Yaşlı Haberleri

Dünyanın en yaşlı insanları bu 8 kuralı uyguluyor! İşte uzun yaşamın sırrı

Çoğumuz hayattan alabileceğimizin en fazlasını almak isteriz. Uzun ve mutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Uzmanlara göre 'Güç Dokuz' kuralı 100 yaşına kadar yaşamanıza yardımcı olabilir. Ömrü uzatmak için formda kalmanın, iyi beslenmenin, bol su içmenin ve bazı kötü alışkanlıklara son vermenin yanı sıra 'Güç Dokuz' kuralını hayatınıza benimseyebileceğiniz iddia ediliyor.

Haber 08-04-2024 07:58

Bakan Göktaş duyurdu: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, nisan ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıkları ödemelerine dair bilgilendirme yaptı. Bakan Göktaş, 4,8 milyar TL tutarındaki ödemeleri hesaplara yatıracaklarını bildirdi.

Finans 05-04-2024 09:08

90 yaşına merdiven dayayan profesör dinçliğin formülünü açıkladı! Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kurmuştu

Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kuran Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, 89 yaşında olmasına rağmen üniversitede ders vermesi ve hasta bakmasının yanı sıra her gün 1 saat yürüyüp, haftada bir gün pilates yapıp gençlere örnek oluyor.

Haber 18-03-2024 13:51

Türkiye'nin en yaşlı insanı! Tek isteğini açıkladı Evime mutfak yapılsın, çay pişireceğim

Türkiye'nin yaşayan en yaşlı insanı olan 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale'deki doğup büyüdüğü evine mutfak yapılmasını istiyor. Kızı ile birlikte kalan Sınıroğlu, "Bir mutfağım yok, odada pişiriyorum yemeğimi. Yerim var, bir mutfağımı yapsalar çay pişireceğim" dedi.

Kadin 15-02-2024 11:14

Diğer Haber Etiketleri

bant beslenme Aktris Doktor Güzellik uzmanı Hırsız Kuaför Model Oyuncu Fizik Psikoloji asgari ücret alkol bal bebek yağı c vitamini e vitamini kuşburnu muz yeşil çay yoga zerdeçal Yaşlılar Haftası karın kası şeker yıldız meditasyon ceket köy tayt maaş retinol saç kesimi Sebze buz kafein su 14 14 uyku aksesuar nemlendirici pantolon yaşlanma karşıtı krem saç kremi genetik Instagram Güneş Beyin Testis Dil Göz Jennifer Garner Michelle Pfeiffer Diyarbakır Kars Sinop Tekirdağ Van Kırıkkale Salma Hayek botoks Kırşehir Valiliği cilt bakımı sigara fondöten Köprücük kemiği kemik GSS hastane ameliyat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öksüz yetim güneş kremi hırsızlık yastık aşevi moda huzurevi masaj makyaj sütyen Oyun sağlıklı beslenme Saç boyası güneş gözlüğü Zam gasp tuz kaş tırnak seks seçim maske yangın bikini tiktok stres uykusuzluk yaşlılık Saray Türkiye alara cilt dekolte bağırsak bakım bob bol burun fayda estetik etiket engelli erkek gece guinness güzel güzellik giyim genç gençleşme yöntemleri hasta hata hasar ilik iltihap iğne iksir anne ayak aylık araştırma dinamik dolgu dudak egzersiz kapri ipucu yumurta akı yeşil yıllar yöntem yaş yaşam yemek kaz ayağı mor mutlu martha stewart latin rutin sabah saç saç boyama saç kesim modelleri saç kesimleri saç stilleri retinol krem sağlıklı sağlıklı yaşam stil sırt üstü yatmak tavsiye sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı krem kadın kurs kolajen katlı saç kesimi kayınvalide olgun ölü nörobilim ünlü ürün trend uyumak uzman torun vücut tüyo yüz masaj aleti yüz yogası vegan yabancı dil yağ dermatolog nedir eo yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde zihin hücreler saç stili sağlıklı yiyecek sırt spektrum 5 yaş ayaklar sosyal medya

