Yatak Haberleri

Asla ıslak saçla yatmamalısınız! Sebebini öğrenince bu alışkanlıktan hemen vazgeçeceksiniz... İşte mide bulandıran o neden

Bazı insanlar, güzel bir duşun ardından bir an önce dinlendirici bir uykuya geçmek için saçlarını kurutmadan ıslak saçla yatağa girebiliyor. Ancak bu hemen bırakmanız gereken bir alışkanlık. Çünkü arkasında yatan, mide bulandıran bir neden var. Islak saçınızın yatak başlığında oluşturduğu sıcak ve nemli ortam, akarlar için mükemmel bir üreme alanı sağlar. Tahtakuruları ve bakteriler de cabası...

Kadin 08-03-2024 10:19

İstanbul'da şoke eden manzara: Her odada 10 yatak, yatak başı 3 bin TL! 'Ceset kokuyor içerisi'

Avcılar'da bir ev sahibi, 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.

Haber 04-03-2024 12:59

Nakliyatın böylesi: Motosikletle yatak taşıdı! Görenler telefona sarıldı

Beyoğlu'nda motosikletle trafikte yatak taşıyan kişi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 29-02-2024 10:33

40 yıllık uzman uyardı: Sabah kalkar kalkmaz yatağınızı sakın toplamayın! Tehlikeli hastalıklara davetiye çıkarıyor

Uyku ve yatak biliminde yaklaşık 40 yıldır uzmanlığa sahip MattressNextDay'in CEO'su Martin Seeley, uyanır uyanmaz ilk iş olarak yatağın toplanmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Haber 26-01-2024 10:20

Diğer Haber Etiketleri

benzer Terapist İletişim Performans Yataş deprem döviz alkol Akrep burcu Aslan burcu Balık burcu Başak burcu Boğa burcu İkizler burcu Koç burcu Kova burcu Oğlak burcu Terazi burcu Yay burcu Yengeç burcu cinsel ilişki boyun ağrısı dekorasyon bebek yatak odası kabartma tozu koltuk hobi halı son dakika haberler son dakika haberi uyku ev sahibi mutfak perde kalorifer Bakteri Göz Birkan Sokullu İngiltere West Bromwich Albion FC Bursa İstanbul Kayseri Muğla Kırıkkale Avcılar Beyoğlu Çorlu kedi köpek OnlyFans Cinsellik doğal gaz evcil hayvan fantezi Astroloji tatil temizlik fenomen bebek pudrası fabrika çocuk İhracat yastık oyuncak sabun motosiklet çarşaf parmak Kiracı düğün ten uyumu Elektrikli süpürge ilişki sorunları cep telefonu pudra televizyon Tuğba Ekinci Elon Musk seks penis yangın tiktok baş ağrısı boyun düzleşmesi boyun fıtığı fıtık huzursuz bacak sendromu küme baş ağrısı orgazm sırt ağrısı stres Torbalı Avustralya alara çorap çoçuk yatak modelleri çocuk yatakları çift kişilik yatak çiftler ayrılık burç fatura erkek eş anlamlı kelimeler evli gülmek fuar huzursuz bacak sendromu nedir hile hızlı düşme kanepe ipucu yöntem yatak bariyeri yatak baza yatak fiyatları yatak pedi yemek mon mikrop mutlu saç sevgi sevgili saygı salya tecrübe tek kişilik yatak test taht kadın istek koku komik partner öneri uyarı uzman torun ayrılmak isteyen sevgili seksolog çift öpüşme çeşitleri tüyo zirve zodyak zemin zihin seks yapmak ayaklar

Yatak

Yatak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yatak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yıkılan 5 katlı binanın içinden Deprem Yatak sağlam çıktı

Bursa’da kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılacak 5 katlı bina, "Deprem Yatak Projesi" için yerle bir oldu. Yıkılarak toz bulutuna dönen binanın zemin ve üçüncü katına yerleştirilen çelik konstrüksiyonlu yatak, enkazdan sağlam çıktı.

