Yasir Arafat Haberleri

Fenerbahçe U17 Takımı'ndaki Yasir Boz'un harika golü, akıllara 2017/18 sezonunu getirdi! Giuliano bunu yapsa şampiyonduk yorumları dikkat çekti...

U17 Elit A Ligi 8. hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan müsabaka, konuk ekip sarı - lacivertlilerin 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Fenerbahçe U17 Takımı'nda forma giyen Yasir Boz'un 12. dakikada kaydettiği gol, sosyal medyanın gündemine oturdu. Fenerbahçeli taraftarların aklına ise 2017/18 sezonunda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi geldi. İşte detaylar...

Spor 2023-11-04 16:35:07

Arda Güler'den sonra bir isim daha! Real Madrid, Fenerbahçe'nin 16'lık yıldızı Yasir Boz'u da istiyor

Son yıllarda altyapısından oldukça değerli isimler çıkaran Fenerbahçe'de bu kez U19 Takımı'nın formasını giyen bir isim, dünya devlerinin radarına girdi. İngiliz basınının iddiasına göre, İspanyol ekibi Real Madrid Arda Güler'in ardından Yasir'i de kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Spor 2023-10-17 08:44:36

Real Madrid, Fenerbahçe'nin 'yeni Arda Güler'ini de kapmak üzere! Henüz U-19'da forma giyiyor ama...

İspanya La Liga devi Real Madrid, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i kadrosuna katmıştı. Dünyaca ünlü kulüp, 20+10 milyon euro bonservis bedelini sarı - lacivertlilere ödeyerek 18 yaşındaki futbolcuya imza attırmıştı. İspanyol devinin Fenerbahçe'de forma giyen bir diğer genç yetenek Yasir Boz'u kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 2023-10-16 18:33:33

Madeni Türk Lirası’nda ağırlık değişti, otomatların ayarları şaştı! Sosyal medyada gündem olmuştu: Darphane’den açıklama geldi

Darphane, yaklaşık 14 yıl sonra Türk Lirası madeni paraları için ağırlık düzenlemesine gitme kararı almıştı. Metal paradaki değişiklik otomatları etkilerken, sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine açıklama geldi. Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin ise, “Bankaların bankamatiklerinde böyle bir sıkıntı yok” diyerek Merkez Bankası’nın gerekli düzenlemeler için bilgilendirmede bulunduğunu dile getirdi.

Finans 2023-04-15 11:23:29

Kemikleri kırılıp, iç kanama geçirmiş! Suudi Arabistan, Lionel Messili Arjantin'i böyle devirmiş!

FIFA Dünya Kupası'nda ilk sürpriz, Arjantin - Suudi Arabistan maçında gerçekleşmişti. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Arjantin, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Müsabakanın son anları nefes keserken, 90+5. dakikada yaşanan bir çarpışma sonucu Suudi Arabistan futbolcusu Yasir Al Shahrani hareketsiz şekilde yerde kalmıştı. Ambulansla hastaneye götürülen futbolcunun yüzünde birçok kırık olduğu ve iç kanama geçirdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-11-22 12:28

iPhone 14 Pro Max ile otomobilini takas etti! 'Telefonu alacak gücüm yoktu'

Malatya'da yaşayan Yasir Aksaç (25), 55 bin TL değerindeki otomobilini, iPhone 14 Pro Max ile takas etti. Aracını satamayınca takas yoluna başvurduğunu anlatan Aksaç, "Aracımı ilan sitesine koydum satamadım. Arka camına istediğim telefon markasını yazarak takas olabileceğini belirttim. Bir kişi aradı, anlaştık ve takas işlemlerini gerçekleştirdik. İkimize de hayırlı olsun" dedi.

Haber 13-10-22 10:16

Son dakika: Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Yasir Şahin atandı

Son dakika haberine göre Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Yasir Şahin atandı.

Haber 28-07-22 00:51

Darphane yeni nesil bandrolleri tanıttı

İçki ve sigarada kaçakçılık ve sahtecilikle mücadele için geliştirilen son teknoloji ürünü ve 5 farklı katmanda güvenlik özellikleri barındıran bandrollerin, sahte ile gerçeğinin gözle kolaylıkla ayırt edilebilmesine imkan sağladığı ve kopyalanamadığı bildirildi - Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin: - "Sistem sayesinde devletimizin ÖTV gelirlerinin yaklaşık 125 milyar liralık kısmını güvence altına da almış oluyoruz"

Yurthaber 22-07-22 10:16

Ünlü sanatçı Alişan, Arafat vakfesinden yapılan canlı yayına katıldı! Hüngür hüngür ağladı