Yaşlı

Yaşlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaşlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kırşehir'de kazanlar yaşlı, hasta, engelli ve ihtiyaç sahipleri için kaynıyor

Kırşehir Valiliği tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan aşevinde hazırlanan yemekler, hasta, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Yurthaber 29-01-2024 11:09

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı, Bakan Göktaş zam farklarını yatıracakları tarihi açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ocak ayı yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yattığını duyurdu. Bakan Göktaş, TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından gelen zam farkının da şubat ayında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Finans 09-01-2024 09:23

Asgari ücretle beraber o rakamlar da değişti! Maaşlar, borçlar, ödenekler, yapılandırmalar...

Uzun süredir beklenen 2024 asgari ücreti açıklandı. Milyonların gözü yeni asgari ücretle beraber değişecek rakamlara çevrildi. Sadece asgari ücret değil askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı da değişti. İşte detaylar...

Finans 28-12-2023 08:04

Diyarbakır'da engelli ve yaşlı bireylere sıcak yemek hizmeti verecek aşevi açıldı

Diyarbakır'da Bağlar Kaymakamlığınca ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli bireylerin sıcak yemek ihtiyacının karşılanması için hayata geçirilen proje kapsamında kurulan aşevi hizmete açıldı.

Yurthaber 30-10-2023 15:38

Sakın bu şekilde kullanmayın! Yaşlanmanıza neden olarak kırışıklıkları artırıyor

Cilde uygulanan yanlış ürünler ve işlemler geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Genç yaşta yaşlanma izlerine sebep olan cilt bakımı hatalarından uzak durmak için bilinçli olmak gerekiyor. Uzmanlar yanlış uygulanan güneş kremleri hakkında uyarıyor.

Kadin 20-06-2023 11:37

Uşak'ta yangın çıkan evdeki yaşlı kişi öldü, eşi hastaneye kaldırıldı

Uşak'ın Banaz ilçesinde evde çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı kişi hayatını kaybetti, eşi hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 06-06-2023 10:14

80 yaşında hiçbir kırışıklığı yok! Büyükannesinin genç görünmesini sağlayan en önemli sırrını paylaştı

Ciltte meydana gelen kırışıklık etkilerini azaltmak ve olduğumuz yaştan çok daha küçük görünmek doğru bakımlar ile mümkün olabiliyor. Botoks kullanmadan yapılan cilt bakımları da yaşınızı oldukça gençleştirebiliyor. TikTok'ta büyükannesinin gençlik iksiri yaratan bakım sırlarını ve cilt temizleme rutinini paylaşan bir kadın oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 04-06-2023 20:13

Kuaför 15 yıl yaşlandıran saç hatalarını paylaştı! Bu saç stilinden uzak durun

Doğru saç stili çok daha genç görünmemizi sağlarken yanlış saç kesimleri ve stilleri yaşımıza yıllar katabiliyor. Gözden kaçan ufak hatalar oldukça yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Bir kuaför yaşlı gösteren saç stillerini açıklayarak tüm kadınları uyardı.

Kadin 01-06-2023 14:15

Tekirdağ'da evine girdikleri emekli öğretmenin eşyasını gasp eden 3 zanlı yakalandı

Tekirdağ'da evine girdileri emekli öğretmenin değerli eşyası ile aracının anahtarını gasp ettikleri öne sürülen kar maskeli 3 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 31-05-2023 11:58

31 yaşındaki kadın yaşlanmayı durduran kolajen bombası tavsiyelerini paylaştı! Görenler gerçek yaşına inanamıyor

Yaşıtlarına göre çok daha genç görünen kadınların cilt bakımların hangi uygulamaları yaptığı ve hangi malzemeleri kullandığı merak ediliyor. Daha genç görünmek ve yaşlanmaya dur demek isteyen kadınlar bu konu hakkında uygun yollar arıyor. TikTok'ta 31 yaşındaki bir kadın genç gözükmesini sağlayan sırlarını açıkladı.