Haber 02-09-2023 17:26

Avustralyalı sosyal medya fenomeni uzun ilişkinin sırrını verdi! “Aynı yatakta uyumuyoruz”

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Chloe Szepanowski ve sevgilisi Mitvh Orval 8 yıldır mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Fenomen isim Arti ve Sunny adını verdikleri iki çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile olduklarını ifade ederken hayranlarına uzun ilişkinin sırrını vererek şaşkına çevirdi. Szepanowski ayrı yataklarda uyuduklarını söylemesi gündem yarattı.

Trend 09-06-2023 15:51

Mutlu çiftlerin yapmaktan zevk aldığı 8 şey! En az 3 tanesini yapıyorsanız...

Mutlu bir birliktelik için temel olan şeyin sevgi ve saygı olduğu biliniyor. Ancak bu temel duyguları uygulamaya koymak zorlu olabiliyor. Uzun yıllar boyunca beraber olan mutlu çiftlerin yaptıklarına bakınca birbirlerinin hayatlarına karşı daha güvenli ve saygılı oldukları görülüyor. İşte mutlu çiftlerin yaptığı 8 şey...

Kadin 19-05-2023 11:51

53 yaşındaki Andrea Sunshine'a kendinden küçük erkeklerden teklif yağıyor! Yatakta iyi olup olmadığını önceden anlarım

Cinsel ilişkilerde ten uyumunun önemi seksologlar tarafından vurgulanıyor. Uzmanlar bir kişiyle yatakta uyum sağlayıp sağlayamayacağınızı öpüşerek tahmin edebileceğinizi belirtiyor. 53 yaşındaki Andrea Sunshine, kendisinden yaşça küçük erkeklerle birlikte olduğunu ve bu erkeklerle cinsel ilişkiye girmeden yatak performanslarını anlayabildiğini açıkladı.

Kadin 26-04-2023 15:12

İster bebeğiniz ister kendiniz için kullanabileceğiniz en iyi yatak bariyerleri

Tüm ebeveynler çocuklarının ve kendilerinin güvenli şekilde uyuyabilmeleri için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Bu konuda da anne babaların en iyi yardımcıları, yatak bariyerleri olur. Hem kendi yatağınızda hem çocuklarınızın yataklarında kullanabileceğiniz bu ürünler hakkında detaylı bilgi ve öneri almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi yatak bariyeri modellerini bir araya getirdik. Listemize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 07-03-2023 17:25

Rahat bir uyku isteyenler için en iyi yaylı yatak çeşitleri

Güne zinde bir başlangıç yapmanın yolu, huzurlu ve verimli uyku uyumaktan geçiyor. Yüksek hava geçirgenliği sağlayan, ergonomisiyle vücudu rahat ettiren ve dayanıklılığıyla kalitesini uzun yıllar koruyan yaylı yataklar; keyifli ve deliksiz uyku çekilmesine yardımcı oluyor. Gelin; yüksek konfor vadeden ve rahatlığıyla uyumaya doyamayacağınız, her bütçeye uygun, en kaliteli yaylı yatak çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 28-02-2023 16:27

Kaloriferleri açmadan ısınmanızı sağlayacak tüyolar! Doğal gaz faturalarınızı düşürebilirsiniz

Doğal gaz faturaları kış aylarında bütçeyi oldukça zorluyor. Vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler arıyor. Geceleri kaloriferi kapatmak istemeyen ama kapatınca da üşüyen kişiler için aşağıda bulunan tüyolar oldukça etkili sonuçlar sağlıyor. Uzmanlar geceleri kaloriferleri açmadan ısınmanızı sağlayacak yöntemleri paylaştı.

