sıfır noktasında bir araya geldi.

Haber 11-09-2021 13:14

Roket saldırısında yaralanan Uzman Çavuş İsmail Şebelek şehit oldu

Irak'ın kuzeyinde Pençe Kaplan operasyonu bölgesinde 10 Ağustos 2021 tarihinde roket saldırısı sonucu ağır yaralanan Trabzonlu Uzman Çavuş İsmail Şebelek (26), 20 gündür tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Haber 30-08-2021 07:33

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda 'devir- teslim' töreni

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekliye ayrılan Orgeneral Ümit Dündar, görevi düzenlenen devir- teslim töreni ile Orgeneral Musa Avsever'e teslim etti.

Haber 13-08-2021 21:45

Bakan Akar ve komutanlar sınır hattında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Suriye'nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği 2. Ordu İleri Komuta Yeri'nde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.

Haber 26-07-2021 12:59

Genelkurmay Başkanı Güler, NATO Askeri Komite Başkanı Bauer ile telefonda görüştü

Genelkurmay Başkanı Güler, NATO Askeri Komite Başkanı Bauer ile telefonda görüştü

Yurthaber 07-07-2021 16:22

Türk üst düzey heyetinden Libya'da kritik temaslar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın aralarında bulunduğu Türk heyeti, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus el-Menfi ve Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid el-Meşri ile görüştü.

Haber 12-06-2021 23:56

Son Dakika: Genelkurmay Başkanı Güler ABD'li mevkidaşıyla görüştü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ABD'li mevkidaşıyla bir telefon görüşmesi yaptı.

Haber 14-04-2021 20:48