Kadin 31-05-2023 10:13

Van'da yaşlı ve kimsesizlerin yüzü VEFA Projesiyle gülüyor

Van'ın Erciş Kaymakamlığınca yürütülen Vefa Projesi kapsamında ilçedeki yaşlı, bakıma muhtaç, engelli, öksüz ve yetimlerin ihtiyaçları karşılanıyor.

Yurthaber 24-05-2023 10:51

Bu şekilde uyumak bir gecede yaşlandırıyor! Cildinin kırışmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Herkesin rahat ettiği uyku pozisyonu değişiklik gösteriyor. Bu pozisyonlar uykuya çok daha rahat geçmenizi sağlayabiliyor. Ancak TikTok'ta cildin yaşlanmasına neden olan uyku pozisyonunu açıklayan bir kadın, takipçilerini şaşırtarak cildi için en doğru uyku pozisyonunu gösterdi.

Kadin 24-05-2023 09:41

Gerçek yaşını duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor! En az 25 yaş genç gösteriyor

Yaş ilerledikçe cildimizde ve saçlarımızda meydana gelen değişiklerin yanı sıra stilimizde uyguladığımız bazı hatalar da çok daha yaşlı görünmemize neden oluyor. TikTok'ta dekolteli üstü ve üzerine tam oturan pantolonuyla gerçek yaşını açıklayan bir kadın sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kullanıcı Latin kadının gerçek yaşına inanamadı.

Kadin 23-05-2023 10:24

Uzak durmanız gereken 5 giyim hatası! Yaşlı görünmenize sebep oluyor

Saç stili ve kesimi, makyaj, cilt bakımı gibi etkenler görünüşümüzü doğrudan etkileyebiliyor. Bu etkenlerin arasında yer alan moda hataları çok daha yaşlı görünmemize sebep olabiliyor. Uzmanlar yaşlı görünüme sebep olan uzak durmanız gereken giyim hatalarını sıraladı.

Kadin 18-05-2023 20:23

Güzellik uzmanı en az 15 yıl yaşlı gösteren hataları paylaştı! Para harcamadan genç görünmek mümkün

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişiklikler yaşımızın çok daha genç veya yaşlı görünmesine neden olabiliyor. 45 yaşındaki güzellik uzmanı yeni tanıştığı kişilerin oldukça genç gözüktüğünü söylediğini belirterek genç görünümünün sırlarını paylaştı. Güzellik uzmanı yaşınıza yaş katan ufak hataları açıkladı.

Kadin 16-05-2023 14:08

60 yaşında yıllara savaş açan tüyosunu paylaştı! Annesinden öğrendikleriyle en az 20 yaş genç gözüküyor

Genç görünmek için uygulanan işlemlerin yanı sıra yaşam alışkanlıklarını da değiştirmek gerekiyor. Yaşına göre çok daha genç görünen kadınların güzellik sırları merak ediliyor. 60'lı yaşların sonunda olan bir kadın yıllara meydan okuyan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı.

Kadin 15-05-2023 09:10

Kaz ayaklarını ve kırışıklıkları yok ederek 10 yaş gençleştiren maske tarifi

Cildimizdeki kırışıklıklar yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Özellikle kaz ayakları her geçen sene derinleşerek yaşımıza yıllar katıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için cilt bakımına ve nemlendirmeye dikkat etmek gerekiyor. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 08-05-2023 15:26

Evde bir şey bulamayınca bakın ne yaptılar! Zor durumdaki yaşlı kadının evine giren hırsızlar...

Kars'ta 'Pes' dedirten bir hırsızlık olayı meydana geldi. Tek başına yaşayan ve zor durumda olan yaşlı kadının evine giren hırsızlar evde bir şey bulamadı. Bunun üzerine beyaz eşyaların motorlarını, halı ve bazı eşyaları çalan hırsızlar ortadan kayboldu. Hırsız girdiğini fark eden yaşlı kadın önce komşularından yardım istedi, sonra da polise ihbarda bulunuldu.