Kadin 29-01-2023 14:13

Yatak eş anlamlısı nedir? Yatak kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türk dili birçok farklı dillerden etkilenerek gelişimini sürdürmüştür. Bu dillerden Türkçe sözlüğüne eklenen birçok kelime vardır. Fakat dilimizde çoğu kelime Eski Türkçe kökenlidir. Bunlardan biri olan yatak kelimesi birden fazla anlama sahiptir. Zaman içerisinde anlam açısından zenginleşen ve farklı anlam karşılıkları kazanan yatak kelimesi eş anlamlıya sahiptir. Peki, yatak kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 30-12-2022 17:26

Hiçbir şey tahmin edildiği gibi değilmiş: Pornodakilerden çok farklı! Erkeklerin ve kadınların seksten beklentileri bambaşka çıktı

Kadınların ve erkeklerin hayata bakış açıları oldukça fazla olabiliyor. Kadınlar birçok konuya daha duygusal yaklaşırken erkekler duygularını kullanmamaya çalışıyor. Bu da çeşitli konularda sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Birbirlerini anlamayan ve tartışma yaşamak istemeyen çiftler numara yapmaya başlıyor. Yapılan araştırmalar kadınların ve erkeklerin seksten beklentilerinin, düşüncelerinin farklı olduğunu açıkladı.

Kadin 17-12-2022 09:25

Baş Twit'çi Elon Musk yine iş başında: Orayı yatak odalarıyla donatmış! Mantıklı mı, yoksa saygısızlık mı?

Twitter'ın yeni sahibi Baş Twit'çi Elon Musk'ın şirketin San Francisco'daki genel merkezindeki bazı konferans odalarını "yatak odalarına" dönüştürdüğü bildirildi. Twitter'daki çalışma kültürünü elden geçiren Musk'ın, yatak odalarını geç saatlere kadar çalışacaklar için yaptırdığı düşünülüyor. Bu açıdan biraz mantıklı bir hamle gibi dursa da bazı kaynaklar odaları 'saygısızlık göstergesi' olarak görüyor.

Haber 07-12-2022 11:46

Kötü kokulara son verin! Evdeki evcil hayvan kokusu nasıl giderilir?

Evcil hayvanlar hayatımızı çok daha mutlu ve huzurlu devam ettirmemizi sağlıyor. Evde köpek veya kedi ile yaşamak mutluluk verse de oldukça zorlu durumlara yol açabiliyor. Evde bulunan evcil hayvan kokusu bu zorluklar arasında bulunuyor. Evdeki evcil hayvan kokusu nasıl giderilir? hayvan sahipleri tarafından sıklıkla aratılıyor. Evinizi mis gibi kokutmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 10-11-2022 16:26

Terapistler uyarıyor! Eşinizin ayrılmak istediğini gösteren 5 işaret

Evlilik veya sevgililik sürecinde kadın ile erkeğin ilişkiye bakış açısı oldukça farklılık gösterebiliyor. Bazen ilişkide çok mutlu olduğumuzu düşünürken ayrılma arifesinde olduğumuzu fark etmiyor olabiliriz. Terapistler partnerinizin sizden ayrılmak istediğini gösteren işaretleri belirtiyor.

Kadin 09-11-2022 13:18

Uyumadan önce çarşafın altına bir adet sabun koyun mucizeye inanamayacaksınız! Bir saatte etki ediyor

Uyku temel ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Uyku sırasında yaşanan problemler uykusuzluğa neden olabiliyor. Yapılan araştırmalar yetersiz uykunun çok ciddi hastalık risklerini artırdığını gösteriyor. Uykusuzluğa neden olan durumlar arasında huzursuz bacak sendromu yer alıyor. Huzursuz bacak sendromunu tek bir malzemeyle çözmek mümkün olabiliyor.

Haber 21-10-2022 10:04

Kırıkkale'de yataktan düşen bebek yaşamını yitirdi

Kırıkkale'de yataktan düşen bebek yaşamını yitirdi

Yurthaber 17-10-2022 16:23

Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği Başkanı Güler'den fuar değerlendirmesi:

"(IBIA Expo-Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı) 91 ülkenin 320 şehrinden 22 bin 500'e yakın ziyaretçi geldi. 5 bin 700'ü yurt dışından gelen ziyaretçiydi. Sektörümüz için oldukça verimli bir fuardı" - "Sektör olarak şu anda 3 milyar dolarlık bir ciroyu, 2 milyar dolarlık ihracatı 25 bin kişilik istihdamla sağlıyoruz. Hedefimiz, 2023'ün sonunda bu rakamları 35 bin istihdama, 4 milyar dolar ciroya ve 3 milyar dolara ihracata ulaşmak"