Fotoğraf sanatçısı Engin Uzun, Arafat vakfesinde sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Yayına katılan ünlü sanatçı Alişan, aklına geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş gelince gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 10-07-22 07:38

Hacı adayları Arafat heyecanını anlattı

Haccın en önemli rüknü "vakfe"nin yapıldığı yer olan Arafat'a gelen hacı adayları, burada Hazreti Adem ile Hazreti Havva'nın dünyada buluştuğu yer olan Cebel-i Rahme'yi ziyaret ediyor - Türk hacı adaylarından Osman Kızıl: - "Bu duygular buraya gelmeyince sözlerle, kelimelerle ifade edilmeyecek bir şey. Ben buraya gelinceye kadar hiçbir şey hissetmedim, ta ki Cidde Havaalanı'na inene kadar" - Nevşehir'den kutsal topraklara gelen Celalettin Bektaş: - "Tüm Müslüman alemine, Peygamber Efendimizin gezdiği, gördüğü yerleri herkese Allah'ım nasip eylesin"

Yurthaber 08-07-22 11:05

Darphaneden Reşat altın adımı! 104 yıl sonra yeniden basıldı

Darphaneden yeni altın üretimi hamlesi geldi. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, vatandaşların yüksek ilgisi nedeniyle ve piyasadaki sahte basımların önüne geçebilmek amacıyla Reşat altın basımına 104 yıl sonra yeniden başladı. Öte yandan Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin'den Reşat altın alacaklara önemli uyarılar geldi.

Finans 07-07-22 13:07

Hacı adayları Cebel-i Rahme'yi ziyaret etti

Hazreti Adem ile Hazreti Havva'nın dünyada buluştuğu yer olan Cebel-i Rahme'yi de içinde bulunduran Arafat, hacı adayları tarafından ziyaret ediliyor - Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Kurt: - "Bütün hacı adaylarıyla aynı anda bulunduğumuz tek mekan vardır, o da Arafat'tır. Arafat aynı zamanda vahdet ve tevhit mekanıdır"

Yurthaber 04-07-22 14:07

Konyaspor, Yasir Subaşı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Konyaspor, Yasir Subaşı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Yurthaber 13-06-22 13:15

Arafat ne demek? Arafat kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Arafat kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Arafat kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:47

Şehit polislerin kanı yerde kalmadı! Saldırgan ölü ele geçirildi

Şanlıurfa'da Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan, ölü ele geçirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı" ifadesine yer verdi. Arslan'ın yerinin babasını arayıp yardım istemesi sonrasında telefon sinyalinden tespit edildiği ortaya çıktı.

Haber 10-03-22 16:32

Şanlıurfa'dan acı haber! 2 polis şehit oldu

Şanlıurfa'da 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki şüpheli, yaşanan takip sırasında polis ekibine ateş açtı. Saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru Cemal Bozkurt ve komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Haber 09-03-22 19:37

Muhammet Yasir'i kalbinden bıçaklayıp öldürdü! Platonik aşk besliyormuş: Kıskançlık krizine girdim

Adana'da Muhammet Yasir Yücel'in önünü kesip kalbinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki A.S.Y. tutuklandı. A.S.Y., ifadesinde, E.Y. ile sevgili olduklarını öne sürüp, “Bir süre sevgili olduktan sonra ayrıldık. Olay günü de başka biriyle görünce kıskançlık krizine girdim” dediği ortaya çıktı.

Haber 22-02-22 10:37

Makat çatlağı (anal fissür) evde de tedavi edilebilir! İşte yapmanız gerekenler

Halk arasında makat çatlağı olarak bilinen anal fissür, genellikle sindirim sistemi sorunlarından ya da çeşitli travmalardan dolayı meydana gelebilir. Anal fissürlerin önlem alınmadığında derinleşen ve doktor müdahalesi gerektiren duruma geldiğini söyleyen Proktoloji Uzmanı Yasir Gözü, fissürleri önlemek için nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlattı.

Haber 23-11-21 14:23

Makat çatlağında sıvı tüketimi nasıl olmalı?

Makat çatlağı kabızlık gibi dışkılama esnasında yaşanan sıkıntılardan dolayı meydana gelebilir. Makat çatlağı tedavisinde su tüketiminin önemli yer tuttuğunu söyleyen Proktoloji Uzmanı Dr. Yasir Gözü, hastalığın tedavisi için sıvı alımında nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. İşte makat çatlağı tedavisinde sıvı tüketimi hakkında bilinmesi gerekenler...

