Yasemen Latife Ayvaz Haberleri

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 2024-03-10 17:26:15

Gelin adayı Hanife Gürdal, duşa girmeden önce paylaştı! Kocası hemen mesaj attı

Katıldığı izdivaç programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Hanife Gürdal uzun bir süre ayrı kaldığı kocası Kemal Ayvaz ile barıştı. Boşanma kararı alıp evlerini ayıran çift sosyal medyada yeniden beraber paylaşım yapmaya başladı. Hanife'nin duş paylaşımı ise kocasını kızdırdı.

Magazin 2023-10-10 15:09:36

7, 9 ve 11 yaşındaki 3 kardeş sırra kadem bastı! Her yerde aranıyorlar

İstanbul Sancaktepe'de 3 kardeşten haber alınamıyor. 7,9 ve 11 yaşındaki çocuklar en son pazartesi günü saat 17.30 sokaklarındaki güvenlik kamerasında görüldü. Çaresiz aile mahalleliyle birlikte evlatlarını aramaya devam ediyor. Baba Ayvaz Sağın, "Görüntüde aşağılara gidiyorlar 3'ü beraber. O saatten sonra göremiyoruz. Bulamadık yani. Hiçbir iz de yok. Arıyoruz ama gören duyan hiç kimse yok. İnşallah bulunurlar. Şüphelendiğim hiçbir şey yok." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-10-03 22:13:22

Yer: Konya! El ele tutuşup 15'inci kattan atladılar: Seni çok seviyorum, çatıdan atlayacağız... Kilitli kapı detayı!

Konya'da iki genç kız, 15 katlı bir binanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi. İlayda Ç.'nin atlamadan önce sevgilisine 'Seni çok seviyorum. Latife de yanımda. Binanın çatısından atlayacağız' dediği ortaya çıkarken, kilitli olduğu öne sürülen çatı kapısını nasıl açtıkları araştırılıyor.

Haber 2023-09-15 17:15:45

Eve girip kadının boğazını kestiler, kocasını kurşunlayıp ormana attılar! Kan donduran 'otelci çift' cinayetinde yeni gelişme: Ortaklık detayı...

İstanbul Silivri'de iki otel işleten Esra ve Nuri Yıldız'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili davada istenen cezalar belli oldu. Savcı, 3 sanığa, 'Kasten adam öldürme' suçundan 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini istedi. Öldürülen Esra Yıldız'ın annesi Yasemen Dallı, "Gerçekten adaletin yerini bulacağına inanıyorum" diye konuştu.

Haber 12-07-23 15:20

Eski gelin adayı Hanife Gürdal yüzüğünü çıkardı! Herkes aynı şeyi söyledi: 'Eşinden ayrıldı mı?'

Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlendi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulan Hanife Gürdal'ın son pozları olay oldu. Gürdal'ın parmağında yüzük olmayışı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Magazin 25-03-23 10:31

Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine latife! O Ses Türkiye'ye o anlar damga vurdu!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde birbirinden eğlenceli dakikalar yaşandı. Jüri koltuğunda oturan şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne alan oyuncu Ebru Osman'a övgüler yağdırdı. Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman çiftine güzel sözler söyleyen Yıldız Tilbe'nin o anları geceye damga vurdu.

Magazin 01-01-23 00:15

Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak videosu olay oldu! 'Mahremiyet kaldı mı?!'

Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu defa yatak paylaşımıyla tepki topladı.

Magazin 22-12-22 09:47

Nuri ve Esra Yıldız çifti vahşice öldürülmüştü! Gözyaşlarına boğuldu, eve girer girmez yıkıldı

İstanbul'da otelleri bulunan Nuri Yıldız boş arazide başından vurulmuş olarak, eşi Esra Yıldız ise evinde boğazı kesilmiş halde bulunmuştu. Yıldız çiftinin öldürülmesinin üzerinden 389 gün geçerken mahkeme Esra Yıldız'ın öldürüldüğü evin teslim edilmesine karar verdi. Kızının evine ilk kez giden Yasemen Dallı, gözyaşları içerisinde kızının eşyalarına ve albümüne bakarak "Benim çiçeğimi soldurdular. Allah onların binlerce belasını versin" dedi.

