Yasemin Otavli Haberleri

Ünlü bir markayla anlaşan Yasemin Özilhan kamera karşısına geçti! Beyaz elbisesiyle poz verdi

Bir dönemin efsane dizilerinden Doktarlar'da 'Ela' rolüyle akıllara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Özilhan ünlü bir markayla el sıkıştı. Beyazlar içerisinde kamera karşısına geçen oyuncunun pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-22 12:53:10

Formuyla sık sık gündeme geliyor! Yasemin Özilhan'dan altın süt tarifi

Bir dönemin efsane dizilerinden Doktarlar'da 'Ela Altındağ' rolüyle hafızlara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Özilhan Instagram hesabında altın süt tarifini paylaştı.

Kadin 2024-04-15 11:51:54

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-04-09 11:14:54

Yasemin Şefkatli operasyon geçiren oğlu Ayel hakkında konuştu: Tekrardan operasyon geçirecek

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli evliliklerinin 3. yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almışlardı. Şefkatli, doğduktan sonra kalbinde sorun olan ikizlerden İbrahim Ayel'in bu ay sonu yeniden operasyon geçireceğini duyurdu.

Magazin 2024-04-08 09:43:28

Yeni aşkıyla gündemdeydi! Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Eski FBI ajanı sevgilisi ile gündemde olan ünlü oyuncu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar dikkat çekti.

Magazin 06-04-24 07:52

Altınova Belediye Başkanı Fazlaca görevine başladı

31 Mart Yerel seçimlerinde Altınova Belediye Başkanlığını kazanan Yasemin Fazlaca, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 04-04-24 10:35

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç Duymadım' dedi dillere düştü

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Özdemir 'Ben estetiğe ihtiyaç duymadım' deyince dillere düştü. Bestemsu Özdemir'e sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-24 08:09

Hem ehliyetsiz, hem alkollüydü! Kızını yatağa mahkum eden sürücünün peşini bırakmıyor

İzmir'de ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice (28), motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden oldu. Eyice hakkında 4,5 yıl hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun. Gencecik insanların hayatları mahvolmasın" dedi.

Haber 28-03-24 10:59

Oğlunun düğününde eşini öldürüp kızını yaralamıştı! 1,5 yıl sonra ahırda yakalandı... Altın kemer detayı dikkat çekti

Elazığ'da oğlunun düğününde salona gelip, karısı Yasemin Uçar'ı tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan 47 yaşındaki Yaşar Uçar, 1,5 yıl sonra saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.

Haber 21-03-24 15:12

Almanya'da 8 milyon euroluk vurgun yapıp Türkiye'ye kaçmıştı! 3 yıldır firari olan Yasemin Gündoğan teslim oldu...

Türk asıllı Alman vatandaşı Yasemin Gündoğan, 21 Mayıs 2021 tarihinde Bremen şehrinde çalıştığı Loomis isimli para taşıma şirketini soyarak dünya basınındaki manşetlerdeki yerini almıştı. 8.2 milyon euroluk vurgun yapan Gündoğan'ın paraları özel jetle Türkiye’ye soktuğu ve Akdeniz’de lüks bir yaşam sürdüğü iddia ediliyordu. 3 yıllık firari hayatının ardından Gündoğan Bremen'deki havalimanında ülkeye giriş yapmak isterken yakalandı.

Trend 21-03-24 09:46

Dokuz Oğuz'un Albay Tomris'i Yasemin Allen aradığı aşkı buldu! Sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Yasemin Allen bu defa sevgilisini paylaştı. Ünlü ismin sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı...

Magazin 19-03-24 10:56

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-24 08:27

Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olmuş! Boks torbasını yumruklar gibi vurmuş

İstanbul'daki bir güzellik salonunda yaşanan dayak olayı akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre güzellik merkezinin sahibi A.G., estestisyen Yasemin Er'i darbetti. Er'in kardeşi, "Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. A.G.'nin şiddete başvurmasının sebebi ise iddiaya göre topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olması!

Haber 10-03-24 11:36

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin fit hali gündem oldu! Yapılan o yoruma kayıtsız kalamadı

Yasemin Şefkatli Tatlıses ve İdo Tatlıses geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerine kavuşmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şefkatli bu kez sosyal medyada kendisini eleştiren kişiye verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 08-03-24 18:23

Annesi ve kız kardeşini uykularında katletti, savunması şaşkına çevirdi! 'Ben deli değilim ki...'

