Yazı Haberleri

Güzel yazı nasıl yazılır? Yazımın güzel olması için ne yapmalıyım?

Güzel yazı defterlerinin tasarımları incelendiği zaman el yazısının geliştirilmesi amacıyla belli başlı hususlara dikkat edilmesi gerektiği anlaşılır. Örneğin harfler ile sözcükler arasındaki mesafe, kalemin açısı ve yazının hizası gibi detaylar el yazısının estetik görünmesi bakımından oldukça önemlidir. Bu nedenle güzel yazı yazma teknikleri ile el yazısını geliştirme tüyolarına ayrı başlıklar altında değinilmesinde fayda vardır. Güzel yazı defteri nasıl kullanılır?

Egitim 09-09-2023 14:22

Direğe asılmış! Görenlerin dikkatini çekti, sosyal medyada ilgi gördü: Umarım hayatınıza...

Eskişehir’de bir direğe asılan yazı görenleri şaşırttı. "Umarım hayatınıza kendi dilinizi konuşan birini çekersiniz" sözleriyle başlayan yazıyı kimin yazdığı merak edilirken, söz konusu yazının aşk acısı çeken bir genç tarafından yazıldığı iddia edildi. Öte yandan, yazının fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi gördü.

Haber 07-07-2023 16:58

Aksaray'da 62 bin fidan ve 40 ton taşla Türkiye Yüzyılı yazıldı

Aksaray'da, 62 bin fidan ve 40 ton kalsit taşıyla "Türkiye Yüzyılı" yazısı oluşturuldu.

Yurthaber 28-12-2022 13:38

Rize'de yıllardır şifalı diye içilen ama zehirli çıkan ılıca suyuna uyarı yazısı asılmıştı! Kimliği belirsiz kişilerce söküldü...

Olay, Rize'de yaşandı. Şifalı diye içilen ve alınan numunelerde sudaki arsenik oranı 27 kat daha fazla çıkınca içilmemesi için asılan ılıca suyundaki uyarı yazısı kimliği belirsiz kişilerce söküldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 18-08-2022 18:29

Yazı

Yazı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yazı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.