Haber 11-10-21 09:19

Kıl dönmesi belirtileri ve tedavisi nedir? Kuyruk sokumu ve makat bölgesinde de yaşanıyor

Yaşam kalitesini oldukça etkileyen ve tedavi edilmediği taktirde ciddi sağlık sorunları oluşturan kıl dönmesi, son zamanlarda sık görülmeye başladı. Peki kıl dönmesi nedir? Belirtileri nelerdir? Konu ile ilgili merak edilen soruların tüm detaylarını Proktoloji Uzmanı Dr. Yasir Gözü sizler için cevapladı.

Haber 06-09-21 09:05

Hemoroid nedir, hemoroid belirtileri nelerdir?

Hemoroid, makat çıkışında görülen toplardamarlardan oluşan, meme şeklindeki makattan taşan yapılardır. Hemoroid hakkında merak edilen her şeyi Proktoloji Uzmanı Dr. Yasir Gözü’nün detaylı anlatımıyla sizler için derledik.

Haber 30-07-21 09:13

Genital siğil nedir, genital siğiller nasıl tedavi edilir?

Genital siğillerin cinsel yolla kolayca bulaştığını belirten Proktoloji Uzmanı Op.Dr. Yasir Gözü, tedavide geç kalınmaması gerektiğine vurgu yaptı. Gözü, hastalığın tedavi yöntemleri hakkında da bilgi verdi.

Kadin 30-07-21 09:01

Kayserispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Teknik direktör Yalçın Koşukavak: - "Ligin zorluk derecesi yüksek" - "(Manuel Fernandes) Saygıyı çok hak eden yönleri var. Antrenmanın her tarafında var. Yüzde yüzünü veriyor" - Futbolculardan Yasir Subaşı: - "Forma rekabetinin içinde olacağım ve elimden geleni yapacağım"

Yurthaber 13-07-21 20:14

Abdurrahman Önül kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte ilahileri…

Arafat, Gül Ahmed, Son Nebi, Medine Gülü, Son Peygamber, Ben de Geleyim, Yusuf’un Öyküsü gibi birçok önemli eserleri seslendiren Abdurrahman Önül, okuduğu ilahiler sayesinde geniş kitlelerce tanındı. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Abdurrahman Önül, müzik eğitimi için birçok kursa gitti.

Haber 19-04-21 10:15

Kayserispor, 22 kişi ile Trabzon’da

Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Hes Kablo Kayserispor, maç hazırlıklarını tamamladı.Trabzon’a giderek maç saatini beklemeye başlayan sarı-kırmızılı ekipte, Denis Alibec, Gustavo Campanharo, Anton Maglica, Ömer Uzun, İsmail Çipe ve Miguel Lopes kadroya dahil edilmedi.Kayserispor’un Trabzonspor maçı için 22 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:Silviu Lung, Doğan Alemdar, Cristian Sapunaru, Uğur Demirok, Dimitrios Kolovetsios, Mario Paz, Zoran Kvrzic, Ramazan Civelek, Yasir Subaşı, Aziz Behich, Karlo Muhar, Joseph Attamah, Daniel Avramovski, Emre Demir, Aaron Lennon, Besard Sabovic, Melih Okutan, Pedro Henrique, İlhan Parlak, Nurettin Korkmaz, Kevin Luckassen ve Muğdat Çelik.

Yurthaber 06-04-21 09:04

Bora: Müşteri memnuniyeti önceliğimiz

YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "N Kolay ile de müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza bir yenisini eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Yurthaber 01-04-21 12:08

Bora: Rol model bir şirket olmanın gerekliliğini yerine getiriyoruz”

YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Yetenek ve bilgilerine sonuna kadar inandığımız her bir çalışanımızın katkısı ile birlikte tüm hedeflerimize ulaşacağız.

Yurthaber 24-03-21 12:21

Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişlerinden, Vali Şentürk’e ziyaret

Bir takım teftişler için Bilecik’e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişleri, Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret etti.Genel teftiş çalışmaları ile ilgili Bilecik’e gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Müfettişleri Başmüfettiş Yusuf Taşan ve Müfettiş Yardımcısı Yasir Çavuşoğlu Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret etti.

Yurthaber 18-03-21 11:29

Kayserispor’da 6 eksik var

Deplasmanda yarın Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor’da 6 futbolcu forma giyemeyecek.Süper Lig Ligin 19.haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor’da 6 futbolcu sahaya çıkamayacak.Sakatlıkları devam eden kaleci Silviu Lung, Ömer Uzun, Denis Alibec, İlhan Depe, sakatlığı geçen ancak maç eksiği olan Karahan Yasir Subaşı ve lisansı askıya alınan Miguel Lopes Gaziantep FK maçında takımdaki yerini alamayacak.

