Yelek Haberleri

Bu kış moda olacak birbirinden kullanışlı ve şık ürünler

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak ve kombinlerinizde fark yaratacak ürünler, konforlu bir kışın mimarı olur. Tabii sıcak bir kış geçirmenin yanı sıra şık bir görünüm yakalamak da oldukça önemli. Her mevsim modaya uygun ve göz alıcı giyinmeyi sevenler için harika bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 30-10-2023 16:57

Havaların serinlemesiyle gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken parçalar

Kavurucu sıcakların ardından yavaş yavaş serinlemeye başlayan hava, kombinlerde de gözle görülür değişikliklerin yapılmasına neden oluyor. Özellikle akşam saatlerinde serinleyen havadan etkilenmemek için kendinize yeni kıyafetler almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden şık ve rahat baharlık giyim parçalarını sizler için bir araya getirdik, incelemeye hazır mısınız?

Haber 28-09-2023 16:37

Serin havalarda sizi soğuklardan koruyacak en iyi erkek yelek modelleri

Yelek kombinlerini kim sevmez ki? Özellikle şişme yelekler hem spor hem klasik kombinlere rahatlıkla uyum sağlar. Siz de satın alacağınız en iyi erkek yeleklerle kombinlerinizi çok daha cool hâle getirebilirsiniz. Tabii alışverişlerdeki erkek yeleklerin tarzınıza uygun olması kadar kalitesi de bir o kadar önemli. Bu nedenle oldukça kaliteli en şık erkek yelekleri listeledik. İşte o modeller!

Haber 21-04-2023 15:05

Merrell kadın ve erkek outdoor giyim ürünlerinde %35'e varan indirim

Yüksek kaliteli ve dayanıklı outdoor giyim markası Merrell'da indirimler başladı. Su geçirmez ayakkabıdan bota, ceketten monta birçok üründe %35'e varan indirimler sizi bekliyor! Doğayla iç içe olmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Merrell marka outdoor giyim ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin, fırsatları kaçırmayın.

Haber 10-03-2023 15:36

Yelek

Yelek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yelek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu sonbahar mutlaka sahip olmanız gereken en trend parçalar

Sonbahar ve kış aylarında insanın içini ısıtan renklerle enerjinizi yükseltecek kombinler hazırlayabilir, yağmurlu ve kapalı havalara inat ruhunuzun güneşiyle ısınabilirsiniz. Eğer şık kombinler yapmak için önerilere ihtiyacınız varsa doğru adrestesiniz. İhtiyaç duyacağınız kaliteli parçalar için kendinizi daha fazla bekletmeyin. İşte sizin için seçtiğimiz o ürünler!

Kadin 21-11-2022 17:27

Zeynep Aleyna Şen'in Milla favorileri işte bu listede!

Kimileri kabul etmekte zorlansa da influencerlar günümüzün en popüler kişileri arasında! Sosyal medyanın gücüyle yediklerinden giydiklerine kadar paylaşan ve birçok insana ilham olan influencerlardan biri de Zeynep Aleyna Şen. Siz de Zeynep Aleyna Şen'in tarzını beğenenlerdenseniz hazırladığı koleksiyondan özenle seçtiğimiz birbirinden şık kıyafetlere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 11-11-2022 18:23

Gardırobunu yenileyenlerin mutlaka alması gereken rahat ve şık ürünler

Kombin yaparken özellikle mevsim geçişlerinde bazı parçalara fazlasıyla ihtiyaç duyulur. Siz de yeni ürünlere gereksinim duyuyorsanız ya da kombinlerinizde tekdüzelikten hoşlanmıyorsanız trend parçalara göz atarak elbise dolabınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Şık ve rahat kombinler oluşturmak için doğru parçaları birleştirmek hiç de zor değil. Bu parçalar neler mi? Haydi gelin, onları hep birlikte keşfedelim!

Haber 26-10-2022 17:22