Kartal'da güvenlik görevlisi Ahmet Özcan, annesi Azime Özcan (66) ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı (43) uykularında bıçaklayarak öldürdü. Sanık Ahmet Özcan duruşmada yaptığı savunmada, "Annem yatak odasında domuz yağı ve muskalar bulurdu. Hep doktor ve hocalara giderdik. Sağdan, soldan yukardan sesler geliyordu. Ben deli değilimki. Çok kötüyüm kimsem kalmadı" dedi. Özcan, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. İşte detaylar...

Haber 08-03-24 10:59

Babasından öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismar! Sözleri kan dondurdu: 'Gözümüz aydın kızımız ölmüş'

Ümraniye'de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan, 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. Sinem Nur Ercan Taştan’ın annesi, "Beni ve kızımı tehdit etti. Darp etti. Kızım anne dayanamıyorum canıma kıyacağım demesi kulaklarımdan çıkmıyor. Bana gözümüz aydın Yasemin kızımız ölmüş dedi. Anne olarak içim acıyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 17:59

İkiz bebeklerinden biri ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den ikinci ameliyat açıklaması

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istemişti. Torunlarından İbrahim Ayel bir kez daha operasyon geçirecek. Yasemin Şefkatli, oğlunun geçireceği operasyon hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

Magazin 06-03-24 18:01

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye ceza üzerine ceza vermişti! Kızı Yasemin sert çıktı ama...

Survivor tarihinde 10 ceza alarak yarışma tarihinde en çok ceza alan Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'da konuştu. Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in bu konuda kendisine kızdığını itiraf etti ve isteğini de açıkladı.

Magazin 05-03-24 07:10

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın en zor günü! Ünlü isimler yanından ayrılmadı

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın 18 yıl boyunca kanser tedavisi gören annesi Yasemin Sözen, hayatını kaybetti. Oyuncunun annesi son yolculuğuna uğurlandı. Tunca’yı zor gününde Enis Arıkan, Burak Deniz, Hande Erçel ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Magazin 04-03-24 17:09

Değişimiyle gündem olmuştu! Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan ekranlara geri mi dönüyor?

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doktorlar dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan evlendikten sonra ekranlara ara vermişti. Son dönemde lüks yaşantısı ile dikkat çeken Özilhan'ın ekranlara dönüp dönmeyeceği ise merak ediliyordu. Ünlü isimden açıklama geldi.

Magazin 02-03-24 15:03

Eşini ve kızlarını katletti, sözleri şaşkına çevirdi! 'Uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor'

Ümraniye'de, dini nikahla birlikte yaşadığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney'i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney'in ifadesi ortaya çıktı. Suat Güney hakimlik ifadesinde, "Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 10:45

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli doğum kilolarından kurtuldu! 1 ayda tam 16 kilo verdi

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti ikiz bebeklerini 22 Ocak'ta kucaklarına almıştı. Bebeklerinden bir tanesi doğum sonrası kalbinden operasyon geçiren çift geçtiğimiz günlerde rahat bir nefes alıp ikizleriyle evlerine döndü. Taze anne baba İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 1 aylık bebeklerini ilk kez bırakıp baş başa dışarı çıktı. Şefkatli'nin fit hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-02-24 12:40

Serdar Dursun'un attığı golde eşi Yasemin Dursun TV karşısında çıldırdı! Allah'ım biliyordum

Fenerbahçe’nin ikinci transfer tescil döneminde yeniden kadrosuna kattığı Serdar Dursun, sarı-lacivertlilerle bu sezon çıktığı ilk lig maçında gole imza attı. Tecrübeli golcünün bu golü sonrası mücadeleyi TV'den takip eden eşi Yasemin Dursun adeta çılgına döndü. İşte detaylar...

Spor 17-02-24 22:09

Yasemin Sakallıoğlu'ndan Cem Yılmaz'a gönderme: Gösterime 50 bin TL verenlerin...

Son dönemlerin en sevilen komedyenlerinden Yasemin Sakallıoğlu, Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisi CMXXIV'in yüksek bilet fiyatları hakkında yaptığı yorumla gündem oldu. Sakallıoğlu,"50 bin liraya evlere temizliğe giderim" dedi.

Magazin 10-02-24 14:03

Tüm dünyada azalıyor, Türkiye'de artıyor! Üzücü tablo 'Aslında yasak, buna rağmen...'

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada dünya genelinde tütün kullanımında azalma yaşanmasına rağmen Türkiye’de artış görüldüğüne dikkat çekti.

Kadin 08-02-24 16:43

Türkiye bu olayı konuşmuştu: 'Çöp ev'de alıkonan 11 yaşındaki Cem Muhammet'e kan donduran işkenceler: Kafasına çekiçle vurup, üzerine idrar atmışlar...