Haber 05-05-2023 11:09

56 yaşındaki Salma Hayek yaşlanma karşıtı iksirini açıkladı! Biraz iğrenç ama...

56 yaşındaki Hollywood yıldızı Salma Hayek, gençlere meydan okuyan fiziği ve cildiyle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu yılların eksiltemediği güzelliğinde kullandığı sırlarını açıkladı. Botoks etkisi yaratan kolajen deposu iksirini paylaşan Salma, yaşlanma karşıtı bakımında yaptıklarını anlattı.

Kadin 04-05-2023 15:42

Bu saç modeli hatası en az 10 yaş büyük gösteriyor! 40 yaş üstü kadınların yapmaması gereken saç modelleri

Saç modelleri olduğumuzdan daha genç veya daha yaşlı görünmemize neden olabiliyor. Özellikle bazı saç modelleri var ki konforlu olmamızı sağlarken yaşımıza yıllar katabiliyor. Bir saç stilisti özellikle 40 yaş üstü kadınların asla yapmaması gereken saç modellerini açıkladı.

Kadin 03-05-2023 13:32

65 yaşındaki Michelle Pfeiffer, genç gözükmesini sağlayan güzellik sırrını paylaştı! Yaşlanmaktan korkmuyor çünkü...

Başarılı oyuncu Michelle Pfeiffer, 65 yaşında olmasına rağmen kusursuz cildini yıllardır korumayı başarıyor. Güzel aktris yıllara meydan okuyan görünümünün sırlarını paylaşarak genç gözükmesini sağlayan bakımını açıkladı. Basit yaşlanma karşıtı bakımı kadınlara ilham oldu.

Kadin 02-05-2023 16:14

64 yaşındaki Cougar, genç erkeklerin yaşlı kadınları tercih etmesini sağlayan 5 nedeni açıkladı! Daha iyi seks...

İlişkilerde görülen yüksek yaş farkları toplum tarafından rahatsız edici yorumların yapılmasına neden olabiliyor. Bu nedenle sosyal medyada yaş farkı ile ilgili birçok video çekiliyor. 64 yaşındaki Cougar, genç erkeklerin yaşlı kadınları tercih etmesinin 5 nedenini açıklayarak yaşlı kadınların sekste çok daha iyi olduğunu iddia etti.

Kadin 01-05-2023 10:01

Botoks etkisi kanıtlanmış maske tarifi! Bir tutamıyla yaşlılık izlerini silip süpürüyor

Yaşlandıkça ciltte meydana gelen kırışıkları gidermek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak yanlış botoks uygulamaları yüzde hasar bırakabiliyor. Bu nedenle birçok kişi botoks etkili maske tarifleri arıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için etkili maske önerileri arıyorsanız kanıtlanmış yaşlanma karşıtı maske tarifine göz atabilirsiniz.

Kadin 28-04-2023 10:15

81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşlanma karşıtı bakımı! Genç görünmenin yolu oldukça basit

Yıllara meydan okuyan Martha Stewart, yaptığı konuşmalarda sağlıklı yaşam rutinini açıklayarak cildinde yarattığı gençlik iksirini gösteriyor. 81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşına göre genç ve dinamik görünümü oldukça dikkat çekiyor. Hayranları Martha'nın genç gözükmesini sağlayan güzellik sırlarını merak ediyor. Martha Stewart yaşlanma karşıtı rutinini açıklayarak kadınlara ilham oluyor.

Kadin 25-04-2023 10:36

58 yaşındaki model Paulina Porizkova yeni yaşını çırılçıplak soyunarak kutladı! Yaş ayrımcılığına karşı gelerek yıllara meydan okudu

Kadınlara gençliklerinden itibaren her yaşta farklı baskılar yaşatılıyor. İleri yaşlarda kadınların istedikleri gibi mini, bikini, dekolte giymesine karşı çıkan düşünceler birçok kadının özgürlüğünü kısıtlıyor. 58 yaşındaki model Paulina Porizkova, yeni yaşında çırılçıplak soyunarak bu yaş ayrımcılığı hakkında düşündüklerini paylaştı.