Haber 06-11-22 13:34

Patlamada hayatını kaybeden madencinin doğacak çocuğun ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Amasra'da yaşamını yitiren işçilerden Selçuk Ayvaz'ın kısa süre sonra doğacak üçüncü çocuğuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine babasının ismi verilecek - Selçuk Ayvaz'ın babası Recep Ayvaz: - "Cumhurbaşkanımız, 'Çocuğun ismini Selçuk koyacaksınız.' dedi. Şimdi de nasip olursa çocuğa babasının ismini koyacağız. Çocuğuma Allah rahmet eylesin ama geriye yine kendini bıraktı"

Yurthaber 18-10-22 13:10

Latife eş anlamlısı nedir? Latife kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçenin söz varlığı incelendiğinde dilimizin diğer dillerle kurduğu yakın ilişkiler karşımıza çıkar. Tarihi geçmişi uzun yıllara dayanan Türk-Arap ilişkilerinin pek çok getirisi, olmuştur. Farklı alanlarda yaşanan gelişmelerin yanında önemli bir yan da iki dil arasındaki ilişkidir. Latife kelimesinin kökeni de Arap dilidir. Peki, latife kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 07-10-22 17:50

Bozkır'ın tezenesini aynı sahneyi paylaştığı müzisyenler anlattı

Bozlak ustası Neşet Ertaş'ın yeğeni, saz ve ses sanatçısı Burhan Ertaş: - "Neşet ağabey, türkülerini söylerken aslını bozmadan, sözlerini değiştirmeden söylememizi tavsiye ederdi. Sözlerinin tam metnini okumamızı isterdi" - Zurnasıyla yıllarca Ertaş'a eşlik eden Ayvaz ustanın oğlu Ali Başaran: - "Neşet Ertaş çok büyük, dev bir sanatçıydı"

Yurthaber 23-09-22 11:25

Samsun'un Nebiyan fasulyesi pazara inmeden tarladan satılıyor

Kendisine has lezzeti ve erken pişme özelliğiyle çok sayıda tüketicinin tercihi olan Nebiyan fasulyesi, hasat öncesi verilen siparişlerle tükeniyor - Fasulye üreticisi Şafak Ayvaz: - "Önceki senelerde alanlar, lezzetini, tadını, kalitesini bilenler, sonraki senenin siparişini çok önceden veriyor veya gelip buradan alıyor"

Yurthaber 10-09-22 11:04

Eski eşini ellerini bağlayıp oğlunun gözü önünde katletmişti: Cezası belli oldu! Küçük çocuğun Gözü açıktı, bana gülümseyerek baktı sözleri yürek yakmıştı

Denizli’de meydana gelen Fatma Kovan cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Osman Ayvaz, ellerini bağladığı eski eşi Kovan’ı çocuğunun gözü önünde öldürmüştü. Ayvaz’ın cezası belli oldu. Ayvaz, hiçbir indirim uygulanmaksızın müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan davanın 3. duruşmasında olayın tek görgü tanığı olan 7 yaşındaki oğullarının anlattıkları yürekleri dağlamıştı. Küçük çocuk, “Annem yerde yatıyordu. Vurulduktan sonra gözü açıktı ve bana gülümseyerek baktı'' demişti.

Haber 06-09-22 18:40

Bolu'nun Ayvazı TEKNOFEST'te sergileniyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesince ilk kez 2017 yılında tasarlanan elektrikli araç Ayvaz'ın, tasarımı yenilenen ve performansı artırılan beşinci versiyonu "Ayvaz Neo" TEKNOFEST KARADENİZ'de tanıtılıyor - Vatandaşlar, festival alanında tur attıkları elektrikli araçla hatıra fotoğrafı çektiriyor

Yurthaber 01-09-22 16:50

Satırlı hırsızı toz beziyle kovalamıştı! Hollanda'nın konuştuğu Konyalı Latife'nin oğlu: Hırsız yanlış kapıya çattı

Hollanda'nın konuştuğu Türk Konyalı Latife Peker işlettiği fırına satırla giren hırsızı toz beziyle kovalamış ülkede ve Türkiye'de gündem olmuştu. Olay sonrası konuşan Peker, Bir an refleksle hırsıza müdahale ettim, hırsızı itmemle kasa yere düştü. O an elimde bulunan bezle onu iteklemeye devam ettim. Kamerada görüntüleri izleyince kendime inanamadım'' dedi. Peker'in oğlu ise ''hırsız yanlış kapıya çattı'' yorumunda bulundu.

Haber 30-07-22 12:23

Annesi için dua istemişti! Latif Doğan'ın acı günü!

Latife Doğan daha önce dua istediği annesini kaybetti. Latif Doğan'ın bir süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Ayşe Doğan hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından veren Doğan, "Anamız hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi yarın kaldırılacak" dedi.

