Yatsı Namazı Haberleri

Yatsı namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Miraç Kandili 17 Şubat 2023 Cuma yatsı namazı saat kaçta kılınıyor?

Yatsı namazı kılmak isteyen vatandaşlar namaz saatlerini ve nasıl kılındığını merak etmeye başladılar. Miraç Kandili vesilesiyle yatsı namazını camilerde kılmak isteyenler namaz ile ilgili merak ettikleri konuları araştırıyorlar. Peki akşam namazının ardından kılınan ve günün son vakit namazı olan yatsı namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Kandil namazı var mıdır? İşte detaylar...

Haber 17-02-2023 23:05

Yatsı namazı nasıl ve ne zaman kılınır, kaç rekat? Kandil namazı var mıdır?

Yatsı namazı bugün Regaip Kandili olması nedeniyle merak ediliyor. Bu akşam yatsı namazı eda etmek isteyen vatandaşlar, namazın nasıl kılındığını araştırmaya başladı. Vatandaşlar kandil namazı akşam mı yatsı mı merak ediyorlar. Peki yatsı namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Kandil namazı var mıdır? İşte merak edilen o soruların cevapları...

Haber 26-01-2023 18:44

YATSI NAMAZI KAÇ REKAT, nasıl kılınır? Yatsı namazı saati kaçta? İşte kılınışı

Yatsı namazının kılınışı ve saati araştırılıyor. Yatsı namazı her gün kılınan vakit namazlarından biridir. Müslümanlar akşam namazının ardından vakti girince bu ibadeti yerine getiriyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il il yatsı namazı saatleri açıklanıyor. Peki, Yatsı namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Yatsı namazı saat kaçta?

Haber 07-10-2022 19:06

Yatsı namazı nasıl kılınır? Yatsı namazı kaç rekattır? 18 Mart 2022 Cuma yatsı ezanı kaçta okunuyor?

Yatsı namazı en son kılınan namaz türüdür. Üç aylara girdiğimiz şu zaman diliminde vatandaşlar, namaz bilgilerini tazelemeye çalışıyor. İslamiyet'te sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı olmak üzere 5 vakit namaz farzdır. En son kılınan yatsı namazının nasıl kılındığı ve kaç rekat olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte yatsı namazına dair detaylar!

Haber 18-03-2022 15:28

Yatsı Namazı

Yatsı Namazı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yatsı Namazı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yatsı kaçta okunuyor? İşte İstanbul, Ankara, İzmir il il yatsı namazı saatleri

Müslüman halkın yokun hissini tattığı Ramazan ayında oruç için iftara kaç saat kaldı sorularının cevabı araştırmaya başladı. Diyanet İşleri’nin yayınladığı imsakiye takviminde tüm iller için iftar vakitleri yer alıyor. Peki, yatsı kaçta okunuyor? İşte İstanbul, Ankara, İzmir il il yatsı namazı saatleri

Haber 15-04-2021 11:38

Yatsı namazı saat kaçta? Yatsı ezanı kaçta okunuyor?

Müslüman vatandaşlar için önemli ibadet günleri arasında yer alan Miraç Kandili, mübarek üç ayların ilki olan Recep ayında idrak ediliyor. Miraç Kandili, Recep ayının 27. Gecesine denk geliyor ve bu sene 10 Mart Çarşamba günü, Müslümanlar tarafından ibadetlerle kutlanıyor. Peki, Miraç Kandilinde yatsı ezanı saat kaçta okunuyor? Yatsı namazı saat kaçta?

Haber 10-03-2021 13:52

Yatsı ezanı ne zaman? Diyanet namaz vakitlerini açıkladı!

Yatsı ezanı saat kaçta okunuyor? ezan saatlerini öğrenmek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Mübarek üç aylar, Müslümanlar için ibadetin en çok önem verildiği dönemlerden biri. İslamiyette manevi değeri en yüksek olan oruç dönemi yaklaşırken yatsı ezanı saatleri, il il imsak vakitleri arama motorları üzerinden sıklıkla araştırılıyor. İşte, il il yatsı ezanı saatleri!

Haber 10-03-2021 01:15

Mısırlı vaiz: Yatsı namazından sonra Facebook kullanmak günah

Sosyal medyayla ilgili konuşan ünlü Mısırlı vaiz Mebruk Atiye, Facebook’u yatsı namazından sonra kullanmanın günah olduğunu söyledi.

Trend 11-12-2019 17:59

Miraç Kandili

Kandil, Makedonya'da dualar ve ilahiler okunarak kutlandı

Haber 13-04-2018 22:50

Yatsı namazı vakti kaçta? Yatsı namazı nasıl kılınır? Akşam ezanı saat kaçta okunuyor?

Yatsı namazı, günde beş vakit kılınan namazların sonuncusu. Özellikle kandil günlerinde yatsız namazı vakti, yatsı namazı saat kaçta, yatsı namazı nasıl kılınır ve akşam ezanı kaçta okunuyor? İşte diyanete göre namaz vakitleri, yatsı namazı vakti ve yatsı namazı hakkında detaylı bilgiler...

Haber 13-04-2018 10:59

Ak Partili siyasetçi, namaz kıldırırken secdedeyken hayatını kaybetti

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Rafet Vural, yatsı namazı kıldırdığı sırada secdedeyken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haber 13-06-2016 10:12

İlahiyat profesöründen tartışılacak iddia

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bayındır, Türkiye’de ve diğer İslâm ülkelerinde yatsı ezanının okunduğu vakitte namaz vaktinin bittiğini ifade etti.

Haber 17-06-2011 08:24