Bursa'da teyzesinin çöp haline getirdiği dairede alıkoyduğu 11 yaşındaki Cem Muhammet A.'nın işkenceye maruz kaldığı öğrenildi. Anne Yasemin A., çocuğunun kafasına çekiçle vurulduğunu, kafasında şişe kırıldığını ve üzerine idrar atıldığını belirtti. Yasemin A. ayrıca "Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.

Haber 08-02-24 14:43

İkiz bebeklerinden biri ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli güzel haberi böyle duyurdu

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz haftalarda dünyaya geldi. Bebeklerinden birinin kalbinde sorun olan ve geçirdiği ameliyat sonrası hastanede gözlem altında tutulan Şefkatli, minik oğluyla ilgili güzel haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-02-24 13:24

Çöp evde bulunmuştu... Yeniden devlet korumasında! 'Can güvenliği yok, kaçırılma riski var'

Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (12), çöp ev haline gelen dairedeki bir odada kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliye edilmesine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları itiraz etti. İtiraza gerekçe olarak Kamuran Pınar A.'nın kaçma ihtimali, Cem Muhammet'in can güvenliği ve kaçırılma riski gösterildi. Anne Yasemin A. da oğlunun tedbir amaçlı yeniden devlet korumasına alındığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 05-02-24 11:40

Yasemin Özilhan'ın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Altını giymeyi unutmuş'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle ve türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yer alan Doktor'da hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 03-02-24 14:53

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli oğlu Sinan Emir’i paylaştı! 'Ayel’i bekliyoruz...'

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli'den son olarak yeni kare geldi. Şefkatli ikizlerden minik Sinan Emir'i paylaştı.

Magazin 02-02-24 14:39

Hataylı depremzede kadın, yeni bir hayata adım attığı Denizli'de atölye açtı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'daki evi ve iş yeri kullanılamaz hale gelen Yasemin Çam, oğluyla birlikte yerleştiği Denizli'de açtığı el sanatı atölyesi ile geçimini sağlıyor.

Yurthaber 31-01-24 13:12

Dokuz Oğuz'un yıldızı Yasemin Kay Allen öpüşme sahnesi tavsiyesiyle gündem oldu! 'En azından...'

Geçtiğimiz günlerde son olarak Aile dizisinde rol alan Selin Şekerci'nin öpüşme sahnesi itirafı sosyal medyada gündem olmuştu. Şimdi de başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Yasemin Kay Allen öpüşme sahneleriyle ilgili bir tavsiyede bulundu.

Magazin 31-01-24 09:38

Taze baba İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali olay oldu

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba olmanın heyecanını yaşadı. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldi. Taze baba İdo Tatlıses bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından imaj tazeledi.

Magazin 30-01-24 15:53

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan plaj tarzıyla dikkat çekti! Gelinlik gibi

Doktorlar dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, bir haftadır Maldivler tatiline devam ediyor. Sosyetik güzelin plaj kıyafeti sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 28-01-24 13:56

İbrahim Tatlıses torunu için dua istemişti! Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in son durumunu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli minik İbrahim Ayel'in sağlık durumunu açıkladı.

Magazin 27-01-24 07:39

İbrahim Tatlıses oğlu İdo ve gelini Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden biri için dua istedi! Üzen haber sonrası paylaştı

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken üzücü bir haber geldi. İbrahim Tatlıses torunlarının birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyerek dua istedi. İbrahim Tatlıses, üç günlük torununun fotoğrafını paylaşıp “Ameliyatı güzel geçti” dedi.

Magazin 25-01-24 15:27

İbrahim Tatlıses doğum yapan gelini Yasemin Şefkatli'yi ziyaret etti! İkiz torunlarını görünce...

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli anne oldu. Türkücü torunlarını gördükten sonra bakın ne dedi.

Magazin 24-01-24 17:08

Öpüşme itirafı olay oldu! Aile'nin yıldızı Selin Şekerci 'partnerime giriyorum' sözleriyle sosyal medyayı salladı

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Serap Koruzade' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Selin Şekerci öpüşme itirafıyla gündem oldu. Yasemin Şefik'in talk show programına konuk olan Şekerci öpüşme sahneleriyle ilgili yaptığı açıklamayla sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-01-24 15:21

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan yeni yaşını lüks tatilde kutladı! Görenler Kendine ne yaptın dedi

Doktorlar dizisiyle hafızalara kazınan ve şimdilerde oyunculuktan uzakta lüks bir yaşam süren Yasemin Özilhan yeni yaşını Maldivler'de kutladı. Yasemin Özilhan'ın son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 24-01-24 12:15

İş kadını Yasemin Sadıkoğlu darp edilme anı kameraya yansıdı!