Yurthaber 13-10-2022 13:04

Seks uzmanı önerdi: Yatakta daha iyi olmak isteyen herkes bunu bilmeli

Cinsellik temel ihtiyaçlar arasında bulunuyor. İnsanlar aktif ve daha iyi bir cinsel yaşam için çeşitli yöntemler arıyor. Seks uzmanları verdikleri öneriler ile bu konuda oldukça yardımcı oluyor. Cinsellik ve ilişkiler hakkında önerilerden bulunan Nadia Bokody, yatakta daha iyi olmanızı sağlayacak kuralı açıkladı. Bu kurala dikkat etmek hem sizi hem de partnerinizi mutlu edecek.

Haber 13-10-2022 09:43

Uzmanlar öneriyor! Seks hayatınızı renklendirecek, yatak performansınızı zirveye çıkaracak tüyolar

Cinsel yaşamda bazen düşüşler görülürken bazen oldukça yükselebiliyor. Cinsellikte görülen düşüşler hem kişiyi hem de partnerini zor durumda bırakabiliyor. Seks hayatınızı kontrol altına almak için libidonuzu yükseltecek sizi ve cinsel partnerinizi mutlu edecek öneriler bulunuyor. Yatak odanızda uygulayacağınız ufak tüyoların etkisi oldukça şaşırtacak.

Haber 10-10-2022 11:30

Burçlar cinsellik konusunda ipucu veriyor! Burçların yatak performansları nasıl?

Cinsellik hakkında çeşitli varsayımalar bulunuyor. Bu varsayımlar kişiden kişiye göre değişiyor. Kimileri yemek yeme şekline bakarak kimileri konuşma tarzına bakarak yatakta nasıl olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Astroloji bu konuda yardıma koşuyor. Burçların sekste nasıl olduğunu ve beklentilerini açıklıyor. İşte burçların yatak performansları...

Kadin 10-10-2022 08:26

Neden daha önce denememişim diyeceksiniz: Tertemiz ve deliksiz uykunun yolu buradan geçiyor! Yataklarınıza hemen uygulayın

Çarşafları değiştirdikten sonra temiz yatağa yatmak en haz veren anlar arasında bulunuyor. Adeta terapi gibi olan bu durumun etkisini uzun süre devam ettirecek temizlik hilesi TikTok üzerinden paylaşıldı. Bu yöntem ile çok uzun süre temiz ve deliksiz bir uyku yaşayabilirsiniz.

Kadin 21-09-2022 15:26

Tekirdağ'da yatak fabrikasında çıkan yangın hasara neden oldu

Tekirdağ'da yatak fabrikasında çıkan yangın hasara neden oldu

Yurthaber 15-09-2022 08:13

Seks uzmanı paylaştı: Yatakta nasıl olduğunu bu alışkanlıklara bakarak öğrenebilirsiniz

Cinsellik toplumda konuşulmayan konular arasında bulunuyor. Oysa ki hayatın bir parçası olan cinsellik konusunda bilinçli olmak oldukça önem taşıyor. Partnerinizle seks yapmadan cinsel performansını öğrenmek istiyorsanız onun hareketlerini gözlemlemeniz yeterli. İşte erkeklerin nasıl seviştiklerini gösteren o işaretler…

Kadin 02-09-2022 12:11

Uyku rahatlığına önem verenlerin tercihi en iyi lateks yatak modelleri

Son zamanlarda öne çıkan lateks yataklar, "Lateks yatak nedir?" sorusunu gündeme getiriyor. En iyi lateks yatak, en konforlu ve doğal malzeme ile kullanılan yatak türü olarak biliniyor. Sizler için birbirinden kaliteli lateks yatak modellerini araştırdık. Size en uygun modeli bulmak ve "En iyi lateks yatak hangisi?" sorusunu yanıtlamak için bu ürünlere göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 22-08-2022 17:03

