Yaşar Okuyan Haberleri

Yaşar Okuyan öldü mü? Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan kimdir, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi?

Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan geçtiğimiz günlerde geçirdiği iç kanama nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve entübe edilmişti. Yaşar Okuyan hakkında üzen haber geldi. Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan kimdir, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Haber 26-12-2023 08:25

SON DAKİKA | Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan hayatını kaybetti! Hastaneden açıklama

Son dakika haberine göre eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yoğun bakımda tedavi gören Okuyan geçtiğimiz günlerde entübe edilmiş ve Okuyan'ın kızı Ülkü Okuyan babasının durumunun kritik olduğunu açıklamıştı.

Haber 26-12-2023 08:17

Eski bakan Yaşar Okuyan, entübe edildi! Ailesinden açıklama geldi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, iç kanama nedeniyle yoğun bakıma alınıp, entübe edildi.

Haber 16-12-2023 10:52

Eski bakan Yaşar Okuyan hastaneye kaldırıldı! Son durumu kızı Ülkü Okuyan paylaştı: Maalesef kritik

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan hastaneye kaldırıldı. Okuyan'ın durumu hakkında son bilgiyi paylaşan kızı Ülkü Okuyan "Maalesef kritik" dedi.

Haber 15-12-2023 14:04

Yaşar Okuyan

Yaşar Okuyan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaşar Okuyan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eski Bakan Okuyan'ın 'CHP' sorusuna tepkisi gündem oldu: Sayın bakanım ben de sindiremiyorum, Allah kahretsin!

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın 'CHP' sorusuna gazeteci Şaban Sevinç'in verdiği tepki canlı yayına damgasını vuran anlardan oldu. Milletvekili adayları listelerine değinilen konuşmada Okuyan'ın sorusu üzerine Sevinç "Sayın bakanım ben de sindiremiyorum. Allah kahretsin!" diye yanıt verdi.

Haber 24-04-2023 12:45

Son dakika | Cemal Enginyurt ile Yaşar Okuyan kavgası! Canlı yayında Enginyurt'u zor tuttular, masayı yumrukladı

Son dakika haberi: Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan fena kapıştı. Katıldıkları canlı yayında birbirlerine sert sözler söyleyen ikili arasındaki gerilim bir anda zirveye çıktı. Okuyan'ın "Sen kimsin?" sözleri sonrası çok sinirlenen Enginyurt, masayı yumrukladı. Canlı yayındaki kavgada Enginyurt'u zor sakinleştirdiler.

Haber 04-01-2022 16:35

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan Yaşar Okuyan'a yanıt: Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın kendisine yönelik "Senin bindiğin araba kaç lira? İsraf diyorsun" sözlerine yanıt verdi. Erbaş, tepkiler nedeniyle halen eski başkan Mehmet Görmez'in makam aracını kullandığını belirterek "Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz" dedi.

Haber 26-12-2021 10:01

Muharrem İnce'den dikkat çeken açıklama! Tarih verdi

Yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, "Önümüzdeki hafta her şeyi açıklayacağım. Kim hain kim bölücü herkes açıklamamda görecek" diye konuştu. Öte yandan İnce, Yaşar Okuyan'ın kendisi hakkındaki iddialarıyla ilgili olarak "Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan’ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım" açıklamasını yaptı.

Haber 09-08-2020 12:43

'Kaset' tartışması! MHP'li ismin Yaşar Okuyan'a verdiği yanıt tepki çekti

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP’li Yaşar Okuyan'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerine MHP'den 'Müptezel Yaşar' yanıtı geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu'nun kullandığı ifadeler sosyal medyada tepki çekti.

Haber 09-09-2019 11:30

Temiz Seçim Platformu Başkanı: Benim sülalemde 180 yaşında bir seçmen var

Yerel seçimin sağlıklı geçmesi için mücadele veren Temiz Seçim Platformu Başkanı Yaşar Okuyan, “Merkezden planlanan, seçim sonucunu etkileyebilecek organizasyon yapılıyor” iddiasında bulundu.

Trend 18-01-2019 07:22

Yaşar Okuyan'dan canlı yayında şok sözler: AK Parti'nin CHP'ye veremeyeceği zararı Muharrem İnce verdi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, canlı yayınına katıldığı KRT ekranlarında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Okuyan, CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için 'AK Parti'nin CHP'ye veremeyeceği zararı verdi' dedi.

Haber 05-08-2018 14:58

AK Partili vekiller ile ilgili gündemi sarsacak 'Adnan Oktar' iddiası

Adnan Oktar ile ilgili çarpıcı bilgiler açıklayan Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan'dan dikkat çeken bir iddia daha geldi. Okuyan, "Adnan Oktar'ın kitapları bir çok okulda tavsiye edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarında paneller yapıldı. Devreye giren AK Partili milletvekilleri" diye konuştu.