Magazin 28-07-22 14:04

Hollanda, Konyalı Latife Peker'i konuşuyor! Hırsızı, toz bezi ve deterjanla kovaladı

Hollanda'da yaşayan Konyalı Latife Peker, yaptığı hareket sonrası ülke gündemine oturdu. Fırında tezgahı temizlediği sırada iş yerine gelen hırsızı fark eden Peker, önce biraz geri çekildi ardından da elindeki toz beziyle şahsı kovaladı. Görüntüler, Hollanda medyasında geniş yankı uyandırdı.

Haber 28-07-22 10:31

Yeğen vahşeti! Nuri Yıldız ve eşi Esra'yı öldürmüşlerdi... 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi

2021 yılında Avcılar'da otel işletmeciliği yapan Esra ve Nuri Yıldız çifti yeğenleri tarafından öldürülmüş vahşi cinayet kan dondurmuştu. Nuri Yıldız'ın yeğenleri olduğu ortaya çıkan şüpheliler Aleyna, Mühyettin ve Ferhat Yıldız hakkında, 'Kasten adam öldürme' suçundan 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Esra Yıldız'ın annesi Yasemen Dalkılıç, "Onlar dışarıda nefes alırken, ben burada nefes alamıyorum. Ben 9 aydır yaşamıyorum, bir enkazım'' şeklinde gözyaşı döktü.

Haber 25-06-22 10:50

Yaylacıların şenlik havasında göç yolculuğu başladı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde besicilerin 115 yıldır sürdürdüğü zorlu göç yolculuğuna, geleneksel kıyafetlerini giyen kadınlar ve süslenen hayvanlar renk katıyor - Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz: - "Yayla göçüne köylüler büyük özen gösterir. Çocuklara özel yöresel kıyafetler hazırlanır, hayvanlar süslenir, kadınlarımız yöresel kıyafetlerini giyerler, toplu şekilde yaylamıza göç gerçekleştirilir"

Yurthaber 18-06-22 13:57

Kayserili üretici vatandaşlara çileği dalından yeme imkanı sunuyor

Kayseri'de 10 dönüm tarlada çilek üreten Tuğba Ayvaz'ın düzenlediği çilek toplama günlerine katılanlar dalından meyve yemenin tadını çıkarıyor - Üretici Ayvaz: - "Oturup dinleniyorlar, çay, kahve, dondurma servis ediyoruz. Topladıkları ürünleri tartıyoruz giderken ödeme yapıyorlar. Çoğu insanın bahçesi yok. Buraya gelip bahçe özlemini gidermiş oluyorlar"

Yurthaber 12-06-22 11:37

Gelin adayı Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yaz sezonunu açtı. Gelin adayı Hadife eşi Kemal Ayvaz ile havuzda sarmaş dolaş verdiği pozları paylaşırken göğüs kısmına emojini sansür uygulamayı ihmal etmedi.

Magazin 23-05-22 15:05

Latife ne demek? Latife kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Latife kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Latife ne demektir?

Egitim 18-05-22 22:33

Ayvaz ne demek? Ayvaz kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimeler ilk defa duyulmasa da bazen anlamları merak edilebilir. Farklı dillerde olduğu gibi Türkçede de birçok kelimeye kulak aşinalığı ile alışılır. Bu da zaman zaman bazı kelimelerin anlamlarının araştırılmasına sebebiyet verir. Araştırılan kelimeler arasında çok bilinenler olduğu gibi az karşılaşılanlar ve günlük hayatta çok sık kullanılmayan kelimeler de yer alır. Ayvaz kelimesi de Türkçe konuşanların merak ettiği kelimeler arasında yer alır. Ayvaz ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 21:23

Vurdumduymaz kör ayvaz ne demek? Vurdumduymaz kör ayvaz TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Vurdumduymaz kör ayvaz sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Vurdumduymaz kör ayvaz ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:35

Latife latif gerek ne demek? Latife latif gerek TDK sözlük anlamı nedir?

Diller uzun bir tarihe sahip, yaşayan yapılardır. Türkçe dili de uzun bir tarihe ve kökene sahiptir. Bu tarihin izlerini taşıyan, önemli kişilerin deyişlerini barındıran kalıplaşmış sözler barındırır. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, bazı şeyleri açıklamak için ortaya çıkmış kalıplaşmış sözlerdir. Türk tarihinden izler taşıyan bu sözlerden biri de Latife latif gerek ifadesidir. Latife latif gerek TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 19:03

Latife etmek ne demek? Latife etmek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Latife etmek sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Latife etmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:03

Latife götürmek ne demek? Latife götürmek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Latife götürmek sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Latife götürmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:03