Böyle iş ilanı görülmedi! ‘Profesyonel uyuyan’ arıyorlar, yattıkları yerden para kazanacaklar

New York merkezli bir yatak firması ‘profesyonel uyuyan’ kişiler aradığını dile getirerek bri iş ilanı açtı. Bu ilana başvuruda bulunmak isteyenlerin uyku deneyimlerini videoya çekerek sosyal medyadan paylaşması yeterli. Şirketin seçtiği adaylarla yapılacak görüşmelerin sonunda kamusal alanlarda uyuyacak kişiler işe alınacak.

Trend 10-08-2022 09:41

Bel ve sırt sağlığınız için uzun ömürlü ve sağlıklı en iyi çift kişilik yatak modelleri

Düzenli ve kaliteli bir uyku düzeni sayesinde daha sağlıklı olabileceğinizi biliyor muydunuz? Eğer biliyorsanız ortopedik bir yatağın uykuyu kesintisiz hâle getirdiğinin ve sırt sağlığınızı koruduğunun da farkında olmalısınız. Yine de buna rağmen sizin için en iyi yatağı bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Peki, en kaliteli yatak markaları hakkında bilgi sahibi olmaya hazır mısınız?

Haber 05-08-2022 14:21

Kamyonetin kasasındaki yatakta tehlikeli yolculuk! Görüntüler pes dedirtti

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, eşya yüklü kamyonetin kasasındaki yatakta tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı.

Haber 31-07-2022 16:59

Boyun fıtığından muzdarip olanlara hayat kurtaracak bir öneri en iyi boyun fıtığı yastıkları

Günümüz insanının en önemli problemlerinden biri, boyun fıtığından kaynaklanan ağrılar. Boyun fıtığının uyku kalitenizi etkileyip yaşam standartlarınızı düşürme yönünde olumsuz bir etkisi bulunur. Eğer bu durumdan muzdaripseniz kendiniz için en uygun boyun fıtığı yastığını bulmanız gerekir. Böylece uyku kaliteniz artar. En iyi boyun fıtığı yastığını bulduğunuzda sizin için geceler rahat, gündüzler enerjik geçer. Peki, en iyi boyun fıtığı yastığı hangisi?

Haber 30-06-2022 14:05

Sakın yapmayın! Cinsel hayatınızı bitiyor

Sağlıklı bir birliktelikte cinsel hayatta oldukça önem taşıyor. Seks yaparken iki tarafından memnun ve mutlu olması için karşısındaki kişinin alanlarına, isteklerine saygı duyması gerekiyor. Sağlık seks hayatı ilişkiyi çok daha iyi hale getiriyor. Uzmanlar aşağıda bulunan davranışların cinsel hayatınızı bitirdiğini belirtiyor. Kendinizi ve partnerinizi mutlu etmek için bu maddelerden uzak durmak gerekiyor.

Kadin 22-06-2022 09:51

Rahat bir uyku için en iyi ortopedik yatak önerileri

İyi bir yatak herkes için vazgeçilmez. Konu sadece lüks bir tercih meselesi değil, sağlık için yatağın çok büyük bir önemi var. Bu nedenle yatağın ortopedik ve dayanıklı yapısı hatta mümkünse doktorlar tarafından öneriliyor olması gibi birçok başka faktörü göz önünde tutmak gerekiyor. Siz de kaliteli uykunun anahtarı olan ortopedik yatak arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Şıklığı, rahatlığı ve konforu bir arada bulunduran en iyi ortopedik yataklar için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 17-06-2022 10:32

Son dakika: Andy Carroll'la yatakta basılan kadından açıklama! Sarhoştu, istese de yapamazdı

Son dakika haberleri: İngiltere'de oynadığı futboldan özel hayatı ve yaşadığı sakatlıklarla gündeme gelen Andy Carroll evliliğine 1 hafta kala yatakta basılmıştı! İngiliz futbolcunun bekarlığa veda gecesinde başka bir kadınla yatakta fotoğraflarının çıkması gündeme bomba gibi düşmüştü. Carroll'ın yatakta birlikte fotoğrafının çıktığı Taylor Jane Wilkey ise o geceyi anlattı.