Kadin 24-04-2023 12:07

Kuaför anında genç görünüm sağlayan saç stillerini açıkladı! Zarif ve genç gözükmek için...

Saç kesimi yüzümüzü şekillendirerek daha genç ve zayıf gözükmemizi sağlayabiliyor. Her yaşa ve yüz şekline yakışan saç kesimleri değişim gösteriyor. Bir kuaför özellikle 40 yaş üstü kadınlar için en uygun olan saç kesimini paylaşarak bu stilin yaşlanma karşıtı etki yarattığını belirtti.

Kadin 23-04-2023 13:23

82 yaşındaki büyükanne 20 yaş genç gözükmesini sağlayan gençlik sırrını paylaştı! Yaşlanma karşıtı üç tavsiye

Yaş ilerledikçe cildimizde meydana gelen değişimleri en aza indirmek için doğru cilt bakım rutini oluşturmak gerekiyor. Yaşıtlarına göre çok daha genç gözüken kadınların cilt bakım ve güzellik sırları oldukça merak ediliyor. TikTok'ta 82 yaşındaki bir büyükanne torunun paylaştığı videoda en az 20 yaş genç gözükmesini sağlayan tüyolarını açıkladı.

Kadin 22-04-2023 15:49

74 yaşında fiziğiyle gençlere taş çıkartıyor! Yıllara meydan okuyan kadın gençlik sırrını açıkladı

Yaşlandıkça genç görünüm sağlayan kolajen üretimi giderek azalıyor. Bu nedenle genç görünmek isteyenler kadınlar güzellikleri için yaşlanma karşıtı ürünler arıyor. Ancak genç görünüm sadece cilt bakımı ile yeterli olmuyor. 74 yaşındaki model Norma Williams, yabancıların durdurup yaşını sorduğunu ve ona inanmadığını söyleyerek genç gözükmesinin sırrını anlattı.

Kadin 19-04-2023 13:58

Güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı yağı açıkladı! Botoks etkisi yaratan yağ 10 yaş gençleştiriyor

Yaşlanmayı önlemek mümkün olmasa da yaşlılık etkileri doğru yöntemler ile azaltılabiliyor. Yüzdeki kırışıkları gidermek için en etkili yolun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak güzellik uzmanları evde uygulanan doğal bir yağın da düzenli kullanımda botoks etkisi yarattığını paylaştı.

Kadin 14-04-2023 14:55

Yaşına kimse inanamıyor! 100 yaşında dünyanın en yaşlı doktoru olarak ünlendi... Uzun yaşamının sırrı bakın neymiş?

100 yaşındaki Dr Howard Tucker, “Dünyanın en yaşlı doktoru” ve 1947'den beri doktorluk yapıyor. Guinness rekortmeni Dr. Tucker uzun yaşamın sırrı olarak biftek ve alkol dahil olmak üzere kendi sırlarını paylaştı. Tucker’in sırları kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 14-04-2023 14:54

Yüzünüzü 10 yaş genç gösteren rengi açıkladı! Herkese yakışıyor

Saç modeli ve stili, giydiğimiz kıyafetler, yaptığımız makyajlar yaşımızı olduğundan çok daha genç gösterebiliyor. Bir stilist yaptığı açıklamada yüzünüzü en az 10 yaş genç gösterecek rengi açıklayarak bu rengin herkese yakıştığını belirtti. İşte her kadının dolabında olması gereken ve yaşlanmaya meydan okuyan o renk...

Kadin 13-04-2023 14:17

61 yaşındaki kadın yıllara meydan okuyan gençlik sırrını açıkladı! Yataktan çıkmadan önce...