Haber 20-07-2018 15:53

Yaşar Okuyan'dan canlı yayında bomba iddia: Yeni Bakan Pakdemirli'nin annesi beni aradı ve...

KRT ekranlarında canlı yayına katılan eski bakan Yaşar Okuyan, Orman ve Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesinin bir ay önce kendisini aradığını ve FETÖ'den tutuklu olan bir diğer oğlu eski rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli için yardım istediğini söyledi.

Haber 16-07-2018 09:29

Yaşar Okuyan'dan Melih Gökçek iddiası: İngiliz istihbaratı ile ilişkili gazetede çalıştı

Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, Gökçek ile ilgili bomba bir iddia ortaya atarak, Gökçek'in 1980 öncesinde İngiliz istihbaratı ile ilişki olan Mücadele Birliği'nin çıkardığı Bayrak Gazetesi'nin Ankara temsilcisi olduğunu söyledi.

Haber 10-07-2018 20:47

Yaşar Okuyan'ın olay bir iddiası daha ortaya çıktı!

24 Haziran seçimleri öncesi "MHP barajı geçsin, Tandoğan Meydanı'nda anırmazsam şerefsizim. Hadi anırtın lan beni." sözleriyle gündeme damga vuran Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan'ın yeni videosu ortaya çıktı. Okuyan Halk TV'deki televizyon programında 'Erdoğan yüzde 50'yi geçsin kafama kurşun sıkmazsam şerefsizim' demiş

Haber 29-06-2018 11:17

24 Haziran seçimi öncesi 'MHP barajı geçerse anırırım' diyen Yaşar Okuyan'ın açıklaması olay oldu

24 Haziran öncesi MHP'nin barajı geçmesi durumunda Tandoğan meydanında 'anıracağını' söyleyen eski siyasetçi Yaşar Okuyan, sosyal medyadan açıklama yaptı. Okuyan, MHP lideri Bahçeli ve MHP'den özür diledi.

Haber 25-06-2018 16:10

Yaşar Okuyan'dan 24 Haziran seçimleri öncesi flaş iddia: Erdoğan bin pişman, ittifak bitecek

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, 24 Haziran seçimleri öncesinde gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP ile anlaşarak getirdiği Cumhurbaşkanlığı sisteminden pişman olduğunu ifade eden Okuyan, 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakı'nın biteceğini ileri sürdü.

Haber 04-06-2018 09:55

Yaşar Okuyan: Tehdit ediyorum!

Katıldığı bir televizyon programında hükümete seslenen Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, "Yapacağınız her türlü hile, hurdayı dikkate alıyorum. Yapacaksınız ama bunlar yetmeyecek gideceksiniz. Korkuyorsunuz... Hepiniz hazır olun hesap vermeye. Evet... Yaşar Okuyan tehdit ediyor, hesap vereceksiniz" diye konuştu.

Haber 21-05-2018 07:13

Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan'dan Muharrem İnce uyarısı

Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Muharrem İnce konusunda uyardı.

Haber 07-05-2018 08:10

24 Haziran erken seçimleri öncesi şok! Yaşar Okuyan, Vatan Partisi'nden istifa etti

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, partisinin CHP'li 15 vekilin istifa ederek İYİ Parti'ye geçmesine tepki göstermesi üzerine istifa kararı aldı.

Haber 24-04-2018 18:31

24 Haziran seçim sonuçları hakkında çok çarpıcı ifadeler!

Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, canlı yayında ağlayarak, "İçim yanıyor benim, Türkiye gidiyor" dedi. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle erken seçim kararı alındığını söyleyen Okuyan, hükümetin ekonomik krizden çıkmak için taslak hazırlattığını söyledi. Okuyan, "Türkiye gidiyor. AK Partili ve MHP'li milletvekilleri uymayın yukarıdakilere, ne olacak bakan, milletvekili olmasan ne olur lan, memleket gidiyor be" dedi

Haber 24-04-2018 08:35

Bahçeli için 'barajı geçsin anırırım' diyen Yaşar Okuyan'a Ülkü Ocakları'ndan sert yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ittifak dışında tek başına seçime girip barajı geçmesi durumunda Ankara Tandoğan Meydanı'nda 'anıracağını' söyleyen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan bir anda gündem olmuştu. Okuyan'ın açıklamalarına Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz'dan çok sert cevap geldi.

Haber 18-04-2018 11:49

Yaşar Okuyan: Bahçeli barajı geçsin Tandoğan meydana gidip anırmayan şerefsizdir!