İş kadını Yasemin Sadıkoğlu, İstanbul Etiler'de bir gece kulübünde kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğradı. Darp eden şahıslar polis ekipleri tarafından yakalandı. Sadıkoğlu’nun darp edildiği anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Haber 22-01-24 20:39

İbrahim Tatlıses dede oldu! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikizlerine kavuştu

İbrahim Tatlıses bir kez daha dede oldu. 2021 yılında İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Yasemin Şefkatli geçtiğimiz günlerde karnı burnunda pozlarıyla dikkat çekmişti. 872 Bin takipçisi bulunan Instagram hesabından kısa bir video paylaşan İdo Tatlıses'in heyecanlı halleri dikkat çekti.  Şarkıcı paylaştığı videoda, " Ne nüfus cüzdanlarını mı alacağım" ifadelerini kullandı. Şarkıcıyı yakın dostları hastanede yalnız bırakmadı.

Magazin 22-01-24 15:33

Doğuma günler kaldı! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli ayna pozuyla gündem oldu! 'Giyinmeyi unutmuş'

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Şefkatli bu defa ayna karşısındaki pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-01-24 15:01

Yasemin Sakallıoğlu son paylaşımıyla gündem oldu... Ay sinirim bozuldu diyerek bavullarının gelmediğini duyurdu!

Sosyal medyadaki komik videolarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu son paylaşımıyla da gündem oldu. Ünlü komedyen Avustralya'ya gitti ama bavulları gelemdi. Sakallıoğlu o anları sosyal medya hesabından "Ay sinirim bozuldu" notuyla paylaştı.

Magazin 17-01-24 16:52

Survivor Yiğit Poyraz'ın Aleyna'ya baktığı anlar olay oldu! Yasmin Erbil hemen bakın ne paylaştı

Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz sosyal medyanın gündeminde. Survivor All Star'da yarışma sırasında Aleyna eğildiği sırada arkasında olan Yiğit Poyraz'ın bakışları gündem oldu. Yapılan kötü yorumlardan sonra Yasmin Erbil'den ve sevgilisinin ailesinden hamle gecikmedi.

Magazin 17-01-24 14:55

Marmaris'teki lüks yattan sinyal alındı, İspanyol dedektifler bölgeyi ablukaya aldı! Yasemin Gündoğan takibi...

Almanya'da para transfer merkezinde çalışan ve çalıştığı şirketi 8 milyon euro dolandıran Yasemin Gündoğan, kayıplara karışmıştı. İspanyol dedektiflerin Çeşme ve Marmaris'te aradığı Gündoğan'ın telefonundan sinyal geldiği tespit edildi. Marmaris açıklarındaki bir lüks yattan geldiği belirtilen sinyal üzerine 20 dedektif bölgeyi çembere aldı.

Haber 16-01-24 08:29

Aşık olduğu kadının başından aşağı kimyasal madde dökmüştü! Saldırgan hakında karar açıklandı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde 5 Ekim 2021 günü, Yasemin Uzunçelebi'nin başından aşağı kimyasal madde dökerek yüzündeki organların erimesine sebep olan ve yatağa mahkum eden Mehmet Yıldız hakkında karar açıklandı. Mahkeme, sanığın 20 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Haber 15-01-24 20:15

Acun ılıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı iddialı tarzıyla olay oldu! Bir giydi bir çıkardı

Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasemin Ilıcalı zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Duru güzelliğiyle kendine hayran bırakan Yasemin Ilıcalı şimdi de iddialı tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-01-24 15:53

Mehmet Erbil'in kızına aşkından Survivor'a odaklanamadı! Yiğit Poyraz adaya veda mı edecek?

Mehmet Erbil'in kızı Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz Survivor ekibine katılmıştı. Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutlamıştı. Poyraz, performansında düşüş yaşadığını ve adaya uyum sağlama konusunda zorluk çektiğini ifade etti. Bunun nedenin ise bir suredir birlikte olduğu Mehmet Erbil’in kızı Yasmin Erbil’e duyduğu özlem olduğunu belirtti.

Magazin 10-01-24 15:12

Caner Erkin'den sonra o da yaptı! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo karısı Yasemin Şefkatli'yi koluna kazıttı

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses karısı Yasemin Şefkatli'nin yüzünü dövme yaptırdı. Futbolcu Caner Erkin de yıllar önce Şükran Ovalı'yı koluna kazıtmıştı.

Magazin 09-01-24 14:59