Yurthaber 15-01-21 11:22

Mersin balığı hatıra parası basılacak

Nesli tükenmekte olan Mersin Balığı, Darphane Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı ’Hatıra Para’ programına alındı.Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan ve dünyanın en önemli endemik canlıları arasında bulunan Mersin balığı, Darphane Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı ’Hatıra Para’ programına alındı.Mersin balığı üzerine araştırma ve çeşitli kitaplar yazan Araştırmacı-Yazar Güven Genç’in yazılı başvurusu sonrasında yapılan incelemelerle birlikte Mersin balığının bulunduğu hatıra parasının Darphane Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı ’Hatıra Para’ programına alındığı Genel Müdür Abdullah Yasir Şahin imzalı bülten ile açıklandı.Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında basımı kararlaştırılan hatıra paralar arasında ‘Çarşamba’nın Kıymetlisi’ olarak adlandırılan Mersin balığının da bulunmasından büyük mutluluk duyan Araştırmacı-Yazar Güven Genç’e, Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayısıyla plaket takdim etti.

Yurthaber 13-01-21 15:09

Mersin balığı hatıra parası basılacak

Nesli tükenmekte olan Mersin Balığı, Darphane Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı ’Hatıra Para’ programına alındı.Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan ve dünyanın en önemli endemik canlıları arasında bulunan Mersin balığı, Darphane Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı ’Hatıra Para’ programına alındı.Mersin balığı üzerine araştırma ve çeşitli kitaplar yazan Araştırmacı-Yazar Güven Genç’in yazılı başvurusu sonrasında yapılan incelemelerle birlikte Mersin balığının bulunduğu hatıra parasının Darphane Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı ’Hatıra Para’ programına alındığı Genel Müdür Abdullah Yasir Şahin imzalı bülten ile açıklandı.Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında basımı kararlaştırılan hatıra paralar arasında ‘Çarşamba’nın Kıymetlisi’ olarak adlandırılan Mersin balığının da bulunmasından büyük mutluluk duyan Araştırmacı-Yazar Güven Genç’e, Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayısıyla plaket takdim etti.

Yurthaber 13-01-21 15:08

Yasir Subaşı form tutuyor

Hes Kablo Kayserispor’da sakatlıktan çıkan Karahan Yasir Subaşı takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor’da Karahan Yasir Subaşı 1-2 hafta içerisinde yeniden formasına kavuşması bekleniyor.

Yurthaber 13-01-21 09:32

Yasir Subaşı takıma katıldı

Hes Kablo Kayserispor’da Galatasaray maçında sakatlanan Karahan Yasir Subaşı takımla birlikte çalışmalara başladı.Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor’da Karahan Yasir Subaşı sevinci.

Yurthaber 31-12-20 14:14

Yasir Subaşı takıma katıldı

Hes Kablo Kayserispor’da Galatasaray maçında sakatlanan Karahan Yasir Subaşı takımla birlikte çalışmalara başladı.Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor’da Karahan Yasir Subaşı sevinci.

Yurthaber 31-12-20 14:14

Yasir Subaşı idmanlara başladı

Hes Kablo Kayserispor’da sakatlığı nedeniyle 3 haftadır sahalardan uzak kalan Karahan Yasir Subaşı çalışmalara başladı.Hes Kablo Kayserispor’da Yasir Subaşı’dan iyi haber geldi.

Yurthaber 18-12-20 09:32

Kılınç’tan başarılı öğrenciye ödül

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, TÜBİTAK proje yarışmasında Türkiye ikinciliği kazanan TP Ortaokulu öğrencisi Yasir Giray Şeker’i makamında kabul ederek, ödüllendirdi.Adıyaman Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 15-12-20 16:57

Başkan Başdeğirmen: “Sizlerin verdiği güçle daha çok çalışıyoruz”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Yurthaber 08-12-20 22:53

Yasir 1 ay oynayamayacak

Hes Kablo Kayserispor futbolcusu Yasir Subaşı, 1 ay formasından uzak kalacak.Süper Lig’in 9.

Yurthaber 28-11-20 09:21

Yasir Subaşı sakatlandı

Hes Kablo Kayserispor’un sol bek oyuncusu Karahan Yasir Subaşı, Galatasaray maçında sakatlandı.Süper Ligin 9.haftasının kapanış karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olan Hes Kablo Kayserispor’da sahaya ilk onbirde başlayan Karahan Yasir Subaşı 41.dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.

Yurthaber 24-11-20 15:46

Kayserispor'a Yasir ve Lung'dan kötü haber

Hes Kablo Kayserispor'da Galatasaray karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Yasir Subaşı ve Silviu Lung'un son durumları belli oldu. Yasir Subaşı'nın köprücük kemiğinin kırıldığı belirtilirken, Silviu Lung'un ise yırtığı olduğu kaydedildi.