Bir Köroğlu, bir Ayvaz ne demek? Bir Köroğlu, bir Ayvaz TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Bir Köroğlu, bir Ayvaz ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Bir Köroğlu, bir Ayvaz TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:54

Ayvaz, kasap hep bir hesap ne demek? Ayvaz, kasap hep bir hesap TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin en büyük zenginliklerinden olan atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, öğrenmesi ve anlamlarına tam tamına hakim olunması bir o kadar zor kelime gruplarıdır. Çünkü bu kelime grupları, eski zamanlarda oluşmuş ve o dönemin özelliklerine göre anlam verilmiş sözlerdir. Ancak yine de günümüzde kullanılabilecek, zamansız anlamlar içerirler. Bu nedenle günlük yaşamda ve edebi sanatlarda sıklıkla kullanılırlar. Bu ifadelerden biri de Ayvaz, kasap hep bir hesap sözüdür. Ayvaz, kasap hep bir hesap ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:49

Hanife yataktan paylaştı! 100 lira kişi başı kahvaltı olur mu?

Bir ayrı bir barışık süren evliliklerinde ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı aldığı kocası Kemal Ayvaz ile yine barışmış ve boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları silmesiyle gündeme gelmişti. Eşiyle arasını düzelten ünlü isim yatakta eşiyle paylaştığı video ile dikkat çekti. Misafirlerini kahvaltıya götüren Hanife, kişi başı kahvaltının 100 TL olmasına isyan etti.

Magazin 07-01-22 11:08

Ödül törenine birlikte katılmışlardı! Mete Gazoz'un güzelliği ile dikkat çeken sevgilisi merak konusu oldu

GQ ödül törenlerinde şık siyah elbisesi ile Milli gururumuz Olimpitar şampiyonu Mete Gazoz'un yanında güzelliği ile büyüleyen sevgilisi Melike Ayvaz merak konusu oldu.

Magazin 29-12-21 09:57

Hanife Gürdal yeni mesleğiyle şaşırttı! Hiç güleceğim yoktu

Hanife Gürdal, bir döneme damga vuran izdivaç programlarında boy göstererek adını duyurdu. Programdan ayrıldıktan sonra başörtüsünü çıkartan ve dudak dolgusunu yaptıran gelin adayı Hanife, bir süre sonra hayatını Kemal Ayvaz ile birleştirdi. Hanife Gürdal, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni mesleğini duyurdu.

Magazin 15-10-21 20:33

Diyarbakır anneleri evlat nöbetini kararlılıkla sürdürüyor

Anne Semra Küçük: - "Oğlumu istiyorum. Evlatlarımızın hepsini alana kadar bu nöbetten vazgeçmeyeceğiz" - Anne Latife Ödümlü: - "Oğlum seni bekliyorum. Sen gelmeden buradan ayrılmayacağım"

Yurthaber 07-09-21 13:14

Uzmanlardan Kovid-19 önlemleriyle başlayacak yüz yüze eğitim öncesi ebeveynlere öneriler

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemen Işık Taner: - "Anne babanın yapması gereken, çocuğa okulda uyması gereken kuralları anlatmasıdır. 'Çok dikkat ettik, kurallara uyduk, aşımızı olduk ve okullar açıldı, bundan sonra da dikkat edelim ki okullar kapanmasın' gibi cümlelerle bunu olumlayıp anlatmak gerekiyor" - ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslı Bugay Sökmez: - "Salgın sürecinde uyku düzenimiz, beslenme şeklimiz değişti. Bu yeni düzene alışmak için ebeveynlerin, çocuklarıyla bir fizyolojik ön hazırlık yapmaları uyum sürecini kolaylaştıracaktır. Çocuğun uyku düzenini okul saatine göre ayarlamak veya kahvaltı saatini buna uygun şekilde hazırlamak gibi"

Yurthaber 01-09-21 11:03

Van’daki trafik kazasında ölü sayısı 4’e yükseldi

Van’ın Başkale ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4’e yükseldi.Başkale ilçesine bağlı Erek köyü yakınlarında dün meydana gelen kazada, Ayvaz Yılmaz idaresindeki 65 NT 708 plakalı kamyonet kontrolden çıkarak takla atmıştı.

Haber 07-04-21 12:21

Van’daki trafik kazasında ölü sayısı 4’e yükseldi

Van’ın Başkale ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4’e yükseldi.Başkale ilçesine bağlı Erek köyü yakınlarında dün meydana gelen kazada, Ayvaz Yılmaz idaresindeki 65 NT 708 plakalı kamyonet kontrolden çıkarak takla atmıştı.