Spor 31-05-2022 11:36

Kayseri'de 1026 yatalak hastaya motorlu karyola teslim edildi

Kayseri'de 1026 yatalak hastaya motorlu karyola teslim edildi

Yurthaber 21-05-2022 17:00

Yatağınızı her sabah topluyorsanız yanlış yapıyorsunuz! Doğru yatak temizliği için...

Daha düzenli bir hayat için odanızın dağınık olmaması gerekiyor. Dağınık oda kişinin psikolojisini dahi etkileyebiliyor. Ancak dağınıklıkları toplayayım derken yanlış yapıyor olabilirsiniz! Eğer her sabah yatağınızı topluyorsanız bu konuda bir kez daha düşünmeniz gerekiyor.

Kadin 18-05-2022 17:15

Doğru yatak ve yastık kombinasyonlarıyla uyku keyfinizi katlayın

Güne dinç ve enerjik başlamak için kaliteli bir uyku şart. Ancak deliksiz, iyi bir uyku çekmek, her yatak ve yastıkla mümkün değil. Bu nedenle kendi vücudunuza uygun ürünleri bulmalısınız. Uyku kalitenizi arttıracak ürünleri nasıl bulacağınızı bilmiyorsanız üzülmeyin! Sizin için araştırdığımız birbirinden güzel, kaliteli, konforlu yatak ve yastıklara mutlaka göz atmalısınız. Belki de aradığınız ürünü bu listenin içinde bulacaksınız!

Haber 24-02-2022 10:10

Aldığınıza asla pişman olmayacağınız yıllarca kullanacağınız en iyi alez markaları/çeşitleri

Uyumak ve dinlenmek için kullanılan yatakların her daim temiz ve hijyenik olması oldukça önemli. Ancak yatağınızı sürekli silmeniz ya da başka bir yöntemle temizlemek çok da kolay değil. Bu noktada güzel bir buluş olan alezden yararlanmak son derece iyi bir seçim. Özellikle evde çocuklar ya da hastalar olduğunda alez kullanımına bir o kadar dikkat etmek şart diyebiliriz. Peki en iyi alez yatak koruyucu hangisi? Gelin bir bakalım.

Haber 21-02-2022 14:44

İhracatta 64 ili geride bırakan İzmir'in Torbalı ilçesinde yerli şirketlerin payı büyüdü

Liman ve havalimanına yakınlığı, demir ve kara yolu imkanlarıyla ihracatta önemli avantajlara sahip Torbalı, 2021 yılında 1 milyar 341 milyon dolarlık ihracat yaptı - Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun: - "Uluslararası şirketlere ev sahipliği yapıyoruz. Başarımız biraz o şirketlerin de başarısıydı ama 2021 yılında yerli markalarımız da ön plana çıktı"

Yurthaber 13-02-2022 11:16

Rahat bir yataktan önce alınacak, en şık ve en iyi baza modelleri

Uyuyarak dinlenir, stres atar ve yenileniriz. Tabii bunun için konforlu bir yatak odasına ihtiyaç duyarız. İlk etapta konforlu bir yatak huzurlu uyku için yeterli gibi görünse de yataktan önce kaliteli baza edinmek gerekir. Siz de rahat bir uyku deneyimi için hem kaliteli hem şık baza modeli arıyorsanız doğru yere geldiniz. Sizler için araştırdığımız en kaliteli ürünlerin yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız!

Haber 01-02-2022 12:19

Bebekleriniz için güvenli ve pratik en iyi park yatak modelleri

Park yataklar bebekler için hem uyku hem oyun alanı olmalarıyla öne çıkıyor. Bebeklere aradıkları rahatı ve eğlenceyi sunan park yatakların birbirinden farklı çeşitleri bulunuyor. Hangi ürünü alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için listelediğimiz en başarılı park yatak modellerine göz atabilirsiniz.

