Yavuz Bahadıroğlu Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yavuz Bahadıroğlu’nun cenaze namazına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Camii’nde Yavuz Bahadıroğlu için kılınan cenaze namazına katıldı.

Haber 22-01-2021 15:55

Bakanlar, vefat eden tarihçi ve yazar Niyazi Birinci için taziye mesajı yayımladı

Bakanlar, vefat eden tarihçi ve yazar Niyazi Birinci için taziye mesajı yayımladı

Yurthaber 22-01-2021 09:33

Yavuz Bahadıroğlu hayatını kaybetti! Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) kimdir?

Yavuz Bahadıroğlu mahlasıyla bilinen tarihçi ve yazar Niyazi Birinci vefat etti.

Haber 22-01-2021 00:36

Atatürk'e hakaret eden tarihçi Yavuz Bahadıroğlu sosyal medyada rezil oldu!

TvNet televizyonunda 'Derin Tarih' programında Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Yeni Akit gazetesi yazarı Yavuz Bahadıroğlu, sosyal medyada paylaştığı mesajında CHP’yi hedef aldı. Tek Parti rejimi diye paylaştığı gazete kupürü Adnan Menderes dönemine ait olduğu ortaya çıktı.

Haber 13-06-2018 09:46

Yavuz Bahadıroğlu

Yavuz Bahadıroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yavuz Bahadıroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yazarlar Diyarbakırlı kitapseverlerle buluştu

Diyarbakır merkez Yenişehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Değerler Eğitimi Projesi kapsamında "Kitap gibi şehir" sloganıyla düzenlenen Kitap Günleri etkinliği, 150 yayınevinin katılımıyla sürüyor - Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu: - "Kitap giren beldelerden terör çıkar" - Yazar Kahraman Tazeoğlu: - "Biz buraya gelmeyi niye seviyoruz? Çünkü burası pek çok şair, sanatçı, edebiyatçı yetiştirmiş bir şehir. Diyarbakır'da, biraz da evimizdeymiş gibi hissediyoruz. Yalnızlık hissetmiyoruz. Onların o manevi huzurunu hissediyoruz, içselleştiriyoruz"

Haber 16-03-2018 11:53

Atatürk'e hakaret eden Yeni Akit yazarı Bahadıroğlu: Özür dileyecek değilim... Oh olmuş!

TVnet'teki Derin Tarih adlı programda Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve manevi kızı Afet İnan arasında ilişki olduğunu iddia edenlerden biri olan Yavuz Bahadıroğlu hakkında, "Atatürk'ün Hatırasına Hakaretten" soruşturma başlatılmış, daha sonra da takipsizlik kararı verilmişti. Bahadıroğlu, Yeni Akit'te yayınlanan bugünkü "Tutuklanmamı çok isteyen çevrelere..." başlıklı yazısında yaşanan olaylara değinerek, "Bunun için özür dileyecek değilim. Oh olmuş!" ifadesini kullandı.

Haber 23-05-2017 16:24

Armağan ve Bahadıroğlu ifade verdi

“Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret” ile “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından tutuklanan Süleyman Yeşilyurt'un katıldığı programda yer alan Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi. Armağan ile Bahadıroğlu, avukatlarıyla ayrı ayrı Bakırköy Adalet Sarayına geldi. Suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde Armağan ve Bahadıroğlu'nun ifadesine başvuruldu.

Haber 15-05-2017 18:45