Haber 07-04-21 12:20

112 Acil görevlileri Atatürk portresi isteyen kadının talebini yerine getirdi

Iğdır'da 112 Acil Çağrı Merkezi görevlilerinden Atatürk portresi isteyen 87 yaşındaki Latife Yargı'nın bu talebi yerine getirildi.

Haber 24-03-21 20:12

Gelin adayı Hanife aşka geldi! Kocasıyla barışınca...

Bir ayrı bir barışık süren evliliklerinde ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldığı kocası Kemal Ayvaz ile yine barışmış ve boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları silmişti. Eşiyle arasını düzelten ünlü isim aşk dolu paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 17-03-21 10:25

Hanife Gürdal kocasıyla barışınca dekolteli pozları sildi

Hanife Gürdal kocası Kemal Ayvaz ile yine barıştı. Gelin adayı Hanife boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları ise sildi.

Magazin 14-03-21 09:54

Eski eşini tüfekle öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı

Eski eşi Fatma Kovan'ı tüfekle öldürüp kaçan ve Kütahya'nın Gediz ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan Osman Ayvaz tutuklandı. Ayvaz'ın jandarmadaki ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 07-03-21 18:22

Stajyer avukatlar ruhsatnamelerini aldılar

Erzincan Barosu’nda stajını başarıyla tamamlayan avukatlar yemin ederek ruhsatnamelerini aldı ve meslek hayatına ilk adımlarını attılar.Stajyer avukatlar Seyhan Komar ve Ayvaz Cebre başarıyla tamamlanan staj evresinin ardından ruhsatnamelerini Erzincan Baro Başkanı Avukat Adem Aktürk’ten aldı.Törende konuşan Baro Başkanımız Adem Aktürk; “Erzincan Barosu, bugün olduğu gibi aramıza katılan meslektaşlarımız ile daha da büyüyor ve güçleniyor.

Yurthaber 05-03-21 08:13

'Babam beni kaçırdı, hayatım tehlikede' diyen Dubai Emiri'nin kızı Prenses Latife ablası için de yardım istedi 

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum'un kızı Prenses Latife el Maktum, İngiltere polisine, ablası Prenses Şamsa'nın 20 yıldan uzun bir süre önce Cambridge'te kaçırılması davasını yeniden incelemesi çağrısında bulundu.   Prenses Latife, BBC'yle paylaşılan mektubunda bunun, babasının emriyle kaçırılan Prenses Şamsa'nın kurtarılmasına yardımcı olabileceğini söyledi. 

Haber 25-02-21 15:25

Prenses Latife rehin tutulduğunu duyurmuştu! Dubai Emirliği'nden açıklama geldi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'un kızı Prenses Latife'ye "evde bakıldığı" açıklandı.

Haber 20-02-21 00:55

Son Dakika: İngiltere'den BAE Prensesi Latife için çağrı!

Son Dakika haberine göre İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, Dubai Emiri olan babası tarafından rehin tutulduğunu söyleyen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Prensesi Latife'nin hayatta ve iyi olduğunu görmek istediklerini bildirdi.

Haber 17-02-21 15:01

Prenses Latife: BM, Dubai Emiri'nin kızının 'zorla alıkonulmasıyla' ilgili olarak BAE'den bilgi isteyecek

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum'un kızı Prenses Latife'nin "zorla alıkonulmasıyla" ilgili olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nden bilgi isteyeceğini açıkladı. Hayatından endişe ettiğini söyleyen Prenses Latife'nin gizlice çektiği video, BBC'nin Panorama programında yayımlanmıştı.

Haber 17-02-21 12:55

Dubai Emiri'nin kızı: Babam beni esir aldı!

Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Reşit El Maktum'un 2018'de ülkeden kaçmaya çalışan kızı Prenses Latife el Maktum, arkadaşlarına gönderdiği bir videoda, babası tarafından "rehin alındığını" ve hayatından endişe ettiğini söyledi. BBC'nin Panaroma programına ulaştırılan videoda, Prenses Latife, Dubai'den kaçmaya çalıştığı gemide komandolar tarafından yakalandığını ve ilaçla uyutularak geri getirildiğini anlatıyor.

Haber 16-02-21 18:49

TKDK’dan Mecitözü Süt Üreticileri Birliği’ne araç ve makine ekipman desteği

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Mecitözü Süt Üreticileri Birliği’ne makine, ekipman ve süt taşımada kullanmak üzere araç alımına yönelik 630 bin lira hibe ödemesi yapıldı.Mecitözü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Metin Ayvaz, “TKDK, ilçemizde birçok projeye destek verdi.

Yurthaber 15-02-21 19:14