Spor 23-11-20 22:15

Cadde esnafının tamamı imza verdi, trafiğin eski haline dönmesini istiyorlar

Kütahya’da Asım Gündüz Caddesi trafiğinin eski haline dönmesi için cadde esnafının topladığı imza sayısının 130’a ulaştığı bildirildi.Esnaflar, Asım Gündüz Caddesi trafiğinin eski dönmesini gündeme taşıyan AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun’a teşekkür ederken, "3-5 esnaf istiyor diye şehrin trafiğini mahvedemeyiz" diyen Belediye Başkanı Alim Işık’a kırgın olduklarını ifade ettiler.Cadde esnaflarından Mehmet Soğucaklı, Mustafa Özten, Sakin Benli, Yasir Demir, Mehmet Metin Tuncel ve Hasan Çetin şu açıklamayı yaptılar, "Öncelikle AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun Bey’e teşekkür ediyoruz.

Yurthaber 21-10-20 12:01

AK Parti Isparta Merkez İlçe’de Ahmet Yasir Pirimoğlu dönemi

AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirilen 7’inci olağan kongresinde başkanlığa Avukat Ahmet Yasir Pirimoğlu seçildi.AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı’nın 7’inci olağan kongresi gerçekleştirildi.

Yurthaber 10-10-20 13:47

Müftülükten engelli öğrenciye bilgisayar

Adıyaman İl Müftülüğü, bedensel engelli 13 yaşındaki çocuğa bilgisayar hediye etti.Adıyaman’ın Varlık Mahallesi’nde ikamet eden Muhammed Yasir isimli ortaokul 3.

Yurthaber 01-10-20 12:52

Müftülükten engelli öğrenciye bilgisayar

Adıyaman İl Müftülüğü, bedensel engelli 13 yaşındaki çocuğa bilgisayar hediye etti.Adıyaman’ın Varlık Mahallesi’nde ikamet eden Muhammed Yasir isimli ortaokul 3.

Yurthaber 01-10-20 12:52

Malatya’daki cinayet soruşturmasında 1 tutuklama

Malatya’da 1 kişinin silahla vurularak öldürülmesi olayına karıştığı belirlenen bir kişi tutuklandı.Edinilen bilgilere göre, dün gece yarısı Aslanbey Mahallesi’nde aralarında daha önceden husumet bulunduğu ileri sürülen Arafat Y.

Haber 24-09-20 16:43

Malatya'da iki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, kurşunların isabet ettiği Arafat Y. (20) yaşamını yitirdi, Burak D. (24) ağır yaralandı.

Haber 24-09-20 07:16

Malatya’da husumetlilerin karşılaşması kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı

Malatya’da husumetli olan iki kişi arasında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi öldü 1 kişide yaralandı.Olay, gece yarısı Battalgazi ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi’nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet bulunduğu ileri sürülen Arafat Y.

Haber 24-09-20 02:58

Kayserispor’da sırt numaraları belli oldu

Hes Kablo Kayserispor takımında futbolcuların giyeceği forma numaraları belli oldu.Süper Lig’de başarılı bir dönem geçirmek için çalışmalarını sürdüren ve ilk haftada sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor’da futbolcuların forma sırt numaraları belli oldu.Hes Kablo Kayserispor kulübünden alınan bilgilere göre, mevcut kadroda bulunan futbolcuların giyeceği formaların sırt numaraları şu şekilde:1- İsmail Çipe3- Joseph Attamah4- Dimitrios Kolovetsios5- Oğuzhan Çapar7- Harrison Manzala8- Hasan Hüseyin Acar10- Pedro Henrique11- Muğdat Çelik12- Abdulkadir Taşdan13- Miguel Lopes14- Emre Demir16- Doğan Alemdar17- Nurettin Korkmaz18- Zoran Kvrizc19- Ömer Uzun20- Adem Doğan22- Cristian Sapunaru25- Aaron Lennon26- İlhan Depe32- Yasir Subaşı33- Silviu Lung88- Gustavo Campanharo89- Yaw Achak92- Mario Situm96- Daniel Avromovski

Yurthaber 11-09-20 13:48

Kaymakam Fırat şehit ailelerine bayram ziyareti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçedeki şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.Kaymakam Fırat ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.Fırat ve beraberindeki heyet şehitler Birol Yavuz, Özgür Gümüş, Yasir Ağır’ın ailelerini ziyaret etti.

Yurthaber 02-08-20 15:50