Sağlıklı ve kırışıksız bir cilde sahip olan kadınların gençlik ve güzellik sırları merak ediliyor. Her kadının cildine uyguladığı bakım rutini farklılık gösteriyor. TikTok'ta 61 yaşında yıllara meydan okuyan bir kadın, yaşlanma karşıtı gençlik sırrının günlük rutininden geçtiğini paylaştı.

Kadin 06-04-2023 13:51

Yaşlılık izlerini anında yok ediyor! 10 saniyede 20 yaş gençleştiriyor

Cildimizde zaman içerisinde ortaya çıkan kırışıklıkları geçirmek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak botoksun etkileri de uzun süreli olmuyor. Evde yapılan doğru cilt bakımı ile daha genç görünmek mümkün olabiliyor. TikTok'ta cildini gençleştirmek için uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın bu yöntemin etkileri ile şaşırtıyor. İşte botokssuz gençleşme yöntemi...

Kadin 02-04-2023 13:34

Doğal güzellik savunucusu olduğunu belirterek botoksa karşı çıktı! Erkekler beni hiç bu kadar seksi bulmadı

Sosyal medya ile birlikte giderek artan güzellik standartları botoksa ve estetiğe olan ilginin artmasına neden oluyor. Artık sadece yaşlanmış cildi olan kadınlar değil genç kadınlar da botoks uygulamalarını tercih ediyor. Ancak bazı ünlüler var ki doğal güzelliği savunarak botoksa karşı çıkıyor. Doğal güzelliği seçen kadınlar erkeklerin hiç olmadığı seksi olduğunu söylediklerini belirterek botoksa meydan okuyor.

Kadin 30-03-2023 16:32

Uzmanı yaşlılık karşıtı 6 güzellik sırrını açıkladı! Botoks ve dolgu yaptırmadan genç görünmek mümkün

Genç görünmenin etkili yolunun yaşlılık karşıtı kremlere binlerce lira vermek veya botoks yaptırmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlülerin güzellik uzmanı kadınların daha genç gözükmesini sağlayacak ücretsiz 6 güzellik sırrını paylaştı. Bu yöntemlerle daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kadin 29-03-2023 09:35

Sinop'ta huzurevinde kalan yaşlılar kurslarla el becerilerini geliştiriyor

Sinop'ta huzurevinde kalan yaşlılar, farklı dallarda açılan kurslarda ele becerilerini geliştirip, farklı ürünler ortaya koyuyor.

Yurthaber 28-03-2023 11:52

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için botokstan daha etkili yöntemini paylaştı! Her evde bulunan yaşlılık karşıtı doğal çözüm

Yaşlandıkça saçta ve ciltte meydana gelen değişimler stres, yanlış beslenme, genetik gibi etkenler nedeniyle erken yaşlarda ortaya çıkarak çok daha olgun görünmemize sebep olabiliyor. Ciltteki kırışıklık problemini çözmek için botoks uygulamaları tercih ediliyor. Ancak TikTok üzerinden paylaşım yapan bir kadın yüzdeki kırışıklıklardan kurtulmak için uyguladığı botokstan daha etkili olduğunu savunduğu basit yöntemini açıkladı.

Kadin 27-03-2023 13:52

Gençlik sırrı sayesinde kimse gerçek yaşını bilemiyor! Botoks olmadan kırışıklıklara ve yıllara meydan okuyor

Ciltteki kırışıklıklar çok daha yaşlı gözükmeye neden olabiliyor. Kadınlar botoks olmadan kırışıklıklardan kurtulmanın etkili yollarını arıyor. Yaşıtlarına göre çok daha genç gösteren kadınların cilt bakımlarında uyguladıkları teknikler merak ediliyor. TikTok'ta yaşam sırlarını paylaşan bir kadın genç gözükmesini sağlayan yaşlılık karşıtı tüyosunu açıkladı.