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tek başına seçime girip, barajı geçmesi durumunda Tandoğan Meydanı'nda 'anıracağını' söyledi. Okuyan ayrıca, ABD'nin Suriye operasyonu sonrası, operasyona ilişkin “Suriye’ye çok az füze atıldı, içimizi serinletmedi” şeklinde açıklama yapan, sivil toplum kuruluşu İHH'nın Başkanı Yıldırım'a da, "Utanmaz bir herif" diye çıkıştı.

Haber 16-04-2018 07:03

Yaşar Okuyan: Siyasetçilerin yüzde 90'ı hırsız, rant peşindeler

1970 yılından bu yana aktif olarak siyaset hayatının içinde olan Yaşar Okuyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında sarf ettiği "Devletten aldığı maaş dışında tek kuruşu çalışarak kazanmamış adam" sözlerine tepki gösterdi.

Haber 09-04-2018 13:48

DSP Yaşar Okuyan’ı reddetti! Okuyan böyle yanıt verdi

Temiz Seçim Platformu tarafından partilere yapılan görüşme başvurularına Demokratik Sol Parti (DSP) tarafından ret geldi. Platform Sözcüsü Yaşar Okuyan’ın başvurusunu reddeden DSP’nin ret gerekçesi ise dikkat çekti.

Haber 14-03-2018 07:44

Eski bakandan şok sözler! 'Eğer bunu yaparsa oyumu Erdoğan'a vereceğim'

Yaşar Okuyan, hükümetin Kandil'i yerle bir edip, PKK'lıların ölülerini Türkiye'ye getirmesi durumunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy vereceğini söyledi.

Haber 14-11-2017 14:17

Melih Gökçek hakkında flaş iddia: 'Ankara'nın Bağları' çalıp oynayacak

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'le ilgili gündemi sarsacak bir iddiada bulundu. KRT ekranlarında Çağlar Cilara'ya konuk olan Okuyan, yaşanacak gelişme sonrasında AKP’lilerin de davullu zurnalı kutlama yapıp, Melih Gökçek'in villasının önünde Ankara'nın Bağları" türküsü eşliğinde davullu zurnalı kutlama yapacaklarını, kendisinin de misket oynayarak kutlamalara katılacağını söyledi."

Haber 10-10-2017 12:55

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Okuyan: Erdoğan'ı yedirtmem

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, "Tayyip Erdoğan PKK ve FETÖ ile mücadele ediyor" derken FETÖ ve PKK'nın güçlenmesinde AK Parti'nin sorumluluğunun olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, hem uluslararası hem de Türkiye'deki terörle mücadelesinde Vatan Partisi'nin çizgisine geldiğini iddia eden Okuyan, Batı güçlerinin Erdoğan'ı devirmek için harekete geçtiklerini savundu.

Haber 19-09-2017 16:09

'Türkeş yaşasaydı sizin ananızı....'

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, çözüm sürecini eleştirirken haddini aştı.

Haber 02-05-2013 07:28

Okuyan: Dayımın oğlu seçmenine ihanet etti

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ın Ak Parti’ye geçişini değerlendiren kuzeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, "Dayımın oğlu AKP karşıtı olan seçmeni aldatmıştır." dedi.

Haber 24-03-2013 21:17

'Kenan Evren'i asalım, sallandıralım'

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, 12 Eylül döneminde Genelkurmay Başkanı olarak görev yapan Kenan Evren’i 'yaratık' olarak adlandırdı.

Haber 25-11-2012 17:32

Eski bakan, Antalya'da evlendi

Eski Bakan Yaşar Okuyan, Antalya'da 36 yaşındaki proje mühendisi Özlem Kaya ile dünyaevine girdi.

Haber 19-05-2012 22:39

'AK Parti iki ili unutsun'

Yalova bağımsız milletvekili adayı, eski bakanlardan Yaşar Okuyan, AKP’nin Yalova ve Tunceli’de milletvekili çıkartamayacağını ifade etti.

Haber 19-05-2011 13:57

'Bu ceza marşımıza hakaret!'

Yaşar Okuyan "İstiklal Marşı ceza unsuru olarak kullanılamaz" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 12-03-2010 09:53

Okuyan DGM'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, bugün öğle saatlerinde Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi'ne geldi.

Haber 17-12-2002 14:20

Merkez sağı Çiller ve Yılmaz çökertti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, merkez sağda yaşanan çöküntünün tek sebebinin DYP Lideri Tansu Çiller ve ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz olduğunu söyledi.

Haber 07-11-2002 15:29

112 tesise 'ISO 9000' kalite belgesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, toplam kalite yönetimi çalışmaları çerçevesinde 112 tesise 'ISO 9000' kalite belgesinin verildiğini söyledi.

Haber 19-07-2002 15:42