Kadin 28-12-2021 11:52

Yeni nesil çocuk odaları için 1000 TL altına montessori karyola/yatak önerileri

Temeli çocukların bireyselliğine ve kendi ayakları üzerinde durabilmelerine dayanan Montessori disiplini, çocukların 1.5 yaşından önce Montessori yatağına geçmesini öneriyor. Siz de bu disiplinin öğretilerine kulak vererek çocuğunuzun odası için Montessori yatak önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-11-2021 14:32

Fiyatıyla uykuları kaçıran yatak modelleri

Uyku, herkes için gerekli ve önemli bir rutin. Fakat bazıları uyku konforunu o kadar çok ciddiye almış ki yatak fiyatları fırlamış gitmiş! Fiyatı dudak uçuklatan yatak çeşitlerini sizler için derledik.

Haber 18-10-2021 18:27

Kış temizliği zamanı! Temizlik yaparken herkes bu noktaları atlıyor ama...

Koronavirüs pandemisiyle birlikte aslında insanların evde geçirdiği zaman arttı. Bu da evlerin her zamankinden daha fazla ve sık bir şekilde kirlenmesine neden oluyor. Bu durumda beraberinde temizlik gurusuna dönüşmenizi sağlıyor. Özellikle mevsim geçişlerinde evlerin temizlenmesi bir ritüel olarak kabul ediliyor. Kış mevsimi yaklaşmışken sizlere temizliğe dair ipuçları hazırladık.

Kadin 11-10-2021 17:11

Yattığınızda konforu sonuna kadar hissedeceğiniz en iyi yatak modelleri

Uyku deyip geçmeyin, tüm gününüzü etkileyebilecek kadar önemli. Güne enerjik uyanmanın yolu da kaliteli uykudan geçiyor. Öyleyse yattığınızda konforu sonuna kadar hissedeceğiniz en iyi yatak modellerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 04-10-2021 00:17

Ezber bozan bilimsel açıklama: Yataklarınızı toplamayın, havalandırın!

Çocukluğumuzdan beri kalkar kalkmaz yataklarımızı toplamaya zorlanıyoruz. Bu durumu artık bir alışkanlık haline getirdik. Ancak Kingston Üniversitesi öyle bir araştırma yaptı ki, bu alışkanlığımızı tekrar gözden geçirmemiz gerekecek! Kingston Üniversitesi'nin araştırmasına göre yataklar toplanmadan önce mutlaka havalandırılmalı. Peki neden?

Kadin 28-09-2021 11:20

Birkan Sokullu ile Tuğba Ekinci'nin yatak sahnesi ortaya çıktı! Masumlar Apartmanı'nın Han'ının o halleri olay oldu...

TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde 'Han' karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu'nun şarkıcı Tuğba Ekinci ile yatak sahneleri ortaya çıktı. Sevilen oyuncunun Ekinci'nin klibinde rol aldığı ve ünlü şarkıcı ile cüretkar pozlar verdiği görüntüleri olay oldu. İşte Masumlar Apartmanı'nın Han'ının çok konuşulan görüntüleri...

Magazin 18-08-2021 23:41

Yatağınızın üzerine bir miktar kabartma tozu dökün! Neler olduğuna çok şaşıracaksınız

Yatağınızı toz, kir ve lekelerden arındırmanın çok kolay bir yolu var. Üstelik pahalı ve zararlı kimyasallar kullanmanıza da gerek yok. İhtiyacınız olan tek şey, kabartma tozu! Yatağınızın büyüklüğüne göre birkaç paket kabartma tozu ile mis gibi bir yatağa sahip olabilirsiniz. Bu işlemi sabah yaptığınızda akşam tazelenmiş ve kötü kokulardan arınmış bir yatakta mışıl mışıl uyuyabilirsiniz.

Kadin 12-07-2021 14:21

Uyandıran yatak icat edildi

Almanya'da bir kız öğrencinin, özellikle sabah erken uyanmakta zorlanan kişiler için 'uyandıran yatak' icat ettiği bildirildi.

Haber 31-10-2002 15:55