Kadin 17-03-2023 12:06

15 yaş genç görünmenin kolay formülünü paylaştı! Adeta gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Genç ve dinamik bir görünüm için çeşitli yöntemler aranıyor. Ancak yaşlılık karşıtı yöntemler oldukça pahalı veya zararlı olabiliyor. Bu nedenle bu yöntemler hakkında bilinçli olmak ve daha önce yaptıran kişilerin deneyimlerine dikkat etmek gerekiyor. Gerçek yaşından 15 yaş genç gösteren bir kadın gençlik sırrını paylaştı.

Kadin 16-03-2023 14:25

Dermatolog paylaştı: Kırışıklık karşıtı kremi bu bölgelere asla sürmeyin

Yaşlandıkça ortaya çıkan yaşlılık belirtilerini azaltmak adına çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor. Kırışıklık karşıtı kremler ciltte meydana gelen kırışıkların azalmasına yardımcı oluyor. Ancak kırışıklık karşıtı kremlerin etkilerini daha iyi görebilmek için kullanılan bir yer oldukça risk oluşturuyor. Dermatolog kırışıklık karşıtı kremlerin asla kullanılmaması gereken bölgeyi açıkladı.

Kadin 14-03-2023 15:55

En genç gösteren saç kesimi! Yüzü anında gererek yaşlılığa savaş açıyor

Saç kesimleri yaşımızın çok daha genç gözükmesini sağlayabiliyor. Yüz şekline ve yaşa uygun kesimler genç ve dinamik bir görünüme kavuşturuyor. Uzmanlar olgun kadınların tercih etmesi gereken doğru saç kesim stillerini paylaşıyorlar.

Kadin 08-03-2023 10:39

Türkiye'de olduğu ameliyatla tüm görünümünü değiştirdi! İnsanlar 20 yaş genç gözüktüğünü söylüyor

Yüze ve vücuda yapılan cerrahi müdahaleler tüm görünüm değişmesini sağlayabiliyor. Türkiye'de yapılan estetik operasyonların başarısı dünya üzerinden birçok kişinin ülkemizi tercih etmesini sağlıyor. TikTok'ta Türkiye'de yaptırdığı ameliyatla yaşadığı değişimi gösteren bir kadın oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 06-03-2023 16:43

Kimse gerçek yaşını tahmin edemiyor! Botoks olmadan gençleşmenin yolunu buldu! En az 20 yaş küçük duruyor

Yaşına göre daha genç gösteren kadınların yaşlanma karşıtı güzellik tüyoları merak ediliyor. Kadınlar daha genç gözükmek için çeşitli yollar arıyor. Kırışıklıkları ve mimik çizgilerini geçirmek için en etkili yolun botoks olduğu düşünülse de evde yapılan doğal çözümler de daha genç gözükmenizi sağlayabiliyor. Kimsenin gerçek yaşını tahmin edemediği bir kadın gençlik sırlarını paylaştı.

Kadin 06-03-2023 11:57

50 yaşındaki Jennifer Garner genç görünümünün sırrını paylaştı! Cep dostu yaşlanma karşıtı tüyosu

50 yaşındaki Jennifer Garner, özel hayatı ve romantik komedi filmlerindeki güzelliği ile tanındı. Jennifer'ın yaşına rağmen oldukça sıkı ve genç görünen cildi için uyguladığı bakımlar merak ediliyordu. Jennifer Garner, genç görünüm sağlayan cildi için yaptığı basit güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 03-03-2023 11:52

Sakın yapmayın! Sadece bir gece bile beyni mahvederek yıllarca yaşlandırıyor

Beyin sağlığı tüm vücudu etkisi altına alıyor. Bu nedenle beyin sağlığını korumak için çeşitli alışkanlıklardan uzak durmak gerekiyor. Yapılan araştırmalar geceleri sıklıkla yapılan bir alışkanlığın beyni yıllarca yaşlandırdığını belirtiyor. Farkında olmasak bile beyin yapısında büyük değişikliklere sebep olan bu alışkanlığı hayatımızdan çıkarmak gerekiyor.

Haber 